Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
sofo4
smile.gif Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία- ειρήνη-αγάπη και επιτυχίες σε όλους τους τομείςicon_wave.gif
tsops
QUOTE(sofo4 @ Dec 28 2006, 02:39 PM) *
smile.gif Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία- ειρήνη-αγάπη και επιτυχίες σε όλους τους τομείςicon_wave.gif


Τέτοιο topic με τόσο γλυκές ευχές δεν σβήνεται! biggrin.gif Και κατόπιν της πολύ γλυκειάς ιδέας της sofo (εγώ ούτε που το σκέφτηκα blink.gif ), εκφράζω και εγώ τις ευχές μου σε όλους σας : πρώτα από όλα υγεία, χαρά, ευτυχία, σε όλες τις αθλήτριες / αθλητές μία υγιή και επιτυχημένη σεζόν, στους κόουτς νίκες και γοργή εξέλιξη και σε όσους από εσάς παρακολουθείτε το χώρο του αθλητισμού, να παραμείνετε κοντά μας γιατί σας χρειαζόμαστε. Εύχομαι τέλος να αναπτυχθεί το γυναικείο μπάσκετ και να δούμε γεμάτα γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες χωρίς βία αλλά υγιή υποστήριξη. Χρόνια Πολλά smile.gif

Ας κρατήσουμε αυτό το topic για τις ευχές σας. Όσοι θέλετε, μπορείτε να γράφετε εδώ wink.gif
mvp
καλη η σκεψη να κρατησετε το topic για ευχες.ευχομαι σε αθλητες και αθλητριες αυτου του χωρου και μη ,μια χρονια χωρις τραυματισμους,σε προπονητες να δουν τους στοχους τους να εκπληρωνονται με τον καλυτερο δυνατο τροπο,και σε παραγοντες να ειναι πιο κοντα στις ομαδες τους και στους αθλητες τους με πραξεις και οχι με λογια.με ΟΥΣΙΑ.και γενικα για το γυνακειο μπασκετ να ερθει ο κοσμος στα γηπεδα ,γιατι το αξιζουνε.μπορει να μην προσφερει το λεγομενο θεαμα των ανδρων αλλα ξερει να προσφερει δυνατες συγκινησεις.καλη χρονια σε ολους σας.
trefoil 13
Χρόνια πολλά και από εμένα!
Όλες οι παραπάνω ευχές ισχύουν και στο δικό μου ποστ!
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία!
sch
Και απο μένα τα χρόνια πολλά σε όλο το forum, πάνω απ'όλα με υγεία και ότι δεν ήρθε το 2006 να το φέρει το 2007!!!
froso
Χρόνια πολά και από εμένα σε όλους με υγεία, ευτυχία, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους biggrin.gif
klik
QUOTE(froso @ Dec 31 2006, 05:06 PM) *
Χρόνια πολά και από εμένα σε όλους με υγεία, ευτυχία, προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους biggrin.gif



φρασακι καλη χρονιά και χρονια πολλααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_wave.gif
stellaki
QUOTE(klik @ Jan 1 2007, 06:37 PM) *
φρασακι καλη χρονιά και χρονια πολλααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_wave.gif

χρόνια πολλά και από εμένα
tsops
QUOTE(stellaki @ Jan 1 2007, 08:50 PM) *
χρόνια πολλά και από εμένα


Καλώς ήλθες καλές συζητήσεις!
Tafos toy indoy
ευχομαι σε ολουσ κ ολες μια καλη δημιουργικη χρονια!

για τις ομαδες κ τις αθλητριες επιτυχιες,και μακρια απο τραυματισμους!

για την ομοσπονδια να αλαξει μυαλα και να βοηθησει το αθλημα!
sofo4
Την τιμητική τους είχαν χθες (Τετάρτη) οι πρωταθλητές αλλά και αυτοί που τερμάτισαν 2οι και 3οι, στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών της ΕΣΚΑ για την αγωνιστική περίοδο 2005-2006.

Στην αίθουσα «Άστρα» του δήμου Βύρωνα πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους περυσινούς πρωταγωνιστές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν κορυφαία ονόματα από τον χώρο της πολιτικής: Κίμωνας Κουλούρης Βουλευτής Αθήνας ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου Βουλευτής Αθήνας ΠΑΣΟΚ, ΓΓΑ Σταύρος Δουβής, Βασίλης Κικίλιας αντιδήμαρχος και πρόεδρος ΟΝΑ Δήμου Αθηναίων, Πόπη Αλιφραγκή αντιδήμαρχος Δήμου Βύρωνα, Χρήστος Γώγος αντιδήμαρχος Δήμου Βύρωνα και η Μαριάννα Κραουνάκη αντιδήμαρχος Καισαριανής.

Του αθλητισμού: πρόεδρος FIBA Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος, Μιχάλης Βιντζηλαίος αντιπρόεδρος ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης Γ. Γραμματέας ΕΟΚ, Σωτήρης Κουλουσούσας ειδικός γραμματέας ΕΟΚ, Θόδωρος Βιδάλης πρόεδρος ΣΕΔΚΑ, Γιώργος Θεολογίτης Γ. Γραμματέας ΣΕΔΚΑ, Τάνια Μερίκα

πρόεδρος ΣΚΚΑ, Ανδρέας Τσαγκαμίλης αντιπρόεδρος ΟΔΚΕ, Γιάννης Παλάτος πρόεδρος ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος Γ. Γραμματέας ΕΣΚΑΝΑ, Θανάσης Παπαδημητρίου ομοσπονδιακός τεχνικός, Μιχάλης Μαντζώρης περιφερειακός προπονητής της ΕΣΚΑ, Έλενα Μουάτσου περιφερειακή προπονήτρια γυναικών ΕΣΚΑ.

Το παρόν έδωσαν και οι άνθρωποι που από φέτος θα είναι συνοδοιπόροι της ΕΣΚΑ και θα ενισχύουν από την πλευρά του χορηγού τα πρωταθλήματα. Αυτοί είναι οι: Κωνσταντίνος Αντάρας πρόεδρος Pizza Fun, Μανώλης Κολυμπάδης γενικός διευθυντής Super Sport, Κωνσταντίνος Καβαλάρης μάνατζερ ING ασφαλιστικής, Βαγγέλης Παπαλιός πρόεδρος Direction, Θεοδόσης Βαθιάς εκπρόσωπος Champion.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοίκηση της Ενωσης επέλεξε να τιμήσει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στο μπάσκετ. Τιμητική πλακέτα έλαβαν οι: Σταμάτης Μπισιώτης πρώην διαιτητής, Σταύρος Βενέτης παράγοντας, Τάσος Πηλοϊδης ως εν ενεργεία διαιτητής, Αντώνης Δημητρακόπουλος ως εν ενεργεία κριτής, Θόδωρος Παχής ως ο διαιτητής με τα περισσότερα παιχνίδια στην αγωνιστική περίοδο 2005-2006, Σταμάτης Πίττας ως ο κριτής με τα περισσότερα παιχνίδια στην αγωνιστική περίοδο 2005-2006. Η ομάδα «Ειδική Ολυμπιάδα Ελλάδας» για άτομα με αναπηρία ΑΜΕΑ, για τη σημαντική προσπάθεια που κάνει αλλά και την επιτυχημένη παρουσία της σε μεγάλες διοργανώσεις. Η Εφη Βαρδάκη ως παίκτρια.

Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο και το... πιο γευστικό: Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κώστα Τζιβελέκα για το catering που προσέφερε, στη δεξίωση που ακολούθησε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.