Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bρήκαμε επιτέλους και χορηγό για τη φανέλα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Bρήκαμε επιτέλους και χορηγό για τη φανέλα

Husqvarna με 250 χιλιάρικα το χρόνο

QUOTE
Μετά την CHAMPION η οποία βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας και την και καινούρια σεζόν, τη νέα προσπάθεια που δυναμικά στήριξε ο κόσμος μας προστίθεται η μεγαλύτερη εταιρεία στο είδος της, Σουηδική HUSQVARNA. Αναλυτικά η ανακοίνωση συνεργασίας...

"Σε μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ υπογράφοντας συμφωνία με μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανημάτων, την ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ. Η εταιρεία είναι η ηγέτιδα δύναμη στον επιχειρηματικό τομέα των μεσαίων και μικρών μηχανημάτων για τον Αγρό, το Δάσος και τον Κήπο.

Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, δραστηριοποιείται από το 1961 και η δραστηριότητα της περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διάθεση ειδών από τους πιο επώνυμους οίκους της διεθνούς αγοράς, στον τομέα των δασικών και γεωργικών μηχανημάτων, μηχανημάτων και εργαλείων κήπου, κινητήρων εσωτερικής καύσεως, ηλεκτροπαραγωγών ζευγών, αντλιών, ψεκαστικών συγκροτημάτων καθώς επίσης και των δομικών μηχανημάτων.

· Τα κυριότερα των εργοστασίων που διατίθενται στην Ελληνική Αγορά από το Όμιλο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ είναι: HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, POULAN, OREGON, SUBARU ROBIN, LOMBARDINI ACME, VICON, MECNOSUD, GOLDONI, GRILLO, PUBERT, GGP, FLYMO, SAMURAI KANZAWA, LEROY SOMER, SPERONI, ANNOVI REVERBERI, ATIKA, FIORI, DYNAPAC, BELLE, SINCRO, PERIN κα

Ο Όμιλος εταιρειών διαθέτει εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καβάλα και εδρεύει στην Λ.Αθηνών 92 στην Αθήνα.

Η βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ συνδέει το όνομα της με την βασίλισσα των μηχανημάτων για τον Αγρό, το Δάσος και τον Κήπο, την Σουηδική HUSQVARNA, η οποία θα εμφανίζεται ως Χορηγός της φανέλας.

H HUSQVARNA αντιπροσωπεύεται από το 1961 στην Ελλάδα κατά αποκλειστικότητα από την ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, μέσω ενός ολοκληρωμένου δικτύου περίπου 350 καταστημάτων και αναγνωρίζεται ως η κορυφαία δύναμη στον τομέα της σε παγκόσμιο επίπεδο.


Η HUSQVARNA, διαθέτοντας πείρα μεγαλύτερη των 300 ετών - έτος ιδρύσεως 1689 -, είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αλυσοπρίονων, χλοοκοπτικών μηχανών και άλλων φορητών βενζινοκίνητων μηχανημάτων, όπως χορτοκοπτικά και φυσητήρες. Ο Όμιλος εταιρειών της HUSQVARNA, είναι επίσης παγκόσμιος ηγέτης στα εργαλεία διαμαντιών και στον κοπτικό εξοπλισμό για τις βιομηχανίες κατασκευών και πετρωμάτων.

Η συνεργασία της ΑΕΚ ΚΑΕ με την HUSQVARNA, επήλθε με την αμοιβαία βεβαιότητα για εξαιρετικά αποτελέσματα και για μια συνεργασία που θα αποφέρει τα βέλτιστα και στους δυο κορυφαίους συνεργάτες".


aekbc.gr
Pierce
με την Husqvarna στη φανελα η ομαδα θα κοβει κ%#@ους σαν αλλισοπριονο. λολ
ashton
θα μοιράζουν αλυσοπρίονα στους θεατες για να κυνηγάνε τους διαιτητές :-)
hellenic
Gia posa xronia einai oi sumfonia?
ashton
για φέτος.
υπάρχει option για ανανεωση.
ashton
QUOTE
Εις σαρκαν μία, ΑΕΚ & "Husqvarna" 15/12/2006

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο "Holiday Inn Athens" παρουσιάστηκε επίσημα η συνεργασία της ΑΕΚ ΚΑΕ με τον μεγάλο της χορηγό, την πρωτοπόρο Σουηδική εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων "Husqvarna". Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ ΚΑΕ, Γιάννης Γρανίτσας, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου "Παντελής Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ", Παντελής Παπαδόπουλος, ο γενικός διευθυντής Marketing του Ομίλου, Παντελής Παπαδόπουλος ο υιός, ο γενικός διευθυντής πωλήσεων του Ομίλου, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηνών και πρώην αθλητής μας, Βασίλης Κικίλιας, ο προπονητής μας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αλλά και σύσσωμη η ομάδα, την οποία εκπροσώπησε στο πάνελ ο αρχηγός, Πρόδρομος Νικολαϊδης…

Πρώτος το λόγο πήρε ο Γιάννης Γρανίτσας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

"Αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Δίνει τη δυνατότητα στη «Husqvarna» να διαφημιστεί και να τη γνωρίσει ο κόσμος, όχι μόνο μέσω της τηλεόρασης, αλλά και μέσω των εφημερίδων. Η ΑΕΚ έχει 1.300.000 φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα που μπορεί να μην έρχονται στο γήπεδο αλλά ασχολούνται με την ομάδα διαβάζουν εφημερίδες και θέλοντας ενδόμυχα να πουν ένα «ευχαριστώ» στην εταιρεία θα προτιμήσουν τα προϊόντα της. Εύχομαι στον Παντελή Παπαδόπουλο, στη «Husqvarna» και στις υπόλοιπες εταιρείες του.

Αυτή στιγμή η ΑΕΚ περνά μια μεταβατική περίοδο καμπής και είναι όπως ήταν ο Ολυμπιακός, που πριν από 1-2 χρόνια δεν έφερνε κόσμο στο γήπεδο γιατί δεν πήγαινε καλά, αλλά όταν έγιναν κινήσεις το ΣΕΦ ξαναγέμισε. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς από την επόμενη χρονιά. Αν βρεθεί αγοραστής ο Γιάννης Φιλίππου αύριο έχει φύγει. Αν θέλουν 3-4 άνθρωποι να προσφέρουν κι εκείνος θέλει να βοηθήσει, αλλά ουσιαστικά φεύγει με ένα ευρώ...".

Από την πλευράς του ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Ομίλου "Παντελής Παπαδόπουλος ΑΒΕΕ", Παντελής Παπαδόπουλος, ανέφερε…

"Η συμφωνία με τον Γιάννη Γρανίτσα το φίλο μου έκλεισε μέσα σε 5 λεπτά. Ένα χρόνο με… έφερνε βόλτα. Ξέρετε, εγώ είμαι.... Τουρκόσπορος, Μικρασιάτης και έξω από το σπίτι μας έχουμε τη σημαία του πατριαρχείου, με τον δικέφαλο. Ένα σύμβολο που θέλουμε να το αναπαράγουμε και το βρήκαμε στην ΑΕΚ. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να γίνει ο Δικέφαλος όχι μόνο πρωταθλητής Ελλάδας, αλλά και Ευρώπης. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ λογικά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμη και να αναλάβουμε την ομάδα".





Οπαδός της μπασκετικής ΑΕΚ δήλωσε ο γενικός διευθυντής Marketing του Ομίλου, Παντελής Παπαδόπουλος ο υιός, ο οποίος τόνισε…

"Η «Husqvarna» είναι παγκόσμιος ηγέτης στα δυναμοδοτούμενα αντικείμενα εξωτερικού χώρου για τον Αγρό, τον Κήπος και τις κατασκευές με πωλήσεις τριών δισεκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Δημιουργήθηκε το 1698 κατασκευάζοντας όπλα για το Σουηδικό στρατό. Παλαιότερα δεν ασχολιόμουν πολύ με τον αθλητισμό. Πλέον έχω γίνει φανατικός οπαδός της ομάδας. Πάντως, μνε στεναχωρεί η μικρή προσέλευση του κόσμου. Δεν γίνεται δίπλα στο ΟΑΚΑ να έχει 15-20.000 κόσμο και στο μπάσκετ να μην υπάρχει τίποτα. Αξίζει να πάνε στο μπάσκετ αν είναι πραγματικοί οπαδοί και αγαπάνε την ομάδα. Ειδικά τώρα που είναι σε καμπή, πρέπει να τη βοηθήσουν. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επαναφέρουμε τον κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο".



Κάντε κλικ εδώ και δείτε όλο το φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση της "Husqvarna"...

Όσον αφορά στον προπονητή μας, Βαγγέλη Αλεξανδρή δήλωσε…

"Ήρθαμε συνειδητά στην ΑΕΚ, γνωρίζουμε τα προβλήματα. Η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο. Είναι η πρώτη φορά που ακούω από τα χείλη χορηγού ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα ψηλά. Ευχαριστούμε για τη βοήθειά του και την οικονομική και την ηθική".

Τέλος, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πρόδρομος Νικολαϊδης τόνισε…

"Όπως είπε κι ο κόουτς, ήρθαμε συνειδητά στην ΑΕΚ. Διάγει μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Ευχαριστούμε τη «Husqvarna» που μας στηρίζει. Ο δρόμος μας είναι μακρύς. Ως τώρα δεν τα έχουμε πάει και πολύ καλά, αλλά νομίζω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε".

Την εκδήλωσε χαιρέτησε με μήνυμά της η ORIGINAL 21...


aekbc.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.