QUOTE(to 10 to kalo @ May 23 2008, 06:49 )
καλημέρα και από εμένα σε όλους σας...
....ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 63 - 68.....αν θυμάμαι καλά. Το ματσάκι κρίθηκε 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος όταν το Κουκάκι κέρδισε ένα επιθετικό ριμπάουντ μρ το σκορ στο 63-64.
...να πω δύο σχόλια για την ομάδα από το Κουκάκι. Στο πρώτο ματς ( ά γύρο) έλειπα στο μεταξύ μας και δεν τους είχα δει. Με +50 όμως που είχαν κερδίσει, περίμενα χθες να δω μια ομάδα καλή, για να μην πω πολύ καλή. Αν δεν βάζανε τα παιδιά κάποια τραβηγμένα τρίποντα απο τα 7,50 μέτρα χθες το ματς θα είχε λήξει διαφορετικά. Γενικά (και χωρίς να θέλω να προσβάλω τα παιδιά από το Κουκάκι) δεν μου άρεσαν. Νομίζω πραγματικά ότι τελικά ο όμιλος ο δικός μας φέτος ήταν ο χειρότεροσ της τελευταίας 10ετίας. Καμία ομάδα (πέρα από Κερατέα και Δάφνη στα καλά της στην αρχή) δεν είχε το κάτι παραπάνω. Όπως και η ΕΦΟΑ φυσικά. Κρίμα για εμάς γιατί εν τέλει κ αν η ομάδα δεν είχε απώλειες θα είχε σωθεί άνετα.
....Μπράβο στα πιτσιρίκια μου χθες, γιατί παρόλο που είμασταν 8 άτομα έπαιξαν πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Ελπίζω οι παραστάσεις που είχαν φέτος να τους βοηθήσουν του χρόνου στη Γ ΕΣΚΑ. Πραγματικά παίξαμε ωραίο μπάσκετ χθες (για την ομάδα που κατεβάσαμε).
...Συγχαρητήρια στα παιδιά από το Κουκάκι για τη νίκη τους. Αν και πολύ κλάψα (ειδικά στο ά ημίχρονο, όλο εεεεε και εεεεε σε κάθε μα κάθε μπούκα που έκαναν!!!!!). Κ συγγνώμη από κάποιους που είμουν λίγο υπερβολικός!!!!..
....έτσι είμαι στις 4 γραμμές του γηπέδου. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά. Είσασταν όλοι άψογοι. Το κλίμα ήταν πάντα καλό, σε όλα τα ματς.
Καλημέρα,
και εγώ περίμενα να δω μια ομάδα καλή,αν τα πράγματα πήγαιναν όπως τα ευχόμασταν για την άνοδο,αλλά μόλις πριν μια εβδομάδα αυτοκτονήσαμε και χτες στο ημίχρονο μάθαμε για την νίκη της ΕΦΟΑ,έπίσης ο 2ος σκόρερ της ομάδας μας τραυμάτιστηκε και δεν ξανάεπαιξε στο 2ο ημίχρονο,ο ένας διαίτητης έβγαλε έξω τον 1ο μας σκόρερ με συνοπτικές διαδικασίες....πίστεψέ με υπό άλλες συνθήκες,δεν θα παίζαμε όπως χτες.
Σέβομαι την γνώμη σου,δηλαδή ότι το κάτι παραπάνω το είχαν οι ομάδες που ανέφερες,αλλά για μένα ,τηρουμένων των αναλογιών,τα ρόστερ των άλλων ομάδων ,το Κουκάκι έκανε εκπληκτική πορεία.
Επίσης,κανένα τρίποντο δεν μπήκε χτες από τα 7.50 μέτρα,όλα ήταν normal...
Τα εεεεεε που λες,νομίζω θα αναφέρεσαι σε αυτά που άκουγες από εξέδρα και ήταν περισσότερο για χαβαλέ...
Μέσα στον αγώνα δεν είδα την κλάψα που λες.
Καλή συνέχεια να έχετε