Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Jabar
Θα πάρω μέρος σε όλες τις κατηγορίες και θα κάνω και τάπα στον ταπέρ.Και για να μην ξεχνιώμαστε greeklish.jpeg
nikefalin
QUOTE(taper @ May 22 2008, 16:13 ) *
λοιπόν το all star game θα γίνει σίγουρα και υπάρχουν ήδη 6 συμμετοχές
loufer,taper,triponto......
oi fantastic 3

παρακαλώ δηλώστε συμμετοχές για να διοργανώσουμε το happening καταλλήλως
ιδέες υπάρχουν πολλές
1.διαγωνισμός τριπόντων ( taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)
2 3x3 ήδη έχουμε 2 τριάδες
3. διαγωνισμός μπύρας ( taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)
4.διαγωνισμός ακατάσχετης πολυφαγίας (taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)

και υπάρχει μια σκέψη ανάλογα με τις συμμετοχές για κόντρα με forumistes από άλλες κατηγορίες (lykos,triponter, ....)

jabar μπορεις να κάνεις τον ref,τον κόουτς, τον παικτη,τον ΧΟΡΗΓΟ του φαγητου......

η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.....( να δούμε τις ώρες γηπέδου γιατί υπάρχουν μικροπροβλήματα)
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
όσοι πιστοι προσέλθετε (δηλωστε συμμετοχη)

δε θέλετε...κριτική επιτροπή ? laugh.gif
Peritri
Για κρητική σαλάτα τους κόβω.

Ντάκο κτλ. tongue.gif
taper
η εξουσία δεν μου αρέσει , αλλά κρΗτική επιτροπή ιντα να κανουμε θα την ανεχτούμε

free ΖΩΝΙΑΝΑ
Jabar
QUOTE(nikefalin @ May 22 2008, 16:37 ) *
δε θέλετε...κριτική επιτροπή ? laugh.gif

Κρηπίδα του θεσμού και από Κρητικό Κρείττων ο Κριτικός.Αρκεί ο Κριτής να μη ζητά Κρίτρα.Εκτός και αν αποδεχθεί τα χρέη να γραφούν με Κρητιδικό πέτρωμα σε μαυροπίνακα.
taper
ΕΦΟΑ- ΓΕΡΑΚΑΣ 54-52( νομίζω) με χαμένο σούτ μας από κάτω τελευταίο δευτερόλεπτο

<<μονομαχία>> στο ΕΛ ΛΟΥΗΣ ( θα αναλυθούν αύριο από τη δουλεία τι εννοώ)

οι σκοτεινές δυνάμεις της ΕΣΚΑ κράτησαν το δελτίο μου και δεν κατάφερα να αγωνιστώ( o loufer είπε στον πρόεδρο να μην πάει να το πάρει για να με τιμωρήσει για τα κακά μου λογάκια sad.gif sad.gif . ήθελε να είνα ο μοναδικός πρωταγωνιστής του αγώνα.αλλά την παράσταση την κλέψανε άλλοι......)
nikefalin
ΑΟΚ Χαλανδρίου - Εκπ Πλάτωνα 79 - 76
triponter
QUOTE(taper @ May 22 2008, 13:13 ) *
παρακαλώ δηλώστε συμμετοχές για να διοργανώσουμε το happening καταλλήλως
ιδέες υπάρχουν πολλές
1.διαγωνισμός τριπόντων ( taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)
2 3x3 ήδη έχουμε 2 τριάδες
3. διαγωνισμός μπύρας ( taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)
4.διαγωνισμός ακατάσχετης πολυφαγίας (taper εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)

και υπάρχει μια σκέψη ανάλογα με τις συμμετοχές για κόντρα με forumistes από άλλες κατηγορίες (lykos,triponter, ....)

προσθετω happening...:

5. διαγωνισμος φαγητου ( triponter εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)

6. διαγωνισμός ρακέτας ( triponter εκτος συναγωνισμου γιατι θα ειναι αδικία για τους άλλους)

7. διαγωνισμός καρφωμάτων ( triponter εκτος συναγωνισμου γιατι δεν φτάνει ) (εκτος αν βαλουμε μπασκετα Jordan PRO)

ευχαριστώ..................
BILL79
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΚΕΡΑΤΕΑ 48-63 ή κατι τετοιο

την φαση του αγωνα την εκανε παλι John Chaviaris...θελει 4 δευτερα για να τελειωσει το ημιχρονο παιρνει την μπαλα απο αστοχο σουτ των αντιπαλων στο πλαι και λιγο πριν περασει το τριποντο για να κανει μπασιμο μονος του γλιστραει και πεφτει με την μαπα κατω tongue.gif tongue.gif tongue.gif ισως γλιστρησε στο σκατο που του ειχε πεσει στην προηγουμενη φαση...

77.gif 77.gif 77.gif John ",,," Chaviaris 77.gif 77.gif Taper " The Great" 77.gif 77.gif 77.gif
lebronjames
Σωθηκε ο ΠΡΩΤΕΑΣ καθως κερδισε το Θωμα και ο ΟΦΗ Ηρακλειου εχασε απο τα Βριλησσια.Η Πευκη κερδισε στους Τρεις Αστερες.
Peritri
ΟΦΗΗ - Βριλήσσια 77-82

Μπράβο στα παιδιά του ΟΦΗΗ για την φιλότιμη και καθαρή προσπάθεια τους.

Ντροπή στους λίγους αντιμπασκετικούς ''φιλάθλους'' που μας έβριζαν και μας έλεγαν πουλημένους. Τη καλύτερη απάντηση, σας την δίνουν οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗΗ που σας απαξίωνουν.

Μετά και από το σημερινό ματς, τσατίζομαι ακόμα περισσότερο που χάσαμε το ματς με τον Πρωτέα στο πόντο από κακή διαιτησία και όχι μόνο. Έγραφα σαν τον ηλίθιο γραπτή δημόσια ''απολογία'' εδώ για αυτή την ήττα μας και μάθαινα από κάποιον τρίτο ότι μας θεωρούσαν πουλημένους...

Αυτά έχει το μπάσκετ, καλή επάνοδο στα παιδιά του ΟΦΗΗ, ας δουν κατάματα την αλήθεια, τους στοίχισε η απουσία ψηλών αφού στις υπόλοιπες θέσεις έχουν αρκετά μπασκετικά παιδιά που στέκονται εύκολα στη Β' ΕΣΚΑ...
Peritri
και όχι μόνο

* εννοώ την απουσία του πανμέγιστου Σγούριτς ο οποίος δεν κατέβηκε για να ρίξει τον Πλάτωνα κατηγορία.

Θα τρελαθούμε τελείως...ευτυχώς τελείωσε το πρωτάθλημα.
10karo
καλημέρα και από εμένα σε όλους σας...

....ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 63 - 68.....αν θυμάμαι καλά. Το ματσάκι κρίθηκε 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος όταν το Κουκάκι κέρδισε ένα επιθετικό ριμπάουντ μρ το σκορ στο 63-64.

...να πω δύο σχόλια για την ομάδα από το Κουκάκι. Στο πρώτο ματς ( ά γύρο) έλειπα στο μεταξύ μας και δεν τους είχα δει. Με +50 όμως που είχαν κερδίσει, περίμενα χθες να δω μια ομάδα καλή, για να μην πω πολύ καλή. Αν δεν βάζανε τα παιδιά κάποια τραβηγμένα τρίποντα απο τα 7,50 μέτρα χθες το ματς θα είχε λήξει διαφορετικά. Γενικά (και χωρίς να θέλω να προσβάλω τα παιδιά από το Κουκάκι) δεν μου άρεσαν. Νομίζω πραγματικά ότι τελικά ο όμιλος ο δικός μας φέτος ήταν ο χειρότεροσ της τελευταίας 10ετίας. Καμία ομάδα (πέρα από Κερατέα και Δάφνη στα καλά της στην αρχή) δεν είχε το κάτι παραπάνω. Όπως και η ΕΦΟΑ φυσικά. Κρίμα για εμάς γιατί εν τέλει κ αν η ομάδα δεν είχε απώλειες θα είχε σωθεί άνετα.

....Μπράβο στα πιτσιρίκια μου χθες, γιατί παρόλο που είμασταν 8 άτομα έπαιξαν πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Ελπίζω οι παραστάσεις που είχαν φέτος να τους βοηθήσουν του χρόνου στη Γ ΕΣΚΑ. Πραγματικά παίξαμε ωραίο μπάσκετ χθες (για την ομάδα που κατεβάσαμε).

...Συγχαρητήρια στα παιδιά από το Κουκάκι για τη νίκη τους. Αν και πολύ κλάψα (ειδικά στο ά ημίχρονο, όλο εεεεε και εεεεε σε κάθε μα κάθε μπούκα που έκαναν!!!!!). Κ συγγνώμη από κάποιους που είμουν λίγο υπερβολικός!!!!..smile.gifsmile.gifsmile.gif....έτσι είμαι στις 4 γραμμές του γηπέδου. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά. Είσασταν όλοι άψογοι. Το κλίμα ήταν πάντα καλό, σε όλα τα ματς.
taper
χρόνια πολλά στο γυαλλαμπούκα της κατηγορίας.Ναι αυτός που τιμώρησε εχθές κάποιους που τον λέγαν πουλημένο
loufer
Καλημέρα σε όλο το μπασκετόκοσμο του forum...

Ματς για γερά νεύρα στο Σπύρο Λούη εψές... ΕΦΟΑ - ΚΑΟ: 54-52 (14-19, 21-7)Ημίχρονο 35-26, (14-9,5-17)
Κοσμοσυρροή στο γήπεδο από φίλους της ΕΦΟΑ για τη φιέστα. Σοβαρό ατόπημα από μέρους της ομάδας μου που δεν φρόντισε να πάει στην ΕΣΚΑ να πάρει το δελτίο του taper, με αποτέλεσμα να κάθεται με ένα capri παντελόνι στον πάγκο της ομάδας...
Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, δείχνοντας ότι δεν ήρθαμε για τουρισμό, μετά η ΕΦΟΑ σοβαρεύτηκε με αποτέλεσμα να καταφέρει να χτίσει διαφορά 14 πόντων στο τέλος του Γ' δεκαλέπτου. Το Δ΄δεκάλεπτο αποδείχτηκε ίσως το πιο χιτσκοκικό του φετεινού πρωταθλήματος... Αντεπίθεση από μέρους μας, σφιχτή άμυνα, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στο -3, 10'' πριν τη λήξη. Μου γίνεται foul, βάζω την πρώτη, -2, και χάνω επίτηδες τη δεύτερη, διεκδικούμε rebound, και ο Παγόπουλος βγάζει τη μπάλα έξω, και έχουμε επαναφορά από baseline 5'' πριν τη λήξη. Επαναφορά, αναμπουμπούλα και βγαίνει ο ψηλός μας με ένα κοντό κάτω από το καλάθι... εεεεε και το χάνει.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επάνοδό τους στην Α΄...

Υ.Γ.1 : Δε θα σχολιάσω το χαμό που έγινε με τη λήξη, πέσανε μερικές...
Υ.Γ.2 : Πιστεύω ότι τηρούμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και o Trigazis-10 ο οποίος παρακολούθησε το χθεσινό ματς και χάρηκα πολύ που τον είδα έπειτα από καιρό.
Υ.Γ.3 : Αισθάνομαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τον πρόεδρο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, παρά τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάστηκαν ολόκληρη τη χρονιά, δείξαμε χαρακτήρα και μείναμε ενωμένοι, δείχνοντας θέλω να πιστεύω ένα καλό πρόσωπο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.
pain of salvation
QUOTE(to 10 to kalo @ May 23 2008, 06:49 ) *
καλημέρα και από εμένα σε όλους σας...

....ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ 63 - 68.....αν θυμάμαι καλά. Το ματσάκι κρίθηκε 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος όταν το Κουκάκι κέρδισε ένα επιθετικό ριμπάουντ μρ το σκορ στο 63-64.

...να πω δύο σχόλια για την ομάδα από το Κουκάκι. Στο πρώτο ματς ( ά γύρο) έλειπα στο μεταξύ μας και δεν τους είχα δει. Με +50 όμως που είχαν κερδίσει, περίμενα χθες να δω μια ομάδα καλή, για να μην πω πολύ καλή. Αν δεν βάζανε τα παιδιά κάποια τραβηγμένα τρίποντα απο τα 7,50 μέτρα χθες το ματς θα είχε λήξει διαφορετικά. Γενικά (και χωρίς να θέλω να προσβάλω τα παιδιά από το Κουκάκι) δεν μου άρεσαν. Νομίζω πραγματικά ότι τελικά ο όμιλος ο δικός μας φέτος ήταν ο χειρότεροσ της τελευταίας 10ετίας. Καμία ομάδα (πέρα από Κερατέα και Δάφνη στα καλά της στην αρχή) δεν είχε το κάτι παραπάνω. Όπως και η ΕΦΟΑ φυσικά. Κρίμα για εμάς γιατί εν τέλει κ αν η ομάδα δεν είχε απώλειες θα είχε σωθεί άνετα.

....Μπράβο στα πιτσιρίκια μου χθες, γιατί παρόλο που είμασταν 8 άτομα έπαιξαν πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Ελπίζω οι παραστάσεις που είχαν φέτος να τους βοηθήσουν του χρόνου στη Γ ΕΣΚΑ. Πραγματικά παίξαμε ωραίο μπάσκετ χθες (για την ομάδα που κατεβάσαμε).

...Συγχαρητήρια στα παιδιά από το Κουκάκι για τη νίκη τους. Αν και πολύ κλάψα (ειδικά στο ά ημίχρονο, όλο εεεεε και εεεεε σε κάθε μα κάθε μπούκα που έκαναν!!!!!). Κ συγγνώμη από κάποιους που είμουν λίγο υπερβολικός!!!!..smile.gifsmile.gifsmile.gif....έτσι είμαι στις 4 γραμμές του γηπέδου. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά. Είσασταν όλοι άψογοι. Το κλίμα ήταν πάντα καλό, σε όλα τα ματς.

Καλημέρα,

και εγώ περίμενα να δω μια ομάδα καλή,αν τα πράγματα πήγαιναν όπως τα ευχόμασταν για την άνοδο,αλλά μόλις πριν μια εβδομάδα αυτοκτονήσαμε και χτες στο ημίχρονο μάθαμε για την νίκη της ΕΦΟΑ,έπίσης ο 2ος σκόρερ της ομάδας μας τραυμάτιστηκε και δεν ξανάεπαιξε στο 2ο ημίχρονο,ο ένας διαίτητης έβγαλε έξω τον 1ο μας σκόρερ με συνοπτικές διαδικασίες....πίστεψέ με υπό άλλες συνθήκες,δεν θα παίζαμε όπως χτες.
Σέβομαι την γνώμη σου,δηλαδή ότι το κάτι παραπάνω το είχαν οι ομάδες που ανέφερες,αλλά για μένα ,τηρουμένων των αναλογιών,τα ρόστερ των άλλων ομάδων ,το Κουκάκι έκανε εκπληκτική πορεία.
Επίσης,κανένα τρίποντο δεν μπήκε χτες από τα 7.50 μέτρα,όλα ήταν normal...
Τα εεεεεε που λες,νομίζω θα αναφέρεσαι σε αυτά που άκουγες από εξέδρα και ήταν περισσότερο για χαβαλέ...
Μέσα στον αγώνα δεν είδα την κλάψα που λες.
Καλή συνέχεια να έχετε
Peritri
QUOTE(taper @ May 23 2008, 09:56 ) *
χρόνια πολλά στο γυαλλαμπούκα της κατηγορίας.Ναι αυτός που τιμώρησε εχθές κάποιους που τον λέγαν πουλημένο

thx Σόφο biggrin.gif
loufer
QUOTE(Peritri @ May 23 2008, 10:24 ) *
thx Σόφο biggrin.gif

Χρόνια πολλά στον παικταρά των Βριλησσίων, του εύχομαι υγεία,αγάπη,επιτυχίες και να σηκώνει τα τηλέφωνα όταν τον καλούν (εγώ σε έπαιρνα εχθές το βράδυ......)
pain of salvation
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 08:04 ) *
Καλημέρα σε όλο το μπασκετόκοσμο του forum...

Ματς για γερά νεύρα στο Σπύρο Λούη εψές... ΕΦΟΑ - ΚΑΟ: 54-52 (14-19, 21-7)Ημίχρονο 35-26, (14-9,5-17)
Κοσμοσυρροή στο γήπεδο από φίλους της ΕΦΟΑ για τη φιέστα. Σοβαρό ατόπημα από μέρους της ομάδας μου που δεν φρόντισε να πάει στην ΕΣΚΑ να πάρει το δελτίο του taper, με αποτέλεσμα να κάθεται με ένα capri παντελόνι στον πάγκο της ομάδας...
Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, δείχνοντας ότι δεν ήρθαμε για τουρισμό, μετά η ΕΦΟΑ σοβαρεύτηκε με αποτέλεσμα να καταφέρει να χτίσει διαφορά 14 πόντων στο τέλος του Γ' δεκαλέπτου. Το Δ΄δεκάλεπτο αποδείχτηκε ίσως το πιο χιτσκοκικό του φετεινού πρωταθλήματος... Αντεπίθεση από μέρους μας, σφιχτή άμυνα, με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει στο -3, 10'' πριν τη λήξη. Μου γίνεται foul, βάζω την πρώτη, -2, και χάνω επίτηδες τη δεύτερη, διεκδικούμε rebound, και ο Παγόπουλος βγάζει τη μπάλα έξω, και έχουμε επαναφορά από baseline 5'' πριν τη λήξη. Επαναφορά, αναμπουμπούλα και βγαίνει ο ψηλός μας με ένα κοντό κάτω από το καλάθι... εεεεε και το χάνει.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επάνοδό τους στην Α΄...

Υ.Γ.1 : Δε θα σχολιάσω το χαμό που έγινε με τη λήξη, πέσανε μερικές...
Υ.Γ.2 : Πιστεύω ότι τηρούμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και o Trigazis-10 ο οποίος παρακολούθησε το χθεσινό ματς και χάρηκα πολύ που τον είδα έπειτα από καιρό.
Υ.Γ.3 : Αισθάνομαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τον πρόεδρο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε, παρά τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάστηκαν ολόκληρη τη χρονιά, δείξαμε χαρακτήρα και μείναμε ενωμένοι, δείχνοντας θέλω να πιστεύω ένα καλό πρόσωπο σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Εύχαριστούμε και εμείς για την προσπάθεια σας.Δεν πιστεύω να χάσατε το τελευταίο σουτ επίτηδες? smiley.gif
Πέσανε μερικές?...τι έγινε?
Κάναμε και εμείς το καθήκον μας χτες.Για τον άγωνα μπαράζ(...αν υπάρχει ελπίδα ανόδου δηλαδή),τα πράγματα είναι δύσκολα...θα έχουμε μισή ομάδα και αντίπαλοι είναι καλη ομάδα.

Taper γεράκι,έλα στο Κουκάκι
Peritri
Thx Στελλάρα, ρε συ άλλαξα συσκεύη και δεν το είχα αποθηκεύσει στη SIM.

Και να φανταστείς, είχαμε βγει όλη η ομάδα όξω και μου έλεγαν, πάρε να μάθεις κανέναν από Γέρακα να δούμε τι έγινε και τους έλεγα ότι δεν έχω τηλ. τους icon_drunk.gif
10karo
...Φίλε pain.....

....συμφωνώ με τα λεγόμενά σου ότι κάνατε καλή πορεία βάση των αναλογιών. Εγώ μίλησα όμως γενικά για τον όμιλό μας φέτος.

....όσον αφορά τα τρίποντα, πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου πως βάλατε κάποια απο τα 7,50μ (αντε από τα 7,00μ) smile.gif....σε καθοριστικά σημεία. Το παλικάρι με το 9 νομίζω έβαλε 2 σίγουρα.

....τα εεεεεεε που ανέφερα δεν αναφερόντουσαν στην εξέδρα. Αναφερόμουνα σε παίχτες από την ομάδα σας. Το 11 για παράδειγμα το είχε λιώσει στην αρχή!!!.....μιλάμε το παλικάρι κάθε μπούκα που έκανε έβγαζε κραυγή!!!....πήρε έτσι 3 goal faoul!!!.....δε λέω όμως, στρώσανε τα πράγματα στο Β ημίχρονο!...smile.gif
pain of salvation
QUOTE(to 10 to kalo @ May 23 2008, 08:35 ) *
...Φίλε pain.....

....συμφωνώ με τα λεγόμενά σου ότι κάνατε καλή πορεία βάση των αναλογιών. Εγώ μίλησα όμως γενικά για τον όμιλό μας φέτος.

....όσον αφορά τα τρίποντα, πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου πως βάλατε κάποια απο τα 7,50μ (αντε από τα 7,00μ) smile.gif....σε καθοριστικά σημεία. Το παλικάρι με το 9 νομίζω έβαλε 2 σίγουρα.

....τα εεεεεεε που ανέφερα δεν αναφερόντουσαν στην εξέδρα. Αναφερόμουνα σε παίχτες από την ομάδα σας. Το 11 για παράδειγμα το είχε λιώσει στην αρχή!!!.....μιλάμε το παλικάρι κάθε μπούκα που έκανε έβγαζε κραυγή!!!....πήρε έτσι 3 goal faoul!!!.....δε λέω όμως, στρώσανε τα πράγματα στο Β ημίχρονο!...smile.gif

Το 11 ναι,πετάει κανά εεεεε...(είναι ο 2ος σκόρερ μας,πολυ καλός παίχτης και καλό παιδί)...αν είπαμε κανά παραπάνω εεεε,τα παίρνουμε πίσω
tripontopirounas
Στεφ, θα μείνεις Γ ΕΣΚΑ?
loufer
QUOTE(tripontopirounas @ May 23 2008, 10:58 ) *
Στεφ, θα μείνεις Γ ΕΣΚΑ?

Γιατί ρωτάς ρε Δόκιμε??? Την ομάδα σου τη ρώτησες πρώτα αν σε δίνει??? Παραβιάζεις την ιεραρχία??? torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif torture.gif
katso
Η υπέρτατη ξεφτίλα......
Ντρέπομαι γιατί όμάδες με τέτοια διοίκηση οχί δεν πρέπει να ανεβένουν κατηγορία αλλά να μην υπάρχουν καν στο χώρο του αθλητισμου!!!!
Χτές το βράδυ λοιπόν ένας παίκτης μας, μέτα το ματς άνοιξε μια σαμπάνια μέσα στο γήπεδο..... Και εκεί αρχίσαν όλα!

Έρχετε ο έφορος του γηπέδου και πρόεδρος της ομάδας στα χαρτιά και του πατάει ένα χέσιμο γιατί μετά είχε άλλη ομάδα προπόνηση και θα γλιστρούσε το γήπεδο.... (του ήταν οικονομικά αδύνατον (και πού να σκεφτεί να προνοήσει!!!) να πάρει 3 παιδάκια από το παιδικό να το σκουπίσουν μετά....
Έτσι μετά από κουβέντες ο πατέρας του παιδιού μπαίνει μέσα στο γήπεδο και γίνεται χαμός... Δεν έπεσε ξύλο γιατί εμείς τους κρατάγαμε.. αλλά αυτά που ακούστηκαν τα ζηλεύει ακόμα και χειρότερος ταξιτζής!!!!! (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους).

Και η κίνηση του προέδρου λοιπον μετά ήταν να φωνάξει αστυνομία για να συλλάβουν το πατέρα του παιδιού το οποίο ανέβασε την ομάδα κατηγορία χωρίς ευρω, χωρίς να μας πάνε μια φορά για φαγητό χωρίς να μας δόσουν ένα τυπικό πρίμ σε περίπτωση νίκης....Ηχεία στο γήπεδο εμείς, σαμπάνιες εμείς, μπλουζάκια εμείς (Λίγο τσίπα να έχεις θα ντρεπόσουν να έρθεις στο γήπεδο και να κοιτάξεις στα μάτια αυτούς που σου ανεβάσανε την ομάδα σου τσάμπα......)

Και εμφανίζονται στα αποδυτήριά μας 3 αστυνόμοι και μας ρώταγαν που τον κρύβετε... Την συνέχεια να την περιγράψει άλλος συμαπίκτης γιατί δεν θυμάμαι τίποτα.
Ευτυχώς ο πατέρας είχε φύγει και γλυτώσαμε τα χειρότερα.... Να πάει φυλακή (νέος αθλητικός νόμος) ο πατέρας του παιδιού που ίδρωνε κάθε μέρα για αυτούς.....

Όταν οι παίκτες μαζευτήκαμε για φαγητο για να γλεντήσουμε την άνοδο καταλήξαμε στην πικρή απόφαση να πούμε οτι καλύτερα να μην ανεβαίναμε.....

8 μήνες παλεύεις για αυτή τη στιγμή, αυτά τα 10 λέπτα μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα. Και κάποιοι μου την στερήσανε.. Δεν θα το συνχωρέσω ΠΟΤΕ!!!!!! 6 φορές έχω ανέβει κατηγορία τέτοια μιζέρια πρώτη φορά βλέπω..

Και για να τα λέμε όλα ο μόνος ο οποίος χτες το βράδι δεν θα έκλεισε μάτι και παρατηρούσε την ξεφτίλα με ανοικτό το στόμα λες και έβλεπε τον λιθοβολισμό του παιδιού του ήταν ο Σεντούκας.

Έχω να πώ πάρα μα πάρα πολλά αλλά δεν αξίζει να δίνεις αξία σε τέτοιους ανθρώπους....

ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!

PS. Για να καταλάβετε την κατάσταση ο Παγόπουλος χτες έμαθε ποιός είναι ο πρόεδρος της ομάδας......

Εκανα και τη διαφήμησή μου ( 6 φορές έχω ανέβει κατηγορία τέτοια μιζέρια πρώτη φορά βλέπω..) βρείτε μου μια ομάδα που στην άνοδο περνάνε καλά για να έρθω παρέα με τους φίλους μου.

Να στε όλοι καλά, να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά των ομάδων που παιξαμε φέτος, ήταν κατά τα άλλα μια καλή χρονια με πολλα σκαμπανευάσματα μέχρι το τελος γαι για τους πάνω και για τους κάτω.

Κουκακίοτες μην φοβάστε θα ανέβετε και σεις χωρίς μπαράζ.
10karo
...Τεό....δεν έχω ιδέα φίλε.....ζήτησα κάποια πράγματα, απάντηση δεν πήρα ακόμα!...smile.gif

....έτσι όπως με βλέπω, θεωρώ πως 1-2 χρονάκια καλού μπάσκετ τα έχω. Τώρα που θα είμαι δεν ξέρω. Έχω 1-2 προτάσεις και βλέπουμε. Θα εξαρτηθούν πολλά και από την δουλειά!.......αν ρωτάς για να σε έχω και να σε κάνω παίχτη (να σε αναστήσω!!!!) τα λέμε και σε προσωπικό επίπεδο!.....υπάρχει όμως μια υποψία για επιστροφή παλιών καλών παιχτών. Κ προσωπικά όπου πάω (ή αν μείνω) να φέρω μαζί μου 2 παιχτάκια πολύ πολύ καλά. Οπότε βλέπουμε...smile.gif
loufer
QUOTE(pain of salvation @ May 23 2008, 10:27 ) *
Εύχαριστούμε και εμείς για την προσπάθεια σας.Δεν πιστεύω να χάσατε το τελευταίο σουτ επίτηδες? smiley.gif
Πέσανε μερικές?...τι έγινε?
Κάναμε και εμείς το καθήκον μας χτες.Για τον άγωνα μπαράζ(...αν υπάρχει ελπίδα ανόδου δηλαδή),τα πράγματα είναι δύσκολα...θα έχουμε μισή ομάδα και αντίπαλοι είναι καλη ομάδα.

Taper γεράκι,έλα στο Κουκάκι

Καλή ομάδα το Πέρα, αλλά δεν είναι και φόβητρο, έχουμε παίξει πολλές φορές φιλικά μαζί τους...Εκτός και αν λείπουν οι Αποστόλου και Μοσχονάς rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Αλλά να μου το θυμηθείς, θα ανεβείτε και οι δυο ομάδες των μπαράζ
pain of salvation
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 10:23 ) *
Καλή ομάδα το Πέρα, αλλά δεν είναι και φόβητρο, έχουμε παίξει πολλές φορές φιλικά μαζί τους...Εκτός και αν λείπουν οι Αποστόλου και Μοσχονάς rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Κοντά είσαι
emekas
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 12:23 ) *

σορυ αλλα η γνωμη μου ειναι οτι αν το περα η ο αετος ηταν στον ομιλο μας θα ανεβαιναν περιπατο!!!!!!

παααααααααααααααααααρα πολυ δυσκολα για το μπαραζ ειδικα που οι παιχτες του περα(πρωην παιχτες της Δοξας γκυζη πολυγωνου) οποτε παιζουν εναντιον μας βαζουν τα απιστευτα!!!
taper
η χρονιά έκλεισε

αλλά το παράπονο του katso με συγκίνησε sad.gif sad.gif και επειδή θέλω άνοδο του χρόνου θα κάνω οτι είναι δυνατόν για να είμαστε συμπαίκτες του χρόνου για να σου δείξω πως γιορτάζουν πραγματικά smiley.gif

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή για το all antistar game για να κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο για την πάρτυ μας

Θα γίνει αρχές Ιουνίου στο GERAKAS HALL CENTER και θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής
loufer
QUOTE(taper @ May 23 2008, 12:45 ) *
η χρονιά έκλεισε

αλλά το παράπονο του katso με συγκίνησε sad.gif sad.gif και επειδή θέλω άνοδο του χρόνου θα κάνω οτι είναι δυνατόν για να είμαστε συμπαίκτες του χρόνου για να σου δείξω πως γιορτάζουν πραγματικά smiley.gif

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή για το all antistar game για να κάνουμε ένα αποχαιρετιστήριο για την πάρτυ μας

Θα γίνει αρχές Ιουνίου στο GERAKAS HALL CENTER και θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής

Σιγά ρε Μάρθα Βούρτση... θα πάει να παίξει ο κουλός με τον κουτσό, ενδιαφέρον δίδυμο θα κάνετε... (δε τον συμπαθώ τον Κατσό, γιατί υπονόησε ότι είμαι κοντός λέγοντας ότι δεν υπάρχει παραλία στην Αττική που να πατώνω...) 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
arxiepiskopos
QUOTE(katso @ May 23 2008, 08:21 ) *
Η υπέρτατη ξεφτίλα......
Ντρέπομαι γιατί όμάδες με τέτοια διοίκηση οχί δεν πρέπει να ανεβένουν κατηγορία αλλά να μην υπάρχουν καν στο χώρο του αθλητισμου!!!!
Χτές το βράδυ λοιπόν ένας παίκτης μας, μέτα το ματς άνοιξε μια σαμπάνια μέσα στο γήπεδο..... Και εκεί αρχίσαν όλα!

Έρχετε ο έφορος του γηπέδου και πρόεδρος της ομάδας στα χαρτιά και του πατάει ένα χέσιμο γιατί μετά είχε άλλη ομάδα προπόνηση και θα γλιστρούσε το γήπεδο.... (του ήταν οικονομικά αδύνατον (και πού να σκεφτεί να προνοήσει!!!) να πάρει 3 παιδάκια από το παιδικό να το σκουπίσουν μετά....
Έτσι μετά από κουβέντες ο πατέρας του παιδιού μπαίνει μέσα στο γήπεδο και γίνεται χαμός... Δεν έπεσε ξύλο γιατί εμείς τους κρατάγαμε.. αλλά αυτά που ακούστηκαν τα ζηλεύει ακόμα και χειρότερος ταξιτζής!!!!! (δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους).

Και η κίνηση του προέδρου λοιπον μετά ήταν να φωνάξει αστυνομία για να συλλάβουν το πατέρα του παιδιού το οποίο ανέβασε την ομάδα κατηγορία χωρίς ευρω, χωρίς να μας πάνε μια φορά για φαγητό χωρίς να μας δόσουν ένα τυπικό πρίμ σε περίπτωση νίκης....Ηχεία στο γήπεδο εμείς, σαμπάνιες εμείς, μπλουζάκια εμείς (Λίγο τσίπα να έχεις θα ντρεπόσουν να έρθεις στο γήπεδο και να κοιτάξεις στα μάτια αυτούς που σου ανεβάσανε την ομάδα σου τσάμπα......)

Και εμφανίζονται στα αποδυτήριά μας 3 αστυνόμοι και μας ρώταγαν που τον κρύβετε... Την συνέχεια να την περιγράψει άλλος συμαπίκτης γιατί δεν θυμάμαι τίποτα.
Ευτυχώς ο πατέρας είχε φύγει και γλυτώσαμε τα χειρότερα.... Να πάει φυλακή (νέος αθλητικός νόμος) ο πατέρας του παιδιού που ίδρωνε κάθε μέρα για αυτούς.....

Όταν οι παίκτες μαζευτήκαμε για φαγητο για να γλεντήσουμε την άνοδο καταλήξαμε στην πικρή απόφαση να πούμε οτι καλύτερα να μην ανεβαίναμε.....

8 μήνες παλεύεις για αυτή τη στιγμή, αυτά τα 10 λέπτα μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα. Και κάποιοι μου την στερήσανε.. Δεν θα το συνχωρέσω ΠΟΤΕ!!!!!! 6 φορές έχω ανέβει κατηγορία τέτοια μιζέρια πρώτη φορά βλέπω..

Και για να τα λέμε όλα ο μόνος ο οποίος χτες το βράδι δεν θα έκλεισε μάτι και παρατηρούσε την ξεφτίλα με ανοικτό το στόμα λες και έβλεπε τον λιθοβολισμό του παιδιού του ήταν ο Σεντούκας.

Έχω να πώ πάρα μα πάρα πολλά αλλά δεν αξίζει να δίνεις αξία σε τέτοιους ανθρώπους....

ΑΠΛΑ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!

PS. Για να καταλάβετε την κατάσταση ο Παγόπουλος χτες έμαθε ποιός είναι ο πρόεδρος της ομάδας......

Εκανα και τη διαφήμησή μου ( 6 φορές έχω ανέβει κατηγορία τέτοια μιζέρια πρώτη φορά βλέπω..) βρείτε μου μια ομάδα που στην άνοδο περνάνε καλά για να έρθω παρέα με τους φίλους μου.

Να στε όλοι καλά, να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά των ομάδων που παιξαμε φέτος, ήταν κατά τα άλλα μια καλή χρονια με πολλα σκαμπανευάσματα μέχρι το τελος γαι για τους πάνω και για τους κάτω.

Κουκακίοτες μην φοβάστε θα ανέβετε και σεις χωρίς μπαράζ.

Αγαπητέ φίλε σας περιμένουμε στη ΝΙΚΗ.Εμείς ξέρουμε να εκτιμούμε αξίες και να περνάμε καλα.
Σκέψουτο και εδώ είμαι.
Περιμένω
loufer
QUOTE(arxiepiskopos @ May 23 2008, 13:10 ) *
Αγαπητέ φίλε σας περιμένουμε στη ΝΙΚΗ.Εμείς ξέρουμε να εκτιμούμε αξίες και να περνάμε καλα.
Σκέψουτο και εδώ είμαι.
Περιμένω

Ποιος είσαι από τη Νίκη αν επιτρέπεται???
arxiepiskopos
Και ειδικά εσύ Katso....ξέρεις πόσο πολύ σε θέλουμε στη ΝΙΚΗ και από τότε που προτίμισες να πας αλλού.
arxiepiskopos
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 10:11 ) *
Ποιος είσαι από τη Νίκη αν επιτρέπεται???

δεν είναι του....παρόντος!!!
tasos5
kati diavasa tis proalles sto fos oti o xose segoura proteine ton ronaldinho ston proedro tou olympiakou......
krima gia ta paidia tis efoa gia ta gegonota pou eginan opws eipe o katso......
tragikos o tupos an ta ekane auta........
ena exw na pw:o vasilis klwnatos kai o giannis xaviaris ponesan polu kosmo fetos.......
tasos5
krima gia to neo irakleio pou epese.....
alla ena xrono me turanouse kai sunexizei...........
loufer
QUOTE(tasos5 @ May 23 2008, 13:36 ) *
krima gia to neo irakleio pou epese.....
alla ena xrono me turanouse kai sunexizei...........

O taper μου είπε ότι μας κουράζεις πολύ με τα γκρικλισ... Τι θα γίνει??? Διακυβέβευεται η συμμετοχή σου στο all antistar game...
taper
QUOTE(tasos5 @ May 23 2008, 12:30 ) *
ena exw na pw:o vasilis klwnatos kai o giannis xaviaris ponesan polu kosmo fetos.......

77.gif shot.gif 77.gif shot.gif 77.gif shot.gif billy the bazoukas 77.gif 77.gif shot.gif 77.gif shot.gif 77.gif shot.gif johny το κανόνι
kara9
Λοιπόν δηλώνω συμετοχή στα τρίποντα(αν παίρνει βραβείο κ ο τελευταίος) και στα καρφώματα με τραμπολίνο!! smiley.gif
taper
QUOTE(kara9 @ May 23 2008, 12:55 ) *
Λοιπόν δηλώνω συμετοχή στα τρίποντα(αν παίρνει βραβείο κ ο τελευταίος) και στα καρφώματα με τραμπολίνο!! smiley.gif

τους έχουμε
BILL79
Loufer η φωτογραφια που εχεις βαλει ειναι απο την τελευταια σου πασαρελα για τον Armani????
loufer
QUOTE(kara9 @ May 23 2008, 13:55 ) *

Οι συμμετοχές λαμβάνονται σοβαρά υπόψη κατόπιν αναφοράς της ομάδας που ανήκεις, θέσης που παίζεις και του ονόματός σου φυσικά...

Υ.Γ : Θα ψάξω στην αποθήκη του γηπέδου, νομίζω ότι έχει ξεμείνει ένα τραμπολίνο από τις γυμναστικές επιδείξεις που έκανε ο taper στα νιάτα του (τρομακτικό το θέαμα άνθρωπος 2.00cm να φοράει κολάν)
kara9
Aλλα ελπίζω να μπορώ να παίξω χωρίς δελτίο γιατί μου το πήρανε λέγοντας μου οτι έδειρα τον προπόνητη του Γέρακα blink.gif blink.gif blink.gif
loufer
QUOTE(BILL79 @ May 23 2008, 14:01 ) *
Loufer η φωτογραφια που εχεις βαλει ειναι απο την τελευταια σου πασαρελα για τον Armani????

Εγώ δεν σκάω στα γήπεδα πριν παίξω αγώνα με σκούφο στο κεφάλι (έχει 25 βαθμούς έλεος) και τιραντάκι μαύρο...

Και ούτε κουνιέμαι στις μπάρες γνωστού παραλιακού κέντρου (με μέσο όρο ηλικίας 13,5) χορεύοντας Shakira...
loufer
QUOTE(kara9 @ May 23 2008, 14:04 ) *
Aλλα ελπίζω να μπορώ να παίξω χωρίς δελτίο γιατί μου το πήρανε λέγοντας μου οτι έδειρα τον προπόνητη του Γέρακα blink.gif blink.gif blink.gif

Τελικά ποιος έδειρε ποιον??? Ποιος έφαγε τις περισσότερες? εσύ είχες και βουλωμένο ρουθούνι, μπορούσες να αναπνέεις κανονικά? οι σαμπάνιες τι μάρκα ήτανε? το βόλει τελικά έκανε προπόνηση? τα διχτάκια τα κόψατε? ο γεωργιάδης γιατί δεν έκανε μπάνιο μετά το παιχνίδι, έχει καμία πάθηση με το νερό?

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ???? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
BILL79
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 14:04 ) *
Εγώ δεν σκάω στα γήπεδα πριν παίξω αγώνα με σκούφο στο κεφάλι (έχει 25 βαθμούς έλεος) και τιραντάκι μαύρο...

Και ούτε κουνιέμαι στις μπάρες γνωστού παραλιακού κέντρου (με μέσο όρο ηλικίας 13,5) χορεύοντας Shakira...

1ον
ειχε το πολυ 15 βαθμους...οταν παιζεις ζεσταινεσαι αλλα οταν εισαι στον παγκο οχι
κ 2ον
δεν εχεις ερθει καμια φορα οποτε δεν μπορεις να ξερεις...ελα καμια φορα να δεις τα μωρακια που παιζουν tongue.gif
taper
QUOTE(loufer @ May 23 2008, 13:04 ) *

μονο Καλομοίρα ο πανμέγιστος

και στο τσακιρ κέφι λίγο Πασχάλη που είναι και της μόδας
loufer
QUOTE(BILL79 @ May 23 2008, 14:12 ) *
1ον
ειχε το πολυ 15 βαθμους...οταν παιζεις ζεσταινεσαι αλλα οταν εισαι στον παγκο οχι
κ 2ον
δεν εχεις ερθει καμια φορα οποτε δεν μπορεις να ξερεις...ελα καμια φορα να δεις τα μωρακια που παιζουν tongue.gif

Α. Αν κρύωνες δε θα φόραγες τιραντάκι αλλά ζιβάγκο , πόσο όταν έχει ''το πολύ 15 βαθμούς''

Β. Όταν εγώ έβγαινα στο μαγαζί αυτό, εσύ ακόμα μάθαινες να κάνεις αριστερό μπάσιμο... και πραγματικά παίζουν μωράκια αυτό είπα και εγώ 13,5...
loufer
Thunder έχασες μεγάλο ματς παρεπιπτόντως...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.