Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2015-2016 Euroleague Playoffs
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
sinkazama82
Τα ζευγάρια των "8" έγιναν ήδη γνωστά από σήμερα



Δείγμα τραγικών λαθών στην οργάνωση το γεγονός πως η τελευταία μέρα του Top-16 περιλαμβάνει 4 αδιάφορα παιχνίδια.

Προσωπικά ελπίζω σε Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκα μπας και γλυτώσουμε από την παρουσία Ρεάλ, Μπαρτσελόνα σε φάιναλ φορ. Θέλω πάρα πολύ να δω Μπουρούση εναντίον Ραντούλιτσα και γενικότερα αυτήν την σειρά. Γενικά τα προημιτελικά αναμένονται συγκλονιστικά με εξαίρεση ίσως το Τσσκα-Ερυθρός Αστέρας. Να πω την αλήθεια ένα final four με Μπαρτζώκα, Ομπράντοβιτς, Τζόρτζεβιτς(Περάσοβιτς), Ιτούδη θα ήθελα να το παρακολουθήσω πέρα από οτιδήποτε άλλο
Igor
Σε ενδεχομενο Φ4 με ΠΑΟ, Ερυθρο και Φενερ το Βερολινο θα ειναι σε "εκρηκτικη" κατασταση.
Να μου πειτε εδω διοργανωσαν Φ4 με Ολυμπιακο και Παναθηναικο..

ΕDIT: Tα ζευγαρια στο Φ4 πως θα ειναι μετα?
Weekendman
Ας τιμωρηθεί ο Ομπράντοβιτς για την αμέλεια του να μην πετάξει έξω πρόωρα την Ρεάλ ,όταν μπορούσε...



rahxephon13
Περα απο το τσσκα αστερα οπου πιστευω οτι η ρωσοι θα περασουν ευκολα ολα τα αλλα παιχνιδια εχουν μεγαλο ενδιαφερων.

Τωρα με το τι εχω δει μεχρι τωρα οι προβλεψεις μου ειναι στο μπαρτσα λοκο φαβορι θεωρω τους ρωσους ειδικα στην εδρα τους πιστευω θα τους πνιξουν τους καταλανους με την αμυνα τους και δεν βλεπω πως μπορουν να κερδισουν εκει μεσα γι'αυτο δινω 60/40 υπερ των ρωσων.

Φενερ ρεαλ)Αν δεν ηταν ο τραυματισμος του βεσελι η φενερ θα ηταν ξεκαθαρο φαβορι, ακομα κι ετσι διατηρει περισσοτερες πιθανοτητες και εχω πιστη στον ομπραντοβιτς οτι καπως θα καθαριση την σειρα, αλλα την ρεαλ δεν την ξεγραφω ακομα και τωρα που δεν παιζει καλα μπορει να κανει την ανατροπη, θεωρω τα δυο πρωτα ματς στην τουρκια τα πιο σημαντικα ετσι και δεν γινει το μπεικ εκει νομιζω οτι η φενερ θα περασει, δινω 55/45 υπερ του ζοτς.

Τελος για τη δικη μας σειρα πιστευω οτι θα ειναι οι ποιο αμφίρροποι με την λαμποραλ να ειναι το φαβορι λογω εδρας, πιστευω οτι θα τα δωσουν ολα για να προκριθουν στο f4 (εχουν ηδη αμελησει το ισπανικο πρωταθλημα για την ευρωπη και τωρα αυτο θα φανει πιο εντονα) και φαινεται να το θελουν πολυ, εμεις εκτος του οτι πρεπει να παρουσιαστουμε σοβαροι πρεπει να κανουμε ακομη καλυτερα παιχνιδια απο τις εως τωρα εκτος εδρας εμφανισεις αν θελουμε να διεκδικήσουμε την προκριση, γι'αυτο δινω 60/40 στην κουτσα.
t0ny3
Νομιζω το μονο σιγουρο εισιτηριο ειναι της ΤΣΣΚΑ!

Να κανω μια δικη μου προβλεψη:
Φενερ
Παναθηναικος
ΤΣΣΚΑ
Λοκο

Η Φενερ αν ειχε τον Βεσελι θα περνουσε ανετα την πρωταθλητρια Ευρωπης κι αυτο πλεον δινει ελπιδες στην ομαδα της Μαδριτης, αλλα δεν πειθει καθολου στο Top 16.
Ως Παναθηναικος δεν μπορω παρα να πιστευω την ομαδα μου. Ισχυει πως ως φιλαθλοι εχουμε γλυκαθει με τον αντιπαλο, αλλα η μαγικη πορεια της Κουτσα στο Top 16 μονο ησυχους δεν πρεπει να μας αφησει. Επειδη δεν εχει τη φανελα, την εδρα και τα σφυριγματα των αλλων ομαδων, πιστευω οτι ειναι ιδανικος αντιπαλος για το πολυποθυτο διπλο και σπασιμο εδρας. Προφανως και εχουμε πολλα να αποδειξουμε και το εργο ειναι δυσκολο.
Η ΤΣΣΚΑ θα εχει μια ευκολη σειρα, παρα την καυτη εδρα του Βελιγραδιου και τις φιλοτιμες προσπαθειες των Σερβων.
Δεν βλεπω πως η συγκεκριμενη Μπαρτσα μπορει να εμφανιση προβληματα στην Λοκο που ξερουμε.

Τα ζευγαρια των ημιτελικων εχουν ως εξης:
Νικητης Φενερ-Ρεαλ vs Νικητης Κουτσα-Παο
Νικητης ΤΣΣΚΑ-Αστερας vs Νικητης Λοκο-Μπαρτσα

Υ.Γ. Μαλλον ειναι γραφτο η επανεμφανιση του Μητσου στο τελευταιο του Final 4 να γινει απεναντι στον Ζοτς!
Zoys
Τα topic των προημιτελικών άνοιξαν, οπότε οι συζητήσεις σχετικά με τα τέσσερα ζευγάρια θα συνεχίσουν εκεί. Το παρόν topic κλειδώνει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.