Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Baskonia Vitoria
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
j-kidd13
vs

Ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή εμφάνιση,πέρασε εύκολα απο την έδρα της Αρμάνι,και πλέον,μετά και τις χθεσινές ήττες της Ρεαλ και του Ολυμπιακού,με νίκη κόντα στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ πιάνει και τις 3 στην 2η θέση της βαθμολογίας(μένοντας 4ος λόγω μειονεκτήματος στην ισοβαθμία με Ρεαλ-Ολυμπιακό αυτη τη στιγμή).Η Μπασκόνια-ενισχυμένη και με τον Πριτζιόνι-είναι επικίνδυνη ομάδα,διαθέτει παίκτες που αν βρουν ρυθμό μπορούν να κάνουν ζημιές,και χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς.Σύμφωνα με ενημέρωση της τελευταίας στιγμής,ο Μπαρνιάνι δεν θα αγωνιστεί σήμερα.Μπορεί να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση,αλλα σίγουρα είναι ενας πολύ ποιοτικός και επικίνδυνος παίκτης,και ο Πασκουάλ θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο.
rahxephon13
Πολύ σημαντικό ματς πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομαδα που είναι σε φόρμα και που πέρσι μας έκανε ζημιά, μεγάλο τεστ η αναμέτρηση στα γκαρντ.
Barbagiannis
Λαρκιν, Μπομπουα , Σενγκελια , Πριτζιονι ... ο Μπαρνιανι παιζει? ( δεν παιζει το βγαλανε μολις.. οποτε απανταω στον εαυτο μου laugh.gif )

πολυ καλη ομαδα αμα δεν βγαλει ενεργεια ο Παναθηναικος σημερα το βλεπω δυσκολο
yorgos
Tον Μπομπουά θα τον προφέρει ο Χάτζη; Σας ζηλεύω...

Εύκολα-δύσκολα θα το πάρουμε και ο πρώτος γύρος κλείνει πολύ καλά και πάμε για καλύτερα. Μόνο μελανό σημείο η απώλεια Γκιστ για τη συνέχεια.
whaler
Καλή νίκη και για να προστατεύσουμε την έδρα μας, αλλά και γιατί χτυπάμε πρώτες θέσεις, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, με τα φαβορί στο ΟΑΚΑ στο δεύτερο γύρο.
Μεγάλε Mike James βάλε τα πυραυλοκίνητά σου και σήμερα και κόψτους στα δυο biggrin.gif
john wick
Εχει κορμια η μπασκονια , Σενγκελια , ο Βοιγκμαν μπορουν να κανουν ζημια. Κλειδι νομιζω να αποδιοργανωσουμε τον Λαρκιν...
Πιστευω να εχει πολυ κοσμο σημερα,θα υποδεχτουμε κ Αλεσαντρο... shot.gif
Putnam

το καλοκαιρι που χτυπαγαμε σενγκελια οι περισσοτεροι ειχαν ξενερωσει, τωρα που ειναι αντιπαλος βλεπω να αναφερεται ως σημαντικος παραγοντας, αλλα ξερω λειπει ο γκιστ θα πειτε
nvip13
Ξεχασατε και Χανγκα..
Επικινδυνη ομαδα, νικη μας δινει αλλο αερα για την συνεχεια.

Παντως ο Μπαρνιανι ειναι Αθηνα.
katharop
Πάντως εγώ βλέπω ένα ρόστερ 6 παικτών. Πόσο μακρυά μπορείς να φτάσεις με ρόστερ 6 καλών παικτών και άλλους 6 που είναι για το λαύριο?
shtarkws
Κομβικό ματς. Καταρχάς πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι η Μπασκονία εχει φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Άλλωστε εχει στο ροστερ της 5 παικτες που αγωνίστηκαν πρόσφατα στο ΝΒΑ. Λάρκιν Μπαρνιάνι Μπουμπουα Μπαντιγκερ και Πριτζιονι. Πολυ επικίνδυνη ομαδα που πιστευω οτι εχει τα φοντα να φτασει εκ νεου στο F4.

Μια νικη θα ηταν πολυ σημαντικη αφου μπορει να μας πλασάρει στην πρώτη τετράδα
katharop
QUOTE (shtarkws @ Dec 23 2016, 15:48 ) *
Κομβικό ματς. Καταρχάς πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε ότι η Μπασκονία εχει φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Άλλωστε εχει στο ροστερ της 5 παικτες που αγωνίστηκαν πρόσφατα στο ΝΒΑ. Λάρκιν Μπαρνιάνι Μπουμπουα Μπαντιγκερ και Πριτζιονι. Πολυ επικίνδυνη ομαδα που πιστευω οτι εχει τα φοντα να φτασει εκ νεου στο F4.

Μια νικη θα ηταν πολυ σημαντικη αφου μπορει να μας πλασάρει στην πρώτη τετράδα

http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=E2016 Μιλάτε για έναν 40χρονο που δεν εχει παίξει λεπτό ετσι? παίζει καλά δεν λέω η μπασκόνια. Αλλά έχει περιορισμένο ρόστερ. Θα σκάσει κάποια στιγμή αυτή η ομάδα. Προέρχεται απο ένα υψηλής έντασης παιχνίδι πρίν 2 μέρες συν το ταξίδι και παίζει εκτός έδρας. Θα χάσει εύκολα σήμερα η μπασκόνια. Εάν παίζαμε Ισπανία με κενό μιας βδομάδας θα σου έλεγα εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σήμερα θα χάσουν εύκολα
RipCity
Καλά αυτός ούτως ή άλλως οφ ήταν, αλλά εντάξει θα τρέμουν και να τον ακουμπήσουν πια μη του φύγει κανά κομμάτι.
salonikatasos
κάτι τους χρωστάμε από πέρσι και σήμερα ένα μικρό μέρος από αυτά θα ξεπληρωθεί με μια ξεγυρισμένη 20αρα. στο ΟΑΚΑ έχουμε καιρό να είμαστε εύστοχοι από έξω,έφτασε η μέρα σήμερα να το κάνουμε


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ(ΛΑΜΟΝΙΚΑ,ΜΠΟΛΤΑΟΥΖΕΡ). θα έρθουν σε αποστολή μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα(και την πιθανή ήττα και της φενέρ)
sanmartean13
Λίγο η κούραση τους απο το ματς με Μπάρτσα, και πιο πολύ το ΟΑΚΑ θα γείρουν το πλεονέκτημα υπερ μας.Πάντως είναι όντως πολύ καλή ομάδα που αν βρει ρυθμο απο έξω σε σκοτώνει για πλάκα.Εκεί όμως έχουμε 2 υπερόπλα πλέον για πίεση στη μπάλα (Τζειμς,Καλάθη), και θα βρούμε λύσεις.Μέγάλη συγκένρωση, να μη μας αποπροσανατολίσει το τσίρκο της Αρμάνι και είμαι παρα πολύ αισιόδοξος για σήμερα.
CG.
Του ποσταρισματος το κάγκελο θα γίνει σήμερα
Βλέπω τον καλάθι να παίζει μόνιμα στο ζωγραφιστο
qspock
Να αποσυρει τα Ιmodium απο την αγορα για σημερα ο ΔΓ 24.gif

Πλακα πλακα τα κρουσματα γαστρενεριτιδας εχουν αυξηθει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!
Special_One
MUST WIN το αποψινό ματς. Με ήττα της Φενέρ σήμερα, πιστεύω πως εξασφαλίζεται και η ήττα του ΟΣΦΠ από Φενέρ την άλλη αγωνιστική...δεν γίνεται ο Ζοτς να χάσει τόσα ματς σερί...οπότε εδραιωνόμαστε για τα καλά στην τετράδα με 2 εκτός έδρας νίκες σε Καζάν και Πειραιά.
erasitehnis
Απόψε όλα τα πλεονεκτήματα είναι υπέρ μας.
Έδρα, κούραση προηγούμενου αγώνα, φόρμα. Όσο για τη διαιτησία μόνο αν δώσουμε δικαιώματα μπορεί να κρίνει κάτι.

Στη Μόσχα πάντως στο 12ο λεπτό η ΤΣΣΚ έχει εκτελέσει 16 βολές!!!
sanmartean13
Δε ξεκίνησε καλά η βραδιά.και το φοβομασταν όλοι.Πρέπει να έγιναν μαγικά για να κερδίσει αυτή η Φενερ αυτή τη ΤΣΣΚΑ.
shtarkws
Ο Σινγκλετον κανει πράγματα...

Μπορω πλεον να λεω ότι εχω δει τον Φωτση να κάνει μπασιμο smile.gif
sagatroN
Πλεον οντως μπορει να κανει μπασιματα σπανια αλλα μην ξεχναμε τι παιχτης ηταν ο Φωτσης σε ολη του την καριερα.
Καλυτερο 4αρι πανω απο τη στεφανη δεν εχει βγει ακομα.

Ειχε δεν ειχε ο Σεγκελια το γυρισε το ματς
nvip13
Βγήκαν Σινγκλετον Καλαθης και μας εφτασαν αμεσως.

Α ρε Γιανναρε ποσο διαφορα περσι με φετος.
shtarkws
Φωτσενκο Σενγκελια δεν βγαινει το μαρκάρισμα
Anubis
Γιαννη, αγορι μου εχεις καταστρεψει τα παντα σημερα, προσπαθησε λιγο
nvip13
Πλακα μας κανουν οι ψηλοι τους..

Τρομερος Σινγκλετον.

Δινει και ασιστ ο Γιαννης στους αντιπαλους.
shtarkws
Δεν ειμαστε καλοί σήμερα. Στην επίθεση οτι κανουμε ειναι απο ατομικες ενέργειες κυριως του Σινγκλετον και του Τζειμς, ενω στην άμυνα Σενκελια και Ντιοπ δεν εχουν αντιπαλο

Στο δευτερο ημίχρονο πρεπει καταρχας να σφιξει η αμυνα και να παρουμε τα ριμπάουντ και στην επιθεση να γυρισει περισσότερο η μπάλα και να βοηθησουν οι Μπουρούσης Νικολς και παπάς
G-arenas
εχουμε πει οτι 5αδες με φωτση,μπουρου, και παππα δεν βγαινουν. μας κανουν οτι θελουν στην αμυνα και μετα δεν εχουμε και ψυχολογια και την επιθεση. επισης παππας μαζι με τζειμς και μπορου δεν ταιριαζουν γιατι δεν ξερουν ποιος θα πρωτοπαρει την μπαλα. και ειναι και ο ριβερς μεσα.

αρα θεωρω εντελως λαθος την 1st και 2nd unit που βαζει ο τσαβι.

η μπασκονια μας κερδιζει παρολο που βοιτμαν και λαρκιν ειναι κακοι σημερα.

ο μπουρου για αλλη μια φορα τραγικος. τουλαχιστον ας τον βαζει σε καλες αμυντικες 5αδες και οχι με φωτση μεσα ελεος.
paodynasty
Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο Παο από τους διαιτητές της Euroleague, και μάλιστα εντός έδρας (κι όχι μόνο σήμερα) δεν ταιριάζει ούτε στην ιστορία του στη διοργάνωση, ούτε στην ποιότητα και το όνομα των παικτών και του προπονητή του, κι ούτε βέβαια τιμάει την Ευρωλίγκα. Κάποια φάουλ ας πούμε σήμερα των Καλάθη, Σίγκλετον, Μπουρούση (προσέξτε τα ονόματα) ήταν καθαρά στοχευμένα από τους (πορτοκαλο)γκρι!!! help.gif
Special_One
μήπως να βγει ο Σιγκλεντον λέω...ΜΗΠΩΣ
Dred11
Παίζουμε με τσαμπουκά. Δεν μας βγαίνουν πολλά, αλλά το παλεύουμε.
shtarkws
Σαν να έχει ξεχάσει τον Τζέιμς εξω ο κόουτς

Για αλλη μια φορα δίνω τα συγχαρητήρια μου στον gm της Μπασκονια, εχουν βρει εξαιρετικούς παίκτες
Anubis
Παιζουμε που παιζουμε χαλια, εχουμε και το διαιτητικο τριο να δινει ρεσιταλ
Nik Tepits
Αυτη η ομαδα δεν μας παει, δεν ματσαρουμε. Εχουμε εκνευριστει κι ολας απο καποια σφυριγματα, και δεν μπαινουνε και τα τριποντα. Δευτερο δεκαλεπτο καταστροφη!
shtarkws
@special δεύτερη φορα σβήνω το ίδιο ποστ. Καλυτερα να μην υπάρξει άλλο ποστ αναλόγου ύφους
Dred11
Είμαστε μαχητικοί κι εγώ αυτό το εκτιμώ. Σε κάποια φάση τους έβγαιναν τα πάντα και σε μας τίποτα. Αντιδράσαμε με καλή άμυνα. Ακόμα είμαστε μέσα στο παιχνίδι.
Special_One
οκ , η απόδοση του Τσάβι στο 3ο δεκάλεπτο δεν ήταν η αναμενόμενη....Rotation 0 και έκανε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να αφήσει τον Σίγκλεντον με 3ο φάουλ....θα δούμε αν θα στοιχίσει το κουτσάρισμά του 3ου δεκαλέπτου.
shtarkws
Η διαφορα ειναι οτι στην Μπασκονια συνεισφέρουν όλοι ενώ στον Παναθηναϊκό μονο 3.Οι Καλαθης Τζειμς Σινγκλετον. Αν δεν βρουμε πόντους απο Μπουρου Ριβερς δεν μας βλεπω καλα. Επισης όσο θα ειναι μεσα ο Φωτσενκο θα εχουμε θεμα στην άμυνα
Dred11
O Καλάθης είναι πραγματικά συγκλονιστικός. Αυτός που έκανε τη διαφορά όμως ήταν ο Μπουρούσης.
Ήμουν από αυτούς που θεωρούσα πολλά τα 2.1 εκ. για Καλάθη. Δηλώνω μετανοημένος.
shtarkws
Τωρα ειναι η ωρα να βγουν μπροστά οι μεγαλοι παίκτες

Ο καλαθης ειναι φανερά καταπονημενος, ελπιζω να αντέξει

Ο Αλονσο αλλαζει συνεχως τους Βοιτμαν Σενγκελια με Τιγι Ντιοπ πανω στους Μπουρούση και Σινγκλετον αφου και κουρασμένοι ειναι και δεν υπαρχει παικτης να τους αλλάξει
Anubis
Τζορντι την επομενη φορα που θα ερθεις στο ΟΑΚΑ να μας πεις ποσο καλη ειναι η διαιτησια...
Dred11
Συγχαρητήρια στην ομάδα. Με όλες τις δυσκολίες όταν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια φτιάχνεις χαρακτήρα νικητή. Ελπίζω να γίνεται κατανοητό γιατί η προσθήκη ενός ποιοτικού παίκτη σαν τον Τζεντίλε δεν είναι πολυτέλεια.
salonikatasos
Φιλακια στον μπερτομεου,τον λαμονικα και τους υπολοιπους γελοιους τυπους της ευρωλιγκας. Εδωσε ρεσιταλ ο ιταλος σημερα,ειδικα στη φαση που πεταει τη μπαλα εξω ο λαρκιν,αλλα η ομαδαρα παροτι σε κακη μερα τους εκανε τη ζημια
Nik Tepits
Μεγαλεεεεε Καλαθαρεεεεεε!!!!

Πολλη σημαντικη νικη! Κομπλεξικοι μια ζωη οι ισπανοι, δεν ξερουν να χανουν! Ντιοπ αγορινα μου, στον 2ο γυρο θα υπαρχει και ο Γκιστ να σε περιποιηθει. Εκνευριστικος ο Λα Μονικα οπως παντα στο ΟΑΚΑ, αλλα να ναι καλα ο Σιγκλετον και οι Καλαθης, Τζειμς.

Ο Μπουρουσης πιο πολυ ζημια κανει παρα κερδος. Επικινδυνα μικραινει το ροτεισον, οι Παππας και Φωτσης δεν δινουν τιποτα.

Καλα, ο Σενγκελια ειναι μεγαλος παιχτης.
whaler
QUOTE (Dred11 @ Dec 23 2016, 23:07 ) *
Συγχαρητήρια στην ομάδα. Με όλες τις δυσκολίες όταν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια φτιάχνεις χαρακτήρα νικητή. Ελπίζω να γίνεται κατανοητό γιατί η προσθήκη ενός ποιοτικού παίκτη σαν τον Τζεντίλε δεν είναι πολυτέλεια.


Πραγματικά, σήμερα σε όλο το ματς σκέφτομαι πόσο μπορεί να προσφέρει ο Gentile σε αυτήν την ομάδα.
Πολύ σημαντική νίκη που μας βάζει από πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές των θέσεων 2-4.
Για μένα MVP έιναι ο James πάντως, παρά την ακόμη μια διαστημική εμφάνιση του Κρίσαρου.
paodynasty
Ερωτεύτηκα Τσάβι σήμερα, έλαμπε από χαρά στο short interview μετά τη νίκη! θα δω όλη τη συνένετευξη τύπου λέμε!!! smiley.gif wub.gif
erasitehnis
Τεράστια νίκη με μέτρια εμφάνιση. Η διαιτησία στα τελευταία λεπτά ήταν απροκάλυπτα εναντίον μας.
ο Καλάθης είναι πραγματικό κομπιούτερ. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της ευρολίγκας τον τελευταίο μήνα.
Ο Τζέιμς παιδική χαρά αλλά βγήκε μπροστά όταν οι πλάγιοι (Φέλντιν, Ρίβερς, Νίκολς) ήταν ανύπαρκτοι.
ο Σίγκλετον κολόνα, για άλλη μια φορά και στην άμυνα αλλά απελπιστικά μόνος κάτω από το καλάθι..

Για Μπουρούση είμαι τόσο εκνευρισμένος που θα πω βαριά λόγια. Καλύτερα να μην εκφραστώ απόψε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
louie
Καλάθη ασουτε που θες και 2 μύρια φύγε και πάρε μαζί και τον απατεώνα που την είδε παίχτης απέναντι στους Κινέζους... ααα δρόμο και ο πασκουαλ ο υπερεκτιμημένος λούζερ.

Αντε λέγαμε οτι δεν παίρνουμε εύκολες νίκες, πήραμε τρεις στην σειρά πήραμε και ένα ντέρμπι στο τέλος γιατί λέγαμε πριν λίγο καιρό οτι τα χάνουμε όλα αυτά. Πάλι πολυ λίγα λάθη αλλα τα χαμένα ριμπάουντ και τα άσχημα ποσοστά τα αντισταθμισανε. Άμα είχαμε γκιστ σήμερα θα κάναμε περίπατο
Special_One
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ νίκη με κακή ομαδική εμφάνιση και πολύ καλή ατομική εμφάνιση από Καλάθη, Σίγκλεντον και Τζέιμς.

Κακή εμφάνιση από Ρίβερς ΑΛΛΑ είναι η πρώτη του μετά από τόσα ματς και παρόλα αυτά έβαλε και ένα κρίσιμο τρίποντο.

ο Μπουρού κακός μέχρι την στιγμή που ξαναμπήκε όπου συνέβαλε σημαντικά στην ανατροπή.

Κακή εμφάνιση από Νίκολς

Κακή εμφάνιση όσο αγωνίστηκε από Γκαμπριελ

Για τον Φώτση δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε...για να παίζει μόνο Α1 με ομάδες εκτός ΟΣΦΠ είναι και για τίποτα παραπάνω.

Ο Παππάς συνεχίζει να είναι το μεγάλο ΜΕΙΟΝ της χρονιάς, και εδώ κολλάει και ο Alessandro που ελπίζω θα βοηθήσει.

Ο Τσάβι κακός σήμερα με κυριότερα λάθη το παρκάρισμα του Τζέιμς στο 3ο και το γεγονός ότι άφησε για πάρα πολύ ώρα τον Σίγκλεντον με 3 φάουλ.

Επόμενο ματς νομίζω είναι στο Καζάν...όπου για να έχουμε πιθανότητες νίκης θα πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ και να ελπίσουμε ότι ο Λάγκφορντ δεν θα βάλει καμιά 30-αρα.

Παράδοξο αλλά οι περισσότερες ομάδες μαζευτήκαμε στην 2η θέση laugh.gif


shtarkws
Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α η νίκη του Παναθηναϊκού! Τόσο για βαθμολογικούς λόγους αλλα και γιατί έρχεται μετά απο κακή εμφάνιση

Τρομερός Καλαθης, καταλυτικός Τζέιμς, πολυεργαλειο Σινγκλετον ειδικα στην αρχή που ηταν καυτός

Μπουρούσης φαινόταν οτι ήθελε αλλα δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Παίζει να μην κέρδισε ουτε μια μονομαχία. Πρεπει να ανεβεί.

Φελντειν,Ριβερς πολυ μέτριοι

Παππάς Νικολς Φωτσης Γκαμπριελ δεν βοήθησαν

Εύχομαι να μπει γρηγορα ο Τζεντιλε στο κλιμα της ομαδας γιατι εχει ποιότητα και να βρει τροπο ο κοουτς να παρει παραπάνω πραγματα απο τους υπόλοιπους.

Πάντως ολοι οσοι αγωνίστηκαν τα εδωσαν ολα και εδειξαν μαχητικότητα κατι που δείχνει οτι υπαρχει καλο κλιμα και πίστη στην ομάδα.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.