Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Φενέρ/Ούλκερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Warrior
Η στιγμη που ολοι περιμενουμε εδω και πολυ καιρο φτανει...

Την Τεταρτη στις 7.15μμ. (supersport 1) to Aλεξανδρειο "φορά" τα καλα του...για να υποδεχτει τον 1ο
αγωνα του Αρη στην Ευρωλιγκα μετα απο 15 χρονια.Αντιπαλος η Τουρκικη Φενερ/Ουλκερ που
δημιουργηθηκε απο την συγχωνευση των Ουλκερ και Φενερμπαχτσε,μετα τα οικονομικα προβληματα
που αντιμετωπισε η πρωτη.

Ας γνωρισουμε λιγο την ομαδα...



bball.gif Team Roster

4)HAKAN DEMIREL

Height:1,92
Born: 1985
Nationality: Turkey
Position: Play Maker

5)WILLIE JAMES SOLOMON

Height: 1.87
Born: 1978
Nationality: United States
Position: Play Maker

6) MIRSAD TURKCAN

Height: 2.06
Born: 1976
Nationality: Turkey
Position: Forward

7)OMER ONAN

Height:1.94
Born: 1978
Nationality: Turkey
Position: Guard

8)RASIM BASAK

Height: 2.02
Born: 1980
Nationality: Turkey
Position: Forward

9)SEMIH ERDEN

Height: 2.10
Born: 1986
Nationality: Turkey
Position: Center

10)IBRAHIM KUTLUAY

Height: 1.98
Born: 1974
Nationality: Turkey
Position: Guard

11)OGUZ SAVAS

Height: 2.13
Born: 1987
Nationality: Turkey
Position: Center

12)DAMIR MRSIC

Height: 1.91
Born: 1970
Nationality: Bosnia - Herzegovina
Position: Guard

13)IRA CLARK

Height: 2.03
Born: 1975
Nationality: United States
Position: Forward

14)ZEKI GULAY

Height: 2.05
Born: 1972
Nationality: Turkey
Position: Forward

15)KASPARS KAMBALA

Height: 2.05
Born: 1978
Nationality: Latvia
Position: Center


Coach:AYDIN ORS

Born: 1945
Nationality: Turkey


Γήπεδο:Abdi İpekçi Spor Salonu(10.500)






Αποτελέσματα ως τώρα:

1η αγωνιστικη ΤΒL: Καρσιγιακα-Φενερ/Ουλκερ 77-82 Στατιστικά
2η Αγωνιστικη ΤΒL: Φενερ/Ουλκερ-Μπεσικτας 83-71 Στατιστικά
3η Αγωνιστική ΤΒL: Φενερ/Ουλκερ-Ογιακ 85-66 Στατιστικά



Αντε...καλη μας επιτυχια!!! smile.gif
liolias
Καλη επιτυχια στον Αρη.Ευχομαι να τα πατησει τα τουρκακια αν και δυσκολα γιατι ειναι πολυ φορμαρισμενη ομαδα και προερχεται απο μεγαλη νικη στο πρωταθλημα.
polpap
Oute o Galanis na isoun warrior 77.gif
Treli parousiasi kai thanx giati twra xerw kai mes pious ´paizoume.
Pantos exoun trello roster me solomon, koutoulai, tourktsan kai demirel -- pentada pou petaei floges etsi?
Mallon ayto tha skeftome kai prin apolla ta alla mats- welcome to EUROLEAGUE w00t.gif
thrylos7
Τί ζωντανές φωτογραφίες είναι αυτές! Λες και διαλέγεις χαρακτήρα για παιχνίδι ξύλου..

Δεν ξέρω σε τι φόρμα είναι η Φενέρ, ούτε αν έχει βρει έστω και λίγη από τη χημεία που θα μπορούσε μέχρι αυτή τη στιγμή που είναι νωρίς για όλους, αλλά έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ.. Ο Άρης έχει μεγαλύτερη πληρότητα, αλλά η Φενέρ έχει 5-6 φοβερούς παίκτες. Κουτλουάι, Μρσιτς αν βρεθούν στη μέρα τους κερδίζουν μόνοι τους κάθε ομάδα, ο Σόλομον είναι Σόλομον(επιχειρηματολογία όχι αστεία)... και Τουρκσάν-Καμπάλα(μαζί με το γνωστό μας από το Μακεδονικό Κλαρκ - που φέρνει σε Μάσεϊ) μπορούν να δημιουργήσουν πολύ μεγάλα προβλήματα μέσα στο καλάθι, όπου ο Άρης παρουσιάζει ως τώρα πρόβλημα.

Το θέμα είναι ο Σόλομον... παίκτης ιδιαίτερα ασταθής, στη καλή βραδιά θα "σκοτώσει" τον αντίπαλο, στην κακή την ομάδα του, ή στην καλύτερη δε θα φανεί. Αυτό βέβαια, όσο πάει περιορίζεται κι έτσι πέρσι, οι κακές του αυτές εμφανίσεις περιορίστηκαν αισθητά(άσχετα αν ίσως δε βοήθησε όσο θα ήθελε ο Γκέρσον τη Μακάμπι) σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά στην Εφές, αλλά και ακόμη πιο πίσω.
Είτε έχει οργανωτικό ρόλο, είτε παίξει στο δύο, με τον Ντεμιρέλ στο 1, σίγουρο είναι ότι θα πάρει προσπάθειες.. Αν δε δώσει τη μπάλα στους περιφερειακούς, και δε δημιουργηθεί παιχνίδι για τους ψηλούς τότε ο καλός Άρης θα έχει προβάδισμα. Γι' αυτό η μεγαλύτερη πίεση πρέπει ν' ασκηθεί σ' αυτόν.
Για καλή του τύχη( ; ), ο Άρης έχει τον ιδανικότερο παίκτη για να τον αντιμετωπίσει... Γιώργος Καλαϊτζής! Το αποτέλεσμα βέβαια, μπορεί να είναι είτε άσπρο, είτε μαύρο... Για να λέμε την αλήθεια πάντως, ο Καλαϊτζής δεν έχει τα σωματικά προσόντα του Σόλομον(και κανείς στον Άρη εδώ που τα λέμε, πιο πολύ βολεύει ο -επιρρεπής σε φάουλ τελευταία- Καστλ).

Μόνο ο καλός Άρης μπορεί να πάρει το ματς.. Το καλό είναι ότι θα πάρει ώθηση από τον κόσμο.. κι έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα(ή λιγότερο δύσκολα).
Alexmei
καλή τύχη στην ομάδα μας!!! Ξέρετε αν θα το μεταδώσει το supersport; (μάλλον ναι ε; )
Warrior
Και εμενα με προβληματιζει η ρακετα των Τουρκων.Ειναι αρκετα δυνατοι εκει και φοβαμαι οτι θα εχουμε
πολλα προβληματα!Ειμαι περιεργος να δω πως θα τους αντιμετωπισουμε,και που με αυτα που εχουμε δειξει
ως τωρα,θα ειναι πολυ δυσκολο...
weirdo1977
εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα αγωνιστικό, ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες k να βρεθώ απλά στο pale... 2 και σήμερα ε ? 39.gif
hagi
Και γω δεν ήξερα ακριβώς το ρόστερ..Μπράβο ρε Κώστα πολύ καλή δουλειά...

Πραγματικά το ρόστερ είναι πολύ καλό και σίγουρα δεν είναι εύκολο το παιχνίδι..Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια για να έχουμε τύχη..Όμως πιστεύω ότι πρέπει να το κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί είναι μέσα στο παλέ και είναι ομάδα που παίζεται..

Τυχεροί όσοι θα βρίσκεστε στο Παλέ...Πραγματικά αισθάνομαι από τώρα το σφύξιμο στο στομάχι για το παιχνίδι..
Και σκέφτομαι πως θα αισθανούν όλοι οι παίχτες (όπως Ραούφ) και κυρίως οι Έλληνες όταν στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο τα άσπρα και κίτρινα χαρτάκια θα γεμίσουν το γήπεδο και το "ΆΡΗ θυμήσου..." θα ταρακουνά το γήπεδο (ταιριάζει και με τους Τούρκους)...Πραγματικά νιώθω ρίγος από τώρα..

Ελπίζω εμείς που θα το δούμε από την τηλεόραση να έχουμε τη χαρά να το απολαύσουμε έστω και από μακριά..

Άντε ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ καλή επιτυχία και καλή αρχή!!!
Warrior
QUOTE(hagi @ Oct 23 2006, 09:04 AM) *
Τυχεροί όσοι θα βρίσκεστε στο Παλέ...Πραγματικά αισθάνομαι από τώρα το σφύξιμο στο στομάχι για το παιχνίδι..



Kαι συ,ε?? smile.gif

Eγω δεν εχω nova και εχω ψιλοτρελαθει! angry_red.gif

Αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι να τα βλεπεις οπουδηποτε...Σπιτι σου μονο ή μαλλον στο γηπεδο. w00t.gif Ακομα
ψαχνω τροπο μπας και καταφερω να βρω τροπο να βρεθω στο παλε.Βεβαια μεχρι να τον βρω(και αν... biggrin.gif),
δεν θα υπαρχουν εισητηρια!! sad.gif

Ή θα υπαρχουν??Τι κλιμα επικρατει ρε παιδια στην Θεσσαλονικη?Εχω φοβο οτι με την απαισιοδοξια που εχει
καλλιεργηθει...θα δουμε κενα καρεκλακια!

Το GAME PREVIEW απο το site της Ευρωλιγκας:

Aris TT Bank returns to the top European competition for the first time since 1992 when it hosts Fenerbahce Ulker in a highly-anticipated Group C game in Thessaloniki on Wednesday. Aris reached the ULEB Cup final last season and returns with a competitive roster ready to fight for a Top 16 spot. Meanwhile, Fenerbahce merged with Turkish League champions Ulker to put together a solid team full of experienced Euroleague stars. As usual, Aris will be backed by a sellout crowd at Alexandreio Arena that is ready to push its team beyond its limits. It will be a special game for Fenerbhace playmaker Will Solomon, who returns to Thessaloniki to face the team he led to the 2003 FIBA Champions Cup title. None of his former teammates remain with Aris, however, so Solomon will test his offensive skills against Terrell Castle and perhaps newly signed scorer Mahmoud Abdul-Rauf. Solomon will have his backcourt complements in backup guard Hakan Demirel, slasher Omer Onan and legendary shooter Ibrahim Kutluay, the Turkish player to join a Greek club, Panathinaikos, with whom also became the first Turk to win the Euroleague, in 2003. Meanwhile, Castle can count on combo guard Spyros Panteliadis and defensive ace Giorgos Sigalas for help in trying to slow down the visiting backcourt. Sigalas will try to take care of Kutluay in an interesting matchup between two veteran who fought - and won - a thousand battles. Fenerbahce has its main strength near the basket with a solid battery of big men featuring all-time Euroleague rebounding king Mirsad Turkcan, Kaspars Kambala, Ira Clark, Oguz Savas and Semih Erden. Controlling the boards will be a critical issue for Aris, which features good rebounders like Mike Wilkinson, Jeremiah Massey, Kevin Fletcher and Giannis Giannoulis. Expect nothing but an outstanding atmosphere and a big showdown between two hungry teams in Alexandreio Arena on Wednesday.

www.euroleague.net
liolias
Τι κενα καρεκλακια?Καρφιτσα δεν πρεπει να πεφτει σε αυτον τον αγωνα.
weirdo1977
βασικά k γω φοβάμαι κενά καρεκλάκια αλλα καλού κακού θα πάω καμια ώρα νωρίτερα μην την πατήσω όπως πέρσι με τον παναθηναϊκό που σκάλωσα πάνω στην πόρτα k δεν είδα τίποτα.
Warrior
Απο την συνεντευξη τυπου...

bball.gif Τζεβελεκης
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που είστε όλοι εδώ. ανταποκρινόμενοι σε μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Είναι μία συγκινητική στιγμή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς μετά από 14 χρόνια, ο Άρης γυρίζει εκεί που έγραψε ιστορία. Εκεί που έγινε γνωστός και όχι μόνο ο Άρης αλλά και η πόλη μας, με τις χρυσές σελίδες που έχουν γραφτεί.

Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου, για τον συνάδελφό και δάσκαλό σας, Σταύρο Ρεπανά. Ήταν πολύ σημαντικός στην πόλη και ένα παράδειγμα για τους περισσότερους, φαντάζομαι για όλους.

Στους παλιούς θα ξαναφέρει μνήμες, ενώ οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία φέτος να καταλάβουν τι σήμαινε για την ιστορία της πόλης, η συμμετοχή του Άρη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Άρης συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα με παντοδύναμες ομάδες. Ο συνδυασμός της ομάδας, με το Βάρος της φανέλας και του κόσμου που θα έχει κατάμεστο το Αλεξάνδρειο, θα την βοηθήσει να σταθεί επάξια σε αυτό το Πρωτάθλημα. Ο Άρης δεν ονειροβατεί ξέρει που πατάει. Φέτος το πρώτο βήμα είναι η αξιοπρεπής παρουσία. Πρέπει να βάλουμε σταθερές βάσεις.

Σιγά σιγά θα δούμε έναν Άρη που τον ξέραμε από παλιά. Στην πραγματικότητα είναι ένα κοινωνικό γεγονός για την πόλη. Δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να χαρεί κάποιες Πέμπτες. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό. Όταν στο τέλος γίνει ο λογαριασμός μας θέλουμε να πούμε ότι πετύχαμε.

Θεωρώ ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας για να αποκτήσει τον πολλαπλασιαστή ισχύος και να σταθεί επάξια. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι ζεστά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Σε αυτό γήπεδο γράφτηκε ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτή η αύρα κουβαλάει στο μέλλον πολλά πράγματα.

Tο Παλέ θα είναι γεμάτο με όλες αυτές τις ομάδες. Θεωρείστε δεδομένο ότι όσες φορές θα παίξει ο Άρης, θα είναι γεμάτο. Η συμμετοχή Ευρωλίγκα έχει κυρίως υποχρεώσεις οικονομικές, καθώς είναι μικρό το ποσό από τη συμμετοχή. Τα έσοδά της η ομάδα, τα κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο. Όταν είναι γεμάτο έχει έσοδα. Τον λογαριασμό θα τον κάνουμε στο τέλος".


bball.gif Ματσον
" Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η επιστροφή στην Ευρωλίγκα μετά από τόσα χρόνια και ότι θα παίξουμε απέναντι σε μεγάλες και πλούσιες ομάδες. Για ακόμη μια φορά θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους ότι βρισκόμαστε σε αυτή την διοργάνωση για να πετύχουμε σπουδαίους στόχους και θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Σε αυτό το γήπεδο υπάρχει κάτι ξεχωριστό και πραγματικά χρειαζόμαστε πάρα πολύ την βοήθεια των φιλάθλων γιατί έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο.

Μπορώ να εγγυηθώ ότι όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα θέλουμε να κερδίζουμε και να προχωράμε. Ως προπονητής μπορώ να εγγυηθώ ότι με δουλειά μέρα με τη μέρα, ειδικά τώρα που επέστρεψαν όλοι οι παίκτες που ήταν τραυματίες, θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Απολύτως έτοιμοι.

Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την βοήθεια των φίλων μας σε αυτή την διοργάνωση, όπου να μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι η μόνη ομάδα στην Θεσσαλονίκη, που παίζει σε αυτό το επίπεδο.

Το να παίξεις στην Ευρωλίγκα την επόμενη χρονιά μπορεί να γίνει με δύο τρόπους ή να την κατακτήσεις ή μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε έναν από τους δύο.

Ίσως μας καταδιώκει μια κακή τύχη. Χθες ο Ραούφ έκανε προπόνηση και έπαθε διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλό του. Προπονήθηκε για 10΄. Θα εξεταστεί από τον γιατρό και θα δούμε. Το κλειδί που κάθε παίκτης θα πρέπει να κοιτάει είναι να καλύπτει το κενό του.

Εγώ σέβομαι τον καθένα αλλά δεν τον φοβάμαι. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα είμαστε πολύ σκληροί και θα δώσουμε τα πάντα. Σίγουρα δεν φοβόμαστε αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες. Όπως ο Σόλομον τον οποίο ξέρετε καλύτερα από μένα αλλά και οι Μρσιτς, Κουτλουάι και Τουρκσάν. Έχουν μεγάλο ρόστερ και βασικό στόχο να κερδίσουν το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ως άνθρωπος είμαι πάντα αισιόδοξος και σας λέω ότι θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα στην Ευρωλίγκα. Οι 9 από τους 13 παίκτες που είναι στην ομάδα είναι καινούριοι αλλά αυτό θα βγει προς όφελος της ομάδας και αυτό αποδεικνύει ότι η διοίκηση προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Όπως έχω πει δεν μπορείς να χτίσεις μια Αυτοκρατορία σε μια εβδομάδα ή σε μια σεζόν. Έχουμε δουλέψει με την διοίκηση σε καλά επίπεδα".


bball.gif Καστλ
"Όλοι είμαστε περήφανοι που επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα και θα δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι στην έδρα μας μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Μοναδικός μας στόχος την Τετάρτη, θα είναι η νίκη. Ξέρω πολύ καλά ποιοι είμαστε και ότι θα μπούμε μέσα να παίξουμε μπάσκετ και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Αυτό θα κάνουμε όχι μόνο στην Ευρωλίγκα αλλά και στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Η υποστήριξη που θα έχουμε από τους φιλάθλους μας, θα είναι το ιδανικό για μας. Εύχομαι να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο και στο τέλος να φύγουν ικανοποιημένοι πανηγυρίζοντας τη νίκη της ομάδας μας".


bball.gif Σιγαλας
"Πρώτα από όλα ότι είπε ο πρόεδρος και ο προπονητής, μας έχουν καλύψει απολύτως. Για μένα είναι τιμή και πολύ μεγάλη ευκαιρία αυτής της ομάδας, η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα. Είμαι μέλος της ομάδας και της προσπάθειας, από πέρυσι, αλλά και φέτος στην επιστροφή της ομάδας στην διοργάνωση.

Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια θέλω να πω ότι η κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη, θα πρέπει να είναι σημαντική για την πόλη άσχετα αν είσαι Άρης, ΠΑΟΚ ή Ηρακλής. Η ομάδα θα παίζει κάθε φορά για τη νίκη άσχετα με τον αντίπαλο. Κάθε νίκη θα είναι κέρδος αλλά ακόμα και η ήττα αν παλεύουμε θα μας ωφελήσει. Υπάρχουν δυο δύσκολες υποχρεώσεις για την ομάδα. Εύχομαι η διοργάνωση να είναι κάτι ιδιαίτερο για την πόλη και την ομάδα και μια νέα αρχή για τον Άρη που επιστρέφει".
qspock
QUOTE(Warrior @ Oct 23 2006, 01:10 PM) *
Eγω δεν εχω nova και εχω ψιλοτρελαθει! angry_red.gif


Ουτε εγω εχω Nova αλλα απο οτι φαινεται φετος τα ματς θα τα βλεπουν και οι αναλογικοι ζωντανα wink.gif
Warrior
Oυτε απλο αποκωδικοποιητη για supersport1 εχω... sad.gif

biggrin.gif

QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: «Βγάζει μάτια» ο Ραούφ!

Σκέψεις Ματσόν για τριάδα με Σκέιλς και Κασλ στην περιφέρεια

Οχι μόνον τα χέρια τους, αλλά και τα μάτια τους έτριβαν οι άνθρωποι του Αρη βλέποντας τον Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ στις προπονήσεις της ομάδας. Ο 37χρονος άσος έδειξε από την αρχή ότι είναι... άλλη κλάση και όπως έλεγαν στον Αρη, «ό,τι έκανε, μέσα πήγαινε». Ο Αντρέα Ματσόν ήταν ο πρώτος που χαμογελούσε από ικανοποίηση. Τόσο, που σκέφτεται ακόμα και να ξεκινήσει τον πρώην σταρ του ΝΒΑ στην πεντάδα του αγώνα με την Ούλκερ, μαζί με τους Σκέιλς και Κασλ στην περιφέρεια!

Ο Ραούφ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις προς το τέλος της χτεσινής προπόνησης όμως αυτό δε θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του Αρη για την Ευρωλίγκα.
thrylos7
betsmart.gr:
QUOTE
Δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο 2ος ποιντ γκαρντ της τουρκικής ομάδας

Μπορεί η Φενέρμπαχτσέ Ουλκέρ να έφτασε με όλα τα μεγάλα ονόματά της στη Θεσσαλονίκη, εντούτοις ο Αϋντίν Ερς δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει στην αποστολή το διεθνή μπακ απ ποιντ γκαρντ της ομάδας, Χακάν Ντεμιρέλ, ο οποίος υποφέρει από πρόβλημα στον ώμο (χτύπησε στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπεσείκτας).

Ο Τούρκος κόουτς βασίζει την οργάνωση του παιχνιδιού στον Ουίλ Σόλομον, αν και δοκιμάζει πλέον σχήματα και με τον Νταμίρ Μρσιτς σε ρόλο οργανωτή.


Πέρα από το θετικό της απουσίας, αυτό είναι μάλλον καλό και για την περίπτωση Σόλομον... αφού δε θα μπορεί να βγει εύκολα από το παρκέ.
Warrior
Οντως...και σε συνδυασμο με το οτι εχουμε πολλα πλευ-μακερ να "αλλαξουμε" πανω του,ισως μας δωσει το
κλειδι για την νικη.

Εχουμε αναβιωση και της κλασικης κοντρας του με τον Καλαιτζη!!

Στην άφιξη της Φενέρμπαχτσε-Ουλκέρ στο αεροδρόμιο Μακεδονία τέθηκε στη διάθεση των εκπροσωπών του τύπου για δηλώσεις και πέρα από τα κλασικά περί δύσκολου αγώνα και δυνατής έδρας εκστόμισε το εξής απίθανο σε ερώτηση για τη νέα κόντρα με το Γιώργο Καλαϊτζή:

«Who is Kalaitzis?» , αγνοώντας τάχα την ύπαρξη του πρωταθλητή Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό και οκτάκις πρωταθλητή Ελλάδος. Η έχθρα μένει άσβεστη και η κόντρα μεταφέρεται στο Αλεξάνδρειο…



Kαλαιτζης:
«Δεν έχω να πω τίποτα. Καμία απάντηση. Θα τα πούμε αύριο μετά το παιχνίδι»


laugh.gif

Ουιλι κατσε καλα!!Τωρα φορα αλλη φανελα το παιδι! rolleyes.gif


Απο την αλλη...ο Τσαλδαρης μιλησε στις καρδιες μας(στην δικια μου τουλαχιστον smile.gif )

QUOTE(sportime.gr)
«Θέλω να ζήσω την… παλιά ατμόσφαιρα»


«Όποιος ξεχνά το παρελθόν του δεν έχει μέλλον...», συνηθίζει να λέει ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του Άρη. Τα σοφά λόγια του Γιάννη Ιωαννίδη, φαίνεται πως έχουν... εφαρμογή στην προσπάθεια των κιτρίνων για ευρωπαϊκή αναγέννηση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα λόγια του Δημήτρη Τσαλδάρη.


Ο γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μεγάλωσε με την λάμψη της ομάδας των Γκάλη και Γιαννάκη και βάσει αυτής σκοπεύει να πορευθεί... «Μετράω μία μία τις ώρες που περνούν μέχρι να έρθει η στιγμή που θα περάσω το κατώφλι του Αλεξανδρείου για να πάω στα αποδυτήρια κι έπειτα να βγω στην κεντρική σάλα», ομολόγησε στο site του ΕΣΑΚΕ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του Άρη με τον Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Ο «αυτοκράτορας» επιστρέφει την Τετάρτη (25/10) στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια –μετά από 14 χρόνια απουσίας- και άπαντες αγωνιούν να βιώσουν την μοναδική ατμόσφαιρα του Αλεξανδρείου. Οι ξένοι είναι υποψιασμένοι, αλλά οι Έλληνες, γνωρίζουν... Και πολύ καλά μάλιστα... Αντιλαμβάνονται τη σημασία της ημέρας... «Προσωπικά, η Τετάρτη για εμένα είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα. Δεν θα προσπαθήσω να κρύψω ότι με έχει καταβάλει το άγχος, αλλά δεν πρόκειται για ένα συναίσθημα πίεσης, μα για μία κατάσταση δημιουργική, ένα άγχος που σου υπενθυμίζει κάθε δευτερόλεπτο, ότι τη στιγμή που φοράς αυτή τη φανέλα πρέπει να δίνεις ό,τι έχεις μέσα στην καρδιά σου για να πετύχει ο Άρης τους στόχους της».

Και συνέχισε: «Πρόσφατα, στην εκδήλωση των βετεράνων του Αρη, έβλεπα στιγμιότυπα από τον περίφημο αγώνα με την Τρέισερ, στο Αλεξάνδρειο. Τι ματς κι αυτό; Ηταν συγκλονιστική στιγμή για εμένα. Απέναντι στα ιερά τέρατα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Μενεγκίν, τον Ντ’Αντόνι, τον ΜάκΑντου, ο Αρης έδωσε μία απίστευτη παράσταση και πραγματοποίησε μία εμφάνιση που έχει μείνει στην ιστορία, όχι μόνο του ελληνικού μπάσκετ, μα συνολικά του ευρωπαϊκού. Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να επαναληφθούν. Έχω δει πολλά ματς σε βίντεο, πολλές αναμετρήσεις του Αρη σε φάιναλ φορ, αλλά είναι άλλο πράγμα το να το βλέπεις κι άλλο να το ζεις. Οπότε κι εγώ ελπίζω ότι στο ντεμπούτο μας, μετά από 14 χρόνια, θα μου δοθεί η ευκαιρία να ζήσω, έστω και για λίγο, την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν τότε οι φίλοι της ομάδας».

Για τον κόσμο της ομάδας, ο Τσαλδάρης έχει πολλά να πει... «Ανυπομονώ να δω το γήπεδο γεμάτο. Οι φίλαθλοι του Άρη είναι μοναδικοί. Και προσεύχομαι η επανεμφάνισή μας στην ευρωλίγκα να συνδυαστεί με νίκη. Η φανέλα του Άρη είναι πολύ βαριά. Δεν είναι μόνο η χρυσή ιστορία που έχει γράψει εντός παρκέ, είναι η προσήλωση του κόσμου, η αφοσίωση, η αγάπη του. Οι μεγάλες ομάδες γίνονται από τον κόσμο τους και ο Άρης είναι μία πραγματικά πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς, οι παίκτες έχουμε υποχρέωση να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και να ικανοποιούμε τους οπαδούς μας, που αποτελούν μία πολύ ξεχωριστή κοινωνία. Τα μάτια τους έχουν δει πολλά και κανείς δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει. Έχουν κριτήριο, αισθητήριο και άποψη».

Κριτήριο, αισθητήριο και άποψη, περί της σημασίας της αναμέτρησης με τους Τούρκους, έχουν και οι ξένοι του Άρη! «Έχουμε αρκετούς ξένους στην ομάδα, αλλά μη νομίζετε ότι δεν ξέρουν που βρίσκονται. Βέβαια, όλοι εμείς οι Έλληνες, τόσο στα αποδυτήρια, όσο κι εκτός γηπέδου, επιχειρούμε να τους βάλουμε ακόμα περισσότερο στο κλίμα, αλλά νομίζω ότι δεν το έχουν και πολύ ανάγκη». Αντί επιλόγου, μία ευχή... «Θα έδινα τα πάντα, ώστε τη στιγμή που θα μπαίναμε στο Αλεξάνδρειο, να γύρναγα το κεφάλι μου δεξιά και να έβλεπα, εκεί, στη γνώριμη θέση του στα επίσημα, τον Νίκο Γκάλη. Ό,τι κι αν πω θα είναι λίγο. Μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Και μόνο που βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο, σου δίνει ενέργεια. Σε υποχρεώνει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μακάρι να ήταν εκεί».



Παρτε και ενα link γεματο αναμνησεις:

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=32979
Air Kef
Ειλικρινά περιμένω περισσότερο κι από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού,αυτήν του Άρη.

Λετε να κάνω κάνα τρελό να ανέβω..

Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ θα πάω σίγουρα,αλλά θα ήθελα και πρεμιέρα..

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γεμίσει το Παλέ.Τρελανέ μας Αρειανάρα..!!!:obey:
Air Kef
Πορώθηκα λοιπον,έβλεπα τα βίντεο που έχω απο Αλεξάνδρειο και αποφάσισα να ανεβάσω ένα απο τα αγαπημένα μου..!

Το "Αρη θυμήσου",πριν το τζάμπολ με την Χεμοφαρμ.Αρης και τα μυαλα στα κάγγελα.

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?download=115

Αν χρησιμοποιητε Μοζιλα,στην κενή σελίδα επιλέξτε Εργασιες>Πληροφοριες Σελιδας>Media και Αποθηκευση ως..

Άντε και με την νικη.
Warrior
QUOTE(Air Kef @ Oct 25 2006, 12:16 AM) *
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γεμίσει το Παλέ.Τρελανέ μας Αρειανάρα..!!!:obey:



Mην εισαι τοσο σιγουρος...

Η προπωληση δεν πηγε καθολου μα καθολου καλα.Ελπιζω οτι εστω και την τελευταια στιγμη πολλοι δεν
θα αντεξουν και θα αλλαξουν αποφαση.

Καποιοι πρεπει να αναλογιστουν γιατι συνεβει αυτο,αφου χρειαζοτανε πραγματικα μεγαλη προσπαθεια για
να το καταφερουν! angry.gif

Τελοσπαντων.Αυτα τωρα πια εχουν μικρη σημασια...

Η μεγαλη μερα εφτασε.Λιγες ωρες μας χωριζουν τωρα πια.Αν πανε ολα καλα,στα επομενα ματς...θα γινεται
χαμος για ενα εισητηριο.

Ποιος λετε να μεινει εκτος 12αδας,αφου οπως φαινεται θα ειναι μεσα ο Ραουφ??
thrylos7
Σοβαρά δε θα γεμίσει; Μη μας ξενερώνετε τώρα..

QUOTE
Καποιοι πρεπει να αναλογιστουν γιατι συνεβει αυτο,αφου χρειαζοτανε πραγματικα μεγαλη προσπαθεια για
να το καταφερουν!

Σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι μόνο αυτό...
Θα' ναι ντροπή να μη γεμίσει... για το λαό του Άρη, όχι μόνο για τους υπεύθυνους.

QUOTE
Ποιος λετε να μεινει εκτος 12αδας,αφου οπως φαινεται θα ειναι μεσα ο Ραουφ??

Λογικά ο Τσαλδάρης... άλλοι περιφερειακοί δε μπορούν να μείνουν έξω.
(Με τον Τσαλδάρη γίνονται 9 ε; Με τίποτα!)
Air Kef
Έχει γίνει κάτι και δεν το ξέρω;
sarounas
τρομερό ρόστερ έχει αυτή η Φενέρ μπαχτσέ, αν βρουν χημεία και παίζουν άμυνα θα φτάσουν πολύ μακριά,
επίσης αν ο Κλαρκ είναι στην ίδια κατάσταση με τότε στον Μακεδονικό, οι τούρκοι θα είναι πανίσχυροι μέσα στην ρακέτα αφού υπάρχουν και οι άλλοι δύο.
όπως στα περισσότερα δύσκολα παιχνίδια, πιστεύω ο ρυθμός θα είναι και πάλι το κλειδί
και φυσικά μιας και υπάρχει βάθος, αργός ρυθμός με πολλά φάουλ μάλλον ευνοεί τον Άρη που όμως για την ώρα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση.

καλό θα ήταν να πεταχτεί και μια βόλτα από το Παλέ και ο αξεπέραστος ΝΙΚ, έτσι για να γίνει το έλα να δείς!
weirdo1977
Ουφφφ επιτέλους σχόλασα και φεύγω για το γήπεδο, μου φαίνεται απίστευτο...
Air Kef
53-44 στο 28 και ο Αρης δείχνει να έχει το πάνω χέρι..!
mikri prasini ollandeza
Πολλά μπράβο στον Άρη!Κάνει πολύ ωραίο παιχνίδι!Επιτέλους σοβαρεύτηκε tongue.gif !
thrylos7
Φανταστική ατμόσφαιρα... περισσότερο όμως μ' εντυπωσίασε αγωνιστικά ο Άρης!!
Αναλυτικά. μια άλλη φορά..
polpap
Meeesa sta eyroopaika saloonia...
Ante kali Arxi kaname kai tin kalyteri fetinh emfanish, sto pio shmantiko mexri twra mats.
SteelGandalf
Μπράβο στην ομάδα. Δε μπόρεσα λόγω δουλειάς να δω το ματς, αλλά και μόνο τα όσα ακούω και διαβάζω μου φτάνουν. Θα το δω σε relive όταν το ξανά δείξει το SuperSport. smile.gif

Πάμε Αρειανάρα...
Dromeas7
Παιδιά ο Ραουφ πως έπαιξε?
Warrior
smile.gif

Και γω ειμαι πολυ χαρουμενος....Πολυ σοβαρη και ψυχωμενη η ομαδα σημερα!

Πολυ συνοπτικα..

Παιχτουρα ο Ραουφ!! w00t.gif
Αν εχοντας κανει 2 προπονησεις και οντας εκτος αγωνιστικων χωρων για 1,5 χρονο παιζει ετσι...τι να πω!!
Μεταγραφη κλειδι την υστατη στιγμη. wink.gif

Ουιλκινσον...ο κλασικος!!Πραγματικα εχω τεραστια αδυναμια σε αυτον τον παιχτη.Για αλλη μια φορα απεδειξε
οτι στα δυσκολα..ειναι παντα εκει.Ο Σκειλς καλος,αλλα θελω να τον δω και σε αλλα ματς.Πηρε πολλες
προσπαθειες τραβηγμενες.Εδειξε να εχει το σουτ.

Ο Μασει...κακος επιθετικα,δυναμη στα ριμπαουντ...και απιστευτα ψυχωμενος.

Καλαιτζης...ολα τα λεφτα.Ηρεμος,λογικος,εσβησε τον Σολομον!Εχει πολλα να προσφερει...

Ο Καστλ για αλλη μια φορα εκτος τοπου και χρονου.Με εχει προβληματισει παρα πολυ φετος.Δεν μπορω να
καταλαβω τι εχει παθει.Ομως,υπαρχουν παικτες πια να βοηθησουν οταν ειναι ετσι..

Ηλιαδης,Σεραπινας,Παντελιαδης επαιξαν πολυ λιγο για να κριθουν.

Ο Φλετσερ ακομα ψαχνεται και δεν μου γεμιζει το ματι.Ενω ο Γιαννουλης προσπαθησε,αλλα ειναι φανερα σε
πολυ κακη κατασταση.Πιστευω πως θα βελτιωθει ομως....

Ο Σιγαλας απεδειξε για μια ακομη φορα,οτι εχει θεση στον Αρη της Ευρωλιγκας.Οσο επαιξε,ο Κουτλουαι ηταν
εξαφανισμενος και αν δεν ειχε τραυματιστει ισως ειχαμε καθαρισει πιο ευκολα το παιχνιδι!

Εξαιρετικη αμυνα απο την ομαδα σημερα.Πολλα μπραβο σε ολους και φυσικα και στον κοσμο που
δημιουργησε μια καταπληκτικη μπασκετικη ατμοσφαιρα!! 41.gif

Αυτα για σημερα.Πολυ καλη αρχη,μακαρι να βελτιωθουμε και αλλο και να συνεχισουμε καλυτερα!!
hellenic
Mprabo re ARI!xarika para poli otan akousa pos nikise!Protos logos einai poy epaize me tin Fener poy anikse kai kapos to stoma prin apo ton agona!Kai einai idaniki arxi gia ton Ari poy meta apo tosa xronia girise sta salonia tis europis!o Rauf an kai eixe kairo na peksei kai den exei kairo stin omada edikse pos mporei kalista na boithisei!
rchos
μαγκια του αρη!μπραβο!αμυνα για σεμιναριο θα επαιξε υποθετω!θα το κατεβασω το παιχνιδι και θα το δω και θα κανω σχολια για το παιχνιδι!
παντως μπραβο πολυ καλη αρχη! 41.gif
weirdo1977
hagi
Κώστα εγώ το είπα από την αρχή και θα το λέω..Είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Άρη όλων των εποχών σαν όνομα.. 77.gif Αλλά όπως φαίνεται και όπως το περίμενα θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα..Μακάρι να τον είχαμε και στο πρωτάθλημα..Φυσικά μιλάω για τον Ραούφ...

Εγώ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τον αγώνα και λόγω χρόνου αλλά θα πω μπράβο στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ που δεν μας άγχωσε.. 41.gif Κέρδισε άνετα και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο σοβαρά..
Καταπληκτική άμυνα και αρκετά καλή επίθεση..

Καμία σχέση το παιχνίδι το χθεσινό με τα υπόλοιπα μέχρι τώρα παιχνίδια..Πραγματικά ήταν επιπέδου Euroleague..
Γενικά όμως θέλουμε ακόμη βελτίωση στην επίθεση γιατί θα αντιμετωπίσουμε και πιο δύσκολες ομάδες αλλά και θα παίξουμε εκτός έδρας που αλλάζει η ψυχολογία...
Δεν θα πω όμως άλλα για βελτίωση,η ομάδα ήταν πολύ καλή και νίκησε άξια μία πολύ καλή ομάδα που πάντως δεν έδειξε πολλά πράγματα..

Πιστεύω ότι έχουμε να δούμε ακόμη πολύ περισσότερα από την ομάδα μας στο μέλλον όταν θα παίξουν περισσότερο μαζί οι παίχτες..

Μπράβο στους φιλάθλους που δεν υπήρχε περίπτωση να μην γεμίσουν το Παλέ αλλά και την καταπληκτική μπασκετική ατμόσφαιρα.. 41.gif

Άντε καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα..
jkidd208
QUOTE(rchos7 @ Oct 26 2006, 01:09 AM) *
μαγκια του αρη!μπραβο!αμυνα για σεμιναριο θα επαιξε υποθετω!θα το κατεβασω το παιχνιδι και θα το δω και θα κανω σχολια για το παιχνιδι!
παντως μπραβο πολυ καλη αρχη! 41.gif
Καλημέρα στην όμορφη παρέα σας κ από μένα!!Δυστυχώς φέτος δε θα μπορώ να βλέπω καθόλου Αρη στην Ευρωλίγκα.Μπορείτε να με ενημερώσετε από που μπορώ να κατεβάζω τα παιχνίδια όπως το χθεσινό?

ΑΡΗΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ w00t.gif
Warrior
Kαλως μας βρηκες φιλε και καλα ποστ!

Το παιχνιδι μπορεις να το βρεις στο www.blue-whitegt.com.

Bεβαια αυτην τη στιγμη ισως εχουν μπλοκαριστει οι εγγραφες(συμβαινει συχνα) και δεν θα μπορεις να
κανεις register.Για προσπαθησε...

Και γω ψαχνω να το βρω και απο αλλου.Οτι βρω θα το ποσταρω εδω...
thrylos7
Στο γήπεδο έφτασα 1,5 ώρα πριν την έναρξη. Αρκετός κόσμος απ' έξω... Κατά τις 18:00 η τουρκική ομάδα φθάνει στο γήπεδο από την πίσω μεριά, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τον κόσμο(εκτός από μένα φυσικά, που με κοιτούσε ο Κουτλουάι με απορία...)

Μπαίνοντας λίγο αργότερα μέσα, ήδη υπήρχε λιγοστός κόσμος, η προσέλευση του οποίου φυσιολογικά αυξανόταν... Το γήπεδο είχε "ζωή" πολύ πριν το μισάωρο(πριν την έναρξη) και γέμισε κατά τις 19:00...

Στο ζέσταμα, ξεκίνησα να παρατηρώ τον Ραούφ.. έβαλε γύρω στα 15 συνεχόμενα σουτ.. κι έτσι ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί σε κάθε εύστοχη προσπάθεια.

Σε λίγο, έρχεται η παρουσίαση των ομάδων.. Για τη Φενέρ... ανάγνωση των ονομάτων.. απλώς(και κακώς; )
Οι παίκτες του Άρη, φεύγουν από το ζέσταμα και μπαίνουν σ' ένα εσωτερικό διάδρομο... Τα φώτα κλείνουν, μόνο 2 προβολείς προς την οροφή με το "ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε." φωτίζουν και επικρατεί πανδαιμόνιο... Αρχίζει η παρουσίαση του Άρη, με άκρως εντυπωσιακό(κλασικό) τρόπο... Χαμός!
(το' χω γράψει σε κινητό)

2 λεπτά αργότερα ώρα για την έναρξη ...και το σύνθημα. Πολλά χαρτάκια, δίνουν κι άλλο χρώμα στη γιορτή.. Το ματς ξεκινά...

Ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός σχεδόν σε όλη τη διάρκεια... Αν δεν ήταν και τόσο άστοχος θα έκανε περίπατο. Καταπληκτική άμυνα στον Σόλομον, απ' όλη την ομάδα, που κατάφερε εκτός των άλλων, να τον εκνευρίσει.. Σ' αυτό βέβαια, συνέβαλε περισσότερο ο Καλαϊτζής, ο οποίος έκανε τη "δουλειά" του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα... μονάχα 7 πόντοι, όλοι στο 3ο δεκάλεπτο.

Παρεμπιπτόντως, ο Σόλομον έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ πολύ νωρίς πριν την έναρξη και καταχειροκροτήθηκε… Όπως και όταν βγήκε για το “επίσημο” ζέσταμα.
Όταν στο β’ ημίχρονο πήγε να ορμήσει στον Καλαϊτζή, γιουχαρίστηκε για τα καλά.

Από εκεί και πέρα, ο Γούιλκινσον έδειξε σε κάποιες φάσεις την κλάση του κι ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιους πολύ καλούς ψηλούς..
Ο Μάσεϊ ήταν πανταχού παρών... Βοήθησε πάρα πολύ κι ας διαβάζω σε διάφορα sites ότι ήταν κακός... Αν δεν ήταν αυτός νίκη γιοκ! Ήταν, όπως και όλη η ομάδα άστοχος.. Είχε 9 ρημπάουντ στο ημίχρονο.

Καστλ - Ραούφ - Σκέιλς μπορούν να δημιουργήσουν μια “φονική” τριπλέτα… Ο πρώτος πράγματι δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση(εξάλλου, πάλι στο 2 έπαιξε περισσότερο, θέση που δεν του πάει). Οι άλλοι δύο όμως έδειξαν από τώρα πολύ καλά στοιχεία… Με όλους αυτούς, ο Άρης έχει μια πάρα πολύ καλή περιφέρεια.. Αναπληρωματικοί Ηλιάδης, Σεραπίνας(που έβαλε ένα απίθανο τρίποντο στη λήξη των 24’)… χώρια οι πλέι μέικερς και ο Σιγάλας. Πλέον, μπορεί να κάνει πολλές ζημιές!

Για τη Φενερμπαχτσέ – Ουλκέρ, μόνο ο Κουτλουάι ήταν σε αρκετά καλή μέρα… Μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας. Ο Μρσιτς δε φάνηκε, ο Κλαρκ δε βοήθησε ιδιαίτερα, ο Καμπάλα έκανε κάποια ζημιά εκμεταλλευόμενος τον όγκο και το κάπως περίεργο στυλ παιχνιδιού του και ο Τουρκσάν φαινόταν σαν να βαριέται.. Τίποτα το ιδιαίτερο, οι πόντοι του ήταν περισσότερο από μακρινά σουτ. Πήρε βέβαια αρκετά ρημπάουντ.

Για τον Άρη… Ο καλύτερος ήταν ο Ματσόν.. Τον παραδέχτηκα τον Ιταλό χθες! Φοβερή δουλειά.
Ο Καστλ μέτριος. Ο Καλαϊτζής πολύ καλός, ο Παντελιάδης έπαιξε πολύ λίγο.
Ο Ραούφ βοήθησε πάρα πολύ, τόσο οργανωτικά, όσο και εκτελεστικά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στο τέλος.
Ο Σκέιλς θα είναι ο βασικότερος παίκτης της ομάδας. Πήρε πολλές προσπάθειες, έβαλε πόντους, αν και αυτός ήταν άστοχος.
Ο Σιγάλας τραυματίστηκε(ξαναμπήκε βέβαια πιο μετά), έπαιξε λίγο, παρ’ όλα αυτά ήταν χρήσιμος.
Σεραπίνας και Ηλιάδης έπαιξαν ελάχιστα.
Όπως και ο Φλέτσερ.
Ο Γιαννούλης δεν ήταν σε καλή μέρα. Ωστόσο, προσπάθησε κι έτσι έκανε αισθητή την παρουσία του στους αντίπαλους ψηλούς.
Ο Γουίλκινσον ήταν πολύ καλός και κάπως αθόρυβος στο πρώτο μέρος. Έβαλε σημαντικά καλάθια κι έκανε πολύ καλή δουλειά στη ρακέτα.
Ο Μάσει έμοιαζε ώρες ώρες να κάνει ότι θέλει… σαν να έπαιρνε ρημπάουντ όποτε ήθελε.. και το ήθελε πολύ..

Στο ημίχρονο, κληρώθηκε ένα μηχανάκι για έναν τυχερό φίλαθλο(από τις θύρες 8-9)

Βελτιωμένες και οι τσιρλίντερς…

Ευτυχώς κάποιοι δημοσιογράφοι αφήνουν στις θέσεις τους τα boxscores του ημιχρόνου… Έτσι γράπωσα το πρώτο μου από παιχνίδι Ευρωλίγκα.. Αναλυτικότατο! Το Index Rating των 2 ομάδων στο ημίχρονο ήταν 49-19… ενδεικτικό του τι γινόταν στο παιχνίδι μέχρι τότε.
dizzy_fingers
Το τσέπωσες το χαρτάκι ε? laugh.gif

Απολαυστικότατο ποστ Νότη!!! 41.gif

Θα ψάξω να βρω σε youtube μήπως υπάρχει κανένα βιντεάκι της εισαγωγής...
thrylos7
Περίμενα ένα πεντάλεπτο μόνος μου στη Θ1, να φύγει ένας δημοσιογράφος από δίπλα... Άλλες φορές είναι πιο εύκολο πάντως.

Βιντεάκια, θα μπορέσω ν' ανεβάσω κι εγώ (σύντομα ελπίζω), αλλά είναι από κινητό.. οπότε κακή ποιότητα... αλλά εντός κλίματος!
sarounas
πωπω
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
αυτό το πράγμα λίγο πριν την έναρξη ξυπνησε άσβετες μνήμες smile.gif
αυτό το σύνθημα "οι οπαδοί σου γράφαν ιστορία..." είναι το πιο συγκλονιστικό μπασκετικό που έχω ακούσει!
όσο και να επαναλαμβάνεται δεν γίνεται ποτέ κουραστικό.

τι παικτάρα ο Ραούφ;
το σκορ είναι 23-23, και μπαίνει μέσα
αν και απροπόνητος κάνει ένα κρεσέντο και το σκορ πάει στο 36-24!
είναι πολύ μεγάλος ηγέτης, αυτό ακριβώς που έλειπε από τον Άρη
δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά ήταν λαχείο

ο Σιγάλας που ήταν ο μόνος που ίσως είχε την προσωπικότητα για τον ρόλο αυτό δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να τον παιξει γιατί αγωνιστικά είναι ανεπαρκής
chinaski
Δεν μπορεις να αποκαλεις καποιον αγωνιστικα ανεπαρκη για ενα ρολο που ποτε δεν ηταν σχεδιασμενος να κανει, με την ιδια λογικη ανεπαρκης ειναι και ο Ουιλκισον στο να κατεβαζει την μπαλα.

Δεν εχει δεσει η ομαδα επιθετικα και αυτο ειναι πολυ λογικο. Αμυντικα θα ειμαστε καλυτεροι απο περσυ, καθως αποτι φαινετε οι παικτες ειναι διατεθειμενοι να παιξουν την αμυνα που ζηταει ο Ματσον και φυσικα με περισσοτερους "ετοιμους" παικτες για να το πραξει. Επιθετικα τα πραγματα ειναι λιγο ποιο πολυπλοκα.Αν ο Ηλιαδης, ο Σεραπινας και ο Μασει βρουν τον ρολο τους, πιστευω οτι θα ειμαστε καλυτεροι και εδω ειναι το μεγαλο στοιχημα κατεμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.