Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λ.Α.Λέικερς-Ντένβερ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
NBAholic
lal1-sm.gif vs denv1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
koutsou10

πιστευω πωσ κ αυτη ειναι πολυ αμφιροπη σειρα κ πωσ αν δεν ξυπνησουν στο L.A θα βρεθουν εκτοσ χωρισ να το παρουν χαμπαρι...σε 2 παιχνιδια που εχω παρακολουθησει το ντενβερ παιζει πολυ καλο κ γρηγορο μπασκετ,χαρακτηριστικο ειναι οτι ο νενε πολλουσ ποντουσ του τουσ βαζει απο αιφνιδιασμο(υποτιθεται πωσ ειναι το 5αρι)...
βαρομετρα θα ειναι απο τουσ λεηκερσ ο κομπι κ απο τουσ ναγκετσ ο καρμελο κ φυσικα η φροντ λαην κ των 2,αφου θεωρω πωσ ο τσανσει θα ειναι οπωσ παντα πολυ καλοσ κ ειδικα τωρα που δεν εχει κ πολυ καλουσ αντιπαλουσ...
lamar
QUOTE(koutsou10 @ May 18 2009, 13:40 ) *
πιστευω πωσ κ αυτη ειναι πολυ αμφιροπη σειρα κ πωσ αν δεν ξυπνησουν στο L.A θα βρεθουν εκτοσ χωρισ να το παρουν χαμπαρι...σε 2 παιχνιδια που εχω παρακολουθησει το ντενβερ παιζει πολυ καλο κ γρηγορο μπασκετ,χαρακτηριστικο ειναι οτι ο νενε πολλουσ ποντουσ του τουσ βαζει απο αιφνιδιασμο(υποτιθεται πωσ ειναι το 5αρι)...
βαρομετρα θα ειναι απο τουσ λεηκερσ ο κομπι κ απο τουσ ναγκετσ ο καρμελο κ φυσικα η φροντ λαην κ των 2,αφου θεωρω πωσ ο τσανσει θα ειναι οπωσ παντα πολυ καλοσ κ ειδικα τωρα που δεν εχει κ πολυ καλουσ αντιπαλουσ...

Εγω παλι πιστευω οτι οι "Λιμνανθρωποι" θα παρουν την προκριση λογω εμπειριας διοτι το Ντενβερ εχει μονο εναν παικτη που ξερει τι θα πει τελικοι σε περιφερεια, ενω οι Λεικερς ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι απο τετοιες μονομαχιες. Βεβαια αν ο Μπιλαπς καταφερει και τους παρει απο το χερι και τους οδηγησει στους τελικους του ΝΒΑ τοτε θα μιλαμε για εναν μυθο πλεον του μπασκετ και οχι για εναν τεραστιο παικτη που ειναι σημερα.
j-kidd13
To Ντενβερ μοιαζει πιο πληρης ομαδα και τον Καρμελο σε δαιμονιωδη φορμα ειναι οριακα φαβορι...Οι Λεικερς δεν νομιζω οτι βρισκονται στην καλυτερη τους κατασταση.Αν σε δυσκολευει το ταλαιπωρημενο απο τραυματισμους Χιουστον,εχεις προβλημα.Εχω την αισθηση οτι θα περασει το Ντενβερ σε 6 η 7 παιχνιδια....
Basketikoc
Θα παιχτει πολυ θεαματικο μπασκετ σε αυτη τη σειρα.Πιστευω πως οι ομαδες ειναι κοντα σε επιπεδο ροστερ μεταξυ τους και αναλογα ποιος θα βρεθει στη μερα του στο καθε παιχνιδι θα παιρνει και τη νικη.
Ασχετο,αλλα αυτοι οι 2 τελικοι περιφεριων μπορουν να μεινουν στην ιστορια γιατι σε καθε ομαδα βρισκεται ενας απο τους 5 καλυτερους παικτες αυτη τη στιγμη στο ΝΒΑ
benchwarmer
Αναμενεται πολυ σπουδαια σειρα.. Κλειδι το ποιους θα ριξει πανω στον Κομπι ο Καρλ. Το Χιουστον ειχε τον Αρτεστ που επαιζε παραλληλα και επιθεση ομως. Το Ντενβερ δεν εχει τετοιον παιχτη.
Μακαρι να παει στα 6-7 παιχνιδια και να χαρουμε μπασκετ.
spysta
QUOTE(benchwarmer @ May 18 2009, 13:45 ) *
Αναμενεται πολυ σπουδαια σειρα.. Κλειδι το ποιους θα ριξει πανω στον Κομπι ο Καρλ. Το Χιουστον ειχε τον Αρτεστ που επαιζε παραλληλα και επιθεση ομως. Το Ντενβερ δεν εχει τετοιον παιχτη.
Μακαρι να παει στα 6-7 παιχνιδια και να χαρουμε μπασκετ.

οσους κι αν βαλει ο Κομπε και η παρεα του .. οι Ντενβερ θα βαλουν περισσοτερα!!4-3 ή 4-2 για τους Ντενβερ !! wos_sport3.gif


Η μονη περιπτωση ειναι ο Κομπε να θελει απεγνωσμενα να ερθει στην Θρυλαρα και γι αυτο να κανει τα παιχνιδια της ζωης του !!

Προτιμω βεβαια τελικους Κομπε Τζειμς αναμφησβητητα !!
T.W.Is.M.
Για μενα ειναι καλο το οτι το Ντενβερ ερχεται τοσο φορμαρισμενο και με ανεβασμενη ψυχολογια. Απ την αλλη για τους Λεικερς δεν υπαρχει περιθωριο για χαλαρωση και πρεπει επειγοντως να σταθεροποιησουν την αποδοση τους. Θεωρω ομως οτι και η εμπειρια θα μετρησει και οι υψηλες απαιτησεις που εχουν ολοι απο το Ντενβερ μπορουν να τους πιεσουν. Δεν πιστευω οτι ειναι ευκολο να παιξουν οι Ναγκετς το ιδιο μπασκετ που επαιζαν στους 2 πρωτους γυρους. Τωρα τα πλει οφ περνανε σε αλλο επιπεδο κι αυτο το επιπεδο δεν το εχουν ζησει ακομα στο Ντενβερ(οπως και στο Ορλαντο απ την αλλη πλευρα). Ο δε Μπραιαντ μετα απο τις μαχες με Αρτεστ και Μπατιερ οποιον και να δει μπροστα του θα του φανει μαθητευομενος.
Μπορει να μην ενθουσιασαν καθολου με το Χιουστον οι Λεικερς, αλλα αντιμετωπισαν μια ομαδα πιο σκληρη απ οτι Νταλας και Νεα Ορλεανη μαζι. Πιστευω οτι θα περασουν με 4-2 οι Λεικερς.
a bullet for your head
Πολυ ενδιαφερουσα σειρα παιχνιδιων.
Το λογικο φαβορι οι Λεικερς,οι οποιοι δεν εχουν δειξει οτι βρισκονται και στη καλυτερη τους κατασταση(ισως γιατι και ο Κομπε δεν πραγματοποιει αναλογες με τις περσινες εμφανισεις),κοντρα στο αουτσαιντερ που λεγεται Ναγκετς,οι οποιοι δειχνουν φορμαρισμενοι στη καταλληλοτερη χρονικη στιγμη.
Αφοτου οι Ναγκετς ειχαν αποκλεισει τους Χορνετς στο 1ο γυρο,ειχα κανει την εκτιμηση οτι μπορει και να ειναι η φετινη εκπληξη.
Ο κορμος των 8-9 παικτων που διαθετουν ειναι καλος,ολα τα βασικα ατου βρισκονται σε εξαιρετικη αγωνιστικη κατασταση και η ψυχολογια ειναι ανεβασμενη.
Ο κοουτς Καρλ ειναι πολυ εμπειρος και φαινεται οτι φετος εφτιαξε το παζλ που ηθελε.
Διαβαζοντας τα παραπανω σχολια,θα πω πως στους Ναγκετς,εκτος του Μπιλαπς,παραστασεις απο τελικους εχουν και ο Μαρτιν και ο κοουτς Καρλ.
Σιγουρα δεν εχουν καποιον Αρτεστ η' Μπατιερ για να ριξουν πανω στον Κομπε.Οι Σμιθ,Τζοουνς ειναι πιο επιθετικογενεις παικτες.
Δεν αποκλειω κατα περιστασεις,το μαρκαρισμα του Κομπε να το αναλαμβανει και ο Μπιλαπς.
Ο Μπιλαπς αποτελει ενα απ τα βαρομετρα της ομαδας και θα πρεπει να αναλαβει ισως και περισσοτερες επιθετικες πρωτοβουλιες με αντιπαλους τους Φισερ,Φαρμαρ.
Για τον Αντονι νομιζω οτι τωρα ηρθε η μεγαλη στιγμη για να αποδειξει πραγματα , να πεισει οτι μπορει να συγκαταλεγεται αναμεσα στους κορυφαιους της λιγκα και οτι στα κρισιμα παιχνιδια δεν κρυβεται,αλλα οτι ειναι ικανος να οδηγησει την ομαδα του στην υπερβαση.
Οι μαχες αναμεσα στις φροντ-λαιν των ομαδων θα γειρει και κατα ενα ποσοστο τη πλαστιγγα,ειτε υπερ,ειτε κατα.
Εκτιμω πως οι Λεικερς θα επαναφερουν ισως τον Μπαινουμ στη βασικη 5αδα,με τον Οντομ να ερχεται απ τον παγκο.
Η τριαδα των Νενε,Μαρτιν,Αντερσεν ειναι σκληροτραχηλη και περισσοτερο δραστηριοποιειται στο ζωγραφιστο,παρα περιφερειακα.Απ'αυτη την αποψη,ο Μπαινουμ ισως κριθει και ως καταλληλοτερος για να ξεκιναει στο αρχικο σχημα.
Βεβαια υπαρχει και το δεδομενο που λεγεται ταχυτητα..καθως οι ψηλοι των Ναγκετς τρεχουν καλα το γηπεδο και αποτελουν πολλες φορες και την αιχμη του δορατος στους αιφνιδιασμους.Σε τετοιες περιπτωσεις ο Οντομ χρειαζεται περισσοτερο.
Τελειωνοντας θα πω πως αν και οι Λεικερς ειναι το φαβορι,τη ψηφο μου θα την ριξω στους Ναγκετς..
Οσφραινομαι την εκπληξη..
Θα δουμε.
Air and King
Καταρχας ολο ο μπασκετικος πλανητης θελει να γυρισει το χρονο πισω 18 χρονια οταν ο Ματζικ και οι Λεικερς αντιμετωπησαν τον Μαικλ Τζορνταν και τους Μπουλς στους πρωτους του Τελικους.Ετσι λοιπον και τωρα 18 χρονια μετα ο περισσοτερος κοσμος θελει να δει οπως τοτε τους 2 κατα τεκμηριο κορυφαιους παιχτες αντιπαλους Κομπι εναντιον Λεμπρον(μαζι με τον Γουειντ να μην τον ξεχναω)!
Ομως υπαρχει εμποδιο και λεγεται Ντενβερ το οποιο για μενα βαση δυναμηκοτητας περηφερειων ειναι η καλυτερη ομαδα μεχρι στιγμης των Πλειοφ ακομα πανω και απο το Κληβελαντ καθως τεσταριστηκε απεναντι σε καλυτερες ομαδες.
Φαβορι της σειρας δεν ειναι οι Λεικερς με τα μεχρι τωρα δεδομενα αλλα οι Ναγκετς.
Εχουν τρεις ψηλους Νενε-Μαρτιν-Αντερσεν οι οποιοι θα δειρουν αλυπητα τον σοφτ-Γκασολ.Ο Μπαινουμ καλειται πραγματικα τωρα να βοηθησει οσο αυτο ειναι εφηκτο απο τον τραυματισμο του.
Εχουν τον γνωστη τετοιων καταστασεων και "υποτιμημενο" ακομα Μπιλαμπς(πρεπει να ακουσει παραπανω υμνους αυτος ο παιχτης) και εχουν και τον Καρμελο ο οποιος στα φετινα Πλειοφ τουλαχιστον μεχρι στιγμης εχει περασει το παιχνιδι του σε αλλο επιπεδο και δειχνει δειγματα του τεραστιου ταλεντου του!
Απο την αλλη ο Κομπι δεν κανει τα περσυνα μεστα Πλειοφ και τωρα ηρθε η στιγμη να παιξει καλυτερα και να διεισδυσει και λιγο το εχει παρακανει με τα σουτακια ολη την ωρα.Ο Τζορνταν ακομα και το 1998 που ειχε κλεισει τα 35 δεν το ειχε παρακανει τοσο με τα σουτακια.Βεβαια ηταν και καλυτερος αθλητης ο ΜJ.

Επισης το Ντενβερ τρεχει παιζει θαυμασιο μπασκετ λες και εχει κανει μαγια ο Νταγκ Μο αλλα παιζει και αμυνα ελεω Τζορτζ Καρλ!Μην παραμυθιαζομαστε επειδη ανοιγει τα σκορ παιζει και αμυνα!
Θελω να περασουν οι Λεικερς!Οχι δεν τους υποστηριζω(μονο των 80ς υποστηριζα!) τον Λεμπρον υποστηριζω και θελω να δω Λεικερς-Καβαλιερς Τελικο αλλα φαβορι εστω και οριακα ειναι το Ντενβερ.
55% Ναγκετς και 45% Λεικερς.

ΥΓ Δεν λεω οτι θα μας χαλαγε ενας Τελικος Ναγκετς-Καβαλιερς μαλιστα καποιοι μπορει να προτιμουν αυτο!
ΥΓ2 Το Ντενβερ εχει και μεγαλο κινητρο μετα το περσυνο χαστουκι στον πρωτο γυρο.Αναμενω τα παιχνιδια με μεγαλο ενδιαφερον.
neopen32
Το παιχνίδι είναι ομαδικό και το φορμάρισμα του Ντένβερ στα τελευταία 15 της ρεγκιουλαρ και στα πλειοφς οφείλεται στο φορμάρισμα των βασικών και του πάγκου. Πιστευω ότι ο μπιλαπς θα συμμετέχει στο μαρκάρισμα του κομπι, ή ο Καρλ θα τραβήξει τον άσσο από τον πάγκο. Στους ψηλούς, το Ντένβερ υπερτερεί αφού έχει ποικιλία, κορμιά, ταχύτητα (ο Νενέ -5αρι βγαίνει πρώος στον αιφνιδιασμό). Ο Καρμέλο είναι ο σουπερ παίκτης που οι Λεικερς θα πρέπει να τον περιορίσουν, αλλά δεν το βλέπω πιθανό. Οι σουτερ αν βρεθουν στη μέρα τους (και κάθε φορά τουλάχιστον δύο βρίσκονται στη μέρα τους) δεν σταματάνε να πυροβολούν συνήθως χωρίς αλλαγή χεριού.
Πάνω απο όλα το φετινό Ντένβερ είναι αποφασισμένο και ο Μπίλαπς παίζει και για τη φανέλλα.
Ντένβερ 4-1 ή 4-2
X-NEC
Πιστεύω ότι τέρμα τα λαχανα για την ομάδα μας. Ότι σαχλαμάρες κάναμε, κάναμε. Ήρθε η ώρα να μπούμε στα κρισιμότερα παιχνίδια της σαιζόν. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν στην κατάκτηση της Δύσης. Ο Κόμπε ξέρει ότι πρέπει να βοηθήσει πιο πολύ την ομάδα και θα το κάνει. Ο Phil εύχομαι να βάλει πιο πολύ τον Bynum μιας και εχθές του έστειλε μήνυμα ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά. Με καλή ψυχολογία και σωστές κινήσεις από τον Phil πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Βεβαια το Denver έχοντας πίσω του ένα 8-0 είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο βήμα και θα παλέψει για αυτό με τον Anthony και τον Billups κατά κύριο λόγο. Εύχομαι να δούμε ωραίους αγώνες και ας προκριθεί ...η ομάδα που αρχίζει από L! biggrin.gif

Σήμερα φόρεσα το καπελάκι που γραφει 2008 Conference Champions. Ελπίζω σε λίγο καιρό να φοράω το αντίστοιχο του 2009. Πάμε μωρή ομάδα! shot.gif Ξυπνάτε και λίγο LA είστε!!! Καλή μας επιτυχία.
red pyramid88
Η αλήθεια είναι ότι λόγω της αστάθειας που έχουν ως τώρα οι Lakers, δε θα με ξάφνιαζε και ένα τρομερό χαστούκι (έχουμε συνηθίσει σε τέτοια τα τελευταία χρόνια)...αλλά στα δύσκολα φένεται η πίστη στην ομάδα tongue.gif Ελπίζουμε λοιπόν ότι 1) θα σοβαρευτεί ο Kobe....βασικό αυτό, αυτονόητο το γιατί πιστεύω 2) οι ψηλοί θα παίξουν όπως ξέρουν. Ας είναι ότι θέλουν τα παλικάρια του Denver, το τρίο του L.A. έχει τις δυνατότητες να τους υπερνικήσει, αρκεί να σταματήσουν να παίζουν τόσο φοβισμένα 3) να μην μας διαλύσει πολύ στον άσσο ο Billups (γιατί να βγούν κερδισμένοι σε αυτή τη θέση οι Lakers αδύνατο με τον 35άρη Fisher και τον ασταθέστατο Farmar....

Ελπίζω να σοβαρευτούν οι Lakers όπως και να 'χει, είναι κρίμα να χάσουν φέτος ένα τίτλο για τον οποίο ξεκίνησαν με τις καλύτερες προυποθέσεις...
neopen32
Ακομη και στο 7ο παιχνίδι με το Χιουστον χωρις πάνω απο το μισό του προυπολογισμού του και ιδαίτερα τους ψηλους, το ΛΑ έπαιξε ένα απο τα χειρότερα παιχνίδια του, άλλο αν νίκησαν τους τραγικους ροκετς (στην αρχή είχαν 0/12). Για ποιό λόγο να ξυπνήσουν τώρα.
captain charisma
εγω πιστευω πως οι λεικερς θα περασουν εστω και δυσκολα λογω εμπειριας.οι λεικερς υπερτερουν στη θεση 2 που εχουν το μπραιαντ και στις θεσεις των ψηλων με τους οντομ γκαζολ μπαινουμ εναντι των ντενβερ..ας παρουμε παραδειγμα τον νοβιτσκι που απεναντι σε μαρτιν νενε και αντερσεν ειχε 34,6π δλδ οι ψηλοι των λεικερς πρεπει να αποδωσουν καλα γιατι ειναι κλασεις ανωτεροι οσο για το ντενβερ υπερτερει στον ασο με το μπιλαπς και στο 3 με τον αντονι.

υ.γ μου φαινεται οτι οι λεικερς μεχρι τωρα καναν πλακα και στη σειρα με το ντενβερ θα σοβαρευτουν.
neopen32
QUOTE(big dirk @ May 19 2009, 00:41 ) *
εγω πιστευω πως οι λεικερς θα περασουν εστω και δυσκολα λογω εμπειριας.οι λεικερς υπερτερουν στη θεση 2 που εχουν το μπραιαντ και στις θεσεις των ψηλων με τους οντομ γκαζολ μπαινουμ εναντι των ντενβερ..ας παρουμε παραδειγμα τον νοβιτσκι που απεναντι σε μαρτιν νενε και αντερσεν ειχε 34,6π δλδ οι ψηλοι των λεικερς πρεπει να αποδωσουν καλα γιατι ειναι κλασεις ανωτεροι οσο για το ντενβερ υπερτερει στον ασο με το μπιλαπς και στο 3 με τον αντονι.

υ.γ μου φαινεται οτι οι λεικερς μεχρι τωρα καναν πλακα και στη σειρα με το ντενβερ θα σοβαρευτουν.


Big Dirk μην προσβάλεις τον Big Dirk. Είναι δυνατόν να φέρεις για παράδειγμα το Νοβιτσκι. Υπάρχει Νοβίτσκι ή κάτι που να πλησιάζει, στους Λεικερς. Η άμυνα των Ναγκετς στο Νοβιτσκι ήταν σύνθετη και οδήγησε σε πολλές λάθος πάσες και κλεψίματα και δεν ήταν άμυνα ψηλών.
Η τριάδα των ψηλών του Ντένβερ μετά το Γενάρη έχει φορμαρισθεί και αποδίδουν συνεχώς και καλύτερα. Μόνο στη θέση 2 έχει σαφές πλεονέκτημα το ΛΑ. Στην 1 & 3 υπεροχή του Ντένβερ.
υ.γ. το άγχος του Κομπε δεν φαίνεται να συμμερίζεται τα περί πλάκας
Boom Dizzle
Κι εγω πιστευω οτι εστω και δυσκολα οι Λεικερς θα περασουν αλλα μην υποτιμαμε το Ντενβερ!!!
neopen32
Οι δύο πλευρές έχουν επικεντρωθεί στο πως θα εξουδετερωθεί ο Κόμπι Μπράιαντ (ο Καρλ σκοπεύει να στείλει πάνω του τον Ντάντε Τζόουνς για το ξεκίνημα, με… ποικιλία μαρκαρισμάτων για τη συνέχεια, με Σμιθ και… Αντερσεν), ο Πάου Γκασόλ (με Νενέ, Μάρτιν και Αντερσεν) και ο Καρμέλο Αντονι (θα τον αναλάβει ο Αρίζα), αλλά ο παίκτης που θα παίξει ρόλο-κλειδί για την ομάδα που θα προκριθεί είναι ο Τσόνσι Μπίλαπς. Ο άσος των Νάγκετς έχει ανεβάσει το μέσο όρο των πόντων του από τους 17,9 στους 22,1 και νομίζω ότι θα ξεπεράσει απόψε τους 20.
The Warlus
http://www.sport24.gr/html/ent/452/ent.293452.asp

Τελικά η σειρά θα έχει ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις...
Air and King
Kατα την αποψη μου κανεις δεν μπορει να σταματησει τον Κομπι Μπραιαντ παρα μονο ο κακος του ευατος.
Ο Κομπι ειναι το πιο πολυπλευρο ταλεντο επιθετικα στην Ιστορια του μπασκετ ακομα ανωτερο σαν ταλεντο και απο τον Μαικλ Τζορνταν αλλο αν απεχει αρκετα απο την αποτελεσματικοτητα του MJ.Απο εκει και περα ο Κομπι καλειται να βαλει οσο πιο πολλα σουτ μπορει μιας και ντραιβ δεν νομιζω να επιχειρησει γιατι οι ψηλοι του Ντενβερ δερνουν και ετσι ο Black Mamba θα συνεχισει λογικα το καθεστως με τα σουτακια.Για το καλο των Λεικερς πρεπει να τα βαζει!

Οσο αφορα το Ντενβερ το κλικ παραπανω σαν ομαδα δεν το εχει επιφερει ο Μπιλαμπς.Ο Μπιλαμπς εφερε στην ομαδα την οντοτητα αλλα στα Πλειοφ ο Καρμελο περασε το παιχνιδι του σε πολυ υψηλο επιπεδο και ανεβασε ενα ακομα επιπεδο και το Ντενβερ.Στην σειρα με το Νταλλας ηταν φανταστικος!

Αν στην σειρα υπαρχει Τιτλος ειναι "Κομπι vs Καρμελο".
Σαν οπαδος πολλα χρονια του ΝΒΑ και "ειδωλολατρης" ευχομαι να σκοραρουν και οι δυο ασταματητα!!!!
Το φορμαρησμα του Melo δινει τροφη στην ιντριγκα του ηδη "περπατημενου" χρονια Κομπι.
captain charisma
ενδιαφερον αρθρο για το ματς της δευτερα στο ντενβερ

Kobe Bryant and the Los Angeles Lakers are scheduled to be at the Pepsi Center in Denver next Monday night.

Problem is, so are John Cena and a bunch of wrestlers - and they called it first.

World Wrestling Entertainment said it is booked at the arena for an episode of Monday Night Raw, the same night the Nuggets are slated to host the Lakers in Game 4 of the Western Conference finals.

WWE chairman Vince McMahon told The Associated Press he doesn't believe there was "any malice, just ineptness," on the part of Kroenke Sports, which owns the team and the building, but can't tolerate the company "just simply throwing us out on our ear."

Without a quick resolution, McMahon plans to send his trucks to Denver.

"That's what we intend to do," he said. "We're going to show up."

WWE spokesman Robert Zimmerman said the organization secured the Pepsi Center last Aug. 15 and has already sold more than 10,000 tickets for the event. He says the organization expects a sellout, with tickets ranging from $20 to $70.

McMahon blamed Kroenke for not believing his team was good enough to still be playing in mid-May.

"The fans in Denver had a lot more faith in making the playoffs than the owner," he said in a phone interview from Louisville, where Raw was taking place later Monday night.

Denver is usually done with basketball by now. The Nuggets had lost in the first round five straight years, but as the No. 2 seed in the West are in the conference finals for the first time since 1985.

The Nuggets referred comment to the NBA, which handles scheduling during the playoffs. Kroenke Sports also had no comment.

However, the league is leaving it up to the team and the WWE to figure things out.

"The Nuggets and the WWE understand that the date of Game 4 of the Western Conference Finals cannot be changed," NBA senior vice president Mike Bass said. "We are confident that the Pepsi Center and the WWE will resolve their scheduling conflict."

Zimmerman said the Pepsi Center confirmed in March with the WWE that the organization wanted to keep the May 25 date, and sent a contract on April 15 - the final night of the regular season - which WWE signed and returned. Tickets went on sale April 11.

The conflict didn't arise until Sunday, when the Lakers beat the Houston Rockets in Game 7 of the Western Conference semifinals. Had the Rockets won, Denver would have had home-court advantage in the next round, hosting Games 1 and 2 and putting the May 25 game in Houston.

As of Monday afternoon, the schedule on the Pepsi Center's Web site listed WWE for 6:30 p.m. local time and Western Conference finals Game 4 at 7 p.m. Tickets for the wrestling event could still be purchased online.

McMahon said he couldn't guess how much he would make from the show, but that canceling wasn't easy because of how much is involved in moving his equipment, plus filling its obligated time slot on USA Network. Litigation is likely - but he plans to be putting on a card.

"When you do have a date, you plan everything around it," he said, adding, "we may be holding an event in a parking lot somewhere."

απο http://www.foxsports.com
neopen32
QUOTE(Air and King @ May 19 2009, 22:12 ) *
Kατα την αποψη μου κανεις δεν μπορει να σταματησει τον Κομπι Μπραιαντ παρα μονο ο κακος του ευατος.
Ο Κομπι ειναι το πιο πολυπλευρο ταλεντο επιθετικα στην Ιστορια του μπασκετ ακομα ανωτερο σαν ταλεντο και απο τον Μαικλ Τζορνταν αλλο αν απεχει αρκετα απο την αποτελεσματικοτητα του MJ.Απο εκει και περα ο Κομπι καλειται να βαλει οσο πιο πολλα σουτ μπορει μιας και ντραιβ δεν νομιζω να επιχειρησει γιατι οι ψηλοι του Ντενβερ δερνουν και ετσι ο Black Mamba θα συνεχισει λογικα το καθεστως με τα σουτακια.Για το καλο των Λεικερς πρεπει να τα βαζει!

Οσο αφορα το Ντενβερ το κλικ παραπανω σαν ομαδα δεν το εχει επιφερει ο Μπιλαμπς.Ο Μπιλαμπς εφερε στην ομαδα την οντοτητα αλλα στα Πλειοφ ο Καρμελο περασε το παιχνιδι του σε πολυ υψηλο επιπεδο και ανεβασε ενα ακομα επιπεδο και το Ντενβερ.Στην σειρα με το Νταλλας ηταν φανταστικος!

Αν στην σειρα υπαρχει Τιτλος ειναι "Κομπι vs Καρμελο".
Σαν οπαδος πολλα χρονια του ΝΒΑ και "ειδωλολατρης" ευχομαι να σκοραρουν και οι δυο ασταματητα!!!!
Το φορμαρησμα του Melo δινει τροφη στην ιντριγκα του ηδη "περπατημενου" χρονια Κομπι.

Αν η σύγκρουση ήταν Κομπι - Μέλο οι πιθανότητες θα ήταν υπερ του ΛΑ. Ο Carmelo δεν έχει την εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Η αλήθεια είναι ότι μετά την έλευση του πατριώτη Μπίλαπς ο Carmelo βελτιώθηκε, πιθανά γιατί ξέρει ότι δεν τα περιμένουν όλα απο αυτόν. Αλλα ούτε αυτό δεν θα έφθανε για να κοντράρουν τους λιμνανθρώπους. ¨Ολοι, παίκτες και προπονητής αναφέρονται στην προσφορά πεντάδας και πάγκων, τόσο στην επίθεση (που πάντα ήταν το δυνατό χαρτί των ναγκετς) όσο και στην άμυνα (σύνθετες άμυνες) και κυρίως στη θέληση (κοινώς γυαλίζει το μάτι τους). Μετά τη μοναδική ήττα απο την Ορλεάνη οι παίκτες μαζευτηκαν και παθιάσθηκαν, κάνοντας τον Καρλ να πει στην επίσημη συνέντευξη, αυτοί οι παίκτες μου δεν θέλουν να χάνουν κανένα αγώνα.
Κυριακή κοντή γιορτή. Go Nuggets
Air and King
Προς το παρων ο Καρμελο παιζει καλυτερα απο τον Κομπι στα Πλειοφ και αυτο ειναι ενα ζητουμενο.
Για τον Καρμελο το ειχα πει και εγω οτι δεν ειχε την καριερα που ολοι περημεναν κυριως λογω ασταθειας αλλα οπως ειπε και ο φιλος bullet μην ξεχναμε οτι ειναι μονο 25 ετων και στα φετινα πλειοφ περασε το παιχνιδι του σε ανωτερο επιπεδο και βαση αυτου(της τωρινης εξαιρετικης καταστασης του Καρμελο) αποκτα ενδιαφερον η κοντρα του με τον Κομπι ως σουπερ σταρ.
Σαφως και ειναι συνολικο εργο η μεχρι τωρα επιτυχια του Ντενβερ ως ομαδα αλλα υπαρχουν και οι μπροσταρηδες οπως σε καθε ομαδα και αυτοι ειναι οι Καρμελο και Μπιλαμπς!Αυτοι ειναι οι σουπερασταρ!Αυτοι ειναι οι ηγετες!
T.W.Is.M.
QUOTE(big dirk @ May 19 2009, 22:42 ) *
ενδιαφερον αρθρο για το ματς της δευτερα στο ντενβερ

Kobe Bryant and the Los Angeles Lakers are scheduled to be at the Pepsi Center in Denver next Monday night.

Problem is, so are John Cena and a bunch of wrestlers - and they called it first.

World Wrestling Entertainment said it is booked at the arena for an episode of Monday Night Raw, the same night the Nuggets are slated to host the Lakers in Game 4 of the Western Conference finals.

WWE chairman Vince McMahon told The Associated Press he doesn't believe there was "any malice, just ineptness," on the part of Kroenke Sports, which owns the team and the building, but can't tolerate the company "just simply throwing us out on our ear."

Without a quick resolution, McMahon plans to send his trucks to Denver.

"That's what we intend to do," he said. "We're going to show up."

WWE spokesman Robert Zimmerman said the organization secured the Pepsi Center last Aug. 15 and has already sold more than 10,000 tickets for the event. He says the organization expects a sellout, with tickets ranging from $20 to $70.

McMahon blamed Kroenke for not believing his team was good enough to still be playing in mid-May.

"The fans in Denver had a lot more faith in making the playoffs than the owner," he said in a phone interview from Louisville, where Raw was taking place later Monday night.

Denver is usually done with basketball by now. The Nuggets had lost in the first round five straight years, but as the No. 2 seed in the West are in the conference finals for the first time since 1985.

The Nuggets referred comment to the NBA, which handles scheduling during the playoffs. Kroenke Sports also had no comment.

However, the league is leaving it up to the team and the WWE to figure things out.

"The Nuggets and the WWE understand that the date of Game 4 of the Western Conference Finals cannot be changed," NBA senior vice president Mike Bass said. "We are confident that the Pepsi Center and the WWE will resolve their scheduling conflict."

Zimmerman said the Pepsi Center confirmed in March with the WWE that the organization wanted to keep the May 25 date, and sent a contract on April 15 - the final night of the regular season - which WWE signed and returned. Tickets went on sale April 11.

The conflict didn't arise until Sunday, when the Lakers beat the Houston Rockets in Game 7 of the Western Conference semifinals. Had the Rockets won, Denver would have had home-court advantage in the next round, hosting Games 1 and 2 and putting the May 25 game in Houston.

As of Monday afternoon, the schedule on the Pepsi Center's Web site listed WWE for 6:30 p.m. local time and Western Conference finals Game 4 at 7 p.m. Tickets for the wrestling event could still be purchased online.

McMahon said he couldn't guess how much he would make from the show, but that canceling wasn't easy because of how much is involved in moving his equipment, plus filling its obligated time slot on USA Network. Litigation is likely - but he plans to be putting on a card.

"When you do have a date, you plan everything around it," he said, adding, "we may be holding an event in a parking lot somewhere."

απο http://www.foxsports.com


Με προλαβες για 10 λεπτα. Αυτο θα εμπαινα να γραψω κι εγω. Και μην υποτιμα κανεις τοσο ευκολα το WWE. Μιλαμε για εταιρια εισηγμενη στο χρηματιστηριο με προβολη σε ολο τον κοσμο. Μπορει εδω να μην εχει την προβολη που θα μπορουσε το θεαμα του, αλλα τις τελευταιες εβδομαδες αυτοδιαφημιζονται(και λογικα δε θα λενε ψεματα ή ανακριβειες) οτι εχουν μεγαλυτερη προβολη σε κοινο παγκοσμιως απο το ΝΒΑ(με την εννοια οτι περισσοτερος κοσμος παγκοσμιως εχει τη δυνατοτητα να δει WWE απ οτι ΝΒΑ)! Το σαιτ τους εχει μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα καθημερινα απο τα σαιτ πρωταθληματων οπως nba, nfl, mlb, nascar κ.α. Οπως δεν μπορει να μεταβληθει η ημερομηνια του 4ου τελικου, ετσι δεν μπορει να μην προβληθει το επεισοδιο του RAW. Δεν ξερω τελικα τι θα γινει σ αυτη την ιστορια, πιστευω οτι εστω και την τελευταια στιγμη το WWE θα μεταφερει το σοου του καπου αλλου, αλλα φανταζομαι οτι θα ζητησει να αποζημιωθει γι αυτο. Αλλωστε το σταδιο ειχε κλεισει για το RAW απο τον Αυγουστο, πολυ πριν βγουν οι ημερομηνιες των πλει οφ.
Air and King
Προσωπικα δεν ασχολουμαι με το wwe η wwf(ετσι λεγοταν παλια) αλλα επειδη εχω ταξιδεψει αρκετες φορες στην Αμερικη γνωριζω οτι εχει μεγαλη απιχηση και μαλιστα σε κοινο που φτανει μεχρι και σε 70 χρονων ανθρωπους ηλικια!
Απο οτι ξερω τα γηπεδα που το φιλοξενουν ειναι τα γηπεδα του ΝΒΑ αλλα και του ΝCAA και τα εισητηρια προπολουνται μηνες πριν!
Επισης μου ειχαν πει στο Σικαγο οτι αυτος που ειναι το αφεντικο το wwe ειναι απο τους πιο πλουσιους ανθρωπους στην Αμερικη και ο λογος του μετραει!

Τελος παντων η αρνηση του δειχνει ποσο "εξουσια" εχει ανωτερη και απο οτι ο Στερν!
Alexmei
ελπίζω Ντένβερ 4-3 bball.gif
Anaz
QUOTE(Alexmei @ May 20 2009, 00:55 ) *
ελπίζω Ντένβερ 4-3 bball.gif

Eγω δεν ελπιζω μονο, το πιστευω κιολας!!

Εκτος αν ο κυρ Στερν εχει αποφαασισει οτι θελει Λεμπρον-Κομπε τελικους.. shot.gif

denv1-sm.gif

ΥΓ: Επρεπε να βαλετε κι ενα poll ρε παιδια για το ποιος πιστευουμε οτι θα περασει.. Γινεται να προστεθει τωρα??
a bullet for your head
Καταφεραν οι Λεικερς με το 3ποντο του Φισερ να περασουν με ενα ποντο και να κλεισουν το ημιχρονο με 55-54.
Πολυ δυνατο και νευρικο παιχνιδι,με ενταση και ρυθμο.
Οι Ναγκετς ηλεγχαν συνεχεια το παιχνιδι και το σκορ,ομως οι πολλες χαμενες βολες και τα λαθη στη 2η περιοδο,συν την ευστοχια των Λεικερς στα τριποντα,εφεραν τους Λεικερς με το ισχνο αυτο προβαδισμα..
9 χαμενες βολες ειναι παρα πολλες...και ειμαστε ακομα στο ημιχρονο..
Η φροντ-λαιν των Ναγκετς κανει πολυ καλη δουλεια και εχει επικρατησει της αντιστοιχης των Λεικερς,ενω τους εχουν φορτωσει και με φαουλ..
Πολυ μεγαλο παιχνιδι αναμενεται και στη συνεχεια..
a bullet for your head
Πολλα λαθη εκατερωθεν...μεγαλη ενταση και νευρικοτητα..οι Ναγκετς εκλεισαν τη 3η περιοδο με ενα καλαθι μπροστα.
Ο Καρμελο...he is on fire!!
Ο Κομπε νομιζω οτι διαμαρτυρεται αδικα...βγαζει πολλες φορες αυτος τον αγκωνα στον Τζοουνς,συν οτι σε 2-3 φασεις εχασε μονος του την ισορροπια του..
Anaz
Kριμα, πολυ κριμα.. Ειχαν την ευκαιρια και την χαρισαν οι Ναγκετς.. sad.gif
Αναμενεται παντως εξαιρετικη σειρα..
a bullet for your head
Κριμα..πολυ κριμα..οι Ναγκετς εχασαν δικο τους παιχνιδι..αν και ειχαν καταφερει να παρουν διαφορα εως και + 7 στη 4η περιοδο..
Λιγο καποια χαμενα αμυντικα ρημπαουντ που οδηγησαν τον Γκασολ 2 φορες στις βολες απο φαουλ που του 'γιναν(ειχε 2 στις 4),λιγο καποια ολιγορια που εδειξαν και αφησαν τον Φισερ αμαρκαριστο στο τριποντο,λιγο το χαζο φαουλ που εκανε ο Μαρτιν στον Κομπε 30'' πριν το τελος,οδηγωντας τον αχρειστα & αβιαστα στις βολες,λιγο και το τραγικο λαθος του Καρτερ στην επαναφορα μετα το ταιμ-αουτ(που εκλεψε ο Αριζα),τους στερησαν μια πολυ μεγαλη νικη..
Ο Μελο ηταν συγκλονιστικος ως και τα μεσα της 4ης περιοδου,ενω και η φροντ-λαιν εκανε εξαιρετικη δουλεια,ιδιως ο Αντερσεν.
Ο Μπιλαπς,δεν βοηθησε και τοσο πολυ επιθετικα,αν και με 2 δικα του τριποντα στα τελευταια 2',προσπαθησε να δωσει και αυτος την υπερβαση του.Νομιζω οτι οι Ναγκετς χρειαζονταν περισσοτερους ποντους απ'αυτον σημερα..
Ο Σμιθ δεν απεδωσε τα αναμενομενα,παρα μονο καποιες μικροεκλαμψεις.
Ο Κομπε καταφερε στη 4η περιοδο και με δικους του ποντους(πολλες βολες),κρατησε ορθιους τους Λεικερς και τους οδηγησε στη νικη.
Οι Φισερ & Γκασολ βοηθησαν αρκετα.
Νομιζω οτι η συνεχεια της σειρας θα ειναι εξισου συγκλονιστικη!
Anaz
Ο Μπιλαπς δυστηχως δεν βοηθησε τοσο σημερα στο σκοραρισμα, ενω ο Σμιθ ουσιαστικα δεν μπηκε ποτε για τα καλα στο παιχνιδι. Κρισιμο σημειο και το 4ο φαουλ του Νενε ο οποιος δεν καταλαβα πως φορτωθηκε τόσο γρηγορα τοσα φαουλ. Αν και πηγαν καλα και οι Αντερσεν, Μαρτιν, και γενικα οι ψηλοι των Ναγκετς νικησαν κατα κρατος τους αντιπαλους τους, -που δεν ηταν σε καλο βραδυ-, οταν το ματς στο δευτερο ημιχρονο εγινε πιο κλειστο και σκληρο.
Απ'την αλλη ο Koμπε το'πηρε πανω του στην 4η, αλλα του σφυριχτηκαν και καποια κρισιμα πολυ οριακα φαουλακια. Παντως εκανε πολυ καλη δουλεια και στην αμυνα σημερα τόσο πανω στον Μπιλαπς, όσο και στον Καρμελο. Πολυ δουλεια και απο τον παγκο των Λεικερς ειδικα στο τελος του πρωτου ημιχρονου, και μεγαλα σουτ απο τον Φισερ.

Εν κατακλειδι πικρη γευση γιατι σημερα οι Ντενβερ ηταν εμφανως καλυτεροι και αξιζαν τη νικη, αλλα την κλοτσησαν για λογους που ανεφερε παραπανω ο bullet.Χαμενες βολες, χαμενα αμυντικα ριμπαουντ και χαζα λαθη στο τελος.

Νομιζω παντως οτι πρεπει να επιδιωξουν περισσοτερο να κανουν το παιχνιδι τους οι Ντενβερ.Οπως στο πρωτο δεκαλεπτο ας πουμε.. Αν παει ετσι η σειρα φοβαμαι οτι στις λεπτομερειες οι Λεικερς εχουν σημαντικο προβαδισμα.
neopen32
Το κλέψιμο του Αρίζα στην επαναφορά του Καρτερ δεν επιτρέπεται. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και με την εμπειρία που έχουμε τώρα από τελικούς περιφέρειας θα το πάμε 4-2. Go Nuggets
Boom Dizzle
Νικησαν δυσκολα οι Λεικερς στο 1ο ματς οποτε η σειρα αναμενεται μεγαλη και συναπραστικη!!!!Αν μαλιστα στα αλλα παιχνιδια ο Μελο παρει βοηθειες στο σκοραρισμα απο Μπιλαπς και Σμιθ τοτε οι Λεικερς θα εχουν μεγαλο προβλημα!!!
neopen32
Τους γλίτωσε ο Κόμπι

Του Λεωνίδα Πιστιόλη
20/05/2009 (07:16)

Οι Νάγκετς έχουν τον καλύτερο πόιντ γκαρντ που παίζει ακόμα στα πλέι οφ, έναν χαρισματικό σκόρερ, διάθεση, ενεργητικότητα και αυτοπεποίθηση. Δεν έχουν όμως… καθαρό μυαλό. Και τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο "Black Mamba" σημείωσε 22 από τους 40 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο, συμπεριλαμβανομένων και 6/6 βολών στα τελευταία 30.5’’ και οι Λέικερς επικράτησαν των Νάγκετς με 105-103 στον συγκλονιστικό πρώτο δυτικό τελικό, παίρνοντας το προβάδισμα με 1-0 νίκες.

Το Ντένβερ ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε 27-14 στο 9ο λεπτό, με τον Καρμέλο Αντονι (ο… χαρισματικός σκόρερ που γράφουμε πιο πάνω) να έχει 16 πόντους με 7/8 σουτ εντός παιδιάς. Οι Λέικερς ροκάνισαν τη διαφορά και προηγήθηκαν για πρώτη φορά (50-49) με δύο βολές του Τζος Πάουελ 1’10’’ πριν από το τέλος του δεύτερου δωδεκάλεπτου, αλλά οι Νάγκετς δεν έχασαν τον έλεγχο του αγώνα. Κι ας είχαν στο πρώτο ημίχρονο μικρή βοήθεια από τον πάγκο (3π.), μόνο 12/21 βολές και τον Μπίλαπς σε κακή μέρα επιθετικά (5π.).

Ο "Mr. Big Shot" έχασε τις πρώτες τρεις βολές που εκτέλεσε (είχε 66/69 μέχρι χθες στα πλέι οφ!) αλλά πήρε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο οι Νάγκετς είχαν σταθερά το προβάδισμα, με τη συνδρομή και των Σμιθ, Αντερσεν από τον πάγκο. Οι Νάγκετς προηγήθηκαν 89-82 στο 40’, ωστόσο η κατάρρευση επήλθε σχεδόν… νομοτελειακά για τους αυτόχειρες "σβόλους", που έκαναν καθοριστικά (όσο και ανόητα) λάθη, την ώρα που ο Κόμπι Μπράιαντ και κάποια κρίσιμα καλάθια του Φίσερ οδηγούσαν το ματς σε ένα συναρπαστικό φινάλε…

Το φινάλε
Με ένα τρίποντο 2’31’’ πριν από το τέλος, ο Φίσερ έδωσε έπειτα από πολλή ώρα το προβάδισμα στους Λέικερς με 97-96. Ο Μπίλαπς απάντησε με τρίποντο 1’38’’ πριν από το τέλος και εν συνεχεία ο Γκασόλ και ο Μπράιαντ έκαναν το σκορ 101-99 με βολές. Η κρισιμότερη φάση έγινε στα 30,5’’ όταν ο Αρίζα έκλεψε τη μπάλα στην επαναφορά των Νάγκετς και ο Μπράιαντ έκανε το σκορ 103-99 με άλλο ένα ζευγάρι βολών στα 10,5’’. Το τρίποντο του Μπίλαπς στα 6,1’’, οι δύο βολές του Μπράιαντ και η 1/2 του Σμιθ δεν άλλαξαν τίποτα, με τους Λέικερς να δείχνουν χαρακτήρα και τους Νάγκετς… τάσεις αυτοχειρίας. Οι Λέικερς επικράτησαν των Νάγκετς για 11η συνεχόμενη φορά στα πλέι οφ.

Λ.Α. Λέικερς – Ντένβερ 105-103
Τα δωδεκάλεπτα: 23-31, 55-54, 74-76, 105-103
Λ.Α. ΛΕΪΚΕΡΣ: Μπράιαντ 40 (12/13β., 13/28σ.), Φίσερ 13, Μπάινουμ 6, Γκασόλ 13 (14ρ.), Αρίζα 6, Οντομ 7 (8ρ.), Γουόλτον 5, Φάρμαρ 5, Βούγιατσιτς 3, Μπράουν 3, Πάουελ 4, Μπένγκα.
ΝΤΕΝΒΕΡ: Μπίλαπς 18 (8ασ.), Τζόουνς 1, Νενέ 14 (6/9δ.), Αντονι 39 (7/8β., 14/20σ.), Μάρτιν 15 (8ρ.), Αντερσεν 8, Σμιθ 8, Κάρτερ, Κλέιζα.
koutsou10
παιδια σορυ κ ολασ αλλα αν οι ναγκετσ δεν μπορεσαν να νικησουν τουσ χθεσινουσ λεηκερσ τοτε τουσ βλεπω εκτοσ... smiley.gif
οσον αφορα τον κομπι του γινονται συνεχεια φαουλ κ δεν ειδα καποιο υπερβολικο να του δωθηκε(σε 3 περιπτωσεισ καθαρα φαουλ απο J.R.Smith κ οι διαιτητεσ στον κοσμο τουσ)...
για τουσ ναγκετσ πολυ καλοι οι καρμελο με καταπληκτικα ποσοστα αλλα κ ο κενιον μαρτιν που δεν τον περιμενα τοσο καλο...
οι ναγκετσ εχουν προβλημα στα ρημπαουντ κ το εκμεταλευτηκαν οι λεηκερσ.
αν οι διαιτητεσ αφησουν το σκληρο παιχνιδι τοτε οι ναγκετσ θα εχουν πλεονεκτημα γιατι παιζουν πολυ τον αιφνιδιασμο αλλα ειναι κ πιο σκληρη ομαδα...

παμε γερα για το 2-0!!!
red pyramid88
Όσο βλέπω πάντως πόσοι είναι υπέρ του Denver τόσο χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε χθές 69.gif

Επειδή μόνο απο τα highlights μπορώ να κρίνω, έχω την εντύπωση ότι ο Ariza έχει κάνει ένα αντίστοιχο κλέψιμο στο πρώτο μάτς φέτος με τη Βοστώνη (μπορεί να κάνω και λάθος). Όπως και να έχει το παιδί αποδικνίεται χρυσάφι, όχι μόνο για τα χθεσινά, αλλά γενικότερα, απο τη στιγμή που ήρθε βοήθησε με το παραπάνω την ομάδα..και ουσιαστικά δε δώθηκε τίποτα ως αντάλλαγμα (Evans και Cook, που σκουπίζαν και οι 2 το πάγκο κανονικότατα).

Άντε ρε ομάδα, πάμε για το 2-0 smiley.gif
neopen32
Ο αγώνας κερδήθηκε γιατί το Ντένβερ είχε 23/35 στις βολές. Ευρωπαικά φάουλ δόθηκαν στον Κομπε αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο. Και όπως είπε ο Μάρτιν νομίζω, "ο στόχος παραμένει ο ίδιος, οκτώ νίκες μέχρι το τέλος των πλευοφς"
almirosbc
επαιξε μπασκετ το ντενβερ αν επαιζε και λιγο αμυνα θα το χτυπαγε το παιχνιδι
T.W.Is.M.
Μιλησε η εμπειρια χτες. Μολις τωρα ειδα το ματς(τα κακα του να σηκωνεσαι 7 το πρωι για τη δουλεια-στους τελικους με βλεπω να σηκωνομαι στις 4 και να το παιρνω σερι ολη την ημερα αν παιζουν οι Λεικερς) και απ τη μια βλεπω τους Ναγκετς πιο δυνατους να παιζουν καλυτερο μπασκετ, απ την αλλη ομως βλεπω τους Λεικερς να ξερουν πως να κερδισουν. Χτες το Ντενβερ εχασε εχοντας τον Καρμελο να σουταρει 70%. Ποσες φορες θα το ξαναβρει αυτο? Με παρομοια αποδοση των ομαδων οι Ναγκετς ειναι φαβορι για το δευτερο παιχνιδι, ομως ειναι ευκολο να καταφερει να περιορισει τοσο πολυ τους ψηλους των Λεικερς? Και οσο σκεφτομαι οτι ο Μπραιαντ επαιρνε τη μπαλα σε καθε επιθεση στο τελος, ενω ο Αντονι δεν την ακουμπησε σχεδον καθολου(και δεν ηταν μονο θεμα καλης αμυνας, αλλα και επιλογης του Ντενβερ πιστευω), αυτο με κανει να πιστευω οτι σε κλειστα ματς οι Λεικερς εχουν προβαδισμα, οσα σουτ κι αν βαζει στο τελος ο Μπιλαπς. Αλλωστε το πιο μεγαλο σουτ το εβαλε η γρια αλεπου και παλι... wink.gif
Εχει ενδιαφερον η αντιδραση του Ντενβερ μετα απο ενα τετοιο ματς. Θα υπερισχυσει η φορμα και η ικανοτητα ή η απειρια ορισμενων παιχτων απο αυτο το επιπεδο? Θεωρω πιο πιθανο το πρωτο. Αλλωστε οπως ειπε και ο Μαρτιν, θελουν και παλι 8 νικες μεχρι το τελος των πλει οφ. Μονο που οι Λεικερς θελουν 7... cool.gif
Air and King
Καταρχας αποδειχτηκε χθες οτι ο Γκασολ για μια ακομα φορα με σκληρους αντιπαλους τα βρισκει σκουρα και δεν πολυ αντεχει το ξυλο!
Το Ντενβερ ηταν καλυτερο αλλα οπως σωστα ειπε και ο Καρλ και συμφωνω απολυτα "Δεν υπαρχουν ηθικες νίκες στα πλειοφ".Δεν υπαρχουν περηθωρια για τετοια πραγματα.
Οι Λεικερς πηραν πολυ μεγαλη νικη κυριως απο αποψη ψυχολογιας καθως και οι ιδιοι εβλεπαν σχεδον καθολη την διαρκεια του αγωνα ενα καλυτερο Ντενβερ απο αυτους.
Κομπι και Καρμελο εδωσαν το "one man show" τους!Ο Μπιλαμπς στα τελευταια λεπτα ξυπνησε εφιαλτες 2004 στον Κομπι αλλα ο Mamba στα τελευταια λεπτα εδειξε για μια ακομα φορα οτι εχει κρυο αιμα και δεν εχασε βολη!


Νομιζω οτι πρεπει να περιμενουμε και το 2ο παιχνιδι για να βγαλουμε καποια πιο ασφαλη συμπερασματα.
Το Λος Αντζελες εχει την ψυχολογια καθως κερδισε ενα ουσιαστηκα χαμενο παιχνιδι και το Ντενβερ καλειται να δειξει χαρακτηρα και να μην το παρει απο κατω αυτη ηττα!
Ωραια σειρα ξεκινησε με τις καλυτερες προδιαγραφες!
Ποσες φορες εχουμε σκεφτει ολοι μας αυτος ο Τζει Αρ Σμιθ ποσο καλος παιχτης θα γινοταν αν ειχε λιγο μυαλο και δεν ηταν τοσο μα τοσο εκτος ελεγχου!Το παιδι αυτο εχει στοιχεια τρομερα αλλα μυαλο δεν εχει!
captain charisma
το τελευταιο τριποντο του μπιλαπς δεν επρεπε να μετρησει γιατι πριν σηκωθει για το σουτ πατησε γραμμη αλλα οι διαιτητες δεν το ειδαν..παντως το παιχνιδι ηταν πολυ καλο και ειχαμε μια καλη μονομαχια μπραιαντ-αντονι!το παιχνιδι πιστευω πως το εκρινε το τριποντο του φισερ και το κλεψιμο του αριζα!η σειρα εχει πολυ ψωμι ακομα.
Anaz
QUOTE
Χτες το Ντενβερ εχασε εχοντας τον Καρμελο να σουταρει 70%. Ποσες φορες θα το ξαναβρει αυτο? Με παρομοια αποδοση των ομαδων οι Ναγκετς ειναι φαβορι για το δευτερο παιχνιδι, ομως ειναι ευκολο να καταφερει να περιορισει τοσο πολυ τους ψηλους των Λεικερς? Και οσο σκεφτομαι οτι ο Μπραιαντ επαιρνε τη μπαλα σε καθε επιθεση στο τελος, ενω ο Αντονι δεν την ακουμπησε σχεδον καθολου(και δεν ηταν μονο θεμα καλης αμυνας, αλλα και επιλογης του Ντενβερ πιστευω), αυτο με κανει να πιστευω οτι σε κλειστα ματς οι Λεικερς εχουν προβαδισμα, οσα σουτ κι αν βαζει στο τελος ο Μπιλαπς. Αλλωστε το πιο μεγαλο σουτ το εβαλε η γρια αλεπου και παλι...
Συμφωνω απολυτα! Ο Καρμελο ηταν σε μεγαλη βραδια, αλλα δεν αξιοποιηθηκε τα μεγιστα. Φυσικα δεν θα΄ναι καθε φορα τοσο ευστοχος, αλλα απ'την αλλη βεβαια περιμενω πιο παραγωγικους και τους Μπιλαπς, Σμιθ στα επομενα ματς.
Το θεμα ειναι ομως οτι πολυ δυσκολα να καταφερουν να περιορισουν τοσο πολυ τους ψηλους των Λεικερς σε ολη τη σειρα. Στο κλειστο παιχνιδι θεωρω οτι εχουν ενα προβαδισμα οι Λεικερς, γι'αυτο οπως ειπα και το πρωι πιστευω οτι οι Ντενβερ πρεπει να επιδιωξουν περισσοτερο να παιξουν το παιχνιδι τους, οπως εκαναν στο πρωτο δεκαλεπτο.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ May 20 2009, 19:34 ) *
Συμφωνω απολυτα! Ο Καρμελο ηταν σε μεγαλη βραδια, αλλα δεν αξιοποιηθηκε τα μεγιστα. Φυσικα δεν θα΄ναι καθε φορα τοσο ευστοχος, αλλα απ'την αλλη βεβαια περιμενω πιο παραγωγικους και τους Μπιλαπς, Σμιθ στα επομενα ματς.
Το θεμα ειναι ομως οτι πολυ δυσκολα να καταφερουν να περιορισουν τοσο πολυ τους ψηλους των Λεικερς σε ολη τη σειρα. Στο κλειστο παιχνιδι θεωρω οτι εχουν ενα προβαδισμα οι Λεικερς, γι'αυτο οπως ειπα και το πρωι πιστευω οτι οι Ντενβερ πρεπει να επιδιωξουν περισσοτερο να παιξουν το παιχνιδι τους, οπως εκαναν στο πρωτο δεκαλεπτο.


Και μην ξεχνας(γιατι εγω το εκανα πριν) πως μπηκαν οι Λεικερς στο παιχνιδι στο δευτερο 12λεπτο. Με Ουολτον, Σανον Μπραουν, Βουγιασιτς στην περιφερεια.
Αν παντως παει στο ενα σουτ το ματς και οι 2 πρεπει να εχουν τη μπαλα στα χερια τους. Απ τη μια ο Μπιλαπς, απ την αλλη ο Κομπι με ακροβολισμενο το Φισερ...Δεν εβαλε 1 κρισιμο σουτ ο Φισερ, εβαλε 2, ηταν κι ενα στη ληξη του ημιχρονου, που εδωσε το προβαδισμα στους Λεικερς και ξεκολλησε τον ιδιο απο το 0.
neopen32
Το κοινό συμπέρασμα είναι ότι πολλά έχουν αλλάξει απο τη ρεγκιουλαρ. Οι Λεικερς με 11 παραπάνω νίκες και 3-1 στους αγώνες με το Ντένβερ, είναι πολύ ευχαριστημένοι γιατί κατάφεραν να νικήσουν στο ΛΑ το Ντένβερ που έπαιζε καταφανώς καλύτερα. Ποιός θα μπορούσε να προβλέψει το Γενάρη οτι στον τελικό της δυσης, οι Λεικερς θα είχαν ψυχολογικό πλεονέκτημα γιατί κατάφεραν να νικήσουν 105-103 το Ντένβερ στην έδρα τους. Οπωσδήποτε θα ήταν καλύτερα να νικήσουμε αλλά ηθικός νικητής δεν υπάρχει και τώρα φθάνει η στιγμή της αλήθειας για να δουμε πιό είναι το νέο αφεντικό της Δύσης.
X-NEC
Άργησα να μπω και τα είπατε όλα εσείς. smiley.gif
Μονο το πρώτο ημίχρονο είδα δεν άντεξα παραπάνω. Στην αρχή ανησύχησα βλέποντας τους Nuggets να έχουν ένα +14 αν δε κάνω λάθος. Ευτυχώς τα απανωτά τρίποντα στο δεύτερο 12λεπτo μας βοήθησαν πολύ στο να επιστρέψουμε στο σκορ. Ελπίζω ότι το κερδίσαμε στο τέλος να μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογία για να κάνουμε αύριο το 2-0. Go Lakers!!
PARISINOS
Απο περσυ που ακουω για το μεγαλο ροστερ των λεικερς, τονιζω οτι το εν λογω ροστερ ειναι εμφανως υπερεκτιμημενο.

Ο γκαζολ δικαιωσε ΚΑΙ περσυ οσους τον θεωρουν λουζερ. Το παλικαρι στα δυσκολα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Το παει απο δω, το παει απο κει, αλλα στο τελος κανει μια τρυπα στο νερο.
Φοβερος παιχτης , πολυπλευρο ταλεντο, αλλα για τη ρεγκιουλαρ σεζον. Οχι για τα πλευ οφφς. Στα πλευ οφφς μετραει περισσοτερο το νευρο, η καρδια, η θεληση, το παθος , και δυστηχως ο ισπανος κοιμαται ορθιος.
Οταν ο δευτερος και καλα σουπερ σταρ της ομαδας, τελειωνει περσυ τη σειρα των τελικων με 12 ποντους μεσο ορο, απο τους 19 που ειχε ολη τη χρονια, περιμενεις και να κερδισεις ???
Μεχρι τωρα στα πλευ οφφς ειναι εξαφανισμενος. Παιζει καλα μονο στα παιχνιδια που οι λεικερς καθαριζουν απο την αρχη.

Δεν ειναι τυχαιο οτι μεχρι και στο παιχνιδι ΦΙΜΠΑ δεν εχει καταφερει να κερδισει τελικο για τελικο. Εναν κερδισε η ισπανια, στο οποιον αυτος απουσιαζε 68.gif Στο δε ματς με τη ρωσσια, μεσε στην εδρα του, εχασε το τελευταιο σουτ, εχασε την κρισιμη βολη, τελειωσε δε τον τελικο με 5/12 βολες οταν κανονικα σουταρει με 80 τις εκατο. Ειχε και αθλια στατιστικα. ΚΑι ολα αυτα απεναντι στον ζαβρασενκο, και με τον κιριλενκο με 3 φαουλ απο το 4ο λετπο.
Απλα τραγικος.
Δεν κανει για δευτερο βιολι ομαδας ΝΒΑ που χτυπαει πρωταθλημα , και δεν κανει για ηγετης σε οποιαδηποτε ομαδα που χτυπαει τιτλους.

Τωρα για το υπολοιπο ροστερ, τι να πω.
Ο μπαινουμ ειναι πολυ καλος παιχτης, αλλα με το που πηγε να παρε τα πανω του, τραυματιστικε και παλι, και εχασε ολη τη σεζον. Και που παιζει, μεχρι στιγμης, μονο φαουλ κανει, αφου δεν εχει βρει τα πατηματα του.
Ο φισερ ειναι μεν παιχταρα, και δηλωνει παρων στα κρισιμα, αλλα πλεον τον εχουν παρει τα χρονια. Και οταν οι αλλοι εχουν μπιλαπς και μο γουλιαμς στον ασσο, το να εχεις τον γερο φισερ ειναι μειονεκτημα, οσο εμνπειρια και να εχει.
Ο οντομ ειναι πολυ καλος αλλα ασταθης , τουλαχιστον προσδιδει ποιοτητα στον ανυπαρκτο παγκο των λεικερς, ο οποιος οπως εχω πει , ειναι ο χειροτερος των 4 καλυτερων ομαδων. Με διαφορα χειροτερος.

Οι λεικερς λοιπον εχουν χαλαρα χειροτερο ροστερ απο σελτικς και κλιβελαντ.
βασικα εχουν χειροτερο ροστερ για πλευ οφφς, γιατι στη ρεγκιουλαρ σιζον , που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα, ειναι αλλιως τα πραγματα.
Οι λεικερς εχουν το περισσοτερο ταλεντο απο αποιανδηπτε αλλη ομαδα, αλλα εχουν τελικα χειροτερο ροστερ , μιας και οι μισοι παιχτες δεν κανουν για πλευ οφφς. Χανουν εκει τη μιση αξια τους, λογο του οτι πιο σοφτ δεν γινονται??

Ποιον να προτοθυμηθω?? Το γκαζολ που ανεφερα προηγουμενος, τον βουγιασιτς που εχασε ενα ολοκληρο πρωταθλημα με την πιο γελοια αμυνα που εχω δει σε τελικο πλευ οφφ??? Πραγματικα ΠΟΙΟΝ???

Δεν ειναι αλλωστε τυχειο οτι χανουν διαφορες 20 και 25 ποντων σχετικα ανετα παρα πολλες φορες. Μονο περσυ χασανε δυο φορες διαφορα 25 ποντων μεσα στην εδρα τους. Τη μια φορα μαλιστα χασανε και το παινχιδι και λογικα και το πρωταθλημα.

Το πρωταθληνα λοιπον δεν προκειται να το παρουν, εκτος και αν ο κομπε αποφασισει να παρει την κατασταση στα χερια του, σταματησει να μοιραζει παιχνιδι σε ανυπαρκτους για πλευ οφφ παιχτες, οπως εκανε στα τελευταια 5 λεπτα χθες.
Αν ειναι ευστοχος , θα χτυπησουν το κλιβελαντ στα ισια. Αν δεν ειναι, δυσκολα θα περασουν μεχρι και στους τελικους.

Ολα αυτα ευελπιστοντας να κερδισουν οι λεικερς, μπας και παρει ο κομπε το πρωταθλημα που θα τον καθιερωσει στις συνειδησεις ολων.




QUOTE(neopen32 @ May 20 2009, 18:08 ) *
Το κοινό συμπέρασμα είναι ότι πολλά έχουν αλλάξει απο τη ρεγκιουλαρ. Οι Λεικερς με 11 παραπάνω νίκες και 3-1 στους αγώνες με το Ντένβερ, είναι πολύ ευχαριστημένοι γιατί κατάφεραν να νικήσουν στο ΛΑ το Ντένβερ που έπαιζε καταφανώς καλύτερα. Ποιός θα μπορούσε να προβλέψει το Γενάρη οτι στον τελικό της δυσης, οι Λεικερς θα είχαν ψυχολογικό πλεονέκτημα γιατί κατάφεραν να νικήσουν 105-103 το Ντένβερ στην έδρα τους. Οπωσδήποτε θα ήταν καλύτερα να νικήσουμε αλλά ηθικός νικητής δεν υπάρχει και τώρα φθάνει η στιγμή της αλήθειας για να δουμε πιό είναι το νέο αφεντικό της Δύσης.


Δεν ειναι και δυσκολο να το προβλεψεις, αν γνωριζεις τους παιχτες των λεικερς. Η διαφορα αποδησης ορισμενων μεταξυ ρεγκιουλαρ σιζον και πλευ οφς ειναι τεραστια.

βεβαια εχουν βελτιωθει και οι ναγκετς , δεν λεω, αλλα οχι τοσο ωστε να φευγουν ανακουφισμενοι οι λεικερς για μια νικη με +2, στην εδρα τους σε ματς που ο κομπε εβαλε 40 ποντους.
Air and King
QUOTE(PARISINOS @ May 20 2009, 21:40 ) *
Οι λεικερς λοιπον εχουν χαλαρα χειροτερο ροστερ απο σελτικς και κλιβελαντ.
βασικα εχουν χειροτερο ροστερ για πλευ οφφς, γιατι στη ρεγκιουλαρ σιζον , που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα, ειναι αλλιως τα πραγματα.
Οι λεικερς εχουν το περισσοτερο ταλεντο απο αποιανδηπτε αλλη ομαδα, αλλα εχουν τελικα χειροτερο ροστερ , μιας και οι μισοι παιχτες δεν κανουν για πλευ οφφς. Χανουν εκει τη μιση αξια τους, λογο του οτι πιο σοφτ δεν γινονται??

Ποιον να προτοθυμηθω?? Το γκαζολ που ανεφερα προηγουμενος, τον βουγιασιτς που εχασε ενα ολοκληρο πρωταθλημα με την πιο γελοια αμυνα που εχω δει σε τελικο πλευ οφφ??? Πραγματικα ΠΟΙΟΝ???

Δεν ειναι αλλωστε τυχειο οτι χανουν διαφορες 20 και 25 ποντων σχετικα ανετα παρα πολλες φορες. Μονο περσυ χασανε δυο φορες διαφορα 25 ποντων μεσα στην εδρα τους. Τη μια φορα μαλιστα χασανε και το παινχιδι και λογικα και το πρωταθλημα.



Ολα αυτα ευελπιστοντας να κερδισουν οι λεικερς, μπας και παρει ο κομπε το πρωταθλημα που θα τον καθιερωσει στις συνειδησεις ολων.






Δεν ειναι και δυσκολο να το προβλεψεις, αν γνωριζεις τους παιχτες των λεικερς. Η διαφορα αποδησης ορισμενων μεταξυ ρεγκιουλαρ σιζον και πλευ οφς ειναι τεραστια.

βεβαια εχουν βελτιωθει και οι ναγκετς , δεν λεω, αλλα οχι τοσο ωστε να φευγουν ανακουφισμενοι οι λεικερς για μια νικη με +2, στην εδρα τους σε ματς που ο κομπε εβαλε 40 ποντους.

Xαλαρα το χειροτερο ροστερ δεν το εχουν απο το Κληβελαντ με τιποτα.Απο τους Σελτικς συμφωνω(τους πλειρεις με Γκαρνετ).Δεν υπαρχει αυτο.Το οτι το Κληβελαντ εκανε υπερβαση στην Ριγκιουλαρ δεν σημαινει οτι εχει καλυτερο ροστερ!
Το Κληβελαντ οταν ξεκινησε η χρονια δεν το ειχε κανεις για πανω 50-52 νικες θες απο αναλυτες θες απο κοσμο απ οποιον θες.

Τωρα για τον Γκασολ εχεις ενα δικιο αλλα αρχισες να προτρεχεις και τον εβγαλες αχρηστο!Ειπα και εγω οτι ειναι Σοφτ αλλα μην τον βγαλουμε και αχρηστο!Αν ειναι δυνατον.
Σουτερ εχουν οι Λεικερς σουτερ εχει το Κληβελαντ.Η διαφορα ειναι αλλου ασχετα με το ποιος θα παρει το πρωταθλημα!

Parisine μου λες οτι βλεπεις NBA και λες να παρουν "το πρωταθλημα για να καθαριεωθει ο Κομπι......."
Ο Κομπι ειναι καθιερωμενος ως ενας απο τους κορυφαιους παιχτες ολων των εποχων παρει δεν παρει το πρωταθλημα.
Ειναι σχεδον ομοφωνα ο 2ος καλυτερος σουτινγκ γκαρντ ολων των εποχων πισω απο τον Τζορνταν αφου φαινεται στις συνηδεισεις των περισσοτερων να εχει ξεπερασει τον Πνευματικο του πατερα και μεγαλο Θρυλο του ΝΒΑ τον Τζερι Γουεστ.
Εκτος και αν θεωρεις να ξεπερασει τον Τζορνταν σε συνηδεισεις.Αυτο δεν γινεται να συμβει μονο με το φετινο πρωταθλημα και μολις 1 MVP οταν ο Τζορνταν εχει 5 MVP κανονικης περιοδου και 6 MVP Τελικων.Χρειαζεται και αλλα ακομα και μαλλον δεν προλαβαινει.Ωστοσο ειναι ενας απο τους 10 κορυφαιους ολων των εποχων εχει ηδη ξεπερασει κοσμο και κοσμακι!

Ο Κομπι εβαλε 40 και οι Λεικερς κερδισαν με 2 ποντους αλλα μην ξεχνας οτι εβαλε και ο Καρμελο 39 εκανε και αυτος μεγαλο παιχνιδι και ειχε και το Ντενβερ ενα μπροσταρη στο σκοραρησμα.
Οι Λεικερς εχουν ποιοτικους παιχτες(Κομπι,Μπαινουμ,Γκασολ,Οντομ) και λιγοτερο ποιοτικους αλλα χρησιμους(Αριζα,Φισερ,βουγιασιτς ενω και ο Σαννον Μπραουν εχει δειξει καλα στοιχεια οσο αγωνιζεται).
Αυτο που δεν εχουν οι Λεικερς ειναι το μομεντουν και το φορμαρησμα.Ομως με την χθεσινη νικη απεχτησαν ψυχολογια και ειναι στο χερι τους μεσα στο παρκε να αποδειξουν την αξια τους!
T.W.Is.M.
To μονο που θελω να σχολιασω στο παραπανω ποστ ειναι το "οχι τοσο ποιοτικους", στο οποιο αναφερεται ο Φισερ. Ο Φισερ ειναι σε μια κατηγορια παιχτων μαζι με Φοξ και Χορι, που απεκτησε την εμπειρια του απο τα πλει οφ κερδιζοντας τιτλους και αυτο του δινει μεγαλο πλεονεκτημα απεναντι σε πολλους βετερανους. Αν εννοεις οτι δεν ειναι σταρ και δε θα μπορουσε ποτε να γινει, συμφωνω μαζι σου. Ακομα και ετσι ομως προσφερει σουτ σε κρισιμα σημεια κι αυτο του δινει ποιοτητα σαν παιχτη. Ξαναλω οτι γενικα παραμενει ενας καλος συμπληρωματικος παιχτης και τιποτα παραπανω, αλλα τα στοιχεια που δινει τα βρισκεις δυσκολα για το λογο οτι λιγοι ειναι οι παιχτες που εχουν παρει πρωταθληματα στην καριερα τους.
Αντιστοιχα στην αλλη πλευρα, ο Μπιλαπς ειναι ενας πολυ καλος πλει μεικερ, αλλα γινεται ακομα πιο επικινδυνος με την επιτυχημενη παρουσια του στα πλει οφ και ανεβαινει ενα επιπεδο σ αυτα τα σταδια της σεζον. Εδω δεν τιθεται βεβαια θεμα ποιοτητας, τιθεται ομως θεμα stardom. Για αυτο το σταδιο των πλει οφ λοιπον και τον Μπιλαπς τον θεωρω σταρ, μεγαλυτερο ας πουμε απο τον Γκασολ, κι ας εχει στην καριερα του καλυτερα νουμερα ο Ισπανος.
Air and King
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 20 2009, 22:59 ) *
To μονο που θελω να σχολιασω στο παραπανω ποστ ειναι το "οχι τοσο ποιοτικους", στο οποιο αναφερεται ο Φισερ. Ο Φισερ ειναι σε μια κατηγορια παιχτων μαζι με Φοξ και Χορι, που απεκτησε την εμπειρια του απο τα πλει οφ

Ο Φισερ για μενα ειναι ενας καλος σουτερ!Δεν ειναι ομως καλος πλειμεικερ.Δεν ειναι καλος οργανωτης και για μενα σε ενα ποιντ γκαρντ ειναι το κυριοτερο απο το να ειναι καλος σουτερ.Το οτι εχει βαλει μεγαλα καλαθια(οπως το 2004 απενατι στους Σπερς)δεν το κανει τον "ποιοτικο" παιχτη.Οπως και τον Χορρυ.
Δεν ειμαι απο αυτους που κοιταν το παιχνιδια στο τελευταιο λεπτο του αγωνα η στο ποιος θα παρει το τελευταιο σουτ αλλα κοιταω ολον τον αγωνα απο το πρωτο λεπτο.Οσο μεγαλα σουτ να βαλει ο Φισερ η ομαδα του ποναει στον 1ασσο καθολη την διαρκεια του αγωνα!

ΥΓ Συμφωνω σαν αξια ο Μπιλαμπς ειναι μεγαλυτερος παιχτης απο τον Γκασολ δεν τειθεται θεμα για αυτο!Καμια σχεση!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.