Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Seattle SuperSonics
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
BubyDudy
Φέτος θα το σηκώσουμε.- tongue.gif
Alexmei
καλά περίμενε εσύ......
morfi
Καλο θα ηταν και να δικαιολογητε την απαντηση σας...
Λοιπον απο εδω και περα οποιος πεταξει ενα ξερο "ΝΑΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" η "ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ" χωρις δικαιολογηση θα οδηγητε σε μερος σκοτεινο και βρωμικο και θα βασανιζετε μεχρι να βαρεθουμε...
BubyDudy
Σιγά που θα δικαιολογήσω το αδικαιολόγητο! Δηλαδή τι να πω, ο Ρίντνουρ θα σκίσει; tongue.gif Πόσταρα απλά για να πάρει μπροστά το τόπικ.

Πάντως φέτος μάλλον Σηάτλ μένουμε!
Achilleas13
Χωρις να θέλω να σε δυσαρεστίσω οι Sonics δε πάνε πουθενά με αυτή την ομάδα
Pierce
Σούπερ(Σόνικς) υπογραφή για Γλυνιαδάκη!

5/11/2006 21:42

Κόντρα στις κακοτοπιές και τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Ευρώπη, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης παραμένει στο ΝΒΑ! Λίγες μέρες μετά από την… αποπομπή του από τους Ατλάντα Χοκς, ο Έλληνας σέντερ μαζεύει τα… μπογαλάκια του και μετακομίζει στο Σιάτλ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σούπερ-Σόνικς!


www.sportime.gr


περαστικα σονικς.... biggrin.gif
thrylos7
Περαστικά; Όχι κι έτσι... Αυτοί δεν είναι που έχουν τον Πετρό; ...
Pierce
εχουν την τιμη να εχουν ΚΑΙ αυτο τον παιχταρα τον πετρο...
thrylos7
...ο οποίος είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος απόκτησης του Γλυνιαδάκη.
Pierce
Η επιμονή και η υπομονή ανταμείβονται… Η περιπέτεια του Αντρέα Γλυνιαδάκη, που ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν και αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα μία για πάντα για να κυνηγήσει τοπ όνειρό του στο ΝΒΑ, είχε, τελικώς, αίσιο τέλος. Ο Χανιώτης σέντερ, που αναμφισβήτητα, αποτελεί ένα παράδειγμα θέλησης, πείσματος και αποφασιστικότητας προς μίμηση, θα κάνει τον μεγάλο πόθο του πραγματικότητα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στους Σιάτλ Σουπερσόνικς.

Προκειμένου να ανοίξουν χώρο για την απόκτηση του Γλυνιαδάκη, οι Σόνικς απομάκρυναν τον γκαρντ Καρίμ Ρας, ο οποίος προβλεπόταν να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει κάποιους πόντους, ωστόσο ένας τραυματισμός που υπέστη στη διάρκεια της προετοιμασίας δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το έργο του στο Σιάτλ.

Ο Αντρέας, μετά από μεγάλη προσπάθεια, τόσο στο NBDL, πέρσι, όπου στέφθηκε πρωταθλητής με την Αλμπουκέρκι έχοντας 12.3 πόντους και 4.8 ριμπάουντ, αλλά και φέτος στα training camp των Ατλάντα Χοκς, ταξιδεύει στο Σιάτλ για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Σουίφτ, αλλά και τον Μοχάμεντ Σένε. Ο πρώτος τέθηκε εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο ρούκι Σένε, έπαθε διάστρεμμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Μπομπ Χιλ, κόουτς των Σόνικς, μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα από το Πόρτλαντ (εντός) και τους Λέικερς (εκτός), έκρινε ότι πρέπει να ενισχύσει την φροντ λάιν της ομάδας του, δίνοντας το χρίσμα στον Γλυνιαδάκη, ο οποίος, είναι αλήθεια ότι έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τους Χοκς στην pre season.

Κι επειδή η ζωή κάνει κύκλους, ο Χανιώτης είδε την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος,. Στους Χοκς, μέχρι και την τελευταία ημέρα είχε σχεδόν εξασφαλίσει το συμβόλαιο, αλλά ο τραυματισμός του Μάρβιν Ουίλιαμς, άλλαξε, άρον άρον, τα σχέδια των Χοκς, που έκοψαν τον Γλυνιαδάκη για να αναζητήσουν έναν περιφερειακό σκόρερ.

Τώρα, η κατάσταση αντιστράφηκε… Ο Σουίφτ και ο Σένε τραυματίστηκαν κι έτσι μέσα από την ατυχία των άλλων, ο Ελληνας σέντερ, βρήκε το χώρο του και να κάνει επιτέλους το όνειρό του πραγματικότητα.

Είναι καλό να υπενθυμίσουμε ότι στο βωμό της τεράστιας προσπάθειας που ξεκίνησε, εντελώς μόνος του, ο Αντρέας Γλυνιαδάκης από πέρσι, αρνήθηκε ευγενικά την πρόσκληση του Παναγιώτη Γιαννάκη να συμμετάσχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας πριν το Μουντομπάσκετ, ενώ καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού γύρισε την πλάτη σε πολλές και καλές προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Ηταν πριν από περίπου 14 μήνες, όταν ο Γλυνιαδάκης, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, πήρε τη μεγάλη απόφαση… Να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, έχοντας ως μοναδική παρακαταθήκη την επιλογή του στο ντραφτ του 2003 από τους Πίστονς, ώστε να παλέψει μέχρι τελικής πτώσεως για μία θέση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Στην αρχή και για μεγάλο διάστημα τα έβρισκε σκούρα και παρότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο veteran camp των Πίστονς, τελικά βρέθηκε στο NBDL… Εκεί υποχρεώθηκε να αλλάξει κλίμα, αφού ο προπονητής της Ροανόκι ήθελε να παίξει στην πλάτη του δικά του παιχνίδια και μετακόμισε στην Αλμπουκέρκι. Με εξαιρετικά στατιστικά ο Γλυνιαδάκης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας για τους Θάντερμπερντς… Ολόκληρο το καλοκαίρι είχε ένα πράγμα στο μυαλό του… ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Με τους Χοκς έκανε εκπληκτικά ματς, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη, όχι όμως και στην περίπτωση των Σόνικς.

Ο Αντρέας Γλυνιαδάκης, λοιπόν, τώρα δικαιώνεται κι έχει τη δική του ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ΝΒΑ… Στο Σιάτλ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Πανελληνίου, του Παναθηναϊκού και του Κύδωνα Χανίων θα συναντήσει –για να …του αναβιώσει τον ελληνικό εφιάλτη- τον Μικαέλ Ζελαμπάλ, τον επίσης Γάλλο και σούπερ ταλαντούχο Γιοάν Πετρό, τον πρώην παίκτη του Αρη, Ντέσμον Φάρμερ (με εξαιρετικά αναβαθμισμένο ρόλο στους Σόνικς), αλλά τους σπουδαίους Ρέι Αλεν και Νικ Κόλισον, μα και τον Ντέντλεφ Σρεμπφ. Ο Γερμανός,, ο πρώτος ευρωπαίος που έκανε μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, έχει βρει θέση πλέον στο τεχνικό τιμ του Σιάτλ…


www.sportime.gr


ο Ντέσμον Φάρμερ ???? ΕΛΕΟΣ απο αρη στη προκομ και μετα στους σονικς. περα απο τη πλακα οι σονικς πανε να γινουν τοροντο με τοσους ευρωπαιους...
Pierce
Η απόκτηση του Αντρέα Γλυνιαδάκη από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς με την υπογραφή ετήσιου (όχι εγγυημένου) συμβολαίου, προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά, καθώς έτσι ο Ελληνας σέντερ δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστός στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ετσι, τόσο ο κόουτς των Σόνικς, όσο και ο γενικός διευθυντής, περιβάλλοντας τον Αντρέα με απόλυτη εμπιστοσύνη, απάντησαν σε όλες τις απορίες, αποδίδοντας σε αυτόν και τον εξής τιμητικό τίτλο...


«Τον υπογράψαμε διότι θέλουμε να τον έχουμε απέναντι στον Σακίλ Ο’Νιλ, τον Κρίστιτς και τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Εχει το ύψος και το βάρος για να τα βάλει μαζί τους και η πιο καλή παρουσία στο ποστ απ’όσες είχαμε μέχρι τώρα», τόνισε ο Ντέιβιντ Πέντεργκραφτ, ο διευθυντής προσωπικού των Σόνικς...

Μετά από πολύ προσωπικό άγχος, κόπο και ιδρώτα, ο Αντρέας Γλυνιαδάκης κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, υπογράφοντας συμβόλαιο στους Σόνικς... «Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα διότι οι Σόνικς έχουν συγκεκριμένες αρχές στην επίθεσή τους που με ευνοούν, αλλά κι επειδή γενικώς διαθέτουν εξαιρετική οργάνωση στις επιθέσεις τους», τόνισε ο Ελληνας σέντερ, που επιλέχθηκε από το Σιάτλ, όταν έγινε γνωστό ότι ο Ρόμπερτ Σουίφτ θα μείνει εκτός μάχης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ ο ρούκι Μοχάμεντ Σένε υποφέρει από διάστρεμμα.

«Τον παρακολουθούσαμε καιρό και ο λόγος που αποτέλεσε την πρώτη επιλογή μας ήταν η σωματική κατασκευή του», σχολίασε ο Πέντεργκραφτ, ο οποίος εξήγησε και την χρονική συγκαιρία που ευνόησε τον Γλυνιαδάκη... «Ακολουθεί για εμάς ένα μεγάλο ταξίδι με πέντε συνεχόμενα ματς μακριά από το σπίτι μας κόντρα σε αντιπάλους που περιμένουμε από τον Αντρέα να τους ελέγξει».

Το ντεμπούτο με τη φανέλα των Σόνικς αναμένεται να γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης ενανίον του Μαϊάμι, απ’όπου όμως, θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Σακίλ Ο’Νιλ. Ο Τύπος του Σιάτλ πάντως προβλέπει ότι –για την ώρα τουλάχιστον- η ομάδα του Μπομπ Χιλ έλυσε τα προβλήματά της κοντά στη ρακέτα. «Είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε εξαιτίας του ύψους του», τόνισε ο Χιλ... «Όλες οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν πραγματικά εξαιρετικό άνθρωπο με αρκετές ικανότητες, καλό σουτέρ, που δουλεύει πολύ καλά με τα πόδια του. Εϊναι πολύ φιλόδοξος και η περίπτωσή του μας ιντριγκάρει».

Ο Πέντεργκραφτ, πάντως, παραδέχτηκε ότι το βλέμμα των Σόνικς ήταν στραμμένο στον Λιούκ Σένσερ, που κόπηκε από τους Μπουλς, ωστόσο η περίπτωσή του δεν ευδοκίμησε λόγω του διαστρέμματος που υπέστη, αλλά και στον Ζέντον Χάμιλτον... «Μπορεί να μην είναι τόσο καλός επιθετικός, αλλά έχει την ικανότητα στην άμυνα να περιορίσει την κίνηση των αντιπάλων ψηλών σέντερ, που θα προσπαθούν να πάρουν θέση κοντά στο καλάθι μας» είπε ο Πέντεργκραφτ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γλυνιαδάκης είναι μονοετές, αλλά όχι εγγυημένο και για αυτό το λόγο οι Σόνικς υποστηρίζουν ότι αν κάτι δεν πάει καλά με την προσαρμογή του Χανιώτη, τότε ο θα στρέψουν πάλι την προσοχή τους στον Ζέντον Χάμιλτον, παρότι είναι παίκτης που ταιριάζει περισσότερο στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

www.sportime.gr


παει το χασαν εκει στο σιατλ δεν εξηγειται αλλιως...
dizzy_fingers
Αφού λένε ότι τον πήρανε για να καλύψουν κενό στη ρακέτα, σημαίνει ότι θα τον δούμε σίγουρα την Τετάρτη.
Για να τον δούμε λοιπόν, και μετά να τον κρίνουμε...
Pierce
αυτος ο ριντουρ τι παιχταρα ειναι ο ανθρωπος. εμεινα μ@λ@κ@ς οτι πεταγε εμπαινε μεσα χωρια που εδινε και πολλες ασιστ. θεωρω καπαρωμενη την θεση στην εθνικη. και ο γουιλκοξ εμοιαζε αναγεννημενος καρφωνε τη μπαλα οποτε γουσταρε. ωραιο το ματσακι με τους νετς μπραβο περασα 2:30 πολυ ωραιες ωρες... αυτη τη βλακεια των 3 δευτερολεπτων στην αμυνα να μην σφυριζαν συνεχεια... 68.gif
Keyser_Soze
Επίτελους ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!! Έπαιξε σχεδόν 16 λεπτά και έβαλε 2 πόντους με 1/2 σουτ και πήρε και 3 ριμπάουντ απέναντι στους Κλίπερς. Χίλια μπράβο σ' αυτό παιδί που πάλεψε όσο κανένας άλλος για να κάνει αυτό που ήθελε πάντα... να παίξει στο ΝΒΑ. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
07macijauskas
Λος Αντζελες Κλίπερς-Σιάτλ Σουπερσόνικς: 85-95

Το δίδυμο Ρασάντ Λιούις και Ρέι Άλεν ήταν και πάλι ασταμάτητο! Ο πρώτος είχε 35 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος πέτυχε τους 12 από τους 23 πόντους του στην τελευταία περίοδο, οδηγώντας τους Σόνικς σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Κλίπερς.

"Ο Λιούις είχε ένα εκπληκτικό παιχνίδι κι ο Άλεν τον ακολούθησε. Εμείς όμως δίνουμε στον αντίπαλο αυτοπεποίθηση" ήταν τα λόγια του Κατίνο Μόμπλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε για 16' έχοντας 2 πόντους και 3 ριμπάουντ με 1/2 σουτ.

Λος Αντζελες Κλίπερς: Τόμας 15, Κασέλ 13, Κέιμαν 12, Ρος 11, Μαγκέτι 10, Μόμπλεϊ 9, Μπραντ 7, Λίβινγκστον 8.

Σιάτλ Σουπερσόνικς: Λιούις 35, Άλεν 23, Ράιντνουρ 12, Ουίλκοξ 9, Κόλισον 6, Πετρό 4, Ουότσον 2, Ουίλκινς 2, Γλυνιαδάκης 2.
thrylos7
Στο επόμενο παιχνίδι ο Ανδρέας αγωνίστηκε 5' με 1 ασσίστ, 1 λάθος και 2 φάουλ, στην ήττα με 109-100 από το Σακραμέντο, ενώ χθες είχε 2 πόντους(1/2 δίποντα) και 2 φάουλ σε 6' συμμετοχής απέναντι στο Σαν Αντόνιο (ήττα 98-78).
Pierce
QUOTE
Στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του Σιατλ ήταν ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, www.sportime.gr



huh.gif 24.gif
Pierce
QUOTE
Τις υπηρεσίες του Ρασάρντ Λιούις θα στερηθούν για δύο τουλάχιστον μήνες οι Σιάτλ Σούπερσονικς. Ο 27χρονος φόργουορντ, που τραυματίστηκε την Τετάρτη στην αναμέτρηση με τους Ντάλας Μάβερικς, υπεβλήθη την Παρασκευή σε χειρουργική επέμβαση στον τένοντα του δεξιού του χεριού. Η απώλεια του Λιούις είναι πολύ σημαντική για τους Σούπερσονικς μιας και είναι ο δέυτερος σκόρερ της ομάδας φέτος με 21,9 πόντους ανά αγώνα.

Σε ότι αφορά τον Ρέι Άλεν, αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Σιάτλ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι παιχνίδια αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα στο δεξί πόδι. Μάλιστα κατά το διάστημα της απουσίας του, η ομάδα του είχε μόνο ήττες κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει στην τελευταία θέση τη Βορειοδυτικής Περιφέρειας. www.sport-fm.gr
Pierce
QUOTE
Την προσεχή Πέμπτη θα κριθεί το μέλλον του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στους Σιάτλ Σουπερσόνικς. Το συμβόλαιο του 25χρονου Έλληνα σέντερ μαζί με αυτά των γκαρντ Μάικ Ουίλκς και Ντέσμον Φάρμερ δεν είναι εγγυημένα και ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Ρικ Σαντ, μαζί με τον προπονητή Μπομπ Χιλ θα συναντηθούν για να αποφασίσουν αν θα επεκτείνουν τις συμφωνίες τους με τους εν λόγω παίκτες ως το καλοκαίρι ή θα τους αποδεσμεύσουν. Δεδομένης της πρόθεσης των «υπερχηχητικών» να ενισχυθούν στη θέση «5», αλλά και τις φήμες που θέλουν τους Ουίλκς και Φάρμερ να παραμένουν στην ομάδα, πιο επισφαλής φαντάζει η θέση του Χανιώτη άσου. Ο ύψους 2,16μ. παίκτης, που το 2003 είχε επιλεγεί στο νούμερο 58 του ντραφτ από τους Πίστονς, έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια (τα 4 ξεκίνησε στη βασική πεντάδα) έχοντας 1,4 πόντους, 0,7 ριμπάουντ, 0,1 ασίστ, 0,75 λάθη και 1,6 φάουλ σε 6,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
sport-fm.gr
Pierce
QUOTE
Tέλος ο Γλυνιαδάκης από τους Σόνικς






Παρελθόν από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς αποτελεί ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο Ελληνας σέντερ δεν θα συνεχίσει στους "υπερηχητικούς", μαζί με τον Ντέσμον Φάρμερ, όπως ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/01) ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ρικ Σαντ.

Ο Γλυνιαδάκης αποκτήθηκε από τους Supersonics στις 5 Νοεμβρίου 2006 και σε 13 αγώνες που πήρε μέρος είχε 1,3 πόντους και 0,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Οσον αφορά τον Farmer σε 8 συμμετοχές είχε κατά μέσο όρο 1,6 πόντους και 1,1 ασίστ.
sportime.gr


κριμα αντρικο τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη
ο Ντέσμον Φάρμερ ειναι ο φαρμερ του αρη που τον διωξανε γιατι γνωριζε ολα τα κλαμπ της θεσσαλονικης απ'εξω tongue.gif και μετα πηγε στην προκομ?
McRae
Στον Ηρακλη επαιζε ο Φαρμερ..Παντως οι οπαδοι των Σονικς το πηραν πολυ κατακαρδα αυτο που συνεβη στον Γλυνιαδακη..κοιταξτε αντιδρασεις

http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=608707
Pierce
μιλαμε για παθολογικη αγαπη! icon_drunk.gif
McRae εισαι σιγουρος οτι αυτος ειναι που επαιζε στον ηρακλη?
παντως ειμαι σιγουρος οτθ ενας φαρμερ επαιζε και στον αρη πριν 2-3χρονια
McRae
Στον Αρη πριν 2-3 χρονια επαιζε ενας Γουολκερ,ενας απιθανος που τον πηραν απο το πρωταθλημα Βενεζουελας και εφυγε νυχτα(εκανε ωραια καρφωματα παντως) ισως τον μπερδευεις με αυτον..Ναι ειμαι σιγουρος οτι ο Φαρμερ επαιξε στον Ηρακλη τοτε που προπονητης ηταν ο Αρμενης και επαιζαν στην Σουπρολιγκα..Δεν ηταν ασχημος παικτης αλλα εφυγε στα μισα της περιοδου.Τωρα για επιπεδο ΝΒΑ δεν νομιζω..

Τελικα εσυ εχεις δικαιο,οντως υπηρξε Φαρμερ που επαιξε στον Αρη,δεν ξερω ομως αν ειναι ο ιδιος..παει με εγκαταλειπει η μνημη μου...
Pierce
ray allen οε οε icon_joy.gif . τον συμπαθω απιστευτα αυτο τον παιχτη αν και οποτε με πετυχαινει στο ΝΒΑ live με ''τιμαει'' με κατι 50-60αρες. λοιπον στο ψητο.ο μαστορας εκανε ρεκορ καριερας με 54 ποντους στη νικη επι των τζαζ στην παραταση. ειχε 8-12 τριποντα(για αυτο τον λατρευω tongue.gif ) 9-20 διποντα 12-12 βολες,10 ριμπαουντ και 5 ασιστ.not bad at all dear ray...
Warrior
Mπα...αξιωθηκανε να κερδισουν???

Παλι καλα που υπαρχει και ο Αλεν!!Που σαι ρε chinaski να πεταξεις κανα διστιχο για τον Ρέι!! laugh.gif laugh.gif
Pierce
και αλλη 40ρα (44)για τον allen 41.gif γυρισε καυτος απο τον τραυματισμο. αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα του ριντουρ...
Pierce
τελικα θα τον κρατησουν τον Andre Brown ο οποιος παιζει 4-5 και ηταν πρωτος σκορερ στο NBDL μεχρι να του κανουν το γνωστο 10ημερο συμβολαιο. προσθηκη σημαντικη για ενδυναμωση της ρακετας αλλα.. play off ας τα ξεχασουν tongue.gif
Pierce
QUOTE
Επέστρεψε στην D-League ο Γλυνιαδάκης


Δεν εγκαταλείπει το όνειρο ο Ανδρεάς Γλυνιαδάκης… Μετά την λύση της συνεργασίας του με τους Σιάτλ Σούπερ Σόνικς, ο Χανιώτης σέντερ γύρισε –για μία ακόμη φορά- την πλάτη του στις δελεαστικές προτάσεις μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων και παρέμεινε στις ΗΠΑ, για να φορέσει και πάλι την φανέλα των «Θάντερμπερντς», ομάδα του αναπτυξιακού πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Η συμφωνία του με την ομάδα του Σιάτλ είχε επέλθει τον Νοέμβριου του 2006, μετά από ένα δοκιμαστικό στάδιο προετοιμασίας με τους Ατλάντα Χοκς, αλλά και αφού είχε βοηθήσει τους «Θάντερμπερντς» να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην D-League.

Στα συνολικά 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την φανέλα των Σούπερσόνικς, ο Γλυνιαδάκης είχε μέσο όρο 2 κοψίματα και 2 ριμπάουντ. Με τη πρώην και νυν ομάδα του, είχε μ.ο. 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ! Ο διεθνής πίβοτ θα κάνει την επανεμφάνισή του στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/020 στην αναμέτρηση με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Ντακότα Ουϊζαρντς.

Ο λόγος που ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης επέλεξε να κάνει ένα βήμα… πίσω, έχει να κάνει με το γεγονός ό,τι επιθυμεί να διατηρήσει την επαφή του με το ΝΒΑ (είναι γνωστό ότι οι παίκτες της D-League παρακολουθούνται στενά από τους ανθρώπους του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο), ώστε κάποια στιγμή να επιστρέψει και πάλι σε αυτό. www.sportime.gr
Alexmei
καλή τύχη τότε στον Αντρέα και να κινηγήσει το όνειρό του!! θα μπορούσε να έρθει στον Άρη όμως και να βοηθούσε
dizzy_fingers
Χμ... 39.gif

Αυτό σηκώνει πολ...με θέμα "Ποιός πιστεύτε ότι θα τελειώσει τη σεζόν σε ομάδα του ΝΒΑ? Ο Σπανούλης ή ο Γλυνιαδάκης?" biggrin.gif
Alexmei
24.gif smiley.gif
NBAholic
Η hype machine άρχισε αμέσως τη λειτουργία της και για τον Κέβιν Ντουράντ. Ακόμη δεν είχε τελειώσει το πρώτο παιχνίδι των Σόνικς και ο Στίβεν Σμιθ, δημοσιογράφος γνωστός για τις υπερβολές του, τον χαρακτήρισε κιόλας ένα "βελτιωμένο Τζωρτζ Γκέρβιν". Όχι ότι δεν έχει μερικές ομοιότητες στο παιχνίδι του. Μήπως όμως να περιμένουμε να γράψει το κοντέρ κάτι παραπάνω από 18 πόντους καριέρας με 7/22 σουτ; rolleyes.gif
KG5
2007-2008 ΣΙΑΤΛ: πηραν κανεναν καινουργιο? γιατι με την αποχωρηση των ρει και ρασαρντ δυσκολα.
Gravedigger
Μόλις είδα 1 καταπληκτικό buzzer-beater 3ποντο από τον Kevin Durant που έδωσε την νίκη επί της Atlanta με 126-123 στην δεύτερη παράταση!
Igor
Ειμαι ο μοναδικος φιλαθλος των Σιατλ σε αυτο το φορουμ ή μου φαινεται ??

Βεβαια δεν παρακολουθω πολυ ΝΒΑ αλλα οι Σιατλ ειναι η αγαπημενη μου ομαδα. Ποτε δεν υποστηριζα καποια ομαδα στο ΝΒΑ αλλα αποφασισα να διαλεξω επιτελους μια ομαδα και διαλεξα τους Σιατλ Σουπερσονικς !!!

Με Ντουραντ και φυσικα Γκριν η ομαδα δεν μπορει να παει πολυ μπροστα αλλα τη στηριζω και ευχομαι να ανεβει...


ΥΓ: Γινεται μια ομαδα να εχει για 2 συνεχομενα χρονια το Νο 1 του Ντραφτ ?
Gravedigger
QUOTE(Igor @ Dec 6 2007, 17:23 ) *
ΥΓ: Γινεται μια ομαδα να εχει για 2 συνεχομενα χρονια το Νο 1 του Ντραφτ ?

Ναι αν πάει και τις 2 χρονιές χάλια και είναι τυχερή στην λοτταρία!
morfi
QUOTE(Igor @ Dec 6 2007, 17:23 ) *
ΥΓ: Γινεται μια ομαδα να εχει για 2 συνεχομενα χρονια το Νο 1 του Ντραφτ ?

Ναι, γίνετε. Έχει συμβεί παλιότερα και όχι λίγες φορές. Αλλά μην έχεις πολλές ελπίδες, έτσι ; smile.gif
morfi
Ο Ντουράντ πρέπει να σταματήσει πια να σουτάρει τόσο πολύ. Οι περισσότερες από τις επιλογές του είναι κάκιστες ενώ σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο καλύτερη τύχη θα είχαν οι Σόνικς σε αρκετά παιχνίδια, όπως το σημερινό, αν ο Ντουράντ είχε και τίποτα άλλο στο μυαλό του εκτός απ'το να σουτάρει.
Στα αξιοσημείωτα, η απόδοση του Ρίντνουρ (ναι αυτός smile.gif ) που ήταν σήμερα από τους καλύτερους για τους Σόνικς. Ήταν να μελαγχολείς... rolleyes.gif
Kaez
Τουλάχιστον ελπίζω όλο αυτό το In-Game practice με τα σούτ του Durant να του βγεί σε καλό και από του χρόνου να δούμε έναν καλύτερο Durant με μεγαλύτερα ποσοστά και σοφότερες επιλογές (ας βάλει και κανά κιλό το παλικαράκι tongue.gif)
Ταλέντο υπάρχει σε αυτή την ομάδα όχι όμως εμπειρία.


Φίλε Igor δεν είσαι ο μόνος φίλος των Sonics στο φόρουμ.Ήταν μια ομάδα που γούσταρα τρελά στα 90's και ελπίζω κάποια στιγμή να επανέλθει smile.gif
Pierce
σε γνωστη εικονα του μορφη ,ενα μικρο εντιτ tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.