Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δημήτρης Χατζηγεωργίου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Earnang
Γ*** το φελεκι μου. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ugly8.gif Μάλλον να το διατυπώσω καλύτερα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡ****. Τι να πρωτοθυμηθώ, το ζωικό βασίλειο που μετέφερε στο μπάσκετ "Ο ανθρωπος χταπόδι" "ο τρυποκάρυδος" "η αλεπού", την απίστευτη εμμονή με τους παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ η τις καταιγιστικές μαλακίες την μια πίσω απο την άλλη "η ισπάνια δεν είναι μια ομάδα σουπερστάρ, αλλά σούπερνόβα!" Έχω εγκυκλοπαίδια να γράψω και αυτά είναι πολυ ενδυκτικά αλλά αυτο είναι και το νόημα του πόστ, δηλαδή να γράψεται τις χειρότερες μαλακίες που έχετε ακούσει απο αυτόν. (Αρε Βιβή δεν έβρισκες κανα καλύτερο να προμωτάρεις!)

shot.gif
Alexmei
αυτός είναι ο εκφωνητής σωστά; που κάνει τα παιχνίδια της Ελλάδας;
Earnang
Δυστηχώς
jokey
Και να' ταν μόνο αυτός. Σκουντής, Ιωάννου (μακράν ο πιο κλισέ σπορτκάστερ), Μαγουλάς, Συρίγος Φίλιππος (αν και δε λέει βλάκείες, δεν μπορώ να τον ακούω) και ειδικά ο Γιώργος και άλλοι. Μόνο ο Καρύδας και ο Παπαδογιάννης μου είναι λίγο ανεκτοί.
Alexmei
ωραία για να γράψω τα καλύτερά μου γι αυτόν! Στο ματς που είχαμε 21/41 βολές ο τύπος δν έσκαγε! ο Γρουσούζης!!!! ^$@**@ έκλεισα την φωνή για να μην τον ακούω πια! είχα νευριάσει με την κάθε βλακεία που έλεγε..... ειδίκα σε ένα λέι-απ του βασίλη σπανούλη, επειδή πέρασε 3 παίχτες όταν έκανε την κίνηση είπε αυτός "...και αφήνει αυτοκρατορικά την μπάλα στο καλάθι" αυτοκρατορικά; δλδ τι νομίζει ο τύπος; καλά είναι τελείος σπαστικός και γρουσούζης! πρέπει να έχει ένα χαρτάκι με την κάθε βλακεία που έχει σκεφτεί και να την λέει σε κάθε ματς!


Αυτός πρέπει να φύγει γρήγορα! . και -
Earnang
Το καλύτερο το είπε σήμερα στο Ισπανία - Σερβία. Πάει στήν γραμμή της φιλανθρωπίας (ελέυθερη μετάφραση του charity line των Αμερικάνων) ugly_tocktock.gif
rchos
ενταξει αυτο το γραμμη της φιλανθρωπιας το λενε πολλοι!
παντως συμφωνω οτι ο τυπος ειναι πολυ εκνευριστικος!
το φοβεροτερο της σημερινης ημερας ηταν οταν μιλαγε για την βαρκελωνη και την αποκαλεσε χωρα των βασκων! ohmy.gif w00t.gif εγραψε ο ανθρωπος!
Earnang
Οχι ρε γαμώτο δεν το άκουσα!
greece4
laugh.gif laugh.gif

kai ap ta korufaia einai pws to paizei analuths susthmatwn k pws katalavainei k kala ti paizei h e8nikh ka8e fora...kai mporw na pw pws spania petuxainei akoma k thn amuna pou paizoume!!

kala k auto to high-low to xei 3eskisei! petaei 5 agglikoures(hook sat, run and jump, transition, base line, post up...) pou 8a xei akousei kanan proponhth h paikth na leei k nomizei pws sumvainoun k th stigmh pou ta leei!!! eleos omws!!!!

allo epishs, xatzhgewrgiou kai skounths mou xoun spasei ta neura 'den tentwnei to xeri tou sto hook o lazos'!! tous to eipe profanws tis proalles o an8rwpos pws auto eftaige pou htan astoxos se kapoia fash k dn stamatane na to lene!!! eleooooos pia!!!!!

kala gia tis upervoles 'uperoxo kataplhktiko fantastiko' klp klp... ti na pw...

epishs exei gelio pws mallon sthn anagh tous na poun tis m****s tous, xanoun faseis! tis proalles, de 8umamai agwna, se epanafora katw ap to kala8i, petaei th mpala o papaloukas sthn plath antipalou mpainei mesa thn pairnei k vazei kala8i.. k o kurios skounths mas enhmerwse pws 'xrhsimopoihse gia mia akomh fora thn e3airetikh etsi k alliws ikanothta tou na postarei kontuterous antipalous'!!! wacko.gif

kai to pio ekneuristiko ap ola einai oi upodei3eis... prepei na piesoume prepei na postarei o tade, na 'taisoume' (eleos) ton tade, na piesei o tade klp klp... xaramizontai oi an8rwpoi.. k exoume auto ton asxeto to giannakh ston pago!!!
NBAer
QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 07:15 PM) *
Το καλύτερο το είπε σήμερα στο Ισπανία - Σερβία. Πάει στήν γραμμή της φιλανθρωπίας (ελέυθερη μετάφραση του charity line των Αμερικάνων) ugly_tocktock.gif


Μα εισαι προκατειλημμενος..... tongue.gif

Να περιγραφουν "στεγνα" τον αγωνα χωρις παραπερα σχολια δεν σας αρεσει! Να εχουν αυτο το εστω και "κακο" μερικες/πολλες φορες χιουμορ δεν σας αρεσει! Να λενε κανενα "odd-juicy" σχολιο (γραμμή της φιλανθρωπίας) δεν σας αρεσει!
Τι να κανουν τελοπαντων? blink.gif
Earnang
Πρώτα από όλα γουστάρω τον Σκουντή ασχέτως ότι το έχει ξεσκίσει. Είπε και το θρυλικό στα φιλικά "ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟS ΣΤΙΒ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ...... ΕΡΕΘΙΖΕΣΑΙ" Τουλάχιστον γελάς με αυτα που λέει, ο άλλος ο τρόμπας δεν ξέρει μπάσκετ. Στο μάτς με την Βραζιλία ο Παπαδόπουλος μέσα στην ρακέτα έβγαλε ασσίστ στον Παπαλουκά επίσης μέσα στην ρακέτα και είπε πως αυτο είναι κλασικό παράδειγμα του high low που παίζει η εθνική 69.gif
Ο τυπάς και δεν υπερβάλω δεν ξέρει ποτε μια ομάδα παίζει ζώνη και πότε man to man. Είναι ο άνθρωπος που το 2003 είχε πει ότι ο Τσακαλιδης είναι φυσικό να ηγηθεί της Εθνικής στο σκοράρισμα γιατι παίζει στο NBA.

Ο ηλίθιος σήμερα ανέφερε οτι είναι σίγουρο ότι η Ισπανία θα συναντήσει την Αμερική στον τελικό. Προφανώς ξέχασε την Ελλάδα και την Αργεντινή. Θεώρει τον Ναβάρο παρωχυμένο επειδή δεν παίζει στο NBA.

Και να μην ξεχάσω το βασικότερο! Εξακολουθεί απο το 2003 να λέει την ίδια παπαριά, οτι η Εθνική δεν έχει παίκτη αστέρι 77.gif . Ο τυπάς ειναι καθυστερημενος, οποισδήποτε αν δεί που αγωνίζονται οι διεθνείς, τα στατιστικά τους και τα συμβολαία τους θα δεί οτι η ΕΡλλάδα είναι η μόνη χώρα με 12 αστέρια. Αλλά αυτός θέλει να βλέπει Νοβίτσκι και Μινγκ που δυστηχώς παίζουν μόνοι τους ελείψη άλλων παικτών.
trefoil 13
καλά που ανοίξατε αυτό το τόπικ γιατί νόμιζα ότι εγώ ήμουν η παράξενη που όλα αυτά που λέγανε τα θεωρούσα βλακείες....! laugh.gif
liolias
Ο Σκουντης ειναι καλυτερος απο τον χατζηγεωργιου.εχει και λιγο χιουμορ τουλαχιστον.
NBAer
QUOTE(Earnang @ Aug 26 2006, 08:02 PM) *
Ο ηλίθιος σήμερα ανέφερε οτι είναι σίγουρο ότι η Ισπανία θα συναντήσει την Αμερική στον τελικό. Προφανώς ξέχασε την Ελλάδα και την Αργεντινή. Θεώρει τον Ναβάρο παρωχυμένο επειδή δεν παίζει στο NBA.


Καλα λεει βλακειες, φυσικα, αλλα μην το παρακανουμε και εμεις. Αυτο ελεγα πριν.....
Ειπε τετοιο πραγμα??????????????????
Καλα βασικα σημερα την Ισπανια την εκανε ομαδα ονειρο. shot.gif shot.gif
Η διαφορα με την οποια νικησε σημερα η Ισπανια δεν λεει τιποτα για την δυναμικοτητα της αφου:
Οι διαιτητες ηταν τραγικοι και παιζαν Ισπανια καθαρα!
Οι Σερβοι χαριζαν συνεχως την μπαλα στους Ισπανους αλλα και καναν συνεχως χαζα φαουλ και αλλες βλακειες.....


QUOTE
Και να μην ξεχάσω το βασικότερο! Εξακολουθεί απο το 2003 να λέει την ίδια παπαριά, οτι η Εθνική δεν έχει παίκτη αστέρι 77.gif . Ο τυπάς ειναι καθυστερημενος, οποισδήποτε αν δεί που αγωνίζονται οι διεθνείς, τα στατιστικά τους και τα συμβολαία τους θα δεί οτι η ΕΡλλάδα είναι η μόνη χώρα με 12 αστέρια. Αλλά αυτός θέλει να βλέπει Νοβίτσκι και Μινγκ που δυστηχώς παίζουν μόνοι τους ελείψη άλλων παικτών.[/b]


Η Ελληνικη ομαδα εχει 12 πολυ καλους παιχτες! Οχι αστερια. Δεν εχει κανεναν Γκασολ και κανεναν Νοβιτσκι! Αλλα δεν χρειαζεται να εχεις αυτους για να εισαι στις κορυφαιες ομαδες. Απλα!
Βεβαια εξαρταται και απο τον ορισμο που εχεις γαι την λεξη αστερι..... Your mileage may vary! This is not something bad, it's just normal.... wink.gif
Earnang
Όλοι οι Έλληνες παίκτες είναι αστέρια σε Ευρωπιακές ομάδες. Αυτο που προφανώς προσπαθεί να πει ο Χατζηγεωργίου είναι οτι δεν έχουμε παίκτη που να παίζει στο NBA και να έρθει το καλοκαίρι σαν ήρωας και να πάρει στις πλάτες του την Εθνική, όπως η μεγάλη του ελπίδα ο Τσακαλίδης. Τώρα θα μας γκαστρώνει με τον Σπανούλη!

Και μην ξεχνάτε το εξής απλό έιτε είχαμε Νοβίτσκι, είτε είχαμε Γκαζόλ σε αυτή την εθνική πα΄νο απο 10ppg δεν βάζαν γιατι θα ήταν και αυτοί στο rotation. Αυτή είναι και η μαγεία αυτής της Εθνικής. Άμα παίζαμε αμερικάνικο σύστημα και ο Σχορτσιανίτης θα έβαζε 30ppg και θα χαιρόσασταν όλοι αλλα η ομάδα θα έπερνε τον πούλο!

Και στην τελική αν δεν είναι ατσέρι ο Παπαλουκάς με 2.5 μιριάκια τον χρόνο τότε πιός είναι. Επείδη δεν σκοράρει λόγο rotation
NBAholic
QUOTE
Και μην ξεχνάτε το εξής απλό έιτε είχαμε Νοβίτσκι, είτε είχαμε Γκαζόλ σε αυτή την εθνική πα΄νο απο 10ppg δεν βάζαν γιατι θα ήταν και αυτοί στο rotation.


10 πόντοι είναι υπερβολικά μικρός αριθμός για Νοβίτσκι/Γκασόλ, οπουδήποτε κι αν έπαιζαν. Μην το παρατραβάμε. Ο Γκασόλ παίζει στην Ισπανία με πολλούς ακόμη εξαιρετικούς παίχτες και παρόλα αυτά ξεχωρίζει καθαρά χωρίς να γίνεται προβλέψιμη η ομάδα. Μπορεί να έχουμε καλύτερη ομάδα απ'τους Ισπανούς (έτσι πιστεύω) και σίγουρα απ'τους Γερμανούς, αλλά δεν έχουμε Γκασόλ ή Νοβίτσκι. Με τόσους καλούς παίχτε που έχουμε όμως δεν είναι έκπληξη που σε κάθε αγώνα διαφορετικοί παίχτες πιάνουν διψήφιο νούμερο πόντων.
baskt
Cool re guys,

Ο Σκουντης για μενα ειναι μια χαρα, βλεπεις ματς και γουσταρεις. Ο Χατζηγεωργιου το παρακανει πολλες φορες με τα σχολια, τις λεπτομερειες, τις ασχετες πληροφοριες αλλα οχι και δεν ξερει μπασκετ... Να πατε εσεις να κανετε μεταδοση που ξερετε μπασκετ....τσ τσ τσ... και να μην ηξερε μπασκετ τοσα χρονια που βλεπει εμαθε!

Ο Ιωαννου για μενα ειναι τραγικος, προτιμω να κλεισω την φωνη... αυτα που λεει θα τα ελεγα και εγω και ισως καλυτερα, αλλα αυτα που λεει ο Σκουντης πρεπει να εισαι μουρη για να τα πεις και αυτα που λεει ο Χατζηγεωργιου (τις πληροφοριες εννοω) πρεπει να εχεις τρελη κα..λα με το μπασκετ για να τα πεις... και δεν ξερω πολλους με τετοια κα..λα!

Αλλωστε γουστα ειναι αυτα και ποικιλουν, τουλαχιστον εξοφθαλμα λαθη οπως κανει ο Βερνικος στο ποδοσφαιρο δεν κανουνε... οταν λενε Διαμαντιδης ειναι ο Διαμαντιδης που εχει την μπαλα, οχι ο Παπαδοπουλος....
klearxos
Φιλε Baskt το οτι ο Χ"Γεωργιου μπορει να εχει οπως λες κα..λα με το μπασκετ δεν σημαινει οτι μπορει να μεταδιδει και αγωνες!
Ολοι μας εδω συμμετεχουμε σε αυτο το forum γιατι εχουμε κατι παρα πανω απο κα..λα με το αθλημα.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον βαζει η ΕΡΤ και βεβαια δεχεται να μεταδιδει και ο ιδιος τοσο ασχετα μεταξυ τους αθληματα.
Τον εχουμε συνηθισει στο μπασκετ αλλα τον εχω ακουσει σε αγωνες στιβου(κυριως βεβαια στην ελευθερη ζωνη αλλα εχει "προσφερει" και κατα την διαρκεια των αγωνων), τεννις(!!??!) και δεν ειμαι σιγουρος για beach volley!
Ουτε ο Διακογιαννης να ηταν!
thrylos7
Λοιπόν κι εγώ ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν παρακολουθώντας το ματς Ισπανία - Σερβία-Μαυροβούνιο...
Ήταν πολύ(εώς πάρα πολύ) εκνευριστικός...
Αλλά δεν φταίει αυτός που τον βάζει η ΕΡΤ να μεταδίδει αγώνες μπάσκετ. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς είναι ειδικευμένος... Βλέποντας το βιογραφικό του πάντως έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, γι' αυτό και το σέβομαι (πολύ) ως αθλητικό δημοσιογράφο. Ως εκφωνητή μπάσκετ... αρκετά δύσκολα..

Μή βάζετε τον Σκουντή στην ίδια κατηγορία! Έλεος!!! Ο άνθρωπος ξέρει ΠΟΛΥ μπάσκετ και είναι από αυτούς που μάλλον έχουν πορτοκαλί αίμα.. Μπορεί να μιλάει πολύ αλλά δε λέει βλακείες. Είναι αυτό που λέει ο baskt

Ο Ιωάννου δε θυμάμαι να μ' έχει εκνευρίσει ποτέ... Απ' όσο βλέπω και τώρα πάντως, κάνει καθαρή περιγραφή, πράγμα θετικό.
asxetos
Δεν ζω πλέον Ελλάδα οπότε δεν ξέρω τι λένε οι εν λόγω κύριοι, όμως ο Χατζηγεωργίου ήταν ανέκαθεν ενοχλητικός. Όσο για το Σκουντή για μένα είναι ο κορυφαίος έλληνας δημοσιογράφος (και όχι μόνο μπασκετικός). Στις μεταδόσεις που ακούω κατά καιρούς πετάει κάτι κουφά (Γιοβαϊσα!!) αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει γίνει τόσο κακός.
Earnang
Ο Σκουντής όχι απλώς ξέρει μπάσκετ, αλλα κάνει και πιο διασκεδαστικές τις μεταδόσεις μας. Απλά στήν ΕΡΤ για κάποιους και οχι για μένα το παρακάνει. Το θέμα του τόπικ όμως δεν είναι ο Σκουντής αλλα ο τρόμπας. Και ναι ρε φίλε δεν ξέρει μπάσκετ στο σημείο που θέλει να δείχνει. Ξέρει μπάσκετ τις δεκαετίας του 80 και έχει μείνει εκεί. Ας μην ήταν το κωλόβισμα του ο βουλευτής που τον έβαλε νιάνιαρο στήν ΕΡΤ και ας μην ήταν και η τέως Βιβή Δρακά που τον ανέδειξε. Οι υπόλοιποι Σκουντής, Συρίγος ακόμα και ο πανύβλακας ο Ιωάννου (τουλάχιστον είναι τρελόπαοκι) είναι άνθρωποι του μπάσκετ, αυτός δεν είναι άνθρωπος κάν! (προφανώς υπερβολή, καθώς δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο εκτός του οτι μου κάνει τα νέυρα τσατάλια εδω και πολλά χρόνια.) Οσο για το πιοι σχολιάζουν αγώνες φίλε και ειδικά στην κρατική, εδω με πιάνει ένας μεγάλος γέλωτας.

QUOTE
και να μην ηξερε μπασκετ τοσα χρονια που βλεπει εμαθε!


Έλα όμως που δεν έμαθε.
asxetos
QUOTE(Earnang @ Aug 27 2006, 03:21 AM) *
Ο Σκουντής όχι απλώς ξέρει μπάσκετ, αλλα κάνει και πιο διασκεδαστικές τις μεταδόσεις μας. Απλά στήν ΕΡΤ για κάποιους και οχι για μένα το παρακάνει. Το θέμα του τόπικ όμως δεν είναι ο Σκουντής αλλα ο τρόμπας. Και ναι ρε φίλε δεν ξέρει μπάσκετ στο σημείο που θέλει να δείχνει. Ξέρει μπάσκετ τις δεκαετίας του 80 και έχει μείνει εκεί. Ας μην ήταν το κωλόβισμα του ο βουλευτής που τον έβαλε νιάνιαρο στήν ΕΡΤ και ας μην ήταν και η τέως Βιβή Δρακά που τον ανέδειξε. Οι υπόλοιποι Σκουντής, Συρίγος ακόμα και ο πανύβλακας ο Ιωάννου (τουλάχιστον είναι τρελόπαοκι) είναι άνθρωποι του μπάσκετ, αυτός δεν είναι άνθρωπος κάν! (προφανώς υπερβολή, καθώς δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο εκτός του οτι μου κάνει τα νέυρα τσατάλια εδω και πολλά χρόνια.) Οσο για το πιοι σχολιάζουν αγώνες φίλε και ειδικά στην κρατική, εδω με πιάνει ένας μεγάλος γέλωτας.
Έλα όμως που δεν έμαθε.


Επειδή τον έχω γνωρίσει το Δημητράκη προσωπικά, ο άνθρωπος είναι ακόμα πιο γελοίος από κοντά
thrylos7
QUOTE
Όσο για το Σκουντή για μένα είναι ο κορυφαίος έλληνας δημοσιογράφος (και όχι μόνο μπασκετικός).

Συμφωνώ!
Καλά, το Γιοβάϊσα ήταν θρυλικό! Για μένα πρώτα είναι αυτό και μετά το "βάλ' το αγόρι μου"!

Βρε Earnang, τα βλέπουμε κι έτσι, δε χρειάζεται να boldάρεις κάθε τόσο...
(σε βλέπω βέβαια, σε πνίγει το δίκιο σου!) tongue.gif

Ο τίτλος του topic πάντως είναι υπερβολικός... Eδώ σε ολόκληρο Βαραχάο και βάλαμε " I ΗΑΤΕ"...

QUOTE
Επειδή τον έχω γνωρίσει το Δημητράκη προσωπικά, ο άνθρωπος είναι ακόμα πιο γελοίος από κοντά

Για λέγε!
Earnang
Ρωτήστε τον Μελάγιες που είναι και στενός του συνεργάτης τι λέει για αυτόν!

Οσο για τα πόστ μου, όταν δεν το ξεχνάω πάντα τα boldαρο. Είναι θέμα αισθητικής icon_drunk.gif


Αφου δεν σου αρέσουν απο εδώ και πέρα θα τα κάνω strikethrough! biggrin.gif
thrylos7
Τί λεει; Συνεννοημένοι είστε και οι δύο.. ούτε ο Φώσκολος δεν αφήνει να πλανάται τέτοιο μυστήριο..
(τον Μελάγιες τον πάω πάντως)

Ε εντάξει, μην αλλάξεις και το σήμα κατατεθέν σου για μένα... (αλλά δε διαβάζω μόνο εγώ... ) rolleyes.gif
asxetos
QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 03:30 AM) *
Συμφωνώ!
Καλά, το Γιοβάϊσα ήταν θρυλικό! Για μένα πρώτα είναι αυτό και μετά το "βάλ' το αγόρι μου"!

Βρε Earnang, τα βλέπουμε κι έτσι, δε χρειάζεται να boldάρεις κάθε τόσο...
(σε βλέπω βέβαια, σε πνίγει το δίκιο σου!) tongue.gif

Ο τίτλος του topic πάντως είναι υπερβολικός... Eδώ σε ολόκληρο Βαραχάο και βάλαμε " I ΗΑΤΕ"...


Για λέγε!


Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς είχα πάει να δω αγώνα της Εθνικής στο Αλεξάνδρειο και βρισκόμουνα μέσα στο γήπεδο μαζί με τον Δημητράκη, ο οποίος ήθελε να κάνει ρεπορτάζ εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο τύπος κοίταζε συνεχώς στη κάμερα και εξηγούσε πως ήθελε να τον πάρει ενώ έφτιαχνε και το μαλλί (δεν ξέρω αν ακόμα έχει μακρύ μαλλί). Συγχρόνως μιλούσε και στο κινητό και έλεγε διάφορα περίεργα.

QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 03:43 AM) *
Τί λεει; Συνεννοημένοι είστε και οι δύο.. ούτε ο Φώσκολος δεν αφήνει να πλανάται τέτοιο μυστήριο..
(τον Μελάγιες τον πάω πάντως)

Ε εντάξει, μην αλλάξεις και το σήμα κατατεθέν σου για μένα... (αλλά δε διαβάζω μόνο εγώ... ) rolleyes.gif


ΌΧι σε παρακαλώ άλλαξε το Earnang. Δεν είναι ιδιαίτερο το πρόβλημα, απλώς είναι πιο εύκολο να διαβαστούν τα μυνήματα σου όταν δεν είναι bold.
qspock
Επειδη περιμενετε ατακες, δε μπορω να βοηθησω. Εχω εγκαταστησει στα αυτια μου προγραμματακι που "μιουταρει" το διδυμο των σχολιαστων της ΕΤ. 24.gif
Πηρε αρκετη εξασκηση αλλα τα καταφερα. Ηταν η μονη βιωσιμη λυση αφου ηθελα να ακουω τον κοσμο στο γηπεδο.

ΥΓ: Να χαρω εγω ψηφιακη τηλεοραση που δεν εχει τετοια επιλογη...
Earnang
Τουλάχιστον όταν βλέπω NBA στο Supersport το γυρνάω στους Αμερικάνους σχολιαστές που είναι πολυ καλύτερα απο τον μεθυσμένο Καρύδα να τραγουδά ύμνους για το Αμερικάνικο Μπάσκετ. icon_drunk.gif Δεν μπορούσαν να βάλουν και το ίδιο και στην ΕΡΤ. Καλύτερα να ακούμε τον Ιαπωνέζο σχολιαστή. Η ακόμα καλύτερα να σχολιάζει ένας Ιάπωνας με τον Σκουντή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Είναι προφανές οτι δεν την παλέυω!
jokey
QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 03:30 AM) *
Συμφωνώ!
Καλά, το Γιοβάϊσα ήταν θρυλικό! Για μένα πρώτα είναι αυτό και μετά το "βάλ' το αγόρι μου"!


Νομίζω ο Σκουντής το χει παρακάνει με το ζαγόρι μου. Μα σε κάθε ματς με μπάζερ μπίτερ, εύστοχο η χαμένο, μα στο ολ σταρ μπάσκετ διαφήμιση, μα αναφορά σε αυτό κάθε φορά που ακουμπάει μπάλλα ο Διαμαντίδης ή ο Ζήσης, μα (συγκεκριμένα) στο ματς με τη Λιθουανία μετά το τέλος του αγώνα (πήρες την τελευταία προσπάθεια, έκανες το σουτ και...βάλ' το αγόρι μου και μετά να περιμένει να του απαντήσουνε ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής), σε κάθε μετάδοση τα ίδια. Νομίζω θέλει να τον θυμάται για κάτι ο κόσμος και δεν θα αφήσει με τίποτα την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Και επίσης μου είναι αφόρητα εκνευριστικός επειδή αν πάρει φορα δεν σταματάει με τίποτα να μιλάει μέχρι να τελειώσει η περίοδος και να πέσουν διαφημίσεις ενώ όλη την προηγούμενη ώρα δεν μίλαγε για τον αγώνα που περιγράφει αλλά μας αποκάλυπτε τη βαθιά φιλία (που καθόλου δεν αμφιβάλω ότι ισχύει) μεταξύ Σπανούλη και του έτσι κι αλλίως κολητού του Ζήση ή των διόσκουρων παρακαλώ και στον Πάοκ αλλά και στις μικρές εθνικές ομάδες Βασιλόπουλου και Βασιλειάδη. Ας του πει κάποιος ότι το μάθαμε πια 68.gif
Αυτό το τελευταίο ισχύει και για τον Χατζηγεωργίου.
asxetos
QUOTE(Earnang @ Aug 27 2006, 06:01 AM) *
Τουλάχιστον όταν βλέπω NBA στο Supersport το γυρνάω στους Αμερικάνους σχολιαστές που είναι πολυ καλύτερα απο τον μεθυσμένο Καρύδα να τραγουδά ύμνους για το Αμερικάνικο Μπάσκετ. icon_drunk.gif Δεν μπορούσαν να βάλουν και το ίδιο και στην ΕΡΤ. Καλύτερα να ακούμε τον Ιαπωνέζο σχολιαστή. Η ακόμα καλύτερα να σχολιάζει ένας Ιάπωνας με τον Σκουντή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Είναι προφανές οτι δεν την παλέυω!


Τρόμαξα να σε γνωρίσω χωρίς το bold tongue.gif
asxetos
QUOTE(jokey @ Aug 27 2006, 06:01 AM) *
Νομίζω ο Σκουντής το χει παρακάνει με το ζαγόρι μου. Μα σε κάθε ματς με μπάζερ μπίτερ, εύστοχο η χαμένο, μα στο ολ σταρ μπάσκετ διαφήμιση, μα αναφορά σε αυτό κάθε φορά που ακουμπάει μπάλλα ο Διαμαντίδης ή ο Ζήσης, μα (συγκεκριμένα) στο ματς με τη Λιθουανία μετά το τέλος του αγώνα (πήρες την τελευταία προσπάθεια, έκανες το σουτ και...βάλ' το αγόρι μου και μετά να περιμένει να του απαντήσουνε ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής), σε κάθε μετάδοση τα ίδια. Νομίζω θέλει να τον θυμάται για κάτι ο κόσμος και δεν θα αφήσει με τίποτα την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Και επίσης μου είναι αφόρητα εκνευριστικός επειδή αν πάρει φορα δεν σταματάει με τίποτα να μιλάει μέχρι να τελειώσει η περίοδος και να πέσουν διαφημίσεις ενώ όλη την προηγούμενη ώρα δεν μίλαγε για τον αγώνα που περιγράφει αλλά μας αποκάλυπτε τη βαθιά φιλία (που καθόλου δεν αμφιβάλω ότι ισχύει) μεταξύ Σπανούλη και του έτσι κι αλλίως κολητού του Ζήση ή των διόσκουρων παρακαλώ και στον Πάοκ αλλά και στις μικρές εθνικές ομάδες Βασιλόπουλου και Βασιλειάδη. Ας του πει κάποιος ότι το μάθαμε πια 68.gif
Αυτό το τελευταίο ισχύει και για τον Χατζηγεωργίου.


Γενικώς ο Σκουντής είναι λίγο στο κόσμο του. Θυμάμαι πριν από κάποιο Φαϊναλ Φορ (δεν θυμάμαι τώρα ποιό αλλά μιλάμε για μέσα δεκαετίας '90 όταν το Φαϊναλ Φορ ήταν πρώτο θέμα στις ειδήσεις), ο Σκουντής ήταν απεσταλμένος του Μέγκα και τον είχε ρωτήσει ο Αιμίλιος Λιάτσος στο δελτίο ειδήσεων με το γνωστό γελοίο τρόπο του δημοσιογράφου που προσπαθεί να βγάλει είδηση, "Ποιά είναι τα προγνωστικά σου Βασίλη;" και η απάντηση του Σκουντή, "Ποιός ενδιαφέρεται για προγνωστικά τώρα;". Ο Λιάτσος φυσικά έμεινε άναυδος laugh.gif
Βασικά για αυτόν τον πάω τον Σκουντή και γιατί πάντα αγαπούσε το μπάσκετ χωρίς να αναλώνεται σε μικρότητες του στυλ είμαστε καλύτεροι του ποδοσφαίρου. Θυμάμαι κάτι εκπομπές που έκανε καλώντας Γιατζόγλου που είχαν απίστευτη πλάκα και πάντα μου άρεσαν και αυτά που έγραφε, είτε στο Τρίποντο είτε αλλού.
rchos
QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 01:35 AM) *
Λοιπόν κι εγώ ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν παρακολουθώντας το ματς Ισπανία - Σερβία-Μαυροβούνιο...
Ήταν πολύ(εώς πάρα πολύ) εκνευριστικός...
Αλλά δεν φταίει αυτός που τον βάζει η ΕΡΤ να μεταδίδει αγώνες μπάσκετ. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς είναι ειδικευμένος... Βλέποντας το βιογραφικό του πάντως έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα, γι' αυτό και το σέβομαι (πολύ) ως αθλητικό δημοσιογράφο. Ως εκφωνητή μπάσκετ... αρκετά δύσκολα..


αν δεν κανω λαθος ειναι πλεον ο διευθυντης του αθλητικου της ερτ οποτε μονος του βαζει τον εαυτο του να μεταδιδει!αρα και σε αυτο αυτος φταιει!
mikri prasini ollandeza
Η αλήθεια είναι ότι λες αμάν μέχρι να πάψουν να μιλάνε αυτοί οι 2(Σκουντής και Χατζηγεωργίου)!!Ο Σκουντής εμένα μ'αρέσει με βάση και τα άρθρα του στο all star basket αλλά και το χαχανητό του!Είχατε ακούσει τότε με την Αυστραλία που έκανε ένα....Χαχαχα!!!Αλλά πολύ χαχα!Πώς να σας το πω...πρέπει να το ακούσετε...!!
dizzy_fingers
Earnang να είσαι πιο ήπιος στους χαρακτηρισμούς σου...
BubyDudy
Ο Σκουντής εμένα μ'αρέσει πολύ και τον σέβομαι, σε κάποιο βαθμό. Ξέρει 10 πράγματα και τουλάχιστον είναι έξυπνος, στροφάρει το μυαλό του...

Καλοί είναι και οι Καρύδας, Παπαδογιάννης και Ψαράκης από το συνδρομητικό.

Στη "μαύρη" λίστα, η οικογένεια Συρίγου και ο Χατζηγεωργίου.

Οι άλλοι μου είναι αδιάφοροι.
treathitch
Σήμερα ο Δημητράκης έκανε την καλύτερή του μετάδοση πάντως. Όποιος δεν είδε το παιχνίδι Γαλλίας-Αγκόλας, ας το κατεβάσει. Αξίζει να το κρατήσετε. Εγώ θα το βγάλω στο youtube... wink.gif
qspock
Λιγα λογια για τον Φιλιππα. Ειναι απλα κορυφαιος.
asxetos μα καλα θυμασαι τις εκπομπες που ειχε καλεσμενος ο Σκουντης τον Γιατζογλου και οχι τις εκπομπες του Συριγου με τον Γιατζογλου?

Οι τλευταιες εχουν αφησει ιστορια, οι μπασκετικοι επιβαλλεται να τις ξερουν, το τι δουλεμα επεφτε δε λεγεται:

Διαλογος 1:

Συριγος: Στιβ ποτε θα μαθεις ελληνικα? (lol)
Γιατζογλου: Well, κοιτα, υπαρχουν κι αλλοι προπονηντες που δε μιλανε την μητρικη τους καλα, well, και ο Μαϊκ ΝΤΑΝΙ(!!)...
Συριγος: Ποιος??
Γιατζογλου: Ο Μαϊκ Ντανι!
Συριγος: Τον Μαϊκ ΝτανΤονι εννοεις.
Γιατζογλου: Ναι, τον Μαϊκ Ντανι (!!!)
Συριγος: Ελα, προσπαθησε αλλη μια:
Γιατζογλου: ...
Συριγος: Ελα, ακου εμενα: Πες, Μαϊκ?
Γιατζογλου: Μαϊκ
Συριγος: Νταν-το-νι!
Γιατχογλου: ΝΤΑΝΙ!
ugly8.gif
Συριγος: 24.gif

laugh.gif ugly_tocktock.gif

Διαλογος 2:

Συριγος: Και παμε να δουμε και την καρτα με τα στατιστικα...
Γιατζογλου: Well, Φιλιππα, με τα στατιστικα που μαζ διγνεις μας εχεις χαλασει την πιατσα εμας τους προπονητες...
Συριγος: Εσυ τι ανυσηχεις, αφου ετσι κι αλλιως δεν εχεις δουλεια! 19.gif

24.gif ugly_tocktock.gif laugh.gif

thumbsup.gif
Earnang
Σε ποιούς απο όλους τους χαρακτηρισμούς αναφέρεσαι Dizzy?
Anaz
QUOTE
Εγώ θα το βγάλω στο youtube...
Δωσε link! biggrin.gif
Επιγραμματικα:Ο Χατζηγεωργιου ειναι για σφαλιαρες!!Εδω ο ανθρωπος μας ελεγε για την καταπληκτικη ατμοσφαιρα στο Οακα κ ηταν μουσκεμα απ'τα νερα που εφευγαν! shot.gif
Τον Σκουντη τον γουσταρω πολυ!Κ εξυπνος ειναι κ εμπειρος κ ξερει απο μπασκετ,κ ξεφευγει απ'την τυπικη αναμεταδοση ριχνωντας τρελες ατακες!Αλλη μια που μου'ρχεται απο περσι,σε αιφνιδιασμο:"Ο Παπαλουκας οφσαιντ..και γκολ!" laugh.gif
Επισης ο τονος της φωνης του μου βγαζει μια ηρεμια..Σε αντιθεση με του Χατζηγεωργιου που με αγχωνει-τσιτώνει!!
greece4
ton glitwsame sth metadosh shmera k nomiza pws glitwsame teleiws (kala ton eixa apolausei blink.gif sto mats ths gallias alla tespa!) kai ton eida apotoma stis sunenteu3eis!!
o kakiouzhs h8ele na ton plakwsei etsi pou ton rwtouse h mou fanhke?? laugh.gif
klearxos
Μα ερωτηση ηταν αυτη που του εκανε?
Αν ειδε τον Ming στην ταπα που εφαγε.... icon_drunk.gif
Οχι τον ειδε και ειπε ας φαω μια ταπα!
thrylos7
QUOTE
Νομίζω θέλει να τον θυμάται για κάτι ο κόσμος και δεν θα αφήσει με τίποτα την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δεν το' χει ανάγκη... Ο μπασκετικός κόσμος θα τον έχει υπόψη του για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στο μπάσκετ και αυτή η ατάκα θα είναι λεπτομέρεια...
Για τους λιγότερο σχετικούς... Μάλλον θα μείνουν στο μεγαλειώδες τρίποντο του Διαμαντίδη, χωρίς άλλες προεκτάσεις...

QUOTE
αν δεν κανω λαθος ειναι πλεον ο διευθυντης του αθλητικου της ερτ οποτε μονος του βαζει τον εαυτο του να μεταδιδει!αρα και σε αυτο αυτος φταιει!

Ωχ! Πού πάμε βρεεε!
Γι' αυτό λένε ότι η κρατική τηλεόραση έχει χάσει το ρόλο της;
jokey
QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 08:30 PM) *
Δεν το' χει ανάγκη... Ο μπασκετικός κόσμος θα τον έχει υπόψη του για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στο μπάσκετ και αυτή η ατάκα θα είναι λεπτομέρεια...
Για τους λιγότερο σχετικούς... Μάλλον θα μείνουν στο μεγαλειώδες τρίποντο του Διαμαντίδη, χωρίς άλλες προεκτάσεις...
Ωχ! Πού πάμε βρεεε!
Γι' αυτό λένε ότι η κρατική τηλεόραση έχει χάσει το ρόλο της;


Το κακό για αυτόν είναι ότι θα μείνει περίπου με τον ίδιο τρόπο με τον Μαυρόματη (για το γραφικό της υπόθεσης) και όχι σαν τον Διακογιάννη που θα μείνει ο Συρίγος. Και ας ξέρει και το ίδιο μπάσκετ ή περισσότερο.
thrylos7
Λίγο ατυχές το σχόλιο... Δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο κι επίσης δεν καταλαβαίνω το λόγο αυτής της διάκρισης(κατηγοριοποίησης..) των δημοσιογράφων.
dizzy_fingers
QUOTE(Earnang @ Aug 27 2006, 05:36 PM) *
Σε ποιούς απο όλους τους χαρακτηρισμούς αναφέρεσαι Dizzy?

Το λογοκριμένο με ** στο πρώτο ποστ.
Καταλαβαίνω την τσαντίλα σου και τη συμμερίζομαι μέχρι ενός βαθμού αλλά κάνεις λες και σου έκοψε το μπάσκετ ή δεν ξέρω τί... wink.gif
peace.gif

Και κάτι άλλο...το τόπικ ταιριάζει να βρίσκεται εδώ?
Μόλις τελειώσει το μουντομπάσκετ, το μεταφέρω στο "Οτιδήποτε για το μπάσκετ" αν δεν έχετε αντίρρηση.
Alexmei
ρε παιδιά σήμερα που τελείωσε ο αγώνας με τους Κινέζους, ο ένας εκφωνητής είπε " από τον Βασίλη Σκουντή και τον (κάτι) Ιωάννου...."

Τώρα έχω μπερδευτεί. Ο Χ"γεωργίου ποιος είναι; δν είναι εκφωνητής στα games της Ελλάδας; γιατί σε κάθε ματς της Ελλάδας ο ίδιος εκφωνητής είναι.... τον καταλαβαίνω από της βλακείες του.....
kop-13
Δεν έχει χιούμορ,δεν ξέρει μπάσκετ κ δεν μπορεί να το καταλάβει!
Πραγματικά δεν ξέρω τι βίσμα έχει για να είναι εκεί που είναι αλλα το μεγαλύτερο καλό που μπορεί να προσφέρει στην αθλητικογραφία είναι να αλλάξει επάγγελμα!
Δεν το'χει ρε παιδί μου.
Δεν κόβει το μάτι του.
Κ επειδή είχα την τύχη να τον γνωρίσω απο κοντά(όπως κ τον Σκουντή για τον οποίο έχω να λέω τα καλύτερα) είναι τρομερά αυτάρεσκος.
greece4
alexmei einai 3... skounths,iwannou kai xatzhgewrgiou... perigrafoun 2 ka8e fora ek peritrophs, kai autos pou menei ap e3w kanei tis sune sth mikth zwnh...
jokey
QUOTE(thrylos7 @ Aug 27 2006, 09:41 PM) *
Λίγο ατυχές το σχόλιο... Δε βλέπω το λόγο για κάτι τέτοιο κι επίσης δεν καταλαβαίνω το λόγο αυτής της διάκρισης(κατηγοριοποίησης..) των δημοσιογράφων.


Τον λόγο τον είπα. Η γραφικότητά του (για μένα).

QUOTE(Alexmei @ Aug 27 2006, 10:51 PM) *
ρε παιδιά σήμερα που τελείωσε ο αγώνας με τους Κινέζους, ο ένας εκφωνητής είπε " από τον Βασίλη Σκουντή και τον (κάτι) Ιωάννου...."

Τώρα έχω μπερδευτεί. Ο Χ"γεωργίου ποιος είναι; δν είναι εκφωνητής στα games της Ελλάδας; γιατί σε κάθε ματς της Ελλάδας ο ίδιος εκφωνητής είναι.... τον καταλαβαίνω από της βλακείες του.....


Σήμερα ήταν ο Σκουντής με τον Ιωάννου. Ο χατζηγεωργίου ήταν αυτός στη μικτή ζώνη αν έκατσες και είδες μετά. Βασικά έχουν αρκετά διαφορετική και ευδιάκριτη χροιά μεταξύ τους και τους ξεχωρίζεις εύκολα.
Billubs
Πριν απο χρονια ο Καρυδας μετεδιδε τελικους ΝΒΑ (δεν θυμαμαι χρονιά και ομαδες) απο Αμερικη και οχι απο στουντιο και ειχε μαζι του για σχολιασμο τον Ρ.Σεικελι. Ηταν, μακραν, η καλυτερη μεταδοση που εχω ακουσει. Ο τυπος ηξερε απιστευτο μπασκετ. Ακομα κι ο Καρυδας ειχε ψαρωσει μ'αυτα που 'λεγε ο Ρονι.Εβλεπε πχ εναν ψηλο να παιρνει κοντα στο καλαθι τη μπαλα και προεβλεπε με απιστευτη ακριβεια αν θα βαλει το καλαθι με κριτηριο πχ το αν του δοθηκε η μπαλα τη καταλληλη στιγμη, το πως βαζει το σωμα του και αλλα.Ο Καρυδας και ολοι οσοι τον ακουγαμε ειχαμε μεινει χαζοι με αυτα που ελεγε.
Δυστυχως τετοιου ειδους μεταδοσεις με εμφαση στη τεχνικη αναλυση λειπουν απο την Ελλαδα.Αυτο που ακουμε ειναι ακατασχετη φλυαρια, μπουρδολογια,επιδειξη υπαρκτων ή ανυπαρκτων γνωσεων, αγγλικουρες για να ψαρωνουν οι λιγοτεροι σχετικοι...
Τωρα για τον Χ''γεωργιου(τον ανθρωπο που εβαλε το πικ εν ρολ σε καθε ελληνικο σπιτι biggrin.gif ) τι να πω? Απορω, ο ιδιος δεν υποψιαζεται ποσο κουραστικος ειναι? Βεβαια ομολογω οτι εδω και κανα-δυο χρονια εχει βελτιωθει λιγακι... Σημερα με την Κινα νομιζω οτι για πρωτη φορα,υστερα απο χρονια δεν αναφερθηκε στα χερια-πλοκαμια του Διαμαντιδη. Ο Σκουντης αντιθετα, τα τελευταια χρονια εχει παρει τον κατηφορο.Κριμα γιατι και μπασκετ ξερει και καλα ελληνικα μιλαει αλλα η υπερβολη του 'χει γινει δευτερη φυση.
Βεβαια αν θυμηθω τον Κοτσωνη (θεε μου!!!) και τον κοντο-το-σουτ Κωστα Μπατη τοτε Χ''γεωργιου και παλι Χ''γεωργιου!!
Κατα τα αλλα νομιζω οτι οι καλυτερες μπασκετικες μεταδοσεις ειναι του ΝΒΑ του Σουπερσπορτ οταν δεν το παρακανουν με το χαβαλε(που καλος ειναι αλλα μερικες φορες ξεφευγουν, ειδικα ο Ψαρακης). Παντως ανεξαρτητα με το αν καποιος αντιπαθει ή συμπαθει τον Φ.Συριγο νομιζω οτι οταν εχει τα κεφια του ειναι απλα κορυφαιος. Και ο γιος του για μενα ειναι αρκετα καλος. Καρυδας καλος ,αλλα τις βαρβαρες ωρες που βλεπουμε το ΝΒΑ καθε αλλο παρα βοηθαει να μεινεις ξυπνιος(ζζζζζζ).
Και κατι τελευταιο. Ο τυπακος που παρουσιαζει τη Μουντομπασκετουπολη (δεν ξερω το ονομα του), αν δε κανω λαθος μετεδιδε το Ισπανια -Γερμανια απο στουντιο και ολη την ωρα εθαβε τον Ναβαρο και ειπε το εξης θεικο. Ο Ναβαρο,λεει, αν επαιζε στην Ελλαδα δεν θα εβρισκε ομαδα ουτε στην Α2!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.