Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μπουτίκ Ομάδας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Mimas
καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζετε αν ισχύει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αναίξει η ΚΑΕ την δική της Μπουτίκ?

Λέγετε ότι θα εγκαινιαστεί στο πρώτο εντός στο Σέφ, δηλαδή στις 30/10 Euroleauge?

Ελπίζω να είναι αλήθεια γιατί αρκετά με τον Γλού και τις ιδιοτροπίες του και την Puma!!

Mimas
Mimas
Αυτό που μάθαμε, ωστόσο, είναι η οριστική απόφαση για δημιουργία δυο μπουτίγκ που θα πουλούν προϊόντα της ομάδας μπάσκετ. Υπάρχει μια σχετική φιλολογία για το όλο θέμα, σύμφωνα με την οποία λόγω της εκχώρησης του σήματος του Ολυμπιακού στις εταιρείες του κ. Γλου, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν έχει δικαίωμα να πουλάει προϊόντα, που αφορούν μόνο στην ομάδα μπάσκετ.

Η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα του merchandising, την εμπορική εκμετάλλευση δηλαδή, για φανέλες, φούτερ, σορτσάκια, φόρμες και ό,τι άλλο έχει πάνω το σήμα της NIKE, που είναι η εταιρεία η οποία προμηθεύει αθλητικό υλικό την ομάδα. Δεν έχει το δικαίωμα στο licensing του σήματος του συλλόγου. Δεν μπορεί, με άλλα λόγια, να εκχωρήσει το σήμα σε άλλες εταιρείες, ώστε να φτιαχτούν διάφορα αναμνηστικά από μπλοκάκια και μπρελόκ, μέχρι κούπες και στυλό. Παρόλα αυτά το σχετικό πρόβλημα λύνεται με την δημιουργία άλλης εταιρείας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και την χρησιμοποίηση διαφορετικού σήματος για το μπάσκετ, όπως υπήρχε παλιότερα.

Αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο όταν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, κάτι που όπως λέγεται τους τελευταίους μήνες δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Μέχρι τότε, όμως, οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν φανέλες των παικτών της ομάδας και μετά από χρόνια να δούμε στο ΣΕΦ φιλάθλους όχι με... ποδοσφαιρικές εμφανίσεις (όχι ότι πειράζει, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν συνάδουν πλήρως με το αντικείμενο) αλλά αμιγώς μπασκετικές.

Στις θύρες 3 και 7 για όσους γνωρίζουν το ΣΕΦ, όπου υπάρχει και ο μεγαλύτερος χώρος για την κίνηση των φιλάθλων, θα δημιουργηθούν οι δυο μπουτίγκ.

Η ιδέα να... πωλούνται και αφάνες σε στυλ Τσίλντρες, βρίσκεται, ακόμη, εν εξελίξει. Αν εφαρμοστεί θα κάνει θραύση!
Air Kef
Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που δεν θα εδινε 5 ευρώ για μια αφάνα στυλ Τσίλντρες όπως μπαίνει στο ΣΕΦ.Και μάπα να βγει ο Αμερικανός (που σχεδόν αποκλείεται,ακόμα κι αν δεν βελτιωθεί μέσα στην χρονιά και κάνει ότι μέχρι τώρα) έχουμε απόκριες κάθε χρόνο!
Ασε που με λίγη προσαρμογή μπορεί να θυμίζει και Κιντέλ Γουντς, μια διαχρονική μορφή. 24.gif
kotzito
Αν και με ελλειψεις,η μπουτικ φαινεται οτι θα κανει καλη δουλεια.Υπηρχαν ελλειψεις χτες,καθως ειχε φανελες μονο του Τζος,του Σοφο και του Παπαλουκα και καποιες μπλουζες και ζακετες.Οι τιμες ειναι περιπου ιδιες με αυτες του ποδοσφαιρικου τμηματος,καθως αν δεν κανω λαθος οι απλες φανελες εκαναν 32 ευρω και εκεινες με τους χορηγους που ειναι ακριβη αντιγραφα αυτων με τις οποιες αγωνιζομαστε εκαναν 65 ευρω.
Mimas
Η αλήθεια είναι ότι μόνο μπουτίκ δεν θύμιζαν, περισσότερο για περίπτερο μου έκανε. Αφήστε που για να πας έπρεπε να ρωτήσεις τους σεκιουριτάδες γιατί λέγανε ότι μπαίνεις σε άλλες θύρες και δεν επιτρέπεται.

Πάντως 69 ευρώ ακριβές τις θεωρώ και γιαυτό δεν πήρε και ο κόσμος. Όσο για απλές με 32ευρώ εγώ που ρώτησα δεν μου είπαν για κάτι τέτοιο, μόνο 65 και 69 με όνομα μου είπανε και λέω άλλη φορά!!
ApO
Re paidia kserete p k pote tha exei o olympiakos tn boutique t etoimh(basket) k an tn exei p einai...!!!!
sacarame
QUOTE(ApO @ Nov 24 2008, 23:35 ) *
Re paidia kserete p k pote tha exei o olympiakos tn boutique t etoimh(basket) k an tn exei p einai...!!!!


Εννοείς τα κίοσκια μέσα στο γήπεδο?Γιατί αυτά υπάρχουν στις θύρες 3 και 7 στο ΣΕΦ..Μπουτίκ εκτός γηπέδου δεν υπάρχει ακόμα....
sacarame
Σορρυ παιδιά ,κόλλησε το μαραφέτι και έβαλε 2 φορές το ίδιο ποστ... torture.gif
ApO
QUOTE(sacarame @ Nov 24 2008, 23:42 ) *
Εννοείς τα κίοσκια μέσα στο γήπεδο?Γιατί αυτά υπάρχουν στις θύρες 3 και 7 στο ΣΕΦ..Μπουτίκ εκτός γηπέδου δεν υπάρχει ακόμα....

Yparxei kamia dieuthinsh p borw n bw g n dw tpt...??(kai kati asxeto kses wres leitourgias tis boutik)...??Eimai apo saloniki kai thelw n paw g auto rwtaw..
sacarame
QUOTE(ApO @ Nov 25 2008, 21:38 ) *
Yparxei kamia dieuthinsh p borw n bw g n dw tpt...??(kai kati asxeto kses wres leitourgias tis boutik)...??Eimai apo saloniki kai thelw n paw g auto rwtaw..



Κοίτα ξέρω ότι είναι πάντα ανοιχτή την ώρα των εντός έδρας αγώνων...Είχαν πει ότι θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση για το πότε θα είναι ανοιχτή η μπούτίκ και εκτός αγώνων,αλλά δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα...Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διεύθυνση που να δείχνει τα προϊόντα της μπουτίκ.Πάνω κάτω από ότι έχω δει,έχει ότι περιγράφουν και τα παιδιά παραπάνω..Δηλαδή,φανέλες,κάποιες φόρμες,ζακέτες τέτοια πράγματα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.