Help - Search - Members - Calendar
Full Version: All Star Game 2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
Pages: 1, 2
hellenic
QUOTE(dizzy_fingers @ Feb 24 2006, 12:16 AM)
Που ζεις hellenic? Στο εξωτερικό?
Ωχ...συγνώμη για το σχόλιο... blush.gif

biggrin.gif
wink.gif
*

ne distoxos...!giati rotas?giati kano aporeies?
dizzy_fingers
Απλά ήταν ένα (αγενές) σχόλιο για το γεγονός ότι ρωτάς τα αυτονόητα...ότι, δηλαδή, οι περισσότεροι οπαδοί αλλά και αυτοί που αποκαλούνται "φίλαθλοι" θέλουν να δουν την ομάδα τους πρώτα και μετά μπάσκετ, ή ποδόσφαιρο, ή βόλλει κοκ.... sad.gif
hellenic
ksero pos einai distixos etsi ta pragmata stin ellada!kai ksero pos kata kapion tropo einai aftonoito!pantos kai ego eimai AEktzis kai apo kamia fora psifisa ton Bouroussi!giati den me niaze apo pia omada tha einai o paiktis thelo monaxa na efxaristitho ston ALL-STAR GAME!kai afto de ginetai me Pap!
hellenic
Kalo match ton elpidon!mprabo sta paidia...kai propanton stoys Xanthopoulo,Printezi kai Apostolidi!Foberos o diagomismos triponton!Mia aporia exo...giati h proponites zitan amyna sta ALL-STAR game?
hellenic
apo sportime.gr

Το... ορεκτικό του All Star Game, η αναμέτρηση δηλαδή των Ελπίδων, είχε έντονο το στοιχείο των αιωνίων! Ο Ντούσαν Σάκοτα του Παναθηναϊκού κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων, ενώ «πάλεψε» σκληρά με τον Γιώργο Πρίντεζη του Ολυμπιακού για τον τίτλο του MVP. Ωστόσο, ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων κέρδισε τελικά την μάχη, με διαφορά μόλις μίας ψήφου (συγκέντρωσε 14, έναντι 13 του Σάκοτα)! Και οι δύο, πάντως, γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, καθώς η ομάδα τους, ο Νότος επικράτησε του Βορρά με 80-79.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, η ομάδα του Νότου, η οποία αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, όχι μόνο είχε τον έλεγχο του αγώνα (39-44), αλλά με τον... air Πρίντεζη (έκλεψε την παράσταση με τα εντυπωσιακά του καρφώματα) πρόσφερε και πλούσιο θέαμα, στους λίγους που έκαναν τον κόπο να πάνε στο κλειστό της Νεάπολης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, κόουτς του Βορρά, είχε πάρει πολύ ζεστά το όλο θέμα, και αντί να αφήσει τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερο μπάσκετ, απαίτησε να σοβαρευτούν και να παίξουν σκληρή άμυνα! Παρόλα αυτά, οι... Νότιοι κράτησαν σταθερά την πρωτοπορία (68-56, στο 30), μέχρι που ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε ένα παρολίγον μοιραίο... λάθος.

Πήρε τάιμ άουτ –την ώρα που η ομάδα του προηγούνταν με 12π.- και αντί να δώσει οδηγίες, επέτρεψε στους παίκτες του να παρακολουθήσουν το χορευτικό των Red Drops! Το θέαμα αποσυντόνισε τους Νότιους και επέτρεψε στους Βόρειους να κάνουν το μεγάλο καμ-μπακ και να προσπεράσουν με 79-77, στο 39ο λεπτό!

Ο Ντούσαν Σάκοτα (ή αλλιώς Λούκι Λουκ, καθώς αποδείχθηκε στην συγκεκριμένη φάση πιο γρήγορος και από την σκιά του), «πυροβόλησε» από τα 6.25μ. γράφοντας το τελικό 80-79, 39 δευτερόλεπτα για το τέλος! Ακολούθησαν φάουλ, χαμένες βολές (από την πλευρά των Νότιων), αλλά και ένα σουτ στο σίδερο του Μάριου Μάταλον (του Άρη), στην εκπνοή, με το οποίο οι Βόρειοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς.

«Έγραψε» από τα 6.25μ. ο Σάκοτα

Ήταν το απόλυτο φαβορί και απλά επιβεβαίωσε τον τίτλο του... Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Σάκοτα, κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων των Ελπίδων και εξασφάλισε μια θέση στον αντίστοιχο των ανδρών, που θα γίνει την Κυριακή (26/02).

Ο 20χρονος διεθνής (για την ακρίβεια θα συμπληρώσει το εικοστό έτος της ηλικίας του στις 22 Απριλίου) ήταν ο καλύτερος στον... ημιτελικό (συγκέντρωσε 19 πόντους), ενώ στον τελικό ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό και φυσικά τον αντίπαλό του, Φώτη Βασιλόπουλο, συγκεντρώνοντας 20π. (στην τελευταία προσπάθεια έβαλε την δίχρωμη μπάλα, που μετρούσε για 2π.). Όσον αφορά τον παίκτη του Πανιωνίου, στον ημιτελικό «μάζεψε» 15π. και στον τελικό 18π.

«Όλα είναι θέμα ρυθμού. Θεωρώ πως είμαι καλός σουτέρ, αλλά δεν αρκεί αν δεν μπορέσεις να βρεις ρυθμό. Ο Φώτης είναι πολύ καλός. Τον φοβόμουν περισσότερο από κάθε άλλο αντίπαλο», δήλωσε ο «μπομπέρ» Σάκοτα. Από την πλευρά του, ο Φώτης Βασιλόπουλος αρκέστηκε να πει: «Ο Σάκοτα κέρδισε δίκαια. Μπάλα είναι αυτή, άλλες φορές μπαίνει και άλλες όχι».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα...

Ημιτελικός

Παπανικολάου 4π.
Καραβασάνης 10π.
Μανωλόπουλος 9π.
Βεργίνης 13π.
Βασιλόπουλος 15π.
Σάκοτα 19π.

Τελικός
Βασιλόπουλος 18π.
Σάκοτα 20π.
NBAholic
Mia aporia exo...giati h proponites zitan amyna sta ALL-STAR game?

Χε χε, μετά εγώ είμαι ο κακός που ζητώ να αποκλείονται οι προπονητές από τα Ολ Σταρ Γκέιμς; "Προπονητές" ας είναι 2 παίχτες.
Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ήταν πιο ενοχλητικό: Οι μικροπολιτικές τακτικές εντός Ολ Σταρ Γκέιμ και τα συνεχή σφυρίγματα που κατέστρεφαν το ρυθμό ή τα η ύπαρξη πολλαπλών διαφημιστικών διαλειμμάτων, τα οποία δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν και τα οποία εμένα προσωπικά με ξενέρωσαν απείρως...

Πάντως, ελαφρώς καλύτερο το θέαμα από το περυσινό, ιδίως ο διαγωνισμός 3πόντων. Ουδόλου δε θα παραξενευτώ αν κερδίσει ο Σάκοτα κι αύριο.
sihainas
Και πέρσυ ο αγώνας τον "μικρών" δεν ήταν άσχημος πάντως... αντε να δούμε αύριο τι θα γίνει...

ps. Και βέβαια μπορεί να νικήσει και αύριο ο Σάκοτα... θα δούμε...
sihainas
Mόλις διάβασα στο sportime.gr ότι για προσωπικούς λόγους πρέπει να φύγει από την Λάρισα και δεν θα παίξει στα τρίποντα αύριο...
Air Kef
Όπως με πληροφόρησε ο harris πως "ο προσωπικός λόγος" του Σάκοτα ήταν ο Ομπράντοβιτς που τον έστειλε στην Αθήνα για προπόνηση.Ο δε Ομπράντοβιτς μπήκε με τον Ιτούδη κατά τις 12 στο μπαρ που καθόμασταν!

Για την άμυνα δεν φταίνε μόνο οι προπονητές που την ζητούσαν αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες που έπαιζαν πολύ σκληρά στην άμυνα και ανέκοπταν με φάουλ πιθανούς αιφνιδιασμούς!!Πρέπει να κόπηκαν τουλάχιστον 5!Συνεχώς φάουλ όταν κάποιος επιθετικός ήταν έτοιμος να σκοράρει από κάτω!!Holic αν οι διαιτητές σφύριζαν ότι έπρεπε ,δεν θα παιζόταν μπάσκετ.

Περίμενα πολλά περισσότερα από πλευράς θεάματος.Μόνο τα τρίποντα άξιζαν!

Φωτογραφίες σε λίγο.
NBAholic
Αυτό είναι οι "μικροπολιτικές" στις οποίες αναφέρθηκα. Τα ηλίθια φάουλ σκοπιμοτήτων, τα οποία, όπως έχω ήδη αναφέρει εδώ και καιρό, θα πρέπει να θεωρούνται αντιαθλητικά (ή έστω, να επανέλθει ο ορισμός των εσκεμμένων), μιας και ποτέ δε γίνονται για το κλέψιμο ή την καλή άμυνα, αλλά για την καταστροφή της επίθεσης του αντιπάλου και το σταμάτημα του χρόνου, με το στόχο φυσικά να μην είναι σχεδόν ποτέ η μπάλα.
thrylos7
Πως σας φάνηκε το κυρίως πιάτο; Εμένα μου άρεσε αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο... Για τα τρίποντα ας μη το συζητήσουμε... Αν εξαιρέσεις το νικητή όλοι οι άλλοι ήταν από κακοί εώς τραγικοί... Τα καρφώματα καλύτερα από πέρσι, αλλά και πάλι δεν υπήρξε κάτι πολύ μεγάλο.. Παρεπιπτόντως ο Πρίντεζης έκανε τα ίδια καρφώματα ή μου φάνηκε;

Ωραίος ο αγώνας... όσο δηλαδή δεν το παρακάνανε και ταλαιπωρούσανε τη μπάλα... Μας αποστώμοσε ο Παπανικολάου.... Ωραίοι και οι Σχορτσιανίτης, Μπρέισι... Η φάση του αγώνα ήταν μάλλον η τριπλή τάπα του Στακ...

Από αυτά που έτυχε να προσέξω ήταν η συνύπαρξη Μπουρούση, Τσαρτσαρή, Παπανικολάου, Σπανούλη και Διαμαντίδη στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου...(προφητικόwink.gif, όπως επίσης η πολύ καλή συνεργασία Μαυροκεφαλίδη - Σχορτσιανίτη(μακάρι να αποδειχθεί αυτό προφητικό!). Βασικά όλη τη δουλειά ο Λουκάς την έκανε... Μήπως μας βγει νέος Βούισιτς ή έστω Τομάσεβιτς;;;

Να πω την αλήθεια σκεφτόμουν κάποιες στιγμές που διαδραματίστηκαν στο All Star... Δηλαδή αυτό με Μαυροκεφαλίδη - Μπουρούση αντιμέτωπους σε ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού όπως επίσης ότι σε 3 χρόνια ίσως βλέπουμε αυτό το ντέρμπι με προπονητές αυτούς των ελπίδων....
Ωστόσο αυτά είναι λίγο πολύ άσχετα με το topic για να συνεχίσω....

Συγχαρητήρια ασφαλώς και στον κόσμο! Γενικά ήταν ωραία διαργάνωση...
hellenic
Loipon exoume kai lema Papanikolaoi gerase,Pantious?afto to paidi ithelai na simetasxei sto diagomisno karfomaton?Lewis 0/10?Spanoulis kserei pio pola kolpa...Oreoi oi Sofo,Stak,Brasey,Batiste...ta triponta eitan tragika...o kosmos aksize kai dixnei pos dikaios pernoyn to All-Star Game poleis tis eparxias!
dizzy_fingers
QUOTE(NBAholic)
Αυτό είναι οι "μικροπολιτικές" στις οποίες αναφέρθηκα. Τα ηλίθια φάουλ σκοπιμοτήτων, τα οποία, όπως έχω ήδη αναφέρει εδώ και καιρό, θα πρέπει να θεωρούνται αντιαθλητικά (ή έστω, να επανέλθει ο ορισμός των εσκεμμένων), μιας και ποτέ δε γίνονται για το κλέψιμο ή την καλή άμυνα, αλλά για την καταστροφή της επίθεσης του αντιπάλου και το σταμάτημα του χρόνου, με το στόχο φυσικά να μην είναι σχεδόν ποτέ η μπάλα.

Για αυτές τις περιπτώσεις υποτίθεται πως υπάρχει το "πλεονέκτημα" που αφήνεται στον επιθετικό να συνεχίσει.
Τώρα, το που είναι γραμμένος αυτός ο κανονισμός, κι από πού κι ως πού έχει συμφωνηθεί να ισχύει...δεν το έχω καταλάβει ακόμα.
Δε μας φτάνει το τόσο ποδόσφαιρο που βλέπουμε, έπρεπε να βάλουμε και τους κανονισμούς του στο μπάσκετ... 45.gif

Παιδιά είμαι πολύ θυμωμένος αυτή τη στιγμή...θα καταλάβετε παρακάτω γιατί.

Μόλις έκλεισα την τηλεόραση, ή πιο σωστά, άφησα τον πατέρα μου που γκρίνιαζε τόση ώρα για την κατάληψη που έκανα, να δει το Ακράτητος - Παναθηναϊκός.
Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μέχρι και τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τα κατάφερα...μόλις τέλειωσαν όμως, μου κάνει ο πατέρας μου "αυτό ήθελες να δεις τόση ώρα και δε μ'άφηνες να δω ποδόσφαιρο?".
Κι ο άνθρωπος είχε δίκιο...δεν ξέρω τί θέαμα βλέπει αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτά που είδα εγώ αυτές τις 2 ώρες στην ΕΤ1 με έκανε να ορκιστώ να μην ξαναδώ ελληνικό all star game αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα πρώτα.

Για να μην είμαι αρνητικός, ας αναφερθώ στα θετικά πρώτα, τα οποία ήταν:
- Η παρουσία του κόσμου. Κάπου 5000 είπε πως έχει και βλέπατε άτομα να κάθονται στα σκαλιά, ενώ άλλοι έμειναν έξω. Πολλά μπράβο στους Λαρισαίους που αγκάλιασαν το παιχνίδι. 41.gif
- Μέχρι ενός σημείου ο Σκουντής, που πάντα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε κάνει να διασκεδάσεις. Αυτό, όμως, ελλείψει κάποιου καλύτερου σχολιαστή. Ο διαγωνισμός καρφωμάτων είχε αρχίσει και αυτός έλεγε τα δικά του... icon_blahblah.gif
- Last but not least, οι παίχτες. Όποιος πει ότι οι παίχτες είναι η βασική αιτία που δε βλέπουμε μπάσκετ σε αυτά τα παιχνίδια, έχει μέχρι ενός σημείου δίκιο...μέχρι εκείνο το σημείο που αφορά αυτά που μπορούν να κάνουν, γιατί όπως και να το κάνουμε, ο Τσαρτσαρής δεν είναι Κάρτερ για να πιάνει τα alleyoop του Διαμαντίδη. Αλλά προσπαθεί.
Και οι περισσότεροι παίχτες σήμερα, προσπάθησαν (και προσπαθούν πιθανότατα τώρα που συνεχίζουν να παίζουν) να προσφέρουν θέαμα και να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο. Έβλεπες τον Σχορτσιανίτη να κάνει τα καρφώματά του και τους χορούς του στην κάμερα, έβλεπες τον Παπανικολάου (που για τους αμφισβητίες...τα πήγε πολύ καλά wink.gif ) να "κλέβει" τη μπάλα με ύπουλο τρόπο, ζητώντας την από τον αντίπαλο δηλαδή, και να βάζει καλάθι έτσι. Έβλεπες τον Λιούις να φοράει τη φανέλα του Τουρέ, έβλεπες τον Στακ να ταπώνει τρεις θεαματικές φορές στη σειρά (α, εντάξει, αυτό το κάνει και στο πρωτάθλημα biggrin.gif).
Έβλεπες ακόμα και τους πιτσιρικάδες στον διαγωνισμό καρφωμάτων να κάνουν θεαματικές προσπάθειες και τον Φώτη Βασιλόπουλο να κερδίζει μεγάλα ονόματα της Α1 στον διαγωνισμό τριπόντων.

Τώρα, θα μου πείτε, πως αφού είχε όλα αυτά, τί με χάλασε τόσο που δε θα δω το υπόλοιπο παιχνίδι?

Ε, ρε π###τη μου, είμαστε στο 2006 και η εθνική μας πήρε το δεύτερό της ευρωπαϊκό το καλοκαίρι. Οι ομάδες μας έχουν πάρει αμέτρητους ευρωπαϊκούς τίτλους από το μπαμ του '87 και συνεχίζουν να είναι ανταγωνιστικότατες στις διοργανώσεις. Μεγάλα ονόματα έχουν περάσει στο παρελθόν από τις ελληνικές ομάδες, και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα έρθουν κι άλλα. Έλληνες παίχτες και προπονητές αυτή τη στιγμή διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Ε, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΤΙ ΕΜΑΘΕ? ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ? angry_red.gif
Έκανα υπομονή και δε μιλούσα πριν το ματς για να μην το ματιάσω αλλά τελικά είδα αυτό που φοβόμουν. Η κάλυψη του παιχνιδιού από την κρατική τηλεόραση ήταν χείριστη και το μόνο που σε έκανε να νομίζεις ότι δε βρίσκεσαι στο 1990 ήταν τα μακριά σορτσάκια και τα διαφορετικά γραφικά του παιχνιδιού (που κι αυτά είναι ξεπερασμένα!).
Βλέπαμε πλάνα στις cheerleaders να ζουμάρουν και να ξεζουμάρουν λες και καλά θα μας έκανε να εκτιμήσουμε καλύτερα έτσι τα κάλη τους, ενώ το μόνο που κατάφερνε ο κάμεραμαν ήταν να μας ζαλίζει τόσο που ακόμη και χοντρές να χορεύανε, θα τις περνάγαμε για τις britney spears.
Βλέπαμε μακρινά πλάνα στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και ο Στακ που ακουμπούσε τη μπάλα στο ταμπλό πριν καρφώσει, νόμιζα ότι απλά την κουνούσε στον αέρα για να αεριστούν οι μασχάλες του.
Η κλασική βλακώδης ηλιθιότητα που κάνει στις μεταδόσεις μπάσκετ ακόμη και τώρα η ΕΤ: Βλέπαμε αμέτρητα ριπλέι που μας έδειχναν φάσεις που χάναμε γιατί μας έδειχνε τον υφυπουργό αθλητισμού 3 στις 5 φορές και τους παίχτες που κάθονταν κάτω γιατί δεν είχαμε να τους δώσουμε μερικές άσπρες πλαστικές καρέκλες παραπάνω....και λόγω αυτών των ριπλέι, χάναμε τις φάσεις του κανονικού αγώνα. Πάρε κι άλλα ριπλέι τώρα!
Είχαμε διαγωνισμό καρφωμάτων και δεν είχαμε ιδέα για το πόσες προσπάθειες θα έπαιρνε ο παίχτης, πόσες μπορούσε να χάσει...τίποτα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΕΤ θέλοντας να εφαρμόσει τις νέες interactive υπηρεσίες μας όπου εμείς θα μπορούσαμε να βαθμολογήσουμε τα καρφώματα, δε μας έδειχνε τις βαθμολογίες των κριτών! 40.gif
Επίσης, οι σχολιαστές δεν είχαν ορατότητα με την επιτροπή γι'αυτό δεν είχαμε καμία ενημέρωση για τις βαθμολογίες. Έτσι, στα τελευταία καρφώματα ακούγαμε μία γυναικεία φωνή που φώναζε τα αποτελέσματα.
Α, είδαμε και ένα θεαματικότατο κάρφωμα του Παραγιού που έμοιαζε με αυτό του Ιγκουοντάλα (ασφαλώς απείχε χιλιόμετρα σε εκτέλεση και δυσκολία από εκείνο στο Χιούστον, αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν μακράν το καλύτερο της βραδιάς) και το περάσαμε στο ντούκου. Βαθμολογία ασφαλώς δε μάθαμε, αλλά ούτε και πάνω από ένα ριπλέι.

Επίσης, ο Παραγιός έπαιξε τελικά στον τελικό αντί του αμερικάνου λόγω λάθους στη μέτρηση των βαθμολογιών...απίστευτα πράγματα.
Οι Frogs..για πόσα ακόμα χρόνια θα τους βλέπουμε αυτούς? Δεν περιμένω να φέρνουν τους Slam Nation κάθε χρόνο αλλά λίγη ποικιλία δεν βλάπτει.
Τον Ορφανό τον βραβέψαμε, τον είδαμε τόσες φορές στην τηλεόραση, τον βάλαμε να κάνει το τζάμπολ (ως εδώ καλά)...αφού έκανε το τζάμπολ γιατί το ξανακάνανε. Τί στο καλό τον κατεβάσατε κάτω στο παρκέ και κάνατε αυτό το "σπέσιαλ"?

Εν κατακλείδει, αυτό που με ενόχλισε (σχεδόν τσάντισε) σήμερα δεν ήταν η ουσία, το παιχνίδι δηλαδή - το οποίο δεν ήταν Α επιπέδου, αλλά η φιλότιμη προσπάθεια των παιχτών υπήρχε και περίσσευε - αλλά η αντιμετώπιση του όλου κονσεπτ από την τηλεόραση κι από τους παράγοντες.

Αυτό το ταλαιπωρημένο το προϊόν το μπάσκετ, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ευχάριστο στους μη μπασκετικούς και μη οπαδούς αν δεν το κάνετε ελκυστικό. Οι παίχτες και οι προπονητές, όσο και να προσπαθήσουν, αν εσείς που μεταφέρετε την εικόνα στον κόσμο, δεν νοιάζεστε να ακολουθήσετε την πρόοδό τους και νομίζετε πως απλά δείχνοντας ένα στεγνό παιχνίδι και βάζοντας ένα σχολιαστή να μιλάει ακατάληπτα, κάνετε τη δουλειά σας....τότε ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ (γιατί και στα άλλα αθλήματα δεν είναι καλύτερα τα πράγματα)!!! angry_red.gif
Γεμίστε το πρόγραμμα με ριάλιτι εκπομπές, εκπομπές κουτσομπολιού, μεγαλύτερα δελτία ειδήσεων και χιλιοπαιγμένες ταινίες (αφού είμαι σίγουρος ότι δε θα βάλετε δημοσιογραφικές εκπομπές που πραγματικά αξίζουν όπως ο Εξάντας, Οι φάκελλοι, 42 λεπτά και άλλες παρόμοιες που είναι μία όαση στην τηλεόραση).

Για τους παράγοντες που κοιτάνε μόνο να βγάλουν λεφτά από την ομάδα, αλλά και για όσους δεν δίνουν δεκάρα για την προώθηση του μπάσκετ, ισχύουν τα ίδια και τα έχουμε ξαναπεί...απλά σήμερα τα πήρα ΠΟΛΥ άσχημα με την τηλεόραση...

Μπορεί να είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που ενοχλείται τόσο πολύ από αυτό το πράγμα, τη φτωχή αντιμετώπιση δηλαδή του μπάσκετ, αλλά δεν παύω να πιστεύω πως το άθλημα αξίζει καλύτερης διαχείρισης...και μέχρι να δω να συμβαίνει αυτό, θα συνεχίζω να τα χώνω....

EDIT: Ξεκίνησα να γράφω το ποστ στο τέλος του διαγωνισμού καρφωμάτων και το τέλειωσα τώρα, μετά το τέλος του αγώνα. Απλά, για να μην μπερδεύεστε από τα ποστ των παραπάνω φίλων wink.gif.
NBAholic
Μόλις έκλεισα την τηλεόραση, ή πιο σωστά, άφησα τον πατέρα μου που γκρίνιαζε τόση ώρα για την κατάληψη που έκανα, να δει το Ακράτητος - Παναθηναϊκός.

Unlike father, like son.
Ο Dizzy_Daddy δεν εκτιμά την πορτοκαλί θεά, ε; Προτιμά το ασπρόμαυρο πεπόνι.

Διάβασα όλο το ποστ σου και αυτό που θα είχα να προτείνω είναι να το στείλεις στο AllStar, αν και δε γνωρίζω κατά πόσο θα παραμείνει αρτιμελές και ελεύθερο λογοκρισίας.
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι η ύπαρξη διαφημιστικών διαλειμμάτων (Je ne t'aime pas, je ne t'aime pas, je ne t'aime pas, imbecile producteur!) την ώρα των cheerleaders, ακροβατών, κτλ. Είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι να συμβαίνει σε τέτοια έκταση...
Επίσης, την έλλειψη παράτασης (δεν ξέρω αν είδες το τέλος) και το απότομο φινάλε. Δε λέω, ρομαντική ιδέα να λήξει ένα τέτοιο ματς ισόπαλο, αλλά δε γνωρίζω κανέναν κανονισμό που να επιβάλλει κάτι τέτοιο. Ήταν τόσο ταλαιπωρημένοι οι παίχτες, οι φίλαθλοι και οι υπόλοιποι (παρεπιπτόντως, αποδοκιμάζω την κίνηση του Ομπράντοβιτς να κάνει τέτοιο καψώνι στο μικρό Σάκοτα) που ήθελαν να το κλείσουν το μαγαζί νωρίς ή πήραν εντολή από την ΕΡΤ, γιατί δεν έπρεπε να χαθεί η τελετή λήξης των Χειμ.Ολυμπ.Αγώνων; Καλά-καλά, δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος, ποιος νίκησε και ποιος ήταν ο MVP. Χώρια η απουσία χρονομέτρου. Θα φανταζόσασταν οι Αμερικανοί να επισπεύσουν το τέλος, γιατί θα χανόταν το καινούριο επεισόδιο των Housewives ή το Jay Leno Show;

Για να μην επεκταθώ κι εγώ, να αναφέρω τέλος ότι πρέπει επιτέλους να αποκτήσουν οι υπεύθυνοι και του αγώνα και των τηλεοπτικών το σωστό timing όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του game. Τα καλύτερα All Star games γίνονται τέλη Δεκέμβρη ή Ιανουάριο. Πέρυσι, έγινε πότε, αρχές Απριλίου, λίγο πριν τα ελληνικά πλέι οφ και μέσα στα πλέι οφ της Ευρωλίγγας και η κατάσταση των παιχτών ήταν αποκαρδιωτική. Φέτος, τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα (φέτος ήταν η ΕΡΤ αποκαρδιωτική, μαζί με το διαγωνισμό τριπόντων...), αλλά και πάλι ετεροχρονισμένα. Επιστρέψτε το Ολ Σταρ στα τέλη Γενάρη, τελεία!
hellenic
O Papanikolaou sigoura ta pige kala omos ego ap tin plebra moy thelo na do fobera karfomata kai oxi na ftanei to xerei eisa eisa sto stefani kai nomizo pos olloi kseroume pos o Pap exase arketa ap tin ekrektikotita toy!Apo ki kai pera eixa kapioys germanoys basketofilous kalesmenous kai mexri afta ta pedia diamartirithikan gia tin elleipsi toy score(opote thelane to dixnan) kai xronoy! Gia klamma eitan to telos toy agona,diladi h apofasei tis oisopalias(pios tin katebase afti tin idea?)!Emeis theloume na doume theama kai afti apofasizoun na mi dosoun paratasei? shot.gif o Sofoklis bgike MVP kai eprepai na psakso sto Internet gia na do pios telika to pire! Blepame toys Edney,Batiste na koitane pos ginetai o diagonismos karfomaton,omos ta karfomata den ta blepame!Ante kai toy xronoy
thrylos7
Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μέχρι και τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τα κατάφερα...μόλις τέλειωσαν όμως, μου κάνει ο πατέρας μου "αυτό ήθελες να δεις τόση ώρα και δε μ'άφηνες να δω ποδόσφαιρο?".

Τον έχεις καλομάθει φαίνεται... αν έχει δει διαγωνισμούς από NBA δεν έχει και άδικο... στο πρώτο σκέλος.... αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας...

Η ιδέα απ' ότι διάβασα ήταν του Ζοτς, για προφανείς λόγους... Γι αυτό άφησε τόση ώρα μέσα Παπ και Σοφοκλή; Ο πονηρός!!!

Όντως, σ' αυτά που λέτε δίκιο έχετε. Εμένα να πω την αλήθεια δε με απασχόλησαν γιατί απ' την αρχή ήθελα να δω καλό μπάσκετ(μετά τα περσινά) και επικεντρώθηκα σ' αυτό χωρίς να προσέξω τα υπόλοιπα...
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι(και μου το θυμήσατε) η κάλυψη ήταν πράγματι τραγική. Γενικά, φαίνεται πως ποτέ δε μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι απ την ΕΡΤ... πάντα κάτι λείπει... δε ξέρω γιατί... και να πεις ότι δεν έχει το υλικό... Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό αυτή τη στιγμή είναι διάφορα βίντεο που ετοιμάζουν είτε για εκπομπές είτε για διαφήμιση αγώνα που εννοείται έχουν τις καλύτερες φάσεις... Αμ δε!! Πιστεύω τα έχετε δει και δε χρειάζεται να εξηγήσω παραπάνω... Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες φάσεις από αυτές που προβάλλονται...
Air Kef
Dizzy διάβαζα το post σου και δεν ήθελα να τελειώσει.. 41.gif

Dizzy_Daddy

24.gif

Μετά το dizzy vagon και σε daddy...

Κατ'αρχήν να ευχαριστήσω και μέσω του forum τον Χάρη που με έβαλε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα και εκτός από φωτογραφία που έβγαλα με τον Μούλα και Καζλα ένιωσα την εμπειρία της ατμόσφαιρας που επικρατεί πριν από τέτοια ματς, έιδα και τους Καζλάουσκας -Ομπράντοβιτς να τα λένε για τουλάχιστον 5 λεπτά,προσπάθησα να τους φωτογραφήσω αλλά με αγριοκοίταξε ο Ζοτς και το άφησα!

Ήταν μια από τις καλύτερες μπασκετικές εμπειρίες της ζωής μου,όχι βέβαια του μπασκετικού θεάματος αλλά λόγω της ατμόσφαιρας και του γενικού <<χαμού>> που επικρατούσε μιας και είχα να νιώσω έτσι από τους Ολυμπιακούς!

Το γήπεδο(που είχε καθαρισμένες τις καρέκλες!) ξεχείλιζε από τον γεμάτο από διάθεση κόσμο!Μόλις τέλειωσε το ματς στο Αλκαζάρ,πολλοί ήρθαν απ'ευθείας με τα πανό της ΑΕΛ οπότε είχε και ανάλογο τόνο η εκδήλωση.

Πριν την έναρξη υπήρξε χορός μπαλέτου από 1 άτομο biggrin.gif ,και μια ομάδα χορευτών break dance ,που ξεσήκωσαν το γήπεδο.

Το παιχνίδι αν και είχε ορισμένες ωραίες φάσεις δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο θεαματικό μιας και σούταραν 66 τρίποντα συνολικά ενώ υπήρχαν και ορισμένες στιγμές που οι παίκτες κυριολεκτικά περπατούσαν και έδειχναν να βαριούνται να σηκώσουν τα πόδια τους.Ειδικά το γ' δεκάλεπτο ήταν για κλάματα με κάποιες ενέργειες του Σόφο να σώζουν την κατάσταση..Αποτέλεσμα του γ' δεκαλέπτου ήταν να αποχωρήσουν κάποιοι θεατές..
Ευτυχώς που ήταν ο Σοφοκλής και δεν πήρε ο Παπανικολάου το βραβείο MVP.
Κάτι διάβασα ότι η 5άδα του δ' δεκαλέπτου, Διαμαντίδη,Σπανούλη,Παπανικολάου,Τσαρτσαρ
,Μπουρούση ίσως είναι προφητική για το καλοκαίρι..Oh God please,noooooooooooooooooo!!

Απ'ότι καταλαβαίνω η τηλεοπτική κάλυψη ήταν τουλάχιστον απαίσια!

Πάντως στο διαγωνισμό καρφωμάτων,δεν είχαμε ιδέα σε όλο το γήπεδο
ούτε από βαθμολογίες,ούτε από κανονισμούς!
Ο Πρίντεζης νομίζω πως έκανε 2 καρφώματα συνέχεια..
Οι σουτέρ του διαγωνισμού 3 πόντων ήταν τόσο άστοχοι επειδή δεν είχαν κάνει ούτε ένα σουτ για ζέσταμα.
Τέλος νομίζω πως η Λάρισα και οι 2 ομάδες κέρδισαν πολύ από την ιστορία αυτή μιας και πολλοί που ερχόντουσαν για πρώτη φορά στο γήπεδο έφυγαν απόλυτα ευχαριστημένοι,με σκοπό να ξαναέρθουν στο κλειστό..Γενικός,περίμενα λιγότερο ενδιαφέρον αλλά ευτυχώς διαψέυστηκα..!

Να σημειώσω ότι αφού φωτογράφησα μια φίλη μου με τον Βασιλόπουλο,τον ρώτησα " την έχουμε την Ζαλγκίρης;;" και μου απάντησε "Άνετα!".Μακάρι βρε..
Air Kef
Φωτογραφίες:

Άποψη του γηπέδου κατά την διάρκεια της παρουσίασης:

Click to view attachment

Αλεξανδρής-Πεδουλάκης πριν την έναρξη το ματς:

Click to view attachment

Το γκρουπ των χορευτών που έκανε αρκετά καλή εντύπωση στο κοινό με κάποιες εντυπωσιακές φιγούρες:

Click to view attachment

Οι Greek Stars:

Click to view attachment

O πάγκος των ξένων με τον Λιούις να φοράει την φανέλα του Τουρέ και να ακούει κάποια ελαφρά γαλλικά από τους φίλους της ΑΕΛ λόγω της προσεχής κόντρας των ομάδων για το κύπελλο:

Click to view attachment

Το τζάμπολ του αγώνα από τον κ.Κορομηλά και τους Μπουρούση-Μπατίστ να διεκδικούν την μπάλα:

Click to view attachment

Μπατίστ,Λιούις σε μάχη με την μασκότ του Μακεδονικού:

Click to view attachment

Στο τέλος του αγώνα υπήρχε μια περίεργη αίσθηση λόγω της...ισοπαλίας αλλά και της αναμονής ανακοίνωσης του MVP:

Click to view attachment

Η συνέντευξη τύπου που ακολούθησε με τους βραβευμένους παίκτες και τους coach:

Click to view attachment

Ο Διαμαντίδης σε δηλώσεις του στον Αντ1.Αυτός και ο Σπανούλης(Λαρισαίος) έτυχαν της μεγαλύτερης αποθέωσης κατά την παρουσίαση,ενώ ήταν και οι πιο περιζήτητοι για αυτόγρααφα και φωτογραφίες!

Click to view attachment
hagi
Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές δεν ήταν άσχημο το ALL STAR GAME.Καλύτερο από το περσινό σίγουρα.Μπράβο στον κόσμο της Λάρισας που γέμισε το γήπεδο.
Πάντως αυτά που αναφέρθηκαν από όλους είναι σωστά.η ΕΡΤ δεν έκανε και την καλύτερη κάλυψη αλλά και η οργάνωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερα.Ίσως να μην γνωρίζουν να την κάνουν καλύτερη.
Τώρα όμως όλα τελείωσαν και ας δούμε μόνο τα θετικά.Του χρόνου πάλι..
Ήρθε η ώρα για την δράση των αγώνων....
dizzy_fingers
Άλλο ένα καλό φωτορεπορτάζ από τον Kef 41.gif.

Για πες κι άλλα όμως, με τον Χάρη αυτό το διήμερο θα πρέπει να κάνατε αρκετά πράγματα...θέλουμε το παρασκήνιο biggrin.gif.

Ποιό είναι το μέηλ του περιοδικού? allstarbasket@direction.gr?
Λόγω οικονομικής στενότητας έχω καιρό να το πάρω και δεν το γνωρίζω.
thrylos7
Όντως, πολύ καλό το ρεπορτάζ... όπως επίσης κι ότι μας μετέφερες έστω και σε μικρό βαθμό αυτά που έζησες... Αυτές οι στιγμές είναι οι πιο ωραίες!!!

Ειδικά η ατάκα του Βασιλόπουλου μου άρεσε πολύ...

allstarbasket@direction.gr?

Yeap! Χωρίς ερωτηματικό ε! 69.gif
Air Kef
H αλήθεια είναι πως με περίμενα να πει ένα "θα δουμε" και με παραξένεψε το "άνετα"..!

Air Kef bringz da best photoez in town! tongue.gif

Ένα διήμερο με τον Χάρη είναι πάντα κάτι ξεχωριστό!
Φάγαμε,ήπιαμε,μπασκετοσυζητήσαμε,θάψαμε και τον dizzy..Ε,λάθος..! biggrin.gif tongue.gif

Παρα-παρα-σκήνια πιστεύω θα στα διηγηθεί ο ίδιος από κοντά..!

Να το τέλος της συνάντησης πριν αναχωρήσει ο harris,στους διαδρόμους του κλειστού:

Click to view attachment

Το κακό είναι ότι για ένα διήμερο όπου πήγαινα έβλεπα τον Ομπράντοβιτς και τον Μούλα και τώρα πάλι τα ίδια..Μόνοι και έρημοι..Δεν μπορούν να έρχονται συχνότερα;;Μιας και τους άρεσε τόσο πολύ...!
Ευτυχώς πάντως,είχα ευκαιρία να φωτογραφηθώ με τον Διαμαντίδη.Αυτή η φωτογραφία,βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας μου,στο background του κινητού μου και κολλημένη στον τοίχο ύστερα από εκτύπωση..! smile.gif

Χάρη δεν ανεβάζεις και συ καμία;;Αποκαλύπτω ότι φωτογραφίθηκε με τους 3 τροπαιούχους στην σειρα! wink.gif
Warrior
Δεν ειχα χρονο να γραψω τοσο καιρο(την εξεταστικη μου μεσα!! angry_red.gif )και
βλεπω τα ειπατε ολα!!Συμφωνω με ολους σας.... biggrin.gif

Το παιχνιδι ηταν πολυ καλο και οι παικτες ειχαν διαθεση....ολοι πλην του Παντιους!!
Καταλαβα γιατι απεσυρε την συμμετοχη απο των διαγωνισμο καρφωματων!!Ο
ανθρωπος βαριοταν να καρφωσει,φανηκε και στον αγωνα...

Γιατι Νικολάι??? huh.gif

Οι διαγωνισμοι καρφωματων και τριποντων ηταν λιγο για τα "πανηγυρια"..

Για την ΕΡΤ οτι και να πω ειναι λιγο....

Δεν ειδαμε το καρφωμα που εδωσε την 1η θεση στον Παραγιο(!!),δεν ειδαμε τα
σοου στις διακοπες,το ληξανε το παιχνιδι για να μας δειξουνε την τελετη ληξης των Χειμερινων...Τι να λεμε τωρα... 68.gif

Τελος,δεν ξερω πως ηταν στο γηπεδο,αλλα η ατμοσφαιρα εμοιαζε λιγο ψυχρη
απο την τηλεοραση.Ειχαμε πολλες καλες στιγμες στο παιχνιδι,αλλα δεν ειδα τον
αναλογο ενθουσιασμο απο την κερκιδα..
Air Kef
H ατμόσφαιρα στο γήπεδο στην αρχή του αγώνα ήταν εκπληκτική.

Και φωνές και χειροκροτήματα και όλα αλλά όσο πήγαινε και ψύχραινε.

Βγαίνει ο Νικολαΐδης πρώτος στα τρίποντα και μέτραγε όλο το γήπεδο τους πόντους.Ξεκινάει ο Βασιλόπουλος στον τελικό και με το που καρφώνει την νικητήρια μπάλα σηκώνεται όλο το γήπεδο και τον αποθεώνει.

Στο πρώτο καλάθι του παιχνιδιού χειροκρότησε όλο το γήπεδο.

Στην συνέχεια,βλέποντας πολλούς παίκτες να περπατούν ή να σουτάρουν μόνο τρίποντα λογικό είναι να ξενερώνει ο κόσμος.

Μετά την απογοήτευση του διαγωνισμού καρφωμάτων που δεν καταλαβαίναμε τίποτα και ίσα που χειροκροτήθηκε ο Παραγιός μόλις ανακοινώθηκε πως κέρδισε ήρθε ένα απαίσιο γ'δεκάλεπτο με τον Σόφο μόνο του να καρφώνει και να κερδίζει το χειροκρότημα.
Χαρακτηρηστηκά,είπα πως υπήρχαν κάποιοι που την έκαναν πριν το δ' δεκάλεπτο.
Αν δεν ήταν ντέρμπυ δεν θα χειροκροτούσε κανένας στο τελευταίο 5λεπτο. 39.gif 32.gif
Dromeas7
QUOTE(hellenic @ Feb 20 2006, 09:18 PM)
Bre paidia me trelaini afto to pragma...eminan ekso o Every kai Harvey?einai mesa o zizic kai ekso o Masey?
*

Exeis apolito dikio file!!!!!

Egw pantws ton Harvey ton psifisa!!!Einai para ma para poli kalos paixths. bball.gif Sigoura o harvey einai a3ios antikatastaths tou watson(etsi den ton elegan?) Kai tha itan terastia anohsia an ton ediwxnan opws eixe akoustei!!

76ers-sm.gif 76ers-sm.gif
thrylos7
Για ενεργό μέλος σε κόβω( biggrin.gif )... thumbsup.gif
wav.gif

Ρε παιδιά, εδώ και καιρό το σκέφτομαι αλλά φοβάμαι να το πω...
Ο Χάρβει, το εξωτερικό στυλ του, το καλούπι του με τις κάλτσες και τα λεπτά πόδια δε σας φέρνει σε Champerlain; Δε μιλάω αγωνιστικά, μη φάω και ντομάτες...
Ίσως γι' αυτό τρέφω συμπάθεια γι' αυτόν τον παίκτη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.