QUOTE(VRANKOVIC S. @ Jan 19 2011, 19:06 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Παιδια η γυναικα μου με εχει για μ@@@@κα:
"Εισαι κολλημενος!και ποιος ειναι αυτος ο ομπραντοβιτς?ποιος παναθηναικος?ποια τριφυλλαρα?ποια βαρκελωνη?τι σου προσφερουν αυτοι?φευγεις και απο τη δουλεια για να τους δεις!λεφτα σου δινουν?δε σου δινουν!σου παιρνουν!τρεχεις στα γηπεδα να τους βλεπεις!!θες να πας και στη βαρκελωνη!πληρωνεις και τη nova!για ποιο λογο?και φωναζεις και στην πολυκατοικια!και πανηγυριζεις,και χτυπιεσαι!και εχουμε γινει ρομπα!μηπως εισαι μ@@@@ς?"
Που να φανταστει η καυμενη τι απιστευτη ευτυχια μου εχει δωσει εμενα αυτος ο ανθρωπος(ζελικο) και αυτη η ομαδα.Εσεις τι λετε?Ειμαστε Μ@Λ@Κ@ΕΣ?
Είμαστε, αυτο ειναι δεδομενο. Ειναι ομως και απολυτα φυσιολογικο και ακρως αντρικο θα ελεγα....Τα επιχειρηματα της γυναικας σου ειναι αν το καλοσκεφτεις σωστα! Ουτε λεφτα παιρνουμε, αντιθετως δινουμε , ουτε χρονο κερδιζουμε, αντιθετως "χανουμε". και σιγουρα το να χτυπιεσαι σαν παλαβος σε ενα χαμενο ριμπαουντ ή σε ενα αναποδο πλαγιο είναι οντως δειγμα προς ιατρικη παρακολουθηση.
Αλλα αξιζει. Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν οι γυναικες....και δεν θα καταλαβουν ποτε. Και καλυτερα που δεν θα το καταλαβουν ποτε. Γιατι , αυτο ειναι κατι που οι μικροτεροι και κυριως οι ανυπαντροι του φορουμ θα το καταλαβουν αργοτερα, η μπαλιτσα (ποδοσφαιρο, μπασκετ , whatever..) ειναι απο τα ελαχιστα πράγματα που μενουν
κυρίως αντρικη απολαυση....Προσωπικα δεν παιρνω με καλο ματι ενα ανδρα που λεει "δεν ασχολουμαι με τα σπορ".....
Μπορεις εσυ να καταλαβεις τι σημαινει για μια γυναικα το
να δοκιμαζει 10 ζευγαρια παπουτσια χωρις να εχει καν σκοπο να αγορασει ενα απο αυτα? όχι , ελα ομως που για αυτες ειναι ευχαριστηση...
Το ιδανικο θα ηταν να εχεις μια γυναικα/συζυγο/συντροφο που να γουσταρει τα σπορ. Εκει μπορω να πω οτι ειμαι τυχερος. Η γυναικα μου οχι μονο βλεπει ποδοσφαιρο αλλα ειναι ενημερωμενη (οσο γινεται για γυναικα) και μπορεις καλιστα να μιλησεις για μπαλιτσα μαζι της. Στο μπασκετ δε, μου βαζει τα γυαλια γιατι ειναι και πρωην παικτρια. Βεβαια το γεγονος οτι εχει για ΘΕΟ τον Σαραβακο δεν βοηθα ιδιαιτερα στις κουβεντες μας....
Τουλαχιστον ομως ,ακομα, καταλαβαινει τι σημαινει για μενα το γηπεδο και προσπαθει ειλικρινα
![laugh.gif](../style_emoticons/default/laugh.gif)
να καταλαβει τι σημαινει για μενα και ο Ολυμπιακος....