Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
Dennis_91
Έχετε να μου προτείνεται κάποιο χειριστήριο για υπολογιστή γι το nba2k11?
nikolas12
Μα καλα ποιος σκατα καθεται να διαβαζει Χημεια και Φυσικη οταν βαριεται (ακομα και αν του αρεσει η Φυσικη και η Χημεια); Κατα τα αλλα παντως χαζεμα και παλι χαζεμα.
VRANKOVIC S.
Παιδια η γυναικα μου με εχει για μ@@@@κα:
"Εισαι κολλημενος!και ποιος ειναι αυτος ο ομπραντοβιτς?ποιος παναθηναικος?ποια τριφυλλαρα?ποια βαρκελωνη?τι σου προσφερουν αυτοι?φευγεις και απο τη δουλεια για να τους δεις!λεφτα σου δινουν?δε σου δινουν!σου παιρνουν!τρεχεις στα γηπεδα να τους βλεπεις!!θες να πας και στη βαρκελωνη!πληρωνεις και τη nova!για ποιο λογο?και φωναζεις και στην πολυκατοικια!και πανηγυριζεις,και χτυπιεσαι!και εχουμε γινει ρομπα!μηπως εισαι μ@@@@ς?"
Που να φανταστει η καυμενη τι απιστευτη ευτυχια μου εχει δωσει εμενα αυτος ο ανθρωπος(ζελικο) και αυτη η ομαδα.Εσεις τι λετε?Ειμαστε Μ@Λ@Κ@ΕΣ?
SG3ptshooter
Laggier than Laggy McLagg, the laggiest lagger in Laggersville
comrade
Μπορεις να κανεις ενα poll biggrin.gif
balomazoxtra
Το όνομα του τόπικ μου θύμησε κατευθείαν το συγκεκριμένο θεϊκό άσμα.

Μηπώς είμαι τρελός,μηπώς τα χω χαμένα,που ακόμα (Σάρας) θα γυρίσεις σε μενααααααααααααααααααααααααααααααααα!

Νότης,να σωθεί η ανθρωπότις. icon_drunk.gif
paodynasty
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Jan 19 2011, 19:06 ) *
"Εισαι κολλημενος!και ποιος ειναι αυτος ο ομπραντοβιτς?ποιος παναθηναικος?ποια τριφυλλαρα?ποια βαρκελωνη?τι σου προσφερουν αυτοι?φευγεις και απο τη δουλεια για να τους δεις!λεφτα σου δινουν?δε σου δινουν!σου παιρνουν!τρεχεις στα γηπεδα να τους βλεπεις!!θες να πας και στη βαρκελωνη!πληρωνεις και τη nova!για ποιο λογο?και φωναζεις και στην πολυκατοικια!και πανηγυριζεις,και χτυπιεσαι!και εχουμε γινει ρομπα!μηπως εισαι μ@@@@ς?"
Που να φανταστει η καυμενη τι απιστευτη ευτυχια μου εχει δωσει εμενα αυτος ο ανθρωπος(ζελικο) και αυτη η ομαδα.Εσεις τι λετε?Ειμαστε Μ@Λ@Κ@ΕΣ?

Απλά Θεός smiley.gif
Anubis
Μετα το πιο σουρεαλιστικο ποστ νομιζω οτι εχουμε και το πιο σουρεαλιστικο τοπικ
sok
αχααχαχ εχω πεθανει smiley.gif
jimol34
Επικό τόπικ 77.gif 77.gif 77.gif

apkat
nice guyz..!!
talimban7
Τζούζει έτσιιιιιιιι!

Είστε τελιωμένοι ρεεεεεεεεεε!
Βαζελάκια!

τσούζει κόπανε βράνκοβιτς?

ποιός πούστης σβήνει τα ποστ μου?

Τσουζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
il postino
http://www.youtube.com/watch?v=ABQqtovlqWU

http://www.youtube.com/watch?v=AI7Tr_WhLb0

http://www.youtube.com/watch?v=9aSIwYgZDts

οι αποψεις διιστανται....

σοβαρα τωρα, παν μετρον αριστον ελεγαν οι παλιοι!! αν η ζωη σου και η ψυχικη σου κατασταση εξαρταται εν πολλοις απο το πώς θα τα παει η ομαδαρα τοτε ισως πρεπει να το κοιταξεις!!!!
Paris87
QUOTE(talimban7 @ Jan 19 2011, 23:27 ) *
Τζούζει έτσιιιιιιιι!

Βαζελάκια!

Μιλαμε για Showtime icon_drunk.gif
Ginobili
QUOTE(il postino @ Jan 19 2011, 22:33 ) *
σοβαρα τωρα, παν μετρον αριστον ελεγαν οι παλιοι!! αν η ζωη σου και η ψυχικη σου κατασταση εξαρταται εν πολλοις απο το πώς θα τα παει η ομαδαρα τοτε ισως πρεπει να το κοιταξεις!!!!

Μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι.Έχει μεγάλη διαφορά.
VRANKOVIC S.
QUOTE (talimban7 @ Jan 19 2011, 23:27 ) *
Τζούζει έτσιιιιιιιι!

Βαζελάκια!

Ρε παιδια πεταξτε τον καποιος εξω!Αυτος ειναι πιο ηλιθιος και απο το Μαριάνοβιτς!
rchos
το τοπικ κλειδωνει.

ο αφγανος την κοπαναει.

το τοπικ κλειδωνει ασχετα με τον αφγανο βεβαια.

εχουμε τα μποτ εχουμε και τον καθε καημενο αφγανο που μπαινει και βριζει.ε ρε κοσμος που κυκλοφορει!
VRANKOVIC S.
QUOTE (il postino @ Jan 19 2011, 23:33 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=ABQqtovlqWU

http://www.youtube.com/watch?v=AI7Tr_WhLb0

http://www.youtube.com/watch?v=9aSIwYgZDts

οι αποψεις διιστανται....

Κοιταξε το περισσοτερο κραξιμο απο την οικογενεια κκαι τις περισσοτερες αμφιβολιες τις εχω την 4η φορα που βλεπω τον καθε αγωνα.Σημαινει κατι αυτο?
rchos
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Jan 19 2011, 23:37 ) *
Ρε παιδια πεταξτε τον καποιος εξω!Αυτος ειναι πιο ηλιθιος και απο το Μαριάνοβιτς!

φιλε μου οτιδηποτε κανει εκαστως το αντιμετοπιζουμε.το να βριζετε και εσεις οι υπολοιποι δεν ειναι λυση.
καταλαβαινω οτι το ενιωσες επι προσωπικου αλλα προσπαθησε να μην τσιμπας.
rchos
το τοπικ επος μεταφερθηκε στις οφ τοπικ σκεψεις.

οποιος ελει μπορει να συνεχισει να γραφει εδω.
LFO
QUOTE(VRANKOVIC S. @ Jan 19 2011, 19:06 ) *

Είμαστε, αυτο ειναι δεδομενο. Ειναι ομως και απολυτα φυσιολογικο και ακρως αντρικο θα ελεγα....Τα επιχειρηματα της γυναικας σου ειναι αν το καλοσκεφτεις σωστα! Ουτε λεφτα παιρνουμε, αντιθετως δινουμε , ουτε χρονο κερδιζουμε, αντιθετως "χανουμε". και σιγουρα το να χτυπιεσαι σαν παλαβος σε ενα χαμενο ριμπαουντ ή σε ενα αναποδο πλαγιο είναι οντως δειγμα προς ιατρικη παρακολουθηση.

Αλλα αξιζει. Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινουν οι γυναικες....και δεν θα καταλαβουν ποτε. Και καλυτερα που δεν θα το καταλαβουν ποτε. Γιατι , αυτο ειναι κατι που οι μικροτεροι και κυριως οι ανυπαντροι του φορουμ θα το καταλαβουν αργοτερα, η μπαλιτσα (ποδοσφαιρο, μπασκετ , whatever..) ειναι απο τα ελαχιστα πράγματα που μενουν κυρίως αντρικη απολαυση....Προσωπικα δεν παιρνω με καλο ματι ενα ανδρα που λεει "δεν ασχολουμαι με τα σπορ".....

Μπορεις εσυ να καταλαβεις τι σημαινει για μια γυναικα το να δοκιμαζει 10 ζευγαρια παπουτσια χωρις να εχει καν σκοπο να αγορασει ενα απο αυτα? όχι , ελα ομως που για αυτες ειναι ευχαριστηση...

Το ιδανικο θα ηταν να εχεις μια γυναικα/συζυγο/συντροφο που να γουσταρει τα σπορ. Εκει μπορω να πω οτι ειμαι τυχερος. Η γυναικα μου οχι μονο βλεπει ποδοσφαιρο αλλα ειναι ενημερωμενη (οσο γινεται για γυναικα) και μπορεις καλιστα να μιλησεις για μπαλιτσα μαζι της. Στο μπασκετ δε, μου βαζει τα γυαλια γιατι ειναι και πρωην παικτρια. Βεβαια το γεγονος οτι εχει για ΘΕΟ τον Σαραβακο δεν βοηθα ιδιαιτερα στις κουβεντες μας....

Τουλαχιστον ομως ,ακομα, καταλαβαινει τι σημαινει για μενα το γηπεδο και προσπαθει ειλικρινα laugh.gif να καταλαβει τι σημαινει για μενα και ο Ολυμπιακος....
LFO
εννοειται οτι οσφπ-παο δεν βλεπουμε μαζι....
Flash
Ο Ντέμης Νικολαϊδης επί προεδρίας του στην ΑΕΚ, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Παύλο Τσίμα για την εκπομπή "Έρευνα".
Έκει του είπε κάτι το οποίο το θεωρώ εξαιρετικό κριτήριο του πόσο αρρωστημένη ή μη είναι η κατάσταση του οπαδισμού ως κοινωνικό φαινόμενο.

"Σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, το ποδόσφαιρο είναι το 2ο, 3ο, 4ο πιο σημαντικό πράγμα για πάρα πολύ κόσμο. Στην Ελλάδα είναι το σημαντικότερο πράγμα για πολύ λίγο κόσμο".

Ακόμα δεν μπορώ να συλλάβω βέβαια ότι το είπε αυτό ο άνθρωπος που κοπανιότανε στα κάγκελα με τους οργανωμένους της original (η οποίοι μετά τον "σταύρωσαν").
thrylos7
Τί ονομασία θα δίνατε σ' ένα site με μπασκετικές φώτος (καταλάβατε που το πάω) ;

Προτάσεις καφρίλες και εξυπνάδες επιτρέπονται, να μην πω επιβάλλονται...

Το "pics n' roll" δεν άρεσε στον pierce, δεν ξέρω γιατί... biggrin.gif
Air Kef
i do like it though
Magnus92
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=104109

sad.gif sad.gif

Ποσο ακομα ; Κλειστε το ΤΩΡΑ ομως...
kolokotronis
QUOTE(Magnus92 @ Feb 3 2011, 22:28 ) *
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=104109

sad.gif sad.gif

Ποσο ακομα ; Κλειστε το ΤΩΡΑ ομως...

Και τι θα αλλάξει άμα το κλείσουν ρε φίλε?
Θα πάνε τους κρατούμενους και τους καινούργιους σε άλλες φυλακές.
Και τι θα γίνει?
Ο κόσμος μας καλύτερος?
Η αμερική σοφότερη?
Τουλάχιστον γνωρίζεις την ύπαρξή του.
Θα μπορούσαν να έχουν κάτι ανάλογο οι αμερικάνοι, με αιχμαλώτους οποιασδήποτε μορφής, χωρίς να το γνωρίζει κανένας.
Magnus92
QUOTE(kolokotronis @ Feb 3 2011, 22:36 ) *
Και τι θα αλλάξει άμα το κλείσουν ρε φίλε?
Θα πάνε τους κρατούμενους και τους καινούργιους σε άλλες φυλακές.
Και τι θα γίνει?
Ο κόσμος μας καλύτερος?
Η αμερική σοφότερη?
Τουλάχιστον γνωρίζεις την ύπαρξή του.
Θα μπορούσαν να έχουν κάτι ανάλογο οι αμερικάνοι, με αιχμαλώτους οποιασδήποτε μορφής, χωρίς να το γνωρίζει κανένας.

Προφανως και συμβαινει κι αυτο...
Τι λογικη ειναι αυτη ομως ; Ας μην αντιδραμε σε τιποτα λοιπον...
SG3ptshooter
Πώς λέω ευγενικά στο γκόμενο της αδερφής μου που ήρθε σπίτι μου να κατεβάσει από το πισί μου το "Τζούλια - 2 μαύροι", λέει μονίμως ηλιθιότητες και εγώ αναγκάζομαι να παριστάνω ότι έχει πλάκα, δηλώνει μεγάλος φαν του Σάουθ Παρκ και το αγαπημένο του επεισόδιο είναι "αυτό που πάνε τα παιδάκια σχολείο και βρίζονται", που επίσης δηλώνει φαν του Τοπ Γκιαρ και αναρωτιέται αν ένα επεισόδιο τέσσερις σεζόν πίσω είναι καινούριο, και που έχει ringtone το "Like a G6" για να το παίζει cool ενώ είναι σκυλάς και το κρύβει, ότι έχει αρχίσει και μου τα πρήζει;
rchos
το λες στην αδερφη σου την οποια δενεις κιολας σε μια καρεκλα απειλοντας την οτι θα κανεις πραγματα και θαματα αν δεν ξεκαβαλισει αυτος απο πανω σου! smiley.gif
Pierce
Μικροτερη αδερφη; (ελπιζω δηλαδη απο την περιγραφη...)
SG3ptshooter
QUOTE(pierce21 @ Feb 5 2011, 19:23 ) *
Μικροτερη αδερφη;

ενδιαφέρεσαι; tongue.gif

Μεγαλύτερη, αρκετά.
Manu7
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 5 2011, 19:26 ) *
ενδιαφέρεσαι; tongue.gif

Μεγαλύτερη, αρκετά.

12 χρονών είσαι? tongue.gif
benchwarmer
QUOTE(Manu7 @ Feb 5 2011, 19:28 ) *
12 χρονών είσαι? tongue.gif

Η μπορεί να είναι αδερφός της Κοκκίνου smiley.gif
Razorblade Fish
QUOTE(benchwarmer @ Feb 5 2011, 19:32 ) *

Epic... 77.gif
Pierce
ο καλος τροπος ειναι , να του πεις αυτα που μας εγραψες
ο ωραιος τροπος ειναι (2:40 )I know some people who know some people, who take care of this things. smiley.gif

SG3ptshooter
QUOTE(benchwarmer @ Feb 5 2011, 19:32 ) *

24.gif 24.gif 24.gif

και πίστευα ότι κανείς δε θα ξεπεράσει το ποστ του ξεπλένη για το Τζινόμπιλι αυτό το ΣΚ.

Περιμένετε να σηκωθώ από το πάτωμα..

είμαι early twenties όπως λέμε και στο χωριό μου και η αδερφή μου έχει μια δεκαετία καπέλο..
Pierce
QUOTE (Razorblade Fish @ Feb 5 2011, 19:34 ) *
Epic... 77.gif

77.gif
benchwarmer
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 5 2011, 19:38 ) *
24.gif 24.gif 24.gif

και πίστευα ότι κανείς δε θα ξεπεράσει το ποστ του ξεπλένη για το Τζινόμπιλι αυτό το ΣΚ.

Α είναι εξαιτίας της μπασκετάρας που παίζει η θρυλάρα και είμαστε on fire και οι 2 cool.gif

QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 5 2011, 19:38 ) *
είμαι early twenties όπως λέμε και στο χωριό μου και η αδερφή μου έχει μια δεκαετία καπέλο..

Καμιά αδερφή επίσης σε early twenties (το πολύ) σου βρίσκεται? tongue.gif
Α, και με καλύτερο γούστο από την άλλη αν γίνεται ph34r.gif
SG3ptshooter
QUOTE(benchwarmer @ Feb 5 2011, 19:44 ) *
Καμιά αδερφή επίσης σε early twenties (το πολύ) σου βρίσκεται? tongue.gif
Α, και με καλύτερο γούστο από την άλλη αν γίνεται ph34r.gif

Δεν έχουμε άλλο στοκ, μάλλον γιατί βγήκαμε έτσι τα δύο πρώτα κομμάτια.. tongue.gif
thrylos7
Πες του ότι σου αρέσει το μπάσκετ.
Θα το πει κι αυτός για να φανεί καλός (όπως και με southpark κλπ).
Μετά πες του για το forum.
Με κάποιο τρόπο θα γραφτεί.
Μετά άσ'τον πάνω μας...
SG3ptshooter
QUOTE(thrylos7 @ Feb 5 2011, 20:11 ) *
Πες του ότι σου αρέσει το μπάσκετ.
Θα το πει κι αυτός για να φανεί καλός (όπως και με southpark κλπ).
Μετά πες του για το forum.
Με κάποιο τρόπο θα γραφτεί.
Μετά άσ'τον πάνω μας...

δεν καταλάβατε, δεν τα λέει για να φανεί καλός.

Αυτά που είπα για τις σειρές τα έχει και αγαπημένα στο fb.

Επίσης με αθλητικά αν δεις το προφίλ του μοιάζει οπαδός και από μπάλα κάνει ότι ασχολείται αλλά στην ουσία μηδέν, νόμιζε ότι ο ένας ημιτελικός κυπέλλου είναι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ και στον άλλο δεν ήξερε ποιοί παίζουν.

Τολμάς να τον ρωτήσεις για μπάσκετ; rolleyes.gif
Ginobili
QUOTE(benchwarmer @ Feb 5 2011, 17:32 ) *

77.gif
Air Kef
Δωσμου λίγο το προφίλ του στο φεισμπουκ
Pierce
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Air Kef
Προτιμώ αυτό: biggrin.gif biggrin.gif

Click to view attachment
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 5 2011, 19:14 ) *
Πώς λέω ευγενικά στο γκόμενο της αδερφής μου που ήρθε σπίτι μου να κατεβάσει από το πισί μου το "Τζούλια - 2 μαύροι", λέει μονίμως ηλιθιότητες και εγώ αναγκάζομαι να παριστάνω ότι έχει πλάκα, δηλώνει μεγάλος φαν του Σάουθ Παρκ και το αγαπημένο του επεισόδιο είναι "αυτό που πάνε τα παιδάκια σχολείο και βρίζονται", που επίσης δηλώνει φαν του Τοπ Γκιαρ και αναρωτιέται αν ένα επεισόδιο τέσσερις σεζόν πίσω είναι καινούριο, και που έχει ringtone το "Like a G6" για να το παίζει cool ενώ είναι σκυλάς και το κρύβει, ότι έχει αρχίσει και μου τα πρήζει;

Το πρόβλημα είναι ότι βάζεις τον γκόμενο της αδερφή σου στο σπίτι σου χωρίς να την έχει παντρευτεί.

ΥΓ. Σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι παραδέχεσαι ότι η αδερφή σου έχει γκόμενο, και δεν μιλάς για "φίλο".
Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 6 2011, 22:43 ) *
Το πρόβλημα είναι ότι βάζεις τον γκόμενο της αδερφή σου στο σπίτι σου χωρίς να την έχει παντρευτεί.

ΥΓ. Σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι παραδέχεσαι ότι η αδερφή σου έχει γκόμενο, και δεν μιλάς για "φίλο".

Μπορει αυτα να συμβαινουν επειδη δεν ειμαστε πια στα 70's...
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ Feb 7 2011, 00:04 ) *
Μπορει αυτα να συμβαινουν επειδη δεν ειμαστε πια στα 70's...

Μ αυτό σου το ποστ εξηγούνται πολλά... Από τον Ναβάρο μέχρι τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. icon_wave.gif biggrin.gif

Razorblade Fish
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 7 2011, 00:24 ) *
Μ αυτό σου το ποστ εξηγούνται πολλά... Από τον Ναβάρο μέχρι τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. icon_wave.gif biggrin.gif

Με το δικο σου να δεις!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.