MERLIN10
May 23 2007, 14:36
ΜΙΑ ΕΡΥΕΝΑ ΕΕΧΙ ΔΙΕΞΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΝΡΟΠΣ ΑΠΟ ΤΧΑΥΤΙΤΑ ΔΑΙΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΥΕΤΙΑΟ ΓΑΡΜΜΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΑΜΣΙΑ ΟΙ ΣΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΡΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑ!!!!
Das Kapital
May 23 2007, 14:44
Αν ήταν και μόνο τα κεφαλαία καλά θα ήταν!!!!
Συγνώμη ρε Μέρλιν φιλικά πάντα
![peace.gif](../style_emoticons/default/peace.gif)
,επίτηδες το κάνεις?
Αυτά που γράφεις τα βλέπεις?
Από τις 24 Ιανουαρίου που είμαι σε αυτό το φόρουμ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί!!!
MERLIN10
May 23 2007, 14:47
αυτο επιτιδεσ το γραψα αυτο ειναι το θεμα ισχυει???
Ίσχυει όπως διάβασα και το δικό σου ποστ..Μάλλον ο φίλος lebron15 δεν κατάλαβε γιατί τα έγραψες έτσι..
kostasvc15
May 23 2007, 14:51
QUOTE(lebron15 @ May 23 2007, 12:37 PM)
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Αν ήταν και μόνο τα κεφαλαία καλά θα ήταν!!!!
Συγνώμη ρε Μέρλιν φιλικά πάντα
,επίτηδες το κάνεις?
Αυτά που γράφεις τα βλέπεις?
Από τις 24 Ιανουαρίου που είμαι σε αυτό το φόρουμ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί!!!
Ρε Λεμπρον το εκανε για σου δειξει αν αυτο που λεει ισχυει!
Το οτι και καλα αν αλλαξεις την σειρα των γραμματων δεν εχει σημασια!
Εντιτ:Δε σας προλαβα...
Εντιτ 2:Παντως Μερλιν το ''ς'' ειναι στο ''w''
Das Kapital
May 23 2007, 14:51
Εγώ προσωπικά χρειάστηκα αποκρυπτογράφηση,πιο εύκολα θα διάβαζα την πρώτη γραμμική παρα αυτό!!!!
Όχι πραγματικά αυτό που λέει ισχύει απλώς ίσως μπερδεύουν λίγο τα κεφαλαία..Γενικά όμως φίλε merlin10 γράφεις λίγο περίεργα..
NBAholic
May 23 2007, 15:18
ΜΙΑ ΕΡΥΕΝΑ ΕΕΧΙ ΔΙΕΞΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΝΡΟΠΣ ΑΠΟ ΤΧΑΥΤΙΤΑ ΔΑΙΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΥΕΤΙΑΟ ΓΑΡΜΜΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΑΜΣΙΑ ΟΙ ΣΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΡΜΑΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑ!!!!
Ναι, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Διαβάστε γρήγορα την παρακάτω φράση:
στογωνεεκμυρνσ στο μτααμεσπτμοικσλς ακνττπργγοωιαααα.
QUOTE(NBAholic @ May 23 2007, 02:11 PM)
Ναι, αλλά μόνο υπό προϋποθέσεις. Διαβάστε γρήγορα την παρακάτω πρόταση:
στογωνεεκμυρνσ στο μτααμεσπτμοικσλς ακνττπργγοωιαααα.
Εντάξει το έσκισες τώρα..
Air Kef
May 23 2007, 15:19
ΙΣΧΥΕΙ 100% και νομιζω ισχυει και για τα μικρά γράμματα.Κυκλοφορει και μεγαλύτερο κείμενο που οσο το διαβαζεις τοσο περισσοτερο κολλάς!
Αυτο συμβαινει καθως το ανθρώπινο μάτι διαβάζει κανοντας συνεχής σαρώσεις αριστερά-δεξια-αριστερά-δεξια κτλ) την καθε λέξη.
MERLIN10
May 23 2007, 15:19
δεν τι βγαζω!!!!
Toυ Μερλιν το εβγαλα και πραγματικα δεν καταλαβα τιποτα. Εσεις κατλαβτατε διφοαρα ?
Του NBAHolic δεν το εβγαλα !!
NBAholic
May 23 2007, 15:26
Λοιπόν, ισχύει αυτό, αρκεί οι λέξεις να είναι σχετικά μικρές, και να σχηματίζουν προτάσεις με νόημα.
Για να σας λύσω την απορία, η φράση μου λέει: "συγκεντρωμένος μπασκετμπολίστας αναπαραγωγικότητα". Έχει μεγάλες λέξεις, εντελώς μπερδεμένες (εκτός των 2 ακριανών γραμμάτων) και δεν έχει νόημα.
Kef, δε γράφεις κανένα άρθρο πάνω στο θέμα;
Εξυπνο τοπικ.Παντως πληροφοριακα καταλαβα αμεσως τι εγραφες αλλα δεν καταλαβα αμεσως τι εννοουσες
sihainas
May 23 2007, 15:37
Το συγκεκριμένο μου το είχε δείξει ο μαθηματικός στο φροντιστήριο όταν ακόμα πήγαινα τρίτη λυκείου
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Είχα την εντύπωση ότι το είχαμε ποστάρει στο basketforum παλιότερα αλλά τέλος πάντων...
MERLIN10
May 23 2007, 15:42
ο μαθηματικος σου στο ειχε πει???
τι δουλεια εχει αυτο με τα μαθηματικα??
παντως αυτο ισχυει και η ερευνα εχει γινει απο το πανεπιστημιο του cambrige που πιστευω ειναι αξιοπιστο!!!!
εξαιρετικά ενδιαφέρον. κατάλαβα αμέσως αυτά που έγραψες. μάλιστα πολλές φορές στο παρελθόν διάβαζα λάθος πράγματα γιατί οι λέξεις ήταν παρόμοιες και δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή. τέτοια τρικ κάνουν και σε διάφορες εξετάσεις. υπάρχουν διάφορα παρόμοια τρικ. αν βρω κανένα ή αν βρει κανείς ας το ποστάρει. (αν βρω να φτιάξω καινούριο τόπικ ή να το βάλλω εδώ)
MERLIN10
May 23 2007, 15:57
βαλτα εδω!!!μην φτιαξουμε 100 τοπικ
sihainas
May 23 2007, 16:08
QUOTE(MERLIN10 @ May 23 2007, 04:35 PM)
ο μαθηματικος σου στο ειχε πει???
τι δουλεια εχει αυτο με τα μαθηματικα??
παντως αυτο ισχυει και η ερευνα εχει γινει απο το πανεπιστημιο του cambrige που πιστευω ειναι αξιοπιστο!!!!
Δεν είχε καμιά σχέση με τα μαθηματικά απλά μας είχε μοιράσει ένα κείμενο γραμμένο έτσι σε φωτοτυπίες
QUOTE(MERLIN10 @ May 23 2007, 01:50 PM)
βαλτα εδω!!!μην φτιαξουμε 100 τοπικ
ρώτησα μήπως υπήρχε κανένα πρόβλημα από πλευράς mod.
πάντως θα βρω κάτι.
mikri prasini ollandeza
May 23 2007, 19:54
φτάνει να μην γράφουμε έτσι κ το βλέπουν τα δημοτικάκια!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.