lakersdynasty
Sep 22 2010, 18:02
Και αν δεν το κανεις να εχεις καλους ριμπαουντερ ακομα και στην περιφερεια και να ανανεωσεις κατοχες οταν βρεθεις σε καταστασεις οργανωμενης επιθεσης-αμυνας.
Γιαυτο οι Διαμαντιδης Τεπιτς Σατο Πεπρερογλου Καϊμακογλου στην περιφερεια θα φανουν χρησιμοι.
ο Τεπιτς και ο Καλαθης αστοχοι ειναι δεν ειναι κουλοι. Το οτι θα τους δωθει χωρος και θα κλεισει η ζωνη ειναι γεγονος. Το οτι δεν θα την τιμωρησουν ποτε ειναι κολλημα.
οταν εχεις απεναντι σου ομαδες που σε παιζουν ζωνη ειναι επομενο οτι Καλαθης και Τεπιτς δεν θα παρουν πολλα λεπτα στην ιδια 5αδα και μπορει και καθολου. Αν παιζει ο αντιπαλος 40 λεπτα ζωνη θα τον τιμωρησεις δημιουργοντας νεες κατοχες. Τωρα αν το ροστερ μας δεν μπορει να παρει ουτε ριμπαουντ τοτε γκρινιαξτε οσο θελετε.
ειναι ανιατη η ασθενεια.
ALdaperan
Sep 22 2010, 18:43
εντελώς πληροφοριακά: με το ρουντι τι παιζει βρήκε ομαδα?
TOTAL-BLAKS
Sep 22 2010, 21:59
Παιδιά, σας διαφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια.
Κανένας απο τους παίκτες του ΠΑΟ, με εξαιρεση τον Νίκολας, δεν είναι ο κλασικός - σταθερός σουτέρ που ανοιχτός θα το κολλήσει 9 στις 10 φορες
.
Ο Διαμαντίδης, ο Σάτο, ο Περπέρογλου, ο Φώτσης, ο Καιμακόγλου και δεν ξέρω αν ξέχασα κανένα άλλο, εχουν ικανοποιητικό περιφεριακό σούτ, αλλά κανένας τους δεν είναι σταθερός και κλασικός σουτέρ που θα κλείσει το σπίτι σε όποιον τολμήσει να τον αφήσει αφύλαχτό.
Στην μέρα τους μπορεί να τα βάλουν, αλλα στα κρίσιμα παιχνίδια η απουσία του κλασικού σουτέρ αλλα ισως και περισότερο του σταθερού ΣΚΟΡΕΡ θα στοιχίσει.
Η αποχώρηση απο την ομάδα των Σπανούλη και Πεκοβιτς που σκόραραν σταθερα
15-20 ποντους ανα παιχνίδι, ΔΕΝ εχει καλυφθεί . Οι παίχτες που ηρθαν είνα ρολίστες, πολυτελείας ισως οι Σατο και Μαριτς αλλα σίγουρα όχι σταρ.
Η έλλειψη ικανών
σουτέρ και σκόρερ μπορεί να καλυφθεί εκ των ενόντων στα περισότερα παιχνίδια αλλα στα δυσκολα θα το πληρώσουμε,
και θα το δείτε....
Magnus92
Sep 22 2010, 22:05
QUOTE(Ginobili @ Sep 22 2010, 12:02 )
Κι εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε άλλο πια με τον Σάρας.
Γιατι οχι ; Πολυ καλη λυση τα 10 ποιοτικα του λεπτα σε εναν αγωνα . . .
AZ1980
Sep 22 2010, 22:22
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 22 2010, 17:02 )
ειναι ανιατη η ασθενεια.
Ρε συ
lakers γιατί εκφράζεσαι έτσι υποτιμητικά για όσους διαφωνούμε? Πρέπει σώνει και καλά να μαστε "ασθενείς" ή "γκρινιάρηδες"? Δεν έχουμε επιχειρήματα? Είπα εγώ ποτέ πως ο Καλάθης και ο Τέπιτς δε θα τιμωρήσουν ΠΟΤΕ τη ζώνη? Είπα εγώ πως η ομάδα "δεν έχει καλούς ριμπάουντερ"? Έγραψα κάτι λάθος στην ανάλυσή μου για το πως αντιμετωπίζονται άμυνες ζώνης?
Δηλαδή για να μην είμαι "γκρινιάρης" ή ..."ασθενής" πρέπει να παραδεχτώ δημόσια πως μια ομάδα με έλλειψη ποσότητας και προσωπικότητας στο δημιουργικό τομέα του παιχνιδιού σαν αυτή που χουμε εμείς είναι φαβορί απέναντι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή ο Ολυμπιακός? Πρέπει να δηλώσω πως "δεν πειράζει που η ομάδα δεν έχει αρκετούς σουτέρ, επειδή θα χει κατοχές από τα ριμπάουντ"?
Εχω τις απόψεις μου, έχεις τις δικές σου, ας τις συζητήσουμε χωρίς να χρησιμοποιούμε ο ένας για τον άλλο χαρακτηρισμούς, έχουμε το επίπεδο για να το κάνουμε.
Ο Τέπιτς και ο Καλάθης δεν θα τιμωρήσουν ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ τη ζώνη
Ginobili
Sep 22 2010, 23:56
QUOTE(TOTAL-BLAKS @ Sep 22 2010, 20:59 )
Παιδιά, σας διαφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια.
Κανένας απο τους παίκτες του ΠΑΟ, με εξαιρεση τον Νίκολας, δεν είναι ο κλασικός - σταθερός σουτέρ που ανοιχτός θα το κολλήσει 9 στις 10 φορες
.
Ο Διαμαντίδης, ο Σάτο, ο Περπέρογλου, ο Φώτσης, ο Καιμακόγλου και δεν ξέρω αν ξέχασα κανένα άλλο, εχουν ικανοποιητικό περιφεριακό σούτ, αλλά κανένας τους δεν είναι σταθερός και κλασικός σουτέρ που θα κλείσει το σπίτι σε όποιον τολμήσει να τον αφήσει αφύλαχτό.
Στην μέρα τους μπορεί να τα βάλουν, αλλα στα κρίσιμα παιχνίδια η απουσία του κλασικού σουτέρ αλλα ισως και περισότερο του σταθερού ΣΚΟΡΕΡ θα στοιχίσει.
Η αποχώρηση απο την ομάδα των Σπανούλη και Πεκοβιτς που σκόραραν σταθερα
15-20 ποντους ανα παιχνίδι, ΔΕΝ εχει καλυφθεί . Οι παίχτες που ηρθαν είνα ρολίστες, πολυτελείας ισως οι Σατο και Μαριτς αλλα σίγουρα όχι σταρ.
Η έλλειψη ικανών
σουτέρ και σκόρερ μπορεί να καλυφθεί εκ των ενόντων στα περισότερα παιχνίδια
αλλα στα δυσκολα θα το πληρώσουμε,
και θα το δείτε.... Στο θέμα του σουτ πάντως,το θέμα έχει να κάνει με τον Σάρας.Γιατί όλο το υπόλοιπο ρόστερ δεν υπολείπεται σε σουτ σε σχέση με πέρσι(Ο Σπανούλης δεν είναι καλύτερος σουτέρ από τον Σάτο).
Επίσης τους Μάριτς-Σάτο δεν τους λες ρολίστες πολυτελείας.Δεν έχουν το επιθετικό ταλέντο των Σπανούλη-Πέκοβιτς σίγουρα,αλλά έχουν άλλα πλεονεκτήματα.Ρολίστες πολυτελείας δεν είναι πάντως...αλλιώς τι πρέπει να πούμε για τους Νίλσεν-Κέσελι-Λούκας-Νεστέροβιτς? Ρολίστες φτωχολογιάς?
vastravoud
Sep 23 2010, 00:04
Ο Σάτο πάντως τα τελευταία δύο χρόνια στην Ευρωλίγκα μέσες άκρες σκοράρει όσο και ο Σπανούλης(ίσως λίγο περισσότερο) και με καλύτερα ποσοστά.
j-kidd13
Sep 23 2010, 00:16
QUOTE(vastravoud @ Sep 23 2010, 01:04 )
Ο Σάτο πάντως τα τελευταία δύο χρόνια στην Ευρωλίγκα μέσες άκρες σκοράρει όσο και ο Σπανούλης(ίσως λίγο περισσότερο) και με καλύτερα ποσοστά.
Τα ποσοστα του στα 3ποντα περσυ ηταν στην ευρωλιγκα 39,6% και στην Ιταλια 43,7%...Οποτε νομιζω οτι θεωρειται κατι παραπανω απο ικανοποιητικος σουτερ 3 ποντων.
QUOTE(Ginobili @ Sep 22 2010, 11:38 )
Δεν είναι ψεύτης,παράλογος είναι.Κάνει παράλογα πράγματα.
Χθες το άλλαξε το νούμερο πάντως...είπε ότι έχει 16(προφανώς υπολογίζει και τους Καραμαλέγκο και Μαραγκό
)
Αυτό που λες είναι πολύ σωστό,και μάλιστα η άμυνα ζώνης σε διευρυμένο χώρο θα είναι λίγο πιο επιρρεπής.Διεισδύσεις όμως σωστές τοποθετήσεις των επιτιθέμενων στο χώρο,γρήγορο passing game και αυτοματισμούς γύρω και μέσα στη ρακέτα τα επιτυγχάνεις καλύτερα με παίκτες πιο γρήγορους,πιο διεισδυτικούς,καλύτερους πασερ...και με καλύτερο σουτ από μέση απόσταση(απίστευτα σημαντικά αυτά τα σουτ) από τον Τέπιτς,τον Καιμακόγλου τον Καλάθη(αυτός δεν έχει μόνο το σουτ) και τον Σερμαντίνι.
Παράλογος ο καλύτερος τα τελευταία 15 χρόνια Ευρωπαίος προπονητής??? Βρε παιδιά,είναι δυνατόν ο Ζοτς να μην έχει σκεφτεί όλα όσα γράφουμε εμείς καθημερινά εδώ στο φόρουμ? Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του έμψυχου δυναμικού που έχει στα χέρια του? Μόνος του σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ότι φέτος περιμένει πολλή ζώνη! Προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του ο άνθρωπος,έχει τα πλάνα του,τα σχέδιά του,δεν είναι κανένας χθεσινός...
οκ Τζινόμπιλι,ποιούς προτείνεις να πάρουμε αφού Καλάθης-Τέπιτς-Καιμακόγλου-Σερμαντίνι δεν μας κάνουν...?? Διότι εγώ μόνο με τον Σάρας βλέπω κόλλημα,λες κι αν κρατήσουμε τον Σάρας (που εγώ δεν το αποκλείω) όλα μας τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας...Στην τελική αν όλο μας το θέμα είναι ένας γκαρντ (που κι εγώ τον θέλω) δεν βλέπω τον λόγο να βιαστούμε να πάρουμε έναν σήμερα...Έχουμε τίποτα κρίσιμα παιχνίδια προσεχώς? Ή μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κελεπούρι και αδιαφορούμε? (μόνο ο Ρούντι είναι τέτοιο και νομίζω ότι έχουμε ορθάνοικτες τις κεραίες μας) Για την τελευταία πινελιά πιστεύω ότι αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα...
QUOTE(ALdaperan @ Sep 22 2010, 11:50 )
εγω ένα ξέρω: Ο παναθηναικός του 2009 και 2010 που ηταν υπερπλήρης δεν κατάφερε να νικήσει μπαρτσελόνα και ρεαλ
και τώρα που έχουμε κενά στη περιφερεια θα τη νικησουμε? αμφιβαλω
συγκριση και ανταγωνισμος μας πρεπει να είναι η barca. Πρωτος στόχος για τον παο πρεπει να είναι η ευρωλιγκα και μετα το 1θλημα
αμφιβαλλω κατα πόσο μπορουμε φετος να ειμαστε ανταγωνιστικοι στην ευρωλιγκα!!
Ούτε υπερπλήρεις ομάδες υπάρχουν,ούτε ανίκητες...Όλες μα όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και μια βραδιά σε ένα κρίσιμο ματς μπορεί να ηττηθούν...Ο Παναθηναικός του 2000 είχε ένα εκπληκτικό ρόστερ,πήρε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αλλά στον τελικό του Κυπέλλου έχασε από την ΑΕΚ...Το 2002 η Κίντερ Μπολόνια ήταν ''υπερομάδα'',έχασε όμως την Ευρωλίγκα από τον Παναθηναικό μέσα στην σχεδόν απόρθητη έδρα της...(τον Παναθηναικό που εκείνη την σεζόν δεν έφτασε καν στον τελικό του Ελληνικού πρωταθλήματος) Κάποια χρόνια αργότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ίβκοβιτς ήταν σαρωτική αποσύρωντας την λέξη ''ήττα'' από το λεξικό της...Κι όμως δεν κατάφερε να στεφτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης παρά το γεγονός ότι το final4 γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι...Η Μπαρτσελόνα πέρυσι έμοιαζε ώρες ώρες διαστημική παίζοντας μπάσκετ που καμιά ομάδα δεν μπορούσε να ακολουθήσει...Αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης σχεδόν με περίπατο,λίγες ωστόσο μέρες αργότερα έκανε 3 σερί ήττες από την Κάχα Λαμποράλ στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος (όσες δεν είχε κάνει σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα),τις δύο μάλιστα μέσα στην Βαρκελώνη,και έχασε τον εγχώριο τίτλο... Δεν είναι λοιπόν μόνο θέμα ρόστερ,είναι θέμα δουλειάς,ετοιμότητας,είναι και θέμα βραδιάς σε τελική ανάλυση...
Μέτρο σύγκρισης λοιπόν η Μπάρτσα...Ωραίο θέμα αυτό...Προφανώς λόγω του μπάσκετ που έπαιξε και όχι λόγω του ρόστερ,έτσι δεν είναι?? Σπουδαίος σουτέρ ο Ναβάρο,αξιόπιστος ο Λάκοβιτς αλλά με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής,ταλαντούχος αλλά ασταθής και αψυχολόγητος ο Μπαζίλε... Από εκεί και έπειτα... Ρούμπιο?? Σάντα?? Μάικλ?? Γκριμάου?? Ακόμα και τα 4άρια της δεν διαθέτουν την ικανότητα των αντίστοιχων του Παναθηναικού στο περιφερειακό σουτ... Μόρις?? Άντε λίγο Λόρμπεκ... Και όμως τον Παναθηναικό τον ισοπέδωνε... Δεν ήταν το σούτ που έκανε την διαφορά... Ή μάλλον σωστότερα δεν ήταν η ατομική ικανότητα των παικτών στο σουτ... Ήταν η ενέργεια,ο ρυθμός,η επιθετική άμυνα,η επικράτηση στα ριμπάουντ,οι αυτοματισμοί στην επίθεση... Αν εμείς όλα αυτά τα βιώσαμε μία φορά στο πετσί μας,ο Ζοτς τα βίωσε δέκα...
AZ1980
Sep 23 2010, 05:15
QUOTE(roben @ Sep 23 2010, 02:37 )
Για την τελευταία πινελιά πιστεύω ότι αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα...
Nαι, αυτό ίσως αποδειχτεί ιδιαίτερα επωφελές. Είναι ένα ρίσκο που ίσως βγει τελικά σε καλό
Paris87
Sep 23 2010, 10:55
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1045...σε-Σάρας «Ήταν τιμή μου που δούλεψα με τον Σάρας. Το λέω αντικειμενικά ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχα στην προπόνηση. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Πρόκειται για μία θαυμάσια προσωπικότητα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε την πρώτη του Σεπτέμβρη αλλά τώρα δουλεύω με 16 παίκτες στο Ζλάτιμπορ και ο Σάρας δεν είναι εδώ. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας μας».
priest
Sep 23 2010, 13:26
QUOTE(Paris87 @ Sep 23 2010, 11:55 )
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1045...σε-Σάρας «Ήταν τιμή μου που δούλεψα με τον Σάρας. Το λέω αντικειμενικά ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχα στην προπόνηση. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Πρόκειται για μία θαυμάσια προσωπικότητα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε την πρώτη του Σεπτέμβρη αλλά τώρα δουλεύω με 16 παίκτες στο Ζλάτιμπορ και ο Σάρας δεν είναι εδώ. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας μας».
κατι ξεχασες...«Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να διαδίδω φήμες ή να κάνω σχόλια για τον Σαρούνας. Δεν είναι δουλειά μου. Είναι θέμα ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση»
Ginobili
Sep 23 2010, 13:31
QUOTE(roben @ Sep 23 2010, 02:05 )
Ούτε υπερπλήρεις ομάδες υπάρχουν,ούτε ανίκητες...Όλες μα όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και μια βραδιά σε ένα κρίσιμο ματς μπορεί να ηττηθούν...Ο Παναθηναικός του 2000 είχε ένα εκπληκτικό ρόστερ,πήρε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αλλά στον τελικό του Κυπέλλου έχασε από την ΑΕΚ...Το 2002 η Κίντερ Μπολόνια ήταν ''υπερομάδα'',έχασε όμως την Ευρωλίγκα από τον Παναθηναικό μέσα στην σχεδόν απόρθητη έδρα της...(τον Παναθηναικό που εκείνη την σεζόν δεν έφτασε καν στον τελικό του Ελληνικού πρωταθλήματος) Κάποια χρόνια αργότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ίβκοβιτς ήταν σαρωτική αποσύρωντας την λέξη ''ήττα'' από το λεξικό της...Κι όμως δεν κατάφερε να στεφτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης παρά το γεγονός ότι το final4 γινόταν μέσα στο ίδιο της το σπίτι...Η Μπαρτσελόνα πέρυσι έμοιαζε ώρες ώρες διαστημική παίζοντας μπάσκετ που καμιά ομάδα δεν μπορούσε να ακολουθήσει...Αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης σχεδόν με περίπατο,λίγες ωστόσο μέρες αργότερα έκανε 3 σερί ήττες από την Κάχα Λαμποράλ στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος (όσες δεν είχε κάνει σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα),τις δύο μάλιστα μέσα στην Βαρκελώνη,και έχασε τον εγχώριο τίτλο... Δεν είναι λοιπόν μόνο θέμα ρόστερ,είναι θέμα δουλειάς,ετοιμότητας,είναι και θέμα βραδιάς σε τελική ανάλυση...
Δεν ισχύουν και πολύ αυτά που λες,γιατί πολύ απλά ισχύει ο κανόνας ότι η καλύτερη ομάδα παίρνει στο τέλος και την Ευρωλίγκα.Δεν είναι απλά θέμα βραδιάς για τις 2-3 καλύτερες ομάδες και όποιος κάτσει στην καλύτερη του βραδιά.Η Μπαρτσελόνα προφανώς δεν έχασε το πρωτάθλημα λόγω βραδιάς.3-0 το έχασε....3 ήττες συνεχόμενες,ξεφούσκωσε...άδειασε ψυχολογικά και σωματικά από δυνάμεις.Άλλος κανόνας αυτός...όταν μια ομάδα πηγαίνει φάιναλ4 στο πρωτάθλημα μετά πάντα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα εκτός κι αν έχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.
Δέχομαι ως μεγάλη εξαίρεση τον ΠΑΟ το 2002.Άμα δεις την ιστορία όμως...τα πράγματα δεν είναι τόσο τυχαία.
Το 95' η Ρεάλ του Σαμπόνις στην Ισπανία....
Το 96' ο ΠΑΟ στο Παρίσι...(σίγουρα το καλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη,αν και δεν το είχε δείξει από την αρχή)
Το 97' Ολυμπιακός...εξαίρεση το δέχομαι
Το 98' Κίντερ...περίπατο,το ξέραμε από τον Νοέμβρη
Το 99' Ζαλγκίρης...μακράν το καλύτερο μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη.Το έδειχνε όλη την χρονιά..όχι μόνο στο Μόναχο.Μας είχε προειδοποιήσει 1 χρόνο πριν με την Στεφανέλ....απλά το βάρος της φανέλας δεν μπορούσε να την χρήσει εύκολα φαβορί.
Το 2000 ΠΑΟ....μακράν το καλύτερο ρόστερ.Ναι έχασε 1 κύπελλο λίγο πριν το φάιναλ4,δεν λέει τίποτα αυτό.Στους τελικούς πάλι έκανε πλάκα.
Το 2001(Κίντερ-Μακάμπι)
Το 2002 εξαίρεση
Το 2003 Μπαρτσελόνα.......ουδέν σχόλιο
Το 2004 Μακάμπι.....ουδέν σχόλιο
Το 2005 Μακάμπι....Η ΤΣΣΚΑ είχε το φάιναλ4 στην Μόσχα,και πήγαινε τρένο σύμφωνοι.Αλλλά καλύτερο ρόστερ από την Μακάμπι δεν είχε.Ο Παπαλουκάς δεν ήταν Σάρας.Ο Μπράουν δεν ήταν Πάρκερ,Ο Ντικούδης δεν ήταν Μπαστόν,ούτε ο Άντερσεν ήταν Βούισιτς.Η Μακάμπι είχε καλύτερους παίκτες,όπως και η Ταού(Καλντερόν-Μάτσε-Πριτζιόνι-Σκόλα-Χάνσεν)
Το 2006 ΤΣΣΚΑ...σίγουρα η καλύτερη ομάδα,με το καλύτερο ρόστερ.Η Μακάμπι χωρίς Σάρας...και ο ΠΑΟ να έχει πέσει σε κώμα από τα τέλη Γενάρη.
Το 2007 ΠΑΟ....το καλύτερο ρόστερ,και σχετικά εύκολα.Φαινόταν όλη την χρονιά.
Το 2008 ΤΣΣΚΑ...το καλύτερο ρόστερ...και το πήρε και εύκολα.Φαινόταν όλη την χρονιά.
Το 2009 ΠΑΟ...το καλύτερο ρόστερ,τις μεγαλύτερες προσωπικότητες,από την Πρόκομα και μετά πήγαινε τρένο.
Το 2010 Μπάρτσα....φαινόταν όλη την χρονιά.
spiros2112
Sep 23 2010, 13:47
Λοιπον, Σαρας τελος. Δυστυχως η ευτυχως (προς το δυστυχως τασομαι) , αποτελει παρελθον και δεν πρεπει να μας ξαναπασχολησει.
Το ερωτημα για το αν θα παρουμε γκαρντ μου φαινεται οτι απαντιεται σιγα σιγα.Για να αποριφθει ο σαρας,ενας φανταστικος ποιντ γκαρντ με καλο σουτ και κακη αμυνα,σημαινει οτι ο παο ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΓΚΑΡΝΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.προσωπικα , αφου δε θελει σαρας,κανει μπαμ οτι αν ψαχνει παικτη,το πρωτο που βλεπει ειναι ποσο καλος αμυντικα ειναι.Αν ερθει λοιπον περιφεριακος ,αυτος αμυντικα πρεπει να ειναι σε υψηλο επιπεδο.
Νιωθω οτι η ομαδα θα ξεκινησει οπως εχει ,με τεπιτς,καλαθη και μητσο να βοηθουν οργανωτικα,με νικολας,μητσο,τεπιτς να παιζουν στο 2 αλλα και με σατο να βοηθαει εκει.οποτε,εχει 6-7 συνδυασμους που μπορει να χρησιμοποιει στο 1 -2.το ποσο αξιοπιστοι συνδυασμοι θα ειναι αυτοι,ειναι το ρισκο που παιρνει ο προπονητης.
Δεν γινεται 23 σεπτεμβριου να μην ξερει ο ομπραντοβιτς αν χρειαζομαστε η οχι γκαρντ.Δεν γινεται να χρειαζεται ο παο γκαρντ και να περιμενει μεχρι τον οκτωβριο.ΟΠΟΤΕ , η μενουμε οπως ειμαστε, η ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.το κατι εξαιρετικο ομως δειχνει οτι καποιος θα μενει παντα εκτος 12αδας.Παμε σε κατι εξαιρετικο,η παιρνουμε μπαλωμα-γκαρντ(τι λεω παλι) ,δηλαδη εναν μικρο με ταλεντο και ορεξη για αμυνα κυριως?Και αν γινει αυτο,που θα υπερτερει σε σχεση με τον καλαθη και τον τεπιτς?μικρος θα ειναι,απειρος θα ειναι,αμυνα καλη θα παιζει.οργανωτικα ομως?βετερανο τον γηπεδων δεν παιρνουμε,γιατι απλα διωξαμε τον σαρας.Οποτε , παλι βγαινουμε στο συμπερασμα,οτι ισως ετοιμαζουν κατι εξαιρετικο.Επειδη ομως ο χρονος περναει και το εξαιρετικο μαλλον κλεινει στην μπαρτσελονα(γκου χου γκου χου) ,βλεπω τεπιτς να παιρνει τα κρισιμα σουτ φετος και να τρελαινομαστε..
priest
Sep 23 2010, 13:49
θα ηταν καλο να προσθεσεις ginobili οχι μονο την καλυτερη ομαδα αλλα και την ομαδα με τον καλυτερο ''παγκο''!!!οσο περνουν τα χρονια και το μπασκετ γινεται αθλημα που θα κυριαρχουν τα αθλητικα προσοντα,η ταχυτητα,το υψος κτλ τοσο μεγαλυτερη σημασια θα εχει ο παγκος.φετος η μπαρτσα ειχε πολυ καλους αναπληρωματικους(που μας εκαναν και ζημια στο εντος εδρα παιχνιδι)!!!κατα την γνωμη μ μια ομαδα με παικτες καλους στο συνολο και 2-3 πολυ καλους παικτες εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να παει στο final4 απο μια ομαδα με 5 πολυ καλους παικτες και αλλους 7 μετριους προς κακους παικτες..
υ.γ σπυρο αν δεις και στην συνεντευξη του,ο ζοτς λεει μεταξυ αλλων οτι σε 2 χρονια θα τελειωσει αυτο που ξεκινησε..δηλαδη την ανανεωση της ομαδας.και αυτη ξεκινησε απο τα γκαρντ!!!ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν!
Ginobili
Sep 23 2010, 13:59
QUOTE(roben @ Sep 23 2010, 02:37 )
Παράλογος ο καλύτερος τα τελευταία 15 χρόνια Ευρωπαίος προπονητής??? Βρε παιδιά,είναι δυνατόν ο Ζοτς να μην έχει σκεφτεί όλα όσα γράφουμε εμείς καθημερινά εδώ στο φόρουμ? Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του έμψυχου δυναμικού που έχει στα χέρια του? Μόνος του σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ότι φέτος περιμένει πολλή ζώνη! Προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του ο άνθρωπος,έχει τα πλάνα του,τα σχέδιά του,δεν είναι κανένας χθεσινός...
οκ Τζινόμπιλι,ποιούς προτείνεις να πάρουμε αφού Καλάθης-Τέπιτς-Καιμακόγλου-Σερμαντίνι δεν μας κάνουν...?? Διότι εγώ μόνο με τον Σάρας βλέπω κόλλημα,λες κι αν κρατήσουμε τον Σάρας (που εγώ δεν το αποκλείω) όλα μας τα προβλήματα θα λυθούν ως δια μαγείας...Στην τελική αν όλο μας το θέμα είναι ένας γκαρντ (που κι εγώ τον θέλω) δεν βλέπω τον λόγο να βιαστούμε να πάρουμε έναν σήμερα...Έχουμε τίποτα κρίσιμα παιχνίδια προσεχώς? Ή μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κελεπούρι και αδιαφορούμε? (μόνο ο Ρούντι είναι τέτοιο και νομίζω ότι έχουμε ορθάνοικτες τις κεραίες μας) Για την τελευταία πινελιά πιστεύω ότι αξίζει να περιμένουμε λίγο ακόμα...
Ακόμα και οι καλύτεροι παραλογίζονται.Δεν πα να είναι ο Θεός ο ίδιος,άμα αφήνει το ρόστερ με 6 περιφερειακούς μόνο για ολόκληρη την χρονιά αυτό συνιστά παραλογισμό.Άμα τραυματίζεται ο Καλάθης π.χ και τον αντικαθιστάς με τον Σερμαντίνι τι είναι? Λογικό?
Τον Ντελινικάιτις που έκλεισε μόλις στην Ζαλγκίρης.
Τον Μπλάκνει
Οποιονδήποτε περιφερειακό αντί του Σερμαντίνι.Πιο χρήσιμος θα είναι.
QUOTE(priest @ Sep 23 2010, 12:49 )
θα ηταν καλο να προσθεσεις ginobili οχι μονο την καλυτερη ομαδα αλλα και την ομαδα με τον καλυτερο ''παγκο''!!!οσο περνουν τα χρονια και το μπασκετ γινεται αθλημα που θα κυριαρχουν τα αθλητικα προσοντα,η ταχυτητα,το υψος κτλ τοσο μεγαλυτερη σημασια θα εχει ο παγκος.φετος η μπαρτσα ειχε πολυ καλους αναπληρωματικους(που μας εκαναν και ζημια στο εντος εδρα παιχνιδι)!!!κατα την γνωμη μ μια ομαδα με παικτες καλους στο συνολο και 2-3 πολυ καλους παικτες εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να παει στο final4 απο μια ομαδα με 5 πολυ καλους παικτες και αλλους 7 μετριους προς κακους παικτες..
Δεν διαφωνώ.Εμείς εδώ ποντάρουμε τις ελπίδες στους Μήτσο-Νίκολας-Σάτο-Φώτση(εκτός αν συνεχίσει την αναγέννηση του ο Τσαρτσαρής)-Μάριτς.Κάτι σημαίνει αυτό....
ALdaperan
Sep 23 2010, 14:21
αντίο σάρας...ελπίζω να μη το μετανιώσει ο ζοτς
spiros2112
Sep 23 2010, 14:24
BARCELONA
1) Rubio , Lakovic , Sada
2) Navarro , Basile
3) Michael , Grimau
4) Lorbek , Morris
5) Vazguez , Perovic , NDong
PANATHINAIKOS
1) Diamantidis , Kalathes
2) Nicholas , Tepic
3) Sato , Perperoglou , Kaimakoglou
4) Fotsis , Tsartsaris , Mpogris
5) Maric , Batiste , Vougioukas , Sermantini
OLYMPIAKOS
1) Teodosic , Papaloukas , Sloukas
2) Spanoulis , Lucas
3) Keceli , Papanikolaou , Vasilopoulos
4) Nielsen , Maurokefalidis , Erceg
5) Bourousis , Nesterovic , Glyniadakis
CSKA
1) Holden , Bykov , Shved
2) Langdon , Gordon
3) Šiškauskas , Kurbanov
4) Khryapa , Smodiš ,Vorontsevich
5) Kaun ,Marjanović ,Sokolov , Zabelin
REAL MADRID
1) Prigioni , Rodriguez
2) Llull , Tucker
3) Velickovic , Suárez , Vidal
4) Reyes , Garbajosa , Mirotić
5) Tomić , Fischer
απο wikipedia. υπαρχει και η καχα και η σιενα ,η μαλαγα η παρτιζαν και η εφες, αλλα ειναι οι ομαδες ποθ δυσκολα βαζεις το χερι σου στην φωτια για το αν θα πανε φιναλ 4.οπως τα βλεπω τα πραγματα, μαλλον δε μας χρειζεται ενας ψηλος.οποτε..χρειαζομαστε η οχι γκαρντ? ενας ψηλος παντως σιγουρα μας περισσευει.
Paris87
Sep 23 2010, 14:37
QUOTE(priest @ Sep 23 2010, 14:26 )
κατι ξεχασες...«Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να διαδίδω φήμες ή να κάνω σχόλια για τον Σαρούνας. Δεν είναι δουλειά μου. Είναι θέμα ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση»
Πριν ηταν μικροτερο το ρεπορταζ!
phoenix_93
Sep 23 2010, 15:29
Πάντως οι Τέπιτς-Καλάθης κοντεύουν να γίνουν Τσακνής-Μαχαιρίτσας σε λίγο πολλοί θα νομίζουν ότι είναι ένα άτομο.
AZ1980
Sep 23 2010, 16:00
QUOTE(phoenix_93 @ Sep 23 2010, 14:29 )
Πάντως οι Τέπιτς-Καλάθης κοντεύουν να γίνουν Τσακνής-Μαχαιρίτσας σε λίγο πολλοί θα νομίζουν ότι είναι ένα άτομο.
Xαχαχαχαχαχαχαααααααααα!!!! Πραγματικά!!! Έγραψες!
QUOTE(Ginobili @ Sep 23 2010, 14:31 )
Δεν ισχύουν και πολύ αυτά που λες,γιατί πολύ απλά ισχύει ο κανόνας ότι η καλύτερη ομάδα παίρνει στο τέλος και την Ευρωλίγκα.Δεν είναι απλά θέμα βραδιάς για τις 2-3 καλύτερες ομάδες και όποιος κάτσει στην καλύτερη του βραδιά.Η Μπαρτσελόνα προφανώς δεν έχασε το πρωτάθλημα λόγω βραδιάς.3-0 το έχασε....3 ήττες συνεχόμενες,ξεφούσκωσε...άδειασε ψυχολογικά και σωματικά από δυνάμεις.Άλλος κανόνας αυτός...όταν μια ομάδα πηγαίνει φάιναλ4 στο πρωτάθλημα μετά πάντα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα εκτός κι αν έχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.
Δέχομαι ως μεγάλη εξαίρεση τον ΠΑΟ το 2002.Άμα δεις την ιστορία όμως...τα πράγματα δεν είναι τόσο τυχαία.
Το 95' η Ρεάλ του Σαμπόνις στην Ισπανία....
Το 96' ο ΠΑΟ στο Παρίσι...(σίγουρα το καλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη,αν και δεν το είχε δείξει από την αρχή)
Το 97' Ολυμπιακός...εξαίρεση το δέχομαι
Το 98' Κίντερ...περίπατο,το ξέραμε από τον Νοέμβρη
Το 99' Ζαλγκίρης...μακράν το καλύτερο μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη.Το έδειχνε όλη την χρονιά..όχι μόνο στο Μόναχο.Μας είχε προειδοποιήσει 1 χρόνο πριν με την Στεφανέλ....απλά το βάρος της φανέλας δεν μπορούσε να την χρήσει εύκολα φαβορί.
Το 2000 ΠΑΟ....μακράν το καλύτερο ρόστερ.Ναι έχασε 1 κύπελλο λίγο πριν το φάιναλ4,δεν λέει τίποτα αυτό.Στους τελικούς πάλι έκανε πλάκα.
Το 2001(Κίντερ-Μακάμπι)
Το 2002 εξαίρεση
Το 2003 Μπαρτσελόνα.......ουδέν σχόλιο
Το 2004 Μακάμπι.....ουδέν σχόλιο
Το 2005 Μακάμπι....Η ΤΣΣΚΑ είχε το φάιναλ4 στην Μόσχα,και πήγαινε τρένο σύμφωνοι.Αλλλά καλύτερο ρόστερ από την Μακάμπι δεν είχε.Ο Παπαλουκάς δεν ήταν Σάρας.Ο Μπράουν δεν ήταν Πάρκερ,Ο Ντικούδης δεν ήταν Μπαστόν,ούτε ο Άντερσεν ήταν Βούισιτς.Η Μακάμπι είχε καλύτερους παίκτες,όπως και η Ταού(Καλντερόν-Μάτσε-Πριτζιόνι-Σκόλα-Χάνσεν)
Το 2006 ΤΣΣΚΑ...σίγουρα η καλύτερη ομάδα,με το καλύτερο ρόστερ.Η Μακάμπι χωρίς Σάρας...και ο ΠΑΟ να έχει πέσει σε κώμα από τα τέλη Γενάρη.
Το 2007 ΠΑΟ....το καλύτερο ρόστερ,και σχετικά εύκολα.Φαινόταν όλη την χρονιά.
Το 2008 ΤΣΣΚΑ...το καλύτερο ρόστερ...και το πήρε και εύκολα.Φαινόταν όλη την χρονιά.
Το 2009 ΠΑΟ...το καλύτερο ρόστερ,τις μεγαλύτερες προσωπικότητες,από την Πρόκομα και μετά πήγαινε τρένο.
Το 2010 Μπάρτσα....φαινόταν όλη την χρονιά.
Δεν έγραψα μόνο θέμα βραδιάς αν πρόσεξες...Έγραψα και θέμα δουλειάς και θέμα ετοιμότητας...Όσα γράφεις με τον τρόπο που τα γράφεις αποτελούν μετά Χριστόν προφητεία...Ο ένας πρωταθλητής Ευρώπης φαινόταν,ο άλλος έκανε μπαμ,ο άλλος ήταν προφανής από τον Σεπτέμβριο...Πρέπει να βγάζεις τρελά χρήματα στο Στοίχημα!!
Φέτος ποιός θα το πάρει?? Φαίνεται ή όχι ακόμα?? Εγώ δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό να κάνει κανείς προβλέψεις... Τις σεζόν που αναφέρεις ότι την Ευρωλίγκα κατέκτησαν τα φαβορί με βάση το ρόστερ υπήρχαν και άλλα φαβορί...Πρωταθλητής όμως είναι μόνο ένας...Το 2009 το τελευταίο σουτ του Σίσκα θα μπορούσε να είναι εύστοχο! Θα ήταν έκπληξη να κατακτήσει την Ευρωλίγκα η ΤΣΣΚΑ? Επιπλέον το εντυπωσιακότερο μπάσκετ όλη την σεζόν το έπαιζε η Μπαρτσελόνα η οποία 2 φορές είχε ισοπεδώσει τον Παναθηναικό...Αν ήταν εκείνη στον τελικό αντί της ΤΣΣΚΑ,σε έναν ημιτελικό που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε νικήσει,ίσως να ήταν εκείνη πρωταθλήτρια Ευρώπης...Τραίνο πήγαινε και αυτή και έχοντας και τις 2 εύκολες νίκες επί του Παναθηναικού στους ομίλους θα λέγαμε ότι...φαινόταν!! Το 2007 Παναθηναικός και ΤΣΣΚΑ ήταν ισάξιες ομάδες,άνετα θα μπορούσε να ήταν οι Ρώσοι νικητές! Θα έκανε εντύπωση? Το 2006 η ΤΣΣΚΑ σπρώχτηκε αρκετά από την διαιτησία για να πάρει επιτέλους το τρόπαιο! Και ο Παναθηναικός όπως είπες σε κώμα από τον Γενάρη! Κι αν είχε πέσει η ΤΣΣΚΑ σε κώμα και το έπαιρνε ο Παναθηναικός θα ήταν άδικο? Το ''κώμα'' δεν είναι θέμα ρόστερ... Το 2005 η ΤΣΣΚΑ ήταν το απόλυτο φαβορί όπως και η Κίντερ το 2002! Και οι δύο φάγανε τα μούτρα τους...Αν όμως το 2002 το έπαιρνε η Κίντερ και το 2005 η ΤΣΣΚΑ ξέρεις τι θα έγραφες τώρα? Φαινόταν... Το 2004 η Μακάμπι εκανε περίπατο στο final4,θυμάσαι όμως πόσα θαύματα μαζί έγιναν για να φτάσει σε αυτό? Τρίτο ματς και καθοριστικό της σειράς των play off κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Τελ Αβίβ (η πρόκριση κρινόταν στις 2 νίκες) Μένει ένα δευτερόλεπτο,οι Λιθουανοί προηγούνται με 2 πόντους και έχουν και 2 βολές!! Αστοχούν και στις 2 και η Μακάμπι έχει επαναφορά από την μπασκέτα της...Ο Σαρπ βάζει τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου και στέλνει τους Ισραηλινούς κυριολεκτικά από την κόλαση στον παράδεισο...Αν εκείνο το απίστευτο τελευταίο δευτερόλεπτο είχε εξελιχθεί όπως γίνεται στο 99,9% των περιπτώσεων ποιός θα θυμόταν τώρα εκείνη τη Μακάμπι που το πήρε άνετα με 50 πόντους διαφορά στον τελικό απέναντι στην Τιμσίστεμ?? Το 1996 ο Πάναθηναικός πελαγοδρομούσε χάνοντας μέχρι και από την Μπενφίκα και βρέθηκε μιά ανάσα από το να αποκλειστεί ακόμα και από τα play off. Πέρασε χάρη σε μιά αγχωτική νίκη επί της Κίντερ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας εξαιτίας επεισοδίων που είχαν γίνει στην εντός έδρας ήττα με την Ορτέζ! Δεν ήταν φαβορί ούτε στα ματς με την Μπένετον Τρεβίζο την οποία πέρασε με μειονέκτημα έδρας! Χρίστηκε φαβορί όταν πλέον έφτασε στο final4 μετά κόπων και βασάνων...Αν όμως η τάπα του Βράνκοβιτς χρεωνόταν αντικανονική στον τελικό με την Μπαρτσελόνα και οι Ισπανοί (που ήταν σταθερότεροι όλη τη σεζόν και μας είχαν νικήσει 2 φορές στους ομίλους-στο ΟΑΚΑ με 20άρα) κατακτούσαν το τρόπαιο δεν θα λέγαμε ότι φαινόταν?? Πιό πολύ πάντως φαινόταν γι αυτούς! Για μας μέχρι να πάμε στο Παρίσι δεν φαινόταν με τίποτα! Μήπως κάτι ανάλογο δεν έγινε και με τον Ολυμπιακό ένα χρόνο μετά? Η ομάδα που έχανε από τον ΒΑΟ απέκλεισε για πλάκα τον Παναθηναικό (που μέχρι τότε πήγαινε τραίνο) με 20άρα στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία έκανε πλάκα και στο final4! Τραίνο ήταν και ο Παναθηναικός την δεύτερη σεζόν του Σούμποτιτς αλλά τον εκτροχίασε ποιός?? Η Τιμισίστεμ με μειονέκτημα έδρας! Την Ζαλγκίρις δεν την περίμενε κανείς περισσότερο από τον Παναθηναικό του Ράτζα και του Μποντιρόγκα! Το 1994 ο Ολυμπιακός των Πάσπαλι-Τάρπλει-Τάρλατς-Φασούλα ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα μάλιστα στην ταπεινή Μπανταλόνα! Και όμως... Ή μήπως φαινόταν η Λιμόζ το 1993 στο ΣΕΦ? Μάλλον ο ΠΑΟΚ των αστέρων ήταν αυτός που φαινόταν! Τι θέλω να πω με όλα αυτά? Πράγματα που ξέρουμε όλοι... Ότι σημασία έχει η κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες όταν έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια...Ότι σπάνια υπάρχει ένα απόλυτο φαβορί,συνήθως υπάρχουν 3,4,5 ομάδες ικανές να φτάσουν στην κορυφή και εν τέλει τα καταφέρνει η πιό δουλεμένη,η πιό έτοιμη,ορισμένες φορές και η πιό τυχερή...Και βέβαια ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι εκπλήξεις...
Κάποιος νωρίτερα έγραψε ότι ο Παναθηναικός με το ρόστερ που έχει δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα... Έλεος ρε παιδιά... Να πει κάποιος ότι δεν είναι το πρώτο φαβορί να το δεχτώ... Αλλά ότι δεν θα είναι ανταγωνιστικός??? Τι θα είναι δηλαδή??? Σάκος του μποξ???
priest
Sep 23 2010, 17:09
εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...ποιος δεν θελει τον σαρας?
η διοικηση η ο ζοτς..πριν λιγο καιρο ο θανασης ελεγε πως τον σαρας δεν τον θελει ο ζοτς και τωρα ο ζοτς λεει πως ειναι θεμα της διοικησης και του σαρας για το αν μεινει ο τελευταιος.οτι να΄ναι..
roben συμφωνω δεν διαφωνω εν μερει μαζι σ αλλα αν κατσουμε και σκεφτουμε ολους τους παραγοντες που κρινουν ενα ματς την κατσαμε..
με τα εως τωρα δεδομενα ο παο θα παιξει ωραιο μπασκετ αλλα εναντιον μεγαλων ομαδων δυσκολα θα κανει το κατι παραπανω!!!ο ζοτς απλα φτιαχνει μια ομαδα με μελλον...και οι αλλαγες θα συνεχιστουν και του χρονου..οι μεταγραφες 30+ εχουν ληξει για τον παο..τουλαχιστον αυτο βλεπω και δεν με πειραζει.
ALdaperan
Sep 23 2010, 19:18
QUOTE(roben @ Sep 23 2010, 17:40 )
Κάποιος νωρίτερα έγραψε ότι ο Παναθηναικός με το ρόστερ που έχει δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα... Έλεος ρε παιδιά... Να πει κάποιος ότι δεν είναι το πρώτο φαβορί να το δεχτώ... Αλλά ότι δεν θα είναι ανταγωνιστικός??? Τι θα είναι δηλαδή??? Σάκος του μποξ???
αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται! Μίλησα συγκεκριμενα για τη barcelona .Συγκρινα το περσινο ροστερ του παο με το φετινο και ειπα οτι αφου δεν τους νικησαμε περσι που κατα την αποψη μου ειχαμε πληρεστερο ροστερ δεν θα ειμαστε ανταγωνιστικοι και φετος απεναντι τους!!
Δε μιλησα γενικα ..συγκεκριμενα για μπαρτσελονα και ρεαλ ειπα!!
Υγ: υπάρχουν και οι παραγραφοι ε..
QUOTE(priest @ Sep 23 2010, 18:09 )
η διοικηση η ο ζοτς..πριν λιγο καιρο ο θανασης ελεγε πως τον σαρας δεν τον θελει ο ζοτς και τωρα ο ζοτς λεει πως ειναι θεμα της διοικησης και του σαρας για το αν μεινει ο τελευταιος.οτι να΄ναι..
που το είδες κατι τέτοιο γιατί εγω δεν είδα πουθενά να λέει ο ζοτς οτι δεν τον θελει η διοικηση!!!
QUOTE(priest @ Sep 23 2010, 18:09 )
Τον Σάρας δεν τον θέλει ο Ζοτς και η διοίκηση θέλει ότι και ο Ζοτς.
Θα ήταν μία κίνηση χωρίς ουσία καθώς όπως φαίνεται και όπως δήλωσε ο Ζοτς η ομάδα θα τρέξει περισσότερο και θα παίξει πιο επιθετική άμυνα με focus στο rebounding.
Σε αυτό το στυλ παιχνιδιού δεν μπορεί πλέον ο Σάρας να ανταπεξέλθει.
Έτσι και αλλιώς είχε μικρό χρόνο συμμετοχής ο οποίος θα καλυφθεί αυξάνοντας τον χρόνο δύο νέων παιδιών με πιο γρήγορα πόδια και μεγαλύτερο κίνητρο.
Αν υπάρχει κανένας παίκτης που να μην παραπονιέται αν σκουπίζει τον πάγκο να μπορεί να τρέξει και να επικεντρώνεται στην άμυνα ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή του, καλώς να μας έρθει.
Και στην ομάδα του 2007 ο Βούγιανιτς ήταν κίνηση της τελευταίας στιγμής από το πουθενά και ένα ρίσκο που βγήκε.
Δεν υπάρχει λογική στο παίρνουμε ένα γκαρντ αρκεί να πάρουμε, ή αν τραυματιστεί ο Μήτσος τί κάνουμε.
Πέρσι και πρόπερσι μας έλειπε τριάρι αλλά είχαμε πολλά γκαρντς. Φέτος έχουμε τριάρι και λιγότερα γκαρντς.
priest
Sep 23 2010, 22:23
ομως στην συνεντευξη λεει ο ζοτς.....«Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να διαδίδω φήμες ή να κάνω σχόλια για τον Σαρούνας. Δεν είναι δουλειά μου. Είναι θέμα ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση»
το ξαναποσταρα και πριν αλλα αμφιβαλλω αν το ειδε κανεις.
Nik Tepits
Sep 23 2010, 22:27
Αντε παλι τα ιδια...ο Ζοτς ειπε οτι δεν ειναι δικο του θεμα, αλλα της διοικησης. Ο Θανασης ειχε πει στην κληρωση οτι ο Ζοτς δεν τον θελει, οχι εμεις. Γιατι δεν βγαινει ο Ομπραντοβιτς, και να πει εξω απο τα δοντια, οτι δεν τον υπολογιζει στα αγωνιστηκα του πλανα και τελος! Γιατι πρεπει να ριχνει το μπαλακι στη διοικηση, οταν ειναι αυτος που αποφασιζει? Ελεος δηλαδη, μια φορα δεν μπορουν να πουν την αληθεια?
Συμφωνω οτι ειμαστε ενα σκαλι κατωτεροι απο Ρεαλ και Μπαρτσα ετσι οπως ειμαστε. Ευρωλιγκα δεν παιρνουμε με τιποτα, θα το παλεψουμε παλι στη ζουγκλα του ελλ. πρωταθληματος. Κριμα, ειμαι απογοητευμενος απο τις φετεινες κινησεις.
Ξεκινάμε με Σάρας. Από τα λεγόμενα διοίκησης και Ομπράντοβιτς αυτό που εξάγει κανείς είναι ένα αντιφατικό τοπίο. Κάποιος δεν λέει, δεν θέλει να πει όλη την αλήθεια. Εμείς ως φίλαθλοι τι να πιστέψουμε ... ? Μάλλον επιβεβαιώνεται πως το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό. Πέρυσι ο Σάρας ενημέρωσε πλήρως για το πρόβλημα τραυματισμού ? Υπήρχε θέμα, αλλά άγνωστο αν και πόσο έθιξε τον εγωισμό του Παύλου και επηρέασε τα αγωνιστικά πλάνα του Ζοτς. Ο Ζοτς τι φοβάται και δεν λέει ότι δεν είναι στα πλάνα μας ο Σάρας ? Γιατί πετάει το γάντι στη διοίκηση μέσω της συνέντευξης? Πείτε μου λοιπόν πότε ξανά στην εποχή Ζοτς στον Παναθηναικό υπήρξε τέτοιο θέμα ? Είναι σαν να επεμβαίνει η διοίκηση στο χτίσιμο της ομάδας, αφού στην ουσία ο Ζοτς δεν θα είχε πρόβλημα να είναι και φέτος ο Σάρας στην ομάδα. Τουλάχιστον στην συνέντεξη αυτό υπονοείται. Εκτός... και αν υπάρχει συννενόηση, να λέγονται αυτά, για να ξενερώσει ο Σάρας ή να κατέβει σε τραγικά επίπεδα το κασέ του και να υπογράψει στην ομάδα ως τελευταία προσθήκη, και να παρουσιαστεί επικοινωνακά και ως μεσίας. Πάντως αυτές οι δηλώσεις εκατέρωθεν, ρίχνουν σκιές ... Και αν όντως υπάρχει άρνηση του Παύλου να ανανεώσει τον Σάρας, ενώ ο Ζοτς τον θέλει, τότε υπάρχουν σύννεφα...
Το θέμα πλέον τι γίνεται. Η ομάδα μπορεί να φαντάζει πιο ισχυρή αμυντικά, όμως επιθετικά μάλλον αποδυναμώνεται. Ως προς την αποτελεσματικότητα, ο Μάριτς δεν είναι Πέκοβιτς, στο low post ο Μαυροβούνιος ήταν ανίκητος. Στα γκαρντ εκείνο που θα λείψει είναι σίγουρα η δημιουργία αλλά και η διείσδυση του Σπανούλη. Οι Τέπιτς και Καλάθης δεν είναι καλοί σε αυτό. Γενικά ο κίνδυνος είναι η ομάδα επιθετικά να χάσει το στοιχείο της έκπληξης, το απρόβλεπτο. Το σύστημα εκτός πλάνου, που δικαιωματικά ήταν δουλειά του Σάρας και Σπανούλη, φέτος θα λείψει ή θα μειωθεί δραματικά. Και όταν κολλάει η ομάδα είναι κάτι που χρειάζεται. Ο Σάρας είναι μάλλον η τελευταία πριμαντόνα των Ευρωπαικών γηπέδων. Ναι όντως, έχει προβλήματα, έχει μεγαλώσει, δεν παίζει άμυνα, όμως όταν η μπάλα είναι 10 τόνους ο Σάρας θα ζητήσει μπάλα. Και πολλές φορές δεν έχει σημασία η κατάληξη, αλλά η ίδια η νοοτροπία του. Αυτή ήταν και που τον καθιέρωσε ως τον κορυφαίο πλην NBA άσο στον πλανήτη. Για αυτό λοιπόν, αν κρίνει ο Ζοτς πως ο Σάρας μπορεί μία ακόμη χρονιά, θα ήταν καλό ο Παύλος να αφήσει λίγο τους εγωισμούς στην άκρη και να τον φέρει πίσω στην ομάδα. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ζοτς έριξε το γάντι...
Σιγουρα αν μεινουμε ως εχουμε, δεν ειμαστε για πολλα...
T.W.Is.M.
Sep 23 2010, 22:50
QUOTE(roben @ Sep 23 2010, 17:40 )
Δεν έγραψα μόνο θέμα βραδιάς αν πρόσεξες...Έγραψα και θέμα δουλειάς και θέμα ετοιμότητας...Όσα γράφεις με τον Το 2004 η Μακάμπι εκανε περίπατο στο final4,θυμάσαι όμως πόσα θαύματα μαζί έγιναν για να φτάσει σε αυτό? Τρίτο ματς και καθοριστικό της σειράς των play off κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Τελ Αβίβ (η πρόκριση κρινόταν στις 2 νίκες) Μένει ένα δευτερόλεπτο,οι Λιθουανοί προηγούνται με 2 πόντους και έχουν και 2 βολές!! Αστοχούν και στις 2 και η Μακάμπι έχει επαναφορά από την μπασκέτα της...Ο Σαρπ βάζει τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου και στέλνει τους Ισραηλινούς κυριολεκτικά από την κόλαση στον παράδεισο...Αν εκείνο το απίστευτο τελευταίο δευτερόλεπτο είχε εξελιχθεί όπως γίνεται στο 99,9% των περιπτώσεων ποιός θα θυμόταν τώρα εκείνη τη Μακάμπι που το πήρε άνετα με 50 πόντους διαφορά στον τελικό απέναντι στην Τιμσίστεμ??
Ειμαι τελειως off-topic το ξερω, αλλα το 2004 δεν υπηρχαν σειρες πλει οφ στις 2 νικες. Υπηρχε ο ομιλος του top 16 οπου ο πρωτος περνουσε απευθειας στο φαιναλ φορ. Η Μακαμπι με τη Ζαλγκιρις βρισκονταν στον ιδιο ομιλο και επαιζαν αντιπαλοι την τελευταια αγωνιστικη με το νικητη να προκρινεται στο φαιναλ φορ.
Οσο για τα υπολοιπα ιστορικα στοιχεια,εγω θυμαμαι οτι η Ρεαλ το 1995 ηταν το πρωτο φαβορι που πηρε τον τιτλο. Ολα τα προηγουμενα χρονια τα θεωρητικα φαβορι ειχαν χασει(Μπαρτσελονα, Μακαμπι, Μπανταλονα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακος-ισως να ειναι εξαιρεση η Τρεισερ Μιλανο το 1988, αλλα παμε πολυ πισω τοτε). Το 1996 φαβορι θεωρουσαν τη Μπαρτσελονα και το 1997 ολα τα φαβορι ειχαν αποκλειστει πριν το φαιναλ φορ(μαλλον αποτελεσμα του νεου συστηματος διεξαγωγης). Μεταξυ αυτων που περασαν φαβορι ηταν ο Ολυμπιακος και η Μπαρτσελονα. Το 1998 ηταν φαβορι η Κιντερ, το 1999 επισης η Κιντερ(η Ζαλγκιρις δεν ηταν φαβορι ουτε με τον Ολυμπιακο), το 2000 ο ΠΑΟ, το 2001 η Κιντερ, οπως και το 2002, το 2003 και 2004 ηταν οι γηπεδουχοι, το ιδιο και το 2005 αλλα η ΤΣΣΚΑ δεν το πηρε. Απο κει και μετα η εννοια του φαβορι ηταν πιο ασθενης για τα επομενα 4 χρονια. Ο ΠΑΟ το 2007 ειχε ενα προβαδισμα λογω εδρας και η ΤΣΣΚΑ το 2008 ηταν επισης φαβορι. Το 2006 και το 2009 δεν μπορω να πω οτι καποια ομαδα ειχε προβαδισμα αντικειμενικα. Περσι ηταν φαβορι η Μπαρτσελονα και ακολουθουσε ο Ολυμπιακος.
Σε γενικες γραμμες παντως δεν μπορω να πω οτι η ομαδα που εμπαινε στο φαιναλ φορ ως φαβορι(λογω αποδοσης ολη τη σεζον) ηταν και αυτη που κερδιζε.
comrade
Sep 23 2010, 23:29
QUOTE(priest @ Sep 23 2010, 23:23 )
ομως στην συνεντευξη λεει ο ζοτς.....«Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να διαδίδω φήμες ή να κάνω σχόλια για τον Σαρούνας. Δεν είναι δουλειά μου. Είναι θέμα ανάμεσα σε εκείνον και τη διοίκηση»
το ξαναποσταρα και πριν αλλα αμφιβαλλω αν το ειδε κανεις.
QUOTE(Nik Tepits @ Sep 23 2010, 23:27 )
Αντε παλι τα ιδια...ο Ζοτς ειπε οτι δεν ειναι δικο του θεμα, αλλα της διοικησης. Ο Θανασης ειχε πει στην κληρωση οτι ο Ζοτς δεν τον θελει, οχι εμεις. Γιατι δεν βγαινει ο Ομπραντοβιτς, και να πει εξω απο τα δοντια, οτι δεν τον υπολογιζει στα αγωνιστηκα του πλανα και τελος! Γιατι πρεπει να ριχνει το μπαλακι στη διοικηση, οταν ειναι αυτος που αποφασιζει? Ελεος δηλαδη, μια φορα δεν μπορουν να πουν την αληθεια?
Ρε παιδια, δεν ριχνει μπαλακι κανενας σε κανεναν. Εγω το αντιλαμβανομαι ως εξης:
Σαν να λεει ο Ζοτς: «Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού.
Δεν θελω να δημιουργησω υπονοιες οτι μπορει να ειναι. Δεν ειναι δουλεια μου. Το, τι εκκρεμμοτητες/θεματα εχει ο σαρουνας με τη διοικηση δεν με αφορουν»
TOTAL-BLAKS
Sep 23 2010, 23:38
QUOTE(comrade @ Sep 24 2010, 00:29 )
Ρε παιδια, δεν ριχνει μπαλακι κανενας σε κανεναν. Εγω το αντιλαμβανομαι ως εξης:
Σαν να λεει ο Ζοτς: «Ο Σαρούνας δεν είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν θελω να δημιουργησω υπονοιες οτι μπορει να ειναι. Δεν ειναι δουλεια μου. Το, τι εκκρεμμοτητες/θεματα εχει ο σαρουνας με τη διοικηση δεν με αφορουν»
Δηλαδή τι;
Του χρωστάνε λεφτά μήπως;
j-kidd13
Sep 23 2010, 23:39
Μα απο τη στιγμή που το συμβόλαιο έληξε και δεν ανανεώθηκε,ο Σάρας επίσημα δεν είναι παίκτης του Παναθηναικού.Δεν νομίζω οτι ο Ζοτς λέει τίποτα άλλο πέρα απ'αυτό.Δεν βλέπω να λέει πουθενά δεν είναι στα πλάνα μου,ή δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει κλπ.Τώρα πάλι,μου φαίνεται λίγο δύσκολο να είπε ο Ομπράντοβιτς οτι θέλει τον Σάρας και του χρόνου,και να μην τον θέλουν οι Γιαννακοπουλαίοι...Να πώ οτι ζητάει και πολλά λεφτά...
αν λυθεί το συμβόλαιο του πέτζα λέτε να τον χτυπήσουμε ή θα πάει απ ευθείας στους ΄΄άλλους΄΄;
priest
Sep 23 2010, 23:54
QUOTE(GMlls @ Sep 24 2010, 00:46 )
αν λυθεί το συμβόλαιο του πέτζα λέτε να τον χτυπήσουμε ή θα πάει απ ευθείας στους ΄΄άλλους΄΄;
θα τον χτυπησει ο θανασης στον κεφαλι και οπως θα ειναι ζαλισμενος θα τον βαλει να υπογραψει με ετησιο κασε 500,000ευρω!!!
kseplenhs
Sep 24 2010, 00:10
QUOTE(priest @ Sep 24 2010, 00:54 )
θα τον χτυπησει ο θανασης στον κεφαλι και οπως θα ειναι ζαλισμενος θα τον βαλει να υπογραψει με ετησιο κασε 500,000ευρω!!!
δίνουμε 1 εκ.
και ζαλισμένος εμάς θα προτιμήσει
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 23 2010, 23:50 )
Ειμαι τελειως off-topic το ξερω, αλλα το 2004 δεν υπηρχαν σειρες πλει οφ στις 2 νικες. Υπηρχε ο ομιλος του top 16 οπου ο πρωτος περνουσε απευθειας στο φαιναλ φορ. Η Μακαμπι με τη Ζαλγκιρις βρισκονταν στον ιδιο ομιλο και επαιζαν αντιπαλοι την τελευταια αγωνιστικη με το νικητη να προκρινεται στο φαιναλ φορ.
Πρέπει να έχεις δίκιο,δεν το θυμόμουν καλά,η ουσία βέβαια δεν αλλάζει...
QUOTE(ALdaperan @ Sep 23 2010, 20:18 )
αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις μου φαινεται! Μίλησα συγκεκριμενα για τη barcelona .Συγκρινα το περσινο ροστερ του παο με το φετινο και ειπα οτι αφου δεν τους νικησαμε περσι που κατα την αποψη μου ειχαμε πληρεστερο ροστερ δεν θα ειμαστε ανταγωνιστικοι και φετος απεναντι τους!!
Δε μιλησα γενικα ..συγκεκριμενα για μπαρτσελονα και ρεαλ ειπα!!
Υγ: υπάρχουν και οι παραγραφοι ε..
Ok,νόμιζα ότι αναφερόσουν γενικά στην Ευρωλίγκα...Ανακαλώ! Πάντως η σύγκριση των ρόστερ αποτελεί απλά ένα πρώτο στοιχείο για την δυναμικότητα των ομάδων...Ακόμα σημαντικότερα στοιχεία είναι η χημεία,ο τρόπος παιχνιδιού,η σταθερότητα,η φρεσκάδα,η ετοιμότητα στα κρίσιμα παιχνίδια,οι τραυματισμοί,οι προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ,ένα κουβάρι θεμάτων που θα ξετυλίγεται κατά την διάρκεια της σεζόν...Ακόμα και το πως ματσάρουν 2 ομάδες μεταξύ τους είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο...
υγ.ok,θα προσπαθήσω να σας βγάζω λιγότερο τα μάτια από εδώ και πέρα...
iraklis peristeriou
Sep 24 2010, 12:46
Το ρεπορτάζ από τη Σερβία λέει πως ο Μπόγρης "πολύ σύντομα" θα παραχωρηθεί σε ομάδα Α1.
Δηλαδή το ρόστερ πέφτει στους 14 παίχτες.
Άραγε θα πάρουμε έναν ακόμα παίχτη, (σούτινγκ) γκαρντ;
πιστεύω ή θα πάρουμε σούπερ σταρ (Ρούντι/Πέτζα) ή τίποτα...
nvip13
Sep 24 2010, 13:37
Ελπίζω να ψήνεται κάτι γιατι αλλιώς μόνο με καμια ούζιτσε θα χαιρόμαστε!
Θεωρώ πως κάτι καλό κυνηγάμε αλλιως θα μείνει ο τρελο Σάρας και βλέπουμε..
j-kidd13
Sep 24 2010, 14:28
QUOTE(iraklis peristeriou @ Sep 24 2010, 13:46 )
Το ρεπορτάζ από τη Σερβία λέει πως ο Μπόγρης "πολύ σύντομα" θα παραχωρηθεί σε ομάδα Α1.
Άραγε θα πάρουμε έναν ακόμα παίχτη, (σούτινγκ) γκαρντ;
πιστεύω ή θα πάρουμε σούπερ σταρ (Ρούντι/Πέτζα) ή τίποτα...
Τον Μπογρη τον θελει ο Γκεκος στην Αεκ....
Πλεον με την αποκτηση του Σατο,αλλα και του Καιμακογλου,η ομαδα δεν χρειαζεται αλλο παικτη περα απο εναν ασο...
Και δεν ξερω αν υπαρχει πλεον παικτης που να μπορει να σταθει στο επιπεδο του Παναθηναικου ανταγωνιστικα.
http://www.sport-fm.gr/article/294493Ενα αρθρο για το θεμα Σαρας...
Magnus92
Sep 24 2010, 15:08
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 24 2010, 15:28 )
Τον Μπογρη τον θελει ο Γκεκος στην Αεκ....
Πλεον με την αποκτηση του Σατο,αλλα και του Καιμακογλου,η ομαδα δεν χρειαζεται αλλο παικτη περα απο εναν ασο...
Και δεν ξερω αν υπαρχει πλεον παικτης που να μπορει να σταθει στο επιπεδο του Παναθηναικου ανταγωνιστικα.
http://www.sport-fm.gr/article/294493Ενα αρθρο για το θεμα Σαρας...
Aρκετα καλο το αρθρο για τον Σαρας. Επιμενω πως 10 ποιοτικα λεπτα του τρελο-Λιθουανου θα ηταν αρκετα χρησιμα για την ομαδα.
Απο 'κει και περα ... Πετζα ψυχαρα για παντα τρυφυλλαρα !!!!
Ginobili
Sep 24 2010, 18:25
QUOTE(iraklis peristeriou @ Sep 24 2010, 10:46 )
Στους 13 θα πέσει.Τώρα έχουμε 14
vastravoud
Sep 24 2010, 18:32
Πάντως, αν σκεφτούμε το περσινό χουνέρι του Σάρας, δεν αδικώ καθόλου τον Ζοτς για το τωρινό "καψόνι". ΟΚ, κι εγώ ήθελα να μείνει ο τρελός, αλλά είναι αλήθεια ότι δε φέρθηκε σωστά.
Όπως και να έχει, το έχω ξαναπεί, ήταν τιμή μας που ένας τέτοιος μεγάλος αθλητής φόρεσε τη φανέλα μας και τον απολαύσαμε 2 χρόνια(και κάτι ψιλά) στο ΟΑΚΑ
TOTAL-BLAKS
Sep 24 2010, 21:53
QUOTE(vastravoud @ Sep 24 2010, 19:32 )
Πάντως, αν σκεφτούμε το περσινό χουνέρι του Σάρας, δεν αδικώ καθόλου τον Ζοτς για το τωρινό "καψόνι". ΟΚ, κι εγώ ήθελα να μείνει ο τρελός, αλλά είναι αλήθεια ότι δε φέρθηκε σωστά.
Όπως και να έχει, το έχω ξαναπεί, ήταν τιμή μας που ένας τέτοιος μεγάλος αθλητής φόρεσε τη φανέλα μας και τον απολαύσαμε 2 χρόνια(και κάτι ψιλά) στο ΟΑΚΑ
Μπορεί να είναι μεγάλος παίχτης αλλα είναι μικρός σαν άνθρωπος.
Πέρυσι, αφού υπέγραψε μετα απο διαπραγματεύσεις και οχι με τους όρους που ήθελε, βγήκε μετά εκ του ασφαλούς και τα έσουρε σε αυτούς που τον πληρώνουν και καπάκι εκανε την εγχείρηση, χωρις να ρωτήσει κανέναν, μένωντας στην ουσία εκτός για ολη σχεδόν τη χρονιά.
Σαν να τους έλεγε, αφου δεν μου δωσατε αυτά που ήθελα παρτε την τώρα και πληρώνετε με για να κάθομαι.
Αυτό νομίζω πως λεγετε αλητεία και καλά του κάνουνε και τον εχουνε στο φτύσιμο φέτος.
greeneyes13
Sep 25 2010, 00:26
http://www.prasini.gr/index.php?option=com...ot&Itemid=7 Δεν το παραθέτω ούτε για τα όσα γράφει για τον Σάρας,ούτε φυσικά για τα όσα γράφει για το ΑΣΕΑΔ... Το παραθέτω για το sms και τις πιθανές ερμηνείες του...Νέο κουίζ λοιπόν από τον Βετάκη... ''Trade πριν από τις 15/12 για παίκτη που υπέγραψε νέο συμβόλαιο δεν επιτρέπεται. NBA rules''!
duncan21
Sep 25 2010, 03:37
QUOTE(roben @ Sep 25 2010, 03:49 )
http://www.prasini.gr/index.php?option=com...ot&Itemid=7 Δεν το παραθέτω ούτε για τα όσα γράφει για τον Σάρας,ούτε φυσικά για τα όσα γράφει για το ΑΣΕΑΔ... Το παραθέτω για το sms και τις πιθανές ερμηνείες του...Νέο κουίζ λοιπόν από τον Βετάκη... ''Trade πριν από τις 15/12 για παίκτη που υπέγραψε νέο συμβόλαιο δεν επιτρέπεται. NBA rules''!
Για τον Σκολα το λεει και για τα απιθανα σεναρια περι Οσφπ,Ντενβερ,Αντονι,κτλ.Δεν μπορει να γινει trade μεχρι της 15/12 απο τη στιγμη που υπεγραψε νεο συμβολαιο το καλοκαιρι...
και για τον άντερσεν επίσης.
Ginobili
Sep 25 2010, 12:10
QUOTE(roben @ Sep 25 2010, 01:49 )
Σιγά το κουίζ ρε Βετάκη,καταλάβαμε τον Σκόλα εννοείς.Λες και αυτό είναι το πρόβλημα...όχι τα 50 εκ που έχει να πάρει για τα επόμενα 5 χρόνια...
QUOTE(GMlls @ Sep 25 2010, 07:17 )
και για τον άντερσεν επίσης.
Ο Άντερσεν δεν έκανε καινούριο συμβόλαιο.Πήγε με ανταλλαγή στους Ράπτορς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.