Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
T.W.Is.M.
QUOTE(dimit @ Oct 22 2012, 23:45 ) *
@ pain of salvation & @ TWISM
Και μετα κατηγορειται ΕΣΕΙΣ εμενα οτι τρολλαρω....

TWISM την παρασκευη ,ως moderator , μου διεγραψες μηνυμα γιατι ηταν ειρωνικο και μου εκανες και κηρυγμα πρι τι επιτρεπετε και τι οχι. Πηγαινε διαβασε το κηρυγμα ΣΟΥ και πες μου αν το ειρωνικο σου μηνυμα στις 2330 επιτρεπεται.

Τελος επειδη με εκνευρισες. Γουσταρεις ,εδω δημισιως, να βαλουμε ενα στοιχηματακι για το αν ο Ολυμπιακος παρει ψηλο στην διαρκεια της περιοδου??

Δε με ενδιαφερει να βαλω στοιχηματα για το αν θα παρει ψηλο ή κοντο ή κανεναν. Θα παρει παιχτη οπου κρινει ο προπονητης οτι χρειαζεται. Δεν ειμαι εγω αρμοδιος να το αποφασισω, αρα ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με την αποφαση του μικρη σημασια εχει. Αν παρει παιχτη και παει καλυτερα η ομαδα, θα ειμαι ευχαριστημενος.
Δεν εγραψα ειρωνικο μηνυμα. Εκανα πλακα, αλλα κι αυτη εσυ την εχεις ξεκινησει! Τρολλαρισμα μπορεις να το χαρακτηρισεις, ναι. Κι εγω για τετοιο το ξεκινησα. Απ την αλλη βλεπω οτι η εμπαθεια σου με ενα ρολιστα της ιδιας της ομαδας σου παει να ξεπερασει τη δικη μου με τους Σερβους! Αυτο λοιπον δεν το δεχομαι και πρεπει να βρω τροπο να σε ξεπερασω! tongue.gif

Να σε ρωτησω και για το παιχνιδι ομως γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν αν διαφωνουμε δημοσιως. Λες απο το καλοκαιρι οτι επρεπε ο Ολυμπιακος να κινηθει για το Σχορτσανιτη. Εγω σου ειχα πει απο τοτε οτι πηραμε εναν κατωτερο παιχτη και δεν το αμφισβητησα ποτε αυτο το γεγονος. Ειδες σημερα το Σχορτσανιτη να ξεχωριζει στο παιχνιδι? Δε λεω, μπορει στο επομενο ντερμπι να βαλει Ντορσει, Χαινς και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις στα καλαθια. Ξερω οτι μπορει να το κανει σε μεμονωμενα ματς. Αλλα προς το παρον δεν το εκανε και δεν το εχει κανει ως τωρα σε σταθερο ρυθμο. Λες επισης οτι ο Ολυμπιακος δεν απειλει απο το low post. Ποσοι σεντερ στην Ευρωπη ομως το κανουν αυτο με συνεπεια? Δεν ειναι μετρημενοι? Ποιο το τοσο μεγαλο προβλημα λοιπον αν δεν εχουμε εναν τετοιο σεντερ, απο τη στιγμη που υπαρχουν 2 φοργουορντ που μπορουν να παρουν την μπαλα στο low post? Και ησουν προβληματισμενος στα παιχνιδια που δεχομασταν πολλους ποντους, γιατι ετσι δεν μπορουμε να παρουμε τιτλους. Σημερα λοιπον δεχτηκαμε λιγους ποντους(αρα και αμυνα μπορει να παιξει αυτη η ομαδα). Δεν απειλησαμε στο low post ειδικα στο δευτερο ημιχρονο, αλλα κερδισαμε. Χρησιμοποιωντας εναν οχι τοσο πολυδιαστατο τροπο παιχνιδιου και παιζοντας σε χαμηλο ρυθμο κερδισαμε. Που ειναι η καταστροφη λοιπον? Δε λεω οτι εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο με την επιτυχια, αλλα πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν τοσο μεγαλα προβληματα και κενα που θα μας καταδικασουν???

Το σταδιο που βρισκεσαι τωρα στη σχεση με την ομαδα το εχω περασει κι εγω και καταλαβαινω. Αν εγραφα κι εγω τοτε στο φορουμ, ολοι θα με αντιμετωπιζαν, οπως εγω εσενα. Απλα στη συνεχεια καταλαβα οτι εκανα λαθος στη σταση μου. Κι ας με δικαιωσε το αποτελεσμα...

QUOTE(Hakeem @ Oct 23 2012, 00:12 ) *
Ολα ειναι θεμα ρολων. Οι ψηλοι υπερπληρωνονται. Οι αθλητικοι ψηλοι ακομα περισσοτερο. Αυτοι που ξερουν και μπασκετ κιολας, τα παιρνουν ολα.

Μολις διαβασα αυτο, θυμηθηκα καποιον. Μετα κοιταξα λιγο πιο αριστερα και ειδα οτι τον εχεις κανει nick... wink.gif
passer
[quote name='Dred11' date='Oct 22 2012, 20:49 ' post='574491']
Η αιτία για μένα της κάκιστης εικόνας του Ολυμπιακού είναι ο πανάσχετος προπονητής του που δεν κάνει ούτε για σχολική ομάδα.

Έλα πες την αλήθεια... Είσαι ο Λιάκος ο Ζούρος ε;
natouralistis
QUOTE (dimit @ Oct 23 2012, 00:07 ) *
Αν για τα 3-5 λεπτα και ενα σουτ πληρωσες 350000 , γιατι δεν πληρωνες 500000 για τον Σοφο που μπορει να εκλεβε κανα 10λεπτο απο τους υπερπαικτες Ντορσευ -Χαινς και να βαζε και 5-6 ποντους? Και να μη μιαζουν οι αντιπαλες ρακετες σαν αβατο για την ομαδα μας?

Μα φιλε μου δε θα ερθει για τριτος... αλλα για τριτος μεταξυ ισων . Να δωσει αυτα που λειπουν απο Ντορσυ χαινς

Σε καμια ομαδα μπασκετ του κοσμου δεν υπαρχει μια τριαδα ισαξιων παιχτων για να καλυψουν μια θεση. Μονο ισως στη dream team και αυτο στα πρωτα ματς του ομιλου, στη συνεχεια ο 3ος ή δε παιζει ή παιζει 2λεπτα. Οι ομαδες εχουν ρολους αντιστοιχους με αυτους μιας συμμοριας, μιας επιχειρησης, μιας λεγεωνας στη μαχη. Μονο ετσι λειτουργουν, επισης στις ομαδες οπως αντιστοιχα και στις αλλες κατηγοριες που ανεφερα δεν υφισταται η εννοια της δημοκρατιας ακκριβως για να γινει πιο ευκολα ο καταμερισμος και η κατανοηση των ρολων. Κραζεις τα αδερφια που πηραν το Μαυροειδη αντι για το Σοφο σε καθε ποστ που κανεις, εχουν απαντησει 50 ατομα οτι ειναι διαφορετικο πραγμα ο ρολος του ρολιστα που εχει ο Μαυροειδης απο τον πρωταγωνιστικο του Σοφο, αλλα τπτ συνεχιζεις. Στη τελικη με παρθενογεννεση βρεθηκε στα παρκε ο Σοφοκλης? Μηπως λεω μηπως ηταν παιχτης των αφων για 5 χρονια, οπου χρυσοπληρωνοταν και αντι να παιζει μπασκετ εκανε αποτοξινωση απο το πιτογυρο στην Ελβετια? Μηπως παρόλα αυτα επειδη ο Σοφοκλης ηταν αγαπητος στον κοσμο οι αφοι τον συγχωρουσαν για τον ερασιτεχνισμο του και τον κρατουσαν στην ομαδα? Ε νισαφι πια, τερμα οχι αλλα πισωγυρισματα.

Αν δεν εισαι ο Αλεξανδρος ,μπας και εισαι ο Παναγιωτης (το δεξι χερι του μεγαλου)?
pain of salvation
QUOTE(dimit @ Oct 22 2012, 23:07 ) *
...απο τους υπερπαικτες Ντορσευ -Χαινς...

Μάπα και ο Χάινς?
Έχεις συνειδητοποιήσει τι έκανε πέρσι ο Ολυμπιακός?
Γιατί τέτοια απαξίωση?
Φαντάσου να μας απέκλειε η Σιένα...βουρ για Δ' ΕΣΚΑ φέτος ο θρύλος...

Υποθέτουμε ότι ο Ντούντα ήθελε να φύγει,
η περσινή ομάδα βγήκε πρώτη στην Ευρώπη,
οι καιροί είναι δύσκολοι,λεφτά πολλά δεν υπάρχουν,έσοδα δεν έχουμε και λέμε να κρατήσουμε την ίδια ομάδα,
πες ότι έχουμε κάνει λαλακία και δεν πήραμε Σόφο...τι άλλο κακό βλέπεις?

QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 22 2012, 23:21 ) *
... Σημερα λοιπον δεχτηκαμε λιγους ποντους(αρα και αμυνα μπορει να παιξει αυτη η ομαδα)...

αμέ...όπως είπε και ο Πέρπε :
" "Ο Ολυμπιακός δεν έχει τη νοοτροπία να δέχεται 85 πόντους και να βάζει 95, η φιλοσοφία του είναι να κρατάει τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ και έτσι να κερδίζει τα παιχνίδια"

...ντάξει...στην Τουρκία ξεχαστήκαμε λίγο biggrin.gif

Έλα παιδιά,έχουμε και δουλειές αύριο.Καλό βράδυ
SteveNashidis
QUOTE(kseplenhs @ Oct 22 2012, 21:45 ) *
Μπαρτζώκας με την κίνηση να βγάλει παπανικολάου όταν κόλλησε το τρίποντο και καπάκι να τον ξαναβάλει,μου ανέβασε την πίεση.Είχα να ρίξω τέτοια χριστοπαναγία σε προπονητή απο τον δράκο των λιμουζό (αισίως).Τρικυμία εν κρανίω...

Στον ολυμπιακό πρέπει να προβληματιστούν απο την απόδοση των 3ων απο τα 4 γκαρντ(ολους πλην σπανούλη δλδ).Και με τέτοιους σλούκα και λο,απορώ που δεν δίνεται μιση ευκαιρία στον λιθουανό.Τρικυμία εν κρανίω vol.2...

Στο πρώτο που λες ο σχολιαστής του αγώνα είπε οτι είχε δηλωθεί η αλλαγή στη γραμματεία γιαυτό και έγινε και ο Μπαρτζώκας το κατάλαβε που έκανε λαλακία και τον ξανα έβαλε μέσα στον αγώνα στην επόμενη φάση . Όντως πολύ κουφό για το επίπεδο του αγώνα καθώς θα μπορούσε να είχε στοιχίσει αν δεν γινόταν διακοπή στην επόμενη φάση για να ξαναμπεί ο Παπ ! ! Κανονικά ο μπαρτζώκας έπρεπε να τραβήξει τον Περπε να κάτσει στον παγκο και να πει οτι δεν γινεται η αλλαγή ! Τέτοια κόλπα έκαναν συχνά Ομπραντοβιτς , Ντούντα που μάλωναν με τη γραμματεία και δεν τους έλεγε και κανείς τίποτα tongue.gif . Aλλά είπαμε ρίξαμε λίγο το επίπεδο στο θέμα προπονητή , πρέπει να το δεχτούμε , το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο άθλιο !!!

Για τον Γκέτσε δεν ξέρω , οι κακές ικανότητες του στο αμυντικό κομμάτι δεν του επιτρέπουν να παίρνει πολλές ευκαιρίες και όχι άδικα καθώς αν μπει σαν γατάκι στον αγώνα και δεν σταυρώνει καλάθι τι να το κάνεις μέσα στο παρκέ όταν σου είναι τρύπα και άμυνα και επίθεση .

Εγώ θα ρωτήσω τώρα , δεν ξέρω αν είναι μπασκετικώς ορθό αλλά όταν σε καλή μέρα Περπέρογλου και Παπανικολάου δεν μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια πεντάδα ; Γιατί ο ένας να τρώει χρόνο από τον άλλον; Δεν μπορούν να ταιριάξουν ; Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δυνατό σχήμα με τόσους ψηλούς γκαρντ (μαζί με τον Σπανούλη ) με πάρα πολλές επιλογές είτε για ποστάρισμα είτε για σουτ απο την περιφέρεια που όπως φαίνεται και οι δύο έχουν αυτές τις αρετές .
dimit
Ρε παιδια... Δε μετραται παντα η παρουσια ενος παικτη με ποσους ποντους εβαλε... Πρεπει να βλεπουμε το μπασκετακι πιο βαθια... Ο σοφο το εκανε το μεριδιο του σημερα.... Απλα δε τοαξιοποιησαν οι συμπαικτες του . Δε μας εβαλε στα καλαθια αλλα μας εβαλε στις ρακετες. 4 τον φυλαγαμε. Τωρα αν Ουκιτς και κιτσεν δε μπορουν να βαλουν τα πεναλτι ο Σοφο φταιει?
Αν ειχαμε τον Σοφο στην Πολη μονο και μονο η παρουσια του θα ελλατωνε την πιεση στους περιφεριακους μας καθως η εφες θα ηταν υποχρεωμενη να κλεισει την αμυνα της.
Ναι εχουμε δυο παικτες με ποστ παιχνιδι ,αλλα στα τελευταια 2 παιχνιδια δε το ειδαμε. Η ομαδα επαιζε με 5 παικτες στο τριποντο
Ολες οι καλες ομαδες εχουν καπιον καλο ψηλό να ποσταρει ή εστω να του ακουμπήσουν τη μπάλλα
Πμαρτσα -Αντιτς , Μιλανο -Μπουρουση ( και για να σας προλαβω ,εβαλε 23 ποντους απεναντι στην εφες που μας ξεφτιλισε) ,ΤΣΣΚΑ-Κριστιτς, Εφες -Μπαρατς,Ερτεν, Παο -Σοφο,

Φιλε TWISM γκρινιαζω και σημερα γιατι παλι ημασταν κακιστοι. Ο Κουλος νικησε τον αναπηρο.
Σημερα ημασταν πολυ κακοι επιθετικα. Απλα ο Παο ηταν χειροτερος.

kseplenhs
QUOTE(Voyager @ Oct 23 2012, 00:49 ) *
Στο πρώτο που λες ο σχολιαστής του αγώνα είπε οτι είχε δηλωθεί η αλλαγή στη γραμματεία γιαυτό και έγινε και ο Μπαρτζώκας το κατάλαβε που έκανε λαλακία και τον ξανα έβαλε μέσα στον αγώνα στην επόμενη φάση . Όντως πολύ κουφό για το επίπεδο του αγώνα καθώς θα μπορούσε να είχε στοιχίσει αν δεν γινόταν διακοπή στην επόμενη φάση για να ξαναμπεί ο Παπ ! ! Κανονικά ο μπαρτζώκας έπρεπε να τραβήξει τον Περπε να κάτσει στον παγκο και να πει οτι δεν γινεται η αλλαγή ! Τέτοια κόλπα έκαναν συχνά Ομπραντοβιτς , Ντούντα που μάλωναν με τη γραμματεία και δεν τους έλεγε και κανείς τίποτα tongue.gif . Aλλά είπαμε ρίξαμε λίγο το επίπεδο στο θέμα προπονητή , πρέπει να το δεχτούμε , το ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο άθλιο !!!

Για τον Γκέτσε δεν ξέρω , οι κακές ικανότητες του στο αμυντικό κομμάτι δεν του επιτρέπουν να παίρνει πολλές ευκαιρίες και όχι άδικα καθώς αν μπει σαν γατάκι στον αγώνα και δεν σταυρώνει καλάθι τι να το κάνεις μέσα στο παρκέ όταν σου είναι τρύπα και άμυνα και επίθεση .

Εγώ θα ρωτήσω τώρα , δεν ξέρω αν είναι μπασκετικώς ορθό αλλά όταν σε καλή μέρα Περπέρογλου και Παπανικολάου δεν μπορούν να παίξουν μαζί στην ίδια πεντάδα ; Γιατί ο ένας να τρώει χρόνο από τον άλλον; Δεν μπορούν να ταιριάξουν ; Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δυνατό σχήμα με τόσους ψηλούς γκαρντ (μαζί με τον Σπανούλη ) με πάρα πολλές επιλογές είτε για ποστάρισμα είτε για σουτ απο την περιφέρεια που όπως φαίνεται και οι δύο έχουν αυτές τις αρετές .

ναι εντάξει το δέχομαι για την αλλαγή απλά τότε έκανε κρα σαν σκηνικό.

Ο παο επιθετικά σκόραρε με συνέπεια μόνο απο...βολές.Δεν νομίζω πως θα στοχευόταν τόσο εύκολα ο γκέτσε.Ο σλούκας δλδ σήμερα ήταν τερμινέιτορ?Η μέχρι σήμερα άμυνα του ολυμπιακού δεν δικαιολογεί την απουσία του λιθουανού.Σιγά τον γρανίτη ναουμ'...

Περπέρογλου-παπ θα μπορούσαν να παίξουν μαζί αν γινόταν κάτι σαν την περσινή αλχημεία του ζοτς που είχε τον περπέρογλου στο 4.Δεν ξέρω αν έχει δοκιμαστεί,πάντως μέσα στη χρονιά θα πρεπε να πέσει σαν ιδέα στο τραπέζι.

υ.γ:Σας γλεντάει ο dimit.Δεν έχει νόημα το τοπικ πλέον.Εγώ ξενέρωσα που κερδίσαμε γιατί αν χάναμε θα σας έκανε ότι γούσταρε για 3 μερόνυχτα έτσι που του δίνετε σημασία.Συνέχισε τιτάνα...
rankin
QUOTE(MaJesty23 @ Oct 22 2012, 20:38 ) *
ε όχι και ο πιο αγύμναστος.Άμα ήταν Ντούκι θα ταν ο Hakeem!Πέρα από την πλάκα δεν είναι αγύμναστος...έχει μπασκετικό σώμα και μην βλέπεις μονο τους μπετατήδες tongue.gif (βλέπε Ντόρσυ)!Ανήταν πιο μυώδης δεν θα ταν Τσαρτσαρής και δεν θα παίζε έτσι.

Εχει σούτ,κινήσεις στο ποστ και για 2.10 αξιόπιστη τρίπλα.Anyway...

Δεν ειπα οτι είναι αγύμναστος. Ειπα οτι είναι άκαμπτος.. Δε μπορεί να στρίψει
Απο ποντίκια καλά πάει. Δυνατο παλικάρι ειναι
Σίγουρα πάντως τον εκτιμώ για τη μπασκετική του οξυδέρκεια.. Αν δεν ειχε κάνει και εκείνες τις κουτοπονηριές στον Κλέιζα για να τον εκνευρίζει, θα τον εκτιμούσα περισσότερο

QUOTE(ALdaperan @ Oct 22 2012, 22:07 ) *
Ίσα που θα προσαρμοστεί , θα φύγει πάλι για το NBA πάλι να ψάχνει ομάδα και θα μείνουμε εμείς πάλι στα κρύα τουλουτρού.
Σε ομάδα του Ομπράντοβιτς πάντως , δηλαδή στον ΠΑΟ παλαιότερων εποχών , θα έβγαζε μάτια !

Ο Ομπράντοβιτς , λογικά, δεν θα τον επέλεγε ποτέ (ούτε και τον Σόφο φυσικά)

QUOTE(dimit @ Oct 22 2012, 23:07 ) *
Αν για τα 3-5 λεπτα και ενα σουτ πληρωσες 350000 , γιατι δεν πληρωνες 500000 για τον Σοφο που μπορει να εκλεβε κανα 10λεπτο απο τους υπερπαικτες Ντορσευ -Χαινς και να βαζε και 5-6 ποντους? Και να μη μιαζουν οι αντιπαλες ρακετες σαν αβατο για την ομαδα μας?

Μα φιλε μου δε θα ερθει για τριτος... αλλα για τριτος μεταξυ ισων . Να δωσει αυτα που λειπουν απο Ντορσυ χαινς

Δε θέλουμε σου λέμε
Ασε μας να υποφέρουμε και να βασανιζόμαστε
Η ημερα που ο Ολυμπιακός εδιωξε Σοφοκλήδες και Μπουρούσηδες, ήταν μια μερα ευλογημένη
natouralistis
Περπε στο 3

Παπ στο 2

Ανετοτατα βγαινει. Ο Παπ στην αμυνα μπορει να μαρκαρει κοντυτερους γρηγορους γκαρντ.
kostas b
QUOTE (EXASFAIROS @ Oct 22 2012, 22:37 ) *
Εγω προσωπικα ΕΙΔΑ εναν Παναθηναικο να κοουτσαρεται ασχημα απο τον Πεδουλακη.
ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΟΥΤ και καμια σχεση δεν εχει αυτο με κοουτσαρισμα Μπαρτζωκα ,με την αμυνα 4-5 ατομα πανω στον Σοφοκλη.ΑΣΤΟΧΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΟΥΤ!!!!(σε αντιθεση με τον αιωνιο που ηταν πολυ ευστοχος στην αρχη περιφερειακα)
ΕΙΔΑ οτι μπορουσαμε να κυριαρχησουμε ψηλα ανετα αλλα ΛΟΓΩ ΚΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟ και Ουκιτς δεν το εκαναν να φανει ξεκαθαρα.Ο ΣΟΦΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΡΣΕΙ ΚΛΠ ΚΛΠ.Μπορουμε ανετα να κυριαρχησουμε στους ψηλους.
ΕΙΔΑ οτι ο Lasme εχει ολες τις προοπτικες να σκεπασει το καλαθι σε λιγο καιρο και στο δευτερο ματς των αιωνιων να κυριαρχισει στο καλαθι.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ τον Πεδουλακη να βαζει στο δ δεκαλεπτο ουτε στηγμη τον Σοφο rolleyes.gif
ΕΙΔΑ χαλια περιφερειακη αμυνα πανω στους ερυθρολευκους στο πρωτο ημιχρονο.
Δεν εχει σημασια τι ΕΙΔΑ και δεν ΕΙΔΑ.....Σημασια εχει οτι ο Αrmstrong φευγει (μαζι με την πετσετα στο χερι),ο Lasme δενει μερα με την μερα ,ο Πανκο και ο Μaciulis δεν πηραν πολλες προσπαθειες, κλπ κλπ

Σε 2 μηνες η ομαδα θα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και σχεδον ετοιμη.

υ.γ Ενας τραγικος στα σουτ Παναθηναικος χανει 4 ποντους,ενας καλος Παναθηναικος κερδιζει αυτο το ματς 10 ποντους καθαρα και ανετα.

εντάξει, τώρα πλάκα κάνεις....ο Ούκιτς οργανωτικά απλά δεν μπορεί, αλλά και ο Μήτσος?!?
T.W.Is.M.
QUOTE(dimit @ Oct 23 2012, 00:52 ) *
Ρε παιδια... Δε μετραται παντα η παρουσια ενος παικτη με ποσους ποντους εβαλε... Πρεπει να βλεπουμε το μπασκετακι πιο βαθια... Ο σοφο το εκανε το μεριδιο του σημερα.... Απλα δε τοαξιοποιησαν οι συμπαικτες του . Δε μας εβαλε στα καλαθια αλλα μας εβαλε στις ρακετες. 4 τον φυλαγαμε. Τωρα αν Ουκιτς και κιτσεν δε μπορουν να βαλουν τα πεναλτι ο Σοφο φταιει?
Αν ειχαμε τον Σοφο στην Πολη μονο και μονο η παρουσια του θα ελλατωνε την πιεση στους περιφεριακους μας καθως η εφες θα ηταν υποχρεωμενη να κλεισει την αμυνα της.
Ναι εχουμε δυο παικτες με ποστ παιχνιδι ,αλλα στα τελευταια 2 παιχνιδια δε το ειδαμε. Η ομαδα επαιζε με 5 παικτες στο τριποντο
Ολες οι καλες ομαδες εχουν καπιον καλο ψηλό να ποσταρει ή εστω να του ακουμπήσουν τη μπάλλα
Πμαρτσα -Αντιτς , Μιλανο -Μπουρουση ( και για να σας προλαβω ,εβαλε 23 ποντους απεναντι στην εφες που μας ξεφτιλισε) ,ΤΣΣΚΑ-Κριστιτς, Εφες -Μπαρατς,Ερτεν, Παο -Σοφο,

Φιλε TWISM γκρινιαζω και σημερα γιατι παλι ημασταν κακιστοι. Ο Κουλος νικησε τον αναπηρο.
Σημερα ημασταν πολυ κακοι επιθετικα. Απλα ο Παο ηταν χειροτερος.

Μα και η αμυνα του Ολυμπιακου εκλεινε ετσι γιατι απ εξω ηταν ο Ουκιτς, ο Κιτσεν και ο Ξανθοπουλος. Δε θα εκλεινε αν ειχε το Ρει Αλλεν. Δεν επαιρνε την μπαλα ομως σε καθε φαση, ωστε σε καθε φαση να βγουν σουτ απ την περιφερεια οπως ειπες. Γενικα δεν μπορεσε να εχει επιδραση στο παιχνιδι του ΠΑΟ οσο ειχε στα προηγουμενα ματς και γι αυτο επαιξε λιγοτερο απο το Λασμε(κι αν οχι συνολικα, τουλαχιστον στο β ημιχρονο). Αν ηταν τοσο αποτελεσματικος, απλα θα επαιζε περισσοτερο.
Στην Κωνσταντινουπολη δε μας εσωζε οχι ο Σοφο, αλλα ουτε ο Ντουαιτ Χαουαρντ.
Οταν λες Αντιτς, εννοεις Αντε Τομιτς, ετσι. Εγω παντως προτιμω το Λορμπεκ. Κι οι δυο ομως ειναι πιο αργοι και τους χτυπας στο pick n' roll. Το ειδαμε περσι με το Λορμπεκ.
Τωρα που ειπες Μπουρουσης, φανταζομαι διδυμο Ουκιτς-Μπουρουση. 12'' μεχρι να ξεφορτωθει τη μπαλα ο Ουκιτς, αλλα 12'' να τριπλαρει με πλατη στο καλαθι ο Μπουρουσης, παει η επιθεση... laugh.gif
Ο Κρστιτς ειναι πανακριβος και περισσοτερο απο το καλαθι παιζει με πλατη στην καρεκλα. Αν τον πιασω στο στομα μου ομως, ολα αυτα που λες για το Μαυροειδη θα ειναι του νηπιαγωγειου μπροστα σ αυτα που θα του σουρω εγω.
Τον Μπαρατς τον ειδες να παιζει με πλατη? Γιατι εγω κι αυτον και τον Ερντεν ολο με κοψιματα τους εβλεπα να σκοραρουν, ειτε μετα απο pnr ειτε μετα απο ντραιβ καποιου γκαρντ. Ή με επιθετικα ριμπαουντ.
Ο Σοφο ειναι απο τους ελαχιστους παιχτες στην Ευρωπη που εχει τετοια ικανοτητα στο low post. Απλα κανει προβλεψιμη την επιθεση της ομαδας του, επειδη δεν εχει καταφερει να αποκτησει τη φυσικη κατασταση να βγαζει μεγαλα διαστηματα στο παρκε και οι ομαδες του οσο ειναι μεσα ψαχνουν να τον εκμεταλλευτουν οσο προλαβαινουν.
Απ οσους ειπες κραταω Σχορτσανιτη, Καρεκλοκενταυρο, αντε και Τομιτς. Η Ρεαλ δε νομιζω να εχει κανεναν τετοιου τυπου ψηλο, η Φενερμπαχτσε επισης(κατι Σαβας-Πεκερ κλπ ειναι για να κανουν τον τροχονομο στην επιθεση), η Σιενα καλα καλα δεν ξερω αν θεωρειται πρωτοκλασατη φετος, η Καχα Λαμποραλ εχει το Μιλκομπουκαλο Μπιελιτσα(βγαινει και σε sugarfree), η Μακαμπι τη βγαζει με το Γιωργη το Σερμαντινι που παιζει με πλατη στο κρεβατι του. Κρατησα 3, ολο και καποιος θα μου ξεφευγει, γιατι επρεπε εδω και 1,5 ωρα να εχω πεσει για υπνο, αλλα και παλι στα δαχτυλα του ενος χεριου μετριουνται.
Μου γκρινιαζεις μετα γιατι δεν πηγαμε καλα στην επιθεση. Το ξερω, κι εγω εγραψα οτι παιξαμε μετρια. Φαγαμε ομως 60. Αν πηγαιναμε και καλα στην επιθεση, θα βαζαμε 80. Θα παιρναμε ντερμπι στο ΟΑΚΑ με +20? Ασε το τι Παναθηναικος ηταν ο σημερινος και αν ειναι ανταξιος των τελευταιων ετων. Η Ρεαλ παντως ζοριστηκε περισσοτερο απο μας να τον κερδισει στην εδρα της. Δηλαδη οταν κερδιζουμε 85-81 ειμαστε κακοι στην αμυνα κι οταν κερδιζουμε 64-60 κακοι στην επιθεση. Ε δε γινεται να τα παιρνουμε ολα με 90-60, παιζουν κι οι αλλες ομαδες. Οταν δεν εχουν μεσα τον Αρμστρονγκ βεβαια... tongue.gif
Ginobili
Για να είμαστε ρεαλιστές,μια τέτοια ολοκαίνουρια ομάδα όπως είμαστε,μια χαρά σταθήκαμε στο ντέρμπι με έναν Ολυμπιακό ίδια ομάδα με την περσινή + Περπέρογλου..Το να στηρίζεις τόσα πολλά στο παιχνίδι σου και να περιμένεις στην εμπειρία του Ταρτσαρή.....είναι αν μη τι άλλο ενδεικτικό του χαμηλού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Παναθηναικός.
Το ότι είχε τόσες ευκαιρίες να το διεκδικήσει αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟ οφείλεται ξεκάθαρα στα χάλια του Ολυμπιακού για μένα.Πραγματικά ο Ολυμπιακός χωρίς Χάινς είναι μια ομάδα που το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να γυρνάει την μπάλα και να σουτάρει τρίποντα.Τίποτα άλλο.

*Ο Λάσμε φάνηκε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα φέτος.Τρομερή ενέργεια και μεγάλη απόδοση σε άμυνα και ριμπ.Ο Πρίντεζης τον έβλεπε και άλλαζε δρόμο.
* Γκαρντ αντί του Κίτσεν χρειάζεται οπωσδήποτε η ομάδα.Ο Χιλ σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικός,και όσο περνάει ο καιρός καλύτερος θα είναι.Αλλά πλέον η front line του ΠΑΟ είναι πολύ δυνατή και έχει πολλές λύσεις,δεν ζητά επιτακτικά πράγματα από τον Χιλ.Στα γκαρντ όμως ο Διαμαντίδης είναι πιο μόνος κι από πέρσι με τον ανύπαρκτο Κίτσεν και τον "ό,τι να ναι" Ούκιτς.

Ποιοτικό κόμπο γκαρντ λοιπόν με σουτ.
A.CAB
Ο μονόφθαλμος νίκησε τον γκαβό σήμερα. Ο Ολυμπιακός θα έχει να λέει ότι ακόμα και με μέτρια εμφάνιση κέρδισε σχετικά εύκολα, ο Παναθηναικός ότι με τόσο διαφορετική και ανέτοιμη ομάδα έφερε το παιχνίδι στους 4 πόντους και μπορούσε με μερικές λεπτομέριες να το κλέψει κιόλας.
Και τα δύο στέκουν. Από Γενάρη θα έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα για το που βαδίζουν οι ομάδες και το Μάιο θα δούμε ποίος θα επικρατήσει στα ίσια.

Κάκιστο παιχνίδι εν τω μεταξύ. Ο Παναθηναικός ήταν άρυθμος, αγχωμένος και μπλοκαρισμένος σε όλο σχεδόν το παιχνίδι. Φωτεινή εξαίρεση η άμυνα του β' ημιχρόνου όπου πραγματικά έσφιξε. Ας είναι καλά ο Λάσμε βέβαια που ύψωσε τοίχος. Ότι έκανε πέρυσι ο Ντόρσει δηλαδή. Ο Ολυμπιακός στηρίχτηκε στην ομοιογέννεια και στο μεγαλύτερο ταλέντο μερικών παιχτών πιο μπαρουτοκαπνισμένων. Βέβαια επιθετικά δεν έκανε κανά σοβαρό παιχνίδι. Γύρω γύρω όλοι η μπάλα. Στην άυμνα ήταν καλός αλλά στην ουσία έκανε το ψιλοαυτονόητο. Έκοψε τον Σχορσιανίτη και μας διέλυσε το σύστημα. Βλέπεις δεν υπήρχε και δεύτερο. Παίχτης κλειδί για μένα ο Παπανικολάου με κάποια καθοριστικά ριμπάουντ και καλάθια. Σπανούλης- Περπέρογλου βαράγανε στο ψαχνό επίσης. Απ' την άλλη ο ένας αλλά λέων Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής που τα έδωσε και πάλι όλα. Ας έκανε τις 2 τραγικές προσπάθειες στο τέλος. Δεν μπορούσε άλλο έτσι κι αλλιώς.

Πάνκο είσαι εδώ; Κίτσεν ακόμα ο τραυματισμός είναι ρε παιδί μου; Ούκιτς που χάθηκες στο β' ημίχρονο, που ήταν το μυαλό σου; Ο Σχορσιανίτης αντιμετωπίζεται τελικά. Τα δίδαξε μια ψυχή πριν κάτι χρόνια. Μασιούλις τίμιος αλλά πρέπει να δώσει πολλά περισσότερα. Ρε κόοουτς ο κακομοίρης ο Μπράμος που χάθηκε; Αντί για τον άπειρο και κρύο Γιαννόπουλο γιατί να μην παίξει και εκείνος. Μπορεί να έγραφε ένα απ' τα 3 ελεύθερα. Ο Χίλτον, αν και λιγότερο χάλιας απ' ότι συνήθως, κουνάει ακόμα πετσέτες στον πάγκο. Λάσμε η αποκάλυψη κι ας έχασε 6 βολές.
tzagasdog
Και ο οσφπ πάντως στο 1ο παιχνίδι πέρυσι με 4 έχασε μειωνοντας στο τέλος με ένα μικρό come back.

Ο παο είναι καταδικασμενος όσο δεν κάνει κάτι για τη θέση 4. Δεν βγάζεις τη χρονιά με τσαρτσα. Επίσης θες ένα ακόμη αν μη τι άλλο αξιόπιστο guard.

Ο Ολυμπιακός είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί. Το πόσο καλός είναι ο μπαρτζωκας θα κριθεί με φουλ φορμαρισμένη την ομάδα από το τοπ 16 και μετά. Ακόμα νομίζω ότι θέλουμε ένα ποιοτικό 3αρο 4αρι με καλό σουτ για συμπληρωματικο ρόλο. Ίσα ίσα για να καλύψει τη περίπτωση που κάποιος δεν τραβάει ή κάποιος τραυματιστεί
PanosIlio
QUOTE(natouralistis @ Oct 23 2012, 01:08 ) *
Περπε στο 3

Παπ στο 2

Ανετοτατα βγαινει. Ο Παπ στην αμυνα μπορει να μαρκαρει κοντυτερους γρηγορους γκαρντ.

Όταν ο Παπανικολάου μάθει να ντριπλάρει με το κεφάλι ψηλά για να μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα και να βελτιώσει την αντίληψή του στην επίθεση σαν δημιουργός, δλδ να βελτιώσει την πάσα κτλ, τότε θα μπορεί να παίξει και στο 2. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί.
spysta
QUOTE(Ginobili @ Oct 23 2012, 00:08 ) *
Πραγματικά ο Ολυμπιακός χωρίς Χάινς είναι μια ομάδα που το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να γυρνάει την μπάλα και να σουτάρει τρίποντα.Τίποτα άλλο.

ο,τι δηλαδη εκανε και ο ΠΑΟ τοσα χρονια χωρις τον Μπατιστ στην 5αδα tongue.gif tongue.gif
Ginobili
QUOTE(spysta @ Oct 23 2012, 08:18 ) *
ο,τι δηλαδη εκανε και ο ΠΑΟ τοσα χρονια χωρις τον Μπατιστ στην 5αδα tongue.gif tongue.gif

Εξαρτάται..αν ενίοτε πίσω του είχε έναν Τομάσεβιτς,ή έναν Πέκοβιτς...και στην χειρότερη έναν Βουγιούκα.
Zephyr
QUOTE(spysta @ Oct 23 2012, 11:18 ) *

Πλάκα πλάκα, αυτό μου θύμισε σε κάποιες φάσεις! Καλά, εννοείται ότι δεν έχουμε (και ενδεχομένως να μην αποκτήσουμε ποτέ) την κυκλοφορία μπάλας που είχε ο ΠΑΟ του Ζοτς, πάντως η χθεσινή επίθεση θύμιζε τακτικές του παρελθόντος του ΠΑΟ (όταν είχε βαρβάτους σουτέρ στην περιφέρεια). Δεν είναι κακό, αρκεί να υπάρχει εναλλακτική γιατί τα 3ποντα δεν μπαίνουν πάντα.

Κάτι για τον Σόφο, επειδή έχει κουράσει το θέμα: όταν ο Ομπράντοβιτς έδειξε πως σταματάς τον Σόφο στην άμυνα, ρίχνοντας του double & trible team, ο Σόφο απλά σταμάτησε να είναι το πυρηνικό όπλο που υποτίθεται ότι θα ήταν. Και αυτό γιατί, όπως προανέφεραν αρκετοί νωρίτερα, ο Σόφο δεν έχει φυσική κατάσταση αρκετά καλή ώστε να μείνει ώρα στο παρκέ. Άρα, αν τον βραχυκυκλώσεις επιθετικά για όσο χρόνο βρίσκεται στο παρκέ... ο Λάσμε γίνεται μονόδρομος για την συνέχεια του αγώνα. Αν έκανε το ίδιο και η Καντού, δεν θα έτρωγε τόσους πόντους από τον Σόφο, και μάλιστα με παραξένεψε που δεν το έκανε και επέμεινε να τον παίζει man2man με τον Τάιους που είναι το 1/3 του Σόφο σε όγκο.
priest
αρχισαμε τους αφορισμους παικτων στο πρωτο μεγαλο ντερμπυ.

λοιπον αναφερετε ολοι την μεγαλη διαφορα στην αποδοση των διαμαντιδη και τσαρτσα με την υπολοιπη ομαδα...δηλαδη δεν το περιμενατε?

Ζητατε απο παικτες που δεν επαιξαν ποτε σε τοπ επιπεδο,σε ομαδα που εχει ως στοχο 3 τιτλους να μπουν ψυχολογικα προετοιμασμενοι να νικησουν τον πρωταθλητη ευρωπης.συγνωμη αλλα δεν ειναι μονο θεμα ποιοτητας αλλα και εμπειριας!

αποψη μου ειναι πως ρεαλιστικος στοχος για την φετινη χρονια ειναι το χτισιμο ενος κορμου.καποιοι παικτες θα ξεχωρισουν φετος και αυτοι θα πρεπει να μεινουν και του χρονου παση θυσια ενω παραλληλα θα πρεπει να γινουν μεταγραφες παικτων που θα εχουν περασει απο ελεγχο καθολη την διαρκεια της χρονιας.

ετσι μονο θα εχουμε την δυνατοτητα να ειμαστε ανταγωνιστικοι σε ελλαδα και ευρωπη και ταυτοχρονα να χτισουμε μια ομαδα με μελλον!
keraynopoylos
Σχετικο/ασχετο, αλλα ο Armstrong δειχνει τουλαχιστον διαθεση, και αυτο με κανει να ελπιζω σε βελτιωση.

Οταν παρκαριστηκε(απο νωρις) και ηξερε οτι μπορουσε αν ηθελε να βγαλει και παπουτσια αφου παρκε δε θα ξαναβλεπε, αντι να καθεται βαριεστημενα να παιζει με τις ταπες των βαρελιων, ζουσε τον αγωνα και τον εδειξε σε φασεις ορθιο να πανηγυριζειι και να παρακινει τους συμπαικτες του.

(ξερω οτι δεν φτανει αυτο, μην αρχισετε τα "αμα ηταν ετσι θα παιρναμε τον πρασινοφρουρο ξαδερφο του θρυλεοντα")
vastravoud
Για τον Σόφο είχα γράψει μετά τους διθυράμβους του πρώτου αγώνα:

Κι εγώ εντυπωσιάστηκα από τον Σοφοκλή, όμως παιδια κρατήστε μικρό καλάθι γιατί πολλές φορές στο παρελθόν έχει αποδειχτεί ότι το παιδί αυτό δεν έχει διάρκεια. Θα το κάνει φέτος; Μακάρι, απλώς δεν είναι εύκολο!
xaris_
αν και θεωρουσε βεβαιο οτι ο παναθηναικος θα εχανε καποια στιγμη χτες φοβηθηκα οτι θα διασυροταν και θα εχανε με μεγαλη διαφορα αλλα η ομαδα αντεδρασε στο β ημιχρονο το παλεψε και μειωσε στους 4 ποντους
ο παναθηναικος δεν ειναι ετοιμος και καλο θα ειναι να μην υπαρχει γκρινια
απο χτες μπορουμε να κρατησουμε σαν θετικο οτι υπηρξε αντιδραση να κρατησουμε την εμφανιση του Λασμε το οτι σε μια κακη μερα δεν διασυρθηκαμε γιατι παιξαμε στο δευτερο ημιχρονο καλη αμυνα
απο την αλλη ο Αρμστρονγκ ειναι καθαρο οτι δεν κανει για τον παναθηναικο οχι γιατι δεν ξερει μπασκετ αλλα το προβλημα ειναι ψυχολογικο η νοητικο ισως δεν μπορει να παιξει κατω απο πιεση μπορει να εβρισκε στον ΝΒΑ καποια συμβολαια σαν τριτος σεντερ και σιγουρα θα ξαναβρει αλλα για βασικος σε ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο στην ευρωπη που καθε ματς πρεπει να το κερδισει δεν κανει
ακομη ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε προβλημα στην θεση 1 πρεπει να βρουμε καποιον παικτη πισω απο τον ουκιτς και χτες φανηκε η αδυναμια των παικτων στην θεση 1-2 με το σουτ απο το τριποντο αδυναμια που προσπαθει η ομαδα να καλυψει με τους παικτες στην θεση 3-4 Μασιουλις Μπραμο Γιαννοπουλο Πανκο αν και αυτοι δεν ειναι ευστοχοι υπαρχει προβλημα
bodiroga10
1ον ο σοφο χτες εκανε μια καλη εμφανιση καθως εκτος απο τους 6 ποντους σε 11 λεπτα ενω ολη η αμυνα του ολυμπιακου επεφτε πανω του μοιρασε δυο ασσιστ(2 τριποντα) ενω αν η περιφερεια του παναθηναικου δεν ηταν τοσο διστακτικη και ο πανκο που υπηρξαν φασεις που ο σοφο τους εβγαλε μονους τους και αυτοι δεν σουταραν πιθανως να ειχε αναγκαστει να αλλαξει τροπο αντιμετωπισης του ο μπαρτζοκας........

2ον κυριως το χτεσινο προβλημα του σχορτσιανιτη και γι αυτο τον χρησιμοποιησε μονο 11 λεπτα ο πεδουλακης ηταν η αμυνα του ειτε στο pick n roll ειτε οταν εβαζε στο παρκε την μπαλα ο χαινς.......

ο σχορτσιανιτης αυτη την στιγμη δεν εχει καμμια σχεση με τον παικτη που εφυγε απο την ελλαδα καθως εχει βελτιωσει τις βολες βλεπει καλυτερα γηπεδο και μοιραζει καλυτερα το παιχνιδι οταν πηγαινουν βοηθειες πανω του αλλα φυσικα οταν μια αμυνα κλεινει ολη πανω του και δεν υπαρχει τριποντο απο τους υπολοιπους τι αλλο να κανει?

και να υπενθυμισω σε καποιους οτι στα πρωτα ματς του σπανουλη κοντρα στον παναθηναικο που ομπραντοβιτς επαιζε ειδικες αμυνες πανω του και ο σπανουλης εκανε μετριες εμφανισεις παρομοια πραγματα ακουγαμε οπως και τωρα με τον σοφο......
thanos13
Πραγματικα απορω για τα περι Σοφο.Ο ανθρωπος εκανε πολυ καλο παιχνιδι.Οορ
ωσε φαουλ χαινς,ντορσι και μοιραζε σωστα τη μπαλα.Αν εμπαιναν τρια απο τα τοσα ελευθερα σουτ που χαθηκαν ολοι θα ειχατε αλλοι αποψη.Ο Παο ειναι εντελως ανετοιμος και αυτο φαινεται απο σημεια στο παιχνιδι του που εχει εκρηξεις σε αμυνα και επιθεση και σημει που ολοι ψαχνονται.Ειναι πραγματικα πολυ νωρις και ομως ο Παο με λιγη μεγαλυτερη ευστοχια το επαιρνε ανετα το ματς.
badder
Ο αγώνας ήταν όντως Τυφλός εναντίον Μονόφθαλμου. Και κέρδισε ο μονόφθαλμος. Όταν βλέπεις δυο ανέτοιμες ομάδες να παίζουν σίγουρα ξέρεις ότι το μέλλον θα λειτουργήσει υπέρ τους. Αλλά λόγω του ότι και οι 2 είναι ανέτοιμοι μπορείς εύκολα να βγάλεις συμπεράσματα με σχετική ασφάλεια.

Συμπέρασματα:
1. Ο Ολυμπιακός εάν θέλει να επαναλάβει την περσινή του πορεία πρέπει να επαναλάβει τις αμυντικές του επιδόσεις. Γίνεται αλλά θέλει δρόμο ακόμη.
2. Ο Παναθηναικός εαν θέλει να κάνει έστω αξιοπρεπή πορεία πρέπει να βρει λύσεις ειλικρινείς και ρεαλιστικές και να αλλάξει παίκτες. Εαν μείνει με αυτούς τότε φοβάμαι ότι στην Ευρώπη θα έχει την πορεία της περσινής Αρμάνι (στη καλυτερη περίπτωση). Και στην Ελλάδα θα βρει μπροστά του όχι μόνο μια Καβάλα.
3. Όσο ο Παναθηναϊκός (ειδικά η διοίκηση) προτιμά να παίζει με τα έξι αστέρια του και όχι με παίκτες και σύστημα τόσο θα έρχονται αρνητικά αποτελέσματα. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτά που λένε και γράφουν οι προσκείμενοι στο τριφύλλι δημοσιογράφοι, φουσκώνουν τα μυαλά των παικτών και δημιουργούν πλασματική εικόνα? Πέρσι ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βελτιωθεί γιατί από την αρχή όλοι του έλεγαν την αλήθεια... ότι είχε σοβαρά προβλήματα. Το είδαν με σοβαρότητα και ρεαλισμό και έκαναν αυτά που έπρεπε. Στον ΠΑΟ έχουν ξεφύγει. Φτιαχνουμε "διαστημική ομάδα", "θα τα σαρώσουμε πάλι όλα", "Ο εξάστερος θα κάνει... ο εξάστερος θα δείξει", "οι φετινοί παίκτες είνα καλύτεροι από τους περσινούς" και άλλα.
4. Ο Ολυμπιακός είναι όσο ανέτοιμος είναι και ο Παναθηναϊκός. Η διαφορά είναι ότι οι κόκκινοι κρατόντας το ίδιο σύνολο έχουν αναφορά στο περσινό και η επαναφορά τους είναι πιο εύκολη υπόθεση. Ο ΠΑΟ δεν έχει καμία αναφορά και το σύνολο είναι δύσκολο να δέσει εγκαίρως.
5. Ο Πάνκο είναι καλός παίκτης αλλά όταν είναι πρωταγωνίστής σε μια ομάδα. Αυτό το έχουμε δει σε πολλούς παίχτες από μικρότερες ομάδες που έκαναν παπάδες αλλά σε μεγάλες με συγκέκριμένο ρόλο δεν είχαν καμία σχέση
6. Ο Λάσμε είναι σαφώς καλύτερος του Αρμστρονγκ αλλά το πρόβλημα στις βολές θα δώσει την δυνατότητα στους αντιπάλους να τον αντιμετωπίζουν εύκολα ειδικά στο τέλος του αγώνα. Και 4αρι δεν μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο... όταν έχει πάρει διαζύγιο με το σουτ.
7. ΔΔ και Τσαρτσαρής θα κρατήσουν τον ΠΑΟ σε αξιοπρέπη κατάσταση μέχρι να εξαντληθούν.
8. Ο Ούκιτς το ότι δεν βρέθηκε άλλη ομάδα να του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο δεν υποψίασε κανέναν? Για τον ΠΑΟ δεν είναι... ειναι για ομάδα που θέλει έναν παίκτη μόνο για πρωταγωνιστή.
9. Ο Σοφο αντιμετωπίζετε στην επίθεση και είναι ακίνδυνος στην άμυνα. Χρειάζεται κάτι να αλλάξει ο Αρτζι εαν θέλει να πάρει κάτι από αυτόν στο τέλος.
10. Παπ και Περπε μπορούν να παίξουν μια χαρά μαζί. Ο Παπ ως πιο βαρύς θα παιζει μια θέση (νούμερο) παραπανω. Και μάλιστα ανάλογα με τις ανάγκες εξυπηρετουν και σχήματα με τον ένα στο 2 και τον αλλο στο 3 ή και στο 3 - 4.
11. Ο Ντόρσευ χρειάζεται δουλειά. Φαίνεται καθαρά η έλλειψη του παράγοντα Ιβκοβιτς.
12. Και οι 2 ομάδες δεν έχουν ένα βασικό εργαλείο. Ενα κλασικό 5αρι. Ο Βουγιούκας φέτος θα έκανε τεράστια διαφορά στον ΠΑΟ.
13. Αρμστρονγκ και Κίτσεν καλά ήταν στις ομάδες που ήταν. Τι σχέση έχουν αυτές οι ομάδες με τον ΠΑΟ και τις φιλοδοξίες του δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί επιλέχθηκαν ακόμα δεν το έχω καταλάβει (πέραν του οικονομικού).

Μια ομάδα για να φτάσει εκεί που μπορεί πρέπει πρώτα να έχει σαφή εικόνα των δυνατοτήτων της. Αν παρουσιάζουμε τον Κολοσσό (χωρίς παρεξήγηση) ως ΤΣΣΚΑ δεν σημαίνει ότι θα πάει Φ4.
rankin
QUOTE(badder @ Oct 23 2012, 13:46 ) *
12. Και οι 2 ομάδες δεν έχουν ένα βασικό εργαλείο. Ενα κλασικό 5αρι. Ο Βουγιούκας φέτος θα έκανε τεράστια διαφορά στον ΠΑΟ.

Ετσι όπως παίζει ο Ντόρσει για την ώρα, σίγουρα λείπει το 5αρι απο τον Ολυμπιακό
Στον Παναθηναϊκό, αν έπρεπε να είχε μείνει ενας παίχτης, αυτός ηταν ο Καϊμακόγλου, ο οποίος αν υπήρχε χθες στο ροστερ των πρασίνων, μπορεί και να το έπαιρναν το παιχνίδι...
badder
QUOTE (rankin @ Oct 23 2012, 17:44 ) *
Ετσι όπως παίζει ο Ντόρσει για την ώρα, σίγουρα λείπει το 5αρι απο τον Ολυμπιακό
Στον Παναθηναϊκό, αν έπρεπε να είχε μείνει ενας παίχτης, αυτός ηταν ο Καϊμακόγλου, ο οποίος αν υπήρχε χθες στο ροστερ των πρασίνων, μπορεί και να το έπαιρναν το παιχνίδι...

Σύμφωνοι αλλά για να καλύψει τη θέση του Καικακ πήρε τον Πάνκο, δηλαδή έχει εναν τέτοιο παίκτη... το αν θα του βγει, θα δείξει. Ενώ 5άρι δεν έχει. Ο Βουγιούκας ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι με πλάτη.

Και ο Ντόρσευ καλά να παίξει 5άρι κλασικό δεν είναι. Στην άμυνα καλύπτεται το ζήτημα γιατί είναι δυνατός, γρήγορος και αλτικός, αλλά στην επίθεση υπάρχει πρόβλημα. Ο Ντόρσευ όμως υπολογίζεται για τις αμυντικές του ικανότητες οπότε όλα οκ, αλλά με δεδομένο αυτό και το ότι ο Χαινς δεν είναι καν 5αρι και ο Μαυροειδής είναι κατι ενδιαμεσο τότε υπάρχει μια θέση που θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να αξιοποιήσει την ελεύθερη θέση Αμερικανού και να φτιάξει υπερπλήρες ρόστερ. Εναλλακτικά θα μπορούσε να πάει τον Αντιτς στο 5 (είναι πιο κοντά σε 5άρι από οποιονδήποτε παίκτη του ρόστερ) και να πάρει ενα 4αρι που να είναι πιο ευκίνητο.

Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν εμφανές ότι καμία ομάδα δεν είχε πλάνο αξιοποίησης παιχνιδιού στη ρακέτα, εκτός από τον Σόφο. Αυτό για τα ελληνικά δεδομένα είναι οκ αλλά στην Ευρώπη αν δεν αλλάξει κάτι θα τα βρουν σκούρα και οι 2 ομάδες.
lakersdynasty
QUOTE(damian @ Oct 23 2012, 21:26 ) *

τώρα λάθος οπαδός ποστάρει το άρθρο και λάθος απαντά αλλά αν ήθελε ο Παναθηναϊκος να επιβάλει ρυθμό ας μην έκανε τα λάθη που έκανε στο 1ο δεκάλεπτο και ας σούταρε όταν είχε σουτ και όχι να προσπερνά σουτ για να καταλήξη σε χειρότερα με το ζόρι στο 22-24 δευτερόλεπτο της επίθεσης icon_drunk.gif

οκ χάσαμε πάμε παρακάτω. έλεος shot.gif
Ginobili
QUOTE(damian @ Oct 23 2012, 19:26 ) *

Και ο Κίτσεν γιατί πρέπει να είναι ok? Γι'αυτόν δεν ακούγεται κάτι? Δεν δίνει εξετάσεις? Τι στο διάλο.."φιλέτο ταράνδου με σάλτσα από μίρτυλα και εστραγκόν" μας φτιάχνει και δεν σκεφτόμαστε να τον αντικαταστήσουμε..? tongue.gif
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Oct 23 2012, 20:20 ) *
Και ο Κίτσεν γιατί πρέπει να είναι ok? Γι'αυτόν δεν ακούγεται κάτι? Δεν δίνει εξετάσεις? Τι στο διάλο.."φιλέτο ταράνδου με σάλτσα από μίρτυλα και εστραγκόν" μας φτιάχνει και δεν σκεφτόμαστε να τον αντικαταστήσουμε..? tongue.gif

Mπας και είναι κανας μακρινός έγχρωμος συγγενής του Τέπιτς? Στις προπονήσεις "βγάζει μάτια" έχω ακούσει smile.gif

bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.