@ pain of salvation & @ TWISM
Και μετα κατηγορειται ΕΣΕΙΣ εμενα οτι τρολλαρω....
TWISM την παρασκευη ,ως moderator , μου διεγραψες μηνυμα γιατι ηταν ειρωνικο και μου εκανες και κηρυγμα πρι τι επιτρεπετε και τι οχι. Πηγαινε διαβασε το κηρυγμα ΣΟΥ και πες μου αν το ειρωνικο σου μηνυμα στις 2330 επιτρεπεται.
Τελος επειδη με εκνευρισες. Γουσταρεις ,εδω δημισιως, να βαλουμε ενα στοιχηματακι για το αν ο Ολυμπιακος παρει ψηλο στην διαρκεια της περιοδου??
Και μετα κατηγορειται ΕΣΕΙΣ εμενα οτι τρολλαρω....
TWISM την παρασκευη ,ως moderator , μου διεγραψες μηνυμα γιατι ηταν ειρωνικο και μου εκανες και κηρυγμα πρι τι επιτρεπετε και τι οχι. Πηγαινε διαβασε το κηρυγμα ΣΟΥ και πες μου αν το ειρωνικο σου μηνυμα στις 2330 επιτρεπεται.
Τελος επειδη με εκνευρισες. Γουσταρεις ,εδω δημισιως, να βαλουμε ενα στοιχηματακι για το αν ο Ολυμπιακος παρει ψηλο στην διαρκεια της περιοδου??
Δε με ενδιαφερει να βαλω στοιχηματα για το αν θα παρει ψηλο ή κοντο ή κανεναν. Θα παρει παιχτη οπου κρινει ο προπονητης οτι χρειαζεται. Δεν ειμαι εγω αρμοδιος να το αποφασισω, αρα ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με την αποφαση του μικρη σημασια εχει. Αν παρει παιχτη και παει καλυτερα η ομαδα, θα ειμαι ευχαριστημενος.
Δεν εγραψα ειρωνικο μηνυμα. Εκανα πλακα, αλλα κι αυτη εσυ την εχεις ξεκινησει! Τρολλαρισμα μπορεις να το χαρακτηρισεις, ναι. Κι εγω για τετοιο το ξεκινησα. Απ την αλλη βλεπω οτι η εμπαθεια σου με ενα ρολιστα της ιδιας της ομαδας σου παει να ξεπερασει τη δικη μου με τους Σερβους! Αυτο λοιπον δεν το δεχομαι και πρεπει να βρω τροπο να σε ξεπερασω!

Να σε ρωτησω και για το παιχνιδι ομως γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν αν διαφωνουμε δημοσιως. Λες απο το καλοκαιρι οτι επρεπε ο Ολυμπιακος να κινηθει για το Σχορτσανιτη. Εγω σου ειχα πει απο τοτε οτι πηραμε εναν κατωτερο παιχτη και δεν το αμφισβητησα ποτε αυτο το γεγονος. Ειδες σημερα το Σχορτσανιτη να ξεχωριζει στο παιχνιδι? Δε λεω, μπορει στο επομενο ντερμπι να βαλει Ντορσει, Χαινς και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις στα καλαθια. Ξερω οτι μπορει να το κανει σε μεμονωμενα ματς. Αλλα προς το παρον δεν το εκανε και δεν το εχει κανει ως τωρα σε σταθερο ρυθμο. Λες επισης οτι ο Ολυμπιακος δεν απειλει απο το low post. Ποσοι σεντερ στην Ευρωπη ομως το κανουν αυτο με συνεπεια? Δεν ειναι μετρημενοι? Ποιο το τοσο μεγαλο προβλημα λοιπον αν δεν εχουμε εναν τετοιο σεντερ, απο τη στιγμη που υπαρχουν 2 φοργουορντ που μπορουν να παρουν την μπαλα στο low post? Και ησουν προβληματισμενος στα παιχνιδια που δεχομασταν πολλους ποντους, γιατι ετσι δεν μπορουμε να παρουμε τιτλους. Σημερα λοιπον δεχτηκαμε λιγους ποντους(αρα και αμυνα μπορει να παιξει αυτη η ομαδα). Δεν απειλησαμε στο low post ειδικα στο δευτερο ημιχρονο, αλλα κερδισαμε. Χρησιμοποιωντας εναν οχι τοσο πολυδιαστατο τροπο παιχνιδιου και παιζοντας σε χαμηλο ρυθμο κερδισαμε. Που ειναι η καταστροφη λοιπον? Δε λεω οτι εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο με την επιτυχια, αλλα πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν τοσο μεγαλα προβληματα και κενα που θα μας καταδικασουν???
Το σταδιο που βρισκεσαι τωρα στη σχεση με την ομαδα το εχω περασει κι εγω και καταλαβαινω. Αν εγραφα κι εγω τοτε στο φορουμ, ολοι θα με αντιμετωπιζαν, οπως εγω εσενα. Απλα στη συνεχεια καταλαβα οτι εκανα λαθος στη σταση μου. Κι ας με δικαιωσε το αποτελεσμα...
Ολα ειναι θεμα ρολων. Οι ψηλοι υπερπληρωνονται. Οι αθλητικοι ψηλοι ακομα περισσοτερο. Αυτοι που ξερουν και μπασκετ κιολας, τα παιρνουν ολα.
Μολις διαβασα αυτο, θυμηθηκα καποιον. Μετα κοιταξα λιγο πιο αριστερα και ειδα οτι τον εχεις κανει nick...