o κουμανιωτης δεν εχει χιαστους?? αρα μεχρι να μπει στο γηπεδο θελει μηνες
τρυφωνοπουλος θελει να φυγει απο παναχαικη αποτι ξερω οποτε καλυτερα για τον ιδιο.
αλλα με τρυφωνοπουλο-ιωαννου-κουμανιωτη ειναι κομπλε ο εσπερος για ασσο.
εαπ με τις ανακοινωσεις για γ εθνικη πανε για να πεσουν εφοσον φευγουν κ οι παιχτες της ενας ενας αποτι ακουω!
QUOTE(navajo @ Jul 4 2009, 22:10 )
o κουμανιωτης δεν εχει χιαστους?? αρα μεχρι να μπει στο γηπεδο θελει μηνες
τρυφωνοπουλος θελει να φυγει απο παναχαικη αποτι ξερω οποτε καλυτερα για τον ιδιο.
αλλα με τρυφωνοπουλο-ιωαννου-κουμανιωτη ειναι κομπλε ο εσπερος για ασσο.
εαπ με τις ανακοινωσεις για γ εθνικη πανε για να πεσουν εφοσον φευγουν κ οι παιχτες της ενας ενας αποτι ακουω!
επειδη εχς χασει λιγο τα πραγματα.....τι γινεται με τις μεταγραφες???η παναχαικη πηρε κανεναν??οι αλλεσ ομαδες τι εκαναν???ποιες ομαδες παν για την κουπα???
παναχαικη αν κ ολοι ελεγαν οτι παει για πρωταθλημα δεν εχει κανει επισημα μεταγραφες εκτος απο τον
Καραγιαννη που παιζε γλαυκο κ ειναι επενδυση για το μελλον καθως ειναι μικρος σε ηλικια.
ακουγονται διαφορα αλλα τπτ επισημο ακομα.
για μενα απολλωνιαδα ειναι φαβορι αφου μεινανε οι παιχτες της κ ειναι μπασκετικη ομαδα
μετα πυργος που εμειναν κ εκει οι παιχτες ολοι
για τις μικρες ομαδες δεν ακουγεται κ τπτ
QUOTE(patras basket @ Jul 3 2009, 02:04 )
Φιλε μου Ταραμπουρα οσο ασχολησε με μερικους ΜEGAλοτραγικους τοσο αξια τους δινεις...δικος τους ειναι δεν το εχεις καταλαβει????
Σίγουρα με σας δεν είμαι. Αλλά πέσμου ποιοί είναι οι άλλοι για να ξέρω με ποιους είμαι
nikefalin
Jul 6 2009, 12:06
QUOTE(megas @ Jul 6 2009, 09:23 )
Σίγουρα με σας δεν είμαι. Αλλά πέσμου ποιοί είναι οι άλλοι για να ξέρω με ποιους είμαι
για πολλοστή και τελευταία φόρα :
το τόπικ δεν είναι για προσωπικές αντιπαραθέσεις, οι χρήστες που αποπειράθηκαν να το καταστήσουν πεδίο στείρων προσωπικών ανούσιων αντιπαραθέσεων με ή χωρίς σκοπιμότητες (και παρά τις πολλαπλές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές ) έχουν τεθεί προσωρινά ή/και μόνιμα εκτός χρήσης.
Εδώ γράφουμε για μπάσκετ, για αγώνες, για τακτικές, για οτιδήποτε αφορά το άθλημα, έχωντας το μίνιμουμ του σεβασμού προς το ίδιο το άθλημα.
Elias #6
Jul 6 2009, 18:29
Καλησπερα....ξερει κανενας να μου πει κ μενα που θα παιζουμε του χρονου?Α2 ή Α1?(για τα Αραχωβιτικα λεω)..χαμος γινεται με ομαδες που θα κατεβουν ,δε θα κατεβουν...οτι να ναι χαχα...
QUOTE(Elias #6 @ Jul 6 2009, 19:29 )
Καλησπερα....ξερει κανενας να μου πει κ μενα που θα παιζουμε του χρονου?Α2 ή Α1?(για τα Αραχωβιτικα λεω)..χαμος γινεται με ομαδες που θα κατεβουν ,δε θα κατεβουν...οτι να ναι χαχα...
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι θα παίξεις στην Α1. Αφού όμως δεν το ξέρεις ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν αποδεχθήκατε τη θέση και θα μείνετε Α2! Μετά τα Αραχωβίτικα ποιός τερμάτισε;
Elias #6
Jul 7 2009, 01:52
QUOTE(megas @ Jul 6 2009, 21:12 )
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι θα παίξεις στην Α1. Αφού όμως δεν το ξέρεις ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν αποδεχθήκατε τη θέση και θα μείνετε Α2! Μετά τα Αραχωβίτικα ποιός τερμάτισε;
Βασικα κανενας δε ξερει ακομα γτ επισημα εμεις ειναι να παρουμε τη θεση της ανδραβιδας (τερματισαμε 5οι)κ ο Γας της ΕΑΠ που ανεβηκε(τερματισε 4ος)..Αλλα απο ΕΣΚΑ_Η μερια καμια επισημε ανακοινωση..Ετσι κ αλλιως που να ξερω αν η διοικηση αποδεχθει τη θεση>νομιζω μετα απο εμας τερματισε η αγυια σε ισοβαθμια με ηφαιστο ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Οποιος αλλος γνωριζει επισημα κατι ας το πει...
πγε για αναγνωστοπουλο κ λυκουδη αλλα κ χαριτονιδη...αν κ εγω ακουσα οτι μενουν ολοι εαπ!
εκλεισε μουτσιο η παναχαικη παντως (επαιζε ολυμπιαδα)
kaukasios
Jul 7 2009, 13:00
QUOTE(navajo @ Jul 7 2009, 13:50 )
πγε για αναγνωστοπουλο κ λυκουδη αλλα κ χαριτονιδη...αν κ εγω ακουσα οτι μενουν ολοι εαπ!
εκλεισε μουτσιο η παναχαικη παντως (επαιζε ολυμπιαδα)
αναγνωστοπουλος,μοσχοβακης,λιουρδης,λυκου
ης εμειναν εαπ απο οτι εμαθα.
white chocolate
Jul 7 2009, 13:44
QUOTE(kaukasios @ Jul 7 2009, 14:00 )
αναγνωστοπουλος,μοσχοβακης,λιουρδης,λυκου
�ης εμειναν εαπ απο οτι εμαθα.
τελικα για αλλη μια χρονια η πγε παει για πρωταθλημα!!!!
kaukasios
Jul 7 2009, 13:53
QUOTE(white chocolate @ Jul 7 2009, 14:44 )
γιατι ειρωνεια?δεν σου φερθηκε καλα?
white chocolate
Jul 7 2009, 14:05
QUOTE(kaukasios @ Jul 7 2009, 14:53 )
γιατι ειρωνεια?δεν σου φερθηκε καλα?
ο αοριστος που χρησιμοποιεις ειναι λαθος!!!!ενεστωτας ειναι οι σωστος χρονος!!
kaukasios
Jul 7 2009, 14:09
QUOTE(white chocolate @ Jul 7 2009, 15:05 )
ο αοριστος που χρησιμοποιεις ειναι λαθος!!!!ενεστωτας ειναι οι σωστος χρονος!!
απο οτι ξερω δεν παιζεις ακομα στην πγε.ανηκεις ακομα στην πγε?
QUOTE(Elias #6 @ Jul 7 2009, 12:52 )
Βασικα κανενας δε ξερει ακομα γτ επισημα εμεις ειναι να παρουμε τη θεση της ανδραβιδας (τερματισαμε 5οι)κ ο Γας της ΕΑΠ που ανεβηκε(τερματισε 4ος)..Αλλα απο ΕΣΚΑ_Η μερια καμια επισημε ανακοινωση..Ετσι κ αλλιως που να ξερω αν η διοικηση αποδεχθει τη θεση>νομιζω μετα απο εμας τερματισε η αγυια σε ισοβαθμια με ηφαιστο ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Οποιος αλλος γνωριζει επισημα κατι ας το πει...
ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 6ΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 7Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΓΥΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΠΟΤΕ Η ΗΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Α1 Η ΕΣΕΙΣ ΟΚ?
kaukasios
Jul 7 2009, 15:15
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 7 2009, 16:14 )
ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 6ΟΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 7Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΑΓΥΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΕΣΚΑΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΠΟΤΕ Η ΗΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Α1 Η ΕΣΕΙΣ ΟΚ?
θα δεχτει η νικη την θεση στην α1?
basket11
Jul 7 2009, 15:46
QUOTE(kaukasios @ Jul 7 2009, 16:15 )
θα δεχτει η νικη την θεση στην α1?
Ετσι όπως πάνε οι ομάδες δεν αποκλείεται να δείτε στην Α1 τα Καλάβρυτα
kaukasios
Jul 7 2009, 15:59
basket11
Jul 7 2009, 16:55
QUOTE(kaukasios @ Jul 7 2009, 16:59 )
και η πρωτη μεταγραφη θα ειμαι εγω!!!!!ολο τον χειμωνα στο χιονοδρομικο για σκι θα ειμαι!!!!
Nα προσέχεις μην πέσεις. Μην ξαναχτυπήσεις στο γόνατο
kaukasios
Jul 7 2009, 16:57
QUOTE(basket11 @ Jul 7 2009, 17:55 )
Nα προσέχεις μην πέσεις. Μην ξαναχτυπήσεις στο γόνατο
γονατο δεν εχω χτυπησει ποτε οσο επαιζα.διαστρεμματα πολλα.
ασπρη σοκολατα ποιος ειναι?
ποια διοικηση φερεται καλα παντως? καμμια πιστευω
ηρεμα καυκασιε με το σκι...
Elias #6
Jul 7 2009, 17:12
QUOTE(ΦΡΑΓΚΙ @ Jul 7 2009, 16:14 )
Προεδρε δε νομιζω η διοικηση μας να αφησει την ευκαιρια για Α1....
[quote name='Elias #6' date='Jul 8 2009, 03:12 ' post='321432']
Προεδρε δε νομιζω η διοικηση μας να αφησει την ευκαιρια για Α1....
[/quote Για μενα μακαρι να πατε α1 αλλα θα παει η 30αρα στεφανη και για την νικη το ιδιο ετσι πιστευω.απλα η νικη με τισ μεταγραφεσ που εκανε μπορει και να τσιμπισει κανα ματσακι.
Για μενα μακαρι να πατε α1 αλλα θα παει η 30αρα στεφανη και για την νικη το ιδιο ετσι πιστευω.απλα η νικη με τισ μεταγραφεσ που εκανε μπορει και να τσιμπισει κανα ματσακι.
[/quote]
η νίκη πριν δυο χρόνια ήταν β και πως τα κατάφερε θα παίξει α1! Αμα έχεις μάγκα πρόεδρο και κωλοφαρδία όλα γίνονται
Elias #6
Jul 8 2009, 00:52
[/quote Για μενα μακαρι να πατε α1 αλλα θα παει η 30αρα στεφανη και για την νικη το ιδιο ετσι πιστευω.απλα η νικη με τισ μεταγραφεσ που εκανε μπορει και να τσιμπισει κανα ματσακι.
[/quote]
Καλα μη τρελενεσαι γιατι κ τετοια εποχη περσι για πεσιμο μας ειχαν...απο Α2 σε Β ...κατσε να δουμε πρωτα τι κ πως κ μετα τα λεμε...
kaukasios
Jul 8 2009, 14:06
o σταυρουλακης και επισημα στον εσπερο.κοντα και ο τρυφωνοπουλος.ο δουκακης πισω στον προφητη.
basket11
Jul 9 2009, 09:11
QUOTE(kaukasios @ Jul 8 2009, 15:06 )
o σταυρουλακης και επισημα στον εσπερο.κοντα και ο τρυφωνοπουλος.ο δουκακης πισω στον προφητη.
Η είδηση για τον Δουκάκη ξάφνιασε
basket11
Jul 9 2009, 15:35
QUOTE(kaukasios @ Jul 8 2009, 15:06 )
Tελικά η ΠΓΕ θα πάει για πρωτάθλημα; Εχασε Τζαμάκο χάνει και τρυφωνόπουλο. Ποιους εχει πάρει;
giannisth9
Jul 9 2009, 23:00
[
καυκασιε που εισαι παιχτουρα?κανουμε διακοπες?για πες τα προγνωστικα σου για φετος.πγε,απολλωνιαδα,πυργος η γλαυκος?
καυκασιε που εισαι παιχτουρα?κανουμε διακοπες?για πες τα προγνωστικα σου για φετος.πγε,απολλωνιαδα,πυργος η γλαυκος?
[/quote]
Kαλή ερώτηση γιάννη. τον γλαύκο όμως τι τον έβαλες μέσα; τα όνειρα τους τελειώνουν στο γυμναστήριο που θέλουν.
giannisth9
Jul 10 2009, 18:12
QUOTE(megas @ Jul 10 2009, 09:41 )
Kαλή ερώτηση γιάννη. τον γλαύκο όμως τι τον έβαλες μέσα; τα όνειρα τους τελειώνουν στο γυμναστήριο που θέλουν.
ετσι για να γινεται..μην τους αφησω παραπονεμενους..τελικα θελει καποια ομαδα να ανεβει κατηγορια φετος?να θελει αληθεια ομως..οχι με ψεμματα
QUOTE(giannisth9 @ Jul 10 2009, 19:12 )
ετσι για να γινεται..μην τους αφησω παραπονεμενους..τελικα θελει καποια ομαδα να ανεβει κατηγορια φετος?να θελει αληθεια ομως..οχι με ψεμματα
Τα ολύμπια θέλουν να ανέβουν αλλά το βλέπω δύσκολο. Ο μεγαλομάνατζερ της ΕΣΚΑ-Η τους πήρε τα λεφτά πασάροντας τον τζαμάκο-γκάλη και τον μανώλη-φασούλα.
QUOTE(megas @ Jul 10 2009, 18:39 )
Τα ολύμπια θέλουν να ανέβουν αλλά το βλέπω δύσκολο. Ο μεγαλομάνατζερ της ΕΣΚΑ-Η τους πήρε τα λεφτά πασάροντας τον τζαμάκο-γκάλη και τον μανώλη-φασούλα.
k ton OIKONOMOY O`Neil
QUOTE(ole @ Jul 10 2009, 22:42 )
k ton OIKONOMOY O`Neil
πήραν και άλλον? δεν το ήξερα
navajo
Jul 11 2009, 12:47
μοσχοβακης πγε λεει η ημερα...
akatalhlos
Jul 11 2009, 12:49
QUOTE(navajo @ Jul 11 2009, 13:47 )
μοσχοβακης πγε λεει η ημερα...
απο εαπ?
kaukasios
Jul 11 2009, 13:56
QUOTE(akatalhlos @ Jul 11 2009, 13:49 )
απο εαπ?
ναι.κοσμας,μανδαλακης στην εαπ.ρε γιαννη δεν μπορω να σου στειλω πμ.ρωτα τους μοντς πως διορθωνεται.ο εσπερος απεκτησε τον τρυφωνοπουλο.
QUOTE(giannisth9 @ Jul 10 2009, 00:00 )
[
ποιες διακοπες ρε γιαννη,στην πατρα ειμαι ακομα.τον αυγουστο διακοπες.πιστευω οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι.τον γλαυκο τον βγαζω εξω,για τους αλλους τρεις μιλαω.η πγε με μοσχοβακη,δεραο ενισχυεται πολυ στην περιφερεια αλλα δεν ξερω απο ψηλους τι εχει.
navajo
Jul 11 2009, 15:25
τον κοσμα ομως τον ειχε ανακοινωσει η απολλωνιαδα..τελευταια στιγμη πηγε εαπ δλδ!
εκτος απο μοσχοβακη και δεραος για πγε? δυσκολο μου φαινεται...
απο ψηλους καμμια ομαδα δεν εχει...εκτος απο πυργο κ ολυμπιονικη
giannisth9
Jul 11 2009, 19:27
QUOTE(kaukasios @ Jul 11 2009, 14:56 )
ναι.κοσμας,μανδαλακης στην εαπ.ρε γιαννη δεν μπορω να σου στειλω πμ.ρωτα τους μοντς πως διορθωνεται.ο εσπερος απεκτησε τον τρυφωνοπουλο.
ποιες διακοπες ρε γιαννη,στην πατρα ειμαι ακομα.τον αυγουστο διακοπες.πιστευω οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρο φαβορι.τον γλαυκο τον βγαζω εξω,για τους αλλους τρεις μιλαω.η πγε με μοσχοβακη,δεραο ενισχυεται πολυ στην περιφερεια αλλα δεν ξερω απο ψηλους τι εχει.
διορθωθηκε αδερφε.στειλε ελευθερα τωρα τα κους κους..
kaukasios
Jul 12 2009, 11:23
QUOTE(navajo @ Jul 11 2009, 16:25 )
τον κοσμα ομως τον ειχε ανακοινωσει η απολλωνιαδα..τελευταια στιγμη πηγε εαπ δλδ!
εκτος απο μοσχοβακη και δεραος για πγε? δυσκολο μου φαινεται...
απο ψηλους καμμια ομαδα δεν εχει...εκτος απο πυργο κ ολυμπιονικη
να μην το βλεπεις δυσκολο.
navajo
Jul 13 2009, 12:12
σιγουρα το μεγαλο μπαμ ειναι αυτο! δεραος κανει την διαφορα σιγουρα!
γινεται φαβορι σιγα σιγα η πγε
ο ερμης διαβασα ημερα κανει κινησεις! πηρε 3 απο εσπερο υποδομες για τον πεφανη που εδωσε ενω
θελει τσιμπουκη απο πγε,φασουλη(παοκ),μανετα(αγυια) ενω εμεινε σιψας,ταπεινος..
μονο ο χαμηλος ειναι αμφιβολος γιατι ενδιαφερονται κυριως πγε κ μετα εαπ..
kaukasios
Jul 13 2009, 18:29
προβλημα στην γεπ με τον παπαδοπουλο που υπαρχει περιπτωση να αποχωρησει απο την ομαδα του πυργου γραφει η ημερα.
QUOTE(kaukasios @ Jul 13 2009, 19:29 )
προβλημα στην γεπ με τον παπαδοπουλο που υπαρχει περιπτωση να αποχωρησει απο την ομαδα του πυργου γραφει η ημερα.
Τους ματιάσατε που λέγατε ότι έχουν ψηλούς
kaukasios
Jul 14 2009, 09:14
QUOTE(megas @ Jul 14 2009, 00:14 )
Τους ματιάσατε που λέγατε ότι έχουν ψηλούς
eπισης ακουσα οτι υπαρχει προβλημα με την μεταγραφη του λυμπερη στην αμαλιαδα γιατι ο παικτης δεν ειναι ελευθερος αλλα ανηκει στην απολλωνιαδα.
επισης ο παππας της πγε πηγε στον πυργο.
kaukasios
Jul 14 2009, 13:52
τον πιτσιρικα πεφανη απεκτησε ο εσπερος απο τον ερμη.
basket11
Jul 14 2009, 17:22
QUOTE(kaukasios @ Jul 13 2009, 19:29 )
Χωρίς Παπαδόπουλο το πρωτάθλημα πάει Ολύμπια
kaukasios
Jul 14 2009, 18:17
QUOTE(basket11 @ Jul 14 2009, 18:22 )
Χωρίς Παπαδόπουλο το πρωτάθλημα πάει Ολύμπια
mου αρεσει που παντα εισαι αντικειμενικος!!!
QUOTE(kaukasios @ Jul 14 2009, 19:17 )
mου αρεσει που παντα εισαι αντικειμενικος!!!
εχεις άλλη γνώμη; Νομίζω εχει δίκιο από μια πλευρά. ο πύργος τέλος χωρίς παπαδόπουλο.
kaukasios
Jul 16 2009, 14:41
για μεταγραφη εκπληξη στους ψηλους πηγε η πγε αλλα τελικα δεν εγινε.
sthnapexw
Jul 16 2009, 19:46
Γνωρίζει κάποιος τις κινήσεις της Αγυιάς και τι ροστερ θα κατεβάσει?Οι ομάδες που ανέβηκαν ενισχύθηκαν?κρατήσαν τους ίδιους προπονητές?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.