Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τουρνουά 3οn3 την Κυριακή
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
andreas a.k.a. the replay
Απ'οτι άκουσα την Κυριακή 6/4 ο δήμος Αθηναίων διωργανώνει τουρνουά 3on3και για άλλη μια φορά η πληροφόριση απο το δήμο ειναι μηδαμηνή.Το θέμα είναι οτι δεν έχουν γίνει ακόμα σαφείς οι ηλικίες συμμετοχής καθώς παρα πολλοι μου λένε οτι ειναι για παιδιά 1991-1998 ενω ο site του δήμου λέει οτι ειναι μόνο για ηλικίες 12-13 αλλά οι φωτογραφίες που δείχνει απο προηγούμενες διοργανώσεις δείχνουν αθλήτες σε ηλικίες πάνω απο 15.

Όποιος γνωρίζει περισσοτέρες πληροφορίες ας βοηθήσει...
dizzy_fingers
Αντιγράφω από το ona.gr
QUOTE

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να προσελκύσει ακόμη περισσότερα παιδιά στον Αθλητισμό.

Την Κυριακή 6 Απριλίου, ο Ο.Ν.Α. θα πραγματοποιήσει μια μικρή γιορτή του μπάσκετ στο Παγκράτι. Από το πρωί, θα... κλείσει τους δρόμους γύρω από τις οδούς Σπύρου Μερκούρη & Ευτυχίδου, θα στήσει μπασκέτες και θα υποδεχθεί τη Νεολαία στο Τουρνουά μπάσκετ «3 οn 3» που θα διοργανώσει.

Από τις 9.00 π.μ. έως τις 1.00 μ.μ., εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια - ηλικίας 9 έως 12 ετών - θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ πάνω στο δρόμο, να δείξουν τις ικανότητές τους με την «πορτοκαλί» μπάλα, να εκτονωθούν και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και σε αυτούς θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.000 νέοι και νέες.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος ομάδες από σχολεία, σωματεία αλλά και ομάδες ανεξάρτητων παικτών. Τα παιδιά θα σχηματίσουν ομάδες τεσσάρων ατόμων και θα αγωνιστούν με το σύστημα νταμπλ νοκ άουτ. Μετά το τέλος των αγώνων, σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τους τρόπους μέσα από τους οποίους οι νέοι και οι νέες μπορούν να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται μέσα σε πυκνοκατοικημένες πόλεις βρίσκοντας ταυτόχρονα τα κατάλληλα κίνητρα.

Όσα παιδιά επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να απευθυνθούν στα εξής σημεία: Κλειστά γήπεδα: Ρουφ (Εχελιδών 9), Μετς (Μάρκου Μουσούρου 70), Γκράβας (Πασσώβ 10), Στρέφη (Λ. Στρέφη), Γουδή (Γ. Παπανδρέου & Κανελλοπούλου), Εξάρχεια (Τσαμαδού 9), σε όλα τα Αθλητικά Κέντρα του Ο.Ν.Α. (9 π.μ. - 8 μ.μ.), καθώς και στο χώρο της εκδήλωσης την ίδια μέρα.



Ποιός πρωτότυπος τρόπος ρε παιδιά? laugh.gif Μας δουλεύετε? 40.gif
Όπως βλέπεις, μόνο παιδιά ηλικίας 9-12 ετών μπορούν να συμμετάσχουν.
Πρέπει να κάνουμε κάτι για να παίξουμε κι εμείς οι "γέροι" καμιά στιγμή....
andreas a.k.a. the replay
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 5 2008, 12:02 ) *
Αντιγράφω από το ona.gr
Ποιός πρωτότυπος τρόπος ρε παιδιά? laugh.gif Μας δουλεύετε? 40.gif
Όπως βλέπεις, μόνο παιδιά ηλικίας 9-12 ετών μπορούν να συμμετάσχουν.
Πρέπει να κάνουμε κάτι για να παίξουμε κι εμείς οι "γέροι" καμιά στιγμή....



Για τον Θεό δηλαδή,να συγκεντροθεί η νεολαία λέει,μας καλά εδω θεωρούν νεολαία μόνο τα παιδάκια δημοτίκου;;;

Πάντως 1-2 προπονητές αντρικών ομάδων που γνωρίζω και τους ρώτησα μου είπαν οτι είναι και για μεγαλύτερες ηλικίες...Υπάρχει και το ενδεχόμενο να το αλάξαν

Επίσης η αφίσα δεν αναγράφει ηλικίες...

Οπότε δεν μένει τίποτα άλλο απο το να πάρω τηλέφωνο στον δήμο και να ρωτίσω...
dizzy_fingers
Η σωστότερη κίνηση smile.gif.

Γράψε κι εδώ τί έμαθες, μήπως χρειαστεί να μάθει και κανείς άλλος.
andreas a.k.a. the replay
Ο δήμος δεν απαντάει,προφανός ειναι κλειστά το Σαββατοκύριακο.Πάντως όπως και να έχει το βλέπω δύσκολο να γίνεται αύριο αφου η κακοκαιρία είναι μεγάλη.
andreas a.k.a. the replay
Το τουρνουά αναβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή λόγο κακών καιρικών συνθηκών και έγινε σήμερα 13/4 με ηλικίες απο 1991 εως 1998 τελικά...

Παρά το γεγονός οτι με την ομάδα μου βγήκαμε πρώτοι δεν υπήρχαν ουτε καν μετάλια η καποιο δώρο για τους νικιτές τελος παντων

τα μόνα δωρα ηταν κατι αθλητικά παπουτσια nike των 10 euro που τα έδιναν με κλήρωση

το μοναδικό ενθαρυντικό ήταν η παρουσία του κόσμου που ηταν μεγάλη καθώς και το επίπεδο των αθλητών που ηταν ιδιαίτερα υψηλό
nikolas12
Ουφ!!!!!!!!!!Και ειναι κοντα στη γιαγια μου και στη θεια μου που θα παω σε λιγο αμα ηθελα θα μπορουσα να παω.!Περα απο την πλακα θα κανουν και μια προσπαθεια για τον αθλητισμο.Καλα πορευομαστε 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.