Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συνεντευξη γκαγκαλουδη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pierce
-Καλώς όρισες λοιπόν (στην Α1) και ας άργησες. Και αφού έχασες τον... αγιασμό του πρωταθλήματος, μπορείς να μας εξηγήσεις προς τι αυτή η καθυστέρηση;

"Με πληγώνει η αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Και μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να μίλησα με ονόματα, αλλά επί του παρόντος δεν θα ήθελα να αναπαραγάγω ένα θέμα που με στενοχωρεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ευθύνη δεν ήταν δική μου. Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα περυσινά στατιστικά μου, θα καταλάβει ότι ορισμένα από αυτά που συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι ήταν παράλογα"...

-Ποιος ήταν ο βασικός λόγος που σε ώθησε στο να υπογράψεις στην ΑΕΚ; Η οποία παρεμπιπτόντως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της Ιστορίας της...

"Δεν έχει σημασία σε ποια φάση βρίσκεται διοικητικά και οικονομικά. Εγώ ήλθα σε μια μεγάλη ομάδα με Ιστορία και πολύ κόσμο. Περισσότερο, όμως, από όλους, ο άνθρωπος που με έπεισε να υπογράψω στην ΑΕΚ ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Με τον Βαγγέλη έχω άλλη σχέση. Δουλέψαμε μαζί, γνωρίζει ο ένας τον άλλον και το αν έπαιξα καλά ή όχι απέναντι στο Μαρούσι οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον κόουτς".

-Γιατί δεν πήγες στον Πανιώνιο; Υπήρξαν στιγμές, που κάποιοι σε έπαιρναν στο τηλέφωνο για να σου ευχηθούν... σιδεροκέφαλος και καλή αρχή!

"Δεν ήθελα να πάω στον Πανιώνιο! Ηθελα να δουλέψω με Ελληνα προπονητή. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος".

-Θέλεις να πεις ότι δεν έπαιξε ρόλο η διένεξή σου με τον σύλλογο;

"Οχι, καθόλου"...

-Εχεις υποβάλει τον εαυτό σου στη δοκιμασία της αυτοκριτικής; Η ένας εν γένει ατίθασος παίκτης, που δύσκολα μπαίνει σε καλούπια, αρνείται να υποβληθεί σε αυτή την κατάσταση;

"Γιατί το λέτε αυτό; Εννοείται ότι κάνω την αυτοκριτική μου και μάλιστα πολλές φορές είναι και πολύ σκληρή".

-Τότε, ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει στην καριέρα σου και έχεις μετανιώσει για αυτό;

"Εχω μετανιώσει για τις χειρονομίες και κάποιες δηλώσεις σε εκείνη την προστριβή με τον Πανιώνιο. Θεωρώ ότι είχα τραβήξει και εγώ το σχοινί. Και ίσως δεν έπρεπε να το κάνω. Θέλω, όμως, να πω και κάτι άλλο. Ξέρω ότι με τη συμπεριφορά μου ή με τις δηλώσεις μου έχω στενοχωρήσει ανθρώπους κατά καιρούς. Σας διαβεβαιώνω, όμως, ότι εκείνοι με έχουν στενοχωρήσει πρώτοι. Ποτέ εγώ δεν έκανα την αρχή"...

-Οταν υπέγραψες στην ΑΕΚ, κάποιος εκ των οργανωμένων οπαδών της "Original" είπε για σένα... "αυτός θα γίνει ο πιο φανατικός ΑΕΚτζής".

"Γιατί όχι; Το μόνο που θέλω είναι να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτό που είμαι. Το είχα πει και όταν υπέγραψα στον ΠΑΟΚ, το καταθέτω και τώρα. Δεν θέλω να με αγαπήσει κανείς χωρίς να το αξίζω".

-Τι επιδιώκεις να κερδίσεις στην καινούργια ομάδα σου;

"Θέλω να είμαι σοβαρός, με όλη τη σημασία της λέξης. Οχι ότι δεν ήμουν στις προηγούμενες ομάδες μου, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και είμαι πρόθυμος να το κάνω"...

-Με τον Βετούλα... αρπάχτηκες κάποια στιγμή φραστικά ή ήταν ψευδαίσθηση;

"Οχι, καμία σχέση! Κουβέντα κάναμε. Ισα ίσα που τον Νίκο τον σέβομαι και τον εκτιμώ και ομολογώ ότι με βοήθησε πολύ στο ντεμπούτο μου στην ΑΕΚ".

-Στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού τι βλέπεις; Εχεις περάσει από αντίστοιχες καταστάσεις...

"Τίποτα!"...

-Τι εννοείς;

"Τίποτα δεν βλέπω! Εγώ εκείνη την ώρα θα πάω για καφέ! Τι να δω δηλαδή; Το ίδιο έργο; Μια κλασική αναμέτρηση, την οποία θα παρακολουθούν μόνο οι οπαδοί των γηπεδούχων και θα διακοπεί... 70 φορές; Οχι, να μου λείπει!".
dizzy_fingers
QUOTE
-Τι εννοείς;

"Τίποτα δεν βλέπω! Εγώ εκείνη την ώρα θα πάω για καφέ! Τι να δω δηλαδή; Το ίδιο έργο; Μια κλασική αναμέτρηση, την οποία θα παρακολουθούν μόνο οι οπαδοί των γηπεδούχων και θα διακοπεί... 70 φορές; Οχι, να μου λείπει!".

77.gif
Αν και έχασε ένα ωραίο ματς μου αρέσει η ευθύτητά του...στις συνεντεύξεις.
Αυτό που δε μου άρεσε ήταν η ευθύτητα προς...τους διαιτητές.

Ευτυχώς που αναφέρθηκε και το θέμα με τον Βετούλα, καθώς το θυμάμαι αυτό το σκηνικό στην τηλεόραση προχθές και μου έκανε εντύπωση.

Καλή συνέχεια στο παιδί.
rchos
με αυτα που εχει περασει σιγα σιγα ωριμαζει σαν παιχτης αλλα και ανθρωπος!πριν μερικα χρονια αν του εκανες αυτη την κουβεντα θα απανταγε "θα τους ξεσκισουμε τους γαυρους"!μιλαμε για τετοια πορωση με τον παναθηναικο!
δεν τον ξερω προσωπικα!τον εχω δει βεβαια αρκετες φορες στο φαληρο ενω ξερω και καποιους συμπαικτες του απο την εποχη του π.φαληρου!
πολλοι τον συμπαθουν παρα πολυ τον αντιπαθουν αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι με αυτον γινετε πιο ενδιαφερον το πρωταθλημα!ειναι παιχτης με προσωπικοτητα!
dizzy_fingers
Αυτό, ξέρεις, σκεφτόμουν όσο έβλεπα το προχθεσινό ματς και τον Γκαγκαλούδη να παίζει.

Πόσες προσωπικότητες είχαμε τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα και πόσες έχουμε φέτος?
Σίγουρα, πέρα από...μούρη πρέπει να ξέρουν και μπάσκετ, αλλά ο Γκαγκαλούδης δεν αποτελεί εξαίρεση εδώ, και πέρα από αυτόν έχουμε περισσότερους τέτοιους ανθρώπους στην ΑΕΚ αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα.

Αυτοί είναι το αλάτι και το πιπέρι στον αθλητισμό και αυτούς παρακολουθεί ο κόσμος. Μία δήλωσή τους, μία κίνησή τους μέσα στο παιχνίδι, ένα κλικ, για αυτά ψοφάει ο κόσμος ώστε να ταυτιστεί μαζί τους και να τους υποστηρίξει μέσα από την καρδιά του.
Pierce
Τις καλύτερες των εντυπώσεων έχει αποκομίσει απο την μέχρι τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, κάτι που επεσήμανε σε δηλώσεις του στο επίσημο Site της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό. «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάμε να πάρουμε το ματς», ανέφερε σχετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκαγκαλούδη

"Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάμε να πάρουμε το ματς στη Θεσσαλονίκη. Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ κατάσταση, το κλίμα στην ομάδα είναι εκπληκτικό και με δεδομένο πως ακολουθούν δύο… βατά παιχνίδια με τον Μακεδονικό εκτός και την Ολύμπια Λάρισας εντός έδρας, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τέσσερις πόντους και να σκαρφαλώσουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Εν συνεχεία αναφερόμενος στον Μακεδονικό, έδειξε ότι τον υπολογίζει παρά το γεγονός ότι δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.
«Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε το Μακεδονικό. Δεν μας απασχολεί σε τι κατάσταση βρίσκεται και πως δεν έχει ακόμη πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα. Μας νοιάζει μόνο το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και νομίζω πως αν παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να τον επιτύχουμε".

Τέλος, μίλησε και για το ματς με τη Γκραν Κανάρια στην Ισπανία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ULEB CUP όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε
"Αν δεν κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη Γκραν Κανάρια. Ελέγχαμε το ματς για 32 λεπτά, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μαζί τη νίκη. Δεν πειράζει όμως, έχει δρόμο η διοργάνωση…".

www.sportfm.gr



αυτος δεν πλακωθηκε προχθες με την ομαδα?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.