Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
aegeansheed
Miami Heat






Justice is done
Seeking no truth
Winning is all
Find it so grim
So true,
So real??? (εδώ σε θέλω!)


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 48-34

Leaders (2015-2016):
Πόντοι: 19.1 Bosh
Ριμπάουντ: 11.8 Whiteside
Ασίστ: 5.8 Dragic
Κλεψίματα: 1.3 Chalmers
Κοψίματα: 3.7 Whiteside
Ευστοχία %: 60.6 Whiteside
Χρόνος συμμετοχής: 33.5 Bosh

Πιθανή 5άδα:
Dragic Richardson Winslow Williams Whiteside


Πάγκος:
PG: Tyler Johnson, Rodney McGruder
SG: Wayne Ellington, Dion Waiters
SF: Luke Babbitt, James Johnson
PF: Willie Reed, Josh McRoberts, Udonis Haslem, *Chris Bosh
C:

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Από του χρόνου... ένα, πρώτου γύρου μόνο. Προς το παρόν...

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Wayne Ellington(FA), James Johnson (FA), Derrick Williams (FA), Willie Reed (FA), Dion Waiters (FA), Luke Babbitt (ανταλλαγή από Pelicans), Beno Udrih (FA), Hassan Whiteside (ανανέωσε), Udonis Haslem (ανανέωσε), Tyler Johnson (ανανέωσε)

Έφυγαν: Dwayne Wade (FA), Dorell Wright (FA), Amare Stoudemire (FA), Joe Johnson (FA), Luol Deng (FA), Gerald Green (FA)

Παρουσίαση ομάδας
Το ξεκίνημα της προηγούμενης περιόδου είχε βρει την ομάδα του Spoelstra να έχει τη φιλοδοξία για μια καλή παρέλαση στα playoffs. Στην πορεία αναδείχθηκαν νέοι παίκτες όπως ο Tyler Johnson και ο Josh Richardson, ενώ πλέον καθιερώθηκε ο Whiteside, ως ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας.
Τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι, αλλά και φέτος ένα βασικό θέμα που υπάρχει στο Miami είναι η κατάσταση της υγείας του Chris Bosh και οι προεκτάσεις αυτής: από την αποτυχία να έρθει κάτι καλύτερο την postseason, όσο και στον μεσοπρόθεσμο οικονομικό σχεδιασμό του ρόστερ και τις αλυσιδωτές αντιδράσεις σε θέματα συμβολαίων (βλ. μεταγραφικές κινήσεις). Τελικά τα χρήματα αποφασίστηκε να μοιραστούν... λίγο διαφορετικά από ότι πριν από 6 χρόνια.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι πάντα μετά από ένα καλό, επιτυχημένο run μιας ομάδας έρχεται το decline και η μετάβαση στο σημείο μηδέν. Δύο χρόνια μετά την επιστροφή του Bron στο Cleveland παρακολουθούμε μια σταδιακή αποσύνθεση της Ομάδας των Τριών. Όπως ξαφνικά ήρθε η αποχώρηση του Λεμπρόν, κάπως έτσι βρέθηκε να φεύγει ο Wade και κάπως έτσι οδηγείται στην έξοδο ο Bosh (κάτι που αναμένεται να συμβεί τον ερχόμενο Μάρτιο). Ο Pat Riley πήρε την σκληρή (για τους άλλους, γι' αυτόν είναι μια καθημερινότητα!) απόφαση ότι η ομάδα είναι προτιμότερο να διαλυθεί οριστικά και οι Heat πρέπει να προχωρήσουν σε μια νέα κατέυθυνση.

Ένα είναι σίγουρο: ότι ο Riley πιστεύει ότι κάθε ομάδα του έχει τα στοιχεία μιας ομάδας πρωταθλητισμού. Ο πήχης είναι πάντοτε υψηλά, αυτή τη φορά σε ένα επίπεδο αρκετά πιο πάνω από αυτό που επιτρέπει σε κάποιον να φανταστεί ως το καλύτερο δυνατό σενάριο για τους φετινούς Heat. Ακόμα και η είσοδος στα playoffs μοιάζει υπερβολικός στόχος για φέτος βάσει κοινής λογικής, κάτι που ο Riley όμως δε θέλει ούτε να σκέφτεται.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Νέα ομάδα, τύπου... πέρα από Dragic και Whiteside στις άλλες θέσεις υπάρχουν από 2-4 παίκτες (γιατί πλέον υπάρχει και η έννοια versatility!) που θα προσπαθήσουν να κάνουν τα δικά τους συνδυάζοντας τους προπονητικούς στόχους με το gameplan για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όποιος το κάνει πιο αποδοτικά, τότε σταδιακά θα παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής, οπότε θα έχει δυνατότητες για μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η ανάπτυξη ενός νέου κορμού είναι ο ρεαλιστικός στόχος για αυτήν την ομάδα φέτος. Αν δεν το ξέρει κατά βάθος ο Riley, τότε δεν είμαστε καλά.
Από τη μία υπάρχει το σενάριο μέσα από το οποίο το υπάρχον γκρουπ "δένει" και αποτελεί το πρώτο στάδιο στο μεγαλύτερο πλάνο για μελλοντική προσέλκυση FAs, από την άλλη υπάρχει το σενάριο κατά το οποίο προκύπτει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση ανταλλαφής για τον Dragic (ποιός αλλος?) αντί draft picks/ expiring contracts, οπότε ο Riley αποφασίζει να πετάξει αυτή τη χρονιά με στόχο κάποιο lottery pick (αν είναι τυχερός). Πιστεύει κανείς ότι ο Riley μπορεί να σκεφτεί ότι δεν υπάρχουν καθόλου στόχοι για μια ομάδα του? Δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Ωστόσο οι πιθανότητες εδώ είναι με το σταδιακό refurbishing, μαντεύω...

Κάτω απ' το φως του προβολέα
O Whiteside με τα καλά του και τα κακά του καθιερώθηκε πλέον, τόσο στους Heat όσο στη Λίγκα. Όχι ότι δεν ήταν ήδη από το 2014-15, αλλά υπήρχε ενεργό και το θέμα της διαπραγμάτευσης του επόμενου συμβολαίου του, ως "μειωτικό" στοιχείο της κατά τα αλλα αδιαπραγμάτευτης αξίας του! Πλεόν είναι proven επίσημα και τυπικά από το καλοκαίρι.

Αυτομάτως τα βλέμματα πέφτουν στον επόμενο πιο εξελίξιμο παίκτη, αυτόν με την μεγαλύτερη προοπτική στους Heat, αλλά και από άποψη ταλέντου, στον Justise. Λίγο ανησηχυτικό, καθώς τα κριτήρια επιλογής του στο draft από τον Riley φαίνεται τότε να ήταν η συμπλήρωση του ρόστερ με ένα πρωτίστως αμυντικό εργαλείο που θα έδενε με τους υπόλοιπους superstars Bosh και Wade, αλλά και τον Deng. Τα πράγματα για τον αγαπημένο κηρομάλη παράγοντα δεν πήγαν τόσο καλά με τους άλλους και κάπως έτσι ο Winslow "ξέμεινε" ως ο σημαντικότερος παίκτης στην ομάδα φέτος. Αν πρέπει κάποιος να διαλέξει έναν αυτός θα ήταν ο Winslow, λόγω draft order, λόγω δυνατοτήτων στην άμυνα και toughness. Στη θέση του όμως θα μπορούσε άνετα να είναι οποιοσδήποτε από τους Tyler Johnson ή Josh Richardson, αφού δεν υπολοίπονται σημαντικά από αποψη ταλέντου και potential (μμμ... μάλλον περισσότερο έχουν). Ωστόσο οι συνθήκες θα φέρουν τον Winslow να αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερο usage % στις προσπάθειές. Τα νούμερά που έφερε στην πρώτη του χρονιά, ήταν λιγο-πολύ αναμενόμενα για τον ρόλο που είχε: 6.4π, 5.2ρ, 1.5ασ, 0.9κλ, αλλά με 27.6% στα τρίποντα και 6 σουτ σε 29 λεπτά περίπου. Χαμηλά για προπάθειες, χαμηλά ποσοστά στο μακρινό σουτ. Η μετάβαση δε θα είναι καθόλου εύκολη για τον sopho, αλλά για τους Heat αξίζει να του ζητήσουν περισσότερα από φέτος κιόλας κι εκείνος να δοκιμάσει.


Προπονητής
Erik Spoelstra: Καταξιωμένος, δις πρωταθλητής κι ένας απ' τους καλύτερους προπονητές στο NBA (αν και το handycap που είχε στις ψηφοφορίες για coach of the year στο παρελθόν, ζυγίστηκε ποικιλοτρόπως και κατά την προσωπική μου άποψη αδίκως -τουλάχιστον στη 1η χρονιά της Τριάδας), καλείται στη φετινή σεζόν να κάνει κάτι που η τύχη του επέτρεψε να αποφύγει για τόσα χρόνια, αλλά τώρα είναι αναπόφευκτο: το reconstruction.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον Pat Riley...
... πώς είναι να βλέπεις τον παίκτη-σύμβολο της ομάδας σου να αποφασίζει να φύγει από επιλογή του και αν αυτό αντισταθμίζεται από τα δύο πρωταθλήματα που έφεραν ουσιαστικά οι οικονομικές θυσίες του Wade. Αξίζει ρε Πατ?

Πρόβλεψη νικών: 29-53
Conference rank: 13
Division rank: 5

Teaser Josh
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 10/11 - Justise Winslow

Τα νούμερα: 15 πόντοι με 6/12, ρεκόρ ευστοχίας για φέτος, 3 στα 5 εξ αυτών ήταν τρίποντα, βάλε και 5 σκουπίδια 6 τελικές πασες και 4 κλεψίματα με +1 έτσι για να τιμήσει την επιστροφή του D-Wade. Slow night για unexpectους = δίκαια post για Justise Winslow. Έχω προσπαθήσει να πείσω τον εαυτό μου 3 φορές να ρίξω τον Tyler-J που τόσο γραφικά στηρίζω αλλά ας μην έπαιρνε τρία τσουβάλια εκατομμύρια να ταν πιο εύκολο. Τη μέρα που πέταξε o Sheed Lyles άνετα τον είχα. Και μπράβο στους Nets που αναγνώρισαν την αξία του ώπα τι λέγαμε.. Α ναι, ο Winslow.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Μικρές Εθνικές των ΗΠΑ με 2 χρυσά, πρωτάθλημα με τo Duke -δια χειρός Grayson Allen-, λογικά έπαιξε Heat να πάρουν τον τίτλο πέρυσι γιατί δεν πίστευε πως γινόταν να χάσουν. Χωρίς Wade, Deng η παρουσία του στη μία απ' τις δύο θέσεις που μπορεί να παίξει μοιάζει σίγουρη για καιρό. Ο χρόνος που μένει στο παρκέ μεγάλος και οι προσπάθειες που παίρνει σε σχέση με την περσινή χρονιά υπερδιπλάσιες, απ' τη μια τον βοηθά να βλέπει πως λειτουργεί το ΝΒΑ game και είναι καλό αυτό, υπάρχει όμως και μια παράταση της σχετικής του αναποτελεσματικότητας ως scorer, μιας και ακόμα δεν έχει περάσει το 50% fg σε κάποιο ματς, μάλιστα το έπιασε χτες μόλις για πρώτη φορά. Πολλές assists και θετική παρουσιά με περισσό hustle είναι καλή βάση για έναν παίκτη που έχει ακόμα να μας δείξει πολλά. Χαμηλότερο pick απ' το Hezonja και το Stanley Johnson στην περσινή τους "αναμέτρηση" το βράδυ του draft, σίγουρα είναι ο καλύτερος NBAer απ' τους τρεις ως τώρα και μοιάζει πολύ πιθανό να μην αλλάξει αυτό ούτε στο μέλλον...

Μάθαμε πως: Κοιμούνται αγκαλιά με Tyler-J στην OKC γιατί φοβούνται midwestern φάντασμα.
http://ftw.usatoday.com/2016/11/heat-justi...ity-hotel-ghost
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 30/11 - Wayne Ellington

Τα νούμερα: 22 πόντοι με 8/14 εντός πεδιάς, 5/9 τρίποντα, 1/2 βολές. 2 rebs, 2 ast, 4 stl, +9 σε 32 λεπτά. Δε το χάλασε το Heatάδικο -ειλικρινά πιστεύω πως ο πληθυντικός για Heat και Thunder ΔΕΝ είναι λάθος, ένα μάτσο μπαγλαμάδες είναι που απαρτίζουν τον οργανισμό αλλά πες το σε ανθρώπους που έχουν για αρχηγό τους το Βαγγέλα οκ- που βρήκε δυναμική εκτός έδρας νίκης μέσα στο όχι ακριβώς τρομακτικό σπίτι των Nuggets. Το tanking δε γίνεται έτσι παιδιά. tongue.gif

Η εικόνα:

Τα σχόλια για το περίπου κάρφωμα στην αρχή θα διαγράφονται ως κακεντρεχή.

Πριν/Μετά:
Έχω εκφράσει πολλές φορές την απροσδιορίστου προέλευσης συμπάθειά μου στο Wayne και το σουτ του -γι'αυτό μάλλον-, το ξεκίνημά του δεν ήταν διόλου ταπεινό ως ένα σημαντικό prospect σε όλη τη χώρα μπαίνοντας στο NCAA για το UNC, όπου στους Tar Heels είχε 3 χρονιές με σταδιακά σπουδαιότερο ρόλο και βελτιωμένη σταθερά αποτελεσματικότητα, καλό a/to και προσπάθεια πίσω. Bγήκε καλύτερος παίκτης του final 4, στα χνάρια του Mario Chalmers λέγεται αυτό, και επελέχθη απ' τους Timberwolves λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου, στο 28. Καλά rookie στη Minnesota και τα χιόνια της δεν έχει περάσει ποτέ, ο Wayne βρήκε το δρόμο του στον πάγκο του Memphis και ήταν πιο συμπαθής ως καλό fit σε καλύτερη ομάδα, με την ευστοχία του από μακριά και την καλή του παρουσία στο παρκέ, παρά τα μέτρια σωματικά και αθλητικά του προσόντα, όπου τον βοηθούσε βέβαια και η γενικά καλή αμυντική λειτουργία των Grizzlies στην ομαδική άμυνα. Έμμεση προαγωγή στους χύμα Cavs, αποτυχία στο Dallas -o jason δεν του κρατάει κακία, μάλλον περισσότερο θα ήθελε να είχαν κρατήσει τον Crowder που τον έφαγε στη στροφή-, καλά νούμερα σε μαξαρισμένο, πέρα απ' τις ικανότητές του ρόλο στους Lakers, ευθεία πορεία προς τη μετριότητα των Nets όπου όμως σε αντίστοιχη λογική τα ποσοστά του πήραν την κατηφόρα κι έχασε το status "πρώην Kilmagic", Heat. Χτύπησε καιρό πριν, δεν είχα πάρει καν χαμπάρι πως ανήκει στο Miami από τόσο νωρίς, πρώτο παιχνίδι προχτές έβαλε 9, χτες είπε να το πάρει πάνω του. Θα προσπαθήσει να δώσει συμπαθητική συνέχεια σε ένα roster που έχει και δεν έχει λύσεις σε αυτά που μπορεί να κάνει.

Δεν ξέρατε: πως κέρδισε το βραβείο του ΝΒΑ για την κοινωνική προσφορά πέρυσι, ο πατέρας του είχε πεθάνει από πυροβολισμό πριν δύο χρόνια κι από τότε ο Wayne έχει γίνει πολύ ενεργός σε προσπάθειες κατά της βίας και της τάσης να πετάει ο Αμερικανός το όπλο γιατί constitution/gangsta και να ρίχνει. Ωραίος.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 01/12 - James Johnson

Τα νούμερα: 24 πόντοι μόλις σε 24 λεπτά, με 11/15 fg, 2/4 3pt, 6 rebs, 3ast, 1 stl, 1 blk, +9 και κρίσιμο.. κάρφωμα στη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του Miami στη Δύση, αυτή τη φορά μάλιστα στο Salt Lake City, όπου δικαιολογημένα ονειρεύονται playoffs οι μορμόνοι. Mε το υπόλοιπο roster τους στα forwards αυτή τη στιγμή να είναι ο McBob, o Babbittουρικός και ο Willie o Reed έως και λίγο παίζει, κι ας μην έχουμε καταλάβει τι κάνει στο παρκέ ακριβώς. Οι 24 πόντοι του ήταν 3 μακριά απ' το career high και προφανώς season high, όπως και τα 11 fgm, 15 fga.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Γεννημένος στο Cheyenne του Wyoming o JaJoς είναι ο πρώτος NBaer της πολιτείας απ' το 1952 -για να τα λέμε όλα υπάρχει ανάμεσα και ένα παλικάρι με 10 ματς σπαστά στο ΑΒΑ στα 60s-, μάλιστα πήγε και high school εκεί, μεγάλωσε δηλαδή στο Cheyenne της περίφημα αραιοκατοικημένης περιοχής των ΗΠΑ. Κολέγιο έπαιξε για δύο γεμάτες χρονιές στο Wake Forest, διόλου άσχημα και τελικά επελέγη απ' τους Bulls στο νούμερο 16 στο draft του 2009. Δε βρήκε το δρόμο του στο Chicago και γρήγορα, στον 1,5 χρόνο, προχώρησαν οι Bulls σε ανταλλαγή που τον έκανε να περάσει τα σύνορα για τον Καναδά, για ένα χαμηλό pick πρώτου γύρου που έγινε ο Norris Cole, ένα pick που αρχικά ανήκε στο Miami και μετά από 3-4 ανταλλαγές κατέληξε ξανά στο Miami αλλά οκ, παρότι στο Heat thread, μακρηγορώ. Στο Toronto λοιπόν ο Johnson έπαιξε τα περισσότερα ματς ως βασικός, αλλά δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα και μάλιστα σε μια ομάδα που δεν διεκδικούσε καν την οχτάδα τότε. Προφανώς και θα ενδιαφερόταν το Sacramento δηλαδή να τον εντάξει στο κατ' ευφημισμό δυναμικό του. Εκεί είχε μάλλον τη χειρότερη χρονιά του ως επαγγελματίας, το επόμενο καλοκαίρι βρέθηκε χωρίς ομάδα και οι Grizzlies τον ανέστησαν απ' τις οχιές του Rio Grande το Δεκέμβρη του 2013. Όπως έλεγα και για τον Ellington χτες η ατμόσφαιρα συνοχής στο Memphis βοήθησε το status του Johnson και τελικά στην offseason που ακολούθησε πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στους Raptors, ελπίζοντας να χωρέσει στην αβεβαιότητα που υπάρχει στις θέσεις των forwards στον Καναδά τα τελευταία χρόνια. Η διετία του ήταν συμπαθητική αλλά καθαρά συμπληρωματική και φέτος υπέγραψε ένα μονοετές στη Florida για 4 εκατομμύρια δολάρια, που στη βροχή χρημάτων που πέφτουν πλέον δεν είναι και τόσα πολλά, είναι όμως και τα περισσότερα χρήματα που έχει δεσμεύσει ποτέ ομάδα πάνω του για ένα χρόνο των υπηρεσιών του. Έχει ωραίο κουβάλημα της μπάλας για 2.06 ντουγάνι, ίσως το βασικό του προσόν στο μάτι, αλλά κανείς δε θα του το ζητήσει σε first unit ποτέ, έχει θετικό a/to καριέρας κακό δεν το λες, έχει ασταθέστατο σουτ που του το στήνουν κάποιες φορές ή τον αφήνουν να το ρίξει αν μείνει ελεύθερος αλλά ποτέ δε μπορείς να βάλεις λεφτά πως θα βρει στόχο, έχει στίγμα στα hustle stats κι ας είναι δύσκολο να αφήσει μεγάλη σούμα άμα παίζει συνήθως λίγο. Αλλά το Φλεβάρη κλείνει τα 30 χωρίς να περιμένεις να τα κολλήσει όλα μεταξύ τους καλύτερα ξαφνικά. Άμα έγινε ο Vince Carter σποτάς βετεράνος όλα γίνονται πάντως. Ας μείνει στη Florida μερικά χρόνια για να μη μεγαλώσει η άχρηστη λίστα γνώσεων που του αντιστοιχεί τουλάχιστον...

Δε δήλωσα: Άκου να δεις που μας έριξε 50+ στο fantasy o James Johnson ρε φίλε έλεος δηλαδή. Κανονικά θα λεγα αυτό που είχε πει ο Μπουτάρης για τον Καμμένο. Αλλά όχι νταξ μουσάτος ταουατζής coolioς τον πάμε, δεν ξέρω που βρήκε τους gangstazz στο Wyoming αλλά ωραίο παιδί.
aegeansheed
Ο JaJoς έχω διαπιστώσει ότι έχει τρεις τύπους εμφανίσεων στην καριέρα του:

1. Την αδιάφορη/κακή, που θα πάρει 4-5 ριμπάουντ και θα σκοράρει 0-5 πόντους με κάνα κλεψιμο.
2. Την αποψινή, που είναι και η πιο σπάνιά του, με φοβερή ευστοχία σε μεγάλο volume συνήθως και γεμάτη stat line γενικά, συμβαίνει 2-3 φορές τον χρόνο περίπου
3. Την κλασσική-συνηθισμένη του, που περιλαμβάνει χρόνο από 18 έως 25 λεπτά (είναι μέρος της συνταγής) 8-14 πόντους, 7-10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3-4 combined κλεψίματα-τάπες, με 2 τρίποντα.

Δεν κυκλοφορεί με άλλες παραλλαγές!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 07/12 - Tyler Johnson

Τα νούμερα: High καριέρας 27 πόντοι με 8/16 fg, 4/5 3pt, 7/8 ft, 2 rebs, 5/0 a/to, 1 stl, 1 blk, +4 σε 35 λεπτά στην ήττα του Miami εκτός έδρας στη γειτονική Georgia. Πάρτο πάνω σου.

H εικόνα:


Πριν/Μετά: Γεννημένος στη Βόρεια Dakota (Deadwood μόνο ρε #@%$@%), ο Tyler μετακόμιζε συχνά λόγω της στρατιωτικής καριέρας της μητέρας του. Βρήκε τελικά τη βάση του στην California, τότε που παρακάλεσε και τους Warriors να κάνει έκτακτη εμφάνιση στο camp παρότι δε μπορούσε να το καλύψει οικονομικά. Ήταν ο έκτος παίκτης της ομάδας του στο high school, είχε δύο προτάσεις από ομάδες του NCAA και προτίμησε το Fresno State, που δεν καιγόταν ακριβώς να τον αποκτήσει αλλά βρισκόταν κοντά στο μόνιμο πλέον σπίτι του, στην California. Έχασε οριακά τη δυνατότητα να παίξει δίπλα στον Paul George που μόλις είχε φύγει για το ΝΒΑ, βρήκε ρόλο με το καλημέρα, όμως δεν βρήκε πολλές αρμοδιότητες στην πρώτη του χρονιά, μάλλον τον βοήθησε η αλλαγή προπονητή από κει και έπειτα να πρωταγωνιστήσει. Βελτίωνε και ποσοστά όσο ανέβαινε η σημασία του στο παιχνίδι τους, ανταποκρινόμενος όλο και καλύτερα στις συνθήκες που συναντούσε. Μη νομίζετε πως είχε πάρει κανείς χαμπάρι πόσο καλός ήταν όμως, στη senior χρονιά του βγήκε στη δεύτερη μόλις καλύτερη πεντάδα της άσημης division και για draft ούτε λόγος, τα παιχνίδια που έπαιζε το Fresno St. σχεδόν ποτέ δεν είχαν τηλεοπτική μετάδοση, ώστε να μπορεί να στείλει μια κασέτα ο χριστιανός κάπου. Κέρδισε 3 workouts και η μόνη ομάδα που είχε ήδη φάκελο και έστειλε υψηλά ιθύνοντες να πάρουν μια γεύση ήταν το.. Miami. tongue.gif Εκεί κάπου στις πρώτες προσπάθειες να κερδίσει θέση στην ομάδα έρχεται να βοηθήσει η πρόταση της Manresa, που ασκεί πίεση στο front office της Ζέστας, δηλαδή στον Pat, που του δίνει ένα ποσό για camp και D-League και κλέβει απ' τη Real μια μελλοντική μεταγραφή. Παίρνει την ευκαιρία του τον επόμενο Γενάρη, του 2015, με 2 10ήμερα συμβόλαια όπως συνηθίζεται και στις αρχές του Φλεβάρη παίρνει και το πολυετές. Μένει στο roster, δίνει σπουδαίες βοήθειες εξ' αρχής, μας φτιάχνει κι εμάς, κερδίζει σταθερά το ρόλο του, περνά ο καιρός, περνούν και δύο τραυματισμοί σε σαγόνι και ώμο που του κοστίζουν αρκετά παιχνίδια, φτάνει στο σημείο να υπογράψει ένα offer sheet 50 εκατομμυρίων με τους Nets κι εκεί που ετοιμάζει βαλίτσες για το Μεγάλο Μήλο, το Miami που έχει χάσει το Wade κάνει το απρόσμενο και ισοφαρίζει την προσφορά, κρατώντας τον Tyler για να κλείσουν σετάκι Johnsons με το James από πάνω. Το συμβόλαιο είναι τελείως ανισόβαρο βέβαια, έχουν δεσμευτεί για λίγο πάνω από 11,5 εκατομμύρια για τα δύο πρώτα χρόνια και τα υπόλοιπα είναι στο δεύτερο μισό της τετραετίας. Εν ολίγοις έχει δύο χρόνια να καταφέρει να πείσει ξανά το Miami αλλιώς χαιρετάει και κάνει το Lin κάπου αλλού. Ας πάει όπου θέλει ο αριστερόχειρας της καρδιάς μας, αρκεί να παίζει.

Δεν ξέρετε πως: υπάρχει undrafted που έγινε παιχτούρα Tyler Johnson και στο NHL. cool.gif

Κι ο Josh Richardson ήταν απ' τους πιο "αφανείς" projected για δεύτερο γύρο περιφερειακούς πέρυσι, μπορεί εγώ να μη βλέπω, αλλά απ' όσα συναντώ, έχουν καλό μάτι στη Florida.
SteveNashidis
QUOTE
http://www.pickandroll.gr/2016/12/20/anich...ragkits-i-chit/

Ανοιχτοί σε προτάσεις για τον Ντράγκιτς οι Χιτ



#ΓΥΡΝΑΠΙΣΩΗΕΣΤΩΤΗΛΕΦΩΝΑ laugh.gif laugh.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Voyager @ Dec 20 2016, 22:21 ) *

#ΓΥΡΝΑΠΙΣΩΗΕΣΤΩΤΗΛΕΦΩΝΑ laugh.gif laugh.gif


Γνωρίζεις μήπως ποιοι πρωτοκλασσάτοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι?
jvalin
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Dec 21 2016, 11:10 ) *
Γνωρίζεις μήπως ποιοι πρωτοκλασσάτοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι?

NBA Free Agency 2017: The top players
SteveNashidis
Ευχαριστώ για την απάντηση Jvalin. Δε νομίζω στη θέση του άσου να μην βρείτε κάποιον αντικαταστάτη γιατί υπάρχουν αμέτρητοι καλοί PG . Για all star δύσκολα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Bosh. Πάντως εκεί που θα έφευγε ο Hassan έφυγαν όλοι οι άλλοι και έμεινε αυτός ! !
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Voyager @ Dec 21 2016, 15:06 ) *
Ευχαριστώ για την απάντηση Jvalin. Δε νομίζω στη θέση του άσου να μην βρείτε κάποιον αντικαταστάτη γιατί υπάρχουν αμέτρητοι καλοί PG . Για all star δύσκολα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Bosh. Πάντως εκεί που θα έφευγε ο Hassan έφυγαν όλοι οι άλλοι και έμεινε αυτός ! !


Ευχαριστώ για την απάντηση και τους δυο σας. Σε καθαρά καφενειακή κουβέντα αν δώσουμε τον Γκόραν και έχουμε χώρο για 2 ακόμα μεγάλα συμβόλαια θα ήθελα τον Teague μαζί με τον Griffin tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Στα σοβαρά πάντως ακούγονται φήμες για Gay.
D-Wade
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 21 2016, 14:11 ) *
Ευχαριστώ για την απάντηση και τους δυο σας. Σε καθαρά καφενειακή κουβέντα αν δώσουμε τον Γκόραν και έχουμε χώρο για 2 ακόμα μεγάλα συμβόλαια θα ήθελα τον Teague μαζί με τον Griffin tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Στα σοβαρά πάντως ακούγονται φήμες για Gay.

Δε νομίζω ο Riley να θέλει τον Gay μακροχρόνια. To expiring συμβόλαιο του θέλει. Να δώσει τον Dragic στο Σακραμέντο, να πάρει τον Gay(και να μην τον υπογράψει το καλοκαίρι) , να τανκάρει λίγο μήπως και πάει στο τοπ3-5 στο draft και να δημιουργήσει την επόμενη ομάδα του Miami πάνω στους Richardson-Winslow-Whiteside-top5 draft pick και ότι καταφέρει στην free agency.

O Teague πολύ υπερτιμημένος. Σε max συμβόλαιο ή κοντά σε max που θα αξιώσει το καλοκαίρι είναι λάθος να τον υπογράψεις
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(D-Wade @ Dec 21 2016, 15:31 ) *
Δε νομίζω ο Riley να θέλει τον Gay μακροχρόνια. To expiring συμβόλαιο του θέλει. Να δώσει τον Dragic στο Σακραμέντο, να πάρει τον Gay(και να μην τον υπογράψει το καλοκαίρι) , να τανκάρει λίγο μήπως και πάει στο τοπ3-5 στο draft και να δημιουργήσει την επόμενη ομάδα του Miami πάνω στους Richardson-Winslow-Whiteside-top5 draft pick και ότι καταφέρει στην free agency.

O Teague πολύ υπερτιμημένος. Σε max συμβόλαιο ή κοντά σε max που θα αξιώσει το καλοκαίρι είναι λάθος να τον υπογράψεις


Για το Gay συμφωνώ. Ο Davis σε τι φάση είναι από συμβόλαιο?
D-Wade
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Dec 21 2016, 15:01 ) *
Για το Gay συμφωνώ. Ο Davis σε τι φάση είναι από συμβόλαιο?

Ποιος Davis? Ο Φρύδιας? Πφφφφφ καλά άσ' τον αυτόν. Μέχρι το 2020 είναι το σίγουρο συμβόλαιο και έχει και player option για το 2020-21. Δεν πάει πουθενά. Κόλλησε στη μετριότητα. Και αν κάποια στιγμή απαιτήσει ανταλλαγή θα χρειαστεί κάποιος να δώσει τη μισή του ομάδα και τον προυπολογισμό ενός μικρού κράτους tongue.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(D-Wade @ Dec 21 2016, 16:22 ) *
Ποιος Davis? Ο Φρύδιας? Πφφφφφ καλά άσ' τον αυτόν. Μέχρι το 2020 είναι το σίγουρο συμβόλαιο και έχει και player option για το 2020-21. Δεν πάει πουθενά. Κόλλησε στη μετριότητα. Και αν κάποια στιγμή απαιτήσει ανταλλαγή θα χρειαστεί κάποιος να δώσει τη μισή του ομάδα και τον προυπολογισμό ενός μικρού κράτους tongue.gif


Πολύ κρίμα. Άλλος ένας Καρμέλο.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 22/12- Justise Winslow vol. II

Τα νούμερα: Career high 23 πόντων με 10/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 3/6 βολές, 13 rebounds, 3/3 a/to, 4 κλεψίματα, +22 στη νίκη της Ζέστας/Heat με μεγάλη ανατροπή επί των Lakers, στο Miami.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: To backstory το είχαμε δώσει στο πρώτο post, το Νοέμβρη. Χρυσά μετάλλια και κατάκτηση τίτλου στο NCAA ως freshman. Όσον αφορά το τώρα, είχα σταθεί στο θέμα της αστάθειας στην ευστοχία. Δέχομαι πως έχασε πολλά παιχνίδια από τότε ως χτες, όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως γράφω δεύτερη φορά για το Justise τη δεύτερη μόλις φορά που περνάει το 50+fg% στα 14 ματς που έχει παίξει ως τώρα για φέτος. Ήδη ο Winslow είναι πολύ χρήσιμος στο φετινό roster με τη δυσκολία που μπορεί να προκαλέσει στους αντιπάλους, αλλά χρειάζεται να βρει τον τρόπο να είναι θετικός πιο συστηματικά, κυρίως επιθετικά. Έχει 4 σερί ματς με 30+ λεπτά, το μέλλον είναι σίγουρα καλό, τον βοηθά πως υπάρχει χώρος αυτή τη στιγμή στο franchise, συνεχίζει να είναι καλύτερη παρουσία από Hezonja και Stanley Johnson, έχει θέση στη λίγκα αλλά δεν μπορώ ακόμα να προσδιορίσω το πραγματικό του ταβάνι.

Δε δήλωσε: "Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μου, μη δημιουργείτε προσδοκίες μέχρι να μπορέσω να τις εκπληρώσω. Αφού σου πε γράψε το Zaza.."
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 03/01 - Willie Reed

Τα νούμερα: Έχουμε νέο τρόπο επιλογής από χτες; tongue.gif "Παίκτες που στο πρώτο spot start ήταν για πέταμα και στο δεύτερο επανόρθωσαν". Μετά το αδιάφορο προηγούμενό του παιχνίδι ατομικά, ο Willie ξεκίνησε κόντρα στους Suns και σκόραρε career high 22 πόντους μαζεύοντας και 18 rebounds, τα 8 επιθετικά. Είχε 11/16 fg, 2 assists προς ένα λάθος, 1 κλέψιμο, 2 τάπες και το σκορ ήταν +6 όσο βρέθηκε στο παρκέ, 32 λεπτά, στην καθαρή ήττα του αποδεκατισμένου Miami στο Phoenix. Ο Warren επέστρεψε στο 1/3, οπότε αν ακολουθούν pattern μην βάλετε τα λεφτά σας.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Ως πρόσφατα ο Willie Reed ήταν περισσότερο γνωστός για εξωαγωνιστικά προβλήματα, που είχαν ήδη ξεκινήσει απ' την κολεγιακή του καριέρα, στο πανεπιστήμιο του Saint Louis, με σημαντικότερη κηλίδα την υπόθεση sexual assault με 3 ακόμα συμπαίκτες, για την οποία δεν είχε ποινικές κυρώσεις αλλά αποτέλεσε την αφορμή του τέλους της πορείας του στο NCAA. Πρώην πιθανό pick μετά τη λοταρία, δήλωσε συμμετοχή για το draft του 2011 αλλά καμία ομάδα δεν του έδωσε την ευκαιρία του. Υπέγραψε στη Girona αλλά δεν πέρασε ποτέ τον Ατλαντικό, έμεινε χρόνια στη D-League και πάλεψε για να βρει μια θέση στο ΝΒΑ, έκανε και αγροτικό στη Δομινικανή Δημοκρατία γιατί γιατί όχι, υπέγραφε κατά καιρούς με προσωρινό τρόπο σε ομάδες όμως ποτέ δεν είδε το παρκέ ως τις 04/12/2015, 13 μήνες από σήμερα, με τη φανέλα των Brooklyn Nets. Eίχε υπογράψει επί Lionel απ' το καλοκαίρι όμως είχε χρειαστεί εγχείρηση στο χέρι. Δεν έδωσε ξεχωριστό statline ποτέ, σχεδόν όλα τα highs του τα έκανε στο ίδιο παιχνίδι, απέναντι στη Minnesota. Ήταν το μόνο παιχνίδι που έπαιξε πάνω από 30 λεπτά, 32, και σημείωσε 14-8-3-4. Και θύμισε και "παλιό κλασσικό" Reed, αποχωρώντας απ' την ομάδα στις 6 Απρίλη, λίγο πριν το τέλος της σεζόν, για "προσωπικούς λόγους" χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες και με τη γκρίνια για τη μείωση του χρόνου συμμετοχής του να προβάλλεται ως ο λόγος απ' τους reporters της ομάδας. Κι ενώ είχε team option. laugh.gif Yπέγραψε τελικά στη Ηeat, στην ομάδα τους στο Summer League του 2015 είχε πείσει τους Nets να παρέμβουν, οπότε το front office -o Pat- είχαν ζεσταθεί ήδη με το ενδεχόμενο να κλείσει τη 15αδα τους. Και έχει διετές με player option στα 2,1 μύρια. Δεν είχε πάρει το χώρο να κάνει τα χτεσινά ούτε εδώ, δεν είχε μείνει στο παρκέ για περισσότερο από μισό ματς ως τώρα, μια φορά έπαιξε 22/48. O Whiteside δε μπορεί να ταξιδέψει με αυτό το πρόβλημα στο μάτι και το Miami βρίσκεται σε road trip, οπότε έχει την ευκαιρία του ο Reed να γράψει 2-3 καλά ματσάκια να προσθέσει στις κασέτες που θα στέλνει όταν θα ψάχνει ξανά ομάδα.

Δε δήλωσε: τίποτα. Έσπρωξε το δημοσιογράφο, πάτησε δύο μπινελίκια και πήγε στα αποδυτήρια να τους πει για τη δικαίωση του Ibrahimovic-κόμπλεξ του. laugh.gif
T.W.Is.M.
Απελαση στον Ντραγκιτς τωρα! Πηγαινε πισω στη Σλοβενια ΡΕ!
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 7 2017, 12:09 ) *
Απελαση στον Ντραγκιτς τωρα! Πηγαινε πισω στη Σλοβενια ΡΕ!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Πρέπει να ασπαστείς την υπογραφή μου!!

Goran is no dragon. He is and forever will be The Slovenian Snake ™
Dwyane ''the flash'' Wade
O Ντίον άραγε είναι στα πλάνα του Έρικ για το rebuilding?? biggrin.gif biggrin.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 25/01 - Okaro -the- White

Τα νούμερα: 10 πόντοι με 3/4 σουτ, 2/3 τρίποντα, το ένα απ' τα οποία ήρθε για προσπέρασμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, 2/2 βολές, 7 αμυντικά rebounds, 1/1 a/to, 1 κλέψιμο και 4 τάπες στη νίκη του Miami μέσα στο Brooklyn. Ωραία τάπα και στο BroLo. Μαζί με τους Spurs έχουν πλέον το μεγαλύτερο win streak στη λίγκα, που περιλαμβάνει ως γνωστόν και νίκη επί του Golden State. Ήταν να μην υπογράψουν βετεράνο της Α1.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Απ' το Brooklyn, έπαιξε NCAA στο πιο footballικό Florida State, είχε ρόλο σε όλη την τετραετία και στο δεύτερο μισό της πρωταγωνιστούσε, έφτασαν δύο φορές στο τελικό tournoix, αλλά δεν κατάφερε να πείσει κάποια ομάδα να τον επιλέξει στο draft, το 2014. Έκανε καλά ματς στο Summer και είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και μερικών ανόητα καμμένων μπασκετικών που βλέπουν κάθε παίκτη που κατέβηκε μέχρι και στο Orlando υπέγραψε τελικά στη Virtus και για δεδομένα πρωτάρη στο διεθνές παιχνίδι είχε μια αρκετά πειστική εικόνα ως επαγγελματίας. Ήταν μέρος των πετυχημένων μεταγραφών του Άρη πέρυσι και έδωσε πράγματα σε A1 και Eurocup, αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος και ήταν πρώτος σε ranking στη λίγκα, συνεχίζοντας από εκεί που άφησε τα πράγματα ο προκάτοχος της θέσης του ο Vezenkov. Διαβάσαμε για ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, προτίμησε να παλέψει ως το τέλος για μια 15αδα ΝΒΑ, σου λέει καλά έχω έρθει, εδώ έπαιξε κάτι ματς βασικός ο Lasme, στο Miami tongue.gif , έφτασε σχετικά κοντά μιας και τον έκοψαν πρώτη φορά τον Οκτώβρη, έμεινε στη D-League προσπαθώντας να κερδίσει πόντους και τελικά με τη bonus 16η θέση roster που δώρισε η λίγκα στο Riley λόγω του πλήθους τραυματισμών, ο White υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο στο ΝΒΑ. 10ήμερο, αλλά αν το θες τόσο πολύ δε νομίζω να σε χάλασε. Είναι χρήσιμος παίκτης, μου άρεσε από πάντα, τολμώ να πω το συμπαθώ κιόλας, ελπίζω να βρει ρόλο σε μια ομάδα πλην του Brooklyn, που δεν ξέρω αν πιάνεται για ΝΒΑ πλέον και που παρα-είναι κοντά στο σπίτι του θα αρχίσει τις κακές παρέες, αν αυτό σημαίνει τίποτα στριφτά ή μαραθώνιο Mortal Kombat μόνο ο Okaro και το entourage του το ξέρουν. Καλή τύχη του εύχομαι γιατί δε θέλω να τον βλέπω αντίπαλο στην Ευρώπη.

Δε δήλωσε: "Sto Lefko ton Pyrgo phra ta filia ths, eixe ki ena spiti sthn Kalamariaaa.."
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 28/01 - James Johnson, vol. II

Τα νούμερα: 18 πόντοι με 7/12 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές, 8 αμυντικά rebounds, 5 assists χωρίς λάθος, 2 κλεψίματα, 1 τάπα, +25 σε 32 λεπτά στην εντός έδρας νίκη του Miami κόντρα στους Detroit Pistons. Έβαλε 19 και ο Wayne, παρά την έλλειψη Tyler Johnson ο πάγκος το πήρε το ματς.

Εικόνα εύχομαι να προστεθεί μεσοπρόθεσμα.

Πριν/Μετά: Το gangsta του Wyoming τον είχαμε αφήσει την πρώτη Δεκέμβρη να βρίσκει το ρόλο του ανάμεσα στους πολλούς τραυματίες του τυφώνα που σαρώνει το Miami φέτος, πλέον σουτάρει κι επίσημα σταθερότερα από ποτέ, έχει αναλάβει ένα ιδιότυπο ρόλο secondary facilitator και είναι πολύ χρήσιμος για μια ομάδα που μετρά πλέον 7 σερί νίκες, το υπερδιπλάσιο του επόμενου μεγαλύτερου win streak στη λίγκα.. Κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό ή πάνε για οχτάδα οι Ζέστες; Παρά το σερί παραμένουν η δέκατη τέταρτη ομάδα της Ανατολικής περιφέρειας τη στιγμή που γράφω, αλλά στέκει να πιστεύει κανείς πως είναι, αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα αλλά παίζει να ισχύει full season, η καλύτερη απ' τις bottom 5 ομάδες της Ανατολής. Υπερβάλλω θα πείτε, απλά αποδεχθείτε πως οι συμπάθειές μου στο roster είναι αρκετές, το πιστεύω πως θα μπορούσαν να κάνουν 5 νίκες παραπάνω από Bulls ή Hornets που βρίσκονται στις θέσεις 7, 8 σήμερα, γιατί να μη διαλυθούν και οι Hawks -πάλι- όπως είναι η Ανατολή.. Αλλά οκ δεν το βλέπω να συμβαίνει όντως. Aπλά το καταθέτω. Κυρίως επειδή...

...δήλωσε, ο JaJoς: "It feels like we got over a hump and are rolling." Και τον πίστεψα. Όπως και να χει το thread βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για πρωτιά στα unexpected entries στη σεζόν, προηγείται λογικά ήδη, μετά θα γράφουμε για τους τραυματίες που επέστρεψαν. tongue.gif
back2back
Ο Οκάρο Γουάιτ υπέγραψε για 2 χρόνια, αντίθετα ο Γουίλιμας αποδεσμεύτηκε

http://nba.sport24.gr/article/4515598/i-wr...ton-okaro-white
pan24
QUOTE (back2back @ Feb 6 2017, 19:45 ) *
Ο Οκάρο Γουάιτ υπέγραψε για 2 χρόνια, αντίθετα ο Γουίλιμας αποδεσμεύτηκε

http://nba.sport24.gr/article/4515598/i-wr...ton-okaro-white

Εγγυημενο μεχρι το καλοκαιρι ειναι και αν δεν τον αποδεσμευσουν μεχρι τον οκτωβρη γινεται εγγυημενο και για την επομενη σεζον
SteveNashidis
Μπράβο του. Τελικά η υπομονή που έδειξε έπιασε τόπο . Η δική μου εκτίμηση αρχή της σεζόν, βγήκε τελείως εκτός μιας και πίστευα ότι η παραμονή του στον Άρη ή τα 15 λεπτά στον Ολυμπιακό θα του έδιναν μεγαλύτερο boost στην καριέρα του. Βέβαια οι Miami είναι λίγο χάλια αλλά από tanking μπορούν να γίνουν οι 8οι της Ανατολής !
Dwyane ''the flash'' Wade
Τρέχει τρομερό σερί η ομάδα φτάνοντας τις 12 νίκες. Σε τροχιά πλει οφ πλέον. Τεράστιο μερίδιο ο Φιλιππινέζος.
D-Wade
Έπαθαν warriors. 17-3 στα τελευταία 20. Και ενώ η κούρσα για τα playoffs της ανατολής είναι τυφλοί-μονόφθαλμοι αυτοί φαίνεται ότι έχουν και τα δύο μάτια τους. . . Πσσσσσς τι είπα πάλι
Dwyane ''the flash'' Wade
Όλη η απρόβλεπτα καλή φετινή πορεία είναι έργο του Φιλιππινέζου. Και όσο θυμάμαι το κράξιμο που του ρίχναμε πριν το πρωτάθλημα του 2012...
Redoctor
Eχεις κανει τουρ Φλόριντας και πας καμικάζι να δεις Μαϊάμι - Καβς. [ Με το κακο εισιτηριο στον 4ο εξωστη στα 100 $]. Αλλά έχεις διαβάσει στα φόρουμ ότι πουλάνε έξω από το γήπεδο γνωστοί αγνωστοι εισιτηρια που μετα την αρχη του ματς πεφτει η τιμη τους. Το παιρνεις στα 60 $ και λες γιναμε.
Μπαινεις μεσα στα μεσα 2ου 12λεπτου. Και αναμενομενα παιζουν τα 2nd units. Και λες οκ θα δεις μετα το αλογο και τον Uncle. Στο ημιχρονο ελληνικη πονηριά γαρ [τα χουμε πει, εχουμε πατησει παρκε Κων/πολης πριν την ανατροπη] κατεβαίνεις και έναν εξωστη κατω να βλέπεις σαν ανθρωπος. Και ξεκιναει το 2ο και παλι εξω οι σταρ. Και οι Χιτ το πανε στο +20 και στο +30. Και εν τελει δεν παιζει ουτε καν ο Ντράγκιτς και μενεις να βλέπεις Οκαρο Ουάιτ και κάτι 14ους παγκιτες.
Λεμπρον το hate μεγαλώνει cavs γουρουνια δολοφονοι 68.gif !
SteveNashidis
QUOTE(Redoctor @ Mar 6 2017, 07:22 ) *
Eχεις κανει τουρ Φλόριντας και πας καμικάζι να δεις Μαϊάμι - Καβς. [ Με το κακο εισιτηριο στον 4ο εξωστη στα 100 $]. Αλλά έχεις διαβάσει στα φόρουμ ότι πουλάνε έξω από το γήπεδο γνωστοί αγνωστοι εισιτηρια που μετα την αρχη του ματς πεφτει η τιμη τους. Το παιρνεις στα 60 $ και λες γιναμε.
Μπαινεις μεσα στα μεσα 2ου 12λεπτου. Και αναμενομενα παιζουν τα 2nd units. Και λες οκ θα δεις μετα το αλογο και τον Uncle. Στο ημιχρονο ελληνικη πονηριά γαρ [τα χουμε πει, εχουμε πατησει παρκε Κων/πολης πριν την ανατροπη] κατεβαίνεις και έναν εξωστη κατω να βλέπεις σαν ανθρωπος. Και ξεκιναει το 2ο και παλι εξω οι σταρ. Και οι Χιτ το πανε στο +20 και στο +30. Και εν τελει δεν παιζει ουτε καν ο Ντράγκιτς και μενεις να βλέπεις Οκαρο Ουάιτ και κάτι 14ους παγκιτες.
Λεμπρον το hate μεγαλώνει cavs γουρουνια δολοφονοι 68.gif !


Εντάξει θεικό ποστ. Χαχαχα. Παίζει να είσαι αδερφός του yorgos? smiley.gif
Redoctor
QUOTE (Voyager @ Mar 6 2017, 21:19 ) *
Εντάξει θεικό ποστ. Χαχαχα. Παίζει να είσαι αδερφός του yorgos? smiley.gif

Μπααα υπολείπομαι και καμιά 90αριά χώρες αν όχι και παραπάνω δηλαδή tongue.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Η άποψη του Μίλερ για τον κόουτς της χρονιάς.
John Valthuer
Ο Waiters υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο στο Miami:

http://www.espn.com/nba/story/_/id/1984487...deal-miami-heat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.