Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (4) L.A Clippers vs (5) Utah Jazz
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
jasonick
(4) Los Angeles Clippers [51-31] vs (5) Utah Jazz [51-31]


Click to view attachment Click to view attachment


Click to view attachment


Playoffικό Status: LAC
Τι να πει κανείς που να μην έχει ήδη ειπωθεί για τους Clippers;
  • Ότι έχουν μία εξαιρετική 4άδα που στην μέρα της μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες; ✔
  • Ότι υπάρχει τρύπα στο 3; ✔
  • Ότι υπάρχει θέμα με τον πάγκο; ✔
  • Ότι υπάρχει θέμα με αυτόν που έφτιαξε τον πάγκο; ✔
  • Ότι υπάρχει θέμα με αυτόν που προπονεί (και) τον πάγκο; ✔
  • Ότι εν έτει *insert random year μετά το 2013* είναι ψιλοαπαράδεκτο να χτυπάει ο Crawford 25αρια+ λεπτά; ✔


Η χρονιά για τους Clippers ξεκίνησε πολύ καλά με την ομάδα να ήταν στην 1η θέση της Δύσης κοντά στα τέλη του Νοέμβρη. Μια πτώση της φόρμας τους έριξε στην 3η θέση και εκεί ξεκίνησαν οι τραυματισμοί. Αρχικά ο Griffin έκανε εγχείρηση στο γόνατο του και έχασε 18 παιχνίδια (10-8 ρεκόρ) και ο CP3 σχεδόν αμέσως μετά τραυματίστηκε στον τένοντα χάνοντας 7 παιχνίδια (2-5). Πάνω που ο Griffin ετοιμαζόταν να γυρίσει, ο Paul ξανατραυματίστηκε αυτή την φορά στον αντίχειρα χάνοντας 14 ματς (6-8). Παρόλα αυτά έκλεισαν την σεζόν πολύ καλά (11-2) και πλέον με εξαίρεση τον υιό Rivers πάνε χωρίς προβλήματα στην σειρά με την Utah.
Επιθετικά το off rtg (110,3) είναι το 4ο καλύτερο σε όλο το NBA ενώ το def rtg (105,8) είναι το 14ο. Βέβαια τα περισσότερα αμυντικά προβλήματα έχουν να κάνουν με την κακή άμυνα στο transition (1,14 πόντοι/κατοχή- 24η επίδοση) και η Utah είναι μια ομάδα που προτιμά να μην τρέχει και να πηγαίνει σε αργό ρυθμό. Αντίθετα σε set plays η άμυνα είναι πολυ καλή, ειδικά στην αντιμετώπιση του pick & roll (2η καλύτερη απέναντι στον ballhandler με 0,79 πόντους/κατοχή).

Ο Σταρίστας
CP3. Στα 21 παιχνίδια που έχασε το ρεκόρ των LAC ήταν 8-13 και η καλή του απόδοση είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να μπορέσει η ομάδα του να κάνει κάτι καλό στην postseason. Τα χρόνια μπορεί να περνάνε και να βγάζει τραυματισμούς αλλά παρόλα αυτά παραμένει σε top επίπεδο κάνοντας απίστευτα πράγματα και βγάζοντας μεγάλα νούμερα. Είναι απίστευτο αν δει κανείς το shotchart του το πόσο efficient είναι σουτάροντας σχεδόν από παντού.
Click to view attachment



Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: GM Doc Rivers! Ιδανικός Προορισμός: Οποιοσδήποτε χώρος, αρκεί να μην λέγεται front office
Doc δεν το έχουμε σαν GM, δεν το αφήνουμε καλύτερα σε κάποιον που κατανοεί και δύο πράγματα;

Ο ανεξπέκτος
Jamal Crawford. Στα 4 φετινά παιχνίδια ενάντια στους Jazz είχε 15,5 πόντους με σχεδόν 70 % TS έχοντας 126 off rtg και 28,5 USG% (το μεγαλύτερο φέτος). Πάνω κάτω ξέρουμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι Clippers αλλά η ασταθής απόδοση του Jamal μπορεί είτε να τους γυρίσει ένα ματς είτε να τους το χάσει.

!!!Mismatch alert!!!
Ακόμα και ο Favors να είναι κοντά στο 100 %, ο Snyder προτιμά να μην παίζει δίπλα στον Gobert. Σε περίπτωση που η Utah πάει με τον Diaw στο 4 ή σε χαμηλά σχήματα με έναν από τους Johnson, Hayward ή Ingles τότε ο Griffin θα έχει την ευκαιρία είτε λόγω size, είτε ύψους, είτε ταχύτητας να εκμεταλλευτεί αυτά τα matchups.


Playoffικό Status: UTA
Επιστροφή μετά από 4 χρόνια στα playoffs κατακτώντας την 1η θέση της Northwest μετά από τη σεζόν 2007/08. Οι 51 νίκες ήταν επίδοση που είχε να γίνει από το 2010, την τελευταία full σεζόν του Sloan στον πάγκο της ομάδας.
33, 23, 9, 32, 1. Όχι δεν σας δίνω νούμερα για το κίνο, αλλά σας έγραψα πόσα παιχνίδια έχασε η βασική 5άδα των Jazz. Ο Hill έβγαλε τραυματισμούς στον αντίχειρα, στο δάχτυλο του ποδιού και στη βουβωνική χώρα*, ο Hood είχε θέμα με το γόνατο του όπως και ο Favors ο οποίος είχε και με τα δύο και ο Hayward είχε τραυματιστεί στην αρχή της χρονιάς χάνοντας τα πρώτα 6 παιχνίδια. Ο Burks έκανε ρεκόρ 3ετιας σε παιχνίδια αλλά έπαιξε μόλις σε 42, ο Mack έχασε κανά 20ήμερο και πάνω κάτω αυτό ήταν το ιατρικό report της χρονιάς. tongue.gif
Όταν είναι και οι 5 βασικοί υγιείς το ρεκόρ τους είναι 12-2 και κάποιος μπορεί να αναρωτιέται "πως στο καλό κατάφεραν με τόσες απουσίες να κάνουν 51 νίκες;" H άμυνα, oι εξαιρετικές χρονιές των Gobert και Hayward, το βάθος του πάγκου τους και η πολύ καλή δουλειά του Snyder είναι μερικοί λόγοι για την φετινή πορεία.
Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα για την ομάδα του Snyder και ο ρόλος του Gobert είναι καθοριστικός για την 3η καλύτερη άμυνα σύμφωνα με το def rtg (102,7) όπως και στην εξασφάλιση του αμυντικού ριμπάουντ (78,9 dreb%). Οι αντίπαλες ομάδες σουτάρουν με μόλις 57,1 % κοντά στο καλάθι και το αργό τέμπο της επίθεσης βοηθά στον περιορισμό των πόντων από το transition (11,3 πόντοι/παιχνίδι - 5η καλύτερη απόδοση στο NBA).
Επιθετικά βλέπουμε πολύ pick and roll, κινήσεις χωρίς την μπάλα, off screens, handoffs και αρκετές πάσες. O Hayward έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας κερδίζοντας δίκαια μία θέση στο all-star, ο Γάλλος βελτίωσε το επιθετικό του παιχνίδι, τα ποσοστά του στα εντός πεδιάς και τις βολές ενώ όπως προαναφέρθηκε η συμβολή του πάγκου ήταν πάρα πολύ σημαντική. Ο Ingles ήταν 3ος σε συνολικά λεπτά σουτάροντας με 44 % στα τρίποντα, ο Johnson με 41 % (2ο καλύτερο ποσοστό της καριέρας του) και βοήθησαν αρκετά σε μεγαλύτερους ρόλους από ότι περιμέναμε στο ξεκίνημα της χρονιάς.


*Κόφτο προς το πλάι και αυτά μας έπρηξες φέτος George. Σινσίρλι, όλοι οι φανταζομανατζεράδες που σε είχαμε φέτος.

Ο Σταρίστας
Gordon Hayward. Είπαμε ότι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας φτάνοντας για πρώτη φορά πάνω από τους 20 πόντους ανά παιχνίδι (21,9) βελτιώνοντας κατά πολύ τα ποσοστά του στα εντός πεδιάς (47 %) και στα τρίποντα (40 %). Δεν υπάρχει τομέας στον οποίο να υστερεί και πλέον μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει ως ο ηγέτης πλέον της Utah στην δεύτερη του συμμετοχή στα playoffs.



Χρειάζεσαι επειγόντως ΡΕΣΤ φίλε μου: Derrick Favors! Ιδανικός Προορισμός: Γερμανία
Κάποια στιγμή δήλωσε ότι έπαιζε με ένα πόδι σε αντίθεση με τον Ibaka για παράδειγμα που παίζει με τρία tongue.gif και φέτος παρουσίασε τραυματισμoύς και στα δύο γόνατα. Είναι μόλις 25 αλλά έχει βγάλει αρκετά θέματα. Καλού κακού δεν παίρνεις τηλέφωνο τον Kobe για να σου δώσει το όνομα του γιατρού που πήγαινε στην Γερμανία;

Ο ανεξπέκτος
Dante Exum. Μπορεί να μην έχει δικαιώσει τις προσδοκίες ως προς την θέση που έγινε draft (#5) ακόμα αλλά έχει κάποια στοιχεία που μπορεί να φανούν χρήσιμα. Αμυντικά έχει δείξει ότι μπορεί να "ενοχλήσει" τον Paul και τον Redick και επιθετικά αν εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η άμυνα στο transition των Clippers είναι κακή και αυτό το είδος παιχνιδιού του ταιριάζει, μπορεί να κάνει ζημιά. Επίσης η άμυνα των Clippers υστερεί στο μαρκάρισμα των spot up σουτέρ οπότε μπορεί να τους χτυπήσει και εκεί αν και προφανώς αυτό δεν είναι το δυνατό του χαρακτηριστικό.

!!!Mismatch alert!!!
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να παίζει ο Mbah a Moute αλλά το επιθετικό του παιχνίδι δεν είναι ένας από αυτούς. Το spacing σε μία 5άδα με Mbah a Moute, Griffin και Jordan δεν είναι ιδανικό και αν η Utah αντιμετωπίσει τον Καμερουνέζο επιτυχημένα με μία τακτική αλά GS στον Tony Allen (playoffs '15) τότε ο Rivers θα πρέπει να πάρει μια απόφαση σχετικά με τα λεπτά του Mbah a Moute. Το θέμα είναι ότι αν μείνει στον πάγκο, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον Hayward στην άμυνα όσο αυτός.

Overview
Η πιο αμφίρροπη σειρά της πρώτης φάσης. Ένας αποκλεισμός πιθανώς να φέρει μεγάλες αλλαγές και στις δύο ομάδες. Από τη μία οι Clippers έχουν σαν FA το καλοκαίρι τους CP3, Griffin και Redick και μία ακόμη αποτυχημένη postseason μπορεί να οδηγήσει στην διάλυση της ομάδας. Από την άλλη ο Hayward -FA και αυτός- έχει δηλώσει ότι η απόφαση του θα έχει να κάνει σχετικά με την ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Μια ενδεχόμενη έξοδος από τον πρώτο γύρο ίσως να είναι βαρόμετρο για την απόφαση του το καλοκαίρι.

L.A. Clippers - Utah Jazz 4-3
RipCity
Έφριξε το σκυλί και μαμήθηκε ο Δίας με Gobert.
SG3ptshooter
Όοοοολο. Το ματς. Και χωρίς Bert.

SteveNashidis
Πανέξυπνη η κίνηση να μην πάρει time out στο τέλος. Αφού έχεις iso-Joe, δε φοβάσαι...

QUOTE
Synergy Sports Tech‏ @SynergySST 5h5 hours ago
More
At age 35, Joe Johnson is shooting 48% on floaters and 40% in isolation situations this season
aegeansheed
QUOTE(Voyager @ Apr 16 2017, 12:53 ) *
Πανέξυπνη η κίνηση να μην πάρει time out στο τέλος. Αφού έχεις iso-Joe, δε φοβάσαι...


Πόσα καλάθια έφαγαν οι Clippers από την επιλογή του Griffin να πάει από κάτω? 3 μέτρησα. Τρομερή ασυνεννοησία, με το που έρχεται ο screener με τη μία τσιμπάει ο Griffin, που τον ακολουθεί στη ρακέτα και μέχρι να καταλάβει τί γίνεται ο DAJ... είναι αργά. Πολύ έξυπνο από πλευράς Snyder να στοχεύσει στον Griffin γενικότερα, που είναι ο αδύναμος κρίκος στην άμυνα. Μέχρι και iso με πλάτη του έβαλε ο Αρμαντίλος.
yorgos
Τη γνώμη σας για την απάντηση του Ρίβερς στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το time management περικαλώ.
aegeansheed
QUOTE(yorgos @ Apr 17 2017, 23:26 ) *
Τη γνώμη σας για την απάντηση του Ρίβερς στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το time management περικαλώ.

Βάζω τη συνέντευξη. Η εικόνα του Doc δεν έχει καμία διαφορά από random θείο νύφης σε καλοκαιρινό γλέντι γάμου μετά από πολύ χορό.

Εγώ θα συμφωνήσω με τη λογική της απάντησης. Ήταν πίσω -2, στην έδρα του, έπρεπε αρχικά να ισοφαρίσει. Δε μπορείς να σκεφτείς ότι μετά θα πάρει τη μπάλα ο ISO Joe και θα στο βάλει... Απλά δε μπορεί να το σκεφτεί κάποιος παίκτης (των Clippers), όχι. Δε μπορώ να φανταστώ εύκολα κάποιον να έχει τη λογική του Σπανούλη, που κατά... 80% με τη μπάλα στα χέρια, μάλλον θα πήγαινε για το τρίποντο στην ίδια φάση, θεωρητικά. Αλλά στ' αλήθεια πόσοι θα έκαναν κάτι τέτοιο...

yorgos
Mε τη λογική της απάντησης συμφωνώ κι εγώ. Το ύφος το βρήκα απαράδεκτο, όσο κι αν είναι ελαφρυντικό η τσαντίλα λόγω της painful ήττας, δε μιλάς έτσι. Του Κερ του έκανε πολύ πιο ηλίθια ερώτηση ο Ρήγας κι ήταν τζέντλεμαν.

Στο μεταξύ, όσο λούζερς κι αν είναι αυτοί οι Κλίπερς, να χάσουν άλλα 3 ματς από Gobertless μορμόνους δεν το βλέπω και πολύ πιθανό... Πληρώνουν 1.75... δεν ειν' κακό....
aegeansheed
QUOTE(yorgos @ Apr 18 2017, 00:42 ) *
Mε τη λογική της απάντησης συμφωνώ κι εγώ. Το ύφος το βρήκα απαράδεκτο, όσο κι αν είναι ελαφρυντικό η τσαντίλα λόγω της painful ήττας, δε μιλάς έτσι. Του Κερ του έκανε πολύ πιο ηλίθια ερώτηση ο Ρήγας κι ήταν τζέντλεμαν.


Εντάξει από ύφος... στο 2ήμερο το πιο dumb από ύφος μου φάνηκε η postgame συνέντευξη του Paul George με το "my love. my precious" attitude. Για Doc θεωρώ ότι είναι ανθρώπινη αντίδραση να ακούς όντως κάτι τόσο ηλίθιο και να το εκδηλώνεις. Μπορεί να ήταν euro-question tongue.gif ... Έχουμε δει αντίστοιχα, ίσως και χειρότερα από Avery Johnson και Popovich, διαφορετικό στυλ έκφρασης ασφαλώς, ο ένας με απ' ευθείας αντιπαράθεση, ο άλλος με την ικανότητά του να έχει εκπαιδεύσει ότι μπορεί να λέει με τον δικό του τρόπος και ύφος, ακόμα και πράγματα που είναι σφόδρα μειωτικά προς μια ερώτηση δημοσιογράφου, αλλά κανείς να μην αντιδράει αρνητικά, επειδή είναι "original", "γραφικός", "ο Pop μας".
Συμφωνώ ότι μπαίνει όμως ως classic μαζί με τις άλλες.

Για Kerr να μαντέψω ότι ήταν μια ερώτηση που δεν τον απασχόλησε σε συναισθηματικό/προσωπικό επίπεδο ή πολύ απλά για cultural λόγους δε μπόρεσε να την αντιληφθεί... μα τί λέω, εδώ ούτε ο Δάρδαλης δεν είχε αποφασίσει τί ήθελε να πεί ενώ διατύπωνε την ομιλία του...
RipCity
Έξω ο Griffin. Τρομερά ευπαθής σε τραυματισμούς πια, δεύτερα σερί πλέι-οφ που χάνει.
Manimal
QUOTE (RipCity @ Apr 22 2017, 17:37 ) *
Έξω ο Griffin. Τρομερά ευπαθής σε τραυματισμούς πια, δεύτερα σερί πλέι-οφ που χάνει.


Το χθεσινό προήλθε από σύγκρουση. Περισσότερο ατυχία στην προκειμένη παρά ευπάθεια. Το ρεπόρτ πάντως αναφέρει ότι οι εξετάσεις είναι καθαρές και είναι ζήτημα ημερών. Βέβαια ο Griffin δήλωσε ότι ο τραυματισμός του είναι χειρότερος από όσο νόμιζε. Υπάρχει μία σύγχυση στην περίπτωσή του ακόμα. Εκτός και αν βγήκε κάποιο report τελευταίων ωρών και δεν το πήρα πρέφα.

edit. ξαναείδα το βίντεο και σε συνδυασμό ότι είναι το δεξί γόνατο που δεν υπάρχει επαφή, τελικά πρόκειται για ευπάθια biggrin.gif .
Manimal
injury report

Βλέποντας στα κλεφτά την φάση πείστηκα ότι ήταν το αριστερό γόνατο. Σήμερα με διαύγεια ημέρας πείστηκα για δεξί γόνατο. Τελικά είναι δάχτυλο.
geo82
Κρίμα για τον Blake. Έχω διαπιστώσει ότι όπου έβαλε ή υπάρχει υποψία ότι έβαλε ο "θείος" το χεράκι του, οι ομάδες δεν έφτασαν στον στόχο τους.

α) Το περίφημο ντραφτ του 1985 που λέγεται ότι κανόνισε να έρθει ο Ewing στη Νέα Υόρκη με σκοπό να φέρει 'ενα πρωτάθλημα εκεί.
β) Το ντραφτ του 2008 που λέγεται ότι έστειλε τον Rose στο Σικάγο. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά από το 2012 και μετά.
γ) Το περίφημο βέτο στην ανταλλαγή του Paul που τον στέλνει στους Clippers μπας και έρθει τίτλος και στους φτωχούς συγγενείς του ΛΑ. Μέχρι σήμερα κανένα αποτέλεσμα (και ούτε προβλέπεται για φέτος).

Ξέρω ότι για το α και το β δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις (αν και για το ντραφτ του '85 κυκλοφορούν κάποια βίντεο) παρά μόνο υποψίες και θεωρίες συνωμοσίας. Απλά, τα αναφέρω ως διαπίστωση.
aegeansheed
Μπορεί και να δούμε Gobert απόψε... τον ενοχλεί ακόμα εμφανώς
https://twitter.com/HayleyByrnes/status/856289093986140160

Μάλλον παίζει
QUOTE
Tony Jones‏
@tribjazz

Being told Rudy Gobert WILL PLAY tonight
Andre Miller
Φοβεροί οι δύο Τζόε της Γιούτα εχθές!

aegeansheed
Δεν ξέρω αν έχουμε αντιληφθεί ότι ο CP3 παίζει με μέσους όρους 27-5-10-2κλ τη Σειρά. Είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης του ζευγαριού, πλέον έχει το πλεονέκτημα της έδρας για τελευταία φορά στο πιο αμφίρροπο-και στην πράξη της Δυτικής.

Αυτούσιο το recap, επειδή ήταν... ΟΛΗ η ομάδα. Ήταν μέσα σε ΟΛΕΣ τις φάσεις, εκτός από το διάστημα που ήταν ο Jamal χειριστής της μπάλας! Ευτυχώς τα δύο λάθη στο τέλος δεν άλλαξαν τη γενική εικόνα. Δεν ξέρω, ίσως είχα καιρό να δω σε playoff παιχνίδι σε lights τέτοιο impact παίκτη στις επιθέσεις τις ομάδας του.
T.W.Is.M.
Αυτοκτονια της Γιουτα! Εχασαν τη μεγαλη ευκαιρια για την προκριση και τωρα πρεπει να πανε στο ΛΑ για game 7, εκει που τα στατιστικα λενε κατι σαν 75% νικες των γηπεδουχων, αν δεν κανω λαθος(και δεν εχει αλλαξει δραματικα τα τελευταια χρονια). Ειμαι περιεργος να δω το ματς, αλλα δεν εχω δυναμεις αυτη τη στιγμη.
Τελικα μηπως ο Paul παραμενει ο πιο αποδοτικος PG του πρωταθληματος στον τομεα της ομαδικης βελτιωσης;
T.W.Is.M.
Καποιος να βγαλει την ταπα απ το καλαθι της Γιουτα!!!
Πολυ ωριμο παιχνιδι απο την Τζαζ.
gerorge
Τρομεροι Τζαζ ωραια κυκλοφορια ακομα και με Hayward σε κακη βραδια και Gobert μισοτραυματια σε συνδυασμο με τα φαουλ κυριαρχουν μεχρι τωρα μεσα στο LA.Μακαρι να περασουν για να δουμε εστω και λιγο ανταγωνισμο στα ημιτελικα με τους Warriors
gerorge
Τρελα κοντρα διαιτησια οι Τζαζ,μερικα απο τα φαουλ των ψηλων τους ειναι ανυπαρκτα.Για καθε καλαθι των Clippers μεχρι τωρα εχουν απαντηση και λογικα με 3μιση να μενουν και 11 ποντους διαφορα δεν το χανουν.Ας δουμε τι θα γινει οταν θα βγει και ο Rudy με 6ο φαουλ
SteveNashidis
Η πρώτη έκπληξη ήρθε από Γιούτα. Well done Rivers ! icon_wave.gif
Air Kef
QUOTE(Voyager @ May 1 2017, 01:18 ) *
Η πρώτη έκπληξη ήρθε από Γιούτα. Well done Rivers ! icon_wave.gif


Δεν νομίζω ότι ήταν ιδιαίτερη έκπληξη, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπλέικ.

Πειστική εμφάνιση των Τζαζ, στο τέλος φαινόταν ότι και 3 ώρες να έπαιζαν το ματς δεν γυρνούσε. Προσπάθησε το ΛΑ να εκμεταλευτεί την απουσία του Γκομπέρ από το παρκέ λόγω φάουλ φορτώντας πολύ παιχνίδι στον Τζόρνταν αλλά με Ντεάντρε αιχμή της επίθεσης και την Γιούτα να συνεχίζει να σκοράρει δεν είχαν ελπίδα.

Ευτυχώς για μένα που πέρασαν οι Τζαζ, συμφωνώ με την άποψη ότι θα βάλουν πιο δύσκολα στο GSW από τους Κλίπερς + θα απολαύσουμε λίγο ακόμα Hayward. icon_joy.gif
SteveNashidis
To καλύτερο είναι να διαλυθούν οι Κλίπερς και να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Το ιδανικότερο όμως είναι η ομάδα να πάει στο Seattle tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ May 1 2017, 18:50 ) *
To καλύτερο είναι να διαλυθούν οι Κλίπερς και να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Το ιδανικότερο όμως είναι η ομάδα να πάει στο Seattle tongue.gif


Μα δε θα κρατησουν οι Κλιπερς. Στο ΛΑ χωραει μια ομαδα και ειδαμε πως αυτη δεν ειναι οι Κλιπερς!
Επιστρεφουμε... rolleyes.gif
nikolas12
QUOTE(Voyager @ May 1 2017, 18:50 ) *
To καλύτερο είναι να διαλυθούν οι Κλίπερς και να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Το ιδανικότερο όμως είναι η ομάδα να πάει στο Seattle tongue.gif


Εξαιρετική ιδέα.

QUOTE(T.W.Is.M. @ May 2 2017, 00:56 ) *
Μα δε θα κρατησουν οι Κλιπερς. Στο ΛΑ χωραει μια ομαδα και ειδαμε πως αυτη δεν ειναι οι Κλιπερς!
Επιστρεφουμε... rolleyes.gif


Επιστρέφουμε δε θα πει τίποτα smiley.gif
Οι Clippers απέδειξαν για ακόμα μία σειρά ότι δε μπορούν παραπάνω από τον 1ο γύρο, ακόμα κι όταν μπόρεσαν, στο δεύτερο γύρο τίποτα δεν κατάφεραν πέραν του να πάνε μία σειρά στα 7 παιχνίδια, οπότε ας το διαλύσουν επιτέλους. Ειλικρινά ας κάνουμε πέρα το υπόλοιπο (πολύ καλό) ρόστερ, αλλά γιατί να χαραμίζεται πλέον ο Paul σε αυτή την ομάδα; Αν θέλει να μείνει, ας μείνει για τα λεφτά, αλλά το ταβάνι τους το πιάσανε και ήταν αρκετά χαμηλότερο από το αναμενόμενο, οπότε προκοπή δε θα δει. Μπράβο στους Jazz, πολύ καλοδουλεμένη και συμπαθής ομάδα.
aegeansheed
Αναφορά σε "Ray Allen" στο 2017, ενώ είσαι προπονητής στους Clippers από το 2013? Σε ποιόν κόσμο ζει άραγε...

Doc Rivers
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.