Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Άρης - 11η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Basket League - Σεζόν 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
tuareg
QUOTE (Manu7 @ Dec 24 2015, 20:38 ) *
Δεν επιβάλλω καμιά άποψη. Μην μπερδεύεσαι.

Απλά δεν μ'αρέσει να με κοροιδεύουν.

Όταν όλοι εδώ γράφετε οι διαιτητές βγάλανε έξω από την αρχή τον καλύτερο παίχτη του Άρη και σε κομβικά σημεία σπρώξανε Ολυμπιακό, τότε συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Οπότε τι σημασία έχει αν δεν μπήκαν τα σουτ; Ή είχε καλές συνεργασίες ο Ολυμπιακός στο τέλος; Αφού δεν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν εμπλεκόταν η διαιτησία.

Έχω φυσικά άποψη για το παιχνίδι αλλά μάλλον θα με περάσουν για γραφικό.

Sorry αν κούρασα. Το τελειώνω εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη Μπάρτσα δεν κερδάμε που να κωλοχτυπιόμαστε. Κατά τα άλλα, δεν θα κράξει κανείς Στρόμπερι σήμερα;


κοιτα να δεις αν θες να μιλησουμε μπασκετικα το παιχνιδι χαθηκε για τον Αρη
Α) στο τριποντο του σπαν οταν φυγαμε 7 ποντους που μειωσε ο Ολυ αμεσως στους 4
Β) στο οτι μεχρι να βρει ρυθμο ο μακνηλ οταν μπηκε περασε κανα 3λεπτο.
Γ)στα 3 αστοχα απο τη γωνια στο δ των μουρτου μακνηλ
Δ) στο οτι οσο καλος και να ταν ο γουοτερς σημερα στα κρισιμα σημεια δε πηρε καθολου αποφασεις
Ε) στο οτι σημερα φανηκε (ισως η μοναδικη φορα φετος) η ελλειψη στο 3 με τη καλη εμφανιση του φραουλα.

Απο εκει και περα αποψη μου ειναι οτι παραπανω λιγη σημασια εχουν (ξερεις το λογο) και πολυ θα θελα ν ακουσω την αποψη σου στο οφφτοπικ της διαιτησιας αν θες
Timemaster

Στα μπασκετικά:

θεωρώ λάθος που δεν εκμεταλευτήκαμε περισσότερο τα γρήγορα πόδια τόσο του Χάγκινς όσο και του Ουάιτ στην επίθεση. Δυστυχώς ο πρώτος έπαιρνε τις περισσότερες φορές την μπάλα με πλάτη προς το καλάθι και όχι με πρόσωπο μετά από κόψιμο συμπαίχτη του. Ενώ ο δεύτερος δεν πήρε ούτε μια τέτοια πάσα.

Μετά από κίνηση προς το καλάθι και από ΜακΝίλ και από Ουάιτ έπρεπε οι δύο ψηλοί μας να είναι πιο κινητικοί και ή να μαζεύουν το επιθετικό ριμπάουντ (βλέπε Μάσευ) ή να παίρνουν ασίστ με πρόσωπο στο καλάθι. Νομίζω πως αυτό ήταν το αδύνατο σημείο της άμυνας του Ολυμπιακού σήμερα.

Ακόμα πιστεύω πως σωστά ειπώθηκε πριν από το παιχνίδι ότι ο Άρης είναι μια μικρογραφία του Ολυμπιακού στο τρόπο παιχνιδιού με την διαφορά πως εμείς δεν έχουμε τα εύκολα καλάθια αυτοματισμών αλλά έχουμε καλύτερη λειτουργία στα κλεψίματα διαγώνιων πασών. Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο κλέψαμε μπάλες με αυτό τον τρόπο δε σκοράραμε στο τρανζίσιον. Έτσι πήραμε μόλις 2 από τους 8 πόντους που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο με αυτό τον τρόπο.

Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναικό είναι το εξής: Υπήρχαν 4 ομαδικά ριμπάουντ στην ρακέτα μας και τα 4 τα πήρε ο Ολυμπιακός. Ενώ ο Ολυμπιακός πήρε το 34% των ριμπάουντ στην ρακέτα μας και εμείς το 25% στην δική του.

rolleyes.gif
SteelGandalf
QUOTE(Manu7 @ Dec 24 2015, 20:38 ) *
Δεν επιβάλλω καμιά άποψη. Μην μπερδεύεσαι.

Απλά δεν μ'αρέσει να με κοροιδεύουν.

Όταν όλοι εδώ γράφετε οι διαιτητές βγάλανε έξω από την αρχή τον καλύτερο παίχτη του Άρη και σε κομβικά σημεία σπρώξανε Ολυμπιακό, τότε συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Οπότε τι σημασία έχει αν δεν μπήκαν τα σουτ; Ή είχε καλές συνεργασίες ο Ολυμπιακός στο τέλος; Αφού δεν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν εμπλεκόταν η διαιτησία.

Έχω φυσικά άποψη για το παιχνίδι αλλά μάλλον θα με περάσουν για γραφικό.

Sorry αν κούρασα. Το τελειώνω εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη Μπάρτσα δεν κερδάμε που να κωλοχτυπιόμαστε. Κατά τα άλλα, δεν θα κράξει κανείς Στρόμπερι σήμερα;


Γιατί θεωρείς πως σε κοροϊδεύει κάποιος που απλά έχει διαφορετική άποψη από εσένα;

Που είδες να γράφουν όλοι για την διαιτησία; Μεταξύ των διαφόρων απόψεων, γράφτηκε και αυτό. Δεν ξέρω αν αποτελεί αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά σίγουρα το επηρέασαν. Πάντως, σε ό,τι αφορά τα σουτ του Άρη, όντως δεν μπήκαν στην 4η περίοδο και εκεί θεωρώ πως χάθηκε η επαφή μας με το σκορ.

Περιμένω την άποψη σου για το παιχνίδι και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα θεωρηθείς γραφικός.

Συζήτηση κάνουμε. wink.gif

QUOTE(akratacity @ Dec 24 2015, 20:42 ) *
παντως και εσυ πας να επιβαλεις τη γνωμη σου στον manu, δεν εκφερεις απλα τη δικη σου γνωμη

αλλα επειδη δεν ειμαι ο δικηγορος του manu να ρωτησω κατι αλλο: γτ το 2ο φαουλ του Μακνιλ ειναι ανυπαρκτο???
ο μαντζαρης παει να ξεκινησει ντραιβ αντιθετα απο το σκριν και το αριστερο χερι του Μακνιλ βρισκει το αριστερο χερι του μαντζαρη...απο τη στιγμη που υπαρχει επαφη ειναι στην κριση του διαιτητη που ειναι διπλα στη φαση να κρινει αν αυτη η επαφη επηρεαζει την κινηση του μαντζαρη (σιγουρα εμεις απο την tv δεν μπορουμε να το κρινουμε με ασφαλεια)
επειδη ομως βλεπω αρκετους αγωνες μπασκετ απο διαφορα πρωταθληματα και διαφορες κατηγοριες μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι οι συγκεκριμενες επαφες σφυριζονται κατα κορον απο τους διαιτητες ασχετα αν ειναι σωστες η λανθασμενες

μεσα σε ολα αυτα ομως ΕΝΑ ειναι σιγουρο το φαουλ δεν ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ...μπορει να ειναι αυστηρο αλλα ανυπαρκτο δεν ειναι σε καμια περιπτωση


Δεν πήγα να επιβάλλω τη γνώμη μου σε κανέναν. Ποτέ δεν το έχω κάνει. Μιλάω πάντα με επιχειρήματα. Αν θεωρείς λάθος την λέξη "ανύπαρκτο", βάλε στην θέση της την λέξη "τραβηγμένο". Έχοντας ο παίχτης σε λίγα δευτερόλεπτα χρεωθεί ήδη με ένα φάουλ, του χρεώνουν ένα τέτοιο 2ο και στο καπάκι τον τιμωρούν με τεχνική ποινή. Στις διαμαρτυρίες του Σπανούλη, που συνέβησαν επανειλημμένως δεν είδα ίδια ευαισθησία από τους γκρι.

Παρόλα αυτά, αν ανατρέξεις στα πιο πίσω σχόλια μου, πριν αναφερθώ μία φορά στους διαιτητές, έγραψα πως πιστεύω ότι ο Άρης έχασε το παιχνίδι κυρίως λόγω απειρίας και για μερικούς ακόμη λόγους (να μην επαναλαμβάνομαι). wink.gif
hagi
Δεν έχω διαβάσει τίποτα από αυτά που έχουν γραφτεί ενώ δεν είδα και τον αγώνα.. Εγώ θέλω να πω μπράβο στην ομάδα μας για άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι και για την ποιότητα που δείχνουμε ακόμα.
Ελπίζω στο Παλέ να είναι διαφορετικά τα πράγματα... Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ημιτελικό και ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να είμαστε στον τελικό.. Καλή συνέχεια στην ομάδα.
assistant
είναι πολύ καλο που σημερα παιξαμε ένα τοσο δυνατο παιχνιδι αμεσως πριν την εναρξη του τοπ-16 της ευρωλίγκας.......ο Αρης είναι μια πραγματικα ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ομαδα.....πολύ καλος προπονητης,πολυ καλες επιλογες Αμερικανων,πολυ διαβασμενο παιχνιδι..........μακραν του τεταρτου η τριτη καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα......μας εβαλε δυσκολα σημερα,η τελικη διαφορα δεν αντικατοπτριζει σε καμια περιπτωση την εικονα του αγωνα......πολύ δυνατο τεστ ενοψει Μπαρτσα........

ΥΓ όταν απ τον αιωνιο αντιπαλο εχουν περασει ΚουζινοΑστροναυτοΡαιτοΝελσονηδες(σκεψου τι εχει περασει απ τις μικρότερες ομαδες) το να διαβαζω ότι ο φραουλας είναι ο πιο αμπαλος παιχτης που εχει περασει απ το ελληνικο πρωταθλημα ever μου προκαλει απλα και μονο αφθονο γελιο..........ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ της σημερινης νικης σε αμυνα κι επιθεση ο Στρομπερι.......Ντομινικ Γουίλκινς δεν είναι αλλα αμπαλο δεν τον λες για κανενα λογο............ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ.........
SteelGandalf
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

QUOTE(www.arisbc.gr - 24/12/2015)
Πρίφτης: «Το τέταρτο δεκάλεπτο και τα φάουλ του McNeal»

Στο τέταρτο δεκάλεπτο και στο γρήγορο φόρτωμα του Jerel McNeal με τρία φάουλ απέδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. (76-64). Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα
:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ (Προπονητής ΑΡΗ): «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ήμασταν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε επαφή με το σκορ. Κάναμε ένα κακό τέταρτο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε από ένα σημείο και μετά πολλούς αιφνιδιασμούς και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Ήταν δύσκολο για μας να διαχειριστούμε το γεγονός ότι ο McNeal έπαιξε για τόσο λίγο γιατί χρεώθηκε νωρίς με φάουλ. Όταν επέστρεψε στο ματς ήταν στην αρχή εκτός ρυθμού. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας και αυτό μας στοίχισε. Το ματς αυτό τελείωσε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Όλοι έχουν ανάγκη για κάποιες μέρες ξεκούρασης, ειδικά οι ομάδες που δίνουν δύο ματς την εβδομάδα, για πνευματική και σωματική ανασυγκρότηση. Ξέρω πως υπάρχει το Προολυμπιακό που δημιουργεί κάποια ανάγκη για βιασύνη. Για μας είναι πολύ βαρύ που έχουμε δύο ματς ιδιαίτερων απαιτήσεων μέσα σε τρεις μέρες, ενώ ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αλλά να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα αυτά».

JAMELLE HAGINS (Παίκτης ΑΡΗ): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες φάσεις στην τέταρτη περίοδο και τον βοήθησαν να πάρει το παιχνίδι. Εμείς κάναμε μια δυνατή εμφάνιση και είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής Ολυμπιακού): «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια φέτος, παίζει καλά εντός κι εκτός έδρας. Δώσαμε τη δέουσα προσοχή στον αγώνα αυτό, τόσο λόγω του αντιπάλου, αλλά και λόγω των ημερών. Σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου. Έτσι ξεκινήσαμε και στο δεύτερο μέρος, ο ΑΡΗΣ πήρε μια διαφορά επτά πόντων, αλλά αλλάξαμε λίγο το σκεπτικό μας για το παιχνίδι, γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα, μειώσαμε γρήγορα τη διαφορά κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Με την άμυνά μας κερδίσαμε το ματς, δεχτήκαμε 9 πόντους στην τελευταία περίοδο, κάτι πολύ σημαντικό. Ελέγχοντας το ρυθμό κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για την προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι μια περίοδος που περιμέναμε να επιστρέψουν οι τραυματίες. Πριν το παιχνίδι δεν ξέραμε ποιοι θα ήταν στη δωδεκάδα μας. Σπανούλης και Αγραβάνης έκαναν ένα μέρος της προπόνησης, ο Τσαϊρέλης είχε ένα πρόβλημα στη μέση του, ο Χάντερ είχε ένα πρόβλημα και βγήκε για λίγο, ενώ ο Strawberry για δύο μέρες δεν έκανε προπόνηση. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό, γι’ αυτό και δεν βρήκαμε ρυθμό. Είδατε σήμερα πόσο πολύ μας λείπει ο Σπανούλης. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για πρώτο, μετά από απουσία ενός μήνα. Είναι ο φυσικός μας ηγέτης και μας λείπει, χωρίς να παραγνωρίζω την αξία των άλλων παικτών που παίζουν με αυταπάρνηση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Lojeski δεν έχει κάνει προπόνηση ακόμη, κάνει μόνο κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Δεν νομίζω να είναι έτοιμος για το ματς με την Barcelona. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, αρχίζουμε το Top 16 και μετά από μια μέρα ξεκούρασης θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας. Όσο πιο δύσκολα παιχνίδια παίζεις, τόσο πιο έτοιμος είσαι για δύσκολα παιχνίδια. Είναι καλό πως είχαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι εν όψει του αγώνα με την Barcelona.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (Παίκτης Ολυμπιακού): «Ξέραμε πως ο ΑΡΗΣ είναι πολύ ανταγωνιστικός και πως θα έρθει για να παλέψει και να κάνει το καλύτερο για να κερδίσει. Στο πρώτο μέρος κάναμε πολλά λάθη, αλλά στο δεύτερο βελτιώσαμε την άμυνά μας και από ένα σημείο και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας για την Ευρωλίγκα».
TakeshyKurosawa
QUOTE (assistant @ Dec 24 2015, 23:49 ) *
είναι πολύ καλο που σημερα παιξαμε ένα τοσο δυνατο παιχνιδι αμεσως πριν την εναρξη του τοπ-16 της ευρωλίγκας.......ο Αρης είναι μια πραγματικα ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ομαδα.....πολύ καλος προπονητης,πολυ καλες επιλογες Αμερικανων,πολυ διαβασμενο παιχνιδι..........μακραν του τεταρτου η τριτη καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα......μας εβαλε δυσκολα σημερα,η τελικη διαφορα δεν αντικατοπτριζει σε καμια περιπτωση την εικονα του αγωνα......πολύ δυνατο τεστ ενοψει Μπαρτσα........

ΥΓ όταν απ τον αιωνιο αντιπαλο εχουν περασει ΚουζινοΑστροναυτοΡαιτοΝελσονηδες(σκεψου τι εχει περασει απ τις μικρότερες ομαδες) το να διαβαζω ότι ο φραουλας είναι ο πιο αμπαλος παιχτης που εχει περασει απ το ελληνικο πρωταθλημα ever μου προκαλει απλα και μονο αφθονο γελιο..........ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ της σημερινης νικης σε αμυνα κι επιθεση ο Στρομπερι.......Ντομινικ Γουίλκινς δεν είναι αλλα αμπαλο δεν τον λες για κανενα λογο............ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ.........


Και όχι μόνο χθες. Γενικά είναι συνεχώς στους key players σε κάθε ματς. Αν σούταρε και καλύτερα από το τρίποντο θα μιλούσαμε για λίρα εκατό!
assistant
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Dec 26 2015, 13:38 ) *
Και όχι μόνο χθες. Γενικά είναι συνεχώς στους key players σε κάθε ματς. Αν σούταρε και καλύτερα από το τρίποντο θα μιλούσαμε για λίρα εκατό!

η αληθεια είναι ότι ο Στρομπερι προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στα νεα του δεδομενα ξεκινησε ασχημα τη χρονια......τον ''ειχαμε'' τοτε κραξει με χιλια δυο επιθετα και για να μη φανει τωρα ότι ''κανουμε'' κωλοτουμπα παρολο που είναι σε διαρκως ανοδικη πορεια ''εστιαζουμε'' συνεχως στα 2-3 κακα του κι όχι στα 10 καλα που κανει στο γηπεδο........ενταξει γνωρισμα του λαου μας και της ιδιοσυγκρασίας μας είναι,δεν είναι απαραιτηττα κακο......ετσι ειμαστε,αρκει καποιος να ανατρεξει τι εχει γραφτει εδώ μεσα αλλα και γενικοτερα στο πρωτο τετραμηνο της ''κοτας'' του Λοτζεσκι..........

θα θελα μονο να θυμησω ότι ο Στρομπερι αποκτηθηκε για να δινει 10-12 λεπτα πισω απ τον Σπανουλη(στα δυσκολα παιχνίδια) ασχετα που λογω τραυματισμων χτυπάει 25λεπτα σε 2-3 διαφορετικες θεσεις.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.