Δεν επιβάλλω καμιά άποψη. Μην μπερδεύεσαι.
Απλά δεν μ'αρέσει να με κοροιδεύουν.
Όταν όλοι εδώ γράφετε οι διαιτητές βγάλανε έξω από την αρχή τον καλύτερο παίχτη του Άρη και σε κομβικά σημεία σπρώξανε Ολυμπιακό, τότε συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Οπότε τι σημασία έχει αν δεν μπήκαν τα σουτ; Ή είχε καλές συνεργασίες ο Ολυμπιακός στο τέλος; Αφού δεν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν εμπλεκόταν η διαιτησία.
Έχω φυσικά άποψη για το παιχνίδι αλλά μάλλον θα με περάσουν για γραφικό.
Sorry αν κούρασα. Το τελειώνω εδώ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη Μπάρτσα δεν κερδάμε που να κωλοχτυπιόμαστε. Κατά τα άλλα, δεν θα κράξει κανείς Στρόμπερι σήμερα;
Απλά δεν μ'αρέσει να με κοροιδεύουν.
Όταν όλοι εδώ γράφετε οι διαιτητές βγάλανε έξω από την αρχή τον καλύτερο παίχτη του Άρη και σε κομβικά σημεία σπρώξανε Ολυμπιακό, τότε συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Οπότε τι σημασία έχει αν δεν μπήκαν τα σουτ; Ή είχε καλές συνεργασίες ο Ολυμπιακός στο τέλος; Αφού δεν θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν εμπλεκόταν η διαιτησία.
Έχω φυσικά άποψη για το παιχνίδι αλλά μάλλον θα με περάσουν για γραφικό.
Sorry αν κούρασα. Το τελειώνω εδώ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη Μπάρτσα δεν κερδάμε που να κωλοχτυπιόμαστε. Κατά τα άλλα, δεν θα κράξει κανείς Στρόμπερι σήμερα;
κοιτα να δεις αν θες να μιλησουμε μπασκετικα το παιχνιδι χαθηκε για τον Αρη
Α) στο τριποντο του σπαν οταν φυγαμε 7 ποντους που μειωσε ο Ολυ αμεσως στους 4
Β) στο οτι μεχρι να βρει ρυθμο ο μακνηλ οταν μπηκε περασε κανα 3λεπτο.
Γ)στα 3 αστοχα απο τη γωνια στο δ των μουρτου μακνηλ
Δ) στο οτι οσο καλος και να ταν ο γουοτερς σημερα στα κρισιμα σημεια δε πηρε καθολου αποφασεις
Ε) στο οτι σημερα φανηκε (ισως η μοναδικη φορα φετος) η ελλειψη στο 3 με τη καλη εμφανιση του φραουλα.
Απο εκει και περα αποψη μου ειναι οτι παραπανω λιγη σημασια εχουν (ξερεις το λογο) και πολυ θα θελα ν ακουσω την αποψη σου στο οφφτοπικ της διαιτησιας αν θες