Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δοκιμαστικό OverplayBet Eurobasket 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
dizzy_fingers
Αποφάσισα να τρέξω ένα δοκιμαστικό πρωταθληματάκι στο overplaybet, για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ (και για τις επόμενες αν το επιθυμείτε), παρόλο που δεν το έχω τελειώσει 100% ακόμα.

Μπορείτε να μπείτε από εδώ ή από το μενού πάνω στα "GAME LINKS".

Οι κανόνες είναι ίδιοι με πέρσυ, με τον νικητή να βγαίνει από το μέσο όρο των σκορ που κάνει για κάθε αγωνιστική.

Το σκορ της κάθε αγωνιστικής βγαίνει από το άθροισμα των επιμέρους σκορ που βγάζει σε κάθε αγώνα.

Το σκορ του κάθε αγώνα υπολογίζεται ως εξής:
QUOTE
* Αν πετύχετε το σημείο, κερδίζετε 7 πόντους.
* Αν η απόκλιση της διαφοράς(πρόβλεψης)-διαφοράς(πραγματικής) είναι 0 πόντοι, τότε κερδίζετε +9 πόντους, δηλαδή 7+9=16 πόντους.
* Αν η απόκλιση της διαφοράς(πρόβλεψης)-διαφοράς(πραγματικής) είναι 1-3 πόντοι, τότε κερδίζετε +6 πόντους, δηλαδή 7+6=13 πόντους.
* Αν η απόκλιση της διαφοράς(πρόβλεψης)-διαφοράς(πραγματικής) είναι 4-9 πόντοι, τότε κερδίζετε +3 πόντους, δηλαδή 7+3=10 πόντους.
* Αν η απόκλιση της διαφοράς(πρόβλεψης)-διαφοράς(πραγματικής) είναι 10-20 πόντοι, τότε κερδίζετε +1 πόντους, δηλαδή 7+1=8 πόντους.
* Αν η απόκλιση της διαφοράς(πρόβλεψης)-διαφοράς(πραγματικής) είναι μεγαλύτερη των 20 πόντων, τότε κερδίζετε +0 πόντους, δηλαδή 7+0=7 πόντους.
* Αν, επίσης, δεν πιάσετε το σημείο αλλά η ομάδα χάσει με 3 ή λιγότερους πόντους, τότε παίρνετε 3 συμβολικούς βαθμούς.
* Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κερδίζετε 0 πόντους.



Όπως προανέφερα, η λειτουργία του παιχνιδιού είναι ακόμα δοκιμαστική (ούτε καν beta biggrin.gif) γι'αυτό και τα αναμενόμενα bugs αναμένονται πολλά.

Περιμένω την συνετή και με επικοδομητικό τρόπο αναφορά αυτών.


Καλό παιχνίδι.
sihainas
μπα... δεν μπορώ να παίξω... λογικά για να ποντάρουμε πρέπει να πατήσουμε play ε; Όταν πατάω με βγάζει πάλι στο "overplay index" Λέω θα φταίει ο safari...αλλά το δοκιμασα και με firefox και πάλι το ίδιο... sorry internet explorer δεν έχω αλλα δεν πρέπει να φταίει αυτό...ε;
thrylos7
Μπορώ να μπω και με firefox (το άνοιξα μετά από 5 μήνες! Κανονικά χρησιμοποιώ IE), άρα μάλλον έχει να κάνει με τα permissions...
k_sal_15
Θέλω να πάρω συμμετοχή αλλά δεν μπορώ... sad.gif sad.gif sad.gif
Δοκίμασα όλους τους Browsers αλλά τπτ... sad.gif sad.gif sad.gif
thrylos7
QUOTE
η λειτουργία του παιχνιδιού είναι ακόμα δοκιμαστική


Εχμ... την πρώτη αγωνιστική θα δοκιμάσουμε το ... αυτόματο πάσο! ( 24.gif )

Όπως αναμενόταν, το πρόβλημα είναι με τα permissions... Γι' αυτό δε μπορείτε να μπείτε. Έτσι, θα έχουμε πρωτάθλημα mods την πρώτη αγωνιστική, καθώς ο Σπύρος δε θα μπορεί να κάνει κάτι μέχρι αύριο το απόγευμα (οπότε, οριακά και η δεύτερη αγωνιστική για πολλούς).

Συγγνώμη για τη σύγχυση και την ταλαιπωρία...
thrylos7
Πορτογαλία - Ισπανία 56-82...

Κάτι "είχα" τη σημερινή μέρα, δεν εξηγείται αλλιώς...
hagi
Δοκίμασα και γω μόλις αλλά μάλλον δεν παίζει..
thrylos7
Ναι, πρέπει ν' αλλάξει ο Σπύρος τα permissions... Δυστυχώς έχει μετατραπεί σε πρωτάθλημα mods (4 ατόμων...)

Ελπίζω σήμερα να προλάβει να το κάνει πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, ώστε όποιος είναι μέσα να καταφέρει να παίξει...
dizzy_fingers
Έτσι θα παραμείνει για όλη τη σεζόν.

Θα παίζουμε ΜΟΝΟ εμείς blech.gif banana.gif !


Σόρρυ παιδιά για το λάθος, (σας είπα, beta είναι το παιχνίδι tongue.gif), από αύριο θα μπορείτε να παίξετε.

Ακολουθεί και η δεύτερη φάση....
Pierce
νοτη σε παρακαλω μου λες 5 νουμερα απο το 1 μεχρι το 45 και 1 απο το 1 μεχρι το 20; σε pm αν γινεται για να παιξω μονο εγω αυτο το δελτιο τζοκερ.ευχαριστω smile.gif cool.gif
thrylos7
Χθες έπρεπε... σήμερα δεν είχε 82-56, μόνο 13άρια...

Εξαρτάται από τα ποσοστά που θα πάρω... tongue.gif
thrylos7
Ουουου! Παράγκα! Γκαντέμη Άρη! tongue.gif
dizzy_fingers
Η πρώτη φάση του ευρωμπάσκετ τελείωσε, η δεύτερη είναι έτοιμη....με λιγότερα bugs αυτή τη φορά biggrin.gif.

Όσοι παίξατε, μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες για κάθε αγωνιστική αλλά και την αναλυτική βαθμολογία (τί πιάσατε για κάθε ματς χωριστά) της κάθε αγωνιστικής.
Ρίξτε μία ματιά.
NBAer
Καλο αυτο.
Αλλα επρεπε να υπαρχει και μπονους για την ακριβη προβλεψη του σκορ.....
Pierce
ειναι στα σκαρια και αυτο, οπως ειδες ειναι δοκιμαστικο προς το παρον.αν οχι τωρα στην Α1 θα μπει σιγουρα biggrin.gif
Anaz
Αρα στην Α1 θα ειναι σε αυτην τη νεα μορφη,με το ακριβες σκορ?Καλο αυτο..Σιγουρα τοτε πρεπει να μπει ενα μπονους για την επιτυχια ακριβούς σκορ.
Αντε ετοιμαστειτε να σας σκισω.. 19.gif
dizzy_fingers
QUOTE(NBAer @ Sep 7 2007, 14:37 ) *
Καλο αυτο.
Αλλα επρεπε να υπαρχει και μπονους για την ακριβη προβλεψη του σκορ.....

Μεγάλε, τί συγχρονισμός είναι αυτός? ohmy.gif

Αυτές τις μέρες το συζητάγαμε για το αν πρέπει να μπει μπόνους για την πρόβλεψη του ακριβούς σκορ.
B for Basketball
μονο ο Achileas13 πλησιασε κατα πολυ το σκορ του αγωνα..ολοι οι αλλοι αστο...μου αρεσει πως η πλειοψηφια ειχαμε βαλει νικη της εθνικης ακομη κ εγω....πιστευω πως κατα βαθος δεν πιστευαμε οτι θα νικουσαμε αλλα το βαλαμε για να μην βγουμε κακοι και γκαντεμηδες tongue.gif 19.gif
Anaz
Στην Εθνικη επεσα κοντα. 71-59 ειχα βαλει, 76-58 ήρθε. Στα αλλα πατωσα.. biggrin.gif
B for Basketball
QUOTE(Anaz @ Sep 7 2007, 22:20 ) *
Στην Εθνικη επεσα κοντα. 71-59 ειχα βαλει, 76-58 ήρθε. Στα αλλα πατωσα.. biggrin.gif

ναι εισαι κ εσυ..δεν σε ειδα tongue.gif
Pierce
λοιπον τα σκορ περαστηκαν,ωστοσο εγινε μια μαλαγανια blush.gif επειδη στην αρχη περασα ενα αποτελεσμα λαθος(συγκεκριμενα το σλοβενια τουρκια ,εβαλα αναποδα το σκορ) υπηρξε ενα μπερδεμα. ωστοσο ο thrylos7 το ψιλοδιορθωσε αυτο.ομως τα αποτελεσματα που θα δειτε οταν θα ανοιξετε το overplay δεν ειναι τα κανονικα.τα κανονικα ειναι αυτα που θα δειτε οταν θα πατησετε πανω στο σκορ σας. πχ εμενα λεει 18 αλλα κανονικα εχω 34.λογικα αυριο που θα μπει ο ντιζι θα διορθωθει και αυτο. ευχαριστουμε για την κατανοηση biggrin.gif
B for Basketball
α δηλαδη εμενα που λεει σκορ 26 αλλα κανονικα ειναι 18....ααααα δεν μου αρεσει..παρακαλω να μου κρατησετε το 26!!! tongue.gif
B for Basketball
προταση...(και ελπιζω να μην σας φανει ηλιθια ,αν ναι να το πειτε με κοσμιο τροπο tongue.gif )
ωραιο θα ηταν ενα παρομοιο παιχνιδι με ατομικα αποτελεσματα....δηλαδη να προβλεπουμε ποσους ποντους ασσιστ ριμπαουντς θα βαλει ο καθε παιχτης και θα βγαινει και ενα συνολο(ποντοι,ασσιστ,ριμπαουντς)...αλλα επειδη οι παιχτες ειναι παααααρα πολλοι απλα να επιλεγουν καποιοι συγεκριμενοι...δηλαδη τα αστερια της καθε ομαδας
εχω και ενα πλανο...αν ενδιαφερει η προταση να το συζητησουμε!!
Anaz
υπαρχει το fantasy. wink.gif
Nα ρωτησω κατι?? μονο η διαφορα των ποντων παιζει ρόλο??το συνολικο σκορ δεν εχει σημασια?? τοτε γιατι αλλαξε το παιχνιδι κ δεν μενει οπως παλια κ προβλεπαμε μονο η διαφορα? Πρεπει να μπει μπονους αναλογα το ποσο κοντα πεφτεις κ στο συνολικο σκορ..!! (ή εστω αν πιανεις το Over ή το Under.)
πχ: κανω προβλεψη οτι το παιχνιδι θα λήξει 70-68 κ καποιος αλλος 85-83. Το παιχνιδι λήγει με σκορ 72-67. Δεν γινεται να παρουμε τους ιδιους ποντους. Γιατι εγω επεσα πολυ κοντα στο πραγματικο σκορ,ενω ο αλλος προεβλεψε συνολικο σκορ 30 ποντους πανω.. Εναλλακτικα μπορει να μπει τουλαχιστον μια επιλογη over under κ το μπονους να βγαινει απο'κει..
Anaz
Το καλυτερο ομως θα'ταν να αθροιζεται το σκορ,κ να υπαρχει μια παρομοια φορμουλα με αυτη της διαφορας κ να προστίθεται στο συνολικο σκορ.

πχ
Correct total points:9 pts

Difference between 1-3: 6 pts

Difference between 4-9: 3 pts

Difference between 10-20: 1 pt

Tα μπονους βεβαια,όπως κ τα διαστηματα, μπορουν να διαφοροποιηθουν..

Φυσικα αν πιασεις κ το αποτελεσμα κ την διαφορα κ τους συνολικους ποντους,σημαινει οτι εχεις πιασει το ακριβες σκορ,οποτε παιρνεις το μεγιστο των βαθμων,κ φυσικα τοτε δεν χρειαζεται να μπει εξτρα μπονους γι'αυτο, όπως λέγαμε..
Επισης οι ποντοι αυτοι ειναι προφανως ανεξαρτητοι του αποτελεσματος.δηλαδη τους βαθμους τους κερδιζεις ανεξαρτητα αν προεβλεψες κ τον σωστο νικητη.
Τελος οι ποντοι τυχον παρατασης δεν μετρωνται.

Νομιζω ετσι το παιχνιδι γινεται ΠΟΛΥ πιο ενδιαφερων..
thrylos7
...και πολύ πιο σύνθετο (σε υπολογισμούς)...

Τα παραπάνω είναι πράγματα που έχουμε σκεφτεί, αλλά μάλλον απορρίψει, καθώς έξτρα διαβαθμίσεις κάνουν τα πράγματα πολύ περίπλοκα...

Ωστόσο, πρέπει ν' αξιοποιήσουμε τα σκορ κι αυτό δεν ξέρω αν θα γίνει μόνο με πρόβλεψη του ακριβούς σκορ... Τέτοιες σκέψεις - προτάσεις βοηθούν πάντα.
Anaz
QUOTE
...και πολύ πιο σύνθετο (σε υπολογισμούς)...
Eννοεις οτι αυτο που λέω (ποντοι=αποτελεσμα+διαφορα+συνολικο σκορ) ειναι δυσκολο προγραμματιστικά κ δεν ξέρετε το πως να το υλοποιήσετε..?

μια πιο απλη ίσως(?) εναλλακτικη ειναι να παιρνετε το over-under που δινουν οι μπουκ στο internet, κ οποιος το πιανει να παιρνει ενα μπονους 3 ποντων.
thrylos7
Όχι, αυτό είναι απλό.

Το παιχνίδι γίνεται σύνθετο... Με τους πολλούς υπολογισμούς ίσως χάνει τη ...χάρη του...
leonkalf
Συμφωνώ με το παραπάνω.
Μην γίνει πολύπλοκο το παιχνίδι, χάνει όντως τη χάρη του..
Anaz
μα δεν ειναι μερος της χαρης του να υπολογιζεις το συνολικό σκορ?? blink.gif Δηλαδη θελω να πω..Τι νοημα εχει τοτε αυτη η φετινη αλλαγη που αντι να γραφεις διαφορά οπως περσι,γραφεις ακριβες σκορ?? Ειτε βαλω δηλαδη 140-135, είτε 65-60, το ίδιο ειναι..
Τι το πολυπλοκο βρισκετε που δεν βλεπω εγω?? blink.gif Τοσο εξυπνος ειμαι? tongue.gif (ή δεν εξηγησα καλα το σκεπτικο??)
thrylos7
Μπόνους υπολογισμού του ακριβούς σκορ θα υπάρξει.. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει μπόνους (πολύ μικρότερο σαφώς) για τον σωστό υπολογισμό του σκορ μιας μόνο ομάδας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Από εκεί και πέρα, η επιθετική παραγωγικότητα θα ήταν καλό να υπολογιστεί, αλλά θα προκαλέσει σύγχυση... Το πολύπλοκο του εγχειρήματος δεν είναι το να βάλεις το σκορ, αλλά στο να υπολογίσεις πως στο καλό πήρες Χ βαθμούς από κάποιον αγώνα. Αυτά μπορεί να υπολογίζονται αυτόματα, αλλά το θέμα είναι να μπορεί ο καθένας να τα καταλαβαίνει και να τα υπολογίζει, χωρίς να παιδεύεται.

Μακάρι να βρούμε έναν απλό τρόπο...
Anaz
QUOTE
Το πολύπλοκο του εγχειρήματος δεν είναι το να βάλεις το σκορ, αλλά στο να υπολογίσεις πως στο καλό πήρες Χ βαθμούς από κάποιον αγώνα. Αυτά μπορεί να υπολογίζονται αυτόματα, αλλά το θέμα είναι να μπορεί ο καθένας να τα καταλαβαίνει και να τα υπολογίζει, χωρίς να παιδεύεται.
γιατι το θεμα ειναι αυτο?? ohmy.gif Εφοσον δεν υπαρχει πολυπλοκοτητα στο πως να παιξεις-που ΑΥΤΟ ειναι το θεμα-,τι μας ενδιαφερει η πολυπλοκοτητα στην φορμουλα υπολογισμου βαθμών?(που στο κατω κατω δεν ειναι δα κ τοσο δυσκολη.. blink.gif ) Ποιον ενδιαφερει δηλαδη να υπολογιζει τους βαθμους του χειρωνακτικα,αφου γινεται αμεσως μετα την αγωνιστικη αυτοματα?Εγω τουλαχιστον δεν το'χω κανει ποτε..
Εξαλλου δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται καποιος να καταλαβει με ακριβεια τον τυπο υπολογισμου κ τι σχεση εχει αυτο με την χαρα του παιχνιδιου..Η ουσια παραμενει ιδια κ απλη:να πεσεις οσο πιο κοντα γινεται στο αληθινο σκορ. Εγω ας πουμε ποτε δεν κοιταξα την φορμουλα υπολογισμου περσι για να'μαι ειλικρινης..Τωρα την εμαθα!Απλα ηξερα οτι πρεπει να πεσω κοντα στην διαφορα..
Αυτο που προτεινω ειναι ενας τροπος αξιοποιησης της προβλεψης του ακριβους σκορ με τη νεα του μορφη.
Απο'κει κ περα αυτο που θα πρεπει να ενδιαφερει επι της ουσιας περισσοτερο τον παιχτη ειναι η φορμουλα υπολογισμου να ειναι δικαιη,κ όχι να μπορει να την υπολογιζει μονος του με μεγαλη ευκολια.

QUOTE
Μπόνους υπολογισμού του ακριβούς σκορ θα υπάρξει.
Μικρη η διαφορα,αφου οι πιθανοτητες για κατι τετοιο ειναι ελαχιστες.
Το "scouting" της παραγωγικοτητας κ της αμυνας μιας ομαδας για να γινει η προβλεψη ακριβους σκορ,αποκτα ουσιαστικη αξια μονο με την βαθμολογια για την προβλεψη συνολικου σκορ.

QUOTE
για τον σωστό υπολογισμό του σκορ μιας μόνο ομάδας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Τουλαχιστον καλυτερα να υπαρξει μικρο μπονους για τον ακριβη υπολογισμο του συνολικου σκορ.Ειναι πιο ουσιωδες.
Anaz
αλλα ντ'αλλων εβαλα σε αυτη την αγωνιστικη κ ξεχασα να τα διορθωσω.. Την Ελλαδα αντι να τη βαλω 68-63 την εβαλα 78-63!Κι εβαλα 68-63 τους Ισπανους! icon_drunk.gif
Τους Πορτογάλους δεν πιστευω να τους επιασε κανεις.. w00t.gif
NBAer
Προφανως τα "standings", οι βαθμοι δηλαδη που πηρε ο καθενας, δεν διορθωθηκαν ακομη ε....?
thrylos7
Θα περιμένουμε τον Σπύρο... και στα δύο...
dizzy_fingers
Βγήκε στην επιφάνεια κάποιο bug στο πρόγραμμα, γι'αυτό και τα προβλήματα.
Καλό είναι αυτό, δε θα τα συναντήσουμε στην κανονική σεζόν wink.gif.

Θα τα κοιτάξω το απόγευμα ή το μεσημέρι γιατί το κεφάλι μου είναι καζάνι τώρα με όσα έχουν γραφτεί αυτές τις 2 μέρες που έλέιψα.

QUOTE(Anaz)
γιατι το θεμα ειναι αυτο?? Εφοσον δεν υπαρχει πολυπλοκοτητα στο πως να παιξεις-που ΑΥΤΟ ειναι το θεμα-,τι μας ενδιαφερει η πολυπλοκοτητα στην φορμουλα υπολογισμου βαθμών?(που στο κατω κατω δεν ειναι δα κ τοσο δυσκολη.. ) Ποιον ενδιαφερει δηλαδη να υπολογιζει τους βαθμους του χειρωνακτικα,αφου γινεται αμεσως μετα την αγωνιστικη αυτοματα?Εγω τουλαχιστον δεν το'χω κανει ποτε..

Αστειεύεσαι Γιώργο....
Πέρσι η κύρια απαίτηση από όσους έπαιζαν (ρίξε μία ματιά στο περσινό τόπικ) ήταν να μπορεί να βλέπει ο καθένας τί "ψάρια" έπιασε, καθώς όπως εμφανιζόταν πέρσι ένας στεγνός αριθμός, δεν καταλάβαινες αν είχες ,πχ, πέσει μέσα στη διαφορά 10-20 ενός ματς, ή αν είχες πιάσει ακριβώς σκορ-διαφορά σε άλλο.

Γι'αυτό και έβαλα τα ειδικά standins με τα χρωματιστά τετραγωνάκια που γράφουν "+7" κλπ....

Αν βάλουμε και τη διακύμανση στην πρόβλεψη του συνολικού σκορ, τότε θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια!
Από του χρόνου, θα το σκεφτώ να προσθέσω κι αυτό το feature, αλλά πολλά μαζεμένα δε βάζω σε ένα καλοκαίρι.


Και πίστεψέ με, όχι η φόρμουλα, αλλά όλα τα συναφή κάνουν την αλλαγή που λες πολύ πιο δύσκολη απ'όσο φαντάζεσαι πως είναι.
Anaz
QUOTE
Αστειεύεσαι Γιώργο....
Πέρσι η κύρια απαίτηση από όσους έπαιζαν (ρίξε μία ματιά στο περσινό τόπικ) ήταν να μπορεί να βλέπει ο καθένας τί "ψάρια" έπιασε, καθώς όπως εμφανιζόταν πέρσι ένας στεγνός αριθμός, δεν καταλάβαινες αν είχες ,πχ, πέσει μέσα στη διαφορά 10-20 ενός ματς, ή αν είχες πιάσει ακριβώς σκορ-διαφορά σε άλλο.
Δεν καταλαβες! Προφανως κ θες να δεις τι ψαρια επιασες κ οχι εναν απλο αριθμο, γι'αυτο η φετινη προσθηκη που εκανες ηταν πολυ καλη,καθως δειχνει τον τροπο που βγηκε,αλλα κυριως κ τις προβλεψεις που ειχαμε κανει. Αλλο αυτο ομως κι αλλο αυτο που ειπωθηκε,δηλαδη να μπορεις να βγαλεις μονος σου τη φορμουλα με ευκολια.
Επισης εξακολουθω να μην μπορω να καταλαβω τη δυσκολια αντιληψης της "φορμουλας" που λέω..Με κατι παρομοιο με αυτο που εκανες φετος,τα standings που το εξηγουν,ειναι πανευκολο για τον αλλον να καταλαβει..Δεν εχει δα κ μιγαδικους κ ολοκληρωματα.. blink.gif rolleyes.gif
QUOTE
Και πίστεψέ με, όχι η φόρμουλα, αλλά όλα τα συναφή κάνουν την αλλαγή που λες πολύ πιο δύσκολη απ'όσο φαντάζεσαι πως είναι.
ΟΚ! smile.gif
Μια χαρα ειναι το παιχνιδι κ οπως ηταν περσι!Απλα δεν καταλαβα ποιο το νοημα της αλλαγης απο την διαφορα που γραφαμε περσι, στο ακριβες σκορ, αφου παραμενει παιχνίδι προβλεψης της διαφορας κ όχι του σκορ, κ υπεθετα οτι θα υπαρχει μια φορμουλα υπολογισμου ποντων που θα λαμβανει υποψη το σκορ που βαζεις κ όχι μονο τη διαφορα. Δεν το λεω ειρωνικα εννοειται,μη παρεξηγηθω,επαναλαμβανω οτι μια χαρα ειναι ετσι το παιχνιδι, απλα επι της ουσιας παραμενει απλως παιχνιδι προβλεψης διαφορας κ όχι τελικου σκορ.
dizzy_fingers
QUOTE
Με κατι παρομοιο με αυτο που εκανες φετος,τα standings που το εξηγουν,ειναι πανευκολο για τον αλλον να καταλαβει..Δεν εχει δα κ μιγαδικους κ ολοκληρωματα..

Πάλι, θα μπλέξουμε με +7, +9, +1 κλπ για τη διαφορά της διαφοράς και +7, +9, +1 κλπ για τη διαφορά του σκορ.
Ακόμα και με τετραγωνάκια θα είναι too much. Όπως είπα, θα σκεφτώ να το βάλω του χρόνου, βήμα βήμα θα γίνονται οι αλλαγές.
Μην κοιτάς άλλωστε που εσύ, εγώ κι άλλοι είμαστε μπετόμουτρα και τα σκεφτόμαστε όλα αυτά, για κάποιον που παίζει απλά θέλει οι κανόνες να είναι όσο πιο λιτοί γίνονται.

QUOTE
Απλα δεν καταλαβα ποιο το νοημα της αλλαγης απο την διαφορα που γραφαμε περσι, στο ακριβες σκορ

Είχα ξεχάσει πως τα βάζαμε πέρσι, όταν το ξαναέφτιαχνα τώρα το καλοκαίρι και το έβαλα έτσι icon_drunk.gif.

Στην πορεία, βέβαια, μου το θυμήσανε τα παιδιά αλλά είπα να το αφήσω καθώς πρώτον με βοηθούσε πολύ στον προγραμματισμό και δεύτερον είπαμε να βάλουμε και μπόνους για την ακριβή πρόβλεψη του συνολικού σκορ, ή του ενός από τις δύο ομάδες.
Anaz
Οκ, με καλυψες! biggrin.gif
Παντως απο του χρονου θα προτεινα να προσπαθησεις να το προσθεσεις γιατι θα κανει το παιχνίδι αισθητα πιο ενδιαφερων κατα τη γνωμη μου.. cool.gif
NBAer
QUOTE(Anaz @ Sep 10 2007, 14:13 ) *
Οκ, με καλυψες! biggrin.gif
Παντως απο του χρονου θα προτεινα να προσπαθησεις να το προσθεσεις γιατι θα κανει το παιχνίδι αισθητα πιο ενδιαφερων κατα τη γνωμη μου.. cool.gif


Ε και ετσι καλο ειναι απλα θελει 1-2 διορθωσεις οπως ειπες.
Η 1η ειναι σιγουρα αν πετυχει καποιος το ακριβες σκορ, ε, πρεπει να παρει φοβερο μπονους.
Η 2η ειναι αυτο που ειπες: Αν καποιος δωσει 67-61 και ο αλλος δωσει 87-81 και βγει τελικα 68-62, δεν μπορει ο 2ος να παιρνει ιδιους βαθμους με τον πρωτο....


Τωρα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως υπολογιστηκε το AVERAGE που λεει.
Πχ σε εμενα που επαιξα μια μονο φορα(6 αγωνες, βασικα ξαναεπαιξα αλλα ακομη δεν τελειωσε η αγωνιστικη) λεει: Last Score=53 και Average=34.50 blink.gif
Πως βγηκε αυτο το Average....? ohmy.gif
dizzy_fingers
Bug.
dizzy_fingers
Ok, είναι έτοιμα και διορθωμένα τώρα. smile.gif
NBAer
QUOTE(dizzy_fingers @ Sep 10 2007, 19:56 ) *
Ok, είναι έτοιμα και διορθωμένα τώρα. smile.gif


ugly_tocktock.gif
Αποκλειεται εγω να προβλεψα 79-58 υπερ της Πορτογαλιας εναντια στη Ρωσια. biggrin.gif

Μαλλον εκανες κατι και αντεστρεψες τα σκορ που προβλεψε ο καθενας.....
dizzy_fingers
Ναι, έγινε κάτι τέτοιο μάλλον, ωστόσο από την επόμενη αγωνιστική δε θα είναι πρόβλημα.

(μάλλον δεν κολακεύει τον lebron ότι βγήκε πρώτος ε? 24.gif )
B for Basketball
QUOTE(NBAer @ Sep 10 2007, 17:38 ) *
ugly_tocktock.gif
Αποκλειεται εγω να προβλεψα 79-58 υπερ της Πορτογαλιας εναντια στη Ρωσια. biggrin.gif

Μαλλον εκανες κατι και αντεστρεψες τα σκορ που προβλεψε ο καθενας.....

ναι εδω εχει ενα μεγαλο δικιο....ουτε και εγω εβαλα την ελαδα να χανει....ιεροσυλιαααα!!!
ντιζι...κανονισε...θα σου ερθω με τον κουβα.... tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(NBAer @ Sep 10 2007, 17:38 ) *
ugly_tocktock.gif
Αποκλειεται εγω να προβλεψα 79-58 υπερ της Πορτογαλιας εναντια στη Ρωσια. biggrin.gif

Μαλλον εκανες κατι και αντεστρεψες τα σκορ που προβλεψε ο καθενας.....

ναι εδω εχει ενα μεγαλο δικιο....ουτε και εγω εβαλα την ελαδα να χανει....ιεροσυλιαααα!!!
ντιζι...κανονισε...θα σου ερθω με τον κουβα.... tongue.gif

εντιτ...δεν ειδα το νεο σου ποστ...αλλα και παλι δεν σε δικαιολογω angry_red.gif tongue.gif

εντιτ 2: καταλαθος το ποσταρα 2 φορες....forgive me coach!
B for Basketball
ενα λαθος επισης....λιθουανια-ιταλια??????? οπου ιταλια βαλε γαλλια biggrin.gif
thrylos7
Κώστα, ελπίζω να τα πας πολύ καλά αυτή την αγωνιστική...

Τα μεγαλά πνεύματα συναντώνται.. ίσως φταίει η "συνάντησή" μας το πρωί... Τα σκορ μας στους 4 πρώτους αγώνες είναι σχεδόν ίδια!
Pierce
λοιπον guyz ,αντιμετωπισαμε αλλο ενα μικρο προβληματακι(σπυροοοοοο), για καποιο λογο και αφου περασα τα αποτελεσματα το παιχνιδι δεν εμφανιζεται πλεον (σπυροοοοοοο).αλλα μη φοβαστε δεν εχουν χαθει οι προβλεψεις σας ούτε τα αποτελέσματα(σπυροοοοοο),απλά για κάποιο λόγο έχει απενεργοποιηθεί...(σωστα τα ειπα νοτη ; kbl tongue.gif )


ΥΓ: σπυροοοοοοοοοοοο
thrylos7
Ο νέος Κόπερφιλντ μπαίνει στο forum... και απειλεί να το εξαφανίσει ολόκληρο! tongue.gif

Παιδιά, για να λέει μικρό προβληματάκι φανταστείτε τι θα γίνει στη συνέχεια... blech.gif

Στα σοβαρά πάντως, υποθέτω πως είναι ένα κλικ το πρόβλημα... διατηρώ τη ψυχραιμία μου... (Σπύροοοο kbl)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.