Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mature Ladies II
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ginobili
QUOTE(il postino @ Mar 17 2011, 15:09 ) *
εχτρα αφιερωση ομως ,

σε τανια καψαλη

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://...272&bih=561

Ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Τι μας έβαλες τώρα...την είχα ξεχάσει αυτή. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Κλείδωσε το τόπικ..δεν υπάρχει ανώτερη από την Τάνια laugh.gif
il postino
λαστ μπατ νοτ λιστ!

αγαπη βαρδινογιαννη!
επαθα λαστιχο
την μπεσσυ μαλφα την βαλατε?
colonel gomelsky
Αν είσαι φαν της Μπέσυς Μάλφα. βρες και δες τα επεισόδια από τα "βαμμένα κόκκινα μαλλιά" που παίζει, ειδικά εκείνο στην παραλία. Σίγουρα θα υπάρχει στο επόμενο πολ (η μάλφα, όχι το επεισόδιο) tongue.gif

@ilp postino: Άλλος το παρατραβάει, άλλος τρώει τη λάσπη μου φαίνεται! Καλά ρε αθεόφοβε, το εννοείς αυτό με την Αγάπη Βαρδινογιάννη?

Ευαγγελία Βαλσαμά είπαμε? Δεν είπαμε...

lamar
@ colonel

Απο Θεσσαλονικη κατεβαινεις καθολου Αθηνα?

Και να πω και την δικη μου αρρωστια, που την εβλεπα στην βοτκα πορτοκαλι που εκανε το ρωσιδι, και βαραγα προσοχες... Τζενη Ιωακειμιδου!!!
colonel gomelsky
QUOTE(lamar @ Mar 18 2011, 10:48 ) *
@ colonel

Και να πω και την δικη μου αρρωστια, που την εβλεπα στην βοτκα πορτοκαλι που εκανε το ρωσιδι, και βαραγα προσοχες... Τζενη Ιωακειμιδου!!!

Αυτή δεν είναι που έπαιζε με τον Κιμούλη στο "εκπαιδεύοντας τη Ρίτα"? Θα σου στείλω πμ.
frenchman7
@ colonel

Πωωω.. τι είπες τώρα!

Τζένη Ιωακειμίδου! Γυναικάρα... Τι έχω δει κι αυτήν από κοντά στην Βαλαωρίτου και έχει και αυτή πολλά να δώσει..
rchos
@ colonel

επρεπε να περασουν 104 ποστ για να ερθει ο λαμαρ να βαλει το τοπικ στο σωστο δρομο! 77.gif 77.gif
sacarame
Κατερίνα Κανονίδου κύριοι...

colonel gomelsky
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεχάσαμε την Φαίη Κοκκινοπούλου:

Επίσης μεγάλη παράλειψη η Ελένη Ζιώγα:

ΥΓ. Έχω το τοπ όνομα (δεν ειπώθηκε) αλλά δεν το ανακοινώνω ακόμα. Το ανταλλάσω με 2 φάουλ. biggrin.gif
frenchman7
Θα ρίξω 2 hardcore χαρτιά στο τραπέζι..

-Ζωζω Μεταξά
-Έλενα Τζαβαλιά
rchos
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 11:21 ) *
ΥΓ. Έχω το τοπ όνομα (δεν ειπώθηκε) αλλά δεν το ανακοινώνω ακόμα. Το ανταλλάσω με 2 φάουλ. biggrin.gif

τζεσυ παπουτση? tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 11:23 ) *

-Ζωζω Μεταξά
-Έλενα Τζαβαλιά

Σιγά το hardcore.... Τι θες τώρα? Να βγει ο il postino, να σου απαντήσει Ζωζώ Σαπουντζάκη και να μην ξέρεις που να κρυφτείς?

w00t.gif
SG3ptshooter
QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 11:23 ) *

-Ζωζω Μεταξά
-Έλενα Τζαβαλιά

μα και σε dvd το έχεις γράψει το Κορίτσια ο Μάρκουλης και το βλέπεις πρωινιάτικα; Εγώ δεν το αντέχω ούτε τα βράδια.

Θα έλεγα τίποτα Εύη Φραγκάκη / Σόφη Πασχάλη αλλά αυτά είναι προ μιλφ και θα ενίσταται ο Γομέλσκιος. Γι' αυτό θα πω Κάτια Νικολαΐδου.

edit: άστα αυτά από πάνω Κόλονελ, σε θέλουμε χωρίς όριο στο θέμα γυναίκα.. Άλλωστε τι έχει η Σαπουντζάκη μπροστά στη TDW;
colonel gomelsky
QUOTE(rchos @ Mar 18 2011, 11:25 ) *
τζεσυ παπουτση? tongue.gif

Πες εσύ ΟΚ και στο στέλνω με πμ (αλλά ζητάω εχεμύθια)

ΕΝΤΙΤ: ΥΓ. Ποιά είναι η TDW που την γράφετε και την ξαναγράφετε και δεν καταλαβαίνω? ohmy.gif
frenchman7
Άλλες 2 ΜΙΛΦ ίδιας κατηγορίας για μένα, για ειδικά γούστα..

-Δάφνη Μπόκοτα
-Άννα Δρούζα
colonel gomelsky
QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 11:36 ) *
Άλλες 2 ΜΙΛΦ ίδιας κατηγορίας για μένα, για ειδικά γούστα..

-Δάφνη Μπόκοτα
-Άννα Δρούζα

77.gif 77.gif 77.gif

sacarame
QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 11:36 ) *
-Δάφνη Μπόκοτα

Ρε μαν ΕΛΕΟΣ...Τι Δάφνη Μποκοτα να ουμ...Ο Νικος Μουρατίδης πιο ωραία γκόμενα παίζει να είναι....Κι επίσης η γυναίκα παίζει να είναι και πιο μεγάλη από την γιαγιά μου !!!!!!

Παρακαλείστε να αυτομπαναριστείτε προς γνώση και συμμόρφωση tongue.gif
frenchman7
Δάφνη Μπόκοτα = Μιλφ ειδικών συνθηκών για εραστές με μεράκι! tongue.gif

Τώρα που είπες Μουρατίδης θυμήθηκα την Κατερίνα Γκαγκάκη. Άλλη κατηγορία Μιλφ αυτή βέβαια, πιο cosmic-elegant.
colonel gomelsky
QUOTE(sacarame @ Mar 18 2011, 11:55 ) *

Ρε μαν ΕΛΕΟΣ...Τι Δάφνη Μποκοτα να ουμ...Ο Νικος Μουρατίδης πιο ωραία γκόμενα παίζει να είναι....Κι επίσης η γυναίκα παίζει να είναι και πιο μεγάλη από την γιαγιά μου !!!!!!

Παρακαλείστε να αυτομπαναριστείτε προς γνώση και συμμόρφωση tongue.gif

Εσύ παρακαλείσαι να μην γράφεις σ αυτό το τόπικ γιατί δεν έχεις καταλάβει το νόημά του. Τι περίμενες να γίνεται εδώ? Να συζητάμε αν μας αρέσει η Τζένη Μπότση και η Πόπη Τσπαπανίδου? Τα αυτονόητα?

ΥΓ. Δάφνη Λαμπρογιάννη.

QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 12:01 ) *
Δάφνη Μπόκοτα = Μιλφ ειδικών συνθηκών για εραστές με μεράκι! tongue.gif

Τώρα που είπες Μουρατίδης θυμήθηκα την Κατερίνα Γκαγκάκη. Άλλη κατηγορία Μιλφ αυτή βέβαια, πιο cosmic-elegant.

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! 77.gif
sacarame
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 12:04 ) *
Εσύ παρακαλείσαι να μην γράφεις σ αυτό το τόπικ γιατί δεν έχεις καταλάβει το νόημά του. Τι περίμενες να γίνεται εδώ? Να συζητάμε αν μας αρέσει η Τζένη Μπότση και η Πόπη Τσπαπανίδου? Τα αυτονόητα?

Οκ αφού πλέον έχουμε ξεπεράσει τα τετριμμένα και έχουμε προχωρήσει σε kinky γούστα,δηλώνω την αποχώρηση μου από το συγκεκριμένο τόπικ.... 19.gif 19.gif
il postino
αφου δωσω τα συγχαρητηρια μου στο συναγωνιστη frenchman για την επιλογη γκαγκακη , της οποιας το τουπε και ταυτοχρονα αντιπαθηκτικο στυλακι την κανει ακομα πιο μιλφ, θα ριξω στο τραπεζι ενα ακομα ονομα και ελπιζω αυτη τη φορα να μην προκαλεσω τον οικτο αρκετων φιλων smiley.gif

το ονομα αυτης, τζελλα παυλακου, παρουσιαστρια ειδησεων του αντ1!!!!

frenchman7
Εκεί που νόμιζα πως το είχαμε εξαντλήσει, και η Μιλφο-λίστα είχε αρχίσει να στερεύει, ήρθε ο colonel να μου κάνει μια πρόκληση-πρόσκληση και ξαφνικά άνοιξαν στο μυαλό μου οι Μιλφο-στρόφιγγες! Απλά προειδοποιώ πως υπάρχουν πάλι και hardcore επιλογές!

Λοιπόν ξεκινάω με:

-Φωτεινή Γεωργαντά
-Ρίκα Βαγιάνη
Flash
Καλά μιλάμε τα posts της βασικής τριάδας του topic αποτελούν ήδη αντικείμενο ανάλυσης για φοιτητές της φροϋδικής θεωρίας.
il postino
και μιας και πιασαμε γυμναστριες (βλεπε γεωργαντα) θα ριξω το υπερτατο μιλφ που εχει περασει απο το χωρο της γυμναστικοτηλεορασης!!!

ΣΟΥΖΑΝ ΑΣΜΠΙ κυριες και κυροι!!!
duncan21
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 11:21 ) *
Επίσης μεγάλη παράλειψη η Ελένη Ζιώγα:

Tα λεγα στο sacarame αλλα δε μ' ακουγε... 77.gif

Υ.Γ Οποιος ανεφερε το ονομα της Δαφνης Μποκοτα να του μαραθει ο...βασιλικος... tongue.gif

lamar
QUOTE(il postino @ Mar 18 2011, 13:11 ) *
και μιας και πιασαμε γυμναστριες (βλεπε γεωργαντα) θα ριξω το υπερτατο μιλφ που εχει περασει απο το χωρο της γυμναστικοτηλεορασης!!!

ΣΟΥΖΑΝ ΑΣΜΠΙ κυριες και κυροι!!!

Τωρα μιλησες ακριβως μεσα στην καρδια μου....ΠΩΩΩ, αντε να δουλεψω τωρα......
frenchman7
QUOTE(duncan21 @ Mar 18 2011, 13:12 ) *
Tα λεγα στο sacarame αλλα δε μ' ακουγε... 77.gif

Υ.Γ Οποιος ανεφερε το ονομα της Δαφνης Μποκοτα να του μαραθει ο...βασιλικος... tongue.gif

Η οποία Ζιώγα στην συγκεκριμένη φωτό είναι ίδια με την Δάφνη Μπόκοτα!
Η Μπόκοτα είναι γνήσιο παράδειγμα ελληνίδας Μιλφ, με νοοτροπία συντηρητικής νοικοκυράς, για μερακλήδες..

ΥΓ: Σούζαν Ασμπι 77.gif
il postino
σε μια μιλφοκουβεντα με εναν κολλητο παλιοτερα, για ποια μου εξομολογηθηκε τον ερωτα του?

για τη μπηλιω τσουκαλα!!!

απλα το αναφερω για να καταλαβουν μερικοι μερικοι οτι υπαρχουν και πιο αρρωστημενα ατομα σε τουτο τον ματαιο κοσμο!!!! smiley.gif

και μιας και ποσταρα, μεχρι πριν απο μια πενταετια θα εβαζα και βερα κρουσκα!!!! αλλα τι λεω?!!! βερα κρουσκα κυριοι, ναι, βερα κρουσκα!!! εν ετει 2011!!!! why not!
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Mar 18 2011, 13:29 ) *
σε μια μιλφοκουβεντα με εναν κολλητο παλιοτερα, για ποια μου εξομολογηθηκε τον ερωτα του?

για τη μπηλιω τσουκαλα!!!

απλα το αναφερω για να καταλαβουν μερικοι μερικοι οτι υπαρχουν και πιο αρρωστημενα ατομα σε τουτο τον ματαιο κοσμο!!!! smiley.gif

και μιας και ποσταρα, μεχρι πριν απο μια πενταετια θα εβαζα και βερα κρουσκα!!!! αλλα τι λεω?!!! βερα κρουσκα κυριοι, ναι, βερα κρουσκα!!! εν ετει 2011!!!! why not!

Αφού υπάρχει έστω ένας ακόμα που το παραδέχεται, θα ακολουθήσω το παράδειγμά του. Ε ναι λοιπόν και μένα μ αρέσει αυτό το τσαχπινομιλφ!

ΥΓ. λαμαρ σου έστειλα πμ, δεν ήρθε?
frenchman7
Συνεχίζω με 2 ΜΙΛΦειγ αντικρουόμενης αισθητικής:

-Τάνια Τρύπη
-Πόπη Μαλλιωτάκη
il postino
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 13:37 ) *
Αφού υπάρχει έστω ένας ακόμα που το παραδέχεται, θα ακολουθήσω το παράδειγμά του. Ε ναι λοιπόν και μένα μ αρέσει αυτό το τσαχπινομιλφ!

και υστερα λες εσυ εμενα αρρωστο? να αποφανθει το κοινο παρακαλω για το ποιος απο εμας τους 2 ειναι σε πιο κρισιμη κατασταση!!! 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

και μιας και ποσταρα,

φιλαρετη κομνηνου!!!!

QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 13:42 ) *
Συνεχίζω με 2 ΜΙΛΦειγ αντικρουόμενης αισθητικής:

-Τάνια Τρύπη
-Πόπη Μαλλιωτάκη

ενω η το "γεωργαντα-βαγιαννη" ηταν αναλογης αισθητικης? smiley.gif

ανεβαινεις στην εκτιμηση μου φιλε frenchman7!!!
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Mar 18 2011, 13:44 ) *
και υστερα λες εσυ εμενα αρρωστο? να αποφανθει το κοινο παρακαλω για το ποιος απο εμας τους 2 ειναι σε πιο κρισιμη κατασταση!!! 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

και μιας και ποσταρα,

φιλαρετη κομνηνου!!!!

Τεράστια η Φιλαρέτη. Σου απαντάω με Κοραλία Καράντη!

ΥΓ. Δεν σε λέω ούτε υγιή ούτε άρρωστο μέχρι να απαντήσεις αν το εννοούσες αυτό με την αγάπη βαρδινογιάννη.

ΥΓ. 2 Πόπη Μαλλιωτάκη άνετα πριονοκορδέλα

Επίσης ξεχάσαμε την Πέγκυ Σταθακοπούλου!

frenchman7
Και επειδή βλέπω ότι έχει χοντρύνει το παιχνίδι, θα γράψω και άλλα 2 γνήσια 100% Μιλφόνια από reality!
Όχι τόσο γνωστά βέβαια, αλλά για δυνατούς και πραγματικά μυημένους παίχτες!

-Δωρα αρχοντακη (από κάποιο big brother)
-Δεβόρα (the wall) 56.gif

petrovic
QUOTE(Flash @ Mar 18 2011, 11:11 ) *
Καλά μιλάμε τα posts της βασικής τριάδας του topic αποτελούν ήδη αντικείμενο ανάλυσης για φοιτητές της φροϋδικής θεωρίας.

να σου πω την αλήθεια και μενα μου έχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ολόκληρο basketforum δεν έβγαλε σε αυτό το τόπικ μεχρι τώρα εναν εκπρόσωπο να μας πει πέντε πράγματα για το Οιδιπόδειο. τι στο καλό, ολόκληρο basketforum δεν έχει ούτε εναν γιατρό, ούτε εναν φοιτητή ιατρικής να παρέμβει, έστω για τα βασικά;

(ως ειδικό που θα αναλύσει μια εμμονή, όχι ως θεραπευτή που θα θεραπευσει μια ανωμαλία. Σιγά μη δεχτώ ότι είναι αφύσικο να σκαλώνεις στην υπερβατική μαγεία της dame Helen Mirren η στην εμπειρη και relaxing σιγουριά του συνολικού στησίματος της Κωνσταντίνας Μιχαήλ)
colonel gomelsky
QUOTE(petrovic @ Mar 18 2011, 14:06 ) *
(ως ειδικό που θα αναλύσει μια εμμονή, όχι ως θεραπευτή που θα θεραπευσει μια ανωμαλία. Σιγά μη δεχτώ ότι είναι αφύσικο να σκαλώνεις στην υπερβατική μαγεία της dame Helen Mirren η στην εμπειρη και relaxing σιγουριά του συνολικού στησίματος της Κωνσταντίνας Μιχαήλ)

Πώς φαίνονται οι μύστες... Είσαι απόλυτα σωστός. Χτυπάς κέντρο!
frenchman7
Θα αφιερώσω στον postino την Ελίνα Κέφη!!!!
Αφού σου αρέσει η Γκαγκακη τότε σίγουρα θα είσαι fan Ελίνας!!! Classy-Milf, με ότι αντίθετα ένστικτα βγάζει σε ορισμένους! tongue.gif

Επίσης θα πω επίσης την Μαρία Σαράφογλου.

Εντάξει τα πηγαίνω colonel?
colonel gomelsky
QUOTE(frenchman7 @ Mar 18 2011, 14:43 ) *
Επίσης θα πω επίσης την Μαρία Σαράφογλου.

Εντάξει τα πηγαίνω colonel?

Πολύ νέα.
petrovic
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 09:21 ) *

αν (λεω αν) εννοείς τη Βίνα Ασίκη, δε συμφωνώ. Εντάξει η Βίνα Ασίκη των '80s είναι θρύλος αλλά τώρα πλεον δεν είναι τόσο δυνατή. Και θέλω να θυμίσω ότι εδώ πέρα γράφουμε για mature ladies, διότι κατι θεες τύπου Καντζά, Σαράφογλου που έπεσαν εσχάτως στο τραπέζι δεν έχουν κλείσει ούτε τα 32-33.
frenchman7
Εντάξει ρε παιδιά! Μην βαράτε!

Τόσα Μιλφάκια της προκοπής έδωσα! tongue.gif

Τις reality-milfs που είπα τις θυμάστε?
rchos
θα ηθελα να παρακαλεσω να ελατωθει στο ελαχιστο δυνατο η συγκεκριμενη ορολογια για τις γυναικες που ποσταρετε.
αν ηταν θα εμπαινε και στον τιτλο του θεματος.
duncan21
Δημητρα Παπαδημα(συζυγος του Γιαννη Μποτσαντζογλου).

morrison
QUOTE(duncan21 @ Mar 18 2011, 20:10 ) *
Δημητρα Παπαδημα(συζυγος του Γιαννη Μποτσαντζογλου).

Ετσι οπως το εθεσες ρε duncan21 μου θυμισες αυτο...
(Σκεφτομαι οτι θα μπορουσε να αποτελει και προταση για τους ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ,ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ hardcore οπαδους...) smiley.gif

il postino
QUOTE(petrovic @ Mar 18 2011, 14:53 ) *
αν (λεω αν) εννοείς τη Βίνα Ασίκη, δε συμφωνώ. Εντάξει η Βίνα Ασίκη των '80s είναι θρύλος αλλά τώρα πλεον δεν είναι τόσο δυνατή. Και θέλω να θυμίσω ότι εδώ πέρα γράφουμε για mature ladies, διότι κατι θεες τύπου Καντζά, Σαράφογλου που έπεσαν εσχάτως στο τραπέζι δεν έχουν κλείσει ούτε τα 32-33.

drazen φιλε μου πεταξες προσβολη μεγαλη!!!

μια βινα ασικη, ασχετα σε τι κατασταση διατηρειται σημερα η γυναικα, δε θα μπορουσε να λειπει απο το παρων τοπικ!!! τιμης ενεκεν η θεση της ειναι εδω, αναμεσα μας!!

η πρωτη κιολας σελιδα του υπερτοπικ αυτου ήδη κοσμειται απο τη λαμπερη της παρουσια!!! και μαντεψε ποιος ποσταρε για παρτη της!!!!

δε ξερω τι μπορει να εχει ο κολονελ στο μυαλο του αλλα σε παρακαλω πολυ διαβασε πολυ προσεχτικα πριν ποσταρεις!!! ακου εκει!! να λειπει η βινα ασικη!!!

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
colonel gomelsky
Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν:

morrison
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 21:11 ) *
Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν:

Gomelsky με τρομαζεις!
Δεν φανταζομαι να εννοεις τη Ντινα Κωνστα... icon_drunk.gif blink.gif
colonel gomelsky
QUOTE(morrison @ Mar 18 2011, 21:13 ) *
Gomelsky με τρομαζεις!
Δεν φανταζομαι να εννοεις τη Ντινα Κωνστα... icon_drunk.gif blink.gif

Ψάρωσες ε? smiley.gif

Όχι, την Νένα Μεντή εννοώ. Ξέρεις μερικά πράγματα σου κολλάνε από παιδί και μετά μένουν.

ΥΓ. Πάντως για τους πολυ, πολυ hardcore συναγωνιστές θα δικαιολογούσα και την επιλογή της κώνστα.
il postino
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 18 2011, 21:16 ) *
Ψάρωσες ε? smiley.gif

Όχι, την Νένα Μεντή εννοώ. Ξέρεις μερικά πράγματα σου κολλάνε από παιδί και μετά μένουν.

ΥΓ. Πάντως για τους πολυ, πολυ hardcore συναγωνιστές θα δικαιολογούσα και την επιλογή της κώνστα.

ετσι ρε φιλε, ετσι!!!

τωρα αμα σου πω οτι ψηνομουνα να τη βαλω , θα με πιστεψεις?

απλα ηθελα να μοστραρω και φωτο μαζι αλλα δεν εβρισκα καμια της προκοπης στο google!! μετα το αμελησα....

οσο για την αγαπη βαρδινογιαννη, πού το περιεργο? οκ, περασαν λιγο τα χρονια αλλα παραμενει δυναμη!!! εδω φιλε μου δεν κανουμε χαβαλε, σοβαρολογουμε!!
morrison
Η προηγουμενη συζητηση μου εφερε στο μυαλο και την περιπτωση της Μαριας Κωνστα.
Πρωταγωνιστρια ταινιων στα νιατα της,τραγουδιστρια μετεπειτα.
colonel gomelsky
QUOTE(il postino @ Mar 18 2011, 21:31 ) *
ετσι ρε φιλε, ετσι!!!

τωρα αμα σου πω οτι ψηνομουνα να τη βαλω , θα με πιστεψεις?

απλα ηθελα να μοστραρω και φωτο μαζι αλλα δεν εβρισκα καμια της προκοπης στο google!! μετα το αμελησα....

οσο για την αγαπη βαρδινογιαννη, πού το περιεργο? οκ, περασαν λιγο τα χρονια αλλα παραμενει δυναμη!!! εδω φιλε μου δεν κανουμε χαβαλε, σοβαρολογουμε!!

Δεν υπάρχουν καλές. Πρέπει να κάνω ένα γρήγορο browsing το δις εξαμαρτείν και να τραβήξω μερικά screenshots. Εν καιρώ, αλλά θα γίνει.

ΥΓ. Μερικές πόζες in stockings είναι πραγματικά υπέροχες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.