colonel gomelsky
Aug 30 2010, 18:47
Τι γλώσσα μιλάνε ρε στο λινκ του vshare? Aγγλικά δεν έλεγε ότι είναι;
ΕΝΤΙΤ: Λιθουανικά είναι.
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 19:47 )

Τι γλώσσα μιλάνε ρε στο λινκ του vshare? Aγγλικά δεν έλεγε ότι είναι;
Για αγγλικα πάτα το λινκ που ποσταρα πιο πάνω.
nikefalin
Aug 30 2010, 19:17
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 19:47 )

και ποιό είναι το πρόβλημα ?μετά τον ράφα όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες!
Τι παιχτάρα που είσαι ρε Χουέρτας!
vastravoud
Aug 30 2010, 21:29
Μπράβο στη Βραζιλία!
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 21:30
Το στοίχημα για την Βραζιλία είναι να αντέξει σωματικά. Αν τα καταφέρει τους έχει.
il postino
Aug 30 2010, 21:31
το θεμα ειναι να αντεξουν σωματικα!!!
duncan21
Aug 30 2010, 21:35
Εξαιρετικη η Βραζιλια στο πρωτο δεκαλεπτο.Η 3αδα των Γκαρσια,Χουερτας και Μπαρμποσα ειναι εξαιρετικη συν το γεγονος οτι παιρνουν και inside game απο τον Σπλιτερ.Μου φαινεται οτι ταιριαζει πολυ η Βραζιλια στην Αμερικη ή μαλλον προσαρμοσε το παιχνιδι της σ' αυτο των Αμερικανων.3 γκαρντ,εναν ημιψηλο φοργουορντ κι ενας παικτης ρακετας.Not bad...
QUOTE(il postino @ Aug 30 2010, 22:31 )

το θεμα ειναι να αντεξουν σωματικα!!!
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 22:30 )

Το στοίχημα για την Βραζιλία είναι να αντέξει σωματικά. Αν τα καταφέρει τους έχει.
Οντως δεν εχουν πολλες λυσεις απο τον παγκο...
Αν έπαιζε τουλάχιστον ο Βαρεχάο να δώσει μάχες στη ρακέτα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Ο Σπλίτερ μόνος του δεν θα αντέξει.Όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Αν ήταν και ο Νενέ ακόμη καλύτερα.Όπως και να΄χει μπράβο τους!
Τουλάχιστον δείχνουν σε όλους μας ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι άπαιχτοι.
Δεν θα αντέξουν λογικά αλλά η προσπάθεια μετράει.
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 22:30 )

νομιζω οτι τους λείπει ένας καλός σουτέρ σαν τον ......
SG3ptshooter
Aug 30 2010, 21:38
Έχω μεγάλη καψούρα με το Βινίσιους από το χειμώνα που τον είδα, νομίζω τον είχα στο πάμφτηνο λάτιν έκτακτο πλάνο του πάμφτωχου Παναθηναϊκού..
έντιτ: αυτόν που ο σπίκερ λέει Βιέρα, όχι κάποιον που μου τη βάρεσε ξαφνικά και τον θυμήθηκα.
Μας συμφέρει όμως να κερδίσουν; Μόνο αν είμαι με τους Γάλλους απέναντι στους Λιθουανούς και με Τούρκους αύριο;
vastravoud
Aug 30 2010, 21:38
Πόσο ν' αντέξουν όμως......
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 30 2010, 22:38 )

Έχω μεγάλη καψούρα με το Βινίσιους από το χειμώνα που τον είδα, νομίζω τον είχα στο πάμφτηνο λάτιν έκτακτο πλάνο του πάμφτωχου Παναθηναϊκού..
Μας συμφέρει όμως να κερδίσουν; Μόνο αν είμαι με τους Γάλλους απέναντι στους Λιθουανούς και με Τούρκους αύριο;
Δεν θα κερδίσουν...
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 21:53
QUOTE(Manu7 @ Aug 30 2010, 22:39 )

Δεν θα κερδίσουν...
Κοίτα, το "μυστικό" της νίκης το έχουυν. Πρέπει να αντέξουν σωματικά αλλά και πνευματικά. Από μπασκετική άποψη καλά το πάνε.
nikefalin
Aug 30 2010, 21:53
QUOTE(Manu7 @ Aug 30 2010, 22:39 )

Δεν θα κερδίσουν...
εμένα γιατί μου φαίνεται κόπια της σαιτάμα αυτός ο αγώνας, η μια ομάδα να είναι στη μέρα της φανερά και η άλλη να θολώνει επιθετικά και αμυντικά
και εγώ νομίζω οτι δεν θα αντέξουν, αλλά μέχρι στιγμής η τιμ γιουεσευ φαίνεται να είναι εκτός ρυθμού. εκτός ντουράντ βεβαια.
πολύ καλή δουλειά στην οργάνωση απο τον χουέρτας.
Weekendman
Aug 30 2010, 21:55
Όπως λένε και πολλοί το θέμα είναι άμα αντέξουν οι Βραζιλιάνοι και ειδικά ο Χουέρτας(εξαιρετικότατος και αυτός) ο μπασκετικός εγκέφαλος της Βραζιλίας που δεν βγήκε λεπτό και έχει να αντιμεντωπίσει τους περιβόητους Αμερικανούς γκάρντ...
QUOTE(nikefalin @ Aug 30 2010, 22:53 )

εμένα γιατί μου φαίνεται κόπια της σαιτάμα αυτός ο αγώνας, η μια ομάδα να είναι στη μέρα της φανερά και η άλλη να θολώνει επιθετικά και αμυντικά
Θα δείξει.43-46 είναι και οι Βραζιλιάνοι έχουν 7/11 τρίποντα.Αν τους βγουν κι άλλα σουτ με τον Βιερά και στο 2ρο θα έχουν πιθανότητες εφόσον φυσικά συνεχίσουν να κάνουν τόσο καλή δουλειά στην άμυνα και στα ριμπάουντ.Αν κόψουν λίγο παραπάνω τον ρυθμό των Αμερικανών με ζώνη και μην κάνοντας τραβηγμένους αιφνιδιασμούς(βλ. 3ποντο Μπαρμπόσα) θα το παλέψουν.
Και επαναλαμβάνω : ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΥΕΡΤΑΣ!
duncan21
Aug 30 2010, 21:56
Εκεινος ο Χουερτας ειναι με πατημενο το γκαζι απο τους τελικους της ACB.6π,4ρ,5ασ,3κλ και 0 λαθη σε παιχνιδι με τετοιο ρυγμο.Και δεν τον ειχα σε εκτιμηση...
il postino
Aug 30 2010, 21:59
καποια στιγμη ειδα στον παγκο τον τζιοβανονι να ακουμπα σε ενα συμπαικτη του και να εχει παρει το προσωπο του μια εκφραση πονου/κουρασης .....που ομοια του ειχα καιρω να δω!!!!
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 22:02
QUOTE(il postino @ Aug 30 2010, 22:59 )

καποια στιγμη ειδα στον παγκο τον τζιοβανονι να ακουμπα σε ενα συμπαικτη του και να εχει παρει το προσωπο του μια εκφραση πονου/κουρασης .....που ομοια του ειχα καιρω να δω!!!!
Ενώ οι άλλοι, αεράτοι! Είδες τι κάνει η επιστήμη!
ερώτηση: αυτός που μεταδίδει στην ερτ....ναι αυτός ο άσχετος, είπε κάποια στιγμή για τον Love που σούταρε 3ποντο, οτι τον σπάει τον καρπό απ¨έξω.
τι εννοούσε;
οτι είναι γκέι;
ps: shoutbox στο φόρουμ παρακαλώ...
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 23:02 )

Ενώ οι άλλοι, αεράτοι! Είδες τι κάνει η επιστήμη!

απο αντιντόπινγκ πέρασαν φέτος;
nikefalin
Aug 30 2010, 22:30
αντέχουν ! 61 - 59 τρίτη περιόδος! αν ταίσουν και περισσότερο τον Σπλίτερ το χουν! κοιτά που θα λέγαμε κάποια στιγμή "αν επαιζε κι ο Βαρεζάο..."
Προπονητής της Βραζιλίας είναι αυτός που οδήγησε την Αργεντινή στο μουντομπάσκετ το 2002 και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας:
Ruben MagnanoΦαίνεται σίγουρα πιο δεμένη ομάδα από άλλες διοργανώσεις
QUOTE(nikefalin @ Aug 30 2010, 23:30 )

αντέχουν ! 61 - 59 τρίτη περιόδος! αν ταίσουν και περισσότερο τον Σπλίτερ το χουν! κοιτά που θα λέγαμε κάποια στιγμή "αν επαιζε κι ο Βαρεζάο..."
αυτό το ανύπαρκτο που έδωσαν στον χουέρτας ήταν καθοριστικό. ελπίζω να αντέξουν αν και εχουν φορτωθεί με φάουλ...
traveller
Aug 30 2010, 22:32
QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 21:08 )

ερώτηση: αυτός που μεταδίδει στην ερτ....ναι αυτός ο άσχετος, είπε κάποια στιγμή για τον Love που σούταρε 3ποντο, οτι τον σπάει τον καρπό απ¨έξω.
τι εννοούσε;
οτι είναι γκέι;
QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 21:08 )

απο αντιντόπινγκ πέρασαν φέτος;
για δες εδω
http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10...28/article.html
nikefalin
Aug 30 2010, 22:37
QUOTE(6-0 @ Aug 30 2010, 23:32 )

Προπονητής της Βραζιλίας είναι αυτός που οδήγησε την Αργεντινή στο μουντομπάσκετ το 2002 και στους Ολυμπιακούς της Αθήνας:
Ruben MagnanoΦαίνεται σίγουρα πιο δεμένη ομάδα από άλλες διοργανώσεις
αυτός δε μας έκανε εμάς άραγε....
SG3ptshooter
Aug 30 2010, 22:42
Όποτε βλέπω το Ντουράντ να βαράει βολές αναρωτιέμαι αν είναι εξώγαμο του επίτιμου...
Πατρίκ Βιεϊρά κι άγιος ο Θεός!
Καλά τι έλεγε ο Ιγκουοντάλας; Ότι δεν τη βρήκε;
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 22:55
3/13 ο Μπαρμπόσα. Θυμίζει κάτι? λολ
Τραγικοί οι Αμερικανοί στο 4ο δεκάλεπτο.
Τα σουτ όμως για τους Βραζιλιάνους δεν μπήκαν σε 3-4 συνεχόμενες κατοχές.
Ματς 70 πόντων κόντρα στους Αμερικανούς είναι μεγάλη υπόθεση.
traveller
Aug 30 2010, 22:56
Εάν ήταν ο Μπαρμπόζα απόψε τα καλά του , παίζει και να είχαμε τίποτα "δράματα".
Τους Αμερικανούς εξακολουθώ να μην τους καταλαβαίνω έτσι όπως παίζουν.
il postino
Aug 30 2010, 22:57
στο καλαθι!!!!
θελω με την κορνα λεαντρινιο σε σουτ απελπισιας , με ταμπλο και μεσα!!!
SG3ptshooter
Aug 30 2010, 22:57
Όπως κι αν λήξει το ματς, οι Βραζιλιάνοι χωρίς Βαρεχάο και Νενέ έδειξαν το δρόμο σήμερα, τον πιο εύκολο να γίνει από τους δύο πιθανούς καλύτερα.. Το βασικότερο είναι ότι μπαίνοντας να παίξουν κοιτάνε τους αντιπάλους τους στα μάτια.
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 22:58
Μεταφορά Μπίλαπς...
Ax ρε Χουέρτας...
Έφυγε μια σκατούλα από τους Αμερικανούς στο σουτ του Χουέρτας

ΕΝΤΙΤ:Αυτό δεν είναι νόμιμο που έκανε ο Χουέρτας στη βολή.
traveller
Aug 30 2010, 23:00
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 20:58 )

Μεταφορά Μπίλαπς...
και πού να δεις τι έκανε χθες ο Τουντσερί στο τέλος της 3ης περιόδου. Το θυμάσαι?? Μπας και έχουν σταματήσει να τα σφυράνε?
duncan21
Aug 30 2010, 23:00
Ooooooooooooooooooooooooo!!!Kριμα για τους Βραζιλιανους...
Razorblade Fish
Aug 30 2010, 23:01
Κριμα...
traveller
Aug 30 2010, 23:02
Ο Χουέρτας ήταν που είχε ελεύθερο 3ποντο στην τελευταία επίθεση ξεμαρκάριστος και πάσαρε στον Μπαρμπόζα??
QUOTE(traveller @ Aug 31 2010, 00:02 )

Ο Χουέρτας ήταν που είχε ελεύθερο 3ποντο στην τελευταία επίθεση ξεμαρκάριστος και πάσαρε στον Μπαρμπόζα??
Όχι.Τον είχαν κλείσει ήδη 2 φίλε.Η πάσα ήταν σωστότατη.
nikefalin
Aug 30 2010, 23:03
φοβερός αγώνας που κατέδειξε κι αλλες αδυναμίες των αμερικάνων...θα χει ενδιαφέρον η συνέχεια του τουρνουα..και οι βραζιλιάνοι έπαιξαν με έναν σέντερ.
kseplenhs
Aug 30 2010, 23:07
QUOTE(nikefalin @ Aug 31 2010, 00:03 )

φοβερός αγώνας που κατέδειξε κι αλλες αδυναμίες των αμερικάνων...θα χει ενδιαφέρον η συνέχεια του τουρνουα..και οι βραζιλιάνοι έπαιξαν με έναν σέντερ.
ένας αλλά λύκος όμως
φαντάσου εμείς να μεναμε με έναν και αυτός να ήταν ο σοφοκλής.είχε λήξει το ματς απο το 10λεπτο ή όχι?
"εξ'απ'ανέκαθεν" μου την έδωνε ο μπαρμπόσα.τιμωρήστε τον επιτέλους να μην ξαναπιάσει μπάλα στα χέρια του...
comrade
Aug 30 2010, 23:13
Η πολυ μεγαλη δυναμη της αμερικης ειναι η πιεστικη αμυνα και στη συνεχεια πολυ γρηγορος αιφνιδιασμος. Σημερα δεν επαιξαν την πιεστικη τους αμυνα, οι βραζιλιανοι δεν ειχαν προβλημα στη κυκλοφορια και παραλιγο να κερισουν. Παντως οι αμερικανοι εμειναν στους 70 ποντους. Μηπως αυτο σημαινει οτι οι αμερικανοι εχουν προβλημα στις σετ επιθεσεις?
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 23:14
QUOTE(traveller @ Aug 31 2010, 00:00 )

και πού να δεις τι έκανε χθες ο Τουντσερί στο τέλος της 3ης περιόδου. Το θυμάσαι?? Μπας και έχουν σταματήσει να τα σφυράνε?
Ρε συ αυτό ήταν πολύ προφανές!
Τεσπα για το ματσάκιον:
- συγχαρητήρια στη βραζιλία. Ωραία ομάδα με προπονητή γάτα.
- Οι αμερικάνοι δεν μπορούν να παίξουν αν δε νιώθουν κυριαρχία. Κολλάνε άσχημα. Αν δεν ήταν ο Σιζέφσκι θα είχαν κερδίσει οι Βραζιλιάνοι. Χαρακτηριστικές οι κινήσεις του από τον πάγκο που ζητούσε ηρεμία και όχι βιαστικές επιθέσεις.
- Η Βραζιλία δεν είχε το βάθος πάγκου και το πλήρωσε. Εμέις μπορούμε. Για τους Ισπανούς δεν το συζητώ. Εννοείται!
- Η διαιτησία ευτυχώς δεν βοηθάει προκλητικά τους αμερικάνους όπως άλλες φορές. Έχει τη θέληση να επιβάλει τους κανονισμούς, αλλά ακόμα κι έτσι πάλι την γλιτώνουν οι αμερικάνοι. Δεν γίνεται πρακτικά να τους σφυρίξουν όλες τις παραβάσεις. Θα σταματάει το ματς συνέχεια. Πολύ ωραίος ο Χριστοδούλου. Ο Μπραζάουσκας καθόλου δουλικός σε σχέση με το 2008.
cryptic
Aug 30 2010, 23:23
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 31 2010, 00:14 )

- Η διαιτησία ευτυχώς δεν βοηθάει προκλητικά τους αμερικάνους όπως άλλες φορές. Έχει τη θέληση να επιβάλει τους κανονισμούς, αλλά ακόμα κι έτσι πάλι την γλιτώνουν οι αμερικάνοι. Δεν γίνεται πρακτικά να τους σφυρίξουν όλες τις παραβάσεις. Θα σταματάει το ματς συνέχεια. Πολύ ωραίος ο Χριστοδούλου. Ο Μπραζάουσκας καθόλου δουλικός σε σχέση με το 2008.
Ο Μπραζάουσκας δεν ήταν να σταματήσει ή θυμάμαι λάθος;
colonel gomelsky
Aug 30 2010, 23:25
Νομίζω ότι φέτος κλείνει τα 50. Αν και η ηλικία του όπως και αυτή του Γιουγκεμπραντ χρήζει περαιτέρω διερεύνηση.
QUOTE(nikefalin @ Aug 31 2010, 00:03 )

καλησπερα ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ. μαλλον πρεπει να δουν τον αγωνα οι δικοι μας για να καταλαβουν πως πρεπει να παιζεις με "ανωτερο " αντιπαλο .αυτο που χρειαζεσαι βεβαια ειναι ποιντ γκαρντ με καθαρο μυαλο και ο Χουερτας ηταν φοβερος σημερα .
QUOTE(nikefalin @ Aug 30 2010, 23:37 )

αυτός δε μας έκανε εμάς άραγε....
Μπα δε νομίζω να ταιριάζει στο χαρακτήρα μας.
Το μπάσκετ που παίζει αυτός θέλει παίχτες επιθετικογενείς που απειλούν από παντού. Τόσο η Βραζιλία όσο και η Αργεντινή έχουν τέτοιους παίχτες.
Αν πήγαινε να παίξει το ίδιο και με μας θα τράβαγε τα μαλιά του απ' τα πολλά σπλιτ άουτ
T.W.Is.M.
Aug 31 2010, 00:32
QUOTE(6-0 @ Aug 31 2010, 01:21 )

Μπα δε νομίζω να ταιριάζει στο χαρακτήρα μας.
Το μπάσκετ που παίζει αυτός θέλει παίχτες επιθετικογενείς που απειλούν από παντού. Τόσο η Βραζιλία όσο και η Αργεντινή έχουν τέτοιους παίχτες.
Αν πήγαινε να παίξει το ίδιο και με μας θα τράβαγε τα μαλιά του απ' τα πολλά σπλιτ άουτ
Μα τα πολλα σπλιτ αουτ βγαζουν πολλα ελευθερα σουτ. Αρκει να εχεις ενα κλασικο σουτερ οπως ο...
Καλα καλα το κοβω μη μου ριξετε ban!
Τελικα μπορει να μου πει κανεις τι θελαμε σ αυτο το ματς σημερα? Εγω ξερω οτι με νικη της Βραζιλιας η 2η θεση του ομιλου δεν οδηγουσε πανω στις ΗΠΑ στον προημιτελικο, αρα ειχαμε το περιθωριο της ηττας αυριο. Οδηγουσε ομως η 1η θεση. Αρα θα παιζαμε αυριο με την Τουρκια για να χασουμε??? Βεβαια οι Τουρκοι θα ηταν σε ακομα πιο δυσκολη θεση, γιατι θα εμπαιναν στο διλημμα της ηττας μεσα στην εδρα τους. Εκτος κι αν τους καναμε διπλη πλακα: πηγαιναμε για νικη αυριο(κλειστο ματς θα ηταν, μικρη και η διαφορα) και μαγειρευαμε την τελευταια αγωνιστικη το ματς με τη Ρωσια, ωστε να χαναμε αλλα με τετοια διαφορα που θα μας εβγαζε 2ους και την Τουρκια 1η!!!
Ginobili
Aug 31 2010, 00:57
QUOTE(kseplenhs @ Aug 30 2010, 22:07 )

ένας αλλά λύκος όμως
φαντάσου εμείς να μεναμε με έναν και αυτός να ήταν ο σοφοκλής.είχε λήξει το ματς απο το 10λεπτο ή όχι?
"εξ'απ'ανέκαθεν" μου την έδωνε ο μπαρμπόσα.τιμωρήστε τον επιτέλους να μην ξαναπιάσει μπάλα στα χέρια του...
Έχουν τρομακτικό πρόβλημα στην ρακέτα.Και στην επίθεση και στην άμυνα.Στην μεν επίθεση το ποστάρισμα δεν το έχουν καθόλου στο ρεπερτόριο τους,καθώς ο μοναδικός σέντερ που έχουν ο Τσάντλερ..είναι ένα γατάκι.Από κει και πέρα ο Όντομ είναι ένα 3-4αρι..και το 5..μόνο σε γρήγορο τέμπο μπορεί να το παίξει,και σε συγκεκριμένες συνθήκες.Από την άλλη ο Λοβ,που για μένα είναι ο καλύτερος τους ψηλός δεν παίζει όσο θα έπρεπε κατά την γνώμη μου.Βασικά 4άρι κι αυτός,αλλά είναι μακράν ο κορυφαίος ριμπάουντερ σε αυτήν την ομάδα,έχει το δυνατότερο κορμί...αλλά κι αυτός...από ποστάρισμα,δεν είναι και μετρ.το σουτάκι του αρέσει.
Τώρα για την άμυνα...........δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά.ο Μαρκ Γκασόλ και ο Ρέγες στο φιλικό τους έκαναν κυριολεκτικά πλάκα.Ο Τσαρτσαρής στο φιλικό...κυριολεκτικά πλάκα....Ο Τόμιτς των Κροατών τους έπαιξε εξαιρετικά,ο Βίντμαρ ο ξυλοκόπος σε κάτι φάσεις τους ξεφτίλισε(Όντομ).Ο Σπλίτερ σήμερα...αναμενόμενο..και που να μην είχε πρόβλημα με φάουλ.Πραγματικά σκέφτομαι ότι αν έπαιζε ο Νενέ...θα βλέπαμε όργια.Θα τους έβαζε με πλάτη στην ρακέτα...και θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.
Η Εθνική με τον καλό Σόφο,και με μία καλή ευστοχία από την περιφέρεια είμαι σίγουρος ότι τους κοντράρει στα ίσια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.