Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Η Ιστορία...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3
Jimar
ειδα τον αγιο βασιλη , αν και δεν ηταν η εποχη του και του φωναξα...
man10
ε,Αγιε Βασιλη τι κανεις? Μετα σκεφτηκα οτι με τις ιδιοτητες του θα μπορουσε να φανει χρησιμος στο σχεδιο και του ειπα να με ακολουθησει...
kobra
Έτσι λοιπόν, μπροστά εγώ και πίσω ο Αγ.Βασίλης πήγαμε...
kostasvc15
Χεστηκε ο Πολυδωρος μαγκες....lol
man10
στην γιαφκα μας. Εκει συναντησαμε ολη την παρεα...
kobra
και μετά από λίγες ώρες φωρτώσαμε τα αυτοκίνητα με τα απαραίτητα και ξεκινήσαμε για...
man10
τον προορισμο μας,ο οποιος οσο απιθανο και αν ακουγεται ηταν...
kobra
μια οικοδομή λίγο έξω απο..
Jimar
το σπιτι του σακη του υδραυλικου. Ο αι Βασιλης με αφησε να οδηγησω το ελκηθρο του ως εκει, ημουν πολυ χαρουμενος ωσπου...
sihainas
μας απήγαγαν οι εξωγήινοι...
kobra
και μας πήγαν στον πλανήτη...
panos75
...Άρη. Εκεί μας περίμενε ο Δαμιανίδης, ο οποίος μου έκανε πρόταση...
sihainas
γάμου... και του απάντησα...
kobra
ότι είμαι ήδη λογοδοσμένος με την Μις Πίγκυ και του είπα αν θέλει να γίνει κουμπάρος μαζί με τον Κέρμιτ..Εκείνος τότε απάντησε...
man10
οτι δεν ηθελε να γινει κουμπαρος μου....Εγω στεναχωρηθηκα,αλλα ξαφνικα...
rchos
επαθα καρδιακο και πεθανα απο τη στεναχωρια!!!

ΤΕΛΟΣ
Jimar
ο αι βασιλης με εφερε παλι στην πραγματικοτητα δινοντας μου το φιλι της ζωης, λεγοντας μου οτι δεν θα μου ξαναδωσει ποτε το ελκηθρο του μιας και το ειχα καρφωσει σε μια κολωνα. συνεχισαμε τον δρομο μας ωσπου...
sihainas
Ξεμειναμε από βενζίνη... Ξερω θα αναρωτιέστε για τι βενζίνη μιλάω αφού το έλκυθρο το σέρνουν τάρανδοι... ε δυστυχώς αναγκάστηκε ο Αι Βασίλης να βάλει μηχανή γιατί τον απειλούσαν οι φιλόζωοι...
kobra
..ξαφνικά πέρασε από δίπλα μας ο Σούπερμαν και μας είπε ότι μπορεί να μας πάει εκείνος στο...
Anaz
σπιτι του Κοπερφιλντ.Το σχεδιο ειχε πλεον μπει σε εφαρμογη! Του ζητησα...
apkat
να παει στον Dizzy απο το μπασκετ φορουμ και να του ζητησει να κλειδωσει ενα τοπικ οπου γινεται η ακριβης καταγραφη της καθημερινοτητας αφου κατι τετοιο παραβιαζει τα ατομικα μου δικαιωματα ενω κανει το σχεδιο μου μη πραγματοποιησιμο αφου οι διαρροες μονο καλο δε θα κανουν.
panos75
Εκείνος τον διαολόστειλε, οπότε δεν μου έμενε άλλη επιλογή παρά...
sihainas
βάλω σε εφαρμογή το "plan b"... Να βγάλω από την μέση τον Dizzy...
kostasvc15
Ο Κοπερφιλντ ειπε πως ο Ντιζι ειναι σε καποιο μπασκετ φορουμ μιτινγκ.Ετσι πηρα το τιμ μου και πηγαμε στο γηπεδο για μια μαχη μεχρι τελικης πτωσης...
Achilleas13
και ετσι αρχισε το 1vs1 μεχρι τα 21.....
man10
η τυχη ηταν με το μερος μαςκαι τα καταφεραμε τελικα...
Gravedigger
....να βγούμε ζωντανοί από τα μονάκια μόνο που καθώς φεύγαμε...
P.Faliro13
συναντήσαμε έναν περίεργο άνθρωπο στον δρόμο ο οποίος μας είπε...
Jimar
'' FIBA SUCKS '' ....θεωρησαμε πως ειναι τρελος και προχωρησαμε. το σχεδιο επρεπε να προχωρησει , μας τελειωνε ο χρονος...
grigoris
αλλά ο τρελός επέμενε,οπότε για να μην καθυστερήσουμε περισσότερο αναγκαστήκαμε να τον πάρουμε μαζι μας στο...
man10
μερος οπου πηγαιναμε. Ο ανθρωπος αυτος ηταν ο morfi. Tελικα φανηκε χρησιμος,αφου...
Achilleas13
ηξερε τον κωδικο για το................
Alexmei
Σακί των ανέμων που θα μας πήγαιναν στο μέρος που θέλαμε, αλλά...
P.Faliro13
δεν μας τον ελεγε γιατι...
Pierce
το τελος ηταν κοντα...
ακουσαμε μια εκρηξη και μετα μια λαμψη. ηταν μια ατομικη βομβα ολοι πεθαν

THE END smiley.gif
man10
Ολοι εκτος απο μενα,η καλυ μου τυχη με προστατεψε για ακομη μια φορα... Μετα...
sihainas
από 2 ώρες όμως τα εγκαύματα από την έκρηξη ήταν τόσο πολλά που δεν άντεξα και πέθανα κι εγώ...
Igor
μετα απο 3 μερς αναστηθηκα και...
P.Faliro13
ετσι νομιζα...με πηγαν στο νοσοκομειο και ο γιατρος μου ειπε....

edit: με προλαβε ο igor
Pierce
εμμεσως πλην σαφως προσπαθουμε να σας πουμε οτι την ιστορια την εχει πατησει το τρενο το αεροπλανο και οτι αλλο αυτοκινουμενο υπαρχει. rolleyes.gif
man10
αντε ρε ωραια ιστορια ηταν,γιατι την χαλαμε? Ε? ΚΛΑΨ!!!
NBA-MANIAC
δεν αρχιζουμε μια καινουργια ιστορια?λεω τωρα... biggrin.gif
sihainas
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Μια φορά κι έναν καιρό πήγα στο γήπεδο και εβαλα 46 ποντους,εφαγα 15 σουβλακια καλαμακι και ήπια και 20 κουτάκια coca cola και γενικά απήλαυσα ένα συνηθισμένο ελαφρύ βραδινό αλλα μετα επρεπε να παω τουαλετα και μετά πέθανα απο πονους στην κοιλιά.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ
Οταν ο αγιος πετρος ηρθε να με παρει είδε ότι έκανε λάθος και με στείλανε στην κόλαση όπου βρηκα τον διαβολο κ μου ανεθεσε μια αποστολη με την υποσχεση,αν τα καταφερω να με επαναφερει στη ζωη. H αποστολη δεν ηταν αυτο που θα λεγαμε ευκολη αφου μου ζητουσε να σταματησω να πινω μπαφους και να παιζω προ...(!!!). τοτε εγω απαντησα καλυτερα στην κολαση γιατι και εκει θα συνεχισω να πινω μπαφους και να παιζω προ οοοοοοο. Τότε ο διάβολος με έριξε σε ένα τεράστιο καζάνι με καυτή πίσσα μαζί με ψιλοκομμενα κρεμμυδακια καροτακια πατατουλες και μου εκανε διαφορες ερωτησεις για να με φερει στη ζωη oσπου με προκαλεσε για 1 μονο. Επίσης μου ειπε πως θα θελε κι αυτος να πινει μπαφους και να παιζει προ αλλα δεν μπορουσε ( no μπαφος in hell , αλλιως τι hell θα ητανε..) , γι αυτο φερνει εκει οποιον το κανει. Αν τον επερνα μαζι μου ΠΑΝΩ , και του εδειχνα που να βρει θα με εφερνε παλι στην ζωη.
Αν αναρωτιέστε τελικά τον έσκισα στο μονό αλλά αποδείχθηκε ότι είχε άλλα σχέδια για μένα. Με έδεσε σε μια καρέκλα και τον έβλεπα να πίνει μπάφους και να παίζει προ με μπαρμι και μπιμπιμπο αλλα απο τη πολυ ζεστη τα σχοινια επαθαν διαστολη και λυθηκα και εκει που πηγα να φυγω βρέθηκα ξαφνικά σε ένα δωμάτιο με 3 πόρτες και κανενα παραθυρο και οι 3 πορτες ελεγαν ''προς παραδεισο''. Από την επιλογή μου ίσως να εξαρτιόταν η ζωή μου. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να επιλέξω πόρτα...ξύπνησα ουρλιάζοντας... η ώρα ήταν 4:27 και μόλις είχα δει τον πιο περίεργο εφιάλτη επειδη ομως ειμαι χωντροπετσος στα καπακια ξανακοιμηθηκα σαν να μην σ υνεβει τιποτα και ονειρευτηκα την Αντελινα Τζολι και την Σαρλιζ Θερον να μου κανουν μασαζ με λαδια. Οσπου μετα απο αρκετες ωρες υπνου και 1-2 ονειρωξεις ξυπνησα οριστικα.Αλλη μια κουραστικη μερα θα ξεκινουσε σκεφτηκα περνοντας το πρωινο μου.

Το Τηλεφώνημα
- "Καρεκλες,τραπεζια για το καλοκαιρακι,μπαμπου-πλαστικαααααα". 'Στην ωρα του ο γυφτος'...σκεφτηκα.Χτυπαει το κουδουνι της πορτας:
- 'Ποιος να ναι τετοια ωρα γαμω το φελεκι μου?'
- Μα τί βλακας ειμαι θεε μου...
ο γυφτος ητανε που μολις πριν φωναζε "καρεεεκλες,τραπεεεζιααα..." κ το οποιο σκεφτηκα προ δευτερολεπτων. Μαλλον θα εχω alchhaimer απο τοτε που με αφησε εκεινη η παλια μου γκομενα. Τεσπα,αποφασισα να κάνω πως δεν είμαι εδώ γιατί σήμερα πρέπει να περνάω απαρατήρητος αν θέλω το μεγάλο μου σχέδιο να πετύχει. Ευτυχως ο γυφτος εφυγε.Το πεδιο δειχνει ελευθερο οποτε ωρα να μπει το σχεδιο σε δραση..Σηκωσα το ακουστικο του τηλεφωνου και πήρα τηλέφωνο τον κερατά. Ο κερατας δεν το σηκωσε....Επρεπε να παρω καποιον αλλο και έτσι πηρα τον Σακη τον υδραυλικο να ερθει να μου φτιαξει τα σηφωνια. και του λεω:

- ''Πες μου που εισαι και τι κανιεις τελλλλλοςςςς''. Και αυτος απαντησε....
- ""Ετοιμαζομαι να κατεβώ για bodybuilder" και μου το εκλεισε στα μουτρα. ''αλητη'' σκεφτομαι . αλλη φορα τα σηφωνια. Θα βγω στον δρομο Kαι θα αρχησω να φωναζω οσο πιο δυνατα μπορω. Αυτό θα έκανα τις υπόλοιπες μέρες...σήμερα όμως όπως ξαναείπα είναι μια μέρα αλλιώτικη από τις άλλες και δεν θέλω τίποτα να χαλάσει το σχέδιο μου το οποιο ηταν να...Ντρ... Ντρ.... Χτυπαει παλι το τηλεφωνο....ο Σακης ο υδραυλικος ειναι...Τελικα λεει θα ερθει. και εγω του απαντησα να παει να πνιγει. ειχα σημαντικοτερα πραγματα να κανω. Επρεπε να παω στο γηπεδο να βαλω καμια 46αρα π και μετα να φαω καμια 15αρια σουβλακια...Ωχ μια στιγμη,κατι μου θυμιζει αυτο το σχεδιο,α ναι το ειδα στον υπνο μου,τι θα κανω τωρα;

Ο Αι Βασίλης και οι Εξωγήινοι
Εβαλα λοιπον το μεγαλο σχεδιο σε δραση..Πρωτα απ'όλα αυτο που χρειαζομουν ηταν η καταλληλες γνωριμιες.Ετσι πηγα να συναντησω τους υπόλοιπους για τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου. Στο δρόμο όμως ειδα τον αγιο βασιλη , αν και δεν ηταν η εποχη του και του φωναξα ε,Αγιε Βασιλη τι κανεις? Μετα σκεφτηκα οτι με τις ιδιοτητες του θα μπορουσε να φανει χρησιμος στο σχεδιο και του ειπα να με ακολουθησει. Έτσι λοιπόν, μπροστά εγώ και πίσω ο Αγ.Βασίλης πήγαμε στην γιαφκα μας. Εκει συναντησαμε ολη την παρεα και μετά από λίγες ώρες φωρτώσαμε τα αυτοκίνητα με τα απαραίτητα και ξεκινήσαμε για τον προορισμο μας,ο οποιος οσο απιθανο και αν ακουγεται ηταν μια οικοδομή λίγο έξω απο το σπιτι του σακη του υδραυλικου. Ο αι Βασιλης με αφησε να οδηγησω το ελκηθρο του ως εκει, ημουν πολυ χαρουμενος ωσπου μας απήγαγαν οι εξωγήινοι και μας πήγαν στον πλανήτη Άρη. Εκεί μας περίμενε ο Δαμιανίδης, ο οποίος μου έκανε πρόταση γάμου... και του απάντησα ότι είμαι ήδη λογοδοσμένος με την Μις Πίγκυ και του είπα αν θέλει να γίνει κουμπάρος μαζί με τον Κέρμιτ..Εκείνος τότε απάντησε οτι δεν ηθελε να γινει κουμπαρος μου....Εγω στεναχωρηθηκα,αλλα ξαφνικα επαθα καρδιακο και πεθανα απο τη στεναχωρια.

O Dizzy, o Morfi και το ΤΕΛΟΣ
Ο αι βασιλης όμως με εφερε παλι στην πραγματικοτητα δινοντας μου το φιλι της ζωης, λεγοντας μου οτι δεν θα μου ξαναδωσει ποτε το ελκηθρο του μιας και το ειχα καρφωσει σε μια κολωνα. συνεχισαμε τον δρομο μας ωσπου ξεμειναμε από βενζίνη... Ξερω θα αναρωτιέστε για τι βενζίνη μιλάω αφού το έλκυθρο το σέρνουν τάρανδοι... ε δυστυχώς αναγκάστηκε ο Αι Βασίλης να βάλει μηχανή γιατί τον απειλούσαν οι φιλόζωοι. Ξαφνικά πέρασε από δίπλα μας ο Σούπερμαν και μας είπε ότι μπορεί να μας πάει εκείνος στο σπιτι του Κοπερφιλντ.Το σχεδιο ειχε πλεον μπει σε εφαρμογη! Του ζητησα να παει στον Dizzy απο το μπασκετ φορουμ και να του ζητησει να κλειδωσει ενα τοπικ οπου γινεται η ακριβης καταγραφη της καθημερινοτητας αφου κατι τετοιο παραβιαζει τα ατομικα μου δικαιωματα ενω κανει το σχεδιο μου μη πραγματοποιησιμο αφου οι διαρροες μονο καλο δε θα κανουν. Εκείνος τον διαολόστειλε, οπότε δεν μου έμενε άλλη επιλογή παρά βάλω σε εφαρμογή το "plan b"... Να βγάλω από την μέση τον Dizzy. Ο Κοπερφιλντ ειπε πως ο Ντιζι ειναι σε καποιο μπασκετ φορουμ μιτινγκ.Ετσι πηρα το τιμ μου και πηγαμε στο γηπεδο για μια μαχη μεχρι τελικης πτωσης. Ετσι αρχισε το 1vs1 μεχρι τα 21. Η τυχη ηταν με το μερος μαςκαι τα καταφεραμε τελικα να βγούμε ζωντανοί από τα μονάκια μόνο που καθώς φεύγαμε συναντήσαμε έναν περίεργο άνθρωπο στον δρόμο ο οποίος μας είπε '' FIBA SUCKS '' ...θεωρησαμε πως ειναι τρελος και προχωρησαμε. Το σχεδιο επρεπε να προχωρησει, μας τελειωνε ο χρονος αλλά ο τρελός επέμενε,οπότε για να μην καθυστερήσουμε περισσότερο αναγκαστήκαμε να τον πάρουμε μαζι μας στο μερος οπου πηγαιναμε. Ο ανθρωπος αυτος ηταν ο morfi. Tελικα φανηκε χρησιμος,αφουηξερε τον κωδικο για το σακί των ανέμων που θα μας πήγαιναν στο μέρος που θέλαμε, αλλά δεν μας τον ελεγε γιατι το τελος ηταν κοντα ακουσαμε μια εκρηξη και μετα μια λαμψη. Ηταν μια ατομικη βομβα ολοι πεθαναν. Ολοι εκτος απο μενα,η καλυ μου τυχη με προστατεψε για ακομη μια φορα. Μετα από 2 ώρες όμως τα εγκαύματα από την έκρηξη ήταν τόσο πολλά που δεν άντεξα και πέθανα κι εγώ. Μετα απο 3 μερς αναστηθηκα και...

...not to be continued tongue.gif
man10
Ωραιο,ε?
Gravedigger
Ε μπορούμε να την συνεχίσουμε!Τόσες φορές αναστήθηκε τι μας πειράζει άλλη μία??? tongue.gif
P.Faliro13
εγώ λεω να αρχίσουμε αλλη μια ιστορία αλλά να ειναι λίγο πιο σοβαρή και να μην προσπαθούμε όλοι να την τελιώσουμε
NBAholic
Παίδες, άσχετο λίγο με την όλη ιστορία, αλλά...είχα ξεκινήσει πριν 4 χρόνια (τη σεζόν 2002-03) ένα δικό μου ολίγον τι σατιρικό "μυθιστόρημα". Αφορούσε σε μια άτυπη δίκη-κόντρα για το ποιος ήταν εκείνη τη σεζόν ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ. Είστε εντός να ποστάρω όσο είχα γράψει τότε και να το συνεχίσετε στο ίδιο πνεύμα; Αρκεί βέβαια να είστε λίγο εξοικειωμένοι με το τι έγινε εκείνη τη σεζόν. Ο Κόμπι, πχ, ακόμη δεν έχει διαπράξει τον περιφημο "βιασμό" του, ο Τζόρνταν βρισκόταν στην τελευταία του σεζόν και ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν υπερδιαφημισμένος, αλλά high schooler.

Έγραψα καμιά 10ριά σελίδες πριν σταματήσω να ασχολούμαι.
Pierce
μονο 10 σελιδεςςςςςς;;;; ντροπη και αισχος, απορω πως το αναφερεις ! kbl tongue.gif

δεν τα ρωτανε αυτα τα πραγματα. τα πρατουν με τη μια! δωσε την ιστορια στο λαο σου!
suspect
καταφερω να παιξω στον τελικο του παγκοσμιου πρωταθληματος στο water-ταβλι...
Igor
ημουν και το φαβορι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.