Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder vs Los Angeles Clippers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
lakersdynasty
Πάντως ο Westbrook συνολικά καλύτερη σειρά απο τον Paul δεν είχε. Απλά ο καθένας έκανε αυτό που ορίζει ο ρόλος του στην ομάδα.

O Westbrook δεν παύει απο το να είναι Scoring Point Guard που θα κληθεί και να δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό λόγω του μεγάλου ρόλου του. Τελείωσε τη σειρά με 53 ασίστ (Durant 2ος με 32) ενώ είχε 25 λάθη. Πέραν όμως αυτού είχε 10 περισσότερα σουτ και κέρδισε 33 περισσότερες βολές απο τον Paul και απο αυτά είχε 5+ πόντους περισσότερους μέσο όρο.

O Paul για τους Clippers είναι πρώτα απ' ολα δημιουργός, και το κακό είναι ότι σε αυτό τον τομέα είναι πραγματικά το Α και το Ω για την ομάδα του. Είχε 72 ασίστ με μόλις 14 λάθη ενώ σκόραρε λιγότερο απο τον Westbrook αλλά με την ομάδα του να τον χρησιμοποιεί λιγότερο εκτελεστικά. Ήταν υπεύθυνος για 50+% των καλαθιών της ομάδας του όσο ήταν στο παρκέ (ασίστ)

Και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αλλά και της εξάρτησης των ομάδων τους απο αυτούς. Πριν τα playoff λέγαμε για το πόσο καλό ήταν το γεγονός ότι ο Griffin άρχισε σιγά σιγά να δημιουργεί φάσεις μόνος του σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο πέρσι. Αυτό όμως χρειάζεται να γίνεται και απο άλλους παίκτες στη περιφέρεια.

Δεν θα ωφελήσει καθόλου τους Clippers αν φέρουν άλλον ένα catch and shoot παίκτη που θα χρειάζεται κυρίως τη δημιουργία του άσσου για να προσφέρει τους πόντους του. Χρειάζονται παίκτες στο 2-3 που να μπορούν να πάρουν πάνω τους επιθέσεις και με τη μπάλα στα χέρια σε σταθερή βάση και απο εκεί να βρούν και ευκαιρίες να προσφέρουν καλά σουτ σε άλλους. Έγινε ως ένα βαθμό, όχι όμως αρκετά και με χαμηλό κόστος (λίγα λάθη/χαμένα σουτ).

Εδω αυτό το χρειάζονται οι Thunder απο τότε που έφυγε ο Harden πόσο μάλλον οι Clippers.

Αυτός που απογοήτευσε δεν ήταν ο Paul αλλά ο Έκτος Παίκτης της φετινής σεζόν Jamaal Crawford ο οποίος έπεσε απο το 49,6 eFG% της κανονικής περιόδου στο 41,2 έχοντας 85 σουτ στη σειρά (3ος στην ομάδα μετά απο το Griffin-110 Paul-100)

Ο Redick στα ίδια λεπτά σούταρε λιγότερο με πολύ καλύτερα ποσοστά.

Επίσης αλλαγή ισορροπίας θα μπορούσε να αποκαλέσει κανείς την απόδωση του Adams σε συνδυασμό με αυτή του Jordan. Οι Thunder βρήκαν μια λύση για να σιγοντάρουν τον Perkins την ίδια στιγμή που ο Jordan μεταξύ άλλων τελείωσε τη σειρά και με 4/19 βολές.
nikolas12
http://nba.sport24.gr/article/2792031/sok-...a-stous-thunder

Χάνει τα υπόλοιπα playoffs ο Ibaka. Στο πιο κρίσιμο σημείο πραγματικά και απέναντι σε μία ομάδα με Duncan και Splitter δεν θα έχουν τον Serge οι Thunder.
lakersdynasty
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.