Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΩΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΟΚ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
CHATZI
Σε ολα τα site αναφερεται οτι επιτευχθη συμφωνια μεταβιβασης των μετοχων στις ''εκδοσεις Ζητρος''
NBAer
QUOTE(CHATZI @ May 3 2008, 23:30 ) *
Σε ολα τα site αναφερεται οτι επιτευχθη συμφωνια μεταβιβασης των μετοχων στις ''εκδοσεις Ζητρος''

Αυριο ή το πολυ τη Δευτερα θα ξερουμε αν ειναι αληθεια αυτο αν και μαλλον ειναι.

Μπορουμε τωρα να παρουμε τον Πεκοβιτς μεσα απο τα χερια του Παναθηναικου? ohmy.gif



Flaming up the topic regards.
CHATZI
Παντως δεν τον εχω εμπιστοσυνη τον ακατανομαστο...
Ξερει κανεις τιποτα για αυτην την εταιρεια,γιατι απο μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα αξιολογο....
NBAer
QUOTE(CHATZI @ May 3 2008, 23:50 ) *
Παντως δεν τον εχω εμπιστοσυνη τον ακατανομαστο...

Ο ακατανομαστος οταν ρωτηθηκε αν ειναι αληθεια ολα αυτα και αν εχει υπαρξει ενδιαφερον εδωσε την πιο γελοια απαντηση(κλασικα biggrin.gif ):
Ειναι δικαιωμα μου να μην πω τιποτα.

Και δεν ειπε. Ειναι για δεσιμο..... shot.gif Γιατι ρε δεν λες τιποτα? Τι θα παθεις?

QUOTE
Ξερει κανεις τιποτα για αυτην την εταιρεια,γιατι απο μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα αξιολογο....

Γνωστη ειναι ρε. Κατι χαζο αρχαια και λογοτεχνικα βιβλια, κλπ εκδιδει.
Μια αναζητηση στο Google για εκδοσεις Ζητρος παρηγαγε 103000 αποτελεσματα!
themoss
Ειναι γνωστη εταιρια και οι επιχηρησεις της επεκτινονται και στα media... Αλλα ας μην ειμαστε καθολου σιγουρη οτι ο μεγαλος αυτος προεδρος θα δωσει την Καε.
captain charisma
καλο ανεκδοτο και αυτο..το αλλο με τον τοτο δεν μας το ειπανε
McRae
εντονη φημολογια στην πολη για πωληση της ομαδας σε πανισχυρο επιχειρηματια..αυτη τη φορα υπαρχει οντως θεμα αφου το επιβεβαιωσε ο βιολιδης(παραγοντας της παε) που κανει και τα κονε...απο μερα σε μερα αναμενεται θετικη καταληξη..
NBAer
QUOTE(McRae @ May 27 2008, 22:09 ) *
εντονη φημολογια στην πολη για πωληση της ομαδας σε πανισχυρο επιχειρηματια..αυτη τη φορα υπαρχει οντως θεμα αφου το επιβεβαιωσε ο βιολιδης(παραγοντας της παε) που κανει και τα κονε...απο μερα σε μερα αναμενεται θετικη καταληξη..

Εμενα μου ειπαν οτι το θεμα εχει κλεισει αλλα και οτι αυτος ειναι αρκετα "λεφτας"....
Για να δουμε.....
Απο τη στιγμη που εφυγε ο Κατσαρης τοτε εξ ορισμου ολα θα γινουν καλυτερα. icon_drunk.gif icon_drunk.gif
CHATZI
Πραγματικα δεν το πιστευω!
Πανω που παει να βρεθει λυση,πανω που επιτελους ενας ανθρωπος κοινης αποδοχης ειναι ετοιμος να συμβαλει ωστε επιτελους ο ΠΑΟΚ να αλλαξει οριστικα σελιδα....ερχονται ποιοι???οι παλαιμαχοι και βαζουν απιστευτα εμποδια στη μονη βιωσιμη λυση που υπαρχει.
Ας ελπισουμε οτι ο Βιολιδης ειπε οσα ειπε σημερα απλα για εκφοβισμο και οτι δεν θα παραιτηθει απο την προσπαθεια.....
Μακαρι γιατι δεν θα αντεξω παλι την ιδια μιζερια...
Kaez
Άντε να δούμε,το μπάσκετ μας έχει δώσει μεγάλες χαρές και είναι κρίμα που φτάσαμε εδώ,μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να δωθεί μια λύση...
CHATZI
Για αλλη μια φορα λυση δεν βρεθηκε...ο υποτιθεμενος επενδυτης απεσυρε το ενδιαφερον του για την ΚΑΕ...
Τι να πω... πραγματικα αμφιβαλλω αν ποτε υπηρξε πραγματικο ενδιαφερον για αγορα της ΚΑΕ και οσο και αν δεν το αντεχω...πολυ φοβαμαι οτι οι εφιαλτικες στιγμες της χρονιας που περασε θα γινουν ρουτινα για τον ΠΑΟΚ.... sad.gif
πριν μια βδομαδα τα ραδιοφωνα και οι εφημεριδες μιλουσαν για μια συμφωνια-βομβα κατα 95% κλεισμενη και τελικα αποδειχτηκε οτι ηταν μια ''φουσκα''.Κριμα πιο πολυ για τον κοσμο που αγαπαει την ομαδα,που διψαει να ξαναδει τον ΠΑΟΚ μεγαλο και που πιστεψε σε αυτην την ιστορια.
Ας ετοιμαστουμε να αποχαιρετησουμε και τα εναπομειναντα ταλεντα του ΠΑΟΚ(Βεργινης,Γιαννοπουλος κτλ)
γιατι μονο ετσι ισως μπορεσουμε να βγαλουμε την επομενη χρονια...
lakersdynasty
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...2&pubid=1108781

Λετε? biggrin.gif
reignman
QUOTE
Δρόσος: "Ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ"

Μάθε τα πάντα για τα ελαστικά. Μπες στο site της Dunlop και ενημερώσου για τα ελαστικά που ταιριάζουν στο όχημα σου.
Δημοσίευση: 13 Ιουνίου 2008 16:28


Ο Δημήτρης Δρόσος μπορεί να βρίσκεται στην Αυστρία ως λάτρης του ποδοσφαίρου με αφορμή την διεξαγωγή του EURO ωστόσο είναι πάντα στο επίκεντρο για τα διοικητικά του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι δεν έχει απεμπλακεί από την ΑΕΚ.

Αθλητικά Στοιχήματα
100% Bonus Eγγραφής
"Αυτά που ακούγονται δεν αξίζουν για τον κόσμο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αυτή την εποχή δεν ασχολούμαι με τίποτε άλλο από την διαδικασία απεμπλοκής με την ΑΕΚ. Η απόφαση έχει παρθεί, απλά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα, ασχολούνται πια οι δικηγόροι μου. Άλλωστε και εγώ πρέπει να τακτοποιήσω οικονομικά την φετινή χρονιά. Πλήρωσα 3.000.000 ευρώ το μπάτζετ και ένα εκατομμύριο έναντι των χρεών. Πήρα μια διαλυμένη ΑΕΚ και της έδωσα αξιοπρέπεια. Κανείς μάνατζερ δεν ήθελε να δουλέψει μαζί μου στην αρχή και τώρα έχω εκατοντάδες προτάσεις παικτών", τόνισε ο Δημήτρης Δρόσος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport κι όσο για τον ΠΑΟΚ προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

"Θέλω να είμαι ειλικρινής και σωστός. Πριν φύγω οριστικά από την ΑΕΚ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο. Είναι τιμή μου που άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεώρησαν ότι εγώ μπορώ να αποτελέσω λύση για την ομάδα. Είχα επαφές αλλά απλά με ρωτούσαν αν ενδιαφέρομαι, αν θέλω να εμπλακώ. Έμεινα 6 χρόνια στην Θεσσαλονίκη, έχω φίλους και ξέρω τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Δεν είναι σωστό όμως να σταματήσω ότι μπορεί να γίνεται την ομάδα με την προοπτική να πάω εγώ αργότερα".

"Είμαι πολύ μικρός για να πω στον ΠΑΟΚ να με περιμένει. Έχω μερικές σκέψεις στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να τις πω τώρα. Την ΑΕΚ την πήρα σε μισή ώρα. Αν ενδιαφερθώ για τον ΠΑΟΚ θα τελειώσω σε ένα απόγευμα και δεν θα έχει να κάνει με συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή οτιδήποτε τέτοιο". Ο Δημήτρης Δρόσος αναφέρθηκε και στον κόσμο του ΠΑΟΚ λέγοντας: "Για μένα το σημαντικό είναι η στήριξη του κόσμου. Είδα 15.000 κόσμο στα τελευταία παιχνίδια".

"Με αυτή την ομάδα που είχε ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό γιατί το παιχνίδι το γύρισε ο κόσμος. Ποιός δεν θέλει να έχει την στήριξη του μισού κόσμου της Ελλάδας; Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η ιστορία της ομάδας θα ήταν τα σημαντικότερα κίνητρα για να αναλάβω την ομάδα. Δυστυχώς στην ΑΕΚ η στήριξη στο γήπεδο ήταν πολύ μικρή, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να λατρέψω τον κόσμο της", με τον Δημήτρη Δρόσο να κατέληξε αναφερόμενος στην λήξη του υπογεγραμμένου συμφωνητικού που υπέγραψε για το μάνατζμεντ της ΑΕΚ στις 30 Ιουνίου λέγοντας ότι τα πάντα μπορεί να τελειώσουν πολύ νωρίτερα.


http://www.sport24.gr/html/ent/461/ent.238461.asp
CHATZI
Έρχεται ο Δροσος σημερα στη Θεσσαλονικη και ολα τα site λενε οτι μαλλον θα παρει την αποφαση να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ...ΜΑΚΑΡΙ!!!Γιατι αρκετα παιδευτηκαμε και ειναι καιρος επιτελους να επανελθει ο ΠΑΟΚ στη θεση που του αναλογει και οχι να παλευει για τη σωτηρια του.
McRae
το ερωτημα ειναι γιατι δεν καλυπτει την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου (καπου 700 χιλιαδες) ωστε να γινει το αφεντικο και να μην εχει να δωσει λογαρισμο δε κανεναν ερασιτεχνη η αλλον παραγοντα (βεζυρτζη πχ)..ο ιδιος δηλωνει οτι δεν υφισταται οικονομικο θεμα,ποιο το προβλημα λοιπον?(ισως εχει να κανει με τις "θολες" επιχειρηματικες του δραστηριοτητες..),,μπορει καποιος φιλος της ΑΕΚ να μας διαφωτισει σχετικα με την ενασχοληση του εκει?Γιατι δεν πηρε τις μετοχες?Ειχε προθεση να το κανει η ενδιαφεροταν μονο για το μανατζμεντ?

τεσπα,απο αφραγκες διοικησεις πρωτοδικειου που θα παρακαλανε υπουργους για μια ψωροχορηγια προτιμω την λυση Δροσου εστω και για εναν χρονο..στην καλυτερη λυνουμε οριστικα το τεραστιο προβλημα της ομαδας και στη χειροτερη απλα μενουν τα χρεη στα σημερινα επιπεδα αφου ο δροσος τουλαχιστον οσο ειναι ο ιδος στο κουμαντο εχει δειξει οτι τακτοποιει τις οικονομικες του υποχρεωσεις
McRae
Σημερα το απογευμα γινονται οι τελευταιες κρισιμες συναντησεις.Ολα δειχνουν οτι ο Δροσος αναλαμβανει αλλα δεν ανοιγω το τοπικ 2008-09 πριν οριστικοποιηθει η συμφωνια.. tongue.gif
CHATZI
QUOTE(McRae @ Jul 14 2008, 14:14 ) *
Σημερα το απογευμα γινονται οι τελευταιες κρισιμες συναντησεις.Ολα δειχνουν οτι ο Δροσος αναλαμβανει αλλα δεν ανοιγω το τοπικ 2008-09 πριν οριστικοποιηθει η συμφωνια.. tongue.gif


Μακαρι!!!Απο το πρωι περιμενω εξελιξεις!ας ελπισουμε μετα απο 10 ολοκληρα χρονια αυτη η ομαδα να αποκτησει μεγαλομετοχο...
ashton
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10...3&pubid=1212608
http://www.sport24.gr/html/ent/103/ent.243103.asp



Αν δεν παίρνει μετοχές της ΚΑΕ, τότε απλά είτε δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση πόθεν έσχες και να δικαιολογήσει έσοδα που ίσως δεν μπορεί να το κάνει ή δεν θέλει να το κάνει, ή δεν θέλει να του πάνε κατασχετήρια σε αυτόν για παλιές οφειλές (αν έχεις πάνω από κάποιο ποσοστό σου έρχονται ανεξάρτητα αν εισαι πλειοψηφία ή όχι).

Στατιστικά όταν έχουμε το δείγμα : 2005/06-Αλιμος, 2006/07-Σπόρτιγκ, 2007/08-ΑΕΚ, 2008/09-ΠΑΟΚ
και επίσης το δείγμα 2006/07-Αλιμος διαλυση, 2007/08-Σπορτιγκ φαλιμεντο, 2008/09-ΑΕΚ για εκει το παει
οι προοπτικές να μείνει και του χρόνου στην Πυλαία είναι περιορισμένες όπως και αυτές να μην αντιμετωπίζει τρελο οικονομικό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ του χρόνου τέτοια εποχή.
Όχι πάντως πως για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι ομάδες που είχε έφταιγε αυτός. Απλά αναλαμβάνει ομάδες που είναι στο ναδιρ και με χρεη, τρεχει το μαγαζι πληρώνοντας κανονικά, κι όταν αυτός φεύγει δεν υπάρχει κανένας στον ορίζοντα και το μαγαζί βαράει διάλυση νομοτελειακά.
McRae
ετσι ειναι..απλα ο ΠΑΟΚ φετος ηταν ηδη ετοιμος να βαρεσει διαλυση οποτε τουλαχιστον κερδιζουμε εναν χρονο παραταση με τον δροσο και ελπιζουμε να μας..κατσει το τζοκερ,να βρει δηλαδη τις καταλληλες συνθηκες που συμφωνα με τον ιδιο δεν υπηρχαν στην ΑΕΚ ωστε να υλοποιησει το οποιο οραμα του..αμα παλι την κανει μετα απο ενα χρονο,που οντως φανταζει πιθανο,οπως ξαναεγραψα δεν χανουμε και τιποτα αφου τουλαχιστον δεν θα χρεωσει ακομη περισσοτερο την ομαδα..win win situation μου φαινεται εμενα..
a bullet for your head
QUOTE(McRae @ Jul 15 2008, 23:34 ) *
ετσι ειναι..απλα ο ΠΑΟΚ φετος ηταν ηδη ετοιμος να βαρεσει διαλυση οποτε τουλαχιστον κερδιζουμε εναν χρονο παραταση με τον δροσο και ελπιζουμε να μας..κατσει το τζοκερ,να βρει δηλαδη τις καταλληλες συνθηκες που συμφωνα με τον ιδιο δεν υπηρχαν στην ΑΕΚ ωστε να υλοποιησει το οποιο οραμα του..αμα παλι την κανει μετα απο ενα χρονο,που οντως φανταζει πιθανο,οπως ξαναεγραψα δεν χανουμε και τιποτα αφου τουλαχιστον δεν θα χρεωσει ακομη περισσοτερο την ομαδα..win win situation μου φαινεται εμενα..

Ο ΠΑΟΚ σε σχεση με την ΑΕΚ αλλα κ με αλλες ομαδες,υπερτερει σημαντικα σε ενα σημειο:Το ιδιοκτητο κλειστο της Πυλαιας.Παρακολουθησα την ΑΕΚ καποιες φορες την σεζον που περασε κ πιστευω οτι εγινε μια σημαντικη προσπαθεια ως προς την καλυτερευση της οργανωσης,του marketing,κ των διαφορων event,συν το γεγονος οτι αποκτηθηκε ενας καλος κορμος παικτων,χωρις να υπαρχει απο οσο ξερω οποιαδηποτε εκκρεμοτητα οικονομικων οφειλων προς αυτους.Δεν ειχε ομως δικο της γηπεδο,δεν κερδηθηκε το στοιχημα επιστροφης του κοσμου κ δεν επιτυγχανθηκε καποια αποσαφηνιση ως προς το ιδιοκτησιακο καθεστως.Στον ΠΑΟΚ το γηπεδο υπαρχει,ο κοσμος αν πειστει οτι κατι καλο παει να δημιουργηθει θα επανασυσπειρωθει κ τελος αν ολα ειναι απο την αρχη ξεκαθαρα ως προς το ιδιοκτησιακο καθεστως,τοτε δεν βλεπω γιατι ο Δροσος να μην φανταζει τελικα ως η ιδανικη λυση για την ομαδα του ΠΑΟΚ κ μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια για τον ιδιο,να παραμεινει σε μεγαλο βαθος χρονου στο τιμονι..μιας..της ιδιας ομαδας.Προσωπικα πιστευω οτι κατω απο ωριμες συνθηκες κ καταλληλους ορους κ κανονες εκατερωθεν,μπορουν κ οι 2 πλευρες να βγουν κερδισμενες, κ το Ελληνικο μπασκετ να ξαναποκτησει ενα δυνατο πολο κ μια ανταγωνιστικη ομαδα απο τη Θεσ/νικη.Θα ταν ευχη ολων ενας δυνατος ΠΑΟΚ,στην τωρινη Α1.
CHATZI
Δεν ξερω τι λενε για τον Δροσο και αν το πιο πιθανο ειναι να φυγει μετα απο εναν χρονο,εγω το μονο που ξερω ειναι οτι για αυτον τον διαλυμενο ΠΑΟΚ υπηρξε ενδιαφερον απο 3 προσωπα[Ζητρο,Λιανο και Δροσο] και οτι ο τελευταιος φανταζει ως η πιο ιδανικη περιπτωση αυτη την στιγμη για τον ΠΑΟΚ.Ειναι ετοιμος να βαλει χρημα που στον ΠΑΟΚ ψαχναμε με τα κυαλια τα τελευταια χρονια....να φτιαξει ενα αξιομαχο συνολο,να εκμεταλευτει επιτελους αυτη την γηπεδαρα και θελω να πιστευω οτι η στηριξη του κοσμου θα ειναι μεγαλη.Υπαρχει διψα στη Θεσσαλονικη για διακρισεις και η εμπλοκη του Δροσου στα διοικητικα και οικονομικα του ΠΑΟΚ δινει οραμα στον κοσμο.
Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια,αλλα πιστευω οτι αν η επενδυση του εχει αντικρυσμα και δεν απογοητευτει οπως εγινε με την ΑΕΚ,ο Δροσος θα μεινει στον ΠΑΟΚ.Σιγουρα δεν μπορει απο την πρωτη χρονια να ''χτυπησει'' παο και οσφπ ομως η τριτη θεση ειναι κενη και με την δυναμικη που εχει ο ΠΑΟΚ μπορει να καταφερει οτι δεν μπορεσε περσυ.
a bullet for your head
QUOTE(CHATZI @ Jul 16 2008, 18:04 ) *
Δεν θελω να λεω μεγαλα λογια,αλλα πιστευω οτι αν η επενδυση του εχει αντικρυσμα και δεν απογοητευτει οπως εγινε με την ΑΕΚ,ο Δροσος θα μεινει στον ΠΑΟΚ.Σιγουρα δεν μπορει απο την πρωτη χρονια να ''χτυπησει'' παο και οσφπ ομως η τριτη θεση ειναι κενη και με την δυναμικη που εχει ο ΠΑΟΚ μπορει να καταφερει οτι δεν μπορεσε περσυ.

Φιλε CHATZI,στη περιπτωση που υπαρξει τουλαχιστον για φετος μια διοικητικη κ οικονομικη σταθεροτητα,η προτεραιοτητα που πρεπει να τεθει ειναι να συγκροτηθει ΑΜΕΣΑ το ροστερ της ομαδας κ να αποκτηθει ενας καλος προπονητης,ετσι ωστε να δημιουργηθει μια συμπαγης κ ανταγωνιστικη ομαδα στο μετρο του δυνατου,καθως οι περισσοτεροι καλοι Ελληνες κ αρκετοι κοινοτικοι εχουν κλεισει ηδη ομαδα.Δευτερο κ εξισου σημαντικο, ο κοσμος να αγκαλιασει απο την αρχη το οποιο καινουργιο ξεκινημα κ να του προσδωσει μια επιπλεον δυναμικη.Τριτο,να τεθει για φετος,ο ρεαλιστικοτερος στοχος που μπορει να πραγματοποιηθει κ οχι να δημιουργηθει κλιμα υψηλοτερων προσδοκιων σε σχεση με τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδας.Ριχνοντας μια ματια στα μεχρι τωρα μεταγραφικα δρωμενα,βλεπουμε οτι η 3η,4η κ 5η θεση θα παιχτει αναμεσα στους Μαρουσι,Αρη κ Πανιωνιο,ενω στον ΠΑΟΚ δεν ξερουμε τιποτα το συγκεγριμενο.Αν στον ΠΑΟΚ εξελιχθουν τα πραγματα καλα,ταπεινη μου αποψη ειναι οτι το πλασαρισμα στην 6αδα,θα αποτελουσε τον πιο εφικτο κ συναμα τον πιο ικανοποιητικο στοχο.Αυτο που προεχει ειναι να τεθουν οι υγιεις βασεις κ πανω σε αυτες διοικηση κ τεχνικη ηγεσια να σκυψουν το κεφαλι τους στην εκπονηση,εφαρμογη κ υλοποιηση ενος πλανου ετων,που θα επαναφερει τον ΠΑΟΚ στις κορυφαιες κ παλι ομαδες.
CHATZI
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 16 2008, 19:50 ) *
Φιλε CHATZI,στη περιπτωση που υπαρξει τουλαχιστον για φετος μια διοικητικη κ οικονομικη σταθεροτητα,η προτεραιοτητα που πρεπει να τεθει ειναι να συγκροτηθει ΑΜΕΣΑ το ροστερ της ομαδας κ να αποκτηθει ενας καλος προπονητης,ετσι ωστε να δημιουργηθει μια συμπαγης κ ανταγωνιστικη ομαδα στο μετρο του δυνατου,καθως οι περισσοτεροι καλοι Ελληνες κ αρκετοι κοινοτικοι εχουν κλεισει ηδη ομαδα.Δευτερο κ εξισου σημαντικο, ο κοσμος να αγκαλιασει απο την αρχη το οποιο καινουργιο ξεκινημα κ να του προσδωσει μια επιπλεον δυναμικη.Τριτο,να τεθει για φετος,ο ρεαλιστικοτερος στοχος που μπορει να πραγματοποιηθει κ οχι να δημιουργηθει κλιμα υψηλοτερων προσδοκιων σε σχεση με τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδας.Ριχνοντας μια ματια στα μεχρι τωρα μεταγραφικα δρωμενα,βλεπουμε οτι η 3η,4η κ 5η θεση θα παιχτει αναμεσα στους Μαρουσι,Αρη κ Πανιωνιο,ενω στον ΠΑΟΚ δεν ξερουμε τιποτα το συγκεγριμενο.Αν στον ΠΑΟΚ εξελιχθουν τα πραγματα καλα,ταπεινη μου αποψη ειναι οτι το πλασαρισμα στην 6αδα,θα αποτελουσε τον πιο εφικτο κ συναμα τον πιο ικανοποιητικο στοχο.Αυτο που προεχει ειναι να τεθουν οι υγιεις βασεις κ πανω σε αυτες διοικηση κ τεχνικη ηγεσια να σκυψουν το κεφαλι τους στην εκπονηση,εφαρμογη κ υλοποιηση ενος πλανου ετων,που θα επαναφερει τον ΠΑΟΚ στις κορυφαιες κ παλι ομαδες.

Συμφωνω σε ολα οσα λες απλα επειδη πιστευω οτι απο την δευτερη θεση και κατω ολες οι ομαδες θα ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα,οπως και περσυ,γι αυτο και μιλησα για 3η θεση.Μην ξεχνας οτι ο ολυμπιακος επαιξε στον τελικο του πρωταθληματος περσυ επειδη η μπαλα επαιξε ασχημο παιχνιδι στον μιλισαβλιεβιτς.Αν εκεινο το σουτ εμπαινε το Μαρουσι των καιμακογλου,χαραλαμπιδη,μπρανκο,στιβενσον θα απεκλειε τον ολυμπιακο των εκατομμυριων.Και επειδη εδω μιλαμε οχι για Μαρουσι αλλα για ΠΑΟΚ με τον κοσμο,την φανελα,τη μεγαλη δυναμικη γενικοτερα,γι αυτο και μιλαω γαι τοσο υψηλους στοχους.
Παντως γενικα συμφωνω και γω οτι ολα σιγα σιγα θα πρεπει να γινουν,με υπομονη και σωστες αποφασεις ωστε να υπαρξει και διαρκεια και αποτελεσματικοτητα.
kalamaras-kelis
[/b][color=#3333FF]με το καλο ναρθει ο δροσος και να βαλει μια ταξη στα διοικητικα της ομαδος τοσα χρονια αυτο ψαχνουμε
ομαδα με τετοιο γηπεδο και με κοσμο που ακολουθει παντου δεν βρισκεις ευκολα

σωστη διαχειριση και προοπτικη 2-3 ετων

γαιδουρινη υπομονη και πιστη στο οραμα,,,,οπωσ στο ποδοσφαιρο δειχνουμε τυφλη εμπιστοσυνη στο ζαγορ
mono maroussi
[quote name='a bullet for your head' date='Jul 16 2008, 19:50 ' post='218283']
Φιλε CHATZI,στη περιπτωση που υπαρξει τουλαχιστον για φετος μια διοικητικη κ οικονομικη σταθεροτητα,η προτεραιοτητα που πρεπει να τεθει ειναι να συγκροτηθει ΑΜΕΣΑ το ροστερ της ομαδας κ να αποκτηθει ενας καλος προπονητης,ετσι ωστε να δημιουργηθει μια συμπαγης κ ανταγωνιστικη ομαδα στο μετρο του δυνατου,καθως οι περισσοτεροι καλοι Ελληνες κ αρκετοι κοινοτικοι εχουν κλεισει ηδη ομαδα.Δευτερο κ εξισου σημαντικο, ο κοσμος να αγκαλιασει απο την αρχη το οποιο καινουργιο ξεκινημα κ να του προσδωσει μια επιπλεον δυναμικη.Τριτο,να τεθει για φετος,ο ρεαλιστικοτερος στοχος που μπορει να πραγματοποιηθει κ οχι να δημιουργηθει κλιμα υψηλοτερων προσδοκιων σε σχεση με τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδας.Ριχνοντας μια ματια στα μεχρι τωρα μεταγραφικα δρωμενα,βλεπουμε οτι η 3η,4η κ 5η θεση θα παιχτει αναμεσα στους Μαρουσι,Αρη κ Πανιωνιο,ενω στον ΠΑΟΚ δεν ξερουμε τιποτα το συγκεγριμενο.Αν στον ΠΑΟΚ εξελιχθουν τα πραγματα καλα,ταπεινη μου αποψη ειναι οτι το πλασαρισμα στην 6αδα,θα αποτελουσε τον πιο εφικτο κ συναμα τον πιο ικανοποιητικο στοχο.Αυτο που προεχει ειναι να τεθουν οι υγιεις βασεις κ πανω σε αυτες διοικηση κ τεχνικη ηγεσια να σκυψουν το κεφαλι τους στην εκπονηση,εφαρμογη κ υλοποιηση ενος πλανου ετων,που θα επαναφερει τον ΠΑΟΚ στις κορυφαιες κ παλι ομαδες.
[/quote
Συμφωνω μαζι σου αν ολα πανε καλα με τον Δροσο τοτε ο στοχος του Παοκ θα ναι η 6αδα.Καποθ εγραφε οτι θελουν Μαυρολεφαλιδη αλλα εγω τον θεωρω κλεισμενο σε μας..
CHATZI
drosos.co.uk ......αναμεσα στις εταιριες του πλεον βρισκεται και ο ΠΑΟΚ!!
Ας ελπισουμε οτι θα τελειωσει το θεμα μεσα στη βδομαδα για να κανουμε και καμια μεταγραφη,γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω!
a bullet for your head
QUOTE(CHATZI @ Jul 22 2008, 23:41 ) *
drosos.co.uk ......αναμεσα στις εταιριες του πλεον βρισκεται και ο ΠΑΟΚ!!
Ας ελπισουμε οτι θα τελειωσει το θεμα μεσα στη βδομαδα για να κανουμε και καμια μεταγραφη,γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω!

Οντως..Επιβαλλεται επισπευση διαδικασιων
rchos
απο αυτα που ακουγονται τουλαχιστον 5 παιχτες εχουν ηδη συμφωνησει να παιξουν στην επμενη ομαδα του δροσου.λεω τουλαχιστον γιατι παιζει να ειναι περισσοτεροι.δεν ειναι τυχαιο νομιζω αλλωστε οτι αυτοι οι παιχτες δεν επαιξαν για καμια αλλη ομαδα αυτο το καλοκαιρι και ηδη ο ιουλιος τελειωνει.
εχω την ενυπωση οτι απο την στιγμη που θα ανακοινωθει η συμφωνια 2-3 παιχτες θα λειπουν απο το ροστερ.δεν ξερω βεβαια ποιοι ακριβως παιχτες απο περσυ ανηκουν ακομη στν παοκ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.