Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sacramento Kings
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Gravedigger
Sacramento Kings






Γιατί King δεν είναι μόνο ο LeBron




Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-2012): 22-44

Leaders (2011-2012):


Πόντοι: Marcus Thornton 18.7
Ριμπάουντ: Demarcus Cousins 11.0
Ασσίστ: Tyreke Evans 4.5

Πιθανή 5άδα:
PG:ThomasSG:ThorntonSF:Evans
PF:ThompsonC:Cousins


Πάγκος:
PG's: Aaaron Brooks
SG’s: Jimmer Fredette
SF’s: Francisco Garcia, Tyler Honeycutt, James Johnson, Tony Mitchell, Travis Outlaw, John Salmons
PF’s: Chuck Hayes, Willie Reed, Thomas Robinson
C’s: Hamadi Ndiaye

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Aaaron Brooks (FA), James Johnson (trade,Raptors), Hamadi Ndiaye (FA), Tony Mitchell (FA), Willie Reed (FA)

Draft Picks: Thomas Robinson (#5,1st round), Orlando Johnson (#36,2nd round)

Έφυγαν: Donte Greene (FA), Hassan Whiteside (FA), Terrence Williams (FA), Orlando Johnson (trade,Pacers)

Προπονητής:
Keith Smart


Σχόλιο:
Ομάδα γεμάτη ταλέντο που μπορεί να κερδίσει τους πάντες αλλά να χάσει και από τους περσινούς Bobcats.Θα κάνουν πολλές ζημιές,με βασικό όπλο στην επίθεση τον Cousins,ο οποίος πέρσι έδειξε δείγμα του πλούσιου ταλέντου του, τον Thornton που κάνει καλά την δουλειά του,το σκοράρισμα, και το λαβράκι του περσινού draft,τον μικροσκοπικό Isaiah Thomas.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Smart είναι κυρίως πως θα χωρέσει τον Evans στην 5αδα. Προς το παρόν τον χρησιμοποιεί ως SF,και αυτό έχει αντίκτυπο στους αριθμούς του αφού είναι πεσμένοι από την rookie χρονιά του.Αν καταφέρει λοιπόν ο Evans και εγκλιματιστεί στην θέση 3 τότε οι Kings ίσως καταφέρουν να διεκδικήσουν μία από τις τελευταίες θέσεις των play-off αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Πρόβλεψη: 35-48
Conference rank: 10
Division rank: 3

Magnus92
Και 2η σερι νικη χθες με τος Πιστονς, στο 2-3 πλεον...

Αυτο που μ αρεσει στην ομαδα ειναι ο πλουραλισμος που φαινεται πως θα εχει επιθετικα, με Καζινς, Εβανς, Θορντον, Τομπσον ενω ανεβαινει σιγα σιγα και ο Isaiah ...
Στα συν και η καλη επαφη μεχρι στιγμης του Τζιμερακου με το καλαθι... Ελπιζω να ειναι σταθεροτερος απο περσυ, ωστε να εχει ενα στανταρ 20λεπτο στην ομαδα ...

Και μην ξεχναμε και τους Γκαρσια ( αληθεια, γιατι δεν επαιξε χθες; ) και Σαλμονς...

Πολυ καλο συνολο γενικα, αν δεσει σωστα !
kamtha5
Καιρός είναι να δέσει επιτέλους γιατί το ταλέντο υπάρχει. Μακάρι φέτος να είναι η χρονιά του Tyreke Evans, ο οποίος άφησε τόσες υποσχέσεις τη rookie σεζόν του (πάνω από 20π 5. 5ασ.) κι από τότε κάθε χρόνο οι αριθμοί του μειώνονται. Επίσης λογικά ο Jimmer θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι smile.gif
1990ge
δυστυχως ενω οντως σαν ομαδα εχουμε πολυ ταλεντο η αποδοση σε οσα παιχνιαδια ειδα ηταν κατω του μετριου,μετα απο μια πολλα υποσχομενη preseason, και φυσικα το να κερδιζεις τη χειροτερη ομαδα αυτη τη στιγμη οαμδα στο nba (μετα τους lal tongue.gif) δεν νομιζω πως αποτελει κριτηριο..προβλεπω μια δυσκολη χρονια χωρις καποιον ιδιαιτερο στοχο και παλι.Επισης περιμενω με αγωνια την προσαρμογη του πουλεν thomas robinson.
SG3ptshooter

Ήδη μ' άρεσε, τώρα τον στηρίζω και 2 δόσεις παραπάνω. Είναι νωρίς ακόμα και ελπίζω να προσαρμοστεί. Και μια στο γούβη το Maxiell έπρεπε, πιο γεμάτη. biggrin.gif
morfi
Το παιχνίδι των Κινγκς είναι χαοτικό με όσες νίκες έχουν κάνει να βασίζονται στο ταλέντο τους και μόνο. Κάθε παιχνίδι τους είναι βαρετό. Κανείς δεν έχει τον έλεγχο της ομάδας με τις τιμωρίες παικτών να έχουν ήδη φτάσει τις τρεις. Ακόμη και ο προπονητής τους φαίνεται να τα έχει χαμένα αφού προσεγγίζει το παιχνίδι από τελείως λάθος θέση. Αδιαμφισβήτητα υπάρχει ταλέντο αλλά δυστυχώς λείπουν αλλά το ίδιο ουσιώδες με αυτό.
Nuntius
Ημίχρονο στο Sleep Train Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και στους Sacramento Kings είναι 43 - 40.

Κλασσικά, το σκορ κυμαίνεται χαμηλά. Οι βασικοί μας μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην άμυνα μιας και η βασική 5άδα των Kings έχει μόλις 17 πόντους. Ο πάγκος τους έχει τους υπόλοιπους 23 μιας και ο πάγκος μας κάπου έχασε την μπάλα αμυντικά.

Πολύ καλός ο David West, έχει ήδη 15 πόντους (6/9 σουτ, 3/4 βολές).

Για τους Kings, ο Cisco Garcia έχει 9 πόντους (4/6 σουτ, 1/3 τρίποντα), ο DeMarcus Cousins έχει επίσης 9 πόντους (3/10 σουτ, 3/4 βολές) ενώ και ο Jimmer Fredette έχει από 8 πόντους (3/5 σουτ, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή).
Nuntius
Λήξη 3ου δωδεκαλέπτου. Το σκορ είναι 72 - 67 υπέρ των Pacers.

Εν τω μεταξύ, είμαι σχεδόν σίγουρος πως η Sleep Train Arena στα breaks παίζε metal. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν Gravedigger ή Eluveitie αλλά σίγουρα έπαιζε έναν metal ρυθμό με γκάιντα tongue.gif
Nuntius
*παίζει, ήθελα να πω.
Nuntius
Νίκη με 97 - 92.

Μεγάλο παιχνίδι από τον West με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ. Εξαιρετικός και ο Hill με 25 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Πολύ καλός και ο Young με 12 πόντους, 4 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Καλός οργανωτικά ο Paul George με 9 ασίστ.
Magnus92



Νουντιε, στο 2-0 μ εχεις φετος ε; tongue.gif
Nuntius
QUOTE (Magnus92 @ Dec 1 2012, 16:10 ) *
Νουντιε, στο 2-0 μ εχεις φετος ε; tongue.gif


Σάμπως εγώ παίζω μωρέ laugh.gif
thalys
The fate of the Sacramento Kings, the Maloofs and a brotherly disagreement

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε και ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια ότι ο προϋπολογισμός της πολιτείας δεν θα έχει πρόβλεψη για την επιδότηση σταδίου, οπότε το σχέδιο για μετεγκατάσταση στην Ανατολική Ακτή μάλλον βυθίστηκε οριστικά.
Pierce
Rotoworld
QUOTE
Tyreke Evans (knee) will not play on Friday against the Clippers.
We don't know the status of Francisco Garcia (back) just yet, and it might be a fun party game to figure out which aging bad contract the Kings organization will decide to start in his place. Will it be John Salmons? Will it be Travis Outlaw? Will Keith Smart rip off his suit and run the take-turns offense himself? The world may never know


laugh.gif laugh.gif laugh.gif 24.gif


A, και επικός κάζινς επίσης laugh.gif
Gravedigger
Μπουρδέλο είναι οι Kings φέτος. Έχουν άφθονο ταλέντο αλλά τεράστια προβλήματα. Ο Smart πρέπει να φύγει. Δεν τον σέβονται οι παίχτες και δεν είναι και ικανοποιημένοι με την διαχείριση του ρόστερ.
Magnus92
QUOTE(Gravedigger @ Dec 22 2012, 16:04 ) *
Μπουρδέλο είναι οι Kings φέτος. Έχουν άφθονο ταλέντο αλλά τεράστια προβλήματα. Ο Smart πρέπει να φύγει. Δεν τον σέβονται οι παίχτες και δεν είναι και ικανοποιημένοι με την διαχείριση του ρόστερ.



Σκετο μπερδεμα ειναι φετος γαμωτο...

Χθες χωρις Καζινς και Εβανς κερδισαν μια πολυ καλη ομαδα , οπως ειναι το Πορτλαντ.
Με τον Θορντον, να ειναι σταθερα πολυ καλος στο σκοραρισμα φετος...
giorgos14
QUOTE(Magnus92 @ Dec 24 2012, 19:55 ) *
Σκετο μπερδεμα ειναι φετος γαμωτο...

Χθες χωρις Καζινς και Εβανς κερδισαν μια πολυ καλη ομαδα , οπως ειναι το Πορτλαντ.
Με τον Θορντον, να ειναι σταθερα πολυ καλος στο σκοραρισμα φετος...


Ο Εβανς ποτε γυρναει;
Magnus92
QUOTE(giorgos14 @ Dec 24 2012, 21:22 ) *
Ο Εβανς ποτε γυρναει;


Νομιζω πως ακομα δεν εχουν δωσει ακριβη ημερομηνια επιστροφης...
giorgos14
QUOTE(Magnus92 @ Dec 24 2012, 20:26 ) *
Νομιζω πως ακομα δεν εχουν δωσει ακριβη ημερομηνια επιστροφης...


τοσο σοβαρος ηταν ο τραυματισμος του?κριμα..
Magnus92
Νικη με Buzzer beater δεν θυμαμαι τελευταια για τους Kings 56.gif
kamtha5
Άλλη μια χαμένη σεζόν φέτος...προσωπικά θεωρώ πως οι Kings είναι φοβερά ταλαντούχοι απλά τους λείπει η ωριμότητα και η σωστή καθοδήγηση. Ειδικα οι δύο σημαντικότεροι παίκτες τους ( Evans, Cousins) θέλουν ειδική μεταχείρηση γιατί είναι περίεργοι χαρακτήρες. Πάντως ως θαυμαστής της ομάδας των early 00s θλίβομαι να τους βλέπω να βολοδέρνουν στον πάτο της Δύσης.. 68.gif

"Arco Arena, 2002. Ο εφιάλτης κάθε φιλοξενούμενου. Στις κερκίδες 17.000 ενθουσιώδεις θεατές, οι περισσότεροι εξοπλισμένοι με κουδούνια, για να ενοχλούν τον αντίπαλο με το θόρυβο. Στο παρκέ ακόμα χειρότερα: μία ομάδα (με όλη τη σημασία της λέξης) από τις καλύτερες του ΝΒΑ. Ο Vlade Divac με τον Chris Webber να κυριαρχούν στη ρακέτα, ο "δικός μας" Peja Stojakovic στην καλύτερη φάση της καριέρας του και οι Bibby και Christie στις θέσεις των γκαρντ. Εκείνες τις μέρες το Sacramento ήταν ο σημαντικότερος ανταγωνιστής της δυναστείας Σακίλ-Κόμπε και ίσως να άξιζε ένα πρωτάθλημα (για τους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας υπάρχει το 6ο ματς των δυτικών τελικών του 2002)."

Περισσότερα για Kings, Evans, Cousins κτλ: http://kamikaze5.blogspot.gr/2013/01/3-point-play-kings.html
Tobias Funke
Το έγκλημα ολοκληρώθηκε μάλλον. Αφού διέλυσαν την ομάδα την πάνε και στο Seattle. Ναι είδα κι εγώ το Sonicsgate και χαίρομαι που γυρνάει εκεί το ΝΒΑ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειαζόταν να γίνει κάτι αντίστοιχο για να αποκτήσει ξανά ομάδα. Ας έβαζαν expansion team. Αυτές οι αλλαγές έδρας είναι ότι πιο ντεκαβλέ υπάρχει στο ΝΒΑ.




Από τους πιο ωραίους φίλαθλους της λίγκας (κι οι μόνοι που δικαιούνται να μπαίνουν δίπλα σε αυτούς της Βοστώνης σε ότι αφορά το Lakers hating tongue.gif ).
Magnus92
QUOTE
Μόνο η έγκριση από το ΝΒΑ απομένει για να αποκτήσει και πάλι ομάδα το Σιάτλ. Οι ιδιοκτήτες των Κινγκς, οικογένεια Μαλούφ, συμφώνησε να πωλήσει τους Κινγκς σε έναν όμιλο επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Κρις Χάνσεν. Συγκεκριμένα θα δώσουν το 65% των μετοχών τους έναντι 525 εκατ. δολαρίων και θα συζητήσουν με τους μικρομετόχους για το υπόλοιπο ποσοστό.

Η νέα ομάδα θα λέγεται και πάλι… Σιάτλ Σουπερσόνικς και εφόσον όλα ολοκληρωθούν μέχρι τη διορία της 1ης Μαρτίου (όπως και αναμένεται να συμβεί), θα μπουν στο πρωτάθλημα από την ερχόμενη κιόλας περίοδο. Θα αγωνίζεται για τουλάχιστον δύο σεζόν στην παλιά «Key Arena», προτού μετακομίσει σε ένα νέο γήπεδο στο κέντρο του Σιάτλ.


sad.gif

Ορφανεψα...
Τι θα γραψω τωρα στο"Αγαπημένη Ομάδα" ?


Περα απ την πλακα τωρα, συμφωνω 150% με τον Τομπιας , αυτο το πραγμα στο ΝΒΑ με τις αλλαγες ειναι απιστευτα ηλιθιο...
baskethood
OK, απλά να επισημάνω ότι το κείμενο έχει ένα λάθος. Η επιχειρηματική ομάδα από το Σιάτλ δεν θα αγοράσει το 65% έναντι 525 εκ δολαρίων αλλά το 65% του 525.
Το 525 είναι η συνολική αποτίμηση των Kings (100%), οι επιχειρηματίες θα δώσουν περίπου 340 εκ δολάρια για την αγορά του 65%
John Valthuer
Είναι πραγματικά κρίμα που η ανασύσταση των Σόνικς θα γίνει σε βάρος της ομάδας του Σακραμέντο. Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση των οπαδών των Kings. sad.gif
T.W.Is.M.
Και εδω ξανανοιγω ενα θεμα που εχει συζητηθει ξανα σε θεωρητικο επιπεδο.
Οι νεοι Seattle Supersonics θα θεωρουνται η συνεχεια των Kings? Και η OKC Thunder θα εχει την ιστορια των Sonics, παρολο που θα υπαρχει πλεον ομαδα με το ονομα Seattle Supersonics? wacko.gif
morfi
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 21 2013, 22:28 ) *
Και εδω ξανανοιγω ενα θεμα που εχει συζητηθει ξανα σε θεωρητικο επιπεδο.
Οι νεοι Seattle Supersonics θα θεωρουνται η συνεχεια των Kings? Και η OKC Thunder θα εχει την ιστορια των Sonics, παρολο που θα υπαρχει πλεον ομαδα με το ονομα Seattle Supersonics? wacko.gif

Στο ΝΒΑ έχει ξαναγίνει αυτό (μιλάμε για δεκαετίες '40, '50) αν και από όσο θυμάμαι όχι με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω θέμα με κάτι τέτοιο, αλλά οι ιστορία των αυθεντικών Σόνικς πρέπει να την κουβαλάνε οι Θάντερ και όχι η καινούργια ομάδα. Αυτή προφανώς θα έχει τους Κινγκς στην πλάτη της.
kamtha5
Διαφωνώ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γίνεται να διαχωριστεί η ιστορία των 2 ομάδων του Seattle. Εξάλλου η Οκλαχόμα δεν διεκδικεί την ιστορία των Σόνικς, θέλουν να ξεχάσουν τον άσχημο τρόπο με τον οποίο απέκτησαν ομάδα (χωρίς να φταίνε οι ίδιοι) όποτε θα χαρούν με αυτή την εξέλιξη.Οι μόνοι χαμένοι σε αυτήν την περίπτωση είναι οι Κινγκς, καθώς η ομάδα και η μεγάλη ιστορία της θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...Εκτός αν κάνει κάποιο θαύμα ο δήμαρχος Κέβιν Τζόνσον
Magnus92
Νικήσαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!





tongue.gif
jasonick
Τη χρονιά 1997/98 οι Kings τέλειωναν τη σεζόν με ρεκόρ 27-55 με ένα μέτριο ρόστερ γεμάτο βετεράνους ή ρολίστες, εκτός του Richmond και του Williamson. Ο GM της ομάδας, Geoff Petrie, έπρεπε να αλλάξει πολλά για να βάλει το Sacramento σε τροχειά playoffs και.. το έκανε.

Η συνέχεια
Magnus92
Kings staying in Sacramento ...


smile.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Magnus92 @ May 16 2013, 16:45 ) *

Σε εξευμενίζω αρχικά με λίγο Bobby λατρεία:


αλλά, συγγνώμη, όλο αυτό έχει γίνει κωμωδία. Δεν θέλω σώνει και καλά να φύγουν, και πέρυσι όμως λέγανε για νέα arena κλπ, μετά(?) κλαίγανε οι broadcasters στον αέρα ότι τελειώσαμε και φτου κι απ' την αρχή. Καλή η υπόσχεση για το νέο γήπεδο, μέχρι να δω να μπαίνουν τα θεμέλια όλη η ιστορία αυτή θα παραμένει μακριά απ' τη σοβαρότητα την οποία περιμένω να βλέπω απ' τη λίγκα. Το ξέρω πως μοιάζει να επιλύεται το ζήτημα και πέρυσι την άνοιξη όμως βέβαιη έμοιαζε η ανέγερση του νέου γηπέδου.
geo82
Ωραία.
SG3ptshooter
QUOTE
The "Shaqramento" Kings era has begun.

New Sacramento Kings part owner Shaquille O'Neal and majority owner Vivek Ranadive appeared on ESPN's "SportsCenter" on Tuesday to discuss the former Lakers great's role with the team.

O'Neal has been consulting with the Kings since the summer, when Ranadive asked him to mentor young big man DeMarcus Cousins.

"We're creating the next-generation franchise here, the first franchise of the 21st century," Ranadive said.


http://espn.go.com/nba/story/_/id/9716271/...acramento-kings
Magnus92
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 25 2013, 00:58 ) *




Δηλαδη , για να καταλαβω, τον πηραν για να κανει την νταντα του Καζινς; 68.gif



Π....λο ρε, τι δουλεια εχει ο εχθρος μεσα στα σπλαχνα μας ;
morfi
QUOTE(Magnus92 @ Sep 25 2013, 02:25 ) *
Δηλαδη , για να καταλαβω, τον πηραν για να κανει την νταντα του Καζινς; 68.gif



Π....λο ρε, τι δουλεια εχει ο εχθρος μεσα στα σπλαχνα μας ;

Άκυρη κίνηση από τον Σακίλ, καθαρά επιχειρηματική. Πέφτει σε υπόληψη.
vonzuchter
QUOTE(morfi @ Sep 25 2013, 23:54 ) *
Άκυρη κίνηση από τον Σακίλ, καθαρά επιχειρηματική. Πέφτει σε υπόληψη.



Σχεδον παντα οτι εκανε και ελεγε ο Σακιλ ειχε να κανει με μαρκετινγκ και τα φραγκα. Διαβασα το βιβλιο του Shaq Uncut. Οταν ειχε πει το κλασσικο σχολιο για τις sacramento queens , τον πηρε τηλεφωνο ο ιδιοκτητης των Kings που ηταν φιλοι και του ειπε ενταξει ρε σακ το παρακανες και ο Σακ του ειπε "ολα ειναι μαρκετινγκ φιλε μου κατσε και θα δεις τα γηπεδα θα ειναι γεματα και ολοι θα μιλανε για εμας". Δυο πραγματα τον ενοιαζαν. τα φραγκα και τα πρωταθληματα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.