Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΝΑΓΚΕΣ ΡΟΣΤΕΡ ΟΣΦΠ 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
berry
‘Oταν αναφέρω θέση πχ "PF/C" , εννοώ έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στις 2 αυτές θέσεις.

H ερώτηση είναι πολλαπλών επιλογών ,ώστε να μπορείτε να κάνετε τους απαραίτητους συνδυασμούς .

Eγώ πάντως ψήφισα τα νο.7 & νο.9.

Mε ένα τριάρι που μπορεί να αγωνιστεί και στο 2 και ένα τεσσάρι που να μπορεί να βοηθήσει και στο 5 είμαστε κομπλέ νομίζω.

Υ.Γ Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι φεύγουν Έρτσεγκ και Χαλπερίν.

rankin
Συμφωνώ μαζί σου
έναν δυαροτριάρι και ένα τεσσάρι είναι οκ νομίζω
Αλλα δεν το βλέπω να ρχεται.....

το πολύ πολύ ένα δυάρι
Reggie Miller #31
Κατ' εμέ θέλει ένα καλό 3άρι και ένα 4άρι να κάνει τη διαφορά.Έρτσεκ και Μαύρο είναι καλοί επιθετικά αλλά υστερούν αμυντικά.Δε γίνεται να πάμε πάλι στη λογική αμέρικαν φουτμπολ.Δηλαδή να έχουμε παίκτες για την άμυνα και παίκτες για την επίθεση.Βέβαια δεν ξέρω στο 5 πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Νεστέροβιτς,αλλά από τη στιγμή που σε αυτή τη θέση έχουμε κάνει ήδη μετεγγραφή δε νομίζω να προχωρήσει σε άλλη(ενώ στις άλλες θέσεις να πάρειwink.gif.
Επιπλέον,ο Γλύνια δε νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει...
a bullet for your head
Ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη το ροστερ του ΟΣΦΠ,η προσθηκη η οποια ειναι απαραιτητη κατα τη γνωμη μου,ειναι ενος SG,με κυριοτερα χαρακτηριστικα το καλο μακρινο σουτ,καθως & η καλη & σταθερη αμυνα.
Αντικαθιστωντας τον Χαλπεριν,ο οποιος ουτε εχει δικαιολογησει τα χρηματα που εχουν δαπανηθει γι'αυτον,ουτε πιστευω πως θα μπορεσει να προσφερει κατι καλυτερο η' κατι περισσοτερο,ειδικα τωρα που προστεθηκε στο mix των G ο Σπανουλης...δηλαδη ενας ακομη παικτης ο οποιος ειναι περισσοτερο λειτουργικος με την μπαλα στα χερια.
Ακομα & swingman να ειναι αυτος ο παικτης,θα πρεπει κατα κυριο λογο να λογιζεται & να ειναι περισσοτερο αποδοτικος στην θεση του SG.
Ως G-F υπαρχει ηδη ο Πελεκανος, οποιος λογικα θα παρει τα περισσοτερα λεπτα συμμετοχης του ως SF,αν & στην αμυνα θα χρησιμοποιειται σε ειδικους ρολους,παιρνοντας εντολες να μαρκαρει αντιπαλους παικτες που αγωνιζονται & στις 3 περιφερειακες θεσεις.
Στη θεση του PF,οταν με το καλο ενταχθει ξανα ο Βασιλοπουλος,θα δωσει βοηθειες σ'αυτη την θεση.
Reggie Miller #31
Θα προσπεράσω τον Πελεκάνο,αλλά ο Βασιλόπουλος πότε έδωσε λύσεις στο 4;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.