Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ακρόπολις 2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4
thalys
QUOTE (Timemaster @ Aug 28 2015, 21:56 ) *
Ενώ από την άλλη άφησαν το σκληρό παιχνίδι των Τούρκων


Αυτό μπορεί και να μας βοήθησε smiley.gif Τουλάχιστον ξύπνησαν κάνα-δυο παίκτες με τους τσαμπουκάδες.
Pierce
Ούτε ο Σκαριολο
t0ny3
Δεν μπορω να καταλαβω τι εκανε η Τουρκια στα τελευταια δευτερολεπτα... icon_drunk.gif

Υ.Γ. Πρεπει να ξυπνησει επειγοντως ο Παπ! Καιμακ, Σλουκας, Ματζαρης και Περπε αφαντοι στο ματς σημερα.
Giannis83
Πολύ καλή προπόνηση το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή και σκληρή άμυνα. Το ζητούμενο είναι να μπορεί η ομάδα από την άμυνα να κερδίζει τέτοια παιχνίδια που δεν μας βγαίνουν επιθετικά. Άλλωστε και το 2005 στήναμε πάρτυ αν περνούσαμε τους 65 πόντους.
Τώρα σχετικά με τους παίχτες, έχουμε 12 παίχτες με ηγετικό ρόλο στις ομάδες τους. Δεν γίνεται όλοι να αποδίδουν όπως τους έχουμε μάθει. Αν γινόταν αυτό, θα ρίχναμε 100άρες κάθε μέρα. Κάθε φορά θα βγαίνει ένας νέος ηγέτης και κάποιοι άλλοι θα φαίνονται κακοί. Γι' αυτό υπομονή!

Προχωράμε αισιόδοξα!
Runt
Πολύς κόσμος ντεφορμε, κάποιοι βρίσκονται έτσι κι αλλιώς σε παρατεταμένο ντεφορμαρισμα, οι άλλοι που ειναι "καλά", καλό θα ηταν να παίζουν μαζί κι ας μειωθεί το ροτεισον. Ηδη απόψε οι Μαντζαρης, Περπερογλου, Σλουκας, Καιμακογλου και Παπ έπαιξαν πολύ λιγοτερο απο αλλα παιχνιδια.
Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για πλήρες ροστερ, στα χαρτιά ισως.

Κατα τα αλλα μια τα ίδια με περσι, όσο θα παίζουμε καλά στην άμυνα θα πηγαίνει καλά και η επιθεση.
Κρατάω ένα τόσο δα μικρό καλαθι μήπως ο Κατσικαρης φυλάει πράγματα για το τουρνουά, αλλα ακόμα κι έτσι να ειναι με τόσο αναξιόπιστο σουτ-πλην Ζήση- είμεθα μια εύκολα αντιμετωπισιμη ομάδα στο σετ παιχνίδι.

Οι Τούρκοι έχουν φτιάξει πολύ αξιόμαχο σύνολο και δεν θα χάσουν εύκολα απο κανέναν στον όμιλο του θανάτου.



aegeansheed
Δικαιολογημένες και οι δύο τεχνικές. Τραβηγμένο το αντιαθλητικό, αλλά είναι μεμονωμένο σημείο. Η διαιτησία είναι δίκαιη και τα σφυρίγματα καλά. Ας μην έχουμε τόση προκατάληψη.

Αυτό που κρατάω από τον αγώνα ήταν ότι η ομάδα όταν χρειάστηκε να πατήσει γκάζι είχε δυο καλά ξεσπάσματα με τις πεντάδες που είχαν Κούμπο-Σπανούλη-Καλάθη-Κουφό. Σε γενικές γραμμές δεν έδειξε να αγχώνεται να δείξει πράγματα, όσο έδειξε ότι έχει πιστέψει αυτό που μπορεί να κάνει όταν θέλει και το απαιτούν οι συνθήκες. Μιλάω για το διάστημα στην τρίτη περίοδο και στην αρχή του παιχνιδιού.

Αρκετές κακές επιθέσεις στη δεύτερη περίοδο με δύο φάσεις σε διάστημα 2 λεπτών με τους γκαρντ (Σπανούλης-Καλάθης) να σκοτώνουν επιθέσεις δίνοντας ο ένας τη μπάλα στον άλλον μέχρι που μηδένισε ο χρόνος.

Σε αυτό διάστημα χάθηκαν εύκολα σουτ και γενικά καθυστερούσε η εκδήλωση επιθέσεων κυρίως από τη δεύτερη ομάδα όσο υπήρχαν Μπουρούσης-Καϊμακόγλου (προσωπικά με προβληματίζει η γενικότερη παρουσία του κυρίως στην άμυνα, κάτι που μπορεί να στερήσει επιλογές από τον coach) και Παπανικολάου.

Το θετικό ότι ξεκαθάρισε η πρώτη πεντάδα, που εκ του αποτελέσματος (τα καλύτερα αποψινά διαστήματα) είναι η πιο πετυχημένη σύνθεση της εθνικής και ταιριάζει και σε σετ παιχνίδι και σε τρέξιμο περισσότερο από κάθε άλλη.

Δεδομένο ότι ο Κατσικάρης παίζει Κουφό οπωσδήποτε με Σπανούλη (κατά προτεραιότητα-> φάνηκε όταν τον κράτησε στην 3η έξω ενώ καθόταν και ο Κουφός) που είναι το βέλτιστο pnr μας και διπλή απειλή λόγω των κορυφαίων σκρην που δίνει. Είναι καλό δίδυμο το λέμε και θα το ξαναπούμε.

Στο αποψινό παιχνίδι φάνηκαν ξανά τα βασικά δυνατά σημεία του Κουφού. Το αμυντικό ριμπάουντ και το pnr παιχνίδι με τον playmaker. Κανείς σχεδόν δεν έχει σχολιάσει την θετική παρουσία στην άλλη πλευρά για το επιθετικό ριμπάουντ που με συνέπεια δίνει σε κάθε φιλικό έως τώρα, στοιχείο που είχε λείψει πολύ από ψηλό της Εθνικής τα τελευταία χρόνια. Απόψε έκανε και ένα καλό hedge out όσο έβλεπα σε συνεργασία με τον Σπανούλη.

Στο πρώτο ίσως κλειστό παιχνίδι βγήκε νίκη με καλή άμυνα και εμπειρία στη διαχείριση του παιχνιδιού, ειδικά στο τέλος. Φυσικά η ομάδα έπαιξε στο 70% των δυνατοτήτων της.

Ζήσης classic clutch face up jumpers -σε αγαπάω.

Ας μην "πείθει" και ας μην παίζει στο 100% η Εθνική. Ξέρουμε πότε θέλουμε να δούμε μπάσκετ που συνδυάζεται με νίκες. Στο τουρνουά μόνο. Συγκρατημένη αισιοδοξία και ψυχραιμία.
nikolas12
Η εμφάνιση και η άμυνα που παίξαμε θεωρώ πως ήταν καλή, απλά η ομάδα δεν είναι καθόλου σταθερή. Θα κάνει 2 ξεσπάσματα και θα ξεφύγει στο σκορ και μετά δε βάζει καλάθι ούτε με αίτηση. Το ζήτημα είναι οι πεντάδες που θα σχεδιαστούν να δίνουν λύσεις στην επίθεση, να μη χρειαζόμαστε το Ζήση ή κάποιο εύκολο lay up μετά από κλέψιμο στην άμυνα για να ξαναβάλουμε καλάθι. Αν λύσουμε το θέμα αυτό και αποκτήσουμε σταθερότητα, τότε θα χρειαστούν μερικές διορθωτικές κινήσεις στην άμυνα και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στο Ευρωμπάσκετ.
Petran911
Μια χαρά είμαστε, για αυτό το χρονικό σημείο. Εφόσον κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια με την άμυνα κάτι δουλεύει καλά.Από την άλλη ελπίζω απλά να είμαστε σε διάσταση με το 3ποντο και να μην έχουμε πάρει διαζύγιο..Όπως τα βλέπω τα πράγματα θα τον ήθελα τον Φωτση
tuareg
Sorotos Kostas
30 λεπτά ·

μπορεί ο ελληνισμός να γνώρισε μεγάλες εθνικές καταστροφές να γνώρισε την άλωση της Κωνσταντινούπολης, να γνώρισε την ήττα στη μάχη στο Σαγγάριο, μπορεί να γνωρίσαμε τη μικρασιατική καταστροφή, να περάσαμε κατοχή , να χάσαμε τη μισή Κύπρο, μπορεί να τα χάσουμε όλα ένα μόνο δεν θα χάσουμε:: το τουρνουά Ακρόπολις στο μπάσκετ.........δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. είναι η μόνη διοργάνωση που την κερδίζει πάντα μόνο μια ομάδα..........
sinkazama82
Σπανούλης Περπερογλου Σλουκας Καιμακογλου Πριντεζης Παπανικολάου, φαίνονται, λιγότερο η περισσότερο ντεφορμέ. Αν σκεφτούμε ότι ο Μάντζαρης ουσιαστικά δεν παίζει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στο τουρνουά Από την άλλη εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο Κατσικαρης έχει κρύψει κάποια πράγματα κι αυτό φαίνεται από την μικρή σχετικά συμμετοχή του Αντετοκουνμπο ας πούμε. Αισιοδοξω να πω την αλήθεια αλλά πολύ συγκρατημενα
TakeshyKurosawa
Μου αρέσει που η ομάδα προσπαθεί τόσο πολύ στην άμυνα, αλλά η αστοχία μας είναι τρομερά ενοχλητική! Γλυτώσαμε καθαρά λόγω έλλειψης ατομικού ταλέντου των Τούρκων. Μπράβο τους πάντως παρουσιάζουν σκληρό σύνολο ενώ έχουν παιχτάκια!
ssoulliss
Νομίζω ότι πλέον μετά από οκτώ φιλικά παιχνίδια μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Ναι, φέτος έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Όμως το πλάνο που είχε ο Κατσικάρης με πενταδάτο τον Παπανικολάου, δείχνει να ανατρέπεται. Κακά τα ψέμματα το τεχνικό επιτελείο βλέπει πολύ περισσότερα πράγματα από εμάς και ξέρει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες αυτήν τη στιγμή.

1. Οι τρεις από τους πέντε φόργουρντ μας είναι σε μέτρια κατάσταση. Ο Παπανικολάου και ο Καϊμακόγλου δεν είναι καλά. Όσο δεν ανεβάζουν στροφές στο παιχνίδι τους ο Γιάννης θα παίζει στο 3. Ο Περπέρογλου από την άλλη νομίζω ότι απλά αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι εύστοχος. Δείχνει "βαρύς". Βέβαια και οι πέντε στην άμυνα προσπαθούν πάρα πολύ.

2. Ο Κουφός παιχνίδι με παιχνίδι προσαρμόζεται όλο και περισσότερο και όπως ανέφερε πιο πάνω ο sheed βοηθά πολύ και στα επιθετικά ριμπάουντς. Ο Μπουρούσης θα είναι πάλι καλός στο τουρνουά.

3. Και πάμε στα γκαρντ μας. Εδώ είναι και το αγωνιστικό ζουμί κατά τη γνώμη μου. Ο Ζήσης είναι ο μόνος από τους πέντε που έχει αντιληφθεί πλήρως το ρόλο του στην ομάδα. Ο Μάντζαρης θα είναι για ειδικές αποστολές, ενώ οι Καλάθης και Σπανούλης δείχνουν να "ψιλοκουτουλάνε" όταν παίζουν μαζί. Δεν είναι τυχαίο πως όποιος από τους δύο έχει την μπάλα στα χέρια του δουλεύει πιο πολύ για τους άλλους τρεις της πεντάδας και όχι και για το έταιρο γκαρντ. Φαίνεται λές και παίζουμε με τέσσερις στην επίθεση.

Αυτό είναι και το ένα σοβαρό πρόβλημα του Κατσικάρη. Αν λύσει το πρόβλημα χημείας που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η περιφέρεια μας η εθνική θα απογειωθεί. Ακόμη και αν φορμαριστούν όλα τα φόργουορντ μας χωρίς βοήθεια-συνεννόηση από τους περιφερειακούς μας δεν θα πάμε πολύ μακρυά στο τουρνουά.

nikolas12
QUOTE(ssoulliss @ Aug 29 2015, 00:12 ) *
3. Και πάμε στα γκαρντ μας. Εδώ είναι και το αγωνιστικό ζουμί κατά τη γνώμη μου. Ο Ζήσης είναι ο μόνος από τους πέντε που έχει αντιληφθεί πλήρως το ρόλο του στην ομάδα. Ο Μάντζαρης θα είναι για ειδικές αποστολές, ενώ οι Καλάθης και Σπανούλης δείχνουν να "ψιλοκουτουλάνε" όταν παίζουν μαζί. Δεν είναι τυχαίο πως όποιος από τους δύο έχει την μπάλα στα χέρια του δουλεύει πιο πολύ για τους άλλους τρεις της πεντάδας και όχι και για το έταιρο γκαρντ. Φαίνεται λές και παίζουμε με τέσσερις στην επίθεση.


Πάρα πολύ σωστό αυτό. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει, γιατί δεν παίρνουν περισσότερο χρόνο ο Μάντζαρης και ο Σλούκας. Μάντζαρης-Σπανούλης ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον από τον Ολυμπιακό και κουμπώνουν σωστά. Γιατί παίρνει πιο πολύ χρόνο το δίδυμο Σπανούλη-Καλάθη (που θεωρώ ότι και οι 2 είναι ψιλοντεφορμέ, ειδικά ο Σπανούλης και δεν έχουν καλή συνεργασία) και δε δοκιμάζει άλλα δίδυμα όπως Καλάθης-Σλούκας, Μάντζαρης-Σπανούλης, Μάντζαρης-Σλούκας ή οποιονδήποτε με το Ζήση που έχει τον πιο σωστά καθορισμένο και εκτελεσμένο ρόλο από όλους; Πάντως γενικά θεωρώ πως η μεγάλη συμμετοχή Σπανούλη δε θα δώσει κάτι παραπάνω, ενώ ο Μάντζαρης μπορεί να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση, αν δέσει με κάποιον στο 2. Σίγουρα το προπονητικό τημ ξέρει καλύτερα από εμάς, απλά αυτό το λέω βάαει απόδοσης στα φιλικά.
Air Kef
Σπανούλης - Καλάθης είναι τα 2 καλύτερά μας γκαρ. Πιστεύω ότι ο Κατσικάρης τους βάζει μαζί μήπως και καταφέρουν να βρουν τρόπο συνύπαρξης, αν γίνει αυτό, είναι το καλύτερο σενάριο. Αν δεν γίνει, θα τους ξεκινάει μαζί και μετά από λίγα λεπτά θα μπορεί να πηγαίνει σε πιο ασφαλή μονοπάτια και να τους χωρίζει. Ο Σπανούλης με τα άλλα 3 γκαρ βρίσκεται με κλειστά μάτια. Τον ξέρουν και τους ξέρει. Άρα, με τον Καλάθη είναι το ζητούμενο να τα βρει.

Βέβαια ο Μάντζαρης δεν πάτησε παρκέ σήμερα δυστυχώς, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο κόουτς. Ίσως όντως ο Αγραβάνης προοριζόταν για 12ος και θα πηγαίναμε με 4 γκαρ.

Μπουρούσης απαράδεκτη συμπεριφορά, πραγματικά χάρισε πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις του και την έλλειψη διάθεσης. Φοβάμαι ότι όσο προχωράει το τουρνουά και δεν παίζει βασικούρα θα ξενερώνει. Ελπίζω να επικρατήσει η κοινή λογική και να θυσιαστεί για την ομάδα, αλλά φοβάμαι ότι πάλι θα επικρατήσει ο κακός Μπουρούσης. Ίσως βαριέται τα φιλικά και αλλάξει συμπεριφορά στα επίσημα, μακάρι.

salonikatasos
αυτή τη στιγμή ο καλάθης προσφέρει περισσότερα από τον σπανούλη στην εθνική. επιθετικά ο σπανούλης έχει πέσει,αφού πλέον φαίνεται ότι το βάρος πέφτει σε άλλους παίχτες,οργανωτικά πάνω κάτω είναι στα ίδια,αλλά ο καλάθης προσφέρει σαφώς περισσότερα στην άμυνα,όπου είναι μαζί με αντετοκούμπο οι καλύτεροι αμυντικοί μας. σαφώς με μάντζαρη θα ήταν πιο εύκολος ο ρόλος του σπανούλη,αλλά θα χάναμε σε όλα τα άλλα,όπου ο μάντζαρης είναι χειρότερος του καλάθη(πχ στην άμυνα όσο καλός κι αν είναι,ο καλάθης είναι καλύτερος) ή άλλα δεν τα κάνει καθόλου(πχ δεν απειλεί το καλάθι με μπασίματα,επιθετικά απειλεί μόνο στημένος για τρίποντο κι αυτό αν είναι στη μέρα του). στην κατάσταση που είναι ο σλούκας δε μπορεί να βοηθήσει ούτε αυτός,οπότε ο μάντζαρης εκτός του σπανούλη μπορεί να παίξει μόνο με τον ζήση. δε νομίζω ότι ο κατσικάρης σκοπεύει να παίξει έστω 1 λεπτό χωρίς 1 εκ των καλάθη ή σπανούλη στο παρκέ

γενικά οι παλιοί προσφέρουν στην εθνική,αλλά δημιουργούν και προβλήματα λόγω της διαχείρισης και του τρόπου παιχνιδιού που πρέπει να περιστρέφεται γύρω από αυτούς για να αποδώσουν αυτά που μπορούν(σπανούλης,μπουρούσης και μόνο ο ζήσης από τους παλιούς προσφέρει αρκετά χωρίς να είναι αρνητικός για την ομάδα συνολικά)
natouralistis
QUOTE(nikolas12 @ Aug 29 2015, 01:15 ) *
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει, γιατί δεν παίρνουν περισσότερο χρόνο ο Μάντζαρης και ο Σλούκας. Μάντζαρης-Σπανούλης ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον από τον Ολυμπιακό και κουμπώνουν σωστά. Γιατί παίρνει πιο πολύ χρόνο το δίδυμο Σπανούλη-Καλάθη (που θεωρώ ότι και οι 2 είναι ψιλοντεφορμέ, ειδικά ο Σπανούλης και δεν έχουν καλή συνεργασία) και δε δοκιμάζει άλλα δίδυμα όπως Καλάθης-Σλούκας, Μάντζαρης-Σπανούλης, Μάντζαρης-Σλούκας ή οποιονδήποτε με το Ζήση που έχει τον πιο σωστά καθορισμένο και εκτελεσμένο ρόλο από όλους; Πάντως γενικά θεωρώ πως η μεγάλη συμμετοχή Σπανούλη δε θα δώσει κάτι παραπάνω, ενώ ο Μάντζαρης μπορεί να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση, αν δέσει με κάποιον στο 2. Σίγουρα το προπονητικό τημ ξέρει καλύτερα από εμάς, απλά αυτό το λέω βάαει απόδοσης στα φιλικά.


Ο Μάντζαρης όποτε έχει μπει στο παρκέ δεν υπάρχει. Γι΄αυτό δεν παίζει παραπάνω, γιατί είναι αρνητικότατος. Το γιατί ίσως εξηγείται στην ψυχολογία του και στην ανύπαρκτη αυτοπεποίθηση αφού ο προπονητής της εθνικής δεν τον πιστεύει και αυτό είναι ξεκάθαρο από πέρυσι.



QUOTE(Air Kef @ Aug 29 2015, 03:11 ) *
Μπουρούσης απαράδεκτη συμπεριφορά, πραγματικά χάρισε πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις του και την έλλειψη διάθεσης. Φοβάμαι ότι όσο προχωράει το τουρνουά και δεν παίζει βασικούρα θα ξενερώνει. Ελπίζω να επικρατήσει η κοινή λογική και να θυσιαστεί για την ομάδα, αλλά φοβάμαι ότι πάλι θα επικρατήσει ο κακός Μπουρούσης. Ίσως βαριέται τα φιλικά και αλλάξει συμπεριφορά στα επίσημα, μακάρι.



Όσο θα παίζει λιγότερο και δεν θα θεωρείται ο βασικός ψηλός μας θα ξενερώνει, αυτό είναι δεδομένο. Επειδή εύκολα όμως τον κράζουμε, για το συγκεκριμένο ζήτημα ίσως να έχει και δίκιο μέχρι ενός σημείου.
Timemaster
Το θετικό είναι ότι ο Σπανούλης αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του...
Το αν α συνεργαστεί με τον Καλάθι αρμονικά είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του Κατσικάρη και για αυτό τον λόγο επιμένει τόσο πολύ σε αυτό το σχήμα.
Άλλωστε τα φιλικά είναι για δοκιμές.

Ο Ζήσης συνεχίζει να είναι η καλύτερη αλλαγή μας. Όποτε μπαίνει δίνει λύσεις και βάζει καινούργια πράγματα στο μπλοκάκι του Φώτη ενώ σίγουρα δεν είναι αρνητικός στην άμυνα. Ένα από τα χαρακτηριστικά του που πραγματικά με εντυπωσιάζει είναι πως σε όποια ομάδα και να τον βάλεις είναι ο πρώτος που θα προσαρμοστεί. Σίγουρα δεν είναι το μεγάλο ταλέντο ή ο παίχτης που θα καταστρέψει την αντίπαλη άμυνα αλλά ο τρόπος που αποδίδει είναι αξιοθαύμαστος.

Για τον Μπουρούση δε νομίζω πως ξενέρωσε. Οι Τούρκοι έπαιξαν πολύ σκληρά και πιστεύω πως έκοψε ρυθμούς για να μη διακινδυνέψουμε τραυματισμούς κ.λ.π.
Εκτός και αν έγινε κάποιο συμβάν που δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Άλλωστε σαν χαρακτήρας περισσότερο τον έχω κόψει για άτομο που μιλάει χωρίς να σκέφτεται και όχι για κάποιον που τα κρατάει μανιάτικα.

Ο Αντετοκούμπο όπως φαίνεται θα καλύπτει την θέση εκείνου που δε παίζει καλά. Αν Παπ-Περ δεν είναι σε καλή μέρα θα παίζει στο τρία και τον Πρίντεζη θα τον ξεκουράζει ο Καιμακόγλου αλλιώς θα ανεβαίνει στο τέσσερα. Ο Κατσικάρης στο πρόσωπο του είδε ένα ελβετικό σουγιά και τον χρησιμοποιεί όσο πιο συχνά μπορεί.

Το αρνητικό είναι για άλλη μια φορά το τρίποντο. Όσο θα παίζουμε με κάτω από 20% τόσο θα μας δίνουν τα σουτ και τόσο θα παγώνουμε στην επίθεση.

Η ομάδα όπως δείχνει εως τώρα δείχνει ότι προσπαθεί να αυξήσει και τους παίχτες που σκοράρουν αλλά και τους τρόπους που γίνεται αυτό.

Το βασικό όπλο είναι η άμυνα και ο αιφνιδιασμός φεύγω μόνος και καρφώνω ή στήνω ένα γρήγορο πικ εν ρολ πριν στηθεί η αντίπαλη άμυνα. Χτες περίπου το ένα τρίτο από τους πόντους ήρθε έτσι.
Αν σε αυτούς καταφέρουμε να προσθέσουμε και τους πόντους από πικ εν ρολ που βγάζουμε , τα σπλιτ άουτ και οι απομονώσεις-ποσταρίσματα από τους φόργουορντ έχουμε μια μεγάλη επιθετική φαρέτρα.
Οπότε η ομάδα και χωρίς το τρίποντο (ποσοστό κάτω του 20%) μπορεί να τελειώσει το τουρνουά με μάξιμουμ 1-2 ήττες. Όμως το σημαντικό είναι που θα τις κάνει μιας και όλα θα κριθούν σε ένα δύσκολο παιχνίδι στη φάση των 8.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Μου αρέσει το στοίχημα πρώτος σκόρερ της Ελλάδος ο Γιάννης!!!
AJSlaughter6

Μια ερωτηση και οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει. Εισητιρια για το τουρνουα μπορω να κλεισω και πριν το ματς η μονο 9-16:00?
TakeshyKurosawa
Πιστεύω πως στα επίσημα ο Σπανούλης θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος εκτελεστικά. Δεν μπορεί να πάει έτσι συνεχώς. Δεν βάζει σουτ ούτε με αίτηση. Αν δεν τραβήξει το σκορ αυτός η περιφέρεια μας είναι πολύ φτωχή εκτελεστικά.
Air Kef
QUOTE(AJSlaughter6 @ Aug 29 2015, 09:34 ) *
Μια ερωτηση και οποιος ξερει παρακαλω να μου απαντησει. Εισητιρια για το τουρνουα μπορω να κλεισω και πριν το ματς η μονο 9-16:00?



Χθες υπήρχαν κανονικά στα εκδοτήρια μεχρι και πριν τον αγώνα της Ελλάδας, πήρα το δικό μου στις 20:50 και είχε πολλά ακόμα.
more stars
Mόλις πληροφορήθηκα ότι άλλαξε η έδρα του λεβαδειακού για το παιγνίδι με τον οσφπ και το ποδοσφαιρικό παιγνίδι θα διεξαχθεί στο οακα... τεράστια μυαλά αυτοί που το κανόνισαν έτσι...

και υποσχέθηκα και σε δυο φίλους του γιου μου να τους πάρω μαζί...
pan24
QUOTE (more stars @ Aug 29 2015, 18:18 ) *
Mόλις πληροφορήθηκα ότι άλλαξε η έδρα του λεβαδειακού για το παιγνίδι με τον οσφπ και το ποδοσφαιρικό παιγνίδι θα διεξαχθεί στο οακα... τεράστια μυαλά αυτοί που το κανόνισαν έτσι...

και υποσχέθηκα και σε δυο φίλους του γιου μου να τους πάρω μαζί...

Κοιτα χαλαρο θα ειναι το θεμα δεν ειναι κανενα ντερμπι υψηλου κινδυνου
Ο ποδοσφαιρικος αγωνας αρχιζει 19.15 αρα αν πας οακα 19.30 περιπου δεν υπαρχει περιτπτωση να δεις ποδοσφαιροκοσμο εξω
Δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν επεισοδεια γιατι η συνθεση θα ειναι 200-500 λεβαδειακου και 15.000-20.000 ολυμπιακοι
Οποτε no worries
more stars
Σε αυτά τα πράγματα ότι στραβώσει, στραβώνει πολύ άσχημα και δεν ανησυχώ για επεισόδια μεταξύ λεβαδειακών και ολυμπιακών αλλά μην πιστέψουν κάποια ορκς ότι όσοι είναι στο δίπλα γήπεδο δεν είναι οσφπ, μιας και προτίμησαν άλλο παιγνίδι...

Αν δεν είχα τα παιδιά δεν θα το σκεφτόμουν, αλλα τώρα δεν ξέρω.
Κατά τις 8 θα είμαι εκεί, νωρίτερα δεν γίνεται...
pan24
QUOTE (more stars @ Aug 29 2015, 18:26 ) *
Σε αυτά τα πράγματα ότι στραβώσει, στραβώνει πολύ άσχημα και δεν ανησυχώ για επεισόδια μεταξύ λεβαδειακών και ολυμπιακών αλλά μην πιστέψουν κάποια ορκς ότι όσοι είναι στο δίπλα γήπεδο δεν είναι οσφπ, μιας και προτίμησαν άλλο παιγνίδι...

Αν δεν είχα τα παιδιά δεν θα το σκεφτόμουν, αλλα τώρα δεν ξέρω.
Κατά τις 8 θα είμαι εκεί, νωρίτερα δεν γίνεται...

Δυστυχως ο ελληνας δεν βαζει μυαλο
Ειδα τωρα sport24 για επεισοδια ολυμπιακων με ματ γιατι πηγαν να μπουν με ντου αλλα γενικα το διπλα δεν επηρεαζεται
Αν επαιζε καποια ομαδα στο κλειστο θα το φοβομουν και εγω αλλα εθνικη δεν πειραζουν
Το πολυ οσοι ενδιαφερονται για μπασκετ μετα τον ολυμπιακο να πανε να δουν εθνικη
Ακομα και η ελληνικη καφριλα δεν νομιζω να φτανει στο σημειο ελληνες να βαρανε ελληνες σε φιλικο της εθνικης
more stars
Καλά, ας πέσουν τίποτα δακρυγόνα και φτάνει...
Air Kef
Παράταση η Ολλανδία με την Τουρκία και βλέπουμε πόσο την είχαμε υποτιμήσει πριν το Ακρόπολις. Φιλότιμη και αθλητική ομάδα οι Ολλανδοί, ψιλοελεύθερο μπασκετ αλλά πειθαρχία και ένας πολύ καλός Κλοθ. στα γκαρ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το ματς στο Ζάγκρεμπ δεν θα είναι περίπατος, ενώ πολλοί παίρνουν και τις απαντήσεις τους για το κράξιμο που έριξαν μετά το φιλικό μεταξύ μας.
MERLIN10
Αξιόλογη και μαχητική ομάδα η Ολλανδία!!Μπορεί να κάνει την έκπληξη στον ομιλο μας και να αφήσει έξω μία εκ των ΠΓΔΜ και Σλοβενία..Στη Γεωργία που την έχω δει σε κανα δύο φιλικά με την Ιταλία δεν δίνω και ιδιαίτερες ελπίδες να κάνει κάποια νίκη!

Επίσης πολύ καλό το σκάουτινγκ του Ρεθύμνου!!Πολύ καλος παίχτης και ο Κλοφ αλλά και Σαφτεναερ που ξέρουμε απο πέρυσι!
Zoys
Δεύτερη παράταση;; Έλα μωρή Ολλανδία! smiley.gif

Δυστυχώς δεν το βλέπω το σημερινό γιατί είμαι επικεντρωμένος αλλού, αλλά από τα δύο προηγούμενα ματς των πορτοκαλί θα συμφωνήσω για τον Kloof που φαίνεται εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλή μεταγραφή για το Ρέθυμνο. Επίσης ο Akerboom έχει βρωμόχερο ενώ σήμερα στα stats βλέπω πολύ δυνατό και τον De Jong με 18 π.-8 ριμπάουντ.
sacarame
Εντάξει αυτός ο Kloof με έχει αρρωστήσει... Ωραίος παίκτης και φοβερή επιλογή της ομάδας του Ρεθύμνου.

Θέλω να γίνει όμως ειδική αναφορά στον παίκτη που έχει όνομα De Jong, έχει μαλλάκι στα πρότυπα Jimmy Durmaz, είναι Ολλανδός και έχει αποφασίσει να παίξει μπάσκετ..Και παίζει και καλά.Νωραίος... blove.gif

Έληξε τελικά 95-94 υπερ των Τούρκων..
aegeansheed
Iversonοειδές με ελατήρια στα πόδια. Νικακμπάτζε! Παίζει με τα πόδια παρά με το μυαλό, αλλά δε φοβάται ιδιαίτερα.
G-arenas
σλουκας δεν εχει παιξει καθολου δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο,ενω ο μαντζαρης χωρις να κανεις τιποτα το ιδιαιτερο εχει παιξει παραπανω και απο ζηση...ο σπανουλης αρχισε καλα αλλα μετα επεσε πολυ...περπε,παπ,καιμακ τραγικοι...κουφος δεν μπορει να παρει ριμπαουντ αμυντικο!
sircharles
Ομάδα με 15% τρίποντο και 40% βολές δε ξερω τι φιλοδοξιες μπορει να εχει. Εκτος του Πριντεζη και του Ζηση, ΟΛΟΙ οι αλλοι σκοραρουν μονο με lay up και καρφώματα.
Μπορούμε να ελπιζουμε ότι θα κραταμε ολους τους αντιπαλους στους 50-55 πόντους για να νικάμε με τους 55-60 που βάζουμε?
shtarkws
Αυτός που ουρλιάζει άμυνα ακούγεται και στο γήπεδο η μόνο στην τιβι?
Air Kef
QUOTE(shtarkws @ Aug 29 2015, 23:25 ) *
Αυτός που ουρλιάζει άμυνα ακούγεται και στο γήπεδο η μόνο στην τιβι?



Στο γήπεδο ακούγεται πολύ περισσότερο.
t0ny3
Ας πει καποιος παρακαλω στον Βαγγελα οτι δεν παιζουμε με τρεις ψηλους!
Air Kef
Ο Αντετοκούμπο έχει συνειδητοποιήσει ότι το 98% των παικτών εκτός ΝΒΑ είναι μπροστά του σαν έφηβοι σε σωματικά προσόντα. Είναι αδιανόητη η διαφορά του στο διασκελισμό και στο άνοιγμα χεριών που κάποιες φορές καταντάει άδικο. Το καλό είναι ότι ξέρει και πως να το εκμεταλλευτεί, προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να εκβιάσει λίγες παραπάνω προσπάθειες, με την επιθετική εικόνα της ομάδας πιστεύω θα άξιζε.
Καλά να είναι το παιδί να το χαιρόμαστε.
Reggie Miller 31
Ο Μπουρουσης εκτος απο παικτης την εχει δει κ προπονητης κ κατσαδιαζει συμπαικτες του στα time out? O μονος λογος που αυτη η ομαδα οσο καλο υλικο κ να εχει δεν θα κανει πολλα ειναι αυτος ο τυπος, η νοοτροπια του κ πως κανει ανω κατω τα αποδυτηρια
shtarkws
Εσάς που είστε στο γήπεδο δεν σας ζηλεύω καθόλου γιατί χάνετε την μετάδοση του Βαγγέλη

Κατά τα άλλα θεωρώ ότι ο Καλάθης θα παίζει 30 λεπτά στο eurobasket ενώ Σπαν και Σλουκας θα εναλλασονται στο 2. Μου φαίνεται ερωτηματικό η θέση 5. Μπουρουσης και Κουφός παίρνουν χαμηλό βαθμό έως τώρα. Απογοητευτικος και ο Παπ. Βέβαια μιλάμε για φιλικά, στα επίσημα ματς θα φανεί πραγματικότητα
thalys
Ο Αντετοκούνμπο αλλάζει την εικόνα της ομάδας. Κι ακόμα είναι 20 χωρίς καλό σουτ. Καλά να είναι να βελτιώνεται να τον χαιρόμαστε για 10-12 χρόνια ακόμα.

Από τα φιλικά δεν μάθαμε τίποτα καινούριο αν το καλοσκεφτεί κανείς: Επιθετική δυστοκία, καλή άμυνα, άπειρο σύνολο που θέλει χρόνο για να δέσει. Μέχρι τους 8 λογικά θα φτάσουμε κουτσά στραβά. Μετά βλέπουμε.
Giannis83
Όσοι κακολογείτε τον Βαγγέλα, σας θυμίζω ότι σε μια βδομάδα από τώρα θα ακούτε Ιακώβο Φιλιππούση! rolleyes.gif
Κατά τα άλλα, για να αντιστρέψω τους προβληματισμούς, ομάδα που κερδίζει άνετα με 15% τρίποντα και μισά ριμπάουντ από τον αντίπαλο δεν την φοβάμαι!
Α, και να μη ξεχάσω... Τι άχρηστος παίχτης αυτός ο Σλούκας!
Ποιον θα θάψουμε σήμερα;
sircharles
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Aug 29 2015, 23:32 ) *
Ο Μπουρουσης εκτος απο παικτης την εχει δει κ προπονητης κ κατσαδιαζει συμπαικτες του στα time out? O μονος λογος που αυτη η ομαδα οσο καλο υλικο κ να εχει δεν θα κανει πολλα ειναι αυτος ο τυπος, η νοοτροπια του κ πως κανει ανω κατω τα αποδυτηρια


Αυτή η εμμονή με τον Μπουρούση είναι παγκόσμια προτοτυπία. Ο Σταθερά καλύτερος μας παίκτης τα τελευταία χρόνια, αποτελεί στόχο.Αυτός φταίει.
Ενώ ο κουφός που τον έκανε γιο γιο ο 10 ποντους κοντύτερος καβαλιαουσκας δεν είναι θεμα.
Ότι ο Παπ δεν υπάρχει, ο Καιμακόγλου μόνο ζημιά κανει, ο Περπερογλου τα εχει σπασει, ο Μαντζαρης αγνοείται, ο Σπανούλης και ο Καλάθης δεν κολάνε μεταξύ τους
, δεν είναι λογοι αποτυχίας?
Το πρόβλημα μας είναι ο Μπουρούσης???????? Εασ τον διωξουμε ρε παιδια, να μην περασουμε ουτε τον ομιλο
Petran911
QUOTE(Giannis83 @ Aug 29 2015, 23:48 ) *
Όσοι κακολογείτε τον Βαγγέλα, σας θυμίζω ότι σε μια βδομάδα από τώρα θα ακούτε Ιακώβο Φιλιππούση! rolleyes.gif
Κατά τα άλλα, για να αντιστρέψω τους προβληματισμούς, ομάδα που κερδίζει άνετα με 15% τρίποντα και μισά ριμπάουντ από τον αντίπαλο δεν την φοβάμαι!
Α, και να μη ξεχάσω... Τι άχρηστος παίχτης αυτός ο Σλούκας!
Ποιον θα θάψουμε σήμερα;


Εγώ για τον Βασίλη ανησυχώ...Ελπίζω Ότι επίτηδες παίζει με σβηστες τις μηχανές
TakeshyKurosawa
QUOTE (Petran911 @ Aug 29 2015, 23:57 ) *
Εγώ για τον Βασίλη ανησυχώ...Ελπίζω Ότι επίτηδες παίζει με σβηστες τις μηχανές


Είναι απελπιστικά άστοχος μέχρι στιγμής! Μακάρι να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στα επίσημα. Διαφορετικά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα από την περιφέρεια.
Petran911
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Aug 30 2015, 00:02 ) *
Είναι απελπιστικά άστοχος μέχρι στιγμής! Μακάρι να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στα επίσημα. Διαφορετικά θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα από την περιφέρεια.


Ελπίζω ότι θα ξεμπουκωσει στα πρώτα επίσημα. Είναι πίσω στον ρυθμό και αυτό φαίνεται
AJSlaughter6
Ημουν γηπεδο σημερα, εφτασα νωριτερα και προλαβα να δω και τις δυο παρατασεις του αλλου ματς.
Στα της Ελλαδας τωρα, Καλαθης,Πριντεζης,Αντετοκουνμπο ηταν εξαιρετικοι. Ξερει κανεις γιατι ο Σπαν βγηκε καποια στιγμη και πηγε στα αποδυτηρια και δεν ξαναγυρισε;
Zoys
QUOTE(AJSlaughter6 @ Aug 30 2015, 00:17 ) *
Ημουν γηπεδο σημερα, εφτασα νωριτερα και προλαβα να δω και τις δυο παρατασεις του αλλου ματς.
Στα της Ελλαδας τωρα, Καλαθης,Πριντεζης,Αντετοκουνμπο ηταν εξαιρετικοι. Ξερει κανεις γιατι ο Σπαν βγηκε καποια στιγμη και πηγε στα αποδυτηρια και δεν ξαναγυρισε;

Τραυματίστηκε στο πρόσωπο από αγκωνιά. Πήρε κάποια ράμματα πάνω απ' το φρύδι είπαν, χωρίς να είναι κάτι πιο σοβαρό.
Skonokinis
να κράξω και εγώ λίγο


-τωρα σοβαρα ο κουφος εκανε στο ΝΒΑ το τεραστιο συμβολαιο που γραφτηκε? χίλιες φορές μπουρούσαρος και με τα άσχημά του

-του καϊμακόγλου προσωπικά του βγάζω το καπέλο για την καρίερα που έκανε, τα χρήματα που έβγαλε, την κόρη του προέδρου που έριξε κλπ, πολλά μπράβο από μένα και άξιος, για το ταλέντο και τις ικανότητες που δεν είχε κατάφερε πάρα πολλά (άνετα θα τον χαρακτηριζα τσαρλατάνο αλλά μπορεί να τιμωρηθώ οπότε δεν το κάνω, επαναλαμβάνω ΔΕΝ το κάνω)) )

-ο κατσικάρης έπρεπε να χρησιμοποιεί στο τουρνουά όσο περισσότερο μπορούσε τον παπανικολάου μπας και αφυπνιστεί/βρει ρυθμό ακόμα και αν δεν τραβούσε, φιλικά είναι δεν έχει σημασία η κατάκτηση του "τροπαίου", αντ'αυτού τον έκανε συνεχώς αλλαγή και θα τον πάρει στα επίσημα σε αυτήν την σβησμένη κατάσταση

-παπανικολάου έχει το μυαλό του αλλού, καλάθης έχει το μυαλό του αλλού, περπέρογλου έχει το μυαλό του αλλού, σπανούλης έχει το μυαλό του στον διαμαντίδη που κάνει διακοπές ενώ αυτός τρέχει στους αγώνες, ζήσης καλό παιδί, ιν σλούκας ούι τραστ, αντετοκούμπο άλλη κλάση, πρίντεζης οκ


γενικά κάτι δεν πάει καλά, παίκτες προβληματισμένοι (παπ), παίκτες αδιάφοροι (καλαθης, κουφος), παικτες σβησμένοι και κορεσμένοι (σπανουλης,περπερογλου), πρώην παίκτες (καϊμακ)

εννοείται πως αν η ομάδα δεν μπει στην τετράδα (να μην πω αν δεν πάρει μετάλιο) ο κατσικάρης θα πρέπει να μας αποχαιρετήσει, για να δούμε τι θα δούμε
more stars
Έτσι όπως το είδα εγώ αφού μπορείς να ματσάρεις σε ταχύτητα τη Λιθαυανία καλά πάει το πράγμα.
Ο Πρίντ κάνει τη διαφορά μπροστά και ο Κούνμπο πίσω.
Οι υπόλοιποι χωρίς να εντυπωσιάζουν δεν είναι φύρα και σε κάθε παιγνίδι όλο και κάποιος ευνοείται απο συστήματα αντιπάλους κτλ.

Αν όπως λέει ο Κατσικαρης η ομάδα προετοιμάζεται για να φορμαριστεί μέσα στο ευρωπαικό τουρνούα όλα πάνε ρολόι.
Πάντως πρέπει να ανέβει πολύ επιθετικά. Δεν είναι το τρίποντο και το μακρινό σουτ μόνο.
Υπάρχει θέμα και στην αποτελεσματικότητα κοντά στο ζωγραφιστό απο κόντούς και ψηλούς.
Τέτοια εύκολα τελειώματα στο Ευρωπαικό λογικά δεν θα βρίσκεις εύκολα, και αν χάνεις τα εύκολα... άστα θέστα...

Τεαπα.
Συνολικά δείγμα θετικό απο το Ακρόπολις. Μακάρι να ανεβάσουμε στροφές εκεί που πρέπει.

φτου φτου μην τραυματιστούν οι ψηλοί...
doctorjekil
QUOTE(Skonokinis @ Aug 30 2015, 00:21 ) *
να κράξω και εγώ λίγο


-τωρα σοβαρα ο κουφος εκανε στο ΝΒΑ το τεραστιο συμβολαιο που γραφτηκε? χίλιες φορές μπουρούσαρος και με τα άσχημά του

-του καϊμακόγλου προσωπικά του βγάζω το καπέλο για την καρίερα που έκανε, τα χρήματα που έβγαλε, την κόρη του προέδρου που έριξε κλπ, πολλά μπράβο από μένα και άξιος, για το ταλέντο και τις ικανότητες που δεν είχε κατάφερε πάρα πολλά (άνετα θα τον χαρακτηριζα τσαρλατάνο αλλά μπορεί να τιμωρηθώ οπότε δεν το κάνω, επαναλαμβάνω ΔΕΝ το κάνω)) )

-ο κατσικάρης έπρεπε να χρησιμοποιεί στο τουρνουά όσο περισσότερο μπορούσε τον παπανικολάου μπας και αφυπνιστεί/βρει ρυθμό ακόμα και αν δεν τραβούσε, φιλικά είναι δεν έχει σημασία η κατάκτηση του "τροπαίου", αντ'αυτού τον έκανε συνεχώς αλλαγή και θα τον πάρει στα επίσημα σε αυτήν την σβησμένη κατάσταση

-παπανικολάου έχει το μυαλό του αλλού, καλάθης έχει το μυαλό του αλλού, περπέρογλου έχει το μυαλό του αλλού, σπανούλης έχει το μυαλό του στον διαμαντίδη που κάνει διακοπές ενώ αυτός τρέχει στους αγώνες, ζήσης καλό παιδί, ιν σλούκας ούι τραστ, αντετοκούμπο άλλη κλάση, πρίντεζης οκ


γενικά κάτι δεν πάει καλά, παίκτες προβληματισμένοι (παπ), παίκτες αδιάφοροι (καλαθης, κουφος), παικτες σβησμένοι και κορεσμένοι (σπανουλης,περπερογλου), πρώην παίκτες (καϊμακ)

εννοείται πως αν η ομάδα δεν μπει στην τετράδα (να μην πω αν δεν πάρει μετάλιο) ο κατσικάρης θα πρέπει να μας αποχαιρετήσει, για να δούμε τι θα δούμε

Ξεχνας οτι δεν παιζουμε μονοι μας,παιζουν κι οι αλλοι,και για να μπουμε στην 4αδα,λογικα,θα πρεπει να κερδισουμε στο 2ο νοκ αουτ την σερβια η την ισπανια...δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα οσο νομιζουν καποιοι
forest79


Μια εικονα με αριθμους απο τα φιλικα προετοιμασιας της εθνικης μας.

Εγω ειμαι σταθερα αισιοδοξος απο την ομαδα μας,χωρις να εχει εντυπωσιασει μου δειχνει οτι μπορει.

Οταν οι τεσσεροι πρωτοι σκορερ της ομαδας σου (εχουν το 55% του συνολου της επιθετικης συγκομιδης σου),δειχνει το ποσο βαθος και λυσεις εχει αυτη η ομαδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.