Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φοίνιξ - Σαν Αντόνιο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
benchwarmer
suns1-sm.gif VS spurs1-sm.gif

Και πάλι εδώ στα γνώριμα λοιπόν.... smiley.gif
a bullet for your head
Oι Μπλεηζερς καταφεραν 2 φορες να επιβαλλουν το παιχνιδι τους & να φερουν το ματς στον ρυθμο που τους εξυπηρετουσε,διχως ομως να εχουν τη πληθωρα των λυσεων & τον βαθμο ετοιμοτητας που δειχνουν να εχουν οι Σπερς αυτη τη στιγμη..
Οι Παρκερ-Χιλλ μπορουν να ταλαιπωρησουν περισσοτερο τον Νας...ενω & το τρικ του Τζεντρι να βαλει ψηλοτερο αμυντικο πανω στον Γαλλο,δεν νομιζω οτι θα εχει αποτελεσματικοτητα,αν τυχον επιχειρησει να το επαναλαβει..

Οι Σπερς ειναι πολυ πειθαρχημενη & καλα αμυντικα στημενη ομαδα & θα μπορεσουν κατα τη γνωμη μου να ανακοψουν τον φρενηρη ρυθμο των Σανς..
Ομως ισως να υπαρξει ενα προβλημα με το μαρκαρισμα του Αμαρε..διοτι τη περιφερειακη απειλη του Φραι μπορουν να την ελεγξουν με τους ΜακΝταις-Μπονερ..
Πολυ ενδιαφεροντα ειναι & τα ματσαρισματα των Μανου-Ριτσαρτσον & Τζεφερσον-Γ.Χιλλ...

Αν δυσκολευτει το εργο του Νας & εξουδετερωθει ο Ριτσαρτσον(εκανε 3 πολυ καλα παιχνιδια στη σειρα με τους Μπλειζερς),ακομα & αν δεν ελεγθει η δραστηριοτητα του Αμαρε μεσ'στο ζωγραφιστο,νομιζω οτι η πλαστιγγα θα γειρει υπερ των Σπερς,οι οποιοι θα πρεπει αφενος να σπασουν μια φορα την εδρα των αντιπαλων τους & αφετερου να κρατησουν αλωβητη τη δικη τους εδρα..
Εχουν την εμπειρια & τη κλαση παντως..& δειχνουν να ειναι σε αρκετα καλη κατασταση..

Προβλεπω επικρατηση των Σπερς με 4-2.


Air Kef
Xωρίς "clutch" εμφανίσεις των Χόρι και Μπόουεν, νομίζω -και εύχομαι- να τα καταφέρουν επιτέλους οι Σανς, το αξίζουν, αν και οι Σπερς έδειξαν πολύ καλό προσωπο στην 1η φάση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
spursforthe5
kατα τη γνωμη μου 4-2 θα ερθει η σειρα.για να γινει αυτο πρεπει να σπασει η εδρα των ηλιων στα 2πρωτα παιχνιδια και αυτο ειναι το σημαντικοτερο οπως ειχα πει και στη σειρα με τους μαβερικς.μετα δε νομιζω το φινιξ να σπασει την εδρα των σπερς αφου δν το εκανε η καλυτερη ροαντ τιμ του νβα...αρα τα 2 πιο σημαντικα ματς ειναι τα πρωτα κατα τη γνωμη μου.αρα 4-2 και αν δν γινει αυτο 4-3 για τους φινιξ. spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
spursforthe5
εχω περιεργια να δω πως και απο ποιον θα μαρκαρεται ο αμαρε καθως πιστευω πλεον οτι ο τιμμυ δν μπορει ...ο μακνταις που τα πηγε πολυ καλα απεναντι στο γερμανο πρεπει να μαρκαρει και τον αμαρε μαζι με τον μπλερ.ο ντανκαν ειναι αργος σε σχεση με τον αμαρε.αν περιοριστει τοτε δν βλεπω τροπο με τον οποιο μπορουν να μας νικησουν οι σανς,και ας ειναι και καλος ο νας και ο τζεισον R
kotzito
Ενδιαφερουσα σειρα.Οι Σανς εχουν προβαδισμα εδρας αλλα απεναντι στους Σπερς θα τα βρουν σκουρα.Οι Σπερς μπορει να τερματισαν πιο κατω απο το Πορτλαντ αλλα θα ειναι δυσκολοτερος αντιπαλος απο τους Μπλειζερς.Ηδη εδειξαν στον προηγουμενο γυρο οτι παραμενουν πολυ καλη ομαδα.Οι εδρες θα παιξουν μεγαλο ρολο καθως και οι δυο ομαδες ειναι πολυ δυνατες εντος εδρας.Οποια καταφερει να παρει ενα διπλο θα εχει προβαδισμα.Οι Νας,Ριτσαρντσον λογικα θα ειναι πιο περιορισμενοι σε αυτην την σειρα,οποτε θα κληθει να τραβηξει αρκετο κουπι ο Αμαρε.Απο πλευρας Σπερς ο παικτης-κλειδι πιστευω θα ειναι ο Τζινομπιλι ο οποιος εχει ανεβει αρκετα τον τελευταιο καιρο.Οσον αφορα προβλεψη,οι Σανς εχουν κανει καλη χρονια και εχουν το πλεονεκτημα εδρας αλλα ποτε δεν εχουν κανει το βημα παραπανω,ενω οι Σπερς μετα την επικρατηση επι των Μαβερικς δειχνουν ικανοι να φτασουν στους τελικους την περιφερειας.


4-3 με τους Σπερς να εχουν λιγες περισσοτερες πιθανοτητες
Illusioner
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Για εμένα ένα πιο καθαρό δείγμα θα έχουμε αύριο. Λογικά έχουμε το πάνω χέρι αλλά πρέπει πάνω απ όλα να περιορίσουμε τα 3ποντα τους. Δεν προλαβαίνω να γράψω περισσότερα άρα απλά καλή επιτυχία στους Σπερς μας και Go Spurs Go!!!! spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
T.W.Is.M.
Χωρις πολλα λογια θα δωσω προβαδισμα στο Σαν Αντονιο. Ο τροπος που απεκλεισαν το Νταλας ηταν αρκετα πειστικος. Δειχνουν να εξελισσουν εναν νεο ηρωα των πλει οφ, τον Τζορτζ Χιλ, εχουν την εμπειρια και την προιστορια με το μερος τους και εχουν κι εναν Τζινομπιλι σε μεγαλη φορμα τον τελευταιο καιρο. Σαν να θελει να παρει ρεβανς για τα πλει οφ που εχασε περσι. Απ την αλλη το Φοινιξ χρειαζεται το Νας σε τοπ φορμα. Απ αυτον ξεκινανε ολα και σ αυτον τελειωνουν, οσους ποντους κι αν βαλει ο Στουντεμαιρ. Σιγουρα ο Αμαρε ειναι πολυ γρηγορος για τους ψηλους του Σαν Αντονιο, αλλα οταν εχουμε να κανουμε με το Φοινιξ, κλειδι ειναι παντα ο ρυθμος. Κι εκει οι Σπερς πιστευω οτι εχουν τον τροπο τους να τον επιβαλλουν, να ριξουν λιγο τις στροφες, τοσο ωστε να βγαλουν τους Σανς απ τα νερα τους. Αν ο Χιλ συνεχισει τις καλες εμφανισεις, θα δημιουργησει ενα επιπλεον προβλημα στο Φοινιξ, γιατι θα αναγκασει το Νας να προσπαθησει παραπανω και στην αμυνα. Αυτο μπορει να κανει μεγαλη ζημια στους Σανς.
Προβλεψη 4-2 για το Σαν Αντονιο.
spursforthe5
σημερα το 1παιχνιδι στις 5μισι.αμα χασουμε δν θα εχω ορεξη να παω σχολειο smiley.gif για αυτο εχω κρατησει και απουσιες smiley.gif τεσπα. ο στουντεμαιρ με προβληματιζει οχι τοσο στην επιθεση αλλα και στην αμυνα που θα κανει.ο ντανκαν ειναι πιο βαρυς φετος και θα τα βρει σκουρα απεναντι στον αγαπημενο μου αμαρε... ο νταις πιστευω ταιριαζει περισσοτερο πανω στον αμαρε παρα ο ντανκαν.5αρι ποιος παιζει ρε παιδια τωρα που ειναι εξω ο λοπεζ??? ελπιζω σημερα να παρουμε το 1παιχνιδι ...αν γινει αυτο μετα ευκολα η δυσκολα θα τους παρουμε τους πελατες...το θεμα ειναι να γινει το μπρεικ η σημερα η σε 2μερες.τελος οπως ειπε και ο illusioner :go spurs go. α και κατι αλλο...εχω παρατηρησει πως ο χιλ ειναι λιγο παικτης εδρας.???συμφωνειτε η οχι??? spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
Leon_cp3
Αυτό το άγχος που έχουν ρε παιδί μου οι Σανς όταν παίζουν με τους Σπερς δεν έχει προηγούμενο.Από τα άγραφα.Βλέπεις τους παίχτες τους σε κάθε φάουλ,σε κάθε λάθος να είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν λες και ήρθε η καταστροφή.Τέλος πάντων πήραν τη 1η νίκη χάρη σε έναν εκπληκτικό Νας αλλά δε μου γέμισαν καθόλου το μάτι και πάλι ότι μπορούν να περάσουν τη σειρά αν συνεχίσουν έτσι.Πρέπει να προσέξουν να μη γίνει το break στον επόμενο γιατί θα ψιλογίνει "αγύριστη" πάλι.
Razorblade Fish
QUOTE(Leon_cp3 @ May 4 2010, 09:22 ) *
Αυτό το άγχος που έχουν ρε παιδί μου οι Σανς όταν παίζουν με τους Σπερς δεν έχει προηγούμενο.Από τα άγραφα.Βλέπεις τους παίχτες τους σε κάθε φάουλ,σε κάθε λάθος να είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν λες και ήρθε η καταστροφή.Τέλος πάντων πήραν τη 1η νίκη χάρη σε έναν εκπληκτικό Νας αλλά δε μου γέμισαν καθόλου το μάτι και πάλι ότι μπορούν να περάσουν τη σειρά αν συνεχίσουν έτσι.Πρέπει να προσέξουν να μη γίνει το break στον επόμενο γιατί θα ψιλογίνει "αγύριστη" πάλι.

E οχι και δεν εχει προηγουμενο,τον Ολυμπιακο δεν τον εχεις δει τα τελευταια χρονια τι αγχος εχει οταν παιζει με τον Παναθηναικο;;;Γεια σου ρε Στιβι,τρελανε μας κι αλλο!Αν κρατησουμε την εδρα στο δευτερο ματς πιστευω θα περασουμε,δεν θεωρω απιθανο να παρουμε και ενα ματς στο Σαν Αντονιο.Αλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γινει το 2-0,αλλιως δυσκολη η προκριση.
Leon_cp3
QUOTE(Razorblade Fish @ May 4 2010, 09:40 ) *
E οχι και δεν εχει προηγουμενο,τον Ολυμπιακο δεν τον εχεις δει τα τελευταια χρονια τι αγχος εχει οταν παιζει με τον Παναθηναικο;;;Γεια σου ρε Στιβι,τρελανε μας κι αλλο!Αν κρατησουμε την εδρα στο δευτερο ματς πιστευω θα περασουμε,δεν θεωρω απιθανο να παρουμε και ενα ματς στο Σαν Αντονιο.Αλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γινει το 2-0,αλλιως δυσκολη η προκριση.


Καλά στην Ελλάδα είναι άλλη,διαφορετική ιστορία. smiley.gif Με τόσους αναίσθητους που είχαμε μαζέψει άλλωστε τα τελευταία χρόνια ούτε που τους ένοιαζε αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν αρκεί να έβγαινε το μεροκάματο.
Anyway μακάρι να δούμε Σανς στον τελικό,καθώς θα είναι κάτι λίγο διαφορετικό.Οπωσδήποτε όμως νίκη στον 2ο αγώνα.
spursforthe5
την ηττα γνωρισαν χθες οι σπερς.απο τα σπιρουνια ουσιαστικα επαιζαν 3παικτες μονο.ντανκαν μανου παρκερ οι οποιοι βαλανε τους 73 απο τους 102 ποντους .σταθερα μπροστα το φινιξ το οποιο στο τελος πηγε να τη πατησει αλλα τελικα κρατησε τη διαφορα και πηρε το πρωτο ματσακι...ο ντανκαν οπως ειχα πει και χθες μαρκαρε σε πολλες περιπτωσεις τον αμαρε με αποτελεσμα καποιες φορεσ ο ντανκαν να τον χανει...ο νταις ειναι καλυτερος για το μαρκαρισμα του ...ποτε ξανα ο ντανκαν πανω του αλλιως θα υπαρξει προβλημα...οσο για το νας τα λογια ειναι περιττα.αυτος ο ανθρωπος ειναι ο καλυτερος πλαυμακερ που εχω δει ποτε να παιζει μπασκετ(μη μου πειτε κανα στοκτον,ειμαι 17).απλα σε μαγευει ετσι οπως παιζει...βεβαια δ νομιζω να παιζει ετσι σε καθε ματς οποτε ειμαστε οκ tongue.gif .ο χιλ πιστευω ειναι παικτης εδρας...γ αυτο θελω να δω ενα πολυ καλο παιχνιδι απο αυτον εκτος εδρας στα πλαυοφφς φετος για να διαψευστω.τεσπα παμε για το 2παιχνιδακι αυριο τετοια ωρα...το οποιο πρεπει να το παρουμε spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
captain charisma
φραι και δεν ειμαι καλααααα!!ο τυπος για το υψος του ειναι πολυ καλος σουτερ 3 ποντων..τωρα οι σανς βρισκονται μπροστα με 2-0 και οι σπερς αν θελουν να εχουν τυχη θα πρεπει να ελεξουν καλυτερα την επιθεση των σανς που στα 2 παιχνιδια ειχε 111 και 110 ποντους..πολυ καλοι οι νας χιλ σταντεμαιρ και απ το παγκο μαζι με το φραι ο ντατλει..
ο ντανκαν στην αμυνα εχει μεγαλο προβλημα με τους ψηλους των σανς διοτι αυτοι ειναι αθλητικοτεροι και δεν μπορει να τους προλαβει..δυστυχως δεν υπαρχει κανας τελειωμενος νταπιερ στους σανς για να κανει παρτι ο τιμ...
kotzito
2-0 οι Σανς που αυτη την φορα προστατευσαν το πλεονεκτημα εδρας μεχρι τωρα.Τωρα αν καταφερουμε και παρουμε ενα διπλο μεσα στο Σαν Αντονιο,πραγμα λιγο δυσκολο,πιστευω θα ειμαστε με το ενα ποδι στην επομενη φαση.Οι Σπερς δειχνουν οτι ειναι πανω-κατω στο επιπεδο των Σανς,αν οχι και καλυτεροι,αλλα αν δεν βρουνε τροπο να αντιμετωπισουν τον Αμαρε δυσκολα θα εχουν ελπιδες.
a bullet for your head
QUOTE(captain charisma @ May 6 2010, 07:34 ) *
φραι και δεν ειμαι καλααααα!!ο τυπος για το υψος του ειναι πολυ καλος σουτερ 3 ποντων..τωρα οι σανς βρισκονται μπροστα με 2-0 και οι σπερς αν θελουν να εχουν τυχη θα πρεπει να ελεξουν καλυτερα την επιθεση των σανς που στα 2 παιχνιδια ειχε 111 και 110 ποντους..πολυ καλοι οι νας χιλ σταντεμαιρ και απ το παγκο μαζι με το φραι ο ντατλει..

San Antonio coach Gregg Popovich singled out Frye.

"He might have had one that was open, but the rest were contested," Popovich said. "When he does that, they're very, very difficult to guard."

5 στα 6 τριποντα ο Φραι...& συνολικα 9 στα 19 οι Σανς(47.4%)...
Με 6 παικτες να εχουν διψηφιο ποντων,κυριαρχια στα ρημπαουντ με 18 επιθετικα...& 10 παραπανω κερδισμενα φαουλ(ειχαν 37 εκτελεσμενες βολες)..

Οι Σπερς δεν κατορθωσαν να σπασουν την εδρα των Σανς & θα πρεπει πλεον να εστιασουν στο να κρατησουν αλωβητη τη δικη τους...
Εχουν καλη ομαδα..με καλους παικτες & προπονητη & πιστευω οτι μπορουν να ανταπεξελθουν,εχοντας ντεζαβανταζ & πιεση..
Θα πρεπει ομως πρωτιστως να ισοφαρισουν τη σειρα.
koutsou10
εχω την εντυπωση πως οι ηλιοι θα περασουν πιο ευκολα απο οσο περιμενα.λογικα κ με την ψυχολογια με το μερος τους
4-1 η 4-2...
χτες σε πολυ καλη μερα οι ντανκαν,παρκερ κ τζεφερσον κ σε κακη αντιστοιχα ο αμαρε κ ο j-rich απο τους σανς κ ομως κερδισαν σχετικα ευκολα...
πολυ δυσκολα τα πραγματα για τα σπιρουνια που βοηθεια απο τον παγκο δεν υπαρχει εκτος του παρκερ(που κανονικα ειναι βασικος)κ του μπλερ(που θα επρεπε κατα την ταπεινη μ γνωμη να παιζει περισσοτερο).

Υ.Γ ο γκραντ χιλ ειναι πολυ μεγαλος παιχτης κ winner.τι να πει κανεις,φτανει τα 38 κ παιζει σαν 25αρης... 77.gif
duncan21
Δεν αντεξα να δω ολο το παιχνιδι(παρεδωσα πνευμα στα μεσα της 3ης περιοδου).Καμια απο τις δυο ομαδες δε μπορουσε να ξεφυγει στο σκορ οσο εβλεπα.Οι Σανς βρηκαν λυσεις στην τεταρτη περιοδο απο τη γραμμη των βολων.Βελτιωση στην αμυνα χρειαζονται οι Σπερς για να εχουν ελπιδες να γυρισουν τη σειρα.Δε νομιζω οτι το σημαντικοτερο προβλημα για τους Σπερς ειναι ο Αμαρε αλλα γενικοτερα η επιθετικη λειτουργια των Σανς.Ειναι καπως αργοι οι Σπερς για το transition game των Σανς.Επιπλεον πρεπει να ανεβει και ο Μανου καθως ναι μεν εχει 19 ποντους στα play off αλλα δεν σουταρει με καλα ποσοστα.Δυσκολα νομιζω θα σπασει η εδρα των Σπερς στα δυο επομενα ματσακια οποτε η σειρα λογικα θα εχει αρκετο δρομο μεχρι το τελος της. spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
duncan21
Στα αξιοσημειωτα του πρωτου ημιχρονου το οποιο εληξε με τους Σπερς να προηγουνται με 50-44,ειναι τα 2/2 τριποντα του Μπονερ(κι ομως εγινε) και η αστοχια των Σπερς στις βολες εχοντας 8/17.Πολυ καλοι οι Ντανκαν και Μανου με 10π,9ρ και 10π,4ασ αντιστοιχα.Σε κακη βραδια απο την αλλη πλευρα οι Νας και Αμαρε.Μακαρι να συνεχισουν ετσι biggrin.gif.
a bullet for your head
Πως γινεται μια ομαδα με 8 στα 16 τριποντα(50%),με περισσοτερα ρημπαουντ,δινοντας μολις 6 δευτερες επιθεσεις στην αντιπαλη ομαδα,να χανει το παιχνιδι?
Γινεται...
Οταν χανει 12 βολες & οταν η αντιπαλη ομαδα τελειωνει το ματς με 15 στα 26 τριποντα(57.7%),με 53.2% στα FG & παιρνοντας 48π απ τον παγκο,εκ των οποιων οι 26π(με 5 στα 5 τριποντα...),να σημειωνονται απο εναν παικτη που δεν αναμενοταν...σε 17' μολις συμμετοχης!
Πολυ δυσκολα τα πραγματα πλεον για τους Σπερς...
red pyramid88
Ε, το αξίζανε οι ήλιοι κάποια στιγμή να πάρουν το αίμα τους πίσω smile.gif Ελπίζω να περάσει άνετα και το L.A. για να πάρουμε εκδίκηση για τις παλιότερες χαμένες σειρές στα μαύρα χρόνια.
Das Kapital
Οι σανς περασαν και θα αντιμετωπισουν τους Λεικερς στους τελικους της δυσης,ομολογω πως δεν περιμενα να περασουν οι Σανς και ειδικα τοσο ευκολα τους Σπερς που νικησαν τους Μαβερικς,βεβαια εναντιον των Λεικερς δεν ξερω ποση τυχη εχουν
aegeansheed
Εντάξει ό,τι και να λέμε τώρα η εξήγηση είναι απλή. Το παιχνίδι το κέρδισε ο Gentry επειδή έκανε τη μαγική κίνηση να ξεκινήσει τον υπερτουρίστα της μία ηπείρου και των τεσσάρων θαλασσών Jaron Collins, πράγμα που δε μπόρεσε ποτέ ο Popovich να καταλάβει για ποιο λόγο συνέβη κι έτσι βραχυκύκλωσε! tongue.gif





Όπως είχε πει και ο κύριος Δανιήλ σε ένα παιχνίδι προκριματικών με τη Γερμανία στο ΟΑΚΑ, "η αποβολή του παίκτη των αντιπάλων μας αποσυντόνισε". Η μόνη διαθέσιμη εκδοχή που βρήκα ήταν το χιουμοριστικό των ΑΜΑΝ.
ntelakos
O Collins εχει ξεκινησει ολα τα παιχνιδια στα πλει-οφ......
kotzito
Επιτελους τα καταφεραμε(σχεδον).Σε χρονιες με πολυ καλυτερη ομαδα και θεωρουμενοι απο τις καλες ομαδες της Δυσης την παταγαμε.Τωρα ξεκινοντας την χρονια χωρις να μας υπολογιζει κανενας καταφεραμε να περασουμε 2 γυρους με σχετικη ανεση μαλλον.Το κλειδι πιστευω ειναι οτι ο Γκεντρι εχει καταφερει στα πλει-οφφ να παρει το 100% σχεδον απο Νας,Χιλ,Αμαρε και Ριτσαρντσον ενω αρκετη βοηθεια εχουν δωσει και οι Μπαρμποσα,Ντραγκιτς και Φραι.Ενα μπραβο σε ολη την ομαδα και ελπιζω να μπορεσουμε να κανουμε κατι στον διαφαινομενο τελικο με τους Λεικερς.
captain charisma
καταφερα να δω μονο το πρωτο ημιχρονο..στην αρχη οταν πηραν το προβαδιμσα με καμια 20αρια ποντους διαφορα οι σπερς πιστεψα οτι το ματς τελειωσε πριν καν αρχισει..αλλα οι σανς δν το παρατησαν και μειωσαν τη διαφορα μεχρι το ημιχρονο..στο 2 ημιχρονο ο ντραγκιτς ηταν εκπληκτικος και καθαρισε τους σπερς..οι σανς τωρα εχουν μεγαλη ευκαιρια να σκουπισουν τους σπερς και να βγαλουν τη ρετσινια των λουσερ απο πανω τους.

οι οπαδοι των σπερς του φορουμ που χαθηκαν? tongue.gif laugh.gif
Razorblade Fish
Τι εκανες ρε τρελοκομειο Γκοραν;;;23 ποντους στην τελευταια περιοδο!Απιστευτη εμφανιση,οι Σπερς σιγουρα δεν ξερουν απο που τους ηρθε!Πιστευω μεθαυριο χανουμε και μετα πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε το ματς στην εδρα μας γιατι δεν θελει και πολυ...Καμια ομαδα δεν εχει επιστρεψει απο 3-0,ελπιζω να μη γινουμε η πρωτη.Οχι οτι δεν μπορουμε! smiley.gif
HLR CENATION
Ειδα τωρα στην επαναληψη το ματς κ το τελευταιο πραγμα που περιμενα ηταν να χασει ο ποποβιτς ματς πλει οφ απο το γατακι το ντραγκιτς.
ΜΑκραν ο τζινομπιλι ο κορυφαιως τον σπερς,τιποτα ο παρκερ,λαθος ο χρονος συμμετοχης του χιλ που δεν εκανε απολυτως τιποτα,πολυ καλως ο μακνταις πανω στον αμαρε αλλα μετα την πρωτη περιοδο δεν βοηθησε στην επιθεση,ο Ντανκαν πολυ απλα δεν ηταν ντανκαν μαλιστα οσες φορες τον σημαδεψαν στην αμυνα δεν μπορεσε να καλυψει τα σουτ των σανς.
Απο τους σανς τραγικως ο αμαρε ειδικα στην αμυνα στο πρωτο ημιχρονο,πολυ καλως στο κουμαντο ο νας,βραχος ο χιλ,εξεραιτικως στην επιθεση αλλα τρυπα στην αμυνα οταν πηγε στο τζινομπιλι ο ριτσανσον,συμπαθητικως ο φραι,εδωσε λυσεις ο μπαρμποσα...POλυ καλη αντιμετωπιση με τις βοηθειες πανω στον ντανκαν ...
duncan21
Ειλικρινα δεν γουσταρω καθολου ενδεχομενο σουιπ απο τους Σανς.Δεν θα το επιτρεψει η κλαση αυτης της ομαδας να γινει.Παντως ειναι εκπληκτικοι οι Σανς εξω απο 7.25.Μακραν η καλυτερη ομαδα του nba σ' αυτο τον τομεα.

QUOTE (captain charisma @ May 8 2010, 16:19 ) *
οι οπαδοι των σπερς του φορουμ που χαθηκαν? tongue.gif laugh.gif

Παλευω μονος μου...
Air and King
Aυτη ειναι η ομορφια των Πλειοφ!Ουσιαστικα αποδεικνυεται για μια ακομα φορα ποσο περιττες ειναι πολλες φορες οι προβλεψεις!
Πολυς κοσμος ειχε ξεγραμενο το Φοινιξ κυριως λογω της προιστοριας...και τους 4 αποκλεισμους των Σανς απο τους Σπερς...
Εδω που τα λεμε βεβαια ηρθε απο το πουθενα ο Ντραγκιτς να κανει το ματς της ζωης του αλλα τα Πλειοφ για αυτο ηταν ειναι και θα ειναι το κορυφαιο επιπεδο μπασκετ..Εκει γεννιουνται ηρωες,εκει ερχονται τα πανω-κατω.......

Αξιζουν συγχαρητηρια στο Φοινιξ που εχει φερει την πιο σοβαρη ομαδα τα τελευταια 12 χρονια στο χειλος του αποκλεισμου.Αν ο Χολινγκερ το φαντασμα πεσει μεσα στην προβλεψη που εκανε για τους Τελικους του ΝΒΑ θα στειλει κοσμο αδιαβαστο!
kseplenhs
τους συμπαθώ τους σανς.κυρίως λογω του στιβ αλλά και γιατί δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν στα play offs παρα τις διακρίσεις τους στην κανονική περίοδο.

μακάρι φέτος να έρθει η ώρα τους.

ένας τελικός του κλιβελαντ με το φινιξ θα ήταν μια υπερχοχη αφορμή για να ξενυχτίσεις να τον δείς

(καλά όποιος και να έπαιζε θα την τραβάγαμε τη νύχτα αλλά λέμε τώρα... tongue.gif)
spursforthe5
ηρθε η ωρα να μιλησω smiley.gif ...δν με εχει στεναχωρησει τοσο το γεγονος οτι χανουμε 3-0 απο μια ομαδα λουζερ αλλα οτι ο ποποβιτς τα εχει κανει ...μανταρα...πιστευω στην ανατροπη γτ ξερω οτι αν γινει το 3-2 θα κλασουν μεντες στο φινιξ .βεβαια κατα 98 τοις εκατο εχει τελειωσει η ιστορια ,αλλα ακομα ελπιζω οτι θα γινουμε οι πρωτοι που θα γυρισουμε σειρα απο 3-0.ο ποποβιτς πρεπει να φυγει οταν αποσυρθει ο ντανκαν...για να ανοιξει νεο κεφαλαιο για την ομαδα...αν θελει να ειναι διεκδικητρια τιτλου μετα το 12.ο ντραγκιτς θελει ξυλο.στους τελικους εννοειται θα μαι με φινιξ.συμπαθω αμαρε και νας .αμαρε στους σπερς smiley.gifαν τα δωσει ολα η ομαδα και δν τα παρατησει θα ειμαι ευχαριστημενος...παμε για το 3-1 αυριο. spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
korompos#3
4-0 οι Σανς περάσανε στον τελικό της δύσης...Πολύ εύκολο πέρασμα στο σαν αντονιο με 2 νικες,κάτι που δεν περίμενα..
spysta
Κι εγω δεν το περιμενα ..ΚΑΛΗ ομαδα οι Σανς .. αλλα οχι και 4-0 τα σπιρουνια .. βασικα αυτο δειχνει οτι οι Σπερς χρειαζονται σημαντικες αλλαγες το καλοκαιρι (το ξεραμε απο την αρχη της χρονιας αυτο βεβαια).Η πρωτη φυσικα ειναι να κινηθουν για εναν παικτη ΣΤΑΡ στη θεση του Μανου .. ο οποιος λογικα θα αποχαιρετησει

captain charisma

smiley.gif smiley.gif smiley.gif

oμολογω οτι δεν περιμενα με τπτ να κανουν 2 νικες μεσα στο σαν αντονιο οι σανς και πιστευα οτι η σειρα θα τραβηξει μεχρι τελους με νικητες τους σπερς. αλλα ο μεγας στιβ νας μας διεψευσαι πανυγηρικα,εβγαλε την ταμπελα των λουσερς απο πανω του και σκουπισε τους σπερς μαζι με τον αμαρε και τους υπολοιπους παικτες των σανς που συνεβαλαν στα μεγιστα!τωρα με τους λεικερς δεν ξερω αν μπορουν να τα καταφερουν...

οσο για τους σπερς δεν καταφεραν να μπλοκαρουν σε κανενα ματς την επιθετικοτητα των σανς.. 111,110,110 και 107 ποντοι εφαγαν στα 4 ματς...νομιζω εκλεισε και ο κυκλος τους πλεον...

πλακα πλακα μονο το σελτικς-καβς θα τραβηξει μεχρι τελους..οι υπολοιπες σειρες θα ληξουν με σκουπισματακι θελω να πιστευω smiley.gif

ο τζινομπιλι ανανεωσε πριν τα πλειοφς..εκτος αν το ξεφορτωθουν με καμια ανταλαγη
spysta
QUOTE(captain charisma @ May 10 2010, 03:46 ) *
ο τζινομπιλι ανανεωσε πριν τα πλειοφς..εκτος αν το ξεφορτωθουν με καμια ανταλαγη

ONTΩΣ εχεις δικιο!!εδωσαν 4ετες συμβολαιο 10 μυριων τουλαχιστον στον 33χρονο χιλιοτραυματισμενο Τζινομπιλι !!Ξερω γω .. κατι δεν μου πολυαρεσει στο ολο σκηνικο
Ginobili
QUOTE(captain charisma @ May 10 2010, 03:46 ) *
ο τζινομπιλι ανανεωσε πριν τα πλειοφς..εκτος αν το ξεφορτωθουν με καμια ανταλαγη

Χαχα...το ακούσαμε κι αυτό...μετά από απίστευτη χρονιά κιόλας.Μάλλον τον Τζέφερσον θα εννοούσες..
g_80
παιδεσ καλημερα κ απο μενα...αναφερεστε συνεχεια στο ποσο loosers einai oi suns, poσο τα χανουνε κα8ε φορα με τους σπερς κλπ κλπ, αλλα δεν ανεφερετε η 3εχανατε κατι πολυ βασικο...τισ περισσοτερεσ φορες -αν οχι ολεσ που οι σανς επαι3αν με τους σπερς ειτε ειχαν σημαντικα προβληματα τραυματισμων ειτε με προκλητικεσ διαιτιτκεσ αποφασεισ παιζανε χωρις τους καλυτερουσ παιχτες τουσ λογω αποβολων κλπ κλπ....ετσι εφταναν στο σημειο να διεκδηκουν προκρισεις χωρις τον αμαρε η χωρις το νασ η τον μαριον η τον μπελλ η η η ...κα8ε φορα συνεβαινε κατι...φετος ηταν η πρωτη φορα που επιτελουσ τους παι3αμε (σχεδον ) πληρης (λοπεζ eleipe) και ηρ8ε το αποτελεσμα που ηρ8ε....( οχι οτι αυτο εφταιγε τοσα χρονια αλλα ηταν ενασ σημαντικοσ λογος..)

παμε τωρα για τελικουσ και ελπιζουμε για το καλυτερο...!!!!
Razorblade Fish
Εμφατικοτατο 4-0 επι των Σπερς,η ομαδα πηρε καποιο απο το αιμα της πισω...Τωρα τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα με τους Λεικερς,δεν ελπιζω σε κατι παραπανω απο 2 νικες και αυτες δυσκολα!Οτι παραπανω ερθει καλοδεχουμενο...
duncan21
Ολα θα τα δουμε πλεον σ' αυτη τη ζωη.Μεχρι και τους Σανς να σκουπιζουν τους Σπερς!Οι Σπερς δυο αλλαγες χρειαζονται στο ροστερ τους αυτη τη στιγμη:ενα σοβαρο 3αρι στη θεση του απογοητευτικου στα play off Τζεφερσον(οχι οτι στη regular season πεταγε) και ενα παικτη στη θεση του Μπονερ.Ο Φραι των Σανς θα ηταν ταμαμ για αυτους τους Σπερς.Kαι στο τρια ενας Τ-mac δε θα με χαλαγε.Μαλλον ζηταω πολλα ε;
spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif spurs1-sm.gif
kseplenhs
καλά ήταν.πολύ τους είδαμε τους σπερς τα τελευταία χρόνια.πάμε να δουμε καμιά άλλη ομάδα τώρα να προχωράει

επειδή παραείδαμε και τους λέικερς(αν και τυπικά τους υποστηρίζω) έυχομαι να τους περάσουν και αυτους οι σανς.να δω στιβ νας στον τελικό να γουστάρουμε...
kostasvc15
Καλα αυτος ο Νας ειναι πολυ σκυλος..Εχει φαει το ξυλο της ζωης του στο ΝΒΑ και δε τον σταματαει τπτ.Εχθες με πρησμενο ματι που παιζει και να μην εβλεπε εβαλε 10 ποντους στη 4η περιοδο...
Flash
QUOTE
τους συμπαθώ τους σανς.κυρίως λογω του στιβ αλλά και γιατί δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν στα play offs παρα τις διακρίσεις τους στην κανονική περίοδο.


QUOTE
Καλα αυτος ο Νας ειναι πολυ σκυλος..Εχει φαει το ξυλο της ζωης του στο ΝΒΑ και δε τον σταματαει τπτ.Εχθες με πρησμενο ματι που παιζει και να μην εβλεπε εβαλε 10 ποντους στη 4η περιοδο...


Αυτά τα δύο θα έγραφα και εγώ. Συν το ότι αν ήμουν άνθρωπος που στοιχηματίζει και μου δίνανε απόδοση 10% στο ενδεχόμενο να μην σκουπιστούν οι Spurs από τους Suns (στην αρχή της σειράς εννοείται), θα έβαζα το σπίτι μου και θα έπαιρνα και στεγαστικό δάνειο για να ρίξω όλα τα λεφτά εκεί smiley.gif

Γενικά νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι η φιλοσοφία των Τεξανών είναι ομάδας που αποδίδει καλύτερα στα palyoffs ενώ των Αριζόνιων ( tongue.gif ) αντίστοιχα στην κανονική περίοδο. Για αυτό και δεν περίμενα με τίποτε ένα τέτοιο αποτέλεσμα (συν την πελατειακή σχέση μεταξύ τους).

Πανάξιοι οι Ήλιοι και γεια σου ρε Στιβ λεβεντιά του Καναδά (μαζί με την Κέιτ από το Lost 69.gif )
Germany96
QUOTE(Flash @ May 10 2010, 14:33 ) *
...γεια σου ρε Στιβ λεβεντιά του Καναδά (μαζί με την Κέιτ από το Lost 69.gif )

Κι ουτε κουβεντα για τον Bill τον Wennington; Λες και τα επαιρνε μονος του τα πρωταθληματα ο Μιχαλακης. Η εμπαθεια καποιων οπαδων του Παναθηναικου σημερα εχει ξεφυγει απο καθε οριο 68.gif
panos75
QUOTE(g_80 @ May 10 2010, 11:33 ) *
παιδεσ καλημερα κ απο μενα...αναφερεστε συνεχεια στο ποσο loosers einai oi suns, poσο τα χανουνε κα8ε φορα με τους σπερς κλπ κλπ, αλλα δεν ανεφερετε η 3εχανατε κατι πολυ βασικο...τισ περισσοτερεσ φορες -αν οχι ολεσ που οι σανς επαι3αν με τους σπερς ειτε ειχαν σημαντικα προβληματα τραυματισμων ειτε με προκλητικεσ διαιτιτκεσ αποφασεισ παιζανε χωρις τους καλυτερουσ παιχτες τουσ λογω αποβολων κλπ κλπ....ετσι εφταναν στο σημειο να διεκδηκουν προκρισεις χωρις τον αμαρε η χωρις το νασ η τον μαριον η τον μπελλ η η η ...κα8ε φορα συνεβαινε κατι...φετος ηταν η πρωτη φορα που επιτελουσ τους παι3αμε (σχεδον ) πληρης (λοπεζ eleipe) και ηρ8ε το αποτελεσμα που ηρ8ε....( οχι οτι αυτο εφταιγε τοσα χρονια αλλα ηταν ενασ σημαντικοσ λογος..)

παμε τωρα για τελικουσ και ελπιζουμε για το καλυτερο...!!!!


Αυτό. Το φετινό είναι μικρή παρηγοριά μπροστά στον τίτλο που με το έτσι θέλω κάποιοι έκλεψαν από τους Σανς και έδωσαν στους ξυλοκόπους των Σπερς πριν τρία χρόνια.
SoKRaM
Σκουπισαν τους σπερς οι Σανς. Πιστευα οτι φετος τους ειχαν αλλα οχι και σκουπα. Αλλα οι 2 νικες μεσα στο Σαν αντονιο μονο ευκολες δεν ηταν και ειχαν και αρκετη δοση τυχης και ηρωες που δεν τους περιμενες (Ντραγκιτς) . Τεσπα περιμενουμε να δουμε τους Σανς τι μπορουν να κανουν απεναντι στους Λεικερς. Μακαρι να κανουν το θαυμα ... αλλα ειναι παααρα πολυ δυσκολο ...
pain of salvation
Σαν τον παραμορφωμένο στο αναπηρικό καροτσάκι στο Red Dragon δεν είναι ο Steve?





(ή στο Hannibal...δεν θυμάμαι)
a bullet for your head
QUOTE(duncan21 @ May 10 2010, 13:01 ) *
Ολα θα τα δουμε πλεον σ' αυτη τη ζωη.Μεχρι και τους Σανς να σκουπιζουν τους Σπερς!Οι Σπερς δυο αλλαγες χρειαζονται στο ροστερ τους αυτη τη στιγμη:ενα σοβαρο 3αρι στη θεση του απογοητευτικου στα play off Τζεφερσον(οχι οτι στη regular season πεταγε) και ενα παικτη στη θεση του Μπονερ.Ο Φραι των Σανς θα ηταν ταμαμ για αυτους τους Σπερς.Kαι στο τρια ενας Τ-mac δε θα με χαλαγε.Μαλλον ζηταω πολλα ε;

Η αληθεια ειναι οτι οι Σπερς επεσαν πολυ ευκολα στον 2ο γυρο..
Και υποτιθεται πως οι κινησεις του περασμενου καλοκαιριου απεβλεπαν στην ενισχυση της ομαδας,σε τετοιο βαθμο,ωστε να ξανακανει πρωταθλητισμο..
Το καλοκαιρι,ενω ληγουν αρκετα συμβολαια,το σαλαρι-καπ θα ξεκινα απ τα $65εκ περιπου...
Που σημαινει οτι υπαρχουν μονο 2 οδοι για να ενισχυθουν οι Σπερς...
Η μια ειναι μεσω ενος trade & η αλλη μεσω του ντραφτ..

Ο Τζεφερσον δεν βοηθησε τοσο...& το συμβολαιο του μπαινει στην τελευταια του χρονια.Ειναι ομως ΕΤΟ(Early Termination Option)...που σημαινει πως ειτε ''πειθεται'' στο να προβει στην ενεργοποιηση του ορου,ειτε θα πρεπει να δοθει σε ανταλλαγη..
Επισης οι Σπερς,ισως θα πρεπει να κανουν & μια τολμηρη κινηση(η' θυσια,αν προτιματε)...& μαζι με τον Τζεφερσον να κοιταξουν να βαλουν σε μορφη πακετου & τον Παρκερ...
Εχουν επενδυσει αρκετα στον νεαρο Τζορτζ Χιλλ & ισως να εφτασε & το πληρωμα του χρονου για να παρει & τα κλειδια της ομαδας..
Τα συμβολαια & των 2 παικτων θα μπουν στην τελευταια χρονια & θα κοστισουν περιπου $28.5εκ...
Που θα μπορουσαν να απευθυνθουν?

-Θα μπορουσαν οι Ποποβιτς-Ντανκαν να πεισουν τον Μπος,οτι οι Σπερς ειναι η ομαδα που θα μπορουσε να του προσφερει & τις απολαβες που θα ζητησει & τη δυνατοτητα να διεκδικησει τον τιτλο?
Εαν ναι,ο Μπος θα μπορουσε να ασκησει βετο & να απαιτησει ενα sign & trade...
Επισης ειναι γνωστο οτι ο Χεντο δεν ταιριαξε στο Τοροντο...& οι Ραπτορς δεν θα ελεγαν οχι στο να ξεφορτωθουν το συμβολαιο που του εκαναν...
Τα συμβολαια ματσαρονται & ολοι θα εμεναν ικανοποιημενοι...

-Οι Πιστονς χρειαζονται PG...& εχουν παικτες για να προσφερουν σε ανταλλαγη...
Ενα trade που θα εστελνε τους Παρκερ-Τζεφερσον στους Πιστονς αντι των Πρινς(μπαινει στη τελευταια χρονια του συμβολαιου του)-Μ.Γκορντον-Μαξιελ,ισως & να μπορουσε να ''τσουλησει''...

-Οι Ουωρριορς διαθετουν ενα καταπληκτικο διδυμο G...τους Καρρι & Ελλις..
Ο νεαρος Καρρι ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος & σιγουρα χωρις τη παρουσια του Ελλις θα εξελισσοταν καλυτερα & ταχυτερα..
Επισης οι Ουωρριορς θα χρειαστουν & μια επιπλεον λυση στο PG...
Πως θα γινοταν να δημιουργηθει ματσαρισμα στα συμβολαια?
Μια σκεψη που μου ερχεται στο μυαλο ειναι...να παρουν οι Ουωρριορς τους Παρκερ-Τζεφερσον(2 συμβολαια που θα ληξουν το καλοκαιρι του 2011...),δινοντας τους Μ.Ελλις-Μπιεντρινς-Ραντμανοβιτς...
Οι Παρκερ-Τζεφερσον θα μπορουσαν να αποδειχτουν συμβατοι με τη φιλοσοφια του Νελσον & οι Ουωρριορς θα ειχαν την δυνατοτητα να αδεισουν μεγαλο χωρο απ το σαλαρι καπ τους το καλοκαιρι του 2011...
Οι Σπερς θα επαιρναν εναν εκπληκτικο παικτη στη θεση 2 & ενα αξιολογο μπακ-απ για τη θεση 5..


Μεσω του ντραφτ τωρα...
Οι Σπερς διατηρουν τα δικαιωματα του Τιαγκο Σπλιττερ...& ισως τελικα να εφτασε η στιγμη να μεταβει στο ΝΒΑ...& να παρει & θεση βασικου διπλα στον Ντανκαν..
Επισης φετος θα εχουν την 20η επιλογη στο ντραφτ...την υψηλοτερη μετα το 1997...συν & ενα πικ 2ου γυρου..
Αν κανουν καλη δουλεια στο σκαουτινγκ,τοτε μπορει & να βγουν πολυ κερδισμενοι οπως βγηκαν περσι με τον Μπλερ..
Εχουν & τα δικαιωματα του Τζακ ΜακΚλιντον..περσινης επιλογης του 2ου γυρου..

Νομιζω οτι δυνατοτητα κινησεων & χειρισμων υπαρχει για τους Σπερς...
kotzito
Επιτελους μετα απο τοσα χρονια θα βρουμε εστω και σε εναν τελικο περιφερειας,και μαλιστα με εμφατικο τροπο.Σε ενα βαθμο καταφεραμε να διωξουμε την ταμπελα των losers απο πανω μας.Δικαιωση και για τον Νας που εστω και στα 36 του θα εχει την ευκαιρια να φτασει τοσο ψηλα με τους Σανς.Παμε τωρα απεναντι στους Λιμνανθρωπους για το θαυμα,αν και με αυτη την ομαδα φετος τιποτα δεν θα ειναι θαυμα αν γινει.Απο την αλλη για τους Σπερς φαινεται οτι σιγα-σιγα ηρθε το τελος εποχης τους.Οι Ντανκαν και ΜακΝταις φαινεται οτι χρειαζονται εναν τουλαχιστον ακομα ψηλο διπλα τους,ενω και στην περιφερεια νομιζω οτι του χρονου πρεπει να εμπιστευτουν περισσοτερο τον Χιλ εναντι του Τζινομπιλι ή εστω να παρουν και εκει εναν παικτη.



Γενικα για τους Σανς η χρονια εχει κυλησει κατι παραπανω απο ικανοποιητικα:

-Καταφεραμε να μπουμε στα πλει-οφφ ενω λιγοι το περιμεναν αυτο στην αρχη της χρονιας
-Για ενα διαστημα ημασταν στην πρωτη δυαδα της Δυσης
-Τερματισαμε 3οι
-Αποκλεισαμε ευκολα σχετικα τους δυο αντιπαλους μας μεχρι τωρα
Air and King
Εχει "πλακα" παντως πως βγαινουν καποιες εμπαθειες μετα τον αποκλεισμο μιας ομαδας...Να μην ξεχνατε την Ιστορια..

Το ξερω οτι πολυ δεν συμπαθουν τους Σπερς...Ξερω επισης οτι πολλοι συμπαθουν τους Σανς και ειμαι ενα απο αυτους...Οταν ομως μιλαμε για Ιστορια,επιτυχιες,θρυλους οι Σπερς ειναι πανω...
Μια ομαδα με 4 πρωταθληματα,με ενα απο τους κορυφαιους προπονητες ολων των εποχων,με τον κατα τεκμηριο κορυφαιο Παουερ Φοργουορντ ολων των εποχων(ασχετα να μεγαλος μερος της καριερας του εχει παιξει 5αρι) τον Ντανκαν και με ενα απο τους κορυφαιους International παιχτες ολων των εποχων τον Μανου Τζινομπιλι μονο σεβασμο αξιζει...
Τους πηγε η διαιτησια παλαιοτερα?Μπορει!Πολλες ομαδες πρωταθλητριες(Σελτικς,Λεικερς,Μπουλς)ομως οχι μονο αυτους!

Οσο αφορα τους Σανς τους αξιζουν συγχαρητηρια γιατι πολλοι τους ειχαν ξεγραμμενους...Στην Δυση παντως για μενα φαβορι παραμενουν οι Λεικερς..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.