Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Φενερμπαχτσε
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
vs

Παρασκευη 13/3 21:45 ΝΕΡΙΤ

Ο πρωτος τελικος για το πλεονεκτημα εδρας. Ή καλυτερα για τη διατηρηση του πλεονεκτηματος, αφου σε περιπτωση ηττας, η επομενη ευκαιρια θα παιχτει στη Μοσχα. Η Φενερμπαχτσε ερχεται με 6 συνεχομενες νικες στο ΣΕΦ για να παιξει το πιο κρισιμο ματς για την κατακτηση μιας απο τις 2 πρωτες θεσεις. Η τελευταια της ηττα ηταν στο ματς του πρωτου γυρου στην Κωνσταντινουπολη και στο μεταξυ μεσολαβησαν 2 μεγαλες εκτος εδρας νικες επι της Εφες και της ΤΣΣΚΑ. Παρολα αυτα δεν ειναι ανικητη. Μολις πριν λιγες μερες την κερδισε η Γαλατασαραι για το πρωταθλημα Τουρκιας! Το παιχνιδι ομως ειναι πολυ επικινδυνο, καθως οι Τουρκοι δειχνουν να εχουν βρει ρυθμο και να βρισκονται στην καλυτερη φαση της διετιας Ομπραντοβιτς.
Απο βαθμολογικης αποψης τα πραγματα ειναι απλα. Η νικη φερνει τον Ολυμπιακο πολυ κοντα σε μια θεση στη δυαδα και μεσα στη διεκδικηση της 1ης θεσης. Η ηττα τον αναγκαζει να ψαξει για τη νικη στη Μοσχα προκειμενου να κρατηθει στις θεσεις που δινουν πλεονεκτημα. Σε περιπτωση ηττας ομως υπαρχει κι αλλη μια παραμετρος. Η διαφορα των 6 ποντων, με την οποια ειχε κερδισει στην Κωνσταντινουπολη, αφου σε καθε περιπτωση θα πρεπει να διατηρηθει. Οι Τουρκοι εχουν να ταξιδεψουν και στη Βιτορια για να αντιμετωπισουν τη Λαμποραλ Κουτσα, που μετα το ξεκινημα, δειχνει ενισχυμενη και διεκδικει στα ισα την προκριση. Στο ματς του πρωτου γυρου η Φενερμπαχτσε καταφερε να κερδισει με μεγαλη δυσκολια, πραγμα που κανει το δευτερο παιχνιδι καθε αλλο παρα ευκολο. Το ιδιο ισχυει και για τον Ολυμπιακο βεβαια, που εχει να παει κι εκεινος στη Βιτορια, οπου εχει ηδη χασει μια φορα ευκολα.

Στο καθιερωμενο βιντεο εχουμε το περσινο ματς, οπου ο Σπανουλης εκτελεσε κυριολεκτικα τη Φενερμπαχτσε:


Σε αυτο το σημειο θα υπενθυμισω τα ευχαριστα νεα που μαθαμε αυτες τις μερες. Η Ολυμπια Χοψονιδου ειναι εγκυος για 4η φορα! Ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο για τις πιθανοτητες του Ολυμπιακου στη φετινη Ευρωλιγκα... smiley.gif
airg
Αφου ανοιξε σημερα το τοπικ, παλι καλα.
Μηπως παραπαιει το φορουμ; Λεω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο.

Αντε να νικησουμε και αυτο το ματς
TakeshyKurosawa
Έχω καλό προαίσθημα για το ματς! Πιστεύω θα κερδίσουμε! Ο Πρίντεζης έχει να τραβήξει πολύ κουπί αύριο!
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 12 2015, 17:18 ) *
Σε αυτο το σημειο θα υπενθυμισω τα ευχαριστα νεα που μαθαμε αυτες τις μερες. Η Ολυμπια Χοψονιδου ειναι εγκυος για 4η φορα! Ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο για τις πιθανοτητες του Ολυμπιακου στη φετινη Ευρωλιγκα... smiley.gif


banana.gif banana.gif banana.gif
SEF7
http://www.sport-fm.gr/article/basket/atux...madzari/3055056

Αηδια καταντησε η κατασταση με τους τραυματισμους.Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.Σιγουρα υπαρχει καποια λογικη εξεγηση πισω απο τις 'Πυλες του Ανεξηγητου' γυρω απο τους τραυματισμους..
SteveNashidis
QUOTE(SEF7 @ Mar 12 2015, 22:07 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/basket/atux...madzari/3055056

Αηδια καταντησε η κατασταση με τους τραυματισμους.Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.Σιγουρα υπαρχει καποια λογικη εξεγηση πισω απο τις 'Πυλες του Ανεξηγητου' γυρω απο τους τραυματισμους..



65.gif 65.gif 65.gif

Το ωραίο είναι ότι σε όλα αυτά τα άρθρα η φράση εισαγωγής είναι η ίδια " Ατυχία με ......"
qspock
Τι λετε τωρα. ΤΥΧΕΡΗ ειναι η ομαδα! Θα μπορουσε να ειναι ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ στη θεση του Μαντζαρη... Πως ετσι! icon_drunk.gif

Ας παιξει περισσοτερο ο Λαφαγιετ που στο πρωτο ματς (πριν τραυματιστει) τα εβαζε ολα. Κι ο Σλουκας. Αλλα δεν παιζει κι ο Κατσιβελης...

Το παιχνιδι ειναι ΤΕΛΙΚΟΣ με κεφαλαια. Κερδιζει ο Ολυμπιακος και τελειωνει απο τωρα το πλεονεκτημα. Χανει και μπλεκεται σε περιπετειες. Αν παει παντως να το χασει πρεπει πασει θυσια να κρατησει τη διαφορα. Γιατι αλλιως παει για νικη στην ΤΣΣΚΑ η οποια φυσικα μονο αδιαφορη δε θα ειναι.

Μπλεξιμο!

Το παιχνιδι ειναι εξαιρετικης δυσκολιας. Η Φενερ θα τα δωσει ολα και ειναι αηττητη εκτος εδρας στον ομιλο ως τωρα. Θελει προσοχη στα ριμπαουντ και φυσικα να μη τους αφησουν να επιβαλλουν το ρυθμο τους. Να τους σπασουν τον τσαμπουκα κοινως... Απο την αρχη!

yorgos
Νίκη του Ολυμπιακού και όχι και πάρα πολύ δύσκολη βλέπω. Με Χάντερ και Ντάνστον ανεβασμένους θα πάρει τα ριμπάουντ κι έτσι δε χάνει, εκτός κι αν κάνει τίποτε κουλά ο Γκάουντλακ.
TakeshyKurosawa
Αγγελόπουλοι διώξτε τους γιατρούς της πλάκας!
Conan1982
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Mar 13 2015, 10:26 ) *
Αγγελόπουλοι διώξτε τους γιατρούς της πλάκας!


Σαφώς και θεωρώ σημαντικό τον ρόλο του Μάντζαρη αλλά δεν πειράζει, ευκαιρία να παίξει στα κρίσιμα ματς περισσότερο ο Σλούκας.
Zephyr
QUOTE(qspock @ Mar 13 2015, 01:11 ) *
Ας παιξει περισσοτερο ο Λαφαγιετ που στο πρωτο ματς (πριν τραυματιστει) τα εβαζε ολα. Κι ο Σλουκας. Αλλα δεν παιζει κι ο Κατσιβελης...


Βασίλης Μουράτος, 20π. + 10 ασσίστ και ένα ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ να ουρλιάζει "MVP wav.gif MVP"
ΥΓ. Και μετά ξύπνησα icon_drunk.gif. Άντε να δούμε τι θα δουμε, μην χάσουμε μονό κ κανέναν άλλο μέχρι να αρχίσει το ματς.
kotzito
Εγώ γιατί πιστεύω ότι αν κερδίσουμε σήμερα θα είναι άνετα σχετικά με διαφορά +10; Σίγουρα η Φενέρ είναι αυτή που καίγεται μάλλον πιο πολύ για την νίκη, ωστόσο σε τέτοιες καταστάσεις ο Ολυμπιακός μου έχει δώσει φέτος την εντύπωση ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την πίεση των ματς που θεωρούνται αμφίρροπα σε σχέση τους Τούρκους. Απλά κλασσικά αν γίνει αυτό, για ένα ημίχρονο θα είναι ντέρμπι το παιχνίδι, και μετά θα πατήσουμε για 5 λεπτά το γκάζι στην επανάληψη και θα ξεφύγουμε.

Βέβαια οι απουσίες είναι σημαντική παράμετρος. Και αυτή την φορά στο 4 υπάρχουν 2 ψηλά παιδιά όπως ο Μπιέλιτσα κι ο Βέσελι, οπότε ο Πρίντεζης θα πρέπει να υπερβεί εαυτόν για να βγει το ματς, γιατί ο Ντάρντεν θα έχει μεγάλο μειονέκτημα. Πιστεύω δεν αποκλείεται να δούμε να παίζουν και Χάντερ - Ντάνστον μαζί ή ένας από τους δύο με τον Καββαδά για λίγη ώρα.
qspock
QUOTE(Zephyr @ Mar 13 2015, 11:15 ) *
Άντε να δούμε τι θα δουμε, μην χάσουμε μονό κ κανέναν άλλο μέχρι να αρχίσει το ματς.

Πχ τον Πριντεζη? Λετε να ξαναφαει απο εκεινο το φαι οταν επαθε γαστρεντεριτιδα? Προσεχε Γιωργο τι σε κερνανε!!!

O Oμπραντοβιτς το ξερει το προβλημα και θα χτυπησει εκει. Στο 4. Θα κυνηγισει να παρει τα φαουλ του Πριντεζη για να τον βγαλει εξω. Πρεπει να προφυλαχτει και να μη πεσει στις παγιδες που θα του βαλουνε οι Τουρκοι.
Manu7
Nτάξει μου κάνετε πλάκα και με Μάντζαρη... Και είναι και ο Κατσίβελης εκτός.

Και οι άλλοι είναι φουλ. Όλοι μέσα...
leonkalf
Aπό Φενέρ δεν παίζει ο Ζόριτς. Εμφάνισε πρόβλημα χθες και έμεινε εκτός..
TakeshyKurosawa
QUOTE (kotzito @ Mar 13 2015, 16:07 ) *
Εγώ γιατί πιστεύω ότι αν κερδίσουμε σήμερα θα είναι άνετα σχετικά με διαφορά +10; Σίγουρα η Φενέρ είναι αυτή που καίγεται μάλλον πιο πολύ για την νίκη, ωστόσο σε τέτοιες καταστάσεις ο Ολυμπιακός μου έχει δώσει φέτος την εντύπωση ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την πίεση των ματς που θεωρούνται αμφίρροπα σε σχέση τους Τούρκους.


Μπα. Εμείς καιγόμαστε περισσότερο! Εκτός αν στόχος μας είναι 3η θέση και τίμιος αποκλεισμός στη Βαρκελώνη!
kotzito
QUOTE(leonkalf @ Mar 13 2015, 17:00 ) *
Aπό Φενέρ δεν παίζει ο Ζόριτς. Εμφάνισε πρόβλημα χθες και έμεινε εκτός..

Άλλο ένα πρόβλημα για εμάς δηλαδή tongue.gif

QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 13 2015, 17:47 ) *
Μπα. Εμείς καιγόμαστε περισσότερο! Εκτός αν στόχος μας είναι 3η θέση και τίμιος αποκλεισμός στη Βαρκελώνη!


Θεωρητικά όντως το ίδιο, απλά η Φενέρ αν χάσει μπορεί να βγει 2η μόνο αν κάνει 3 παραπάνω νίκες από τον Ολυμπιακό σε 4 ματς, ενώ ο Ολυμπιακός αν χάσει και προστατέψει την διαφορά, ακόμα κι αν χάσει στην Μόσχα μπορεί να ελπίζει σε μια ήττα των Τούρκων (με Εφές πιθανότατα). Σίγουρα είναι κρίσιμο το ματς και για τους δύο, αλλά νομίζω ότι εμείς όπως είπα τέτοιες καταστάσεις μπορούμε να τις διαχειριστούμε καλύτερα ίσως. Ελπίζω βέβαια να μην αποδειχτώ γκαντέμης.
salonikatasos
η η φενέρ αν κερδίσει σήμερα είναι 90% 1η στον όμιλο(το 10% είναι οι πιθανότητες να μη χάσει ο ολυμπιακός κανένα ματς μέχρι το τέλος),το οποίο πάει στο 99% αν πάρει και τη διαφορά
Manu7
Καλά το'πατε... Η απουσία του Ζόριτς είναι κακή για μας. Θα παίζει ο Βέσελι 5άρι για αρκετό χρόνο ο οποίος κάνει τη διαφορά.

Στο 4 ειναι μείζον το πρόβλημα. Ο Ντάρντεν θα πάρει χρόνο και ειδικά πάνω στον Μπιέλιτσα έχει μεγάλο πρόβλημα γιατί ο Σέρβος μια χαρά παίζει με πλάτη στο καλάθι. Άσε που ο Ζοτς κάτι τέτοια μις ματς ξέρει να τα εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Ενώ αν λείψει και ο Μάντζαρης δεν θα έχουμε φρέσκα πόδια για τα τρελοκομεία της Φενέρ.

Σήμερα χρειάζεται ξύλο το ματς και να τους αναγκάσουμε σε ατομικές προσπάθειες. Όσο ταλέντο και να έχουν...
SEF7
Ο καλυτερος παικτης της Φενερ ειναι ο Λαφαγιετ και ο 2ος καλυτερος ο Χαντερ.Απο τον Ολυμπιακο δεν υπαρχει κανεις που να προσπαθει ιδιαιτερα.
Manu7
H εκνευριστική ευστοχία τους στα 3ποντα στη 2ρη περίοδο μας σκότωσε. Και ενώ κάναμε την ανατροπή μας.

Ευτυχώς σουτάρουνε άσχημα στις βολές και χάνουμε μόνο με 4.

Με καλά κλεισμένο Σπανούλη, κακό Σλούκα, χωρίς βοήθεια από Λοτζέσκι και στη θέση 4 ο Πρίντεζης να μην έχει ανάσες για να τα δίνει όλα στην άμυνα, η νίκη φαντάζει άθλος του Ηρακλή...
SEF7
H ομαδα παιζει χωρις πενταρια σημερα.Δυστυχως μονο με καρφωμα ξερουν Ντανστον και Χαντερ τι εστι καλαθι.Ας παρουν κανα ριμπαουντ τουλαχιστον που τα εχουν χασει σχεδον ΟΛΑ.
SEF7
Παπαλα.Ηταν πικρο και κρυο...


Η ομαδα εχασε απο μια οχι καλυτερη ομαδα αλλα απο εναν παικτη που ειχε υπερφυσικα ποσοστα ευστοχιας,τον Γουντλογκ και εδωσε ψυχολογια στην ομαδα του.Τζαμπα οι τοσες νικες παμε για την 3η θεση και απο του χρονου παλι.

Το καλοκαιρι ας ελπισουμε να ενισχυθει η ομαδα για 1η φορα μετα απο πολλα πολλα χρονια.
T.W.Is.M.
Ενταξει, χανουμε απο μια "ομαδα" που παιζει με τα isolation του Goudelock και με τριποντα μετα απο τριπλα του Μπιελιτσα. Και μετα θα αποθεωθει(και εδω μεσα) ο Ομπραντοβιτς...
Οταν αποκλειστει με πλεονεκτημα εδρας ομως, να δω τι θα γραφουν ολοι για τον Τσακ Νορις της προπονητικης...
manj13
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 13 2015, 23:28 ) *
Ενταξει, χανουμε απο μια "ομαδα" που παιζει με τα isolation του Goudelock και με τριποντα μετα απο τριπλα του Μπιελιτσα. Και μετα θα αποθεωθει(και εδω μεσα) ο Ομπραντοβιτς...
Οταν αποκλειστει με πλεονεκτημα εδρας ομως, να δω τι θα γραφουν ολοι για τον Τσακ Νορις της προπονητικης...



Ναι αγαπητε αλλα οταν εσυ κερδιζεις με τις λεβεντολεβεντικες μπουκες και τα 3ποντα απο τα 8.5 μετρα του Σπανουλη ειναι ολα ΟΚ???? wink.gifΑν ο Ζοτς -που ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ- παρει μ αυτο το ροστερ την Ευρωλιγκα ειναι ΣΟΒΑΡΟ επιτευγμα.....
SEF7
QUOTE (T.W.Is.M. @ Mar 13 2015, 23:28 ) *
Ενταξει, χανουμε απο μια "ομαδα" που παιζει με τα isolation του Goudelock και με τριποντα μετα απο τριπλα του Μπιελιτσα. Και μετα θα αποθεωθει(και εδω μεσα) ο Ομπραντοβιτς...
Οταν αποκλειστει με πλεονεκτημα εδρας ομως, να δω τι θα γραφουν ολοι για τον Τσακ Νορις της προπονητικης...


Του κ...υ προπονητης ειναι.Προπονητης που τον κανουν μαγκα οι παικτες του και τα υπερογκα μπατζετ του,ειναι απλα καλος διαχειριστης.Προπονητης ηταν ο Ιβκοβιτς που καταφερε με πορδες να βαψει αυγα με 2 προεδρους απο πισω να του παιρνουν παικτες που δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους,και που καταφερε να χτισει καριερες αμπαλων επειδη τους εμαθε μπασκετ.
Σορρυ για το οφοτπικ απλα ηθελα να το αναφερω με αφορμη και τις δηλωσεις που εκανε πριν τον αγωνα και την απαντηση που εδωσε για τον Σπανουλη που μονο μικροπρεπεια και κομπλεξισμο εβγαλε.
manj13
QUOTE(SEF7 @ Mar 13 2015, 23:35 ) *
Του κ...υ προπονητης ειναι.Προπονητης που τον κανουν μαγκα οι παικτες του και τα υπερογκα μπατζετ του,ειναι απλα καλος διαχειριστης.Προπονητης ηταν ο Ιβκοβιτς που καταφερε με πορδες να βαψει αυγα με 2 προεδρους απο πισω να του παιρνουν παικτες που δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους,και που καταφερε να χτισει καριερες αμπαλων επειδη τους εμαθε μπασκετ.
Σορρυ για το οφοτπικ απλα ηθελα να το αναφερω με αφορμη και τις δηλωσεις που εκανε πριν τον αγωνα και την απαντηση που εδωσε για τον Σπανουλη που μονο μικροπρεπει και κομπλεξισμο εβγαλε.




Ε οσο κι αν δεν μας αρεσει αυτα τα δικαιωματα ΤΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ....
T.W.Is.M.
QUOTE(manj13 @ Mar 13 2015, 23:34 ) *
Ναι αγαπητε αλλα οταν εσυ κερδιζεις με τις λεβεντολεβεντικες μπουκες και τα 3ποντα απο τα 8.5 μετρα του Σπανουλη ειναι ολα ΟΚ???? wink.gifΑν ο Ζοτς -που ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ- παρει μ αυτο το ροστερ την Ευρωλιγκα ειναι ΣΟΒΑΡΟ επιτευγμα.....



Μα ο Σφαιροπουλος ή ο Μπαρτζωκας πιο πριν δε θεωρουνται κορυφαιοι της Ευρωπης...
Εγω θα πω το αλλο για τον Ομπραντοβιτς. Αν με αυτο το μπατζετ και τη στηριξη που εχει δεν παει φαιναλ φορ ουτε φετος, τι θα ειναι?

Θα μπορουσε επισης να πει καποιος οτι με 64 ποντους κι απ αυτους οι 6 στο τελευταιο λεπτο δεν κερδιζεις τετοιο ματς. Σωστο, αλλα μετρηστε ποσοι θα ηταν οι ποντοι της Φενερμπαχτσε χωρις τα τριποντα σε μπασκετ αλανας. Κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει... Α ναι, Αρμανι την ελεγαν!
Manu7
Η ομάδα σήμερα έπαιξε χωρίς 2 τεσσάρια, με τον Μάντζαρη κατόπιν ενέσας, με Κατσίβελη εκτός που θα έδινε έξτρα πόδια στην άμυνα όπως στο 1ο παιχνίδι, και τον Σπανούλη να τρώει γονατιά στην αρχή του ματς που δεν σφυρίχτηκε και φάουλ.

Ναι τα ριμπάουντ μας κατέστρεψαν και δεν υπήρχε καμία βοήθεια από τους Σλούκα και Λοτζέσκι αλλά παρόλα αυτά που ανέφερα ήμασταν πόντο πόντο ως ένα σημείο κόντρα σε μια ομάδα που χρειαζόταν εξωπραγματικό ποσοστό στα 3ποντα για να ελέγχει το ματς. Συγκεκριμένα έφτασε στο 11/19 !

Στην 3η περίοδο μάλιστα που είχαμε το μομέντουμ ο Γκάουντλουκ έβαζε τα πάντα για τους κρατήσει μαρκαρισμένος και ακόμη και όταν κάναμε την προσπάθεια από το -9 στο -4 ήρθε ο Μπιέλιτσα για ένα ακόμη step back και τρίποντο...

Ε συγγνώμη αλλά ούτε και γω θα αποθεώσω αυτή την ομάδα που ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς σήμερα αλλά όταν το ματς ήταν ισόπαλο στηρίχτηκε αποκλειστικά σε isolation... Δίνω credit όμως στην άμυνα της αλλά έχει και τα κορμιά για την παίξει.
manosnismo
QUOTE (T.W.Is.M. @ Mar 13 2015, 23:39 ) *
Μα ο Σφαιροπουλος ή ο Μπαρτζωκας πιο πριν δε θεωρουνται κορυφαιοι της Ευρωπης...
Εγω θα πω το αλλο για τον Ομπραντοβιτς. Αν με αυτο το μπατζετ και τη στηριξη που εχει δεν παει φαιναλ φορ ουτε φετος, τι θα ειναι?

Θα παει αφου θα παιξει με παναθηναικο με πλεοντεκτημα
manj13
QUOTE(T.W.Is.M. @ Mar 13 2015, 23:39 ) *
Μα ο Σφαιροπουλος ή ο Μπαρτζωκας πιο πριν δε θεωρουνται κορυφαιοι της Ευρωπης...
Εγω θα πω το αλλο για τον Ομπραντοβιτς. Αν με αυτο το μπατζετ και τη στηριξη που εχει δεν παει φαιναλ φορ ουτε φετος, τι θα ειναι?



Ωπα!!!!Αν ΔΕΝ ΠΑΕΙ φ4 ΚΑΡΑΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!Αν το ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ομως Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ειναι ΕΡΓΟ ΤΟΥ....
bodiroga10
QUOTE (T.W.Is.M. @ Mar 13 2015, 23:28 ) *
Οταν αποκλειστει με πλεονεκτημα εδρας ομως, να δω τι θα γραφουν ολοι για τον Τσακ Νορις της προπονητικης...

προσεχε τι ευχεσαι γιατι η φενερ με το προγραμμα που εχει μονο αν αυτοκτονησει θα χασει την πρωτια του ομιλου ενω ο 4ος του αλλου ομιλου το πιο πιθανο ειναι να ειναι ο παναθηναικος
TakeshyKurosawa
Στο ημίχρονο για κάποιο λόγο προσπαθούσα να κάνω log in και δεν με άφηνε. Ήθελα να γράψω ότι αν δεν δούμε το Σπανούλη και ως σκόρερ στο δεύτερο μισό το παιχνίδι δεν γυρνάει με τίποτα. Τον έκλεισαν καλά και δεν μπορούσε να προσφέρει εκτελεστικά και οι υπόλοιποι πάλι αποδείχθηκαν ανήμποροι στα κρίσιμα να τραβήξουν το σκορ. Κακή ήττα πάλι και το παιχνίδι με την Λαμποράλ θα είναι δύσκολο γιατί θέλουν να κλέψουν τέταρτη θέση από την Εφές!
bbplayer
QUOTE(Manu7 @ Mar 13 2015, 23:40 ) *
Η ομάδα σήμερα έπαιξε χωρίς 2 τεσσάρια, με τον Μάντζαρη κατόπιν ενέσας, με Κατσίβελη εκτός που θα έδινε έξτρα πόδια στην άμυνα όπως στο 1ο παιχνίδι, και τον Σπανούλη να τρώει γονατιά στην αρχή του ματς που δεν σφυρίχτηκε και φάουλ.

Ναι τα ριμπάουντ μας κατέστρεψαν και δεν υπήρχε καμία βοήθεια από τους Σλούκα και Λοτζέσκι αλλά παρόλα αυτά που ανέφερα ήμασταν πόντο πόντο ως ένα σημείο κόντρα σε μια ομάδα που χρειαζόταν εξωπραγματικό ποσοστό στα 3ποντα για να ελέγχει το ματς. Συγκεκριμένα έφτασε στο [b]11/19 ! [/b]

Στην 3η περίοδο μάλιστα που είχαμε το μομέντουμ ο Γκάουντλουκ έβαζε τα πάντα για τους κρατήσει μαρκαρισμένος και ακόμη και όταν κάναμε την προσπάθεια από το -9 στο -4 ήρθε ο Μπιέλιτσα για ένα ακόμη step back και τρίποντο...

Ε συγγνώμη αλλά ούτε και γω θα αποθεώσω αυτή την ομάδα που ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς σήμερα αλλά όταν το ματς ήταν ισόπαλο στηρίχτηκε αποκλειστικά σε isolation... Δίνω credit όμως στην άμυνα της αλλά έχει και τα κορμιά για την παίξει.









...don't post under pressure...
erwi grey
Φερτε πισω τον Μπαρτζωκα.
Πλακα πλακα τον εδεσε κομπο, τον Σφαιροπουλο σημερα ο Ομπραντοβιτς.
TakeshyKurosawa
Τα πράγματα πλέον τείνουν πάρα πολύ προς Φενέρ-Παο, Cska-Μακάμπι, Μπάρτσα-Ολυμπιακός και Ρεάλ-Εφές που πιστεύω θα περάσει τελικά!
salonikatasos
εγώ πάντως μια χαρά επιθετικό πλάνο είδα στη φενέρ. έβαλε τον σαβάς στη βολή να μοιράζει μπαλιές δεξιά κι αριστερά και συνεχώς έβγαινε σε ανισορροπία η άμυνα του ολυμπιακού
όταν κολλούσε έχει τους παίχτες για να κάνουν τις ατομικές ενέργειες και να βάλουν το καλάθι,όπως ο γκάουντλοκ και ο μπιέλιτσα. έτσι κέρδισε ευρωπαϊκό ο ολυμπιακός το 2013 μην ξεχνάμε με τα 5 τρίποντα του σπανούλη,ενώ και σήμερα ούτε από τον ολυμπιακό έλλειψαν τα τυχερά σουτ(σλούκας από τα 9 μέτρα,τρίποντα λαφαγιέτ με πίεση όπως στον γκάουντλοκ)
SEF7
QUOTE (bbplayer @ Mar 13 2015, 23:53 ) *





...don't post under pressure...


Θα βοηθουσε πιστευω να δουμε ποσα απο αυτα τα τριποντα ηταν απο εντελως ελευθερα εως με πολυ καλες προυποθεσεις,και ποσα απο αυτα που εβαλε η Φενερ,ηταν με παικτη κρεμασμενο πανω στον σουτερ,καθως επισης και ποσα απο τα τριποντα του Ολυμπιακου,μπηκαν οταν πλεον το ματς ειχε κριθει..
bodiroga10
επισης για να μην ξεχναμε στον 1ο αγωνα δεν επαιξε ο χικμαν απ την φενερ που ειναι υπερπολυτιμος ειδικα με τον τροπο που εχει χτιστει.
σημερα η ουσιαστικη απουσια του ολυμπιακου ειναι μονο αυτη του πετγουει που θα βοηθουσε πολυ στα ριμπαουντ.
Manu7
QUOTE(bbplayer @ Mar 13 2015, 23:53 ) *





...don't post under pressure...

QUOTE
κόντρα σε μια ομάδα που χρειαζόταν εξωπραγματικό ποσοστό στα 3ποντα για να ελέγχει το ματς. Συγκεκριμένα έφτασε στο 11/19 !


Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις σωστά τι γράφω. 10/18 με τρίποντο του Γκάουντλοκ και 11/19 με τρίποντο του Μπιέλιτσα που πήγε στο +7. Το ματς εκεί τελείωσε. Δεν νομίζω να ξέχασα κάνα τρίποντο. Είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά.
bbplayer
Το χω.καημο να χάσει μια φορά ο Ολυμπιακός κακή η πλειοψηφία των οπαδών.του να πει μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο. Ημουνα νιος και γερασα
T.W.Is.M.
QUOTE(bbplayer @ Mar 13 2015, 23:53 ) *





...don't post under pressure...


Ποσα απο τα 12/21 ηταν σαν τα σημερινα του Γκαουντλοκ και του Μπιελιτσα? Οχι οτι δεν τα εχει αυτα ο Γκαουντλοκ, αλλα απ οτι βλεπω, φετος σουταρει με 48%(συμπεριλαμβανομενων των σημερινων 6/7) και οχι με 85% οπως σημερα. Ο δε Μπιελιτσα σουταρει με 30%! Λιγο χειροτερα απο το 32,5% του Σπανουλη ας πουμε που εχει υπερδιπλασιες προσπαθειες με χειροτερες προυποθεσεις συνηθως. Δεν ηταν και το πιο φυσιολογικο βραδυ λοιπον.
D-Wade
QUOTE(SEF7 @ Mar 13 2015, 23:56 ) *
Θα βοηθουσε πιστευω να δουμε ποσα απο αυτα τα τριποντα ηταν απο εντελως ελευθερα εως με πολυ καλες προυποθεσεις,και ποσα απο αυτα που εβαλε η Φενερ,ηταν με παικτη κρεμασμενο πανω στον σουτερ,καθως επισης και ποσα απο τα τριποντα του Ολυμπιακου,μπηκαν οταν πλεον το ματς ειχε κριθει..

Και τι να λέει? Γιατί ορισμένοι κατηγορείτε το ατομικό ταλέντο?Ναι ο Γκάουντλοκ έβαλε πολλά μαρκαρισμένος. Έχει το ταλέντο να το κάνει. Isolation μπορεί να παίξει. Αυτό παίζει
T.W.Is.M.
QUOTE(bodiroga10 @ Mar 13 2015, 23:43 ) *
προσεχε τι ευχεσαι γιατι η φενερ με το προγραμμα που εχει μονο αν αυτοκτονησει θα χασει την πρωτια του ομιλου ενω ο 4ος του αλλου ομιλου το πιο πιθανο ειναι να ειναι ο παναθηναικος


Το χω υποψη μου... wink.gif

Να κανω και μια προβλεψη? Απο τη Βιτορια θα περασει ενας, ειτε η Φενερμπαχτσε ειτε ο Ολυμπιακος...
manj13
QUOTE(bbplayer @ Mar 14 2015, 00:00 ) *
Το χω.καημο να χάσει μια φορά ο Ολυμπιακός κακή η πλειοψηφία των οπαδών.του να πει μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο. Ημουνα νιος και γερασα



Εχεις καιρο ακομη! tongue.gif Πρεπει να εισαι μικροτερος απο μενα!! 69.gif
bbplayer
den exo ellinika kai de mou einai eukolo apo kinito
TakeshyKurosawa
QUOTE (bbplayer @ Mar 14 2015, 00:00 ) *
Το χω.καημο να χάσει μια φορά ο Ολυμπιακός κακή η πλειοψηφία των οπαδών.του να πει μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο. Ημουνα νιος και γερασα


Η πικρή αλήθεια για πολλούς είναι πως η ομάδα του Ζοτς δεν είναι καφενείο και με τον καιρό έχουν δυναμώσει πολύ. Εγώ αμυντικά τους βλέπω πολύ δουλεμένη ομάδα πλέον και πλέον μπαίνουν στα παιχνίδια με την σωστή ψυχολογία! Διπλό σε Μόσχα και ΣΕΦ είναι μεγάλη δουλειά!
Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι το καλύτερο τετράρι της ευρωλίγκας και φέτος έχει δείξει πολλές φορές ηγετικά προσόντα. Ο Γκάουντλοκ είναι ο μεγαλύτερος μπομπέρ αυτή τη στιγμή. Ο Βέσελι είναι φέτος ο πιο μαχητικός παίχτης της λίγκας. Μπογκντάνοβιτς, Χίκμαν επίσης πολύ καλοί παίχτες! Ένα καθαρό πεντάρι επιπέδου τους λείπει!


Σήμερα με προβλημάτισε πολύ ο Σλούκας! Πάλι έδειξε ατολμία σε πολλά σημεία του παιχνιδιού! Αυτός ο παίχτης ποτέ δεν θα κάνει το βήμα παραπάνω τι να πω!
Manu7
QUOTE(bbplayer @ Mar 14 2015, 00:00 ) *
Το χω.καημο να χάσει μια φορά ο Ολυμπιακός κακή η πλειοψηφία των οπαδών.του να πει μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο. Ημουνα νιος και γερασα

Μεγάλο ψέμα.

Αμέσως έγραψα ότι ήταν καλύτερη η Φενέρ σήμερα. Και γενικά ίσως είναι καλύτερη. Ειδικά σε ρόστερ...

Απλά είπα ότι δεν θα την αποθεώσω κιόλας. Προτιμώ να αποθεώσω το μπάσκετ της Ρεάλ.
salonikatasos
και για να κάνουμε και λίγη πλάκα,υπάρχει κάπου κάποιο τόπικ για ιωάννου και λινάρδο? σήμερα είχαμε πολλά μαργαριτάρια με κορυφαίο αυτό του λινάρδου που έδειχναν το δόντι του χίκμαν στην γραμματεία οι βοηθοί του ζοτς και ο λινάρδος ζητούσε τεχνική ποινή
SEF7
QUOTE (D-Wade @ Mar 14 2015, 00:02 ) *
Και τι να λέει? Γιατί ορισμένοι κατηγορείτε το ατομικό ταλέντο?Ναι ο Γκάουντλοκ έβαλε πολλά μαρκαρισμένος. Έχει το ταλέντο να το κάνει. Isolation μπορεί να παίξει. Αυτό παίζει


Λεει γιατι μιλαμε για το εαν κερδισε σημερα η Φενερ με καποιο πλανο προπονητη,και οχι με το πλανο ξαμολαω τον σκυλο και ο,τι δαγκωσει δαγκωσε..

QUOTE (bbplayer @ Mar 14 2015, 00:00 ) *
Το χω.καημο να χάσει μια φορά ο Ολυμπιακός κακή η πλειοψηφία των οπαδών.του να πει μια καλή κουβέντα για τον αντίπαλο. Ημουνα νιος και γερασα


Φιλε μου δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα και αυτο το γενικευμα.Να σου αντιπαραθεσω το πως αντιμετωπιζετε οι Παναθηναικοι (γενικευοντας και εγω) τον μεγαλυτερο παικτη στην Ευρωλιγκα τον Σπανουλη,τα διαιτητικα,τα νον κολ,τον ΔΓ κλπ κλπ.. Δεν ειναι να τα τσουβαλιαζουμε θαρρω γιατι δεν βγαινει πουθενα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.