Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Play Offs 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
treathitch
Εδώ μπορούμε να γράφουμε σχόλια για τα φετινά πλέι-οφ. Ποιοι θα μπουν, ποιοι μπορεί να μείνουν έξω, τι προτιμά ο ένας και τι ο άλλος κλπ.



Ανατολή

Boston 33-7
Detroit 30-13
Orlando 27-17
Cleveland 23-18
Washington 22-18
Toronto 23-19
Atlanta 17-21
Indiana 19-24
New Jersey 18-23
Chicago 17-24
Charlotte 16-26
Milwaukee 16-26
Philadelphia 16-27
New York 13-28
Miami 8-32




Δύση

New Orleans 29-12
Phoenix 30-13
Dallas 28-13
Denver 25-16
L.A. Lakers 27-13
San Antonio 27-13
Portland 25-17
Golden State 25-18
Utah 24-18
Houston 23-19
Sacramento 18-23
L.A. Clippers 13-25
Memphis 12-30
Seattle 9-33
Minnesota 7-34



Ακριβώς στο μισό της regular season, με μια πρώτη ματιά, οι μεγάλες εκπλήξεις είναι, φυσικά, η Νέα Ορλεάνη, η οποία, στην πιο ασταθή (αλλά και εντυπωσιακή) Δύση (Wild Wild West shot.gif ) που προσωπικά θυμάμαι, φιγουράρει στην πρώτη θέση, η Βοστόνη με το τρομερό ρεκόρ, το Ορλάντο (ο Χάουαρντ είναι ο καλύτερος σέντερ στον κόσμο στα 22 του, ο Χέντο κάνει σεζόν που ο ...Κούκοτς δεν είχε κάνει ποτέ), το Κλίβελαντ (παρά το ροτέισιον των 8-9 παικτών και το αργό ξεκίνημα), η, χωρίς Αρίνας, Ουάσιγκτον, ακόμα δε περισσότερο η ...βρεφική Ατλάντα και η ηρωική (με Ντάνλιβι και Γκρέιντζερ αρχηγούς) Ιντιάνα, οι Νάγκετς (είδες τι κάνει ο Άντονι Κάρτερ και ο Λίνας Κλέιζα; biggrin.gif) ο Κόμπι και η παρέα του στο L.A., ο τρελάρας Νέλι με το B-Diddy και το Μπιέντρινς για Πολεμιστές και το "κουφό" Πόρτλαντ με το πολύ μέλλον.

Αρνητικοί οι Μπουλς, βεβαίως βεβαίως, οι οποίοι πάντως ανεβαίνουν, οι Ράπτορς (έχουν χρόνο, έχουν...), λιγάκι οι Μπακς, πολύ το Μαϊάμι (η χειρότερη ομάδα που πήρε ποτέ πρωτάθλημα), εντελώς το Χιούστον (δώστε τη μπάλα στο Σκόλα, αμάν πια!!!), η Γιούτα (πέφτω από τα σύννεφα) και το Μέμφις φυσικά (καλή η επίθεση, αλλά μαρκάρουν με τα μάτια).

Άντε, με το καλό και στο 2ο γύρο..
NBAholic
Καλώς επέστρεψες, threathich.
Αν τα πράγματα γίνουν όπως πέρυσι, μάλλον θα έχουμε αναλυτικά topics για κάθε σειρά, οπότε είναι καλύτερο στο συγκεκριμένο να γίνουν προβλέψεις και να ειπωθούν γνώμες και προτιμήσεις.

Χωρίς να κοιτάξω προγράμματα, κτλ (ΟΚ, θυμάμαι ότι των Λέικερς θα είναι δύσκολο), κάνω μια πρώτη πρόβλεψη για τα τελικά ρεκόρ μόνο όσων λέω πως θα προκριθούν στα πλέι οφ:

Ανατολή

Boston 65-17
Detroit 58-24
Orlando 51-31
Cleveland 50-32
Toronto 45-37
Washington 44-38
Atlanta 39-43
New Jersey 38-44

Δύση

Phoenix 59-23
Dallas 58-24
Denver 51-31
San Antonio 56-26
New Orleans 53-29
L.A. Lakers 50-32
Utah 50-32
Portland 48-34


Η κατάταξη στη Δύση χωρίς να ληφθεί υπόψη η επιστροφή του ΤΜακ, ακριβώς γιατί ουδείς γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει αυτή...
treathitch
Kαλή η κατάταξή σου, holic και καλώς σε βρήκα (κι εσένα και όλους, δηλαδή wink.gif).

Θεωρώ πως, για κάποιο λόγο, οι Ράπτορς θα ανέβουν περισσότερο και οι Μπουλς θα μπουν στα πλέι-οφ.

Boston 67-15
Detroit 60-22
Orlando 52-30
Τοronto 50-32
Cleveland 44-38
Washington 42-40
Chicago 39-43
Atlanta 37-45

Εδώ, θα γίνει σφαγή. Για κάποιο λόγο, ο Μπάιναμ είναι για μένα ο λόγος της μέχρι τώρα επιτυχίας των Λέικερς, οπότε η 2μηνη απώλειά του, νομίζω ότι θα τους βγάλει εκτός... Πάντως κι εγώ βλέπω πιο πολύ Μάβερικς, παρά Σπερς στη φετινή ρέγκιουλαρ σίζον, οπότε:

Dallas 60-22
Phoenix 58-24
San Antonio 57-25
Denver 50-32
New Orleans 52-30
Utah 49-33
Golden State 47-35
Portland 45-37
Pierce
Ας το παιξω και εγω λιγο πυθία και ας καταθεσω τις προτασεις μου( ρεκορ αφου μασησω και τα υπολοιπα φυλα δαφνης tongue.gif )


Ανατολη


Celtics
Pistons
Magic
Cavaliers
Raptors
Wizards
Pacers
Nets


Δυση

Phoenix
Denver
Mavericks
Spurs
Hornets
Lakers
Jazz
Warriors


ΥΓ: welcome back treathitch και απο εμενα
B for Basketball
Να δωσω και εγω τα φωτα μο biggrin.gif

Boston
Orlando
Detroit
Cleveland
Toronto
Nets
Wizards
Indiana

Phoenix
Dallas
Spurs
Lakers
Denver
Hornets
Jazz
Warriors
morfi
Ήθελα να στείλω pm αλλά δεν τα καταφέρνω (blink.gif) οπότε ο λόγος αυτού του ποστ θα είναι το καλωσόρισμα (θα αποφύγω ακόμα να κάνω προβλέψεις).

Καλώς ήρθες treathitch. biggrin.gif
treathitch
Ευχαριστώ Pierce και Morfi (τι χαμπάρια, φιλαράκο; icon_drunk.gif)
morfi
Θα επιχειρήσω τελικά μία πρόβλεψη αλλά μόνο για τη περιφέρεια της Ανατολής αφού τη Δύση θέλω να τη δω καλύτερα.

Ανατολή

- Μπόστον Σέλτικς (δεν είναι καλύτεροι από τους Πίστονς. Βάζω όμως στη πρώτη θέση τη Βοστόνη γιατί έχει ήδη πάρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα που δύσκολα θα το χάσει)

- Ντιτρόιτ Πίστονς (η πιο σταθερή αξία της Ανατολής, χάνει τη πρώτη θέση για το λόγο που ανέφερα παραπάνω. Οι Πίστονς δείχνουν να αντέχουν στο χρόνο και είναι σαφώς για άλλη μία φορά υποψήφιοι, όχι μόνο για τους τελικούς, αλλά και για το τίτλο του ΝΒΑ. Φέτος τουλάχιστον. Του χρόνου είναι μία άλλη χρονιά laugh.gif)

- Ορλάντο Μάτζικ (μακράν η πιο επικίνδυνη ομάδα της περιφέρειας. Νικάει με άνεση μακρία από το γήπεδό της και αυτό την κάνει ακόμα πιο δυνατή και απρόβλεπτη. Αν είναι φαβορί για να φτάσει έστω στα τελικά της Ανατολής ; Ασφαλώς και είναι, αφού ακόμη και τώρα είναι πολύ δύσκολο να περάσεις από αυτούς. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει και η πιθανότητα να την υποτιμήσουν, τότε προβλέπω κηδείες με κόλυβα σε εξωτικές γεύσεις για τις δύο παραπάνω ομάδες)

- Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (όλοι περίμεναν τη κατάρρευση των Μάγων μετά τον τραυματισμό του Αρίνας. Η ομάδα της πρωτεύουσας όμως, όχι μόνο βρήκε τα πατήματά της, αλλά κατάφερε να υπερβεί τον εαυτό της. Οδηγούμενη από τον All-Star Καρόν Μπάτλερ (που η βελτίωση του δεν έχει σχέση με την απουσία του Αρίνας) είναι ήδη σε τροχιά playoff. Το ερώτημα είναι, πόσο και αν θα είναι καλύτεροι όταν γυρίσει (100% υγιής) ο Αρίνας ; )

-- και περάσαμε στα δύσκολα. Τις παρακάτω δύο θέσεις (5-6) τις διεκδικούν ισάξια οι Καβαλίερς με τους Ράπτορς.
Μη ρωτήσετε γιατί έριξα τους περσινούς φιναλίστ τόσο κάτω. Φέτος απλά δεν πείθουν.
Για τους Ράπτορς, αυτή είναι η υψηλότερη θέση που μπορούν να πάρουν. Θα πάρω λοιπόν το θάρρος να δώσω ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα του Κλίβελαντ που με πειθεί λιιιιίγο περισσότερο από αυτή του Καναδά. Οπότε :

- Κλίβελαντ Καβαλίερς

- Τορόντο Ράπτορς

-- και περνάμε στα ακόμη πιο δύσκολα. Η Ατλάντα Χοκς δείχνουν να έχουν μία από τις δύο τελευταίες θέσεις αλλά οι Πέισερς και οι Νετς δεν θα πέσουν αμάχητοι. Τι γίνεται τώρα :
Οι Χοκς πέρνουν την έβδομη θέση και εξηγώ μετά γιατί. Αν μείνουν έτσι τα πράγματα στις υπόλοιπες δύο ομάδες, τότε οι Νετς θα πάρουν και τη τελευταία θέση που οδηγεί στα playoff. Και είπα "Αν μείνουν έτσι τα πράγματα" γιατί οι Νετς μπορεί να μην έχουν σοβαρά προβλήματα, αλλά οι πολύ σοβαρές απουσίες των Τίνσλει και Ο'Νιλ (εντάξει, πλάκα κάνω για τον Ζερμέιν banana.gif ) την αποδυναμώνουν σε τόσο τραγικό σημείο που χάνουν άνετα ακόμη και από τους Μπακς ! Οπότε :

- Ατλάντα Χοκς (κανονικά θα τους έβαζα μία θέση πιο πάνω, σε αυτή των Ράπτορς. Όμως η απειρία τους καθώς και η έλλειψη ηγέτη (sorry Joe sad.gif ) ορισμένες φορές κάνει μπαμ. Μέσα λοιπόν και η ομάδα της Ατλάντα, αλλά δεν θα είναι και έκπληξη αν μείνει έξω)

- υγιείς Ιντιάνα Πέισερς ή - Νιου Τζέρσει Νετς.

Γιατί άφησα τις υπόλοιπες ομάδες έξω :
Το Σικάγο ούτε για πλάκα δεν με πείθει φέτος, οι Μπακς που τους είχα για μεγάλα πράγματα (και είναι ικανοί) πολύ απλά δεν νικάνε (αμά δεν το έχεις μέσα σου...) ενώ οι Μπόμπκατς έχουν ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμα στη συνέχεια. Αφού η Σάρλοτ δεν κατάφερε πολλά τώρα, γιατί να έχω ελπίδες για τη συνέχεια ; Για τις υπόλοιπες ούτε λόγος και φαντάζομαι καταλαβαίνετε γιατί.
mj23lbj23
H Βοστωνη θα εχει λογικα το καλυτερο ρεκορ σε ολο το ΝΒΑ και την βλεπω γυρω στις 65 νικες μιας και το ρεκορ των 72 η ακομα και των 70 με ηδη 7 ηττες δεν γινεται και λογικα στα τελευταια δυο τρια ματς ο Ριβερς θα ξεκουρασει τους τρεις αστερες.Το Ντιτροιτ δευτερο και το Ορλαντο τριτο αν και το Κληβελαντ αρχιζει και ανεβαινει.Παντως στα playoff αν εξαιρεσουμε την Βοστωνη και το Ντιτροιτ(βεβαιως περυσι ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ειχε αλλη γνωμη και ας μην το περημενε κανεις) που δειχνουν φαβορι υπολογιζω το Κληβελαντ πιο πολυ απο το Ορλαντο.Στην δυση ισως φετος καμια ομαδα να μην φτασει τις εξηντα νικες αλλα ειναι δυσκολα για προβλεψεις μιας και γινεται χαμος.Το μονο που θα πω απο τωρα ειναι το Σαν αντονιο φετος δεν υπαρχει περιπτωση να παει τελικο.Η πιο ευχαριστη εκπληξη για μενα παντως ειναι οι Λεικερς και οχι ας πουμε οι Χορνετς η οι Μπλειζερς.Αλλα φοβαμαι οτι θα ξεφουσκωσουν με τους τραυματισμους που τους βρηκαν.Ισως το Φοινιξ που και αυτο δεν εντυπωσιαζει εχει ενα μικρο προβαδισμα.
Pierce
Ανατολή

Βοστόνη 58-15
Ντιτρόιτ 52-21
Ορλάντο 47-27
Κλήβελαντ 41-33
Ουάσινγκτον 38-35
Τορόντο 37-36
Φιλαδέλφεια 37-37
Ατλάντα 33-40
---
Νιου Τζέρσεϊ 31-43
Ιντιάνα 30-43


Atlanta εχει 9 ματς, @memphis, toronto ,philly, @philly, @indiana, @ New York, orlando, boston @miami
Πιστευω θα παρουν 4-5 παιχνιδια και θα περασουν (; )

New Jersey εχει 8 παιχνιδια ακομα. philly, @detroit ,toronto, @cleveland,@toronto,@ Milwaukee , Charlotte,@ boston. Του βλεπω το πολυ 4 νικες να κανουν, οποτε δυσκολο να μπουν play off

Οι pacers παιζουν σημερα με miami, @boston, @Milwaukee ,Milwaukee ,Atlanta , Philly ,Charlotte, @Washington, New York. To Miami, τα δυο παιχνιδια με το Milwaukee , τους bobcats και τους Νικς τους εχουν. Καθοριστικης σημασιας το παιχνιδι με τους Χωκς, Περισσοτερες ελπιδες απο τους Νετς, αλλα...

Προσωπικη προβλεψη για την 8η θεση, ειναι η Ατλαντα( σωπα πλακα μας κανεις tongue.gif )

Νέα Ορλεάνη 50-22
Σαν Αντόνιο 51-23
Λ.Α Λέικερς 50-24
Γιούτα 48-26
Φοίνιξ 49-24
Χιούστον 49-24
Ντάλας 45-28
Ντένβερ 45-28
---
Γκόλντεν Στέιτ 45-28

3 ομαδες για 2 θεσεις!

Dallas: 9 παιχνιδια , @clippers, golden state, @Lakers,@ Phoenix, Seattle, Utah, @ Portland, @ Seattle, New orleans. Παιχνιδι do or die αυτο με το golden state . Δυσκολο προγραμμα γενικα ,Ξεκιναμε ως βαση τις 3 νικες( Σιατλ μεσα εξω, κλιπερς) και φτανουμε μεχρι και τις 9(εξαιρετικα δυσκολο) . Μαλλον τους βλεπω στις 6 νικες

Denver: 9 παιχνιδια και αυτοι. @ phoenix,phoenix, sacramento , @ Seattle, @clippers, @ golden state, @ Utah, houston,memphis.
Και αυτοι δυσκολο προγραμμα παιζουν στις 4 με 6 νικες και αυτοι , Εξαιρετικης σημασιας και εδω το ματς με τους γουοριορς και το αν θα παρουν πανω απο 2 νικες στα παιχνιδια με το φοινιξ τη Γιουτα και το Χιουστον


Warriors: 9 games, @ san antonio, @ dallas, @ memphis , @ new orleans, sacramento ,denver, clippers, @phoenix, seattle

αυτοι και αν εχουν δυσκολο προγραμμα. Απο τα πρωτα 4 παιχνιδια ειναι πολυ πιθανο να φυγουν με μια μονο νικη. Μετα θα παρουν Σακραμεντο κλιπερς ,Σιατλ .

Προσωπικη προβλεψη. Το Νταλας + τον νικητη του παιχνιδιου golden state -denver
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Mar 31 2008, 14:58 ) *
Ανατολή

Βοστόνη 58-15
Ντιτρόιτ 52-21
Ορλάντο 47-27
Κλήβελαντ 41-33
Ουάσινγκτον 38-35
Τορόντο 37-36
Φιλαδέλφεια 37-37
Ατλάντα 33-40
---
Νιου Τζέρσεϊ 31-43
Ιντιάνα 30-43
Atlanta εχει 9 ματς, @memphis, toronto ,philly, @philly, @indiana, @ New York, orlando, boston @miami
Πιστευω θα παρουν 4-5 παιχνιδια και θα περασουν (; )

New Jersey εχει 8 παιχνιδια ακομα. philly, @detroit ,toronto, @cleveland,@toronto,@ Milwaukee , Charlotte,@ boston. Του βλεπω το πολυ 4 νικες να κανουν, οποτε δυσκολο να μπουν play off

Οι pacers παιζουν σημερα με miami, @boston, @Milwaukee ,Milwaukee ,Atlanta , Philly ,Charlotte, @Washington, New York. To Miami, τα δυο παιχνιδια με το Milwaukee , τους bobcats και τους Νικς τους εχουν. Καθοριστικης σημασιας το παιχνιδι με τους Χωκς, Περισσοτερες ελπιδες απο τους Νετς, αλλα...

Προσωπικη προβλεψη για την 8η θεση, ειναι η Ατλαντα( σωπα πλακα μας κανεις tongue.gif )

Νέα Ορλεάνη 50-22
Σαν Αντόνιο 51-23
Λ.Α Λέικερς 50-24
Γιούτα 48-26
Φοίνιξ 49-24
Χιούστον 49-24
Ντάλας 45-28
Ντένβερ 45-28
---
Γκόλντεν Στέιτ 45-28

3 ομαδες για 2 θεσεις!

Dallas: 9 παιχνιδια , @clippers, golden state, @Lakers,@ Phoenix, Seattle, Utah, @ Portland, @ Seattle, New orleans. Παιχνιδι do or die αυτο με το golden state . Δυσκολο προγραμμα γενικα ,Ξεκιναμε ως βαση τις 3 νικες( Σιατλ μεσα εξω, κλιπερς) και φτανουμε μεχρι και τις 9(εξαιρετικα δυσκολο) . Μαλλον τους βλεπω στις 6 νικες

Denver: 9 παιχνιδια και αυτοι. @ phoenix,phoenix, sacramento , @ Seattle, @clippers, @ golden state, @ Utah, houston,memphis.
Και αυτοι δυσκολο προγραμμα παιζουν στις 4 με 6 νικες και αυτοι , Εξαιρετικης σημασιας και εδω το ματς με τους γουοριορς και το αν θα παρουν πανω απο 2 νικες στα παιχνιδια με το φοινιξ τη Γιουτα και το Χιουστον
Warriors: 9 games, @ san antonio, @ dallas, @ memphis , @ new orleans, sacramento ,denver, clippers, @phoenix, seattle

αυτοι και αν εχουν δυσκολο προγραμμα. Απο τα πρωτα 4 παιχνιδια ειναι πολυ πιθανο να φυγουν με μια μονο νικη. Μετα θα παρουν Σακραμεντο κλιπερς ,Σιατλ .

Προσωπικη προβλεψη. Το Νταλας + τον νικητη του παιχνιδιου golden state -denver

όντως το Γκόλντεν Στέιτ έχει το χειρότερο πρόγραμμα
πολύ θα ήθελα να κάνουν ένα αρνητικό σερί οι ρόκετς και να μείνουν αυτοί έξω,
είδα το πρώτο ημίχρονο με τους Σπέρς χθες και ήταν μία απογοήτευση, δεν έχουν καθόλου inside game και
δεν νομίζω ότι με τέτοιες προυποθέσεις θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί όση άμυνα και να παίξουν

επίσης
είναι πολύ πιθανόν να μείνει ομάδα με 50 νίκες εκτός blink.gif δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην ιστορία
Pierce
το houston εχει 4 εκτος συνεχομενα sacramento, portland ,seattle, Clippers, εντος seattle, phoenix , εκτος denver utah και εντος clippers.
Κουτσα στραβα 4 νικες θα τις κανουν πιστευω sarounas και θα κρατησουν την θεση τους (δυστυχως, ή ευτυχως) και στα play offs αλλα και στην καταταξη.
red pyramid88
Εγώ πάντως θα ήθελα να δώ κάποια ομάδα με νέους παίκτες και όχι παλιότερες δυνάμεις. Θα προτιμούσα για παράδειγμα να δώ Hornets - Magic στο τελικό παρά Lakers - Celtics. Βέβαια αυτό θα σήμαινε έξω το L.A. , αλλά το βλέπω ως μία πολύ ωραία εκδοχή του τι μπορεί να συμβεί.

Απο εκεί και πέρα, απο Δύση φαβορί δεν υπάρχει,ενώ για ανατολή για κάποιο λόγο δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει η Boston και το Detroit, αλλά κάποιος εκ των Orlando και Cleveland. Θα δούμε τι θα γίνει.
Pierce
αρκετα ριζοσπαστικος , ειδικα για το cleveland, αμφιβαλω αν ο ιδιος ο lebron το πιστευει tongue.gif
red pyramid88
QUOTE(pierce21 @ Apr 1 2008, 23:16 ) *
αρκετα ριζοσπαστικος , ειδικα για το cleveland, αμφιβαλω αν ο ιδιος ο lebron το πιστευει tongue.gif



Χαχα, ντάξει, εδώ μιλάει το προαίσθημα tongue.gif όχι η λογική. Και μάλλον μόνο λόγο LeBron υπάρχουν πιθανότητες.
B for Basketball
Λοιποοοον....

Η τελευταια θεση στα playoff παιζεται αγρια!!
Dallas,Golden State, Denver
Aν δεν υπηρχε αυτος ο τραυματσμος του Dirk τα πραγματα μπορει να ηταν αλλιως αλλα...

Προσωρινη βαθμολογια!

7. Dallas 46-28
8. Denver 46-29
9. Golden State 45-29


Και εχουμε και λεμε

Dallas schedule

vs Golden State
@ LA Lakers
@ Phoenix
vs Seattle
vs Utah
@ Portland
@ Seattle
vs New Orleans


Denver Schedule

vs Sacramento
@ Seattle
@ LA Clippers
@ Golden State
@ Utah
vs Houston
vs Memphis

Golden state Schedule


@ Dallas
@ Memphis
@ New Orleans
vs Sacramento
vs Denver
vs LA Clippers
@ Phoenix
vs Seattle


Oπως βλεπουμε λοιπον η 8η θεση θα κριθει στα παιχνιδια
Golden Stave vs Dallas
Denver vs Golden State

Αλλα η ομαδα με την πιο δυσχερη θεση ειναι το Dallas
εχοντας θεωρητικα το πιο δυσκολο προγραμμα με Lakers, Golden State.Phoenix, Utah, New Orleans
To Denver ειναι με το ενα ποδι μεσα αρκει να κερδισει το Golden state και μετα ακολουθουν 2 δυσκολα παιχνιδια με Utah , Ηοuston
Kαι τελος βλεπω το GoldeN state να μενει εκτος (ολα θα κριθουν στο παιχνιδι με το Dallas και μετα στο Denver) και ακομη θα αντιμετωπισουν Phoenix -Hornets!

Aποψη μου κερδισμενοι θα βγουν οσοι κανουν τις λιγοτερες ηττεσ στα δυσκολα παιχνιδια! laugh.gif
Rondo
QUOTE(B for Basketball @ Apr 2 2008, 14:54 ) *
Λοιποοοον....

Η τελευταια θεση στα playoff παιζεται αγρια!!
Dallas,Golden State, Denver
Aν δεν υπηρχε αυτος ο τραυματσμος του Dirk τα πραγματα μπορει να ηταν αλλιως αλλα...

Προσωρινη βαθμολογια!

7. Dallas 46-28
8. Denver 46-29
9. Golden State 45-29
Και εχουμε και λεμε

Dallas schedule

vs Golden State
@ LA Lakers
@ Phoenix
vs Seattle
vs Utah
@ Portland
@ Seattle
vs New Orleans
Denver Schedule

vs Sacramento
@ Seattle
@ LA Clippers
@ Golden State
@ Utah
vs Houston
vs Memphis

Golden state Schedule


@ Dallas
@ Memphis
@ New Orleans
vs Sacramento
vs Denver
vs LA Clippers
@ Phoenix
vs Seattle
Oπως βλεπουμε λοιπον η 8η θεση θα κριθει στα παιχνιδια
Golden Stave vs Dallas
Denver vs Golden State

Αλλα η ομαδα με την πιο δυσχερη θεση ειναι το Dallas
εχοντας θεωρητικα το πιο δυσκολο προγραμμα με Lakers, Golden State.Phoenix, Utah, New Orleans
To Denver ειναι με το ενα ποδι μεσα αρκει να κερδισει το Golden state και μετα ακολουθουν 2 δυσκολα παιχνιδια με Utah , Ηοuston
Kαι τελος βλεπω το GoldeN state να μενει εκτος (ολα θα κριθουν στο παιχνιδι με το Dallas και μετα στο Denver) και ακομη θα αντιμετωπισουν Phoenix -Hornets!

Aποψη μου κερδισμενοι θα βγουν οσοι κανουν τις λιγοτερες ηττεσ στα δυσκολα παιχνιδια! laugh.gif

Κόλαση....Χρόνια είχε να είναι τόσο ενδιαφέρουσα η κανονική περίοδος....
benchwarmer
Και βεβαια εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον, καθως δεν ειναι απλως μια 8η θεση (οπως στην Ανατολη).. Οποιαδηποτε απο αυτες τις ομαδες μπορει καλλιστα να φτασει στους τελικους...
Mamuwalde
σε αυτή τη φετινή Δύση γίνεται χαμός . όπως και να ζευγαρώσουν οι 8 της δύσης είναι σχεδόν 50-50 .

εγώ θα έδινα μικρό μειονέκτημα σε Χιούστον γιατί νομίζω ότι δε θα αντέξουν μόνο με το Τ-ΜΑC . με τους υπόλοιπους θα γίνει σφαγή
Pierce
οι nuggets αυτοκτονησαν για δευτερο σερι παιχνιδι( με τον καρμελο παλι να βγαζει ματια) με αντιπαλο το Σιατλ (!!) αυτη τη φορα. Παλι καλα για αυτους που και το γκολντεν Στειτ αυτο το καιρο ειναι για τα μπαζα(αχ βρε τζακσον). Εχουν και οι δυο 46-31 , ενω κομβικοτατο ειναι το μεταξυ τους παιχνιδι της Πεμπτης...
Για τους ναγκετς μενουν @LAC @GSW - @UTA HOU
ενω για τους γουοριορς SAC - DEN - LAC - @PHX

Σφαγη!
captain charisma
θελω να πιστευω οτι θα προκριθουν οι γουοριορς εστω και τη τελευταια στιγμη αντι του ντενβερ γατι οι ναγκετς ειναι αντιπαθητικη ομαδα...ο τζακσον πρεπει να συνελθει αν θελουν να προλαβουν το τρενο των πλειοφς οι γουοριορς
B for Basketball
QUOTE(big dirk @ Apr 7 2008, 13:51 ) *
θελω να πιστευω οτι θα προκριθουν οι γουοριορς εστω και τη τελευταια στιγμη αντι του ντενβερ γατι οι ναγκετς ειναι αντιπαθητικη ομαδα...ο τζακσον πρεπει να συνελθει αν θελουν να προλαβουν το τρενο των πλειοφς οι γουοριορς

Εγω θελω να περασουν κ το Νενβερ και οι Γουοριορς ωστε να μεινει εκτος το Νταλλας!
Αλλα αυτο δεν γινεται...Μπορει μαθηματικα το Νταλλας να μην εχει προκριθει αλλα θελει τουλαχιστον 2 νικες σε 5 παιχνιδιδια για να εξασφαλισει την εισοδο στα play off!Δυσκολο??? Μπα....Αν νικησει seatle (x2) και Portland it's ok!
Και δυστυχως προβλεπω τον Μπαρον να μενει εκτος!
captain charisma
κι ομως αυτο δεν μπορει να γινει γιατι το νταλας ειναι εχει 2 ηττες λιγοτερες απο τις αλλες 2 ομαδες και εχει πιο βατο προγραμμα απο οτι οι γουοριορς..και η τελευταια θεση θα κριθει στην αναμετρηση γουοριος ναγκετς
red pyramid88
QUOTE(big dirk @ Apr 7 2008, 20:22 ) *
κι ομως αυτο δεν μπορει να γινει γιατι το νταλας ειναι εχει 2 ηττες λιγοτερες απο τις αλλες 2 ομαδες και εχει πιο βατο προγραμμα απο οτι οι γουοριορς..και η τελευταια θεση θα κριθει στην αναμετρηση γουοριος ναγκετς



Μπα, δεν συμφωνώ. Όλα τα ματς θα είναι σημαντικά, κυρίως γιατί και οι 2 ομάδες δείχνουν ασταθείς, οπότε ότι και να γίνει μια νίκη δεν εξασφαλίζει κάτι.

Και εγώ υποστηρίζω Warriors, αλλά έχω κακό προαίσθημα δυστηχώς. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά νομίζω ότι οι Carmello-Iveroson έχουν πιο πολλές πιθανότητες να κάνουν τη ζημιά.
ilias77
Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: 108-96

Με τον Κρις Πολ να βάζει την υπογραφή του (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 13 ασίστ) οι Χόρνετς επικράτησαν των Ουόριορς και ισοφάρισαν το ρεκόρ της ομάδας με την 54η φετινή τους νίκη.

Ήταν η 11η σερί εντός έδρας νίκη για τη Νέα Ορλεάνη, που συνεχίζει στην πρώτη θέση της Δύσης. "Πιστεύω ότι αυτή ομάδα είναι ο... MVP. Κάνουμε μια φανταστική χρονιά" παραδέχτηκε ο Πολ, που είδε τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς να προσθέτει 25 πόντους.

Νιου Ορλίνς Χόρνετς: Στογιάκοβιτς 25, Ουέστ 25, Τσάντλερ 11, Πίτερσον 5, Πολ 16, Ουέλς 8, Άρμστρονγκ, Πάργκο 15, Ράιτ 3, Μπόουεν.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Τζάκσον 6, Χάρινγκτον 16, Μπιέντρινς 17, Έλις 35, Ντέιβις 17, Αζουμπούκε 3, Ράιτ 2, Μπαρνς, Μπελινέλι.

Φοίνιξ Σανς-Ντάλας Μάβερικς: 98-105

Οι Μάβερικς ολοκλήρωσαν την αντεπίθεση τους με τον καλύτερο τρόπο, εξασφαλίζοντας την εκτός έδρας νίκη επί των Σανς. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 32 πόντους οδηγώντας το Ντάλας σε ένα σερί 16-0 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, που ανέτρεψε το -13 για την ομάδα του.

Το μυστικό για τους "Τεξανούς" ήταν η άμυνα τους. Με πρωταγωνιστή στα... μετόπισθεν τον Τζέισον Κιντ δέχτηκαν μόλις 9 πόντους από το Φοίνιξ στην τελευταία περίοδο.

Φοίνιξ Σανς: Χιλ 6, Στούνταμαϊρ 31, Ο'Νιλ 13, Μπελ 10, Νας 14, Μπαρμπόσα 2, Ντιό 15, Γκίριτσεκ 7.

Ντάλας Μάβερικς: Χάουαρντ 24, Νοβίτσκι 32, Νταμπίερ 8, Τέρι 12, Κιντ 8, Μπας 19, Χάουαρντ, Τζόουνς, Λου, Τζορτζ 2, Ράιτ.

Ιντιάνα Πέισερς-Μιλγουόκι Μπακς: 105-97

Ο Τράβις Ντέινερ έκανε τη διαφορά για τους Πέισερς. Ο αναπληρωματικός πόιντ-γκαρντ της Ιντιάνα πέτυχε τους 15 από τους 18 πόντους του στην τελευταία περίοδο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί των Μπακς.

Ιντιάνα Πέισερς: Ντανλίβι 17, Μέρφι 13, Φόστερ 16, Γκρέιτζερ 27, Μάρεϊ 8, Ο'Νιλ 1, Ντάνιελς 5, Ντέινερ 18, Ουίλιαμς.

Μιλγουόκι Μπακς: Μέισον 16, Βιλανουέβα 22, Μπόγκατ 16, Ρεντ 24, Σέσιονς 8, Ράφιν, Σίμονς 11, Άιβι.

Μαϊάμι Χιτ-Ντιτρόιτ Πίστονς: 75-91

Ο Φλιπ Σόντερς συνεχίζει να ξεκουράζει τους βασικούς του παίκτες ενόψει πλέι-οφ, αλλά αυτο δεν... εμποδίζει τους Πίστονς να συνεχίζουν τις νίκες. Κόντρα στους Χιτ ο πάγκος του Ντιτρόιτ έκανε τη διαφορά, με προεξέχοντα τον Ρόντνεϊ Στάκεϊ που είχε 19 πόντους.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη επικράτηση για τα "Πιστόνια" που εξασφάλισαν και μαθηματικά τη δεύτερη θέση της Ανατολής. Όσο για το Μαϊάμι; Είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει στην τελευταία θέση του ΝΒΑ, που τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε ότι αφορά το ντραφτ του Ιουνίου.

Μαϊάμι Χιτ: Ντέιβις 11, Μπαρόν 20, Μπλάουντ 10, Κουκ 2, Κουίν 14, Άντονι 4, Λάσμε 5, Ουίλιαμς, Αχέρν 9.

Ντιτρόιτ Πίστονς: Πρινς 14, Μαξίελ 10, Ουάλας 4, Αφλάλο 10, Μπίλαπς 8, Τζόνσον 2, Στάκεϊ 19, Ντίξον 10, Ράτλιφ, Χέιζ 10, Χέρμαν 4, Σαμπ.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Σαν Αντόνιο Σπερς: 65-72

Οι Σπερς στηρίχτηκαν στην άμυνα τους για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μπλέιζερς και να συνεχίσουν την κούρσα τους για την εξασφάλιση του καλύτερου ρεκόρ στη Δύση. Και κόντρα στους Μπλέιζερς αυτή τους έβγαλε ασπροπρόσωπους.

Με τον Τιμ Ντάνκαν να σκοράρει 27 πόντους και να μαζεύει 11 ριμπάουντ τα "Σπιρούνια" επικράτησαν για 12η σερί φορά του Πόρτλαντ, το οποίο έχασε τον Τζόελ Πρζιμπίλα ως το τέλος της σεζόν.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Τζόουνς, Άλριτζ 12, Πρζιμπίλα 4, Ρόι 18, Μπλέικ 7, Άουτλο 14, Τζακ 6, Φρέι 2, Ροντρίγκεζ, ΛαΦρεντζ 2.

Σαν Αντόνιο Σπερς: Μπόουεν 10, Ντάνκαν 27, Ομπέρτο 3, Φινλεϊ 7, Πάρκερ 8, Τζινόμπιλι 10, Τόμας 2, Βον, Ουντόκα 5, Στούνταμαϊρ, Μπόνερ.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μέμφις Γκρίζλις: 101-113

Ο Μάικ Μίλερ πήρε το... όπλο του κι εκτέλεσε τους Τίμπεργουλβς. Ο γκαρντ του Μέμφις που είχε 34 πόντους (και 10 ριμπάουντ) με 8/12 τρίποντα, έβαλε την υπογραφή του στη... σπάνια νίκη της ομάδας του.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Μπρούερ 4, Γκόμες 19, Τζέφερσον 18, Γιάριτς 6, Φόι 17, Σνάιντερ 11, ΜακΚαντς 16, Σμιθ 8, Ρίτσαρντ 2.

Μέμφις Γκρίζλις: Γκέι 23, Ουόρικ 20, Μίλισιτς 12, Μίλερ 34, Κόνλεϊ 4, Κόλινς 2, Κρίτεντον, Λάουρι 9, Ναβάρο 9.

Νιου Γιορκ Νικς-Ορλάντο Μάτζικ: 100-90

Η βραδιά των... τιμών του Πάτρικ Γιούιν συνοδεύτηκε με νίκη για τους Νικς, που επικράτησαν των Μάτζικ, βάζοντας τέλος στο αρνητικό τους σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών. Ο ρούκι Ουίλσον Τσάντλερ έκανε ρεκόρ με 23 πόντους.

Νιου Γιορκ Νικς: Τζέφρις 4, Λι 13, Ράντολφ 20, Τσάντλερ 23, Κρόφορντ 11, Ρόμπινσον 12, Τζόουνς 13, Μπάλκμαν, Μόρις 2, Κόλινς 2.

Ορλάντο Μάτζικ: Λιούις 6, Τούρκογλου 22, Χάουαρντ 13, Έβανς 16, Νέλσον 19, Γκάριτι 4, Φόιλ 2, Μπόγκανς 4, Ντούλινγκ 4.

Σακραμέντο Κινγκς-Λος Άντζελες Λέικερς: 92-114

Πριν το παιχνίδι ο Φιλ Τζάκσον είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς προτείνοντας του ακόμη και τη συνάντηση με ψυχολόγο για να καταπολεμήσει την αστάθεια του.

Ο Σέρβος φόργουορντ "απάντησε" με 21 πόντους (με 5 τρίποντα) και 14 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας), βάζοντας τη σφραγίδα του στην εκτός έδρας νίκη των Λέικερς. "Θέλουμε διάρκεια. Τον χρειαζόμαστε και θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται, αν δηλαδή μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτόν" σχολίασε ο προπονητής του Λος Άντζελες.

Σακραμέντο Κινγκς: Αρτέστ 19, Μουρ 10, Χέιζ 10, Μάρτιν 22, Τζόνσον 3, Γκαρσία 4, Ντούμπι 5, Ουίλιαμς 12, Σάλμονς 7.

Λος Άντζελες Λέικερς: Ραντμάνοβιτς 21, Όντομ 16, Γκασόλ 20, Μπράιαντ 29, Φίσερ 7, Φάρμαρ 5, Βούγιασιτς 14, Τουριάφ 2, Νιουμπλ, Μπενζά.

Σιάτλ Σουπερσόνικς-Ντένβερ Νάγγετς: 151-147

Οι Νάγγετς πάτησαν το... γκάζι άλλη μια φορά, αλλά η επίθεση δεν ήταν αρκετή για να τους χαρίσει τη νίκη. Παρά τους 64 πόντους των Άντονι-Άιβερσον οι αδιάφοροι Σόνικς κατάφεραν να τους ρίξουν στο καναβάτσο, έστω και στη δεύτερη παράταση.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 37 πόντους κι ο Τζεφ Γκριν με άλλους 35 σημείωσαν ρεκόρ καριέρας, υποχρεώνοντας το Ντένβερ να παραμείνει στην 8η θέση της Δύσης και να ισοβαθμεί με τους Ουόριορς.

"Νύχτα... καριέρας από δύο παίκτες. Τι άλλο να πούμε" σχολίασε μετά το ματς ο απογοητευμένος Άλεν Άιβερσον.

Σιάτλ Σουπερσόνικς: Γκριν 35, Κόλισον 19, Πετρό 6, Ντουράντ 37, Ουάτσον 16, Έλσον 6, Ράιντνουρ 19, Μάρσαλ 2, Ουίλκινς 11, Γκρίφιν.

Ντένβερ Νάγγετς: Άντονι 38, Μάρτιν 22, Κάμπι 12, Άιβερσον 26, Κάρτερ 11, Ναχέρα 10, Σμιθ 11, Κλέιζα 17.

Λος Άντζελες Κλίπερς-Χιούστον Ρόκετς: 79-105

Με όπλο τον πλουραλισμό τους (6 παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων) οι Ρόκετς επικράτησαν εκτός έδρας των Ρόκετς και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ.

"Ξέραμε ότι θα περάσουμε στα πλέι-οφ. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε όταν πάμε εκεί. Το να προκριθείς ήταν λίγο ως πολύ εύκολο και δεν θέλουμε να πανηγυρίσουμε για αυτό ακριβως" σχολίασε ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Λος Άντζελες Κλίπερς: Μαγκέτι 3, Μπραντ 19, Πάουελ 22, Ρος, Νάιτ 1, Θόρτον 8, Μόμπλεϊ 11, Ντικάου 9, Φαζέκας, Πάρκερ 6, Ουίλιαμς.

Χιούστον Ροκετς: Μπατίερ 11, Σκόλα 16, Μουτόμπο 8, ΜακΓκρέιντι 13, Τζάκσον 12, Χεντ 15, Λάντρι 4, Μπρουκς 18, Χέιζ 4, Νόβακ 2, Χάρις 2, Γουντς.

Ανατολή

Βοστόνη 61-15 (1)
Ντιτρόιτ 55-21 (2)
Ορλάντο 48-28 (3)
Κλήβελαντ 42-35
Ουάσινγκτον 40-37
Φιλαδέλφεια 39-38
Τορόντο 38-39
Ατλάντα 36-41
---
Ιντιάνα 33-44
Νιου Τζέρσεϊ 32-45
Σικάγο 30-46
Σάρλοτ 29-48
Μιλγουόκι 26-50
Νέα Υόρκη 21-56
Μαϊάμι 13-64

Δύση

Νέα Ορλεάνη 54-22
Σαν Αντόνιο 53-24
Λ.Α Λέικερς 53-24
Γιούτα 51-26
Χιούστον 52-25
Φοίνιξ 51-26
Ντάλας 48-29
Ντένβερ 46-31
---
Γκόλντεν Στέιτ 46-31
Πόρτλαντ 38-39
Σακραμέντο 36-41
Λ.Α Κλίπερς 23-54
Μέμφις 21-56
Μινεσότα 19-57
Σιάτλ 18-59
sport24.gr
Gravedigger
QUOTE(ilias77 @ Apr 8 2008, 00:50 ) *
............................

Και η πρόβλεψη σου είναι......?
morfi
QUOTE(Gravedigger @ Apr 8 2008, 01:00 ) *
Και η πρόβλεψη σου είναι......?

Ότι θα έρθει το τέλος που ετοιμάζεται με απίστευτη υπομονή εκατοντάδες-ίσως και χιλιάδες χρόνια από τα λαμόγια (Νεφελίμ).

69.gif
NBAholic
Ilias77, είσαι εκτός θέματος. Υπάρχει ειδικό τόπικ για τα αποτελέσματα της σεζόν: http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...topic=3652&st=0
sarounas
QUOTE(B for Basketball @ Apr 7 2008, 19:41 ) *
Και δυστυχως προβλεπω τον Μπαρον να μενει εκτος!

πως να περάσει όταν ο Στέφος biggrin.gif κοιμάτε τον ύπνο του δικαίου...
B for Basketball
Και μετα την ηττα του Golden State 114-105 , Το Denver κερδισε εδαφος.

Εχουν αλλους 3 αγωνες εκαστος

Denver
@ Utah
vs Houston
vs Memphis

Golden State
vs LA Clippers
@ Phoenix
vs Seattle

Το Golden State πρακτικα εχει πιο ευκολο προγραμμα...Ενω το Denver δοκιμαζετε σε Utah-Huston.

Πιθανοτητες προκρισης Denver (To πιθανοτερο δηλαδη)

1. 3 νικες περναει !
2. 2 νικες το Denver , 3 νικες το Golden State περναει το Denver λογω ισοβαθμιας (υπερτερει στα μεταξυ τους παιχνιδια 3-1)
3. 1 νικη το Denver ,2 νικες το Golden State (ιδια περιπτωση με το παραπανω)

Πιθανοτητες προκρισης Golden State (λεμε τωρα)

1. 3 νικες εναντια 1 νικης του Denver
2. 2 νικες και καμια το Denver


Το Denver κατα πασα πιθανοτητα αν κερδισει εστω το Memphis και σε πιθανη ηττα του Golden State vs Phoenix τα πραγματα τελειωνουν και ο Baron θα παει στους Lakers απο του χρονου!! tongue.gif
captain charisma
για την πρωτη θεση σε ισοβαθμια μεταξυ λεικερς σπερς χορνετς ποιος βγαινει πρωτος?
σε ισοβαθμια για τις θεσης 3 4 5 6 μεταξυ σπερς ροκετς τζαζ σανς πως παει η καταταξη?
απορια το εχω
captain charisma
τα ζευγαρια

ανατολη

boston vs atlanta
detroit vs philadelphia
orlando vs toronto
cleveland vs washighton

δυση

lakers vs denver
new orleans vs dallas
san antonio vs phoenix
utah vs houston
PanosIlio
Τι ωραία παιχνίδια που θα γίνουν στη Δύση, μακάρι να καταφέρω να δω μερικά 41.gif 41.gif 41.gif
treathitch
Έφτασε επιτέλους η αγαπημένη αυτή στιγμή!


Προβλέψεις

Ανατολή:
Boston vs Atlanta sweep
Detroit vs Philadelphia Detroit in 6 games
Orlando vs Toronto Orlando in 7 games
Cleveland vs Washington Cleveland in 7

Δύση:
L.A. Lakers vs Denver L.A. Lakers in 6 games
New Orleans vs Dallas Dallas in 6 games
San Antonio vs Phoenix San Antonio in 6 games
Houston vs Utah Houston in 7 games
NBAholic
Εντός ολίγου ανοίγουν τα threads των αντίστοιχων σειρών.
Gravedigger
Ας πω και εγώ τις προβλέψεις μου...!

Boston-Atlanta (Boston in 5)
Detroit-Philadelphia (Detroit in 6)
Orlando-Toronto (Orlando in 6)
Cleveland-Washington (Cleveland in 7)

LA Lakers-Denver (LA in 6)
New Orleans-Dallas (Dallas in 7) wink.gif
San Antonio-Phoenix (San Antonio in 7)
Houston-Utah (Utah in 6)
benchwarmer
Επιτέλους!!! Ώρα για μπάσκετ!!!

Ανατολή

Λίγο πολύ προβλέψιμος ο πρώτος γύρος εδώ. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα οι 4 μεγάλοι...

Boston vs Atlanta: Όσο συμπαθείς και να μου είναι η Ατλάντα και αντιπαθείς οι Μπόστον, δεν νομίζω να υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι θα γίνει.. Μπόστον σε 5
Detroit vs Philadelphia: Το Ντιτροιτ σίγουρα δεν είναι αυτό που ήταν πριν κάποια χρόνια, η Φιλαδελφια είναι μια έκπληξη φέτος, αλλά και πάλι η διαφορά είναι μεγάλη. Ντιτροιτ σε 5
Orlando vs Toronto: Το Ορλαντο μπορει να ειναι η μεγαλη εκπληξη φετος. Δεν νομίζω οι "Ευρωπαίοι" να έχουν καμία τύχη εδώ... Ορλαντο σε 4
Cleveland vs Washington. Ίσως το μόνο που σηκώνει μια κουβέντα παραπάνω. Οι Γουασιγκτον ειναι σιγουρα πολυ καλη ομαδα, ενω η ανταλλαγη για τους Κλιβελαντ δεν εχει δουλεψει οπως θα περιμεναν... Παρολα αυτα, νομιζω οτι ο Λεμπρον θα ειναι αυτος που θα κανει τη διαφορα. Κλιβελαντ σε 6

[/u]Δυση[u]

Χαμος.. Οτι και να πεις εδω, μπορει να εκτεθεις...

LA vs Denver: Σαφώς και οι Λεικερς ειναι καλυτερη και πιο συνεπης ομαδα. Ο Κομπι θελει πολυ να φτασει ξανα σε τελικους, ομως μονο και μονο το ροστερ του Ντενβερ, σε κανει να το σκεφτεις παραπανω. Δεν ξερω ποτε θα γυρισει ο Μπαινουμ, που σιγουρα θε δωσει επιπλεον δυναμη στους Λεικερς. Παρολα αυτα, θα παω για την εκπληξη εγω εδω.. Ντενβερ σε 7
New Orleans vs Dallas: Αλλο ενα πολυ σπουδαιο ζευγαρι. Κανεις ποτε δεν μπορει να υποτιμησει τον Κιντ η τον Νοβιτσκι, αλλα φετος η παρεα του Πολ κανουν πολυ μεγαλα παιχνιδια, ενω το Νταλας δεν δειχνει να παταει καλα... Χορνετς σε 6
San Antonio vs Phoenix: Για αλλη μια φορα.. Πολεμος.. Δεν χωρουν πολλα εδω.. Εδω θα δειξει ο Σακ τι ψαρια μπορει να πιασει, και το κατα ποσο εχουν "μεγαλωσει" οι Σανς... Λογω συναισθηματος και μονο, Φοινιξ σε 7
Utah vs Houston: Πολυ αμφιροπο ζευγαρι (και λιγο αδιαφορο για μενα, να πω την αληθεια)... Ακομα και χωρις τον Γιαο, το Χιουστον τα καταφερε πολυ καλα, και αν παρει ο Τ-μακ την ομαδα πανω του, τοτε εχουν το προβαδισμα. Χιουστον σε 6
Rondo
Boston-Atlanta (Boston sweep)
Detroit-Philadelphia (Detroit in 5)
Orlando-Toronto (Orlando in 7)
Cleveland-Washington (Cleveland in 6)

LA Lakers-Denver (Denver in 7)
New Orleans-Dallas (New Orleans in 5)
San Antonio-Phoenix (Phoenix in 6)
Houston-Utah (Utah in 5)
Alexmei
Boston-Atlanta (Boston sweep)
Detroit-Philadelphia (Detroit in 5)
Orlando-Toronto (Orlando in 5)
Cleveland-Washington (Wizard in 6)

LA Lakers-Denver (Lakers in 6)
New Orleans-Dallas (New Orleans in 6)
San Antonio-Phoenix (Phoenix in 6)
Houston-Utah (Houston in 6,εάν το Ηουston κάνει τρομερές εμφανίσεις όπως αυτές του 22-0) (αλλιώς Utah In 6)
Ginobili
Προβλέψεις

Ανατολή:
Boston vs Atlanta sweep
Detroit vs Philadelphia Detroit in 7 games
Orlando vs Toronto Orlando in 6 games
Cleveland vs Washington Cleveland in 7

Δύση:
L.A. Lakers vs Denver L.A. Lakers in 6 games
New Orleans vs Dallas Dallas in 7 games
San Antonio vs Phoenix Phoenix in 7 games
Houston vs Utah Utah in 7 games
treathitch
Το Σαν Αντόνιο - Ντάλας στο 2ο γύρο, πολύ φοβάμαι ότι θα να και η τελευταία ευκαιρία του Ντιρκ.. sad.gif
red pyramid88
Celtics - Hawks : 4-0 η Βοστώνη
Cavaliers _ Wizards: 4-3 όποιος και αν περάσει. Εξαρτάται ποιος θα παίξει καλύτερα, LeBron ή Arenas?
Pistons - 76exrs: 4-0 οι Pistons, κυρίως γιατί με ποιο αδύναμες ομάδες έχουν συνήθως εύκολα το πάνω χέρι.
Magic - Raptors:4-2 υπέρ των magic λογικά

Lakers - Nuggets: Θα ποντάρω 4-2 υπέρ των Lakers, κυρίως γιατί οι Nuggets έχουν πολύ δυνατή επίθεση ενώ οι Lakers πολύ κακή άμυνα, οπότε το Denver μπορεί να πάρει κάποια παιχνίδια. Με την χημεία που έχουν όμως οι Lakers και με τον Bryant να θέλει το τίτλο ξανά, δύσκολο το βλέπω να νικάνε όλη τη σειρά οι Nuggets.
Rockets - Jazz:4-2 υπέρ των Jazz.
Spurs - Suns:4-3 χωρίς όμως να μπορώ να προβλέψω νικητή
Hornets - Mavericks:Ελπίζω 4-2 υπέρ των Hornets τους οποίους και υποστηρίζω πολύ, αν και είναι άπειροι οπότε μπορεί να τους στοιχήσει.
B for Basketball
Garnett vs Johnson -- 4-0 (3-0 regular season)
Lebron vs Butler -- 3-4 (2-2 regular season)
Howard vs Bosh -- 4-2 (2-1 regular season)
Billups vs Iggy -- 4-1 (2-2 regular season)

Kobe vs Iverson -- 4-2 (3-0 regular season)
Duncan vs Amare -- 3-4 (1-3 regular season)
Paul vs Dirk -- 2-4 (2-2 regular season)
T-Mac vs Deron -- 4-3 (1-2 regular season)
Sir Charles
Λοιπόν, μια και ο λόγος περί προβλέψεων ορίστε και οι δικές μου. Αλλά, επειδή ο πρώτος γύρος μου είναι σχετικά εύκολος στις προβλέψεις (!!!) εγώ θα μαντέψω μέχρι το τέλος

1st Round

East

Boston –Atlanta: Boston sweep
Cleveland – Washington: Washington in 7
Orlando – Toronto: Orlando in 5
Detroit – Philadelphia: Detroit sweep

West

Los Angeles – Denver: Los Angeles in 6
Utah – Houston: Utah in 7
San Antonio – Phoenix: Phoenix in 7
New Orleans – Dallas: New Orleans in 7

2nd Round - Conference Semi-Finals

East

Boston – Washington: Boston in 6
Detroit – Orlando: Detroit in 6

West

Los Angeles – Utah: Los Angeles in 5
New Orleans – Phoenix: Phoenix in 6

3rd Round: Conference Finals

East

Boston – Detroit: Boston in 7

West

Los Angeles – Phoenix: Los Angeles in 6

4rth Round: Finals

Boston – Los Angeles: Boston in 7

Σίγουρα πρόκειται περισσότερο για «μαντείες» παρά για προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι είναι ένα σενάριο που όλοι θα θέλαμε να δούμε… πάντως εγώ θα το κρατήσω στο αρχείο μου να δω πόσα θα πετύχω στο τέλος…
NBAholic
Δε θα δώσω ακριβείς προβλέψεις για κάποιες σειρές, γιατί μοιάζουν πολύ ανοικτές. Κι εδώ που τα λέμε, είναι ρίσκο να προβλέπεις μόνο διπλό σε μια σειρά, όσο κι αν μυρίζεσαι έκπληξη.

Boston –Atlanta: 4-0 ή 4-1. Πιο πιθανό φαίνεται το σουιπ, αλλά η Ατλάντα έχει τη δυνατότητα, αν βρεθεί σε καλή μέρα και τους βρει μπλαζέ να κάνει 1-2 αξιοπρεπείς εμφανίσεις και να διεκδικήσει κάποια νίκη.

Cleveland – Washington: 4-3. Τρίτη σερί χρονιά συναντώνται οι δυο τους. Κλειδί το πώς θα εμφανιστεί ο Αρίνας. Αν είναι έστω 80-85% έτοιμος θα έχουμε καλή σειρά. Το πλάνο των Καβς ήταν ουσιαστικά το ίδιο σε όλη τη σεζόν, με το μόνο που άλλαζε να είναι συνήθως οι κομπάρσοι του Τζέιμς. Ενδιαφέρον και το ματσάπ Ιλγκάουσκας-Μπιγκ Μπεν.

Orlando – Toronto: 4-1 ή 4-2. Ποιος θα μαρκάρει τον Ντουάιτ; Υπάρχει απάντηση για τον Τούρκογλου;

Detroit – Philadelphia: 4-1. Οι Σίξερς έχουν μερικές μονάδες, αλλά παραμένουν αναξιόπιστοι. Ένα σοβαρό Ντιτρόιτ μπορεί να κερδίσει και 4 σερί.

West

Los Angeles – Denver: 4-2. Αν δεν αποκτήσουν εμπειρία οι Λέικερς, δύσκολα θα γίνουν αμέσως powerhouse. Τους Νάγγετς όμως μπορούν να τους περάσουν, αρκεί να κοντρολάρουν το ρυθμό των παιχνιδιών. Αλλιώς θα ζοριστούν. Το Ντένβερ παρασύρει πολύ άνετα, όπως έκαναν και οι Γουόριορς, αλλά δεν έχει ιδανικό δέσιμο και διάρκεια σαν ομάδα. Καλή σειρά, θα έχει και Κόμπι vs AI, όπως το 2001.

Utah – Houston: 4-3 ή 3-4. Οι Ρόκετς έχουν αποκτήσει τη μεγαλύτερη φόρα εδώ και πολλά χρόνια. Αν δεν τα καταφέρουν ούτε φέτος, τότε πότε; Ο Τ-Μακ δε φαίνεται να έχει αντοχές για πολλές σεζόν ακόμη. Κι όπως και να το κάνουμε, ο Γιάο θα λείψει. Η Γιούτα αθόρυβη και αναμενόμενη πλέον μετά τη φετινή πορεία της έχει λογικά ένα μικρό προβάδισμα.

San Antonio – Phoenix: 4-3. Η πιο ιντριγκαδόρικη σειρά, λόγω φυσικά ιστορικού. Τι αντιμετώπισης θα τύχουν απ'τους γκρι οι δυο ομάδες φέτος; Πόσο επιδραστικός θα είναι ο Ντάνκαν, τώρα με αμυντικό αντίπαλο τον καλύτερο του Αμάρε, Σακίλ; Σημαντικό και το αντίστροφο: Πώς θα επηρεάσει ο Σακίλ τη σειρά, από τη στιγμή που οι Σανς δεν παίζουν για τον ίδιο, αλλά και δεδομένου ότι ο απών πλέον Μάριον ποτέ δεν έκανε τη διαφορά εναντίον του Σαν Αντόνιο στα πλέι οφ; Τι θα συμβεί στις μάχες Μανού-Μπαρμπόζα και ποιος θα αναλάβει να κάνει στον Πάρκερ τη δουλειά που έκανε ο Μπόουεν στο Νας; Οι Σπερς παραμένουν το φαβορί, αλλά κάθε έκπληξη θα είναι για πολλούς αναμενόμενη (και ευπρόσδεκτη!).

New Orleans – Dallas: 4-2. Ο Κιντ δεν έχει προσαρμοστεί 100% με τους νέους του συμπαίκτες κι αν οι Μαβς δεν ανέβουν σκαλί στα πλέι οφ θα έχουν προβλήματα. Ούτε οι Χόρνετς ενθουσίασαν στα τελευταία τους παιχνίδια, αλλά αυτό μπορεί να είναι προσωρινό φαινόμενο.
Pierce
Κλήβελαντ Καβαλίερς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: 93-86 (1-0)


Κλήβελαντ Καβαλίερς: Τζέιμς 32, Ουάλας, Ιλγκάουσκας 22, Ζέρμπιακ 8, Ουέστ 16, Γκίμπσον 11, Βαρεχάο, Σμιθ, Μπράουν 2.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Μπάτλερ 14, Τζέιμσον 23, Χέιγουντ 15, Στίβενσον 3, Ντάνιελς 4, Μπλάτσε, Αρίνας 24, Μέισον, Σονγκάιλα 3.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Φοίνιξ Σανς: 117-115 (1-0)


Σαν Αντόνιο Σπερς: Μπόουεν, Ντάνκαν 40, Ομπέρτο 4, Φίνλεϊ 13, Πάρκερ 26, Τόμας 4, Τζινόμπιλι 24, Βον, Ουντόκα2, Μπάρι 4.

Φοίνιξ Σανς: Χιλ 5, Στούνταμαϊρ 33, Ο'Νιλ 11, Μπελ 14, Νας 25, Ντιό 12, Μπαρμπόσα 12, Γκίριτσεκ 2, Σκίνερ 1.

Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Ντάλας Μάβερικς: 104-92 (1-0)


Νιου Ορλίνς Χόρνετς: Στογιάκοβιτς 14, Ουέστ 23, Τσάντλερ 10, Πίτερσον 6, Πολ 35, Πάργκο 5, Άρμστρονγκ 1, Ουέλς 8, Ράιτ, Μπόουεν 2.

Ντάλας Μάβερικς: Χάουαρντ 17, Νοβίτσκι 31, Νταμπίερ 4, Στάκχαους 9, Κιντ 11, Μπας 8, Τέρι 8, Τζόουνς, Τζορτζ 4, Χάουαρντ, Λου.

Χιούστον Ρόκετς-Γιούτα Τζαζ: 82-93(0-1)



Χιούστον Ρόκετς: Μπατίερ 22, Σκόλα 14, Μουτόμπο 2, ΜακΓκρέιντι 20, Τζάκσον 7, Χέιζ 2, Χάρις 1, Μπρουκς 5, Λάντρι 4, Χεντ 3, Νόβακ, Γουντς.

Γιούτα Τζαζ: Κιριλένκο 21, Μπούζερ 20, Οκούρ 4, Μπρούερ, Ουίλιαμς 2, Μίλσαπ 6, Χάρπρινγκ 6, Πράις 5, Κόρβερ 11, Μάιλς.
Pierce
Ορλάντο Μάτζικ-Τορόντο Ράπτορς: 114-100(1-0)



Ορλάντο Μάτζικ: Τούρκογλου 21, Λιούις 13, Χάουαρντ 25, Έβανς 14, Νέλσον 24, Μπόγκανς 7, Ντούλινγκ 10, Φόιλ.

Τορόντο Ράπτορς: Μπος 21, Μπαρνιάνι 5, Νεστέροβιτς 16, Πάρκερ 24, Φορντ 5, Μουν, Καλντερόν 9, Καπόνο 18, Ντελφίνο 2, Γκράχαμ, Χάμφρις.

Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγγετς: 128-114(1-0)


Λος Άντζελες Λέικερς: Όντομ 17, Ραντμάνοβιτς 8, Γκασόλ 36, Μπράιαντ 32, Φίσερ 3, Τουριάφ 2, Ουόλτον 16, Βούγιασιτς 8, Φάρμαρ 6.

Ντένβερ Νάγγετς: Μάρτιν 5, Άντονι 30, Κάμπι 4, Άιβερσον 30, Κάρτερ 4, Ναχέρα 3, Κλέιζα 23, Σμιθ 15.

Ντιτρόιτ Πίστονς-Φιλαδέλφεια Σίξερς: 86-90(0-1)


Ντιτρόιτ Πίστονς: Πρινς 12, ΜακΝτάις 6, Ουάλας 24, Χάμιλτον 13, Μπίλαπς 14, Μαξίελ 12, Στάκεϊ, Χέιζ, Χάντερ 3, Ράτλιφ 2.

Φιλαδέλφεια Σίξερς: Ιγκουοντάλα 16, Γιανγκ 10, Ντάλεμπερτ 5, Γκριν 17, Μίλερ 20, Έβανς 11, Ουίλιαμς 9, Κάρνεϊ, Σμιθ 2.

Μπόστον Σέλτικς-Ατλάντα Χοκς: 104-81(1-0)



Μπόστον Σέλτικς: Πιρς 16, Γκαρνέτ 16, Πέρκινς 3, Ρ. Άλεν 18, Ρόντο 15, Πόου 10, Πόσεϊ 8, Μπράουν, Κασελ 10, Χάους 3, Τ. Άλεν 5, Ντέιβις.

Ατλάντα Χοκς: Ουίλιαμς 9, Σμιθ 6, Χόρφορντ 20, Τζόνσον 19, Μπίμπι 5, Τσάιλντρες 10, Πατσούλια 4, Ουέστ 2, Στούνταμαϊρ 2, Τζόουνς, Λο 2, Ρίτσαρντσον 2.
Pierce
Κλήβελαντ Καβαλίερς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: 116-86(2-0)


Κλήβελαντ Καβαλίερς: Τζέιμς 30, Ουάλας 8, Ιλγκάουσκας 16, Ζέρμπιακ 15, Ουέστ 3, Γκίμπσον 13, Βαρεχάο 7, Σμιθ 9, Μπράουν 9, Ντουέιν Τζόουνς 2, Ντέιμον Τζόουνς 3, Τόμας 3.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς: Μπάτλερ 12, Τζέιμσον 9, Χέιγουντ 10, Στίβενσον 12, Ντάνιελς 4, Μπλάτσε 9, Αρίνας 7, Μέισον 10, Σονγκάιλα 12, ΜακΓκουάιρ 1, Γιανγκ, Πετσέροφ.

Χιούστον Ρόκετς-Γιούτα Τζαζ: 84-90(0-2)



Χιούστον Ρόκετς: Μπατίερ 8, Σκόλα 14, Μουτόμπο 6, ΜακΓκρέιντι 23, Τζάκσον 18, Λάντρι 2, Χεντ, Μπρουκς 11, Χέιζ 2.

Γιούτα Τζαζ: Κιριλένκο 3, Μπούζερ 13, Οκούρ 16, Μπρούερ 10, Ουίλιαμς 22, Μίλσαπ 7, Χάρπρινγκ 4, Πράις 8, Κόρβερ 7.
Pierce
San Antonio Spurs - Phoenix Suns 102-96 (2-0)



San Antonio Spurs: Parker 32 , Finley 8, Oberto 4, Duncan 18, Ginobili 29, Udoka 6, Barry 5
Phoenix Suns: Bell 8, Nash 23 , O'Neal 19 , Stoudemire 33, Diaw 9, Giricek 4

Orlando Magic - Toronto Raptors 104-103 (2-0)



Orlando Magic: Nelson 18, Evans 9, Howard 29 , Lewis 18, Turkoglu 12 , Bogans 9, Dooling 7, Foyle 2
Toronto Raptors: T.J. Ford 6, Nesterovic 2, Bosh 29 , Kapono 20, Delfino 16, Calderon 18, Moon 3

New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 127-103 (2-0)


New Orleans Hornets: Paul 32 , Peterson 12, Chandler 10 , West 27, Stojakovic 22, Pargo 10, Armstrong 8, Wells 4, Wright 2
Dallas Mavericks: Kidd 7 , Stackhouse 9, Dampier 6, Nowitzki 27, J. Howard 10, Terry 16, Bass 19 , George 5, Jones 3, J. Howard 1
Pierce
L.A. Lakers - Denver Nuggets 122-107 (2-0)



L.A. Lakers: Bryant 49, Fisher 10, Gasol 18 , Radmanovic 8, Odom 4 , Walton 18 , Vujacic 9, Farmar 4, Mbenga 2
Denver Nuggets: Iverson 31 , Kleiza 10, Camby 6 , Anthony 23, Martin 10, Smith 21, Najera 2, Hilario 2, Diawara 2

Boston Celtics - Atlanta Hawks 96-77 (2-0)



Boston Celtics: R. Allen 15, Rondo 12 , Perkins 8 , Garnett 19 , Pierce 14, Posey 9, Davis 4, Powe 3, Cassell 10, P.J. Brown 2
Atlanta Hawks: Johnson 11, Bibby 12, Horford 9 , Smith 13 , Williams 13, Childress 4, Law 12, Pachulia 3

Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 105-88 (1-1)



Detroit Pistons: Hamilton 20 , Billups 9 , Wallace 16, Prince 16, McDyess 16 , Stuckey 12, Maxiell 2, Johnson 8, Hayes 6
Philadelphia 76ers: Miller 14, Green 6, Dalembert 3, Young 11, Iguodala 4, Evans 13 , Williams 17, Smith 6, Carney 11, Amundson 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.