Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-ΤΣΣΚΑ Μοσχας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
tzagasdog
Απαράδεκτο κοουτσαρισμα από ντουντα θα εμβαθυνω αύριο...
damian
Ρε παππού άσε μέσα τον κάιλ να τους φυστικώσει όλους...
frenchman7
No inside game.. no party..
LFO
Το βραδυ που γυρισα σπιτι σκεφτομουν πολλα πράγματα που δεν ειχαν και τοση αμεση σχεση με το χθεσινο ματς ως προς το αγωνιστικο του σκελος…

Oταν έφτασα εχθες κατά τις 20:30 στο Ολυμπικο και ειδα τον κοσμο που ειχε καθως ,τον κοσμο στον ηλεκτρικο 1+ ωρα πριν το ματς , τον κοσμο στα φαγαδικα στο Καραισκακη, σκεφτηκα ότι σημερα θα είναι μια ωραια βραδια ανεξαρτητος αποτελεσματος. Γιατι όπως και να το κανουμε , κάθε βραδια με τον Ολυμπιακο σε ένα crowded ΣΕΦ είναι από μονης της μια ωραια βραδιά….Μπορει να είναι κάθε βραδυ ετσι? Ετσι σε κοσμο, σε ανυπομονησια, σε συμπεριφορά? Γιατι σε παλμο μπορουμε σιγουρα και καλυτερα.

Τι καταλαβα εχθές? Ότι αν δεν γινουν εγκληματα, του χρονου θα εχουμε μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΜΑΔΑ…


Κοιταγα τα παιδια που ηταν εκτος αποστολης μαζι με τον τρελο Πατ Μπεβερλυ που εκανε την εμφανιση του στο β΄ημίχρονο και σκεφτομουν ότι αυτή η ομάδα (Λούκας, Κατσιβελης, Βασιλοπουλος, Χαουαρντ, Παπαδοπουλος, Κεσελ) θα ηταν ανετα στο τοπ 4 τους Ελληνικου Πρωταθλήματος…. Κοιταγα τα παιδια που παιξανε εχθες και ειδα παικτες που εχουν τεράστια πιστη στον εαυτο τους, ειδα μια ομαδα που εχει επισης μεγαλη πιστη στις δυνατοτητες τις. Δυνατοτητες που ελάχιστοι εκτιμησαμε σωστα από την αρχη της περιοδου και δεν κρυβω ότι ανηκω σε αυτους που δεν πιστεψα ιδιαιτερα το potential αυτης της ομάδας. Δεν εχω καμια κακή κουβέντα για κανενα παικτη της χθεσινης δωδεκαδας, όχι μονο για εχθες αλλα για το ως τωρα της σεζον. Ολοι δινουν ότι μπορουν, οσο μπορουν κάθε φορα που εχουν την ευκαιρια.

Συμφωνω ότι ο κοουτς εχθες εκανε λαθη, ειδικα με την ζωνη και την αρχη του 3ου όπως λεει και ο lamar αλλα μερικες φορές υπαρχει ένα και το big picture μιας αποφασης. Aκουσα πολύ κόσμο να λεει γιατι δεν επαιξε ο Σπαν στα τελευταια 2 λεπτα. Και εγω αυτό σκεφτηκα στο γηπεδο. Αλλα μηπως τελικά πρέπει αυτοι παικτες, που δεν είναι «πρωτα βιολια», να αρχισουν να νιωθουν ότι πρεπει στα δυσκολα να παιρνουν την ομάδα ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ στις πλατες τους…? Είμαστε στο -5 σε ένα οντως κρισιμο ματς…αν γινοταν όμως σωστα εκεινη η επιθεση και μειωνες στο -3 ή στο -2 μπορει να νικαγες ή μπορει τελικα να εχανες. Ότι από τα 2 όμως και να γινοταν , θα κερδιζες σιγουρα τονους αυτοπεποιθησης τοσο όμως σαν ομαδα οσο και κάθε παικτης εκεινης της 5αδας individually…Μήπως αυτή η χαμενη επιθεση μας στοιχισε από την μια ενα ματς, το οποιο ισως ηταν και χαμενο, αλλα από την άλλη ισως μας δωσει κάποιο άλλο, ισως και πιο σημαντικο? Ιδωμεν….

Zephyr
Μπορεί να κερδίζαμε με 4 πόντους στο ημίχρονο, μπορεί να χάσαμε με σχετικά μικρή διαφορά αλλά δεν μου φάνηκε ότι σε κάποιο σημείο του αγώνα ζορίσαμε ιδιαίτερα την ΤΣΣΚΑ. Ένα καλό 5λεπτο των Ρώσων στην Γ΄περίοδο ήταν ικανό να καθαρίσει το παιχνίδι. Έκανε λάθη ο παππούς, δεν ήταν στα καλύτερα του και ο Σπαν, νορμάλ το αποτέλεσμα.

QUOTE(tzagasdog @ Jan 19 2012, 01:55 ) *
Απαράδεκτο κοουτσαρισμα από ντουντα θα εμβαθυνω αύριο...


Αν σου πω ότι είδα στον ύπνο μου ανανέωση συμβολαίου του παππού για ακόμα 2 χρόνια? Μπρρρρ, εφιάλτης...

ΥΓ1. Καλά, μια ομάδα που στο man2man δεν την έχεις σε κανένα σύμπαν, γιατί δεν την παίζεις ζώνη? Ρίσκο βέβαια γιατί τα βρομώχερα τους είναι ουκ ολίγα, δοκίμασε το όμως για λίγο μπας και πιάσει.

ΥΓ2. Μπορεί να ήταν αψυχολόγητη η είσοδος του Λο, τουλάχιστον για κάποιο προπονητή που πιστεύει ότι μπορεί να κλέψει την νίκη, πάντως μη μου πείτε ότι δεν είχατε περιέργεια να τον δείτε! Για 'μας το κάνει ο παππούς! ΠΟΛΥ γρήγορος ο Έισι, στον λίγο χρόνο που έπαιξε ήταν μαζί με τον Σβέντ οι πιο σβέλτοι γκαρντ του αγώνα. Βέβαια ήθελε να κάνει τον ήρωα και η άμυνα των Ρώσων τον... κατάπιε, αλλά δείχνει ότι δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες. Έβαλε και ένα καλάθι αλα Χάινς!

ΥΓ3. Χέρι Χέρι με Ντόρσει για πορτιέρη smiley.gif
leonkalf
Καλημέρα σε όλους.

Χθες πήγα πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ. Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων φέτος δεν είχα καταφέρει να πάω, χθες η ώρα βόλεψε και πήγα τρέχωντας (έχασα τα πρώτα λεπτά).

Διψούσα και ανυπομονούσα να μπω μέσα στο γήπεδο, είχα ένα σύνδρομο στέρησης ΣΕΦ. Ωραία ατμόσφαιρα, δυνατός αντίπαλος, ματσάρα.

Λίγο πολύ έχετε αναλύσει τα του παιχνιδιού (λάθη ομάδας, coach, διαιτησίας)

bball.gif Μου μένει η εικόνα ότι κοντράραμε στα ίσια μια εκ των φαβορί της διοργάνωσης και αν δεν είχε σπρωχτεί και στα κατάλληλα σημεία με τα σφυρίγματα, συν εμείς αν είχαμε περισσότερη δύναμη, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό θα είχαμε κερδίσει.

bball.gif Σήμερα πιστεύω ήταν η πιο σφικτή άμυνα (κλοιός) γύρω από Σπανούλη. Όλη η άμυνα τον έκλεινε, έτσι βρέθηκαν και ελεύθερα σουτ απ' έξω. Στο α' ημίχρονο είχαμε πολύ καλύτερη κυκλοφορία, στο 2ο υστερήσαμε (και κατάχρηση τρίπλας ο Σπαν).

bball.gif Όντως ο Λάζος χθες έλειψε, και θα έδινε βοήθεια με αντίπαλο τον Κρστιτς (ο Χαινς και ο Γλυνια δεν μπόρεσαν να τον παίξουν στην άμυνα). Με καλύτερο Γλυνια (όπως είχε εμφανιστεί τελευταία) θα είχαμε πολύ μεγαλύτερη τύχη.

bball.gif Πολύ ώριμος, καλές επιλογές, σοβαρός και γενικά μου αρέσει πολύ Κώστας Σλούκας, σε ματς με τέτοιους αντιπάλους έδειξε ότι το έχει..

bball.gif Ντόρσι... ντουλάπααααα!!! Φοβερό σώμα. Θέλω να βελτιώσει κάπως τα τελειώματά του μπροστά, και θα βοηθήσει.
Για τον Λο, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τώρα συμπεράσματα. Έχω περιέργεια αν θα μπορέσουν (και πότε) να προσαρμοστούν οι 2 νέοι.. δύσκολο πράγμα τώρα, με συνεχόμενα (και κρίσιμα) παιχνίδια..

bball.gif Ο κόσμος καλός, μπορούσαμε να στηρίξουμε και καλύτερα, με περισσότερη φωνή. Πάντως δεν είχε την ψύχρα των προηγούμενων αγώνων.


Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παλέψει για να προκριθεί στους 8. Βαδίζει καλά. Κάποιες λεπτομέρειες λείπουν και με τη δουλειά μπορούν να έρθουν καλύτερες μέρες.
Πιστεύω και μόλις επανέλθουν και οι τραυματίες και ο Σπανούλης επανέλθει πλήρως θα είμαστε πολύ καλύτερα.
Αναμένουμε τη συνέχεια..


Μακάρι να έρθει το διπλό από Τουρκία την ερχόμενη βδομάδα...
Manu7
QUOTE(lamar @ Jan 18 2012, 23:59 ) *
20 βολες σε μια περιοδο!!!! Ξεπερναει καθε φαντασια!!!

Δεν ξέρω πόσες βολές βάρεσαν στην 4η περίοδο..Μπορεί να ήταν και 40...

Αλλά τα φάουλ μετά την τεχνική ποινή που πήρε ο Ντούντα ήταν όλα μα όλα σωστά.
Πάρε το βίντεο και δες το.Και γω τσατίστηκα που σε κάποια φάση βάρεσαν 8-10 βολές μαζεμένες (και τις βάζανε και όλες γ***το...) αλλά στο ριπλέι δεν μιλούσα γιατί ήταν πεντακάθαρα.Ούτε φλώρικα ούτε σφύριζαν εύκολα οι διαιτητές.Με τα μις ματς που γίνονταν στις περισσότερες φορές ήταν υποχρεωτικό το φάουλ.
LFO
QUOTE(Manu7 @ Jan 19 2012, 14:05 ) *
Δεν ξέρω πόσες βολές βάρεσαν στην 4η περίοδο..Μπορεί να ήταν και 40...

Αλλά τα φάουλ μετά την τεχνική ποινή που πήρε ο Ντούντα ήταν όλα μα όλα σωστά.
Πάρε το βίντεο και δες το.Και γω τσατίστηκα που σε κάποια φάση βάρεσαν 8-10 βολές μαζεμένες (και τις βάζανε και όλες γ***το...) αλλά στο ριπλέι δεν μιλούσα γιατί ήταν πεντακάθαρα.Ούτε φλώρικα ούτε σφύριζαν εύκολα οι διαιτητές.Με τα μις ματς που γίνονταν στις περισσότερες φορές ήταν υποχρεωτικό το φάουλ.


μα για αυτο ακριβως επρεπε να παιξει λιγο ζωνη....του στειλαμε σε τοσες βολες, ενταξει, ρισκαρε λιγο ρε πουλακι μου και ας σου βαλουν 1-2 τριποντα..
Manu7
QUOTE(LFO @ Jan 19 2012, 13:15 ) *
μα για αυτο ακριβως επρεπε να παιξει λιγο ζωνη....του στειλαμε σε τοσες βολες, ενταξει, ρισκαρε λιγο ρε πουλακι μου και ας σου βαλουν 1-2 τριποντα..

Kαλά αυτό το έχουμε κατανοήσει όλοι.Ήταν ταμάμ για ζώνη στο τέλος το ματς με τόσα θηρία που είχαν και με το ρυθμό που κάναμε φάουλ.

Βέβαια την ζώνη πρέπει να την εφαρμόσεις και καλά.Γιατί εγώ πραγματικά τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει ζώνη κ να καταφέραμε πολλά πράγματα...
PanosIlio
Σιγά ρε μην παίζαμε ζώνη τώρα...

Τη ζώνη τη φυλάει για τον τελικό... smiley.gif

Το παιχνίδι δεν το είδα για να έχω άποψη αλλά από ότι διαβάζω τα πήγαμε πολύ καλά και αφήσαμε υποσχέσεις και για καλύτερα.

Αν του πιάσει του Ντούντα το φετινό ρίσκο ίσως και να χτίζουμε κορμό για την επόμενη δεκαετία, για να δούμε.

Κάνα torrentακι αν παίζει να κατεβάσω το παιχνίδι θα το εκτιμούσα.
lamar
QUOTE(Manu7 @ Jan 19 2012, 13:21 ) *
Kαλά αυτό το έχουμε κατανοήσει όλοι.Ήταν ταμάμ για ζώνη στο τέλος το ματς με τόσα θηρία που είχαν και με το ρυθμό που κάναμε φάουλ.

Βέβαια την ζώνη πρέπει να την εφαρμόσεις και καλά.Γιατί εγώ πραγματικά τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει ζώνη κ να καταφέραμε πολλά πράγματα...


Ο Ιβκοβιτς συγκεκριμενα εχει παρει ματς μεσα στο ΟΑΚΑ με μια ζωνη 1-3-1 με συρτη τον Βασιλοπουλο...
berry
σπικιν οφ ντιφενς

τι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ δηλωση ηταν παλι αυτη του Ντουντα ?

QUOTE
Δεν μπορώ να μάθω στους παίκτες πως να παίζουν άμυνα και πως να κάνουν φάουλ.


δηλαδη αυτος δεν φταιει ποτε ,ετσι ?

http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/...as.1581055.html

μ'αρεσει που τον εχουμε και για να εξελιξει τους νεους παικτες υποτιθεται
leonkalf
Αυτή η δήλωση όντως ξένισε και μένα όταν την διάβασα πριν καμιά ώρα...

Τι εννοεί ότι δεν μπορεί να τους μάθει? Αυτός δεν είναι ο δάσκαλος??? Νέους παίκτες δεν έχει φέτος η ομάδα?
Να πω ότι ήταν γεμάτη μεγάλους και έμπειρους να πω οκ.. θα έπρεπε να ξέρουν πολλά (που και πάλι ο δάσκαλος Ντούντα κάτι θα είχε να προσθέσει..)

Μήπως δεν μεταφέρθηκε σωστά η δήλωση ??? Δεν μπορώ να χωνέψω ότι είπε κάτι τέτοιο... (πολλές φορές άλλα λένε στις συνεντεύξεις τύπου, αλλιώς γράφεται στα sites και εφημερίδες).
tzagasdog
1η φορά και για εμένα στο Σέφ και μου είχε λείψει για να είμαι ειλικρινής.

το 1ο λαθος για εμένα ήταν η χρησιμοποίηση του Λο στο 4ο δεκάλεπτο. Σαν προπονητης τι επιδιώκεις? Αν ήταν να παίξεις μπάσκετ αλάνας ας το κάνεις εξαρχής. Το να βάλεις τον Λο στο 4ο δεν μπορώ να καταλάβω που θα βοηθούσε. Ναι ειχα αγωνια να τον δώ αλλά πιο χρήσιμος θα ήταν ο λουκας σε αυτο το παιχνίδι μονο και μόνο που ξέρει τα plays της ομάδας. Εαν πάλι ήθελε τον Λο ας τον έβαζε στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου μπας και κανει το καμ μπακ στο 4ο.

το 2ο ειναι οτι το διδυμο σλούκα σπανούλης ηταν απίστευτο στο ταίριασμα. Rookie o σλουκας αλλα πολύ πολύ καλός, super star ο Σπαν οσο επαιξαν μαζί ηταν φοβεροί και για αυτό μου κάνει εντύπωση το γιατί δεν φρόντισε να παίξουν στο 4ο δεκάλεπτο. Θα διεκδικούσαμε περισσότερα.
Και όλο αυτό με την κακή άμυνα του Σλουκα μαζι με το "δεν ξερω πως θα μάθω τους παιχτες μου να παιζουν αμυνα" του Ντουντα μου φαίνεται λίγο ειρώνικο οταν πέρυσι ειχες τον Τεοντοσιτς που ειναι ακόμα χειρότερος αμυντικός. Και ο Γκετσεβίτσιους ακόμα δεν είναι καλύτερος.

Ο χάινς μετά τη δεύτερη εξαιρετική και τρομακτικη περίοδο που έκανε κάπως έπεσε και ίσως ο Ντούντα να φρόντιζε να παίξει με Αντιτς Πρίντεζη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Γενικά ο Πρίντεζης έπρεπε να παίξει παραπάνω και σαν να τον ξέχασε ο σερβος.

Οκ ο ΑΚ εκανε βηματα στη φαση της τεχνικής ποινής δίπλα είμουν αλλά και η αντίδραση του Ιβκοβιτς ηταν υπερβολική. Οχι μόνο για την τεχνική ποινή αυτή καθ' αυτή αλλα για το ότι φάνηκε οτι επηρέσασε και το μετέπειτα κουτσάρισμα του Ντουντα στη συνέχεια ο οποίος θύμισε Γιαννάκη. Καλά προετοιμασμένη ομάδα αλλά αν κάτι πάει εκτός σχεδίου τα χάνω.


Ηταν ωραίο πάντως το με κόσμο Σεφ. Άντε να πηγαίνουμε!!!!

η δήλωση του Ντούντα πρέπει να αναφέρεται οτι δεν μπορεί να μάθει τους παίχτες πότε να κάνουν φαουλ οταν παίζουν άμυνα. Αλλά και πάλι αυτή η δήλωση ειναι στα πλαίσια του γενικότερου εκνευρισμού που είχε μετά την τεχνική ποινή και μάλλον του γεγονότος οτι είχε πάει πολύ αργά για το βιολογικό του ρολόι....(ελπίζω να το έθεσα κομψά)
leonkalf
QUOTE (tzagasdog @ Jan 19 2012, 14:26 ) *
Και όλο αυτό με την κακή άμυνα του Σλουκα μαζι με το "δεν ξερω πως θα μάθω τους παιχτες μου να παιζουν αμυνα" του Ντουντα μου φαίνεται λίγο ειρώνικο οταν πέρυσι ειχες τον Τεοντοσιτς που ειναι ακόμα χειρότερος αμυντικός.

41.gif

77.gif


Vagouridis
παντως η ΤΣΣΚΑ δεν μου φανηκε υπερ ομαδα χθες. Θεωρητικα δεν επιασε 100% θα πουνε πολλοι αλλα ειχε και αρκετο σπρωξιμο απο την διατησια, εκτος και εαν ηταν η ιδεα μου.
Zoys
QUOTE(Vagouridis @ Jan 19 2012, 17:44 ) *
παντως η ΤΣΣΚΑ δεν μου φανηκε υπερ ομαδα χθες. Θεωρητικα δεν επιασε 100% θα πουνε πολλοι αλλα ειχε και αρκετο σπρωξιμο απο την διατησια, εκτος και εαν ηταν η ιδεα μου.

Πολύ απλά γιατί έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ήταν αυτό που αποκαλούμε με το κλισέ "επαγγελματική νίκη".
Vagouridis
QUOTE(Zoys @ Jan 19 2012, 17:53 ) *
Πολύ απλά γιατί έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει τον Ολυμπιακό, ήταν αυτό που αποκαλούμε με το κλισέ "επαγγελματική νίκη".

Ενταξει δεκτον το κλισε. Αλλα "κατεβασα" τον αγωνα και βλεπω φασεις με την υσηχια μου και παρατηρω και μια μικρη ευνοια και οτι δεν πολυτραβουσε σαν ομαδα. Εφταιγε ο Ολυμπιακος για αυτην την εικονα. Εφταιγε οτι κρατανε δυναμεις δεν μπορω να καταλαβω.

Υποψην δεν ειμαι Ολυμπιακος. Οποτε εαν θεωρησουμε οτι επαιζε και εκτος εδρας μαλον το σπρωξιμο απο τα την δικια μου μερια φαινεται μεγαλυτερο.
Zoys
Μα δεν είπα ότι δεν είχε ένα μικρό σπρώξιμο απ' όσο μπόρεσα να δω (όταν βλέπεις ματς από κακής ποιότητας link στο internet δεν μπορείς να έχει φυσικά ολοκληρωμένη άποψη), αλλά δεν νίκησε και λόγω της διαιτησίας σε καμία περίπτωση.

Πάντως πιστεύω μετά το χθεσινό ματς στην ομάδα και στις πιθανότητες της για πρόκριση παραπάνω από ότι πριν. Εξακολουθώ να μας θεωρώ (και λογικά) το αουτσάιντερ, αλλά σε καμία περίπτωση ξεγραμμένους. Αν νικούσαμε χθες όλα θα ήταν διαφορετικά, αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν κυρίως ένα παιχνίδι στο οποίο μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και είδαμε κατάματα τις αδυναμίες μας (ξανά). Τα παιχνίδια που πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε έρχονται και ελπίζω οι 3 νίκες να φτάσουν για να περάσουμε.
tzagasdog
Εγώ ήμουν χαμηλά 2η σειρά και ειχα μπροστά μου το καλάθι της cska. Και απέναντι (και αριστερά) το δικό μας.

2 πράγματα. Οταν έκλεινε η αμυνα της cska με υπερβολή αυτό που λέω δεν περνουσε φως..... για αυτο τα βρηκε σκουρα και ο Σπανουλης σε ολο το παιχνίδι και οταν σταματησαν να μπαινουν τα σουτ (που με τις βολλες και συνολικά καμμια 15-20 ποντους απο μπασιματα) που ηταν ο κυριαρχος τροπος που σκοραραμε, σταματησαμε να εχουμε επιλογες.

Οι διαιτητες για εμένα εδωσαν κατι περίεργα σπρωξιματάκια στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου που ηταν σπρώξιμο γιατι κατα τα άλλα οταν εμπαιναν μεσα της cska ή ακουμπαγαν την μπαλα στον Κριστιτς οι φάσεις ηταν καθαρα φαουλ.
il postino
αναμενομενα πηγε το ματς!το παλεψε ο οσφπ , κερδισε η τσσκα!!

οταν μια ομαδα ειναι κατωτερη απο μια αλλη τοτε για να κερδισει πρεπει να υπερβει τα ορια της και αυτο εκανε χθες ο οσφπ ή τουλαχιστον αυτο προσπαθησε να κανει!!οταν μπαινεις σε τετοιου ειδους διαδικασια τοτε η κουραση ειναι πολλη μεγαλη και εκει κριθηκε κατ εμε το ματς!!στην κουραση του οσφπ, κατι που φανηκε και στα σουτ του β ημιχρονου και στο μη καθαρο μυαλο των παικτων στο τελος.ειναι φυσιολογικο!!

για μενα ο οσφπ με εχει πεισει οτι μπορει να βγαλει το 100% των δυνατοτητων του στο παρκε!!τωρα, αν αυτο το μαξιμουμ αρκει για να κερδιθουν καποια παιχνιδια και να επιτευχθουν καποιοι στοχοι δε μπορω να το γνωριζω!!

και ο ντουντα καλα το πηγε το ματς,σε αντιθεση με τον πανηλιθιο λιθουανο (που σωστα εκανε και εβαλε το σισκα πανω στο σπαν μιας και του εκρυβε το σουτ), αν και με ξενισε η χρησιμοποιηση του λοου σε κεινο το σημειο (βασικα με ξενισε η αποκτηση του αλλα , ειπαμε, στα μεταγραφικα ο ντουντα ειναι επιπεδου Α2).καλα εκανε και δεν επαιξε ζωνη (θα ταν καταδικαστικη), καλα εκανε και αφησε το σπαν στον παγκο (τον κυνηγαγε η μιση μοσχα χθες), απλα θα προτιμουσα περισσοτερο σλουκα παρα τον πρωην παρτζιζανο!!

η ομαδα εχει τις δυνατοτητες να περασει αρκει να ξεπερασει το τρακ των εκτος εδρας, που μεχρι τωρα χανει απο τα αποδυτηρια!!!επρεπε να διαλυθει η νανσυ για να κερδισει εκτος...

απο την αλλη , η τσσκα παιζει μονο με το ταλεντο της! φοβερες δυνατοτητες αλλα οταν ζορισουν τα πραγματα χρειαζονται και αλλα πραγματα!!επιμενω να μην εντυπωσιαζομαι και θεωρω οτι στους 8 θα χει θεμα, για να δουμε...

υ.γ ο μιλος ασοβαρος οπως παντα αλλα η πασα στον κρστιτς απλα μαγικη!!!πρεπει να εισαι ή πολυ μεγαλος παικτης ή θεοπαλαβος για να αποφασισεις εκτος εδρας, στο α ημιχρονο, σε πρωτο ματς τοπ16, απεναντι στον οσφπ να βγαλεις τετοια πασα!!!

υ.γ2 ο σλουκας απο δω και περα ειναι επιτακτικη αναγκη να παιζει τουλαχιστον 20λεπτα!!!οτιδηποτε αλλο ειναι καψιμο φυλλου!!!

υ.γ3 περυσι ειχατε το εργαλειο το γκορντον και τον αφησατε να παει στους τουρκους (βεβαια τα 600 στον αντιτς ή τα 400-500 στο λαζο τα δωσατε, οπως φυσικα εγιναν και οι χειμωνιατικες αγορες)!!μην κανετε το ιδιο λαθος με το χαινς!!ειναι παλικαρι απο τα λιγα και πρεπει να μεινει στον πειραια μεχρι να σταματησει το μπασκετ!!

υ.γ4 τελικα ο κρστιτς ειναι ισως ο πιο πολυτιμος και ταυτοχρονα ο πιο αθορυβος παικτης της τσσκα!!σου κανει τη ζημια και δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι σου χει φορτωσει καμια 20αρια ποντους και οτι εχει μαζεψει ο,τι πεταει!!!

priest
ο φετινος ολυμπιακος με εχει εντυπωσιασει.ενας σταρ και αρκετοι ρολιστες και παρολαυτα τα πατε εξαιρετικα...πιστευω πως μπορειτε να νικησετε τις 2 τουρκικες ομαδες και να παρετε και διαφορα .το λεω αυτο γτ ειδα το ματς εφες-γαλατα και μονο η εφες ισως σας δημιουργησει προβλημα λογω των 2 ψηλων που εχει(μπαρατς και μπατιστα).αν σταματησετε ομως τους σαβανοβιτς και βουγιασιτς δεν θα αντιμετωπισετε κανενα προβλημα.

η γαλατα δεν με φοβιζει.πργματικα δεν εχει ουτε εναν παικτη που μπορει να σας κανει ζημια.
tzagasdog
είχε η καντου παιχτη να μας κάνει ζημια? Κατι ΚΑΠΗ μας κερδίσανε στην ιταλία.

Η εφές έχει καλούς παίχτες αλλά ο Οσφπ πρέπει να την κερδίσει σαν καλύτερη ΟΜΑΔΑ
Zoys
QUOTE(tzagasdog @ Jan 20 2012, 13:09 ) *
είχε η καντου παιχτη να μας κάνει ζημια? Κατι ΚΑΠΗ μας κερδίσανε στην ιταλία.

http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=e2011

Όχι ότι μας τιμά ότι μας εκμηδένισε αυτός...
tzagasdog
προφανως.....
tzagasdog
αλλη μια χοντρη πατάτα που έκανε η Ντούντα τελικά ηταν οτι ξεκινάει το 3ο δεκάλεπτο με τον Σπανούλη άσο.

Τραγική επιλογή ο Σπανούλης να αναλώνει δυνάμεις να κατεβάζει μπάλα την ώρα που ο Σλούκας το έχει κάνει εξαιρετικά.

Η επιλογή αυτή γίνεται τραγικότερη απο το γεγονός οτι ο Καζλαουσκας μας έχει κάνει το δώρο τον Σπανούλη να τον μαρκάρει ο Τεόντοσιτς....
Δεν μπορω να καταλάβω πώς του ήρθε λοιπον να τον βάλει άσο όταν στα καλύτερα του παιχνίδια έχει παίξει ως καθαρό 2αρι.

Επίσης η 2η εκνευριστική χαζομάρα του Ντουντα ήταν οτι επέμενε στο Πελεκάνο όταν έπαιζε ο ΑΚ που ειχε κανει τον Πελεκανο άλογο μιας και στην επιθεση δεν μπορουσε να κανει κατι και στην αμυνα παλι μαντάρα τα έκανε. Οσο έπαιξε ο Παπανικολάου αντιμετώπισε και στις 2 ακρες σεβαστά καλύτερα τον ΑΚ. Χαρακτηριστική φάση το 1ο καλαθη του Παπανικολάου που το χόρεψε τον ΑΚ....

Ο πελεκανος οποτε δεν του εβγαινε να σουταρει καλα τα εκανε μανταρα. Πραγματικα δλδ αν δει καποιος το 3ο δεκαλεπτο ειναι καταστροφικός. Υπερβολη αλλα ο Παπ στη θεση του ανετα θα ειχε βαλει παραπάνω πόντους....

το 3ο τραγικό που κάνει ο Ντούντα ειναι οτι καιει τον Χαινς με τον Καουν οταν πέρνει το 3ο φαουλ ο Ντορσει. Ο γλυνιαδάκης ταίριαζε πολύ καλύτερα τη δεδομένη περίοδο με τον Καουν μέσα. Το αστείο ειναι οτι ειμαστε ισοπαλια 46-46 με 4κ20 για τη ληξη του 3ου και εκει γινεται η αλλαγη και καπάκι τρώμε το σερι απο την cska με το σερι να ξεκιναει με 2 καλαθια του Καουν....

Αυτα τα 3 + τα υπολοιπα που ειπα πιο πάνω...

Λεπτομέριες που θα μπορουσε να ηταν διαφορετικές και κυρίως υπερ μας κ. Ντουντα....
tzagasdog
επίσης σχετικά με τους διαιτητες δεν ειναι τόσο τι δίνουν στην cska που ηταν σωστά τα φάουλ και σε μια 2 φάσεις θα μπορούσε να δώσει και αλλα φάουλ αλλα 1ον δεν σφυρίζουν τα δικά τους αμυντικά, τα βηματα του ΑΚ καθώς και η επανάληψη της βολης του Κριάπα οπου ο ΑΚ σπρώχνει τον Πριντεζη μεσα στο ζωγραφιστό.... που δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτη τη περίπτωση....
Reggie Miller #31
όπως είπα το ματσάκι το πίστευα και σίγουρα δεν πίστευα ότι θα ήταν λίγα με πολλά.
Η ομάδα το πάλεψε και τι κυνήγησε όσο μπορούσε.Θα είχαμε όμως τύχη μόνο αν οι άλλοι δεν ήταν καλοί.Δεν ήταν στη βραδια΄τους.Μας πήγαν αρκετά τα τρίποντα,παιξαμε καλή άμυνα(όλα αυτά κυρίως στο Α)και είαμσταν μπροστά στο σκορ ή κοντά.Τελικώς δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το βάθος του πάγκου της ΤΣΣΚΑ ή ο δικός μας ρηχός.
Μορεί αυτή η εμφάνιση να θεωρείται και ταβάνι για τη φετινή ομάδα,αλλά εμένα μου α΄ρεσε αρκετά και γενικά είδα ωραάι πράγματα.

Φυσικά και κάποιοι παίκτες απογοήτευσαν.Για τους καινούριους δεν μπορούμε να πούμε τίποτα,καθώς δεν πρέπει να ξέρουν καν τα ονόματα των συμπαικτών τους.Θα ήθελα να ξέρω πάντως αν ο Ντόρσει έχει παιχνίδι με πλάτη.

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα από την παππού είναι γιατί επέλεξε να βάλει τον Λο στο 4ο δεκάλεπτο και όχι νωρίτερα.
Πέρα από το γεγονός ότι οι επιλογές του ήταν τραγικές,δεν βάζεις έναν παίκτη που μόλις έχει έρθει στην ομάδα,στο τέλος που θεωρητικά το σημείο είναι κρίσιμο και η ομάδα ήτνα ακόμα μέσα στο ματς,δεν ήτνα ότι είχε κριθεί και άφησε εκτός για αρκετή ώρα τον Σπανούλη.

Ο Σκλούκας σχεδόν κάθε φορά που παίζει εκθέτει τον παππού.Μου άρεσε και ο Γκέτσε,αλλά θέλω σταθερότητα.Πάντως είναι ένας παίκτης ο οποίος θα πρέπει να έρχεται καθαρά από τον πα΄γκο για να δώσει βοήθειες με το σουτ του.
Δεν είναι για βασικός,δεν είναι ο παίκτης που θα πρέπει να στηρίζεσαι,είναι ότι θα ήταν ο Ντόμεργκραντ για τον Μάτσε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.