Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ Ευρωλίγκα 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
il postino
QUOTE(vastravoud @ Nov 5 2010, 20:31 ) *
Χμ.... ελπίζω ο μπροστά σου να μη βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να σου πει "ρε φίλε όλο με χτυπάς με αυτή την ομπρέλα" - "μα δεν έχω ομπρέλα"! tongue.gif

μπροστα μου τις ειχα σου λεω....
vastravoud
A εννοείς ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα;

Ok then tongue.gif
il postino
QUOTE(lamar @ Nov 5 2010, 20:31 ) *
Τηλεφωνα πηρες???

τηλεφωνο? δεν ημουν φαινεται ο τυπος τους!!! αν ειχα στηθος μπορει και να τα λεγαμε....
Butcher_7
QUOTE(priest @ Nov 5 2010, 16:17 ) *
ας τα παρουμε απο την αρχη.
για τον αγωνα:τα γνωστα...οταν ο διαμαντιδης ειναι σε αγωνιστικο κωμα η ομαδα παραπεει,οταν ανεβαινει η αποδοση του ανεβαινει και η αποδοση της ομαδας..αλλα δεν γινεται ενας παικτης να παιζει 39/45 λεπτα..ελεος!!!τραγικη εμφανιση γενικα... Ο καλαθης οτι μπορουσε εκανε..δηλαδη τιποτα!!!τον τεπιτς δεν τον βαζει και αναρωτιεμαι γτ τον κρατησε!!τον νικολας γτ τον αφησε στον παγκο??τιμωρια τον εβαλε?πολλα λαθη η ομαδα αλλα και αλλα τοσα ο ζοτς!!!
για το συμβαν με τον μπατιστ: πολυ απλα εκτος για ενα χρονο να ηρεμησει και αν γινοταν και διακοπη συμβολαιου.τετοια γεγονοτα δεν αξιζει να τα αναλυουμε και πολυ.
γενικα:ρομπεν μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα..κακο στον ευατο σ κανεις.επισης butcher7 το να λες πως η ομαδα απο την οποια χασετε ειναι καλυτερη απο την ολιμπια περισσοτερο σαν οπαδικη αποψη φαινεται!!!αλλα αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα τοτε παω πασο.τελος η ηττα καλο θα μας κανει.η πρωτη θεση δεν χαθηκε αφου εκτος παιξαμε και χασαμε μονο με εναν ποντο!!μην τρελαθουμε κιολας!!!

Και εσυ τι εισαι που θα χαρακτηρισεις την αποψη μου οπαδικη? Αν δεν γουσταρεις να διαβαζεις την αποψη μου μην την διαβαζεις.Σιγα μην φοβηθω να γραψω τη γνωμη μου για να μην χαρακτηριστω "οπαδος" απο καποιους..Υποδειξεις για το τι γραφω φιλε μου απο την στιγμη που δεν σε προσβαλω σε κανεναν αλλον οχι σε εμενα. Εγω ουτε ειρωνευομαι οπως εκαναν καποιοι με εμενα οταν εξεφρασα αυτη την αποψη,ουτε προσεβαλα κανεναν οπως επισης καποιοι εκαναν.

Η απαντηση μου ηταν η εξης και την επαναλμανω.Η ειρωνεια ειναι η χαρα του κομπλεξικου.
Flexo
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η εμμονή με την τιμωρία του Μπατίστ.
Τί είναι ο Μπατίστ; Κανένα παιδάκι που αν δεν παίξει σε μερικά παιχνίδια δεν θα ξαναπράξει κάτι ανάλογο, ενώ αν δεν τιμωρηθεί θα αρχίσει να κλοτσάει σε κάθε παιχνίδι;

Η χειρότερη τιμωρία για τον Μπατιστ είναι η έκταση που πήρε το θέμα.
Άντε ας του δώσουν και κάποιο χρηματικό πρόστιμο για τα μάτια του κόσμου.

Με το να βγάλεις τον Μπατίστ από τους αγωνιστικούς χώρους δεν τιμωρείς τον ίδιο, αλλά τον φίλαθλο.

ΥΓ. Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω... Ο Τεόντοσιτς έφταιγε στο φτύσιμο του Διαμαντίδη.
Butcher_7
QUOTE(Flexo @ Nov 5 2010, 22:04 ) *
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η εμμονή με την τιμωρία του Μπατίστ.
Τί είναι ο Μπατίστ; Κανένα παιδάκι που αν δεν παίξει σε μερικά παιχνίδια δεν θα ξαναπράξει κάτι ανάλογο, ενώ αν δεν τιμωρηθεί θα αρχίσει να κλοτσάει σε κάθε παιχνίδι;

Η χειρότερη τιμωρία για τον Μπατιστ είναι η έκταση που πήρε το θέμα.
Άντε ας του δώσουν και κάποιο χρηματικό πρόστιμο για τα μάτια του κόσμου.

Με το να βγάλεις τον Μπατίστ από τους αγωνιστικούς χώρους δεν τιμωρείς τον ίδιο, αλλά τον φίλαθλο.

ΥΓ. Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω... Ο Τεόντοσιτς έφταιγε στο φτύσιμο του Διαμαντίδη.

Aν τον βγαλεις απο τους αγωνιστικους χωρους ομως αποτρεπεις αλλους Μπατιστ να κανουν κατι αναλογο.Αντιθετα αν τον αφησεις ατιμωρητο ανοιγεις τον δρομο σε αλλους να κανουν το ιδιο.
PARISINOS
Λοιπον ας πω και εγω την αποψη μου για τον μπατιστ , μιας και αυτο ειναι το θεμα της ημερας.

Καταρχας πριν πω την δικη μου αποψη, να πω οτι οσοι λετε τη δικη σας, καλο ειναι να μην λετε ουτε υπερβολλες , ουτε ανακριβειες.
Προφανως και δεν ειναι αποπειρα ανθρωποκτονιας με προθεση η ενεργεια του μπατιστ, μιας και προφανως δεν πιστευω να θεωρει καποιος σοβαρα οτι ο μπατιστ ηθελε να σκοτωσει τον παιχτη της ολυμπια.

επισης , επειδη καποιος εγραψε για δυο μετρα και δυο σταθμα του ελληνικου τυπου ( μιας και στο περιστατικο με τον βαρεχαο ζηταγαμε το κεφαλι του επι πινακι) να πω οτι καμια σχεση δεν εχουν τα δυο περιστατικα.
Ο βαρεχαο με την ενεργεια του εσπασε ολο το σαγονι του ζηση , με αποτελεσμα να χρειαζεται χειρουργεια και δεν ξερω ποσες μερες αποθεραπειας.
Ο μπατιστ , ασχετα με το τι εκανε εχθες και ποσο ασχημα χτυπησε αυτο που εκανε, δεν τραυματισε τον οζμπολτ, η μαλλον τον τραυματισε ελαφρα (χρειαστηκε κανα δυο ραμματα και συνεχισε κανονικα τον αγωνα).

Και για να προλαβω οσους αρχισουν να λενε οτι δεν εχει σχεση το αποτελεσμα, να πω (καθ οτι νομικος) οτι στην τιμωρια του καθ ενα, καλως η κακως δεν το εξεταζω, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ σχεση εχει το αποτελεσμα.
Αν πλακωθω σε ενα μπαρ , επειδη ο διπλανος μου , την πεφτει στην γκομενα μου, τεραστια διαφορα εχει αν η γροθια που θα ριξω τον αφησει στον τοπο, τον τραυματισει για 3 μηνες, για 2 βδομαδες , η χρειαστει απλα ραμματα.

Η γροθια ειναι γροθια, αλλα το αποτελεσμα ειναι που διαφοροποιει τα παντα. Μπορει η γροθια σου να μη βρει καλα στοχο και αρα τη γλυτωνεις (μονο αν σου κανει ο αλλος μηνυση μπορεις να εχεις καποια τρεχαματα) ενω αν τον αφησει στον τοπο, πας μεσα για μερικα χρονια.

Ο βαρεχαο λοιπον , αυτο που εκανε ηταν εκ του αποτελεσματος οτι χειροτερο εχω δει σε παρκε. Και αυτο ειναι μια ψυχραιμη, αντικειμενικη αποψη και προφανως επρεπε να τιμωρηθει.

Βεβαιως οχι μονο δεν τον τιμωρησε κανεις αλλα το κλιβελαντ εσπευσε κιολας να τον διαβεβαιωσει οτι αν κινηθει νομικα ο ζησης, θα του παρειχε ολο το νομικο επιτελειο της ομαδας για να γλυτωσει (αυτο για το ποσο σοβαρα τα βλεπουν τα πραγματα αυτα στο ΝΒΑ ). Δυστηχως ολα πλεον ειναι συμφεροντα , ειτε μιλαμε για ευρωπη, ειτε για ΝΒΑ.
Καμια ομαδα δεν προκειται να τιμωρησει παιχτη της, μονο και μονο για να φανει ηθικα σωστη, ειτε μιλαμε για ελληνικη, ειτε για ευρωπαικη, ειτε για αμερικανικη ομαδα.
Ο νομος του χρηματος ειναι παντου ιδιος.

Για μενα αυτο που εκανε ο μπατιστ ηταν προφανως ασχημο, ωστοσο , οπως εγραψα παλιοτερα στον καυγα ελλαδα-σερβια, σε καμια περιπτωση δεν θεωρω τους ( ελαχιστα μορφωμενους στην πλειοψηφεια) αθλητες , προτυπα . Αν θελω να βρω προτυπα , τα ψαχνω σε αλλους τομεις της κοινωνιας και οχι στον αθλητισμο.

Εγω θελω τους αθλητες να παιζουν σωστα μπασκετ. Αν τωρα τιμωρηθει ο μπατιστ απο την Ουλεμπ, προφανως και δεν θα της δωσω δικιο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα χαλασει η αποψη μου για τον παιχτη μπατιστ, επειδη πατησε τον οζμπολτ.

Αυτο ειναι για μενα απο τις μεγαλυτερες υποκρισιες που εχω ακουσει.
Αν ηταν ετσι δεν θα ηταν προτυπα παγκοσμιως , και δεν θα ειχαν τοσους εκατομυρια φιλους, ουτε ο κομπι που μαλλον βιασε εκεινη την κοπελα, ο ταισον που μπαινοβγαινει στις φυλακες, ο αρενας που απειλουσε τον συμπαιχτη του με οπλο κλπ.

Ουτε θα ηθελαν οι φιλοι του ΟΣΦΠ τον λαβρινοβιτς στην ομαδα , επειδη και αυτος βιασε μια κοπελα, ουτε τον γουντς που βασανιζε ζωα, αυτοι του ΠΑΟ ( ναι ολοι οσοι τωρα ειστε προσβεβλημενοι και θιγμενοι απο τον μπατιστ) δεν θα ειχαν θεο τον ζοτς, επειδη σκοτωσε μια γυναικα οδηγοντας επικινδυνα.

Το να βλεπω φιλους του ΠΑΟ να ειναι σοκαρισμενοι σημερα απο τον μαικ, αλλα να υμνουν τον ζοτς και το ηθος του δεν σας φαινεται καπως ειρωνικο?

Για να τελειωνω λοιπον, τον μπατιστ δεν τον θελω για γαμπρο αλλα για παιχτη.

Λαθος του μπατιστ αυτο που εκανε, και ολοι το παραδεχομαστε, αλλα η υπερβολη και κυριως η υποκρισια εχει και τα ορια της.

Καθηστε και σκεφτητε ολοι οσοι χασατε πασα ιδεα για τον μπατιστ εχθες, ποσους αλλους εγληματιες ( κανονικους κιολας πολλες φορες που εχουν καταδικαστει, οχι να εχουν εμπλακει απλα σε καυγα σε γηπεδο) υμνειτε κατα καιρους και μετα ελατε να σταυρωσετε τον μπατιστ.

Αν οντως βρισκεστε στην κατηγορια ατομων που μολις πιανει ο μπραιαντ, ο ζοτς, ο γουντς, ο λαβρινοβιτς μπαλα , σας γυριζουν τα αντερα εξω, θα παραδεχτω οτι δεν υπαρχει υποκρισια.

Επειδη ομως δεν εχω δει πολλους να κραζουν τον ζοτς ( μαλιστα πολλους τους ακουσα χθες να υμνουν το ηθος του) , μαλλον δεν υπαρχουν και πολλοι που εμπιπτουν στην πιο πανω κατηγορια.

σορρυ αν το ποστ ειναι καπως αποτομο και μαλλον πολλοι θα διαφωνησετε, ωστοσο ακομα και να διαφωνησετε, τουλαχιστον αποτελει τροφη για σκεψη...



kseplenhs
μιας και το θέμα οδευει προς θαψιμο,το μόνο που έχω να συμβουλεψω τον μπαρμπα μαικ είναι την επόμενη φορά να μην κάνει μισές δουλειές.ρίχτου ένα σμακ ντάουν μετά το πάτημα .δεν πρόκειται να ξανασηκωθεί ούτε κατ'επέκταση να βάλει 5-6 πόντους μετά.

η κακιά στιγμή θα φταίει και τότε.και φυσικά αφορμή ούτε τότε θα έχει ξαναδώσει...

το πολυ-πολύ να ξαναχάσει τον ύπνο του.δεν μαμιέται,νέος είναι κ έχει χρόνια μπροστά του να κοιμηθεί όσο θέλει

rankin
QUOTE(Flexo @ Nov 5 2010, 21:04 ) *
ΥΓ. Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω... Ο Τεόντοσιτς έφταιγε στο φτύσιμο του Διαμαντίδη.

Καλά, αυτό δεν ήταν φτύσιμο
Ξεμάτιασμα ήταν
Τον είδε στις ομορφιές του και τον έφτυσε να μην αβασκαθεί smiley.gif

@Parisinos
εγώ συμφωνώ μαζί σου για την ηθική διάσταση του θέματος, όμως υποκρισία του κόσμου και κυρίως του τύπου υπάρχει, όχι μόνο τώρα, αλλά και σε άπειρες άλλες περιπτώσεις..

επι της ουσίας το σωστότερο είναι ότι δεν θέλουμε έναν παίχτη για γαμπρό για τις κόρες μας. Θέλουμε να παίζει καλά, αρκεί με τη συμπεριφορά του να μην δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα.
Για παράδειγμα, αν ο Μπατίστ έτρωγε τώρα μια γερή τιμωρία απο την ULEB, θα είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του

Ως εκεί όμως.
Το να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα απο την μία και να δικάζουμε κατά βούληση όποιον δεν γουστάρουμε τη φάτσα του (ή την ομάδα του) απο την άλλη, είναι για μένα το ουσιαστικό θέμα της συζήτησης.
Butcher_7
Φιλε μου σαν νομικος που εισαι οπως λες θα ηθελα αν μπορεις να μου λυσεις την εξης απορια.

1)Ο Μπατιστ χτυπησε ηθελημενα η μη τον παικτη της Ολυμπια? Τον χτυπησε δηλαδη κατα λαθος η επιτησες?

2)Ηταν το χτυπημα του ικανο ωστε να τον σκοτωσει τον αλλον η οχι?

Αν στα 2 πρωτα η απαντηση ειναι το Ναι,αυτο δεν ονομαζεται αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση?Δηλαδη οτι καποιος πραττει εκουσια να σκοτωσει καποιον εις γνωσι του και οχι ακουσια?

Με την λογικη σου ο μπατσος που σκοτωσε τον 15χρονο Γρηγοροπουλο,δεν τον σκοτωσε ηθελημενα γιατι δεν τον ηξερε προσωπικα και γιατι δεν ειχαν προηγουμενο και και και και...

Στην ανθρωποκτονια απο προθεση φιλε μου λοιπον,καθως και στην αποπειρα ανθρωποκτονιας,δεν εξεταζουμε την ψυχολογια και τον ψυχισμο του δραστη,αλλα το αν οι πραξεις του ηταν αποτελεσμα πληρους επιγνωσης για του τι κανει και οχι υπο την επιρρεια μεθης η αλλης παραμετρου που μεταβαλουν την στιγμη οπως πχ. ενας καυγας,η μια παρεξηγηση που οδηγει σε θυμο και σε ακραια συναισθηματα.
priest
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 21:00 ) *
Και εσυ τι εισαι που θα χαρακτηρισεις την αποψη μου οπαδικη? Αν δεν γουσταρεις να διαβαζεις την αποψη μου μην την διαβαζεις.Σιγα μην φοβηθω να γραψω τη γνωμη μου για να μην χαρακτηριστω "οπαδος" απο καποιους..Υποδειξεις για το τι γραφω φιλε μου απο την στιγμη που δεν σε προσβαλω σε κανεναν αλλον οχι σε εμενα. Εγω ουτε ειρωνευομαι οπως εκαναν καποιοι με εμενα οταν εξεφρασα αυτη την αποψη,ουτε προσεβαλα κανεναν οπως επισης καποιοι εκαναν.

Η απαντηση μου ηταν η εξης και την επαναλμανω.Η ειρωνεια ειναι η χαρα του κομπλεξικου.

μονο ενας θανατικος κιολας οπαδος βλεπει οτι η ολιμπια ειναι κατωτερη απο την μπαμπεργκ...παρολαυτα συνεχιζε να γραφεις για τον μπατιστ!!!εισαι καλος σε αυτο!
kseplenhs
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 21:33 ) *
Καθηστε και σκεφτητε ολοι οσοι χασατε πασα ιδεα για τον μπατιστ εχθες, ποσους αλλους εγληματιες ( κανονικους κιολας πολλες φορες που εχουν καταδικαστει, οχι να εχουν εμπλακει απλα σε καυγα σε γηπεδο) υμνειτε κατα καιρους και μετα ελατε να σταυρωσετε τον μπατιστ.

Αν οντως βρισκεστε στην κατηγορια ατομων που μολις πιανει ο μπραιαντ, ο ζοτς, ο γουντς, ο λαβρινοβιτς μπαλα , σας γυριζουν τα αντερα εξω, θα παραδεχτω οτι δεν υπαρχει υποκρισια.



αυτό ακριβώς που λες,είναι προιούσα αντίληψη της γενικότερης ατιμωρησίας.πιο χαρακτηριστικό δεν γίνεται.

"εσείς που λετε αυτό γιατί δεν λέτε για το άλλο και εσείς που λέτε για το άλλο γιατί δεν λέτε για το παράλλο που έγινε πριν απο αυτά".και πηγαίνει αλυσίδα η "μάχη" των "επιχειρημάτων" σε κάθε περίπτωση

όταν δεν τιμωρείται κάποιος,τότε έστω και σε μικρό βαθμό θεωρούμε την λάθος ενέργεια του επόμενου,πταίσμα και αποτέλεσμα κακιάς στιγμης μιας και ο προηγούμενος την γλύτωσε.
βέβαια αν αθροίσουμε τις κακές στιγμές ίσως καταλάβουμε πως γίνονται πιο συχνά απο σπάνια αλλά συνήθως τις θυμόμαστε σαν αντεπιχειρήματα της καινούριας "κακής στιγμής".
αν αυριο-μεθαύριο γίνει κάτι ανάλογο απο παίχτη του ολυμπιακού,τότε όλοι θα θυμηθούν τον μπατίστ για να τον δικαιολογήσουν.

όσο μαζευονται αυτά,η κατάσταση γίνεται όλο και πιο υπέροχη πραγματικά.

βέβαια το γεγονός πως όταν πέσει η καμπάνα(κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο του πλανήτη) ,η κουβέντα (περι προηγούμενων απο τους μεν και κακιάς στιγμής απο τους δε) σταματάει αυτόματα,μόνο σαν συμπτωση δεν μπορώ να το εκλάβω...
PARISINOS
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 20:47 ) *
Φιλε μου σαν νομικος που εισαι οπως λες θα ηθελα αν μπορεις να μου λυσεις την εξης απορια.

1)Ο Μπατιστ χτυπησε ηθελημενα η μη τον παικτη της Ολυμπια? Τον χτυπησε δηλαδη κατα λαθος η επιτησες?

2)Ηταν το χτυπημα του ικανο ωστε να τον σκοτωσει τον αλλον η οχι?

Αν στα 2 πρωτα η απαντηση ειναι το Ναι,αυτο δεν ονομαζεται αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση?Δηλαδη οτι καποιος πραττει εκουσια να σκοτωσει καποιον εις γνωσι του και οχι ακουσια?


Και στα δυο ερωτηματα απανταω ΝΑΙ, ωστοσο σε καμια περιπτωση αυτο δεν καθιστα την πραξη του μπατιστ αθρωποκτονια απο προθεση.

Αν ηταν ετσι, καθε απλος τσακομος σε πλευ γκραουντ (ποσοι απο μας δεν εχουν τσακαθει ΠΟΤΕ στην ζωη μας ) , σε μπαρ , οπουδηποτε θα μας καθιστουσε δολοφονους.

Ο μπατιστ δεν ειχε προθεση να σκοτωσει. Οπως δεν εχεις προθεση να σκοτωσεις καποιον οταν παραβιαζεις με το αμαξι σου το στοπ η τον κοκκινο σηματοδοτη. Ηθελημενα τον παραβιαζεις (επειδη βιαζεσαι η οτιδηποτε), ξερεις οτι με αυτο που κανεις μπορει να σκοτωσεις καποιον, αυτο δεν σημαινει οτι προσδοκας και το αποτελεσμα.

οποτε επαναλαμβανω οτι το αποτελεσμα ειναι που διαμορφωνει τα παντα.
Στην περιπτωση του μπατιστ, δεν επαθε τιποτα ο οζμπολτ, οποτε εκ του απολεσματος δεν μπορεις να τον τιμωρησεις οσο θα μπορουσες τον βαρεχαο πχ.

Οτι πρεπει η ουλεμπ να τον τιμωρησει , πρεπει. Αλλα μερικες προτασεις που ακουστηκαν του στυλ , 1 χρονος αποκλεισμου, η να του κρεμασει το δελτιο, και να ηθελε, δεν γινοταν να τις βαλει σε πραξη.

Anyaway δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον μπατιστ. Η αποψη μου για τον παιχτη μπατιστ δεν αλλαζει, οπως δεν αλλαζει και το γεγονος οτι δεν ειμαι εγω αρμοδιος για να κρινω τον ανθρωπο μπατιστ (αν και αποψη εχω και μετα ΚΑΙ τα χθεσινα δεν εχω την καλυτερη).

Ωστοσο το οτι δεν εχω καλη αποψη για τον ανθρωπο μπατιστ, δεν σημαινει οτι δεν τον θελω στην ομαδα μου. Αυτο θα ηταν υποκριτικο.
Οπως πχ πιστευω οτι κανενας φιλος του ΠΑΟ η του ΟΣΦΠ δεν θα ελεγε οχι στον κομπι, επειδη δεν ειναι καλος χαρακτηρας.

spysta
QUOTE(kseplenhs @ Nov 5 2010, 20:54 ) *
αυτό ακριβώς που λες,είναι προιούσα αντίληψη της γενικότερης ατιμωρησίας.πιο χαρακτηριστικό δεν γίνεται.

"εσείς που λετε αυτό γιατί δεν λέτε για το άλλο και εσείς που λέτε για το άλλο γιατί δεν λέτε για το παράλλο που έγινε πριν απο αυτά".και πηγαίνει αλυσίδα η "μάχη" των "επιχειρημάτων" σε κάθε περίπτωση

όταν δεν τιμωρείται κάποιος,τότε έστω και σε μικρό βαθμό θεωρούμε την λάθος ενέργεια του επόμενου,πταίσμα και αποτέλεσμα κακιάς στιγμης μιας και ο προηγούμενος την γλύτωσε.
βέβαια αν αθροίσουμε τις κακές στιγμές ίσως καταλάβουμε πως γίνονται πιο συχνά απο σπάνια αλλά συνήθως τις θυμόμαστε σαν αντεπιχειρήματα της καινούριας "κακής στιγμής".
αν αυριο-μεθαύριο γίνει κάτι ανάλογο απο παίχτη του ολυμπιακού,τότε όλοι θα θυμηθούν τον μπατίστ για να τον δικαιολογήσουν.

όσο μαζευονται αυτά,η κατάσταση γίνεται όλο και πιο υπέροχη πραγματικά.

βέβαια το γεγονός πως όταν πέσει η καμπάνα(κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο του πλανήτη) ,η κουβέντα (περι προηγούμενων απο τους μεν και κακιάς στιγμής απο τους δε) σταματάει αυτόματα,μόνο σαν συμπτωση δεν μπορώ να το εκλάβω...

Πχ σε διαφορετικο πλαισιο .. αλλα η αρχη ,πανω στον τομεα περι αλυσιδας που αναφερεις, εγινε φετος με την τιμωρια του ΟΣΦΠ στο μπασκετ για τα αισχη στο ΣΕΦ περυσι.

ισως κατι αναλογο θα μπορουσε να γινει και απο την Ευρωλιγκα/Ουλεμπ (κυριως ,ωστε να εχει πανευρωπαικο αντικτυπο) των ελαχιστων τιμωριων,στην υποθεση του Μπατιστ (ή και του καθε Μπατιστ απο εδω και περα) , την οποια δεν βλεπεις καθημερινα και θα μπορουσε να αποτελεσει την απαρχη.
PARISINOS
QUOTE(kseplenhs @ Nov 5 2010, 20:54 ) *
αυτό ακριβώς που λες,είναι προιούσα αντίληψη της γενικότερης ατιμωρησίας.πιο χαρακτηριστικό δεν γίνεται.

"εσείς που λετε αυτό γιατί δεν λέτε για το άλλο και εσείς που λέτε για το άλλο γιατί δεν λέτε για το παράλλο που έγινε πριν απο αυτά".και πηγαίνει αλυσίδα η "μάχη" των "επιχειρημάτων" σε κάθε περίπτωση

όταν δεν τιμωρείται κάποιος,τότε έστω και σε μικρό βαθμό θεωρούμε την λάθος ενέργεια του επόμενου,πταίσμα και αποτέλεσμα κακιάς στιγμης μιας και ο προηγούμενος την γλύτωσε.
βέβαια αν αθροίσουμε τις κακές στιγμές ίσως καταλάβουμε πως γίνονται πιο συχνά απο σπάνια αλλά συνήθως τις θυμόμαστε σαν αντεπιχειρήματα της καινούριας "κακής στιγμής".
αν αυριο-μεθαύριο γίνει κάτι ανάλογο απο παίχτη του ολυμπιακού,τότε όλοι θα θυμηθούν τον μπατίστ για να τον δικαιολογήσουν.

όσο μαζευονται αυτά,η κατάσταση γίνεται όλο και πιο υπέροχη πραγματικά.

βέβαια το γεγονός πως όταν πέσει η καμπάνα(κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο του πλανήτη) ,η κουβέντα (περι προηγούμενων απο τους μεν και κακιάς στιγμής απο τους δε) σταματάει αυτόματα,μόνο σαν συμπτωση δεν μπορώ να το εκλάβω...


Εγω πουθενα δεν ειπα οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει ο μπατιστ. Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι εγραψα. Ουτε καλη αποψη εχω για τον ανθρωπο μπατιστ (μιας και σε αντιθεση με οτι εγραψαν πολλοι, θεωρω οτι εχει πεσει και σε αλλα παραπτωματα και δεν ειναι η πρωτη φορα) .
Ωστοσο ξερω να διαχωριζω την αποψη μου ως προς τον ανθρωπο μπατιστ και ως προς τον παιχτη μπατιστ. Αλλο το ενα, και αλλο το αλλο.

Δηλαδη εσυ τωρα θες να μου πεις οτι αν μαθαινες οτι ο κομπι εκλεισε στον ΟΣΦΠ, θα εμπαινες εδω να κραξεις επειδη πηρες στην ομαδα τον βιαστη?
Εγω ξερω οτι θα πανυγυριζα αν τον επαιρνε ο ΠΑΟ οπως και ολοι οι υπολοιποι φιλοι του ΠΑΟ (που κραζουν τον μπατιστ τωρα).

Η ολη ουσια του ποστ μου βασικα ηταν να δειξω οτι δεν ειναι αναγκη να γινομαστε κριτες των παντων και να πεφτουμε στην υπερβολλη.
Ουτε να υπερασπιστω τον μπατιστ ηθελα ( που ο μονος λογος που ειναι ακομα εδω ειναι επειδη παλι ηταν τυχερος στο περιστατικο με το ατυχημα με το αμαξι , μεθυσμενος) ουτε να τον βγαλω λαδι.
vastravoud
--> Προσωπικά πάντως επιμένω ότι ήταν απαράδεκτη η κίνηση του Μπατίστ αλλά επίσης προφανώς δεν θεωρώ κανέναν μα κανέναν αθλητή πρότυπο. Έχω φάει τα χρόνια μου στα θρανία, δουλεύω σκληρά και θεωρώ (εγωιστικά ίσως, δεκτόν) ότι τίποτα καλύτερο δεν έχει ο αθλητής από εμένα ώστε να τον κάνω και πρότυπο. Πφ, σιγά μην τους στήσω και άγαλμα.

--> Το αν ο Ζοτς είναι ανήθικος στη ζωή του ούτε το ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει - τον επικρότησα επειδή εκείνη τη στιγμή λειτούργησε ολόσωστα ως όφειλε. Αν κερατώνει τη γυναίκα του, δε με νοιάζει.

--> Θα επιμείνω όμως ότι είναι εξωφρενικό να το ανάγουμε όλο σε ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, και να βρίσκουμε "αποδόμηση" του μύθου περί αγίων παικτών του Παναθηναϊκού. Ghostbusters λίγο θυμίζει η ιστορία και είναι κρίμα. "Σιγά και τι έγινε" λένε οι Παναθηναϊκοί, "αλήτες δολοφόνοι οι πράσινοι, βλέπετε, τα λέγαμε εμείς" θα πουν οι κόκκινοι. Κρίμα για την ανούσια κόντρα, λέω εγώ.

--> Η Ευρωλίγκα αν σέβεται τον εαυτό της ΟΦΕΙΛΕΙ να τιμωρήσει, όπως παραδειγματικά θα έκανε το ΝΒΑ. Η πολιτική ορθότητα του ΝΒΑ είναι απαίσια(=θεωρώ τους αθλητές πρότυπα και τους τιμωρώ ακόμα και για εκτός λίγκας πράγματα), αλλά και ο σταρχιδισμός είναι εξίσου κακός. Χάθηκε ο ίσιος δρόμος;
kseplenhs
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 22:03 ) *
οποτε επαναλαμβανω οτι το αποτελεσμα ειναι που διαμορφωνει τα παντα.
Στην περιπτωση του μπατιστ, δεν επαθε τιποτα ο οζμπολτ, οποτε εκ του απολεσματος δεν μπορεις να τον τιμωρησεις οσο θα μπορουσες τον βαρεχαο πχ.


όπα κάτσε λίγο...

όταν ο ρον αρτέστ επιτέθηκε στην εξέδρα,έχασε μια ολόκληρη σεζόν λόγω τιμωρίας.δεν νομίζω,αυτοί που τις έφαγαν να έπαθαν τίποτα,ούτε τον τιμώρησαν λόγω αποτελέσματος της κλωτσοπατινάδας στα σώματα των θεατών.

αντίστοιχα ο αρίνας όταν έβγαλε τα όπλα του στον συμπαίχτη του πρέπει να έχασε τη μισή σεζόν.το αποτέλεσμα ποιό ήταν εκεί?οτι τον τρόμαξε?σωματικά αθικτος έμεινε ο άλλος.




Butcher_7
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 23:03 ) *
Και στα δυο ερωτηματα απανταω ΝΑΙ, ωστοσο σε καμια περιπτωση αυτο δεν καθιστα την πραξη του μπατιστ αθρωποκτονια απο προθεση.

Αν ηταν ετσι, καθε απλος τσακομος σε πλευ γκραουντ (ποσοι απο μας δεν εχουν τσακαθει ΠΟΤΕ στην ζωη μας ) , σε μπαρ , οπουδηποτε θα μας καθιστουσε δολοφονους.

Ο μπατιστ δεν ειχε προθεση να σκοτωσει. Οπως δεν εχεις προθεση να σκοτωσεις καποιον οταν παραβιαζεις με το αμαξι σου το στοπ η τον κοκκινο σηματοδοτη. Ηθελημενα τον παραβιαζεις (επειδη βιαζεσαι η οτιδηποτε), ξερεις οτι με αυτο που κανεις μπορει να σκοτωσεις καποιον, αυτο δεν σημαινει οτι προσδοκας και το αποτελεσμα.

οποτε επαναλαμβανω οτι το αποτελεσμα ειναι που διαμορφωνει τα παντα.
Στην περιπτωση του μπατιστ, δεν επαθε τιποτα ο οζμπολτ, οποτε εκ του απολεσματος δεν μπορεις να τον τιμωρησεις οσο θα μπορουσες τον βαρεχαο πχ.

Οτι πρεπει η ουλεμπ να τον τιμωρησει , πρεπει. Αλλα μερικες προτασεις που ακουστηκαν του στυλ , 1 χρονος αποκλεισμου, η να του κρεμασει το δελτιο, και να ηθελε, δεν γινοταν να τις βαλει σε πραξη.

Anyaway δεν προσπαθω να δικαιολογησω τον μπατιστ. Η αποψη μου για τον παιχτη μπατιστ δεν αλλαζει, οπως δεν αλλαζει και το γεγονος οτι δεν ειμαι εγω αρμοδιος για να κρινω τον ανθρωπο μπατιστ (αν και αποψη εχω και μετα ΚΑΙ τα χθεσινα δεν εχω την καλυτερη).

Ωστοσο το οτι δεν εχω καλη αποψη για τον ανθρωπο μπατιστ, δεν σημαινει οτι δεν τον θελω στην ομαδα μου. Αυτο θα ηταν υποκριτικο.
Οπως πχ πιστευω οτι κανενας φιλος του ΠΑΟ η του ΟΣΦΠ δεν θα ελεγε οχι στον κομπι, επειδη δεν ειναι καλος χαρακτηρας.

To αποτελεσμα ειναι απλως αυτο που διαχωριζει μια αποπειρα απο μια ανθρωποκτονια η μια παραβιαση.Πχ. εαν καποιος χτυπησει καποιον αλλον με τσεκουρι στο κεφαλι και τον σκοτωσει τοτε κατηγορειται για ανρωποκτονια.Αν ζησει κατηγορειται για αποπειρα.

Εγω λοιπον δεν ειπα οτι τον σκοτωσε..Ειπα οτι αν ετρωγε μια μηνυση για αποπειρα ανθρωποκτονιας,θα ειχε πολυ σοβαρα προβληματα..

Και επισης κατι για τον Γουντς που ειπες πριν,σε διαβεβαιω οτι εξαρχης δεν μου αρεσε σαν παικτης λογω του ιστορικου του με τα ζωα.Τον θεωρω αλητη και αυτον.Τωρα ομως συζηταμε κατι που εγινε μεσα στο παρκε χθες το βραδυ.Δεν κανουμε συμψηφισμους ουτε γενικη ανασκοπηση(χωρις αυτο να σημαινει οτι εκανες ασχημα που ανεφερες τι "μπουμπουκι" ειναι και ο Γουντς..)
PARISINOS
QUOTE(kseplenhs @ Nov 5 2010, 21:10 ) *
όπα κάτσε λίγο...

όταν ο ρον αρτέστ επιτέθηκε στην εξέδρα,έχασε μια ολόκληρη σεζόν λόγω τιμωρίας.δεν νομίζω,αυτοί που τις έφαγαν να έπαθαν τίποτα,ούτε τον τιμώρησαν λόγω αποτελέσματος της κλωτσοπατινάδας στα σώματα των θεατών.

αντίστοιχα ο αρίνας όταν έβγαλε τα όπλα του στον συμπαίχτη του πρέπει να έχασε τη μισή σεζόν.το αποτέλεσμα ποιό ήταν εκεί?οτι τον τρόμαξε?σωματικά αθικτος έμεινε ο άλλος.


Μα επαναλαμβανω οτι δεν ειπα να μην τιμωρηθει ο μπατιστ. Απλα δεν ειναι δουλεια του ΠΑΟ να τον τιμωρησει ( το εγραψα για οσους ελεγαν να τον τιμωρησει ο ΠΑΟ επειδη εχασαν καθε ιδεα για τον μπατιστ κλπ).
Πρεπει να τον τιμωρησει η αρμοδια αρχη (ουλεμπ).

Οι κλιβελαντ δεν τον τιμωρησαν τον βαρεχαο. Αφου δεν τον τιμωρησε η φιμπα, κοροιδα ηταν να τον τιμωρησουν μονοι τους.
Οπως και τον αρτεστ , δεν τον τιμωρησε η ομαδα του. Το ΝΒΑ τον τιμωρησε. Αν τον εβγαζε λαδι ο στερν, σιγα μην τον τιμουρουσαν οι κινγκς απο μονοι τους και να χανανε τον καλυτερο τους παιχτη.
Germany96
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 21:33 ) *
...σορρυ αν το ποστ ειναι καπως αποτομο και μαλλον πολλοι θα διαφωνησετε, ωστοσο ακομα και να διαφωνησετε, τουλαχιστον αποτελει τροφη για σκεψη...

Πράγματι ενδιαφέρον το post σου και συμφωνώ σχεδόν σε όλα τα σημεία του με μία μικρή ένσταση όμως (πέρα από αυτή του kseplenh), οι αντιδράσεις (στην πλειοψηφία τους) που πυροδότησε αυτή του η ενέργεια δεν μου φαίνονται υπερβολικές.

Όταν ο Batiste είχε υποπέσει στο hit&run κι εγώ το θεωρούσα ως ένα μεθυσμένο λάθος, παντελώς άσχετο με την μπασκετική του αξία. Και το συγκεκριμένο γεγονός στην Σλοβενία πάλι άσχετο το θεωρώ με την μπασκετική του αξία κι ας συνέβη πάνω σε παρκέ. Ο Batiste, παρ’ ότι φυσικά εξακολουθώ να τον θεωρώ ως ένα καταπληκτικό παίκτη κι από τους σημαντικότερους στην ιστορία του ΠΑΟ, πλέον στα μάτια μου είναι ένα επικίνδυνο @#$%^$#^ (δεν μπορώ να βρω μη υβριστικό επίθετο να περιγράφει τις σκέψεις μου) που δείχνει κατά συρροή έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή (εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι είναι ανίκανος να υπολογίσει πιθανές συνέπειες των πράξεων του και λέμε πλέον ότι ο Mike είναι περίπτωση κλινικά ηλίθιου).

Αν κάποιος νομίσει ότι αυτά τα λέω μόνο και μόνο επειδή φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού να προσθέσω ότι και τον Teodosic τον θεωρώ ως έναν εκνευριστικό σαλτιμπάγκο που τυγχάνει να ξέρει καντάρια μπάσκετ κι ότι την τρικλοποδιά του Παπαλουκά στον Jagla δεν την έχω ξεχάσει, κι επίσης την θεωρώ ως κατάπτυστη ηλιθιότητα.
vastravoud
Άσχετο, τι είχε κάνει ο Παπαλουκάς;

By the way, συμφωνώ απόλυτα ότι ο Μπατιστ δεν έχει ελαφρυντικό. Αν μεν ήξερε τι έκανε είναι προφανώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, αν όμως δεν ήξερε τι έκανε είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ.
PARISINOS
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 21:13 ) *
To αποτελεσμα ειναι απλως αυτο που διαχωριζει μια αποπειρα απο μια ανθρωποκτονια η μια παραβιαση.Πχ. εαν καποιος χτυπησει καποιον αλλον με τσεκουρι στο κεφαλι και τον σκοτωσει τοτε κατηγορειται για ανρωποκτονια.Αν ζησει κατηγορειται για αποπειρα.

Εγω λοιπον δεν ειπα οτι τον σκοτωσε..Ειπα οτι αν ετρωγε μια μηνυση για αποπειρα ανθρωποκτονιας,θα ειχε πολυ σοβαρα προβληματα..


Οπα τα μπερδευεις.
Υπαρχει ο διαχωρισμος αποπειρας και ανθρωποκτονιας αλλα και ο διαχωρισμος προθεσης και αμελειας.
Δεν μπορεις να κατηγορηθεις για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο αμελεια. Και μονο τετοια μπορουσε να διαπραξει ο μπατιστ.

Η αποπειρα ανθρωποκτονιας συνεπαγεται αυτοματα και απο προθεση.
kseplenhs
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 22:15 ) *
Μα επαναλαμβανω οτι δεν ειπα να μην τιμωρηθει ο μπατιστ. Απλα δεν ειναι δουλεια του ΠΑΟ να τον τιμωρησει ( το εγραψα για οσους ελεγαν να τον τιμωρησει ο ΠΑΟ επειδη εχασαν καθε ιδεα για τον μπατιστ κλπ).
Πρεπει να τον τιμωρησει η αρμοδια αρχη (ουλεμπ).

Οι κλιβελαντ δεν τον τιμωρησαν τον βαρεχαο. Αφου δεν τον τιμωρησε η φιμπα, κοροιδα ηταν να τον τιμωρησουν μονοι τους.
Οπως και τον αρτεστ , δεν τον τιμωρησε η ομαδα του. Το ΝΒΑ τον τιμωρησε. Αν τον εβγαζε λαδι ο στερν, σιγα μην τον τιμουρουσαν οι κινγκς απο μονοι τους και να χανανε τον καλυτερο τους παιχτη.



το ίδιο που λες,το είπα και σε προηγούμενο ποστ,2-3 σελίδες πριν.σίγουρα δεν περιμένω να τον τιμωρήσει η ομάδα γιατί αυτό πουθενά δεν γίνεται.σε αυτό συμφωνούμε

εμένα η στάση της ουλεμπ με εξοργίζει.γι'αυτό σου φέρνω ως παραδείγματα το τι έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις και πως τα χειρίστηκαν τα θέματα άλλες ομοσπονδίες

επίσης για το θέμα του κόμπι,νομίζω πως αθωώθηκε δικαστικά.αλλά και το αντίθετο να γινόταν,δεν θα το κινούσαμε το ζήτημα εκτός αν βλέπαμε κακή συμπεριφορά και μέσα στο παρκέ.

γιατί μπορεί να μην με ενδιαφέρει τι έκανε ο μπατίστ με το αμάξι του ούτε ο ομπράντοβιτς αντίστοιχα.αλλά όταν την αλητεία την συνεχίζει και στον τομέα στον οποίο έγινε αναγνωρίσιμος,τότε όλα συμψηφίζονται.καλώς ή κακώς....
Butcher_7
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 23:22 ) *
Οπα τα μπερδευεις.
Υπαρχει ο διαχωρισμος αποπειρας και ανθρωποκτονιας αλλα και ο διαχωρισμος προθεσης και αμελειας.
Δεν μπορεις να κατηγορηθεις για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο αμελεια. Και μονο τετοια μπορουσε να διαπραξει ο μπατιστ.

Η αποπειρα ανθρωποκτονιας συνεπαγεται αυτοματα και απο προθεση.

Δεκτο.Εδω ομως δεν εχουμε αμελεια αλλα προθεση.Δεν εκπυρσοκροτει το ποδι του Μπατιστ στο κεφαλι του αλλου κατα λαθος.Ξερει πολυ καλα που βρισκεται και τι κανει.
Germany96
QUOTE(vastravoud @ Nov 5 2010, 22:18 ) *
Άσχετο, τι είχε κάνει ο Παπαλουκάς;

Πεσμένος ο ίδιος στο παρκε είχε βάλει τρικλοποδιά στον Jagla όταν ο Γερμανός δεν κοίταγε, κι όταν ένα κτήνος των διαστάσεων του Γερμανού σκάσει στο παρκέ με το κεφάλι μπορεί να συμβούν πολύ άσχημα πράγματα, οπότε δεν διακινδυνεύεις κάτι τέτοιο.

Επίσης όταν ένα κτήνος ύψους 2.04 και 113 κιλών πιέζει το κρανίο κάποιου με τέτοιο μένος στο παρκέ, δεν τον δικαιολογεί τίποτα.
PARISINOS
QUOTE(Germany96 @ Nov 5 2010, 21:15 ) *
Πράγματι ενδιαφέρον το post σου και συμφωνώ σχεδόν σε όλα τα σημεία του με μία μικρή ένσταση όμως (πέρα από αυτή του kseplenh), οι αντιδράσεις (στην πλειοψηφία τους) που πυροδότησε αυτή του η ενέργεια δεν μου φαίνονται υπερβολικές.

Όταν ο Batiste είχε υποπέσει στο hit&run κι εγώ το θεωρούσα ως ένα μεθυσμένο λάθος, παντελώς άσχετο με την μπασκετική του αξία. Και το συγκεκριμένο γεγονός στην Σλοβενία πάλι άσχετο το θεωρώ με την μπασκετική του αξία κι ας συνέβη πάνω σε παρκέ. Ο Batiste, παρ’ ότι φυσικά εξακολουθώ να τον θεωρώ ως ένα καταπληκτικό παίκτη κι από τους σημαντικότερους στην ιστορία του ΠΑΟ, πλέον στα μάτια μου είναι ένα επικίνδυνο @#$%^$#^ (δεν μπορώ να βρω μη υβριστικό επίθετο να περιγράφει τις σκέψεις μου) που δείχνει κατά συρροή έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή (εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι είναι ανίκανος να υπολογίσει πιθανές συνέπειες των πράξεων του και λέμε πλέον ότι ο Mike είναι περίπτωση κλινικά ηλίθιου).

Αν κάποιος νομίσει ότι αυτά τα λέω μόνο και μόνο επειδή φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού να προσθέσω ότι και τον Teodosic τον θεωρώ ως έναν εκνευριστικό σαλτιμπάγκο που τυγχάνει να ξέρει καντάρια μπάσκετ κι ότι την τρικλοποδιά του Παπαλουκά στον Jagla δεν την έχω ξεχάσει, κι επίσης την θεωρώ ως κατάπτυστη ηλιθιότητα.


Δεν διαφωνω πουθενα.
Απλα αυτο το επικίνδυνο @#$%^$#^ εξακολουθω να το θελω στην ομαδα μου, οπως θα ηθελα και τον κομπι, οπως οι φιλοι του ΟΣΦΠ θα ηθελαν και τον κρστιτς και παει λεγοντας.

Τονισα απλα το υποκριτικο του πραγματος και τιποτα παραπανω.
Οπως τονισα, την αποψη για τον ανθρωπο μπατιστ την ειχα ηδη διαμορφωσει και πριν το χθεσινο.

QUOTE(kseplenhs @ Nov 5 2010, 21:24 ) *
επίσης για το θέμα του κόμπι,νομίζω πως αθωώθηκε δικαστικά.αλλά και το αντίθετο να γινόταν,δεν θα το κινούσαμε το ζήτημα εκτός αν βλέπαμε κακή συμπεριφορά και μέσα στο παρκέ.


Βασικα υπηρξε διακανονισμος. Η κοπελα πηρε 10 εκ. Που κατα 99 τις εκατο σημαινει οτι ο κομπι την ειχε κανει την πατατα. Γιατι αν εισαι αθωος, δεν κανεις διακανονισμο, ωστε να σου μεινει η ρετσινια.
Germany96
Καμία αντίρρηση τότε, απλά εγώ σοκαρίστηκα με την αντίδραση του Αμερικανού γιατί δεν του το είχα. Συμφωνούμε ότι καμία σχέση δεν έχει αυτό με το πόσο καλός μπασκετμπολίστας είναι.
PARISINOS
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 5 2010, 21:24 ) *
Δεκτο.Εδω ομως δεν εχουμε αμελεια αλλα προθεση.Δεν εκπυρσοκροτει το ποδι του Μπατιστ στο κεφαλι του αλλου κατα λαθος.Ξερει πολυ καλα που βρισκεται και τι κανει.


Δηλαδη θεωρεις οτι αν πεθαινε εχθες ο οζμπολ, θα πηγαινε ο μπατιστ μεσα για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση? Πολυ αμφιβαλλω.
Για ανθρωποκτονιας απο αμελεια θα πηγαινε, και θα ξαναβγαινε απο τα κατεργα σε 3-4 χρονακια.

Οχι οτι σημασια βεβαια, και αρκετα με τα νομικιστικα smiley.gif Σορρυ κιολας αν το παρακανα. Λιγη σημασια εχει , ποσα χρονια θα ειχε παει μεσα ο μπατιστ , αν πεθαινε ο οζμπολτ.
Και μονο που φτασαμε στο σημειο να σηζηταμε τετοιο πραγμα, δειχνει το μεγεθος της ηλιθιοτητας του μπατιστ.


Anyway για να τελειωνω , ξεκαθαριζω για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση (γιατι λιγο θελει σε τετοιες περιπτωσεις) οτι προφανως και θεωρω μεγιστο ατοπημα του μαικ το χθεσινο, προφανως και θα δωσω δικιο στην ουλεμπ αν τον τιμωρησει.

Απλα μην υπερβαλλουμε και στους χαρακτηρισμους μας ρε παιδια...
Butcher_7
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2010, 23:38 ) *
Δηλαδη θεωρεις οτι αν πεθαινε εχθες ο οζμπολ, θα πηγαινε ο μπατιστ μεσα για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση? Πολυ αμφιβαλλω.
Για ανθρωποκτονιας απο αμελεια θα πηγαινε, και θα ξαναβγαινε απο τα κατεργα σε 3-4 χρονακια.

Οχι οτι σημασια βεβαια, και αρκετα με τα νομικιστικα smiley.gif Σορρυ κιολας αν το παρακανα. Λιγη σημασια εχει , ποσα χρονια θα ειχε παει μεσα ο μπατιστ , αν πεθαινε ο οζμπολτ.
Και μονο που φτασαμε στο σημειο να σηζηταμε τετοιο πραγμα, δειχνει το μεγεθος της ηλιθιοτητας του μπατιστ.


Anyway για να τελειωνω , ξεκαθαριζω για να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση (γιατι λιγο θελει σε τετοιες περιπτωσεις) οτι προφανως και θεωρω μεγιστο ατοπημα του μαικ το χθεσινο, προφανως και θα δωσω δικιο στην ουλεμπ αν τον τιμωρησει.

Απλα μην υπερβαλλουμε και στους χαρακτηρισμους μας ρε παιδια...

Εγω προσωπικα ναι αν τον ειχε στειλει στον ταφο τον ανθρωπο με αυτη του την ενεργεια θα τον καταδικαζα(αν ημουν δικαστης) για ανθρωποκτονια απο προθεση.Δεν ειναι μια ακουσια αγκωνια που λες ενταξει ειναι ενα θανασιμο χτυπημα,αλλα μια ηθελημενη εκουσια δυνατη κλωτσια - πατημα στο κεφαλι ενος πεσμενου και ανημππορου εκεινη την στιγμη ανθρωπου.

Οπως και να'χει το οτι ηταν μια "εγκληματικη" ενεργεια δεν χωραει αμφισβητηση,οπως επισης και το γεγονος πως ο,τι εγινε δεν εγινε κατα λαθος καθως και η χαλαροτητα του μετα το γεγονος,πραγμα που για εμενα δηλωνει την προθεση του και την ευχαριστηση του μετα την πραξη αυτη.Ο ανθρωπος για εμενα ειναι σαδιστης και killer,δεν εχει θεση στα γηπεδα.(Ουτε ο Γουντς εχει,και αυτο το εχει αποδειξει).Τελος τα νομικα και απο μενα rolleyes.gif
greeneyes13
διάβασα ότι απ την στιγμή που του χρεώθηκε απλά φαουλ και δεν τον αποβάλλαν οι διαιτητές μάλλον οι διιατητές θα έχουν κυρώσεις......
PAKMAN
Εγω επιμένω πως ο Μπατιστ δεν ήθελε να χτυπήσει τον Οσμπ. Απλώς ήθελε να ξεκινήσει πιο γρήγορα και για αυτό τον έκανε όπως οι κατοστάρηδες βατηρα εκκίνησης. Πάντως χωρίς πλάκα νομίζω οτι ο Μπατιστ τσαντίστηκε που ο κοντός μπλέχτηκε στα πόδια του με κίνδυνο να πάθει διάστρεμα και τσαντισμένος 1) που οι διαιτητές δεν σφύριξαν καν φάουλ και 2) που λεχασε το καλάθι και το ρημπάουντ ξέσπασε .... icon_wave.gif Τωρα δολοφονική ενέργεια που ακούω όποιος τα λέει μάλλον δεν έχει παίξει μπάσκετ όχι σε ομάδα αλλά ούτε καν φιλικό διπλό. peace.gif
comrade
QUOTE(PAKMAN @ Nov 6 2010, 00:14 ) *
Εγω επιμένω πως ο Μπατιστ δεν ήθελε να χτυπήσει τον Οσμπ. Απλώς ήθελε να ξεκινήσει πιο γρήγορα και για αυτό τον έκανε όπως οι κατοστάρηδες βατηρα εκκίνησης. Πάντως χωρίς πλάκα νομίζω οτι ο Μπατιστ τσαντίστηκε που ο κοντός μπλέχτηκε στα πόδια του με κίνδυνο να πάθει διάστρεμα και τσαντισμένος 1) που οι διαιτητές δεν σφύριξαν καν φάουλ και 2) που λεχασε το καλάθι και το ρημπάουντ ξέσπασε .... icon_wave.gif Τωρα δολοφονική ενέργεια και λαλακίες που ακούω όποιος τα λέει μάλλον δεν έχει παίξει μπάσκετ όχι σε ομάδα αλλά ούτε καν φιλικό διπλό. peace.gif


Το σκεφτομουν και γω αυτο. Οτι θελοντας να ξεκινησει γρηγορα πατησε γερα κατω. Μονο που πατησε γερα στο κεφαλι του οζμπολτ. Το βρισκω βεβαια λιγοτερο πιθανο.

Πιο πιθανο βρισκω αυτο:
Απ τα νευρα να ηθελε να του ριξει καμια ψηλη. Μονο που τελικα δεν μπορεσε να το ελεγξει και δεν ηταν ψηλη αλλα "δολοφονικο" χτυπημα....

Ή οντος (τριτη εκδοχη, και επικρατουσα απ οτι βλεπω) να ηθελε να τον "τσακισει" το φιλο μας (τον οζμπολτ)

Αβυσσος.


QUOTE(Butcher_7 @ Nov 6 2010, 00:59 ) *
Να'σαι καλα να τον χαιρεσαι τον παικταρα σου εσυ που εχεις παιξει πολυ μπασκετ εν αντιθεση με μας. bball.gif Aντε και φετος παλι τα ιδια θα εχουμε στο ΟΑΚΑ οπως και περυσι..Το πρωταθλημα ειναι reserved και φετος.



Που κολλαει το πρωταθλημα με αυτο που συζηταμε τωρα για τον μπατιστ. Πως φαινεται οτι ξεκινας τη συζητηση οντας προκατελειμενος...
spysta
laugh.gif laugh.gif Τωρα σοβαρα υπαρχει ενδεχομενο να τα γραφει ο Ελληνας αυτα που του λεει ο Σλοβενος ?????? ρισπεκτ tongue.gif

rchos
αν και ποτε δεν χρησιμοποιησα ορους δολοφονικο και αποπειρα ανθρωποκτονιας και λοιπα νομιζω το οτι το γυριζουμε σε νομικη συζητηση ειναι λαθος.

ο κοσμος που δεν εχει βγαλει νομικη και δεν εχει ιδεα απο νομικους ορους χρησιμοποιει αυτες τις ορολογιες ασχετα απο το πως χρησιμοποιουνται μεσα στα δικαστηρια.

οταν ο βαρεζαο χτυπησε τον ζηση τοτε ολοι μιλαγαν για τον δολοφονο με την μπουκλα.νομικα δεν εστεκε.το συναισθημα των ελληνων φιλαθλων ετσι εβγαινε ομως.
οταν αναφερομαστε συνηθως σε κατι που εγινε μεσα σε ενα γηπεδο με νομικους ορους τους χρησιμοποιουμε διαφορετικα.
το να αναλυουμε αυτες τις φρασεις σκεπτομενοι πως χρησιμοποιουνται νομικα ειναι για μενα λαθος.

οσο για την τιμωρια του μπατιστ απο την λιγκα και αν αυτη ερθει δεν παιζει κανεναν ρολο η καταληξη του θεματος.το αν τον τραυματισε σοβαρα η αν τον σκοτωσε ηαν δεν επαθε απολυτως τιποτα εχει να κανει με τα ποινικα δικαστηρια.
στον αθλητισμο το αποτελεσμα δεν παιζει τον μεγαλυτερο ρολο.σημασια εχει η πραξη και η προθεση.

paodynasty
QUOTE(vastravoud @ Nov 5 2010, 19:01 ) *
Η πλευρά του Παναθηναϊκού οφείλει να τιμωρήσει τον παίκτη, εντός ομάδας και όχι δημοσίως. Μακάρι να το κάνουν πάντως, και ελπίζω η στάση του Ζοτς να γίνει παράδειγμα σε πολλούς. (Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν το συνέχιζε φυσικά).

Το "ηθος" του Μπατιστ είναι φυσικά αδιάφορο στην προκειμένη περίπτωση, όπως φυσικά αδιάφορο είναι το αν είχε τροχαίο πριν 4-5 χρόνια ή αν του σφυρίζονται φάουλ τα σκριν. Απλώς οι τυφλωμένοι Πράσινοι θα πουν "κακιά στιγμή, αλλά το παλικάρι έχει ήθος" ενώ οι Κόκκινοι θα πουν χαιρέκακα "πφφφφ, το ξέραμε με τον αλήτη".

Γιατί να μην αντιμετωπίσουμε την πράξη ως κάτι ξεκομένο από τη μιζέρια της αιώνιας κόντρας; Αρρώστια έχει καταντήσει, και το είδαμε και το καλοκαίρι με τα μπουκέτα. Αηδία σκέτη


Συμφωνώ Απόλυτα
paodynasty
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 6 2010, 00:59 ) *
Να'σαι καλα να τον χαιρεσαι τον παικταρα σου εσυ που εχεις παιξει πολυ μπασκετ εν αντιθεση με μας. bball.gif Aντε και φετος παλι τα ιδια θα εχουμε στο ΟΑΚΑ οπως και περυσι..Το πρωταθλημα ειναι reserved και φετος.


Να θυμηθεί λοιπόν ο φίλος Butcher ότι στον περσινό τελευταίο τελικό ο Τεόντοσιτς έκανε 2 φάουλ στο Διαμαντίδη πολύ σκληρότερα από αντιαθλητικά σε μια ατμόσφαιρα που αν ο Διαμαντίδης έδινε την παραμικρή συνέχεια υπήρχε σοβαρή περίπτωση να έχουμε και νεκρούς (εδώ κοντεύαμε ούτως ή άλλως). Το ένα μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε και μετά τη διακοπή. Προφανώς και δε συγκρίνω τα χτυπήματα όμως συγκρίνω επιλεκτικές κρίσεις και συμπεριφορές που ξεφεύγουν, αφού μετά το χθεσινό δεν υπήρχε φίλος του Παναθηναικού μέσα στο forum να μην καταδικάσει την ενέργεια του Μπατιστ (άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο). Που ήσουν λοιπόν τότε να απαιτήσεις την τιμωρία του Τεόντοσιτς από τη διοίκηση του Οσφπ? όταν μάλιστα χτυπούσε σε όλη τη σειρά των αγώνων (πόσες φορές τον έχει πιάσει η κάμερα??) και μάλιστα ύπουλα και επαγγελματικά και χωρίς κανένα βρασμό ψυχής. Που ήταν ο προπονητής της ομάδας σας να τον τραβήξει στον πάγκο μέχρι το τέλος του αγώνα (και ας τον ξανάβαζε αν προέκυπτε παράταση)
Butcher_7
QUOTE(comrade @ Nov 6 2010, 04:20 ) *
Το σκεφτομουν και γω αυτο. Οτι θελοντας να ξεκινησει γρηγορα πατησε γερα κατω. Μονο που πατησε γερα στο κεφαλι του οζμπολτ. Το βρισκω βεβαια λιγοτερο πιθανο.

Πιο πιθανο βρισκω αυτο:
Απ τα νευρα να ηθελε να του ριξει καμια ψηλη. Μονο που τελικα δεν μπορεσε να το ελεγξει και δεν ηταν ψηλη αλλα "δολοφονικο" χτυπημα....

Ή οντος (τριτη εκδοχη, και επικρατουσα απ οτι βλεπω) να ηθελε να τον "τσακισει" το φιλο μας (τον οζμπολτ)

Αβυσσος.





Που κολλαει το πρωταθλημα με αυτο που συζηταμε τωρα για τον μπατιστ. Πως φαινεται οτι ξεκινας τη συζητηση οντας προκατελειμενος...

Το συμπερασμα λοιπον που βγαζεις και εσυ ειναι οτι ενδεχομενως να τον πατησε θελοντας να επιταχυνει απλως smiley.gif Τιποτα,ενταξει δεν θα ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα νομιζω ειναι αστειο απο ενα σημειο και μετα..

Φιλε Rchos δεν χρειαζεται να εχεις τελειωσει την νομικη για να κρινεις κατι αυτονοητο.Οι νομικοι αλλωστε αναλογα τον πελατη που υπερασπιζονται(πλευρα θυτη η πλευρα θυματος) προσπαθουν να το παρουσιασουν με τροπο που ευνοει τον πελατη τους.Το θεμα ειναι οτι πανω στην προσπαθεια τους αυτη χρησιμοποιουν αστεια επιχειρηματα (οπως προφανως αστειο μου φαινεται το επιχειρημα του φιλου πιο πανω, που το παρουσιαζει βεβαια σαν ενδεχομενο για να μην παρεξηγηθει κιολας..Θυμησου τι ελεγε ο Κουγιας στην περιπτωσει Κορκονεα προσφατα..μην αρχισουμε να θυμομαστε.

Και κατι ακομη παιδια.Ειναι πολυ ασχημο να φορατε,η μαλλον να νομιζετε οτι φορατε την μασκα του "¨αντικειμενικου" και να αποποιειστε το οπαδικο η αν προτιματε το φιλαθλο σας συναισθημα.Δεν πειθετε και κανεναν στην τελικη οταν δηλωνετε "αντικειμενικος" - "μη οπαδος" κλπ και λετε στο καπακι ενα επιχειρημα εξωφρενικο για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα και κυριως ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΟΥΝ και να τους χαρακτηρισετε μετα ΟΠΑΔΟΥΣ.

Στην τελικη ψαξτε τι σημαινει σαν λεξη "οπαδος",γιατι πολλοι νομιζετε οτι προκειται για τον βαρυτερο χαρακτηρισμο του κοσμου..Τωρα αν πισω απο αυτη τη λεξη θελετε να πειτε αλλα πραγματα τοτε καλο θα ηταν να το πειτε στα ισα σε οποιον/οποιους νομιζετε με επιχειρηματα(οσο μπορειτε)
PanosIlio
Το θέμα τελικά είναι το εξής:

"Ο Μπατίστ κλώτσησε συνάδελφό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ενώ ο συνάδελφός του ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα στο παρκέ.

Και θα μείνει ατιμώρητος."

Δεν με νοιάζει ουδόλως ποιος ήταν ο Μπατίστ πριν και ποιος θα είναι μετά το συμβάν, το γεγονός είναι το παραπάνω και αυτό θα έπρεπε να σχολιάζουμε τόσο καιρό. Και πάνω σε αυτό όλοι, ανεξαιρέτως, συμφωνούμε πως ήταν απαράδεκτό (το λέω με μεγάλη επιείκεια) και πως θα έπρεπε να τιμωρηθεί.

Δεν με νοιάζει πως ένιωθε εκείνη τη στιγμή, ούτε τι σκεφτόταν, μου είναι αδιάφορο, το έκανε, πρέπει να πληρώσει.

Αυτοί που θα έπρεπε να τον τιμωρήσουν θα έπρεπε να ασχοληθούν με τον ψυχισμό του εκείνη τη δεδομένη στιγμή για να βγάλουν και την κατάλληλη τιμωρία, όχι εμείς.
comrade
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 6 2010, 10:51 ) *
Το συμπερασμα λοιπον που βγαζεις και εσυ ειναι οτι ενδεχομενως να τον πατησε θελοντας να επιταχυνει απλως smiley.gif Τιποτα,ενταξει δεν θα ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα νομιζω ειναι αστειο απο ενα σημειο και μετα..


Καμια σχεση!
Βλεποντας αρκετες φορες τη φαση, το θεωρω λιγοτερο πιθανο ενδεχομενο.
Γραφω κι αλλα δυο ενδεχομενα, αλλα απ οτι φαινεται διαβαζεις επιλεκτικα, τα αφηνεις τελειως απ εξω οταν ειναι να με κρινεις και μαλλον θα χαιροσουν παρα πολυ αν δεν τα ειχα γραψει για να μπορεις να επιβεβαιωθεις πανυγηρικα οτι φοραω πρασινα γυαλια.

Ενα προβληματισμο για τα κινητρα του συγκεκριμενου παιχτη τη στιγμη που χτυπησε τον αντιπαλο του ηθελα να θεσω.
Το οτι εκανε πολυ δυνατο φαουλ (ή "δολοφονικο"), εκανε. Και αναλογως πρεπει να πραξουν και οι αρμοδιοι για να τον τιμωρησουν. Και αυστηρα μαλιστα. Δεν χωρα αμφιβολια σ αυτο. Δεν τους ενδιαφερει τι κινητρο ειχε ο μπατιστ ή τι σκεφτοταν εκεινη τη στιγμη (για να μην παρεξηγηθω). Να εξαντλησουν την αυστηροτητα.
Και η διοικηση θα επρεπε να τον τιμωρησει. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα γινει γιατι ο "νομος του χρηματος" και των δικων τους συμφεροντων ειναι πανω απ ολα.


Ομως, το ποιο απ τα 3 ενδεχομενα συμβαινει, ενδιαφερει εμενα, τον αγνο φιλαθλο του ΠΑΟ, που επειδη τον "αγαπουσα" στεναχωριεμαι με αυτο που εκανε. Δεν μπορεις να μην αγαπησεις αυτον τον παιχτη οταν τα δινει ολα για την ομαδα. Οταν ειναι παντα εκει. Τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.

Οποτε το να δω αν το εκανε εσκεμενα ή οχι εχει τεραστια σημασια για μενα. Γιατι θα μπορω να κρινω αν ειναι κωλ*π@!δαρ@*ς που εβγαλε ολη του την κακια πανω στον παιχτη της αντιπαλης ομαδας ή δεν ειναι!

Δυστηχως δεν μπορω να πω με σιγουρια ποιο απ τα τρεια ενδεχομενα συμβαινει, οποτε πλεον κρατω μια "πισινη" για τον ανθρωπο μπατιστ.

Εσας ομως, των αλλων ομαδων, δεν σας ενδιαφερουν αυτα τα συναισθηματικα (και λογικο ειναι), σας ενδιαφερει μονο το κομματι της τιμωρια. Που και γω, το ξαναλεω, συμφωνω οτι πρεπει να υπαρξει.
Butcher_7
QUOTE(comrade @ Nov 6 2010, 11:45 ) *
Καμια σχεση!
Βλεποντας αρκετες φορες τη φαση, το θεωρω λιγοτερο πιθανο ενδεχομενο.
Γραφω κι αλλα δυο ενδεχομενα, αλλα απ οτι φαινεται διαβαζεις επιλεκτικα, τα αφηνεις τελειως απ εξω οταν ειναι να με κρινεις και μαλλον θα χαιροσουν παρα πολυ αν δεν τα ειχα γραψει για να μπορεις να επιβεβαιωθεις πανυγηρικα οτι φοραω πρασινα γυαλια.

Ενα προβληματισμο για τα κινητρα του συγκεκριμενου παιχτη τη στιγμη που χτυπησε τον αντιπαλο του ηθελα να θεσω.
Το οτι εκανε πολυ δυνατο φαουλ (ή "δολοφονικο"), εκανε. Και αναλογως πρεπει να πραξουν και οι αρμοδιοι για να τον τιμωρησουν. Και αυστηρα μαλιστα. Δεν χωρα αμφιβολια σ αυτο. Δεν τους ενδιαφερει τι κινητρο ειχε ο μπατιστ ή τι σκεφτοταν εκεινη τη στιγμη (για να μην παρεξηγηθω). Να εξαντλησουν την αυστηροτητα.
Και η διοικηση θα επρεπε να τον τιμωρησει. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα γινει γιατι ο "νομος του χρηματος" και των δικων τους συμφεροντων ειναι πανω απ ολα.


Ομως, το ποιο απ τα 3 ενδεχομενα συμβαινει, ενδιαφερει εμενα, τον αγνο φιλαθλο του ΠΑΟ, που επειδη τον "αγαπουσα" στεναχωριεμαι με αυτο που εκανε. Δεν μπορεις να μην αγαπησεις αυτον τον παιχτη οταν τα δινει ολα για την ομαδα. Οταν ειναι παντα εκει. Τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.

Οποτε το να δω αν το εκανε εσκεμενα ή οχι εχει τεραστια σημασια για μενα. Γιατι θα μπορω να κρινω αν ειναι κωλ*π@!δαρ@*ς που εβγαλε ολη του την κακια πανω στον παιχτη της αντιπαλης ομαδας ή δεν ειναι!

Δυστηχως δεν μπορω να πω με σιγουρια ποιο απ τα τρεια ενδεχομενα συμβαινει, οποτε πλεον κρατω μια "πισινη" για τον ανθρωπο μπατιστ.

Εσας ομως, των αλλων ομαδων, δεν σας ενδιαφερουν αυτα τα συναισθηματικα (και λογικο ειναι), σας ενδιαφερει μονο το κομματι της τιμωρια. Που και γω, το ξαναλεω, συμφωνω οτι πρεπει να υπαρξει.

Μαλλον εσυ φιλε μου δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα.Ειπα ακριβως αυτο που λες.Οτι το ανεφερες σαν ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.Αυτο λοιπον το ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ μου φαινεται αστειο σαν επιχειρημα.

Τωρα για το αν σε κατηγορησα αν φορας πρασινα γυαλια παλι το αντιθετο καταλαβες.Ειπα ουσιαστικα οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να φοραει οτι χρωμα γυαλιων θελει.Απλα ειπα οτι καποιοι παρουσιαζονται σαν αντικειμενικοι ενω με τα επιχειρηματα τους αυτοαναιρουνται ως προς την "αντικειμενικοτητα " τους. Τωρα αυτο που μου λες πχ. οτι εισαι αγνος φιλαθλος δεν εχω κανεναν λογο να το αμφισβητησω.

Το να κρινω ομως οτι αυτο το επιχειρημα που λες,οτι δηλαδη εχεις 3 ενδεχομενα στο μυαλο σου,και το 1 απο αυτα ειναι και η "επιταχυνση" που ηθελε να αποκτησει ο Μπατιστ,εγω προσωπικα μονο αντικειμενικο και ενος απλου φιλαθλου δεν το θεωρω.
roben
QUOTE(rchos @ Nov 5 2010, 21:13 ) *
ειναι η ζωη πολυ αδικη παντως.πολυ ομως.καθομαστε εδω και μια μερα και συζηταμε τα απαντα του κεφαλοπατητη ενω αλλοι βλεπουν αλλα.

http://www.youtube.com/watch?v=4c49osKKZX0


Rchos,ο ''κεφαλοπατητής'' έχει όνομα! Είσαι admin και είσαι ο πρώτος που πρέπει να τηρεί τους κανόνες του forum και να δίνει το παράδειγμα! Πως θα βγείς αύριο και θα πεις φάουλ σε αυτόν που αποκάλεσε ''αυγουλομάτηδες'' τους Αγγελόπουλους ή ''αληταρά'' τον Τεόντοσιτς? Εντάξει,έχεις κι εσύ το δικαίωμα να παρασυρθείς μιά φορά όπως ο καθένας μας αλλά νομίζω ότι οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός σου ήταν ατυχής!
roben
QUOTE(paodynasty @ Nov 6 2010, 11:28 ) *
Να θυμηθεί λοιπόν ο φίλος Butcher ότι στον περσινό τελευταίο τελικό ο Τεόντοσιτς έκανε 2 φάουλ στο Διαμαντίδη πολύ σκληρότερα από αντιαθλητικά σε μια ατμόσφαιρα που αν ο Διαμαντίδης έδινε την παραμικρή συνέχεια υπήρχε σοβαρή περίπτωση να έχουμε και νεκρούς (εδώ κοντεύαμε ούτως ή άλλως). Το ένα μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε και μετά τη διακοπή. Προφανώς και δε συγκρίνω τα χτυπήματα όμως συγκρίνω επιλεκτικές κρίσεις και συμπεριφορές που ξεφεύγουν, αφού μετά το χθεσινό δεν υπήρχε φίλος του Παναθηναικού μέσα στο forum να μην καταδικάσει την ενέργεια του Μπατιστ (άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο). Που ήσουν λοιπόν τότε να απαιτήσεις την τιμωρία του Τεόντοσιτς από τη διοίκηση του Οσφπ? όταν μάλιστα χτυπούσε σε όλη τη σειρά των αγώνων (πόσες φορές τον έχει πιάσει η κάμερα??) και μάλιστα ύπουλα και επαγγελματικά και χωρίς κανένα βρασμό ψυχής. Που ήταν ο προπονητής της ομάδας σας να τον τραβήξει στον πάγκο μέχρι το τέλος του αγώνα (και ας τον ξανάβαζε αν προέκυπτε παράταση)


Αν μη τι άλλο αξίζει σίγουρα ένα μπράβο στους φίλους του Παναθηναικού που ανεξαιρέτως παραδέχτηκαν ότι ο Μπατίστ έπρεπε να αποβληθεί από το παιχνίδι αλλά και να τιμωρηθεί από την Ευρωλίγκα! Ούτε κρυφτήκαμε,ούτε προσπαθήσαμε να κάνουμε τη μέρα νύχτα! Εγώ απλά να θυμήσω ότι όταν οι Αγγελόπουλοι με την συμπεριφορά τους εξελίχθηκαν σε ηθικούς αυτουργούς του ''πολέμου'' στον τέταρτο τελικό του ΣΕΦ κανένας μα κανένας φίλος του Ολυμπιακού δεν τους καταδίκασε! Αντίθετα όταν ανακοινώθηκε η ποινή των 9 αγωνιστικών άρχισαν να μιλάνε για εξόντωση και για παρασκήνιο,την στιγμή που στην ομάδα τους είχε χαριστεί η αφαίρεση βαθμών που σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα τους έθετε εκτός της διεκδίκησης της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος! Όταν μάλιστα αναφέρθηκα στο unfair των Αγγελόπουλων να κάνουν έφεση ζητώντας την δραματική μείωση της ποινής στην ΜΙΑ (!!!) αγωνιστική κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού κατέκριναν την άποψη μου με το επιχείρημα ότι είναι σωστό και δίκαιο κάθε ομάδα να διεκδικεί ό,τι περισσότερο μπορεί για το συμφέρον της! Είναι οι ίδιοι που αν η Ευρωλίγκα τιμωρούσε τον Μπατίστ με 5 αγωνιστικές και ο Παναθηναικός έκανε έφεση ζητώντας μείωση της ποινής θα μιλούσαν για ντροπή και αίσχος! Από υποκρισία έχουμε χορτάσει...
rchos
QUOTE(roben @ Nov 6 2010, 11:55 ) *
Rchos,ο ''κεφαλοπατητής'' έχει όνομα! Είσαι admin και είσαι ο πρώτος που πρέπει να τηρεί τους κανόνες του forum και να δίνει το παράδειγμα! Πως θα βγείς αύριο και θα πεις φάουλ σε αυτόν που αποκάλεσε ''αυγουλομάτηδες'' τους Αγγελόπουλους ή ''αληταρά'' τον Τεόντοσιτς? Εντάξει,έχεις κι εσύ το δικαίωμα να παρασυρθείς μιά φορά όπως ο καθένας μας αλλά νομίζω ότι οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός σου ήταν ατυχής!



φιλε μου ελεος μονο αυτο εχω να πω.
ακριβως επειδη ειμαι αντμιν και βλεπω που παει η κουβεντα εκανα ενα ποστ απο την αρχη ως το τελος χιουμοριστικο.
αν δεν καταλαβες το κλιμα του ποστ μου ειναι δικο σου το θεμα.
εκτος αν ψαχνεις ευκαιρια για να μου την πεις για καποιο λογο.αν ειναι ετσι παω πασο.συνεχισε.απομονωσε λεξεις και κανε παιχνιδι.

Υ.Γ. συνεχιστε και οι μεν και οι δε να το γυρνατε στο οπαδικο.δειξτε ποσο πολυ αγαπατε το μπασκετ.

Υ.Γ.2 ο χρηστης priest εχει ενα φαουλ και 2 μερες οφ
il postino
ποσο ειναι το σκορ παο-οσφπ? μετραει κανεις? smiley.gif
Marciulionis
QUOTE(McRae @ Nov 5 2010, 00:07 ) *
Αυτο που εκανε ο Μπατιστ ηταν οτι πιο ανατριχιαστικ εχω δει σε παρκε μπασκετ.1-2 αγωνιστικες τιμωριας?Ειμαστε σοβαροι,εδω μιλαμε για αποπειρα ανθρωποκτονιας.Αποκλεισμος ενος χρονου και παλι επιεικης ειμαι.


Συμφωνώ. Εγώ προσωπικά αηδίασα από αυτό και απορώ που δε του δόθηκε ντισκαλιφιέ. Προσωπικά μου χάλασε έναν φοβερό αγώνα (χώρια που χάρη στη βλακεία του αυτή χάσαμε). Πρέπει να τιμωρηθεί και από τη διοίκηση.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός. Εγκλωβιστήκαμε στο, υπέρμετρα κατά τη γνώμη μου, σκληρό παιχνίδι της Ολύμπιας που έδειξε τεράστια θέληση για τη νίκη. Η διαιτησία ήταν τραγική και θα έπρεπε να είχαν σφυριχτεί αρκετά αντιαθλητικά φάουλ στην Ολύμπια όπως και να είχε αποβληθεί ο Μπατίστ άμεσα.

Επίσης πληρώσαμε τα υπερατλαντικά ταξίδια του Σάτο, που ήταν αλλού γι αλλού και το κακό παιχνίδι του Νίκολας, ενώ έλειψε πολύ και ο Μάριτς που είναι ταμάμ για τέτοια παιχνίδια που πάνε στη δύναμη. Αν τον είχαμε είμαι σίγουρος ότι θα κερδίζαμε.

Η Ολύμπια είναι μια μετριότατη ομάδα, που ακολουθεί συνταγή Παρτίζαν άλλα στο ακόμα σκληρότερο. Θα εκπλαγώ άμα στο ΟΑΚΑ δε τη κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά.

Πραγματικά χάρηκα την ατμόσφαιρα των Σλοβένων με τα ρυθμικά παλαμάκια και τα τραγούδια. Γιορτή όλος ο αγώνας γι αυτούς. Φοβερή έδρα.
PAKMAN
Σας παρακαλώ να διατηρήσετε όλοι την ψυχραιμία σας. Όλοι αγαπάμε το μπάσκετ και έχουμε οπαδίστικα χάσει την ουσία.
Δυστηχώς όμως όλοι ευθυνόμαστε και γιά την κατάντια του.
1) Πού ειναι οι οπαδοί-φίλαθλοι των ομάδων?
2) Ποιό είναι το επίπεδο των φιλάθλων?
3) Ποιό είναι το επίπεδο των παραγόντων?
4) Ποιό είναι το επίπεδο των ομάδων Κάτω από τους 2 μεγάλους
5) Ποιό είναι το επίπεδο των εσόδων των ομάδων

και κυριότερα ποιό είναι το επίπεδο των ΑΘΛΗΤΩΝ??????

και κάτι ακόμα... Μεσα στο φόρουμ αυτό τους 5-6 αυτούς ανθρώπους που πραγματικά κάνουν την διαφορά στο κακόμοιρο το μπασκετάκι θέλουμε να πέσουμε να τους φάμε.

Λοιπόν ΝΑΙ. Από το περίφημο του Τσώρτσιλ "Οι ¨ελληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, ΟΙ ΗΡΩΕΣ πολεμουν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ"
φτάσαμε στο περίφημο " Έλληνας δεν γεννιέσαι, ΚΑΤΑΝΤΑΣ"

Τσακωνόμαστε όλοι εδω μέσα να απαξιώσουμε αυτούς που κοσμούν το Πρωτάθλημά μας και το μπάσκετ μας.
ΝΑΙ είναι άνθρωποι και έχουν ελλατώματα όπως όλοι μας. Δεν είναι τέλειοι άνθρωποι. Απλως πολύ καλοί μπασκετμπολίστες και τρελαμένοι με το μπάσκετ παράγοντες.

Εμείς όμως θέλουμε να τους μηδενίσουμε και τους βγάζουμε κοντούς,αυγουλομάτηδες, φτυσάκιδες, πιασαρχ...δες,και ότι άλλο μας έρθει στο μυαλό.Ακόμα και adm έπεσε σε αυτό το ατόπημα....ΓΙΑΤΙ όλοι θέλουμε να καταστρέψουμε αυτό που όλοι αγαπάμε.

Δεν περιμένω απάντηση απλώς τώρα με τις εκλογές αυτό που βλέπω στην κοινωνία μας το εξειδίκευσα και στο μπασκετάκι μας.
Κρίμα γιά όλους μας και πάνω από όλα γιά το μέλλον Ολων μας.
lamar
QUOTE(PAKMAN @ Nov 6 2010, 15:35 ) *
Τσακωνόμαστε όλοι εδω μέσα να απαξιώσουμε αυτούς που κοσμούν το Πρωτάθλημά μας και το μπάσκετ μας.


Ρε αρχηγε, τι λες? Ποιοι κοσμουν το πρωταθλημα μας? Ποιοι? Εχετε τρελλαθει τελειως. Το 70% απο αυτος που "κοσμουν" το πρωταθλημα μας ειναι αμορφωτοι, κακομαθημενοι, και χωρις αξιες!!!

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.

Επειδη τους εκανε ο θεος δυο μετρα τον καθενα και με ταλεντο στο μπασκετ, εγιναν και κοσμηματα?

vastravoud
Και στο ΝΒΑ δε νομίζω ότι παίζουν ακαδημαϊκοί που στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με το πλέξιμο.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ είναι οι παίκτες και προσωπικά χέστηκα αν είναι καλοί άνθρωποι ή όχι. Ούτε πρότυπα και "κοσμήματα" τους θεωρώ, ούτε κατακάθια της κοινωνίας.
PAKMAN
QUOTE(lamar @ Nov 6 2010, 17:03 ) *
Ρε αρχηγε, τι λες? Ποιοι κοσμουν το πρωταθλημα μας? Ποιοι? Εχετε τρελλαθει τελειως. Το 70% απο αυτος που "κοσμουν" το πρωταθλημα μας ειναι αμορφωτοι, κακομαθημενοι, και χωρις αξιες!!!

Απο που να αρχισω και που να τελειωσω.

Επειδη τους εκανε ο θεος δυο μετρα τον καθενα και με ταλεντο στο μπασκετ, εγιναν και κοσμηματα?


Μάθε να διαβάζεις... rolleyes.gif

5-6 παίκτες, 2 προεδροι, 2-3 προπονητές μεγάλε...Thats all smiley.gif
Butcher_7
QUOTE(vastravoud @ Nov 6 2010, 18:09 ) *
Και στο ΝΒΑ δε νομίζω ότι παίζουν ακαδημαϊκοί που στον ελεύθερο τους χρόνο ασχολούνται με το πλέξιμο.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕΣ είναι οι παίκτες και προσωπικά χέστηκα αν είναι καλοί άνθρωποι ή όχι. Ούτε πρότυπα και "κοσμήματα" τους θεωρώ, ούτε κατακάθια της κοινωνίας.

Toυλαχιστον εκει ομως εχουν τον αθλητισμο μεσα στα Πανεπιστημια και υπαρχουν αθλητες πολλοι στο nba που αν μη τι αλλο εχουν τελειωσει ενα σχολειο και ισως ενα κολεγιο θεωρητικο.Ο Τσιλντρες πχ ειχε πτυχιο στην κοινωνιολογια.Επιπλεον οταν καποιος εχει μπλεξιματα με τον νομο και κανει"ομορφιες" τιμωρειται αυστηρα και κυριως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ για τους υπολοιπους ενω και περιθωριοποιειται απο τον μπασκετικο του περιγυρω.Για ριχτε μια ματια σε σχολια αμερικανων φιλαθλων για τον Αιβερσον..Εγω ειχα δει ενα βιντεο στο youtube με αφιερωμα στον Αιβερσον που τον εκραζαν χοντρα οι youtubers και μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση αυτο. Ειναι τυχαιο οτι δεν πηγε ποτε αυτος ο τεραστιος παικτης σε μια ομαδα επιπεδου Lakers η Celtiks?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.