Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Top16 - Oλυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
kseplenhs
QUOTE(giopride @ Feb 5 2009, 15:40 ) *
μια απορία έχω μόνο : πότε μια ομάδα από τέτοιου είδους κράξιμο έγινε καλύτερη ?! γιατί άλλο να στηρίζεις την ομάδα μέσα στο ματς και να τους γιουχάρεις στο τέλος , λόγω συνολικής εικόνας , απόδοσης και αποτελέσματος , κι άλλο να κράζεις από τα μισά του αγώνα "φύγε συ ,έλα συ"

πείτε μου ένα παράδειγμα ! τη ρεάλ, την μπάρτσα ? σε οποιοδήποτε άθλημα . πείτε μου μια ομάδα που βελτιώθηκε ...

οι κάθε λογοίς αγγελόπουλοι δε βλέπουν τίποτα δηλαδή ? όπως βλέπεανε τα χάλια του γκέρσον πέρσι, έτσι και φέτος θα δώσουν την ευκαιρία στο γιαννάκη και θα δούμε στο τέλος της χρονιάς τι θα έχει καταφέρει . οι επιλογές τους κακές δεν έιναι [προπονητικά] . στα πόδια των προπονητών δεν μπλέκουν [ορθώς κι εδώ] . γιατί πρέπει να τους κράξεις δηλαδή ?

δε διαφωνώ ότι άλλα περιμένεις από τον αγαδάκο και άλλα από τον βούισιτς [τυχαίο παράδειγμα tongue.gif ] . αλλά φέτος έχει κραχτεί ο πρίντεζης , τα σερβάκια , ο κροάτης , ο παπαλουκάς ... άρα μάλλον το επιχείρημα πάει περίπατο ...



πρώτο είναι το παράδειγμα με τον ράτζα που είπα πιο πάνω.τα 2 πρώτα σερί πρωταθλήματα που πήρε ο πάο δεν μπορεί να πεί κανείς πως ήρθαν με τους οπαδούς να τους ράινουν με τριαντάφυλλα σε κάθε ματς.απο τον ερχομό τους ομρπάντοβιτς και μετά ηρέμησαν τα πράγματα.

δευτερο αν και ποδοσφαιρικό,παραμένει παράδειγμα είναι στον ολυμπιακό που μετά απο ευρωπαικά ματς τους φώναζαν "να βγάλουν τις φανέλες" και "να μην τολμήσουν να πανιγυρίσουν στην εξέδρα τα γκολ" αλλα αυτοί οι παίχτες είχαν τον ΕΓΩΙΣΜΟ να τελειώνουν τη χρονιά με πρωτάθλημα...

γενικά πιστευω πως υπάρχουν άπειρα παραδείγματα.και δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία της εξέδρας αλλά με το μεγαλείο των παιχτών.αν είσαι μεγάλος παίχτης,με εγωισμό και αίσθημα νικητή δεν θα σε πτοήσει τίποτα...
αν είσαι μικρόψυχος και δεν αντέχεις την πίεση μιας μεγάλης ομάδας,τότε είναι λογικό να σε καταβάλει ακόμα περισσότερο η αρνητική διάθεση της εξέδρας.

αλλά και πάλι αν δεν είσαι μεγάλος παίχτης κάπου θα κωλωσεις.είτε αυτό είναι απέναντι στην αμφισβήτηση της κερκίδας είναι είναι στην κρίσιμη τελευταία επίθεση ενός καθοριστικού παιχνιδιού.
δλδ και τους βυντροτζιώληδες που βρίζουν συστηματικά οι παναθηναικοί στο ποδόσφαιρο,στην αντίθετη περίπτωση(απο πλευράς αντιμετώπισης) τι θα έκαναν?σάμπως θα έπαιρναν το champions league μόνοι τους?....
pain of salvation
QUOTE(giopride @ Feb 5 2009, 15:40 ) *
... στα πόδια των προπονητών δεν μπλέκουν [ορθώς κι εδώ] .
...

δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια...
rankin
QUOTE(giopride @ Feb 5 2009, 15:40 ) *
δε διαφωνώ ότι άλλα περιμένεις από τον αγαδάκο και άλλα από τον βούισιτς [τυχαίο παράδειγμα tongue.gif ] . αλλά φέτος έχει κραχτεί ο πρίντεζης , τα σερβάκια , ο κροάτης , ο παπαλουκάς ... άρα μάλλον το επιχείρημα πάει περίπατο ...

...επίσης ο Γκριρ (που είναι λίγος), Ο Τσίλι (που είναι ο χειρότερος ξένος που έχει περάσει ποτέ από την ομάδα, με βάση τα λεφτά που παίρνει), ο Βασιλόπουλος (που είναι άμπαλος) και ο Πελεκάνος (που δεν κάνει για αυτό το επίπεδο)

Με λίγα λόγια δεν έχουμε κράξει
1. τον Μπουρούση
2. Τον Χαλπερίν (που τον κράζαμε στην αρχή -πριν καν παίξει- γιατί θεωρούσαμε ότι ο Μπλάκνι θα ήταν καλύτερη επιλογή, αν έμενε, αλλά στην πορεία σταματήσαμε το κράξιμο-ιδίως μετά το παιχνίδι με τον παο)
3. τον Σλούκα-τον Καραθανάση-τον Γιαννόπουλο-τον Μιλόσεβιτς (για ευνόητους λόγους)
4. Τον Βουγιούκα (για σχεδόν παρόμοιους λόγους με τους από πάνω)
5. Τον Πάργκο (γιατί τώρα ήρθε)
6. Τον Σόφο -και αυτόν μερικοί, μαζί και εγώ, τον έχουμε κράξει ότι μοιάζει να βαριέται. Στο χέρι του όμως είναι να αλλάξει την εικόνα αυτή...

Άρα, Στην ομάδα αυτή αξίζουν να παίζουν ο Μπουρούσης, ο Χαλπερίν και ο Σόφο, με προπονητή οποιονδήποτε πλην του Γιαννάκη!
Όμορφα!
Air and King
Σημερα ισως ειναι το πιο σημαντικο παιχνiδι μεχρι το επομενο(ειναι μηνας δυσκολος και χωρις περηθωρια λαθους ο Φεβρουαριος).Κακα τα ψεμματα αν ο Ολυμπιακος θελει να εχει βλεψεις για Βεροληνο σημερα πρεπει να κερδησει παση θυσια.
Ο Γιαννακης και οι παιχτες εχουν να δωσουν πολλες απαντησεις με αφετηρια το σημερινο ματς.Σε διαφορετικη περηπτωση τα πραγματα θα ειναι ασχημα και θα υπαρξει μουρμουρα εις τριπλουν και ισως εξεληξεις καθως φανταζομαι οτι οι Αφοι Αγγελοπουλοι ειναι στα ορια της υπομονης.Για να δουμε.......με την νικη!
ironman
εγω παλι δεν καταλαβαινω ποια ειναι η διαφορα του να κραξεις την ομαδα μετα το τελος ενος αγωνα κι οχι κατα τη διαρκεια του;; huh.gif κι ειδικα οταν μιλαμε για ενα ματς οπως αυτο με τη λεμαν που δεν εκρινε και τπτ οποτε και να χαναμε τελικα μικρο το κακο αφου παλι ιδια θεση θα παιρναμε. δηλαδη αμα δε σ αρεσει αυτο που βλεπεις δεν εχεις το δικαιωμα να αγανακτησεις κ να ριξεις ενα μπινελικι μεσα στο γηπεδο;;

και ναι οταν βλεπω τον βουισιτς να μην πηδαει για ενα ριμπαουντ η τα σερβακια να κοιμουνται ορθια τρελαινομαι. δηλ τον τεοντοσιτς στο ματς με το πανιωνιο που μπηκε κι επαιξε λυσσασμενη αμυνα τον εκραξε κανενας;;

κι ακομη περισσοτερο για τον γιαννακη. τον οποιο ο κοσμος τον στηριξε περισσοτερο απο καθε αλλο προπονητη αλλα μεχρις στιγμης δε μας εχει δικαιωσει. δηλ οταν βλεπεις σε καθε ματς να κανουν παρτι οι αντιπαλοι στο 3ο δεκαλεπτο κι αυτος να κοιμαται τον υπνο του δικαιου δε θα φωναξεις ενα ξυπνα;;

ξερω γω τι να πω μαλλον ειμαι εγω ο λαθος
panagiotisTheDream
Άντε και με τη νίκη παίδες! wos_sport4.gif
enypnio
ζόρια
tzagasdog
ετσι πως παιζουμε δεν γινεται να κερδισουμε...
οταν δινεις τοσους ευκολους ποντους σε μια ομαδα με τετοιο επιθετικο ταλεντο οπως η Ταου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κερδισεις.
μιλαμε σαν να το κανουν επιτιδες...
σορυ κιολας αλλα σαν λουγκρες παιζουμε....

βλεπεται ποσο ευκολα προσπερναω το οτι η επιθεση μας, φαινεται σαν ριπλέι επιθεσης της Ταου

του χρονου παλι το μαθαμε το ποιημα...
τεσπα μακαρι να νικησουμε.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ
lamar
QUOTE(enypnio @ Feb 5 2009, 21:24 ) *
ζόρια

Εκτος του το τεχνικο μας διδυμο κοιμαται ΟΡΘΙΟ!!!! Ρε Γιαννακη Μανουσελη ο Τελετοβιτς εχει ΜΟΝΟ!!! σουτ τι τον αφηνετε συνεχεια να σουταρει? Ηρθε και ο τραυματισμος του Σοφο που μολις μπηκε επεσε η διαφορα και εβαλε τους αλλους στα καλαθια.
36 - 44 ημιχρονο
panagiotisTheDream
Ευχηθείτε να είναι καλά ο Σόφο και να παίξει....

...αλλιώς................ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΡΕ!!!!

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
Υπομονη. Ερχεται το 3ο δεκαλεπτο που δεν παιρνουμε ταιμ αουτ.
Ολο το παιχνιδι ειναι θεμα ενος καλου σερι. Ποτε δηλαδη θα το κανει η Ταου να ξεφυγει να χασουμε οριστικα. Εμενα το ματς μου θυμιζει εκεινο το προπερσινο με την Ταου εντος στους προημιτελικους, που και 3 μερες να παιζαμε θα το χαναμε. sad.gif
tzagasdog
ελατε σταματατε την γκρινια βελτιωθηκαμε...


ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ
panagiotisTheDream
Πάμε μωρή ομάδα!!!
Φωτιά ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΡΟΣ Κ Ο ΓΚΡΙΡ!!!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ!
Air Kef
Νομίζω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπουμε παίκτες έτοιμους να αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο, με μάτι που γυαλίζει. Δεν βλέπω τρόπο να χάσουμε, πραγματικά. Αν χάσουμε, απλά δεν μπορεί κάτι παραπάνω αυτή η ομάδα.
tzagasdog
Ρε Γιαννακη στο τσακ τα γλιτωσες τα γιαουρτια....

Μπραβο ρε Πανο...
μπραβο σε ολα τα παιδια...

Γιαννακη σπιτι σου... ή αν δεν θες παρε ενα βοηθο να σου λεει τα προφανη...
το κανες ντερμπι το δικο μας παιχνιδι στο τελος...
και εσεις ολοι στο παγκο ξυπνηστε και λετε του καμμια κουβεντα της αρκουδας.....

καταφερε να κανει ντερμπι και να χαλασει το μομοντουμ μιας σιγουρης νικης με το να μην περνει ταιμ οταν κωλησαμε και εκανε την Ταου που δεν της ειχαν μεινει ψηλοι να διεκδικει το παιχνιδι...
ΚΟΠΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
εισαι τυχερος που εχουμε παιχταραδες και παιζαμε εντος....
a bullet for your head
Ο ΟΣΦΠ σημερα εκανε οτι ακριβως χρειαζοταν,προκειμενου να παρει το ματς.
Μπορει να μην εντυπωσιασε,ομως επαιξε πολυ καλη αμυνα,κρατησε την Ταου στους 70 ποντους(ειδικα στο Β' μερος,σκοραρε μολις 26π),ελεγξε τα ρημπαουντ κ εφθειρε τους αντιπαλους ψηλους.
Για μενα αυτο ηταν κ το σημαντικοτερο στοιχειο,οτι δηλαδη,ειχε συγκεκριμμενο προσανατολισμο κ στοχευσεις,συν βεβαια την υπερπροσπαθεια που κατεβαλλαν οι παικτες.
Χαρακτηριστικη ηταν η εκφραση του Βασιλοπουλου,οταν εκανε την ταπα στον Ρακοσεβιτς κ τελειωνε το παιχνιδι...
Η συγκυρια,της απουσιας του Σπλιτερ κ της μεγαλης αστοχιας της Ταου απ την περιφερεια,εγινε πληρως εκμεταλευσιμη σημερα απ τον ΟΣΦΠ..
Ο ομιλος κρινεται πολυ αμφιρροπος επειτα κ απ το διπλο της Μιλανο στην Προκομ..
Johnnys
Πολυ καλη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο και καλο κοουτσαρισμα μην λεμε συνεχεια αρνητικα.Η αμυνα ηταν εντυπωσιακη και ας αναλωγιστουμε οτι ηταν απεναντι στην καλυτερη επιθεση της Ευρωπης.Παιξαμε χωρις Σχορτσιανιτη που τραυματιστηκε και παλι ημασταν αρκετοι καλοι στην ρακετα αν τον ειχαμε θα ταν ακομα πολυ μεγαλυτερο πλεονεκτημα,γιατι λιγο που επαιξε εδειξε πολυ καλα.Δεν ειναι οτι ηταν τοσο αστοχη η ταου στο βημιχρονο(ενω στο πρωτο ημιχρονο ηταν αρκετα ευστοχη)αλλα σουταρε παρα πολλα με πιεση,σε τελη επιθεσεων,απο μακρια..Εκπληκτικοι Μπουρουσης,Βασιλοπουλος,Πριντεζης,Γκριρ βαρομετρο Παπαλουκας.Παμε τωρα να δουμε εχουμε καλυτερο προγραμμα απο τις υπολοιπες ομαδες και εγω πιστευω πως αν η ομαδα αυτη πιασει στανταρ αποδοσης σαν σημερα και λιγο ψηλοτερα ειναι ικανη ακομα και για το διπλο στην Ισπανια.
giannis_
Ενα εχω να σας πω δεν διανοειστε τι ακουγοταν απο το διπλα διαμερισμα smiley.gif
Για τον ολυμπιακο εχω την ιδια απορια που ειχα και για τον παναθηναικο!Γιατι για να παιξουνε αμυνα της προκοπης πρεπει πρωτα να κυνηγανε το σκορ συνεχεια?η πιεση ειδατε τι αποτελεσματα εφερε!


δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλα η κουραση σε μερικους διεθνεις και στις 2 μεγαλες ομαδες ειναι πολυ εμφανης!
lamar
QUOTE(Air Kef @ Feb 5 2009, 22:16 ) *
Νομίζω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπουμε παίκτες έτοιμους να αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο, με μάτι που γυαλίζει. Δεν βλέπω τρόπο να χάσουμε, πραγματικά. Αν χάσουμε, απλά δεν μπορεί κάτι παραπάνω αυτή η ομάδα.

Εγω παλι νομιζω οτι μας κανει πλακα ο Γιαννακης. Αστην ομαδα να τρεξει επιτελους ρε "δρακε", με τα τσουκου τσουκου μπολ και τα υπόλοιπα. Οταν τους αφηνει να τρεξουν ολα τα ματς γυριζουν υπερ μας, αλλα δεν μπορει αυτο να συμβαινει συνεχεια. Πεταει το πρωτο ημιχρονο με τα συστηματα της πλακας του Μανουσελη και μετα στο δευτερο ημιχρονο τρεχουν να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα. Ξυπνηστε ρε εκει στον παγκο και αφηστε τους λιγο ελευθερους. Στο Μιλανο τα ιδια σημερα ακομα χειροτερα. Ενα μεγαλο μπραβο σημερα σε ολους τους παικτες και μονο, και ειδικα στον Βασιλοπουλο ο οποιος ΚΑΤΑΠΙΕ αμασητο τον Ρακοσεβιτς του πηρε σωβρακα, ταυτοτητα, διαβατηριο και οτι αλλο θελετε και επιτελους καταλαβε τον ρολο του στην ομαδα, και τον καταλαβε μονος του γιατι αν περιμενε απο τον παγκο να του εξηγησει τοτε...... καλα κρασια! Να παιζει την αμυνα που ξερει και να παιρνει το πολυ τρεις με τεσσερις επιθεσεις ανα αγωνα. Μετα το ματς με το Μιλανο ειχα πει οτι πρεπει να μπει στο χειρουργειο ο Μπουρουσης αλλα σημερα ηταν παλι ο γνωστος Μπουρουσαρος και αν συνεχιζει ετσι τοτε παω πασο με χαρα.
Και παλι μπραβο, αλλα μονο στους παικτες!!!
saou
Αν σήμερα είχαμε ρίξει από την αρχή του ματς Βασιλόπουλο-Πελεκάνο να κυνηγάνε και να δέρνουνε το Ρακόσεβιτς και ένα κορμί απλά να σηκώνει ένα χέρι μπροστά από τον Τελέτοβιτς τότε θα είχαμε γλιτώσει και το χτικιό και το ματς θα πήγαινε εύκολα στους 10+ πόντους... Αυτή η Ταού (ειδικά χωρίς το Σπλίτερ) έδειξε πολύ ευάλωτη σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού και κλασσικά λίγη όταν σφίξανε τα γάλατα και το ματς έγινε αντρικό απλά εμείς επιμέναμε να πηγαίνουμε το ματς ακριβώς στα μέτρα τους, σε σετ επιθέσεις και με...το Γκριρ πάνω στο Ρακόσεβιτς...Ήμαρτον!

Ένα μεγάλο μπράβο το αξίζει ο Βασιλό σήμερα γιατί πραγματικά πήρε την ταυτότητα του Σέρβου...Από κοντά και οι Μπουρού-Πρίντεζης και Γκριρ...
Nik7
αυτο που οι περισσοτεροι δεν λενε να καταλαβουν ειναι οτι το σημερινο δεν ηταν ιδιατερα κρισιμο παιχνιδι για τον ολυμπιακο, μετα απο την ηττα στο μιλανο.
σε ρεαλιστικη βαση, η σημερινη νικη του δινει το δικαιωμα να διεκδικησει με καλους ορους τη 2η θεση.
τονιζω το ρεαλιστικα, διοτι ασφαλως και ο καλος ολυμπιακος μπορει να κερδισει μεσα στη βιτορια.
η λογικη λεει οτι η ΤΑΟΥ θα κερδισει μεσα στο μιλανο και στη βιτορια τον ολυμπιακο, οποτε το πλαφον ειναι η 2η θεση, εφοσον κεδισει στο φαληρο ο ΟΣΦΠ το μιλανο, πραγμα που πιστευω θα γινει ευκολα.
αρα ολα χαθηκαν στο μιλανο, και τα σημερινα ειναι εκτος ουσιας.
παντως η αμυνα του Β' ειναι αυτη που θα δωσει στον ολυμπιακο τις νικες.
asero
Οταν ο ολυμπιακος επαιξε αμυνα και πηρε τα ριμπαουντ,κυριαρχησε απολυτα στο παιχνιδι.Αλλα πως γινεται αυτη η ομαδα να ξυπναει στα μισα της τριτης περιοδου και μετα να παλευει για τη νικη;Σκεφτειται απλα η ομαδα να ηταν συγκεντρωμενη για 40 λεπτα τι θα γινοταν
a bullet for your head
QUOTE(saou @ Feb 5 2009, 22:58 ) *
Αυτή η Ταού (ειδικά χωρίς το Σπλίτερ) έδειξε πολύ ευάλωτη σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού και κλασσικά λίγη όταν σφίξανε τα γάλατα και το ματς έγινε αντρικό απλά εμείς επιμέναμε να πηγαίνουμε το ματς ακριβώς στα μέτρα τους, σε σετ επιθέσεις και με...το Γκριρ πάνω στο Ρακόσεβιτς...Ήμαρτον!

Θα διαφωνησω για το σετ επιθεσεις..
Ο ΟΣΦΠ,πηγε ακριβως εκει το παιχνιδι κ με τον συγκεκριμμενο τροπο,οπου θα ειχε κ τις περισσοτερες πιθανοτητες για να το κερδισει.
Σαν μια γενικη λογικη,δεν διαφωνω στο να τρεξει η ομαδα κ να εκμεταλευτει το ανοικτο γηπεδο.
Ομως σημερα επι της Ταου,θα ηταν κουτο αυτο..εναντιον δηλαδη μιας ομαδας,που εχει 92π μ.ο.,με 20 περιπου νικες σερι στην ACB κ στην Ευρωλιγκα..μιας ομαδας που το ανοικτο γηπεδο ειναι η σπεσιαλιτε της..
Εκτιμω πως σημερα,το τεχνικο επιτελειο,διαχειριστηκε πολυ καλα το ματς..
dominik
καληαπερα και απο μενα,
ειδα απο το 15 λεπτο κ επειτα κ εχω να κανω τις εξεις παρατηρησεις:
1.εξαιρετικη αμυνα του ολυμπιακου για 15 λεπτα.ειναι απο τις λιγες φορες που παιζει φετος τοσο καλη αμυνα.
2.ειναι αμαρτια αυτη η ομαδα να μην τρεχει και να παιζει, οπως πολυ σωστα υποθηκε, τσουκου τσουκου μπολ
3.ο γιαννακης εχει καταντησει εριστικος:σουτ του ρακοσεβιτς 2'πριν τη ληξη της επιθεσης και βριζει θεους και δαιμονες στην γραμματεια, καθαροτατο επιθετικο γκριρ και παλι τα ιδια , βηματα μπουρουση και φωναζει''ελεος δηλαδη τωρα''......... 68.gif
με αυτη την συμπεριφορα υποτιμαει τις οποιες ικανοτητες του και εκνευριζει τους παικτες..
4.παργκο ερωτηματικο, γκριρ 77.gif !
5.η ταου με προβληματισε.. πριτζονι δεν ειναι πλευ για τετοιο επιπεδο οπως και ο μαικλ για 3-4 σε τετοιο επιπεδο[παρεπιπτωντος ο μαικλ μου φανηκε πολυ πιο αδυναμος και αδυνατος απ οτι οταν επαιζε στην ελλαδα κατι που δεν τον βοηθαει στο στυλ μπασκετ που επαιζε].παρολα αυτα με σπλιτερ,ρακοσεβιτς και τελετοβιτς[σημερα κακος] θα δυσκολεψει πολλους αντιπαλους αλλα δε νομιζω να φτασει τετραδα!
6.΄καταλαβε κανεις τι φωναζε στη γραμματεια ο ιβανοβιτς στο τελος?????????? icon_drunk.gif
j-kidd13
Να πώ την αλήθεια μου,δεν περίμενα οτι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε σήμερα...Αλλα η Ταού μάλλον είχε τάσεις αυτοκτονίας στην τελευταία περίοδο αφου άρχισαν να σουτάρουν συνεχόμενα 3ποντα απο τα 8 μέτρα και μάλιστα στα μισά της επίθεσης.Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό γιατι άν έχανε θα είχε προβλήματα μετά και την νίκη της Αρμάνι στην Πολωνία.

ΥΓ:Αυτός ο Ρακόσεβιτς τι έκανε στο τέλος???Η ομάδα του έχανε για 3 πόντους και με 5 δευτερόλεπτα για τη λήξη πηγε σε λέι απ αντί για 3ποντο....
captain_88
Κάποιος να πει ενα μπράβο ?? Τσάμπα είναι.


pierce21: +20% προσβλητικος προς τους συνομιλητες σου, παρακαλω να μην υπαρξει συνεχεια
dominik
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 5 2009, 23:19 ) *
Να πώ την αλήθεια μου,δεν περίμενα οτι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε σήμερα...Αλλα η Ταού μάλλον είχε τάσεις αυτοκτονίας στην τελευταία περίοδο αφου άρχισαν να σουτάρουν συνεχόμενα 3ποντα απο τα 8 μέτρα και μάλιστα στα μισά της επίθεσης.Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό γιατι άν έχανε θα είχε προβλήματα μετά και την νίκη της Αρμάνι στην Πολωνία.

ΥΓ:Αυτός ο Ρακόσεβιτς τι έκανε στο τέλος???Η ομάδα του έχανε για 3 πόντους και με 5 δευτερόλεπτα για τη λήξη πηγε σε λέι απ αντί για 3ποντο....

.........και με συμπαικτη στη γωνια που ποιο μονος του πεθαινει... 41.gif
a bullet for your head
Mιας κ ενταχθηκε στην ομαδα κ το ευρυτερο επιτελειο προσφατα κ ο Μπουντουρης,θεωρω πως δεν θα ηταν κ ασχημη ιδεα να προσληφθει κ ο Σκουρτοπουλος σαν αμεσος συνεργατης του Γιαννακη..μιας κ ειναι ανενεργος αυτη την περιοδο..
Τον ακουγα εντωμεταξυ στην περιγραφη του ματς απ την τηλεοραση,οπου εκανε πολυ ευστοχες κ καιριες παρατηρησεις-προσεγγισεις..ειναι παρα πολυ ικανος κ το εχει αποδειξει κ ειναι κριμα να ειναι στην ''απ'εξω'',την στιγμη που αλλοι ενδεχομενως να μην κανουν για τα ποστα τα οποια τους εχουν ανατεθει..
Anaz
-Η υπομονη ειναι αρετη, καλα τα λεει ο κουτς και τον κοροιδευετε! smiley.gif

-@@@ εμφανιση Γκριρ! Τα'σπασε στην αρχη, αλλα το πηρε προσωπικα και ευτυχως για μας, του βγηκε και ηταν ο ηγετης της ανατροπης! Τον βοηθησε και το οτι τον στηριξε ο Γιαννακης και δε τον πεταξε στον παγκο αυτη τη φορα για να βαλει τον (προφανως) ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ακομα Παργκο.Ευτυχως.

-Ηγετικες εμφανισεις απο Παπαλουκα, Βουισιτς με πολυ δουλεια που δεν αποτυπωνεται πληρως στα στατιστικα. Εδειξαν την κλαση τους.

-ΤΡΟΜΕΡΟΣ στην αμυνα ο Βασιλο, X factor αποψε!! Μεινε εκει συγκεντρωμενος Πανο,κι ασε τις επιθετικες πρωτοβουλιες. Σταθερο παθος ο Πριντεζης, και επιτελους..Μπουρουσης απο τα παλια!!Αυτο το τελευταιο ειναι το πιο ελπιδοφορο..

-Ο Γιαννακης το χειριστηκε πολυ καλα το ματς, εριξε τον ρυθμο, και εκανε καλες αλλαγες και δεν παρασυρθηκε αυτη τη φορα στο ανουσιο ροτεισον. Εκανε δυο εξωφθαλμα λαθη βεβαια στην αρχη, να βαλει Γκριρ πανω στον Ρακοσεβιτς, και να μην υπολογισει το πολυ καλο περιφερειακο σουτ του Τελετοβιτς. Τα πληρωσαμε, αλλα τα ειδε και τα διορθωσε! Στο τελος εκανε εγκλημα βεβαια (κατ'εμε) που ρισκαρε το σουτ, αλλα οι Ισπανοι εδωσαν ρεσιταλ βλακειας, αποδεικνυοντας οτι τα΄χαν χαμενα, πηγαινοντας για μπασιμο!!!!

-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ στο 2ο μερος ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!! Η νικη ηρθε ακριβως γιατι βελτιωσαμε τους δυο βασικους τομεις που υστερουσαμε!ΑΜΥΝΑ και ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ! Αμα το αφηναμε λασκα το ματς, οπως αρκετοι προτεινετε κατα καιρους, ηταν ΒΕΒΑΙΗ η ηττα. Ξεκαθαρα αυτο εδωσε τη νικη σημερα και χαιρομαι γιατι ειδαμε οτι τελικα αμα θελουμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παιξουμε πολυ αξιοπρεπεστερη αμυνα απο το χαλι που παιζαμε ως τωρα. Αυτη ηταν που εδωσε και την ενεργεια και το παθος στην επιθεση, ενω και τις ελευθεριες τους πηραν οι παιχτες, και αιφνιδιασμους κυνηγησαμε οσο μπορουσαμε.. Μονο σημαντικο ελλατωμα οτι δεν απειλουμε οσο πρεπει με σουτ απο την περιφερεια,και οι βολες..
Οι δε Ισπανοι τα'χασαν απο την πιεστικη αμυνα που τους ζορισε και βαραγανε απο του κουτρουλη το γαμο! Εκει μπορουσαμε να ειχαμε παρει και διαφορα, αλλα δε μαμιεται..

-Ψυχολογικη ανασα! Ελπιζω κι ευχομαι να μας δωσει ωθηση!
panagiotisTheDream
Εκτός από τον Γκριρ πάνω στον Ρακόσεβιτς δεν είδα κάποιο άλλο χτυπητό λάθος του κόουτς σήμερα. Βέβαια μπορούσε άνετα να μας στοιχήσει τη νίκη, αφού ο Σέρβος έκανε παρτάκι. Επίσης, η είσοδος του Πάργκο σε σημείο όπου θες ζεστό παίχτη που θα πάρει τη μπάλα, θα του γίνει φάουλ και θα βάλει τις βολές ήταν απλά ανεξήγητη. Ευτυχώς τις έβαλε πάντως.....
το ματς θα το παίρναμε απ την άμυνα και αποδείχθηκε σήμερα στο 2ο ημίχρονο..
Ο Σόφο ξέρουμε τι έχει; πιστεύω πως αν τον είχαμε στο β ημίχρονο το ματσάκι θα τέλειωνε στο χαλαρό....Επίσης για να μην αδικούμε τον δράκο, ντέρμπι το έκαναν το ματς οι δικοί μας που χάναν τα άχαστα με αποκορύφωμα το λέι "το βάζει και η γιαγιά μου" απ του Πρίντεζη...
ο Μπουρούσης πραγματικά συγκινητικός!
dominik
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 5 2009, 23:23 ) *
Mιας κ ενταχθηκε στην ομαδα κ το ευρυτερο επιτελειο προσφατα κ ο Μπουντουρης,θεωρω πως δεν θα ηταν κ ασχημη ιδεα να προσληφθει κ ο Σκουρτοπουλος σαν αμεσος συνεργατης του Γιαννακη..μιας κ ειναι ανενεργος αυτη την περιοδο..
Τον ακουγα εντωμεταξυ στην περιγραφη του ματς απ την τηλεοραση,οπου εκανε πολυ ευστοχες κ καιριες παρατηρησεις-προσεγγισεις..ειναι παρα πολυ ικανος κ το εχει αποδειξει κ ειναι κριμα να ειναι στην ''απ'εξω'',την στιγμη που αλλοι ενδεχομενως να μην κανουν για τα ποστα τα οποια τους εχουν ανατεθει..

+1
lamar
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 5 2009, 23:15 ) *
Θα διαφωνησω για το σετ επιθεσεις..
Ο ΟΣΦΠ,πηγε ακριβως εκει το παιχνιδι κ με τον συγκεκριμμενο τροπο,οπου θα ειχε κ τις περισσοτερες πιθανοτητες για να το κερδισει.
Σαν μια γενικη λογικη,δεν διαφωνω στο να τρεξει η ομαδα κ να εκμεταλευτει το ανοικτο γηπεδο.
Ομως σημερα επι της Ταου,θα ηταν κουτο αυτο..εναντιον δηλαδη μιας ομαδας,που εχει 92π μ.ο.,με 20 περιπου νικες σερι στην ACB κ στην Ευρωλιγκα..μιας ομαδας που το ανοικτο γηπεδο ειναι η σπεσιαλιτε της..
Εκτιμω πως σημερα,το τεχνικο επιτελειο,διαχειριστηκε πολυ καλα το ματς..

Εδω κανεις λαθος κατα τη γνωμη μου. Το οτι εσυ τρεχεις στην επιθεση δεν σημαινει οτι θα τρεξουν και οι αντιπαλοι. Σκεψου για παραδειγμα οτι στο δευτερο ημιχρον βγαλαμε 5-6 αιφνιδιασμους και η Ταου κανενα. Εαν πιεζεις τοσο πολυ στην αμυνα τοτε και αιφνιδιασμους θα βγαλεις και τους αντιπαλους εντελως εκτος ρυθμου οπως εγινε κιολας.
benchwarmer
Μπράβο σε όλους που το γύρισαν το ματς.

Μπράβο στον Βασιλόπουλο που έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο Ρακόσεβιτς, και έμαθε ότι δεν πρέπει να σουτάρει και πολύ (έκανε μόνο 1 σουτ σήμερα).
Μπράβο στον Μπουρούση που επέστρεψε στα νταμπλ-νταμπλ και μακάρι να είναι καλά τελικά το παιδί και να ήταν όλα απλώς ένα ντεφορμάρισμα.
Μπράβο κυρίως στον Γκριρ που πήρε την ομάδα πάνω του επιθετικά και γύρισε το ματς.
Μπράβο και στον Βούισιτς, που οσο κι αν δεν φάνηκε πολύ, έκανε καταπληκτικό ματς.
Μπράβο και στους υπόλοιπους, Χαλπερίν, Πριντεζη, Σοφοκλή και στον Παπαλουκα που παρολο που ηταν απελπιστικος στο α ημιχρονο, ηταν μεσα οταν γυρισε το ματς.
Ο Πάργκο πάλι δεν με εντυπωσίασε στο λίγο που έπαιξε.. Σίγουρα είναι νωρίς κλπ, αλλά κακά τα ψέματα, αποκτήθηκε για να προσφέρει τώρα, και όχι στο μέλλον.. Πάντως αν συνεχίσει έτσι, νομίζω ότι θα είναι αυτός που θα μείνει εκτός Α1.
Και βέβαια, μπράβο και στον κόουτς που μίκρυνε το ροτέισιον σήμερα (ουσιαστικά με 7 παίχτες παίξαμε, συν 8 λεπτά από Σοφοκλή, 6 από Πάργκο και 1 από Πελεκάνο) και για τις αλλαγές του στο τέλος (είδατε για να μην παίρνει τάιμ αουτ? τα είχε στο τέλος μαζεμένα και έκανε τις αλλαγές χάντμπολ tongue.gif ).
Και μπράβο και στον κόσμο φυσικά.

Αλλά η νίκη αυτή δεν σημαίνει τίποτα. Η συνέχεια πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη. Μακάρι πάντως να είναι η ψυχολογική ώθηση που χρειαζόμαστε.

Τώρα όσον αφορά την πρόκριση. Με 2 νίκες με Πρόκομ, και με νίκη επί της Μιλάνο στο ΣΕΦ με +2 πόντους, είμαστε μέσα. Η θέση θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα ματς Μιλάνο-Ταού.
Πρέπει πάση θυσία όμως να κερδίσουμε 2 φορές τους "Πολωνούς".

Και προσοχή την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ.
Q 6
παντως δεν πρεπει να ενθουσιαζομαστε μια νικη της "σειρας" ήταν. και δεν παιξαμε και καλα με βαση το υλικο μας. με λιγα λογια θα παμε στα πλευ οφφ και θα αποκλιστουμε..

panagiotisTheDream
+1 στον bullet για Σκουρτόπουλο (πραγματικά πολύ καλός σε όλες τις μεταδόσεις του σκάι που τον έχει στο σχόλιο) και στον anaz.
lamar
QUOTE(panagiotisTheDream @ Feb 5 2009, 23:27 ) *
Εκτός από τον Γκριρ πάνω στον Ρακόσεβιτς δεν είδα κάποιο άλλο χτυπητό λάθος του κόουτς σήμερα. Βέβαια μπορούσε άνετα να μας στοιχήσει τη νίκη, αφού ο Σέρβος έκανε παρτάκι. Επίσης, η είσοδος του Πάργκο σε σημείο όπου θες ζεστό παίχτη που θα πάρει τη μπάλα, θα του γίνει φάουλ και θα βάλει τις βολές ήταν απλά ανεξήγητη. Ευτυχώς τις έβαλε πάντως.....
το ματς θα το παίρναμε απ την άμυνα και αποδείχθηκε σήμερα στο 2ο ημίχρονο..
Ο Σόφο ξέρουμε τι έχει; πιστεύω πως αν τον είχαμε στο β ημίχρονο το ματσάκι θα τέλειωνε στο χαλαρό....Επίσης για να μην αδικούμε τον δράκο, ντέρμπι το έκαναν το ματς οι δικοί μας που χάναν τα άχαστα με αποκορύφωμα το λέι "το βάζει και η γιαγιά μου" απ του Πρίντεζη...
ο Μπουρούσης πραγματικά συγκινητικός!

Δηλαδη οτι αφησε τον Τελετοβιτς να κανει ανενοχλητος το μοναδικο πραγμα που ξερει (να σουταρει) δεν ειναι λαθος? Ο τυπος αν κανει σερι τρεις τριπλες θα σταματησει ο αγωνας και θα του απονειμουν το βραβειο του MVP του μηνα και εμεις ουτε που τον κοιταζαμε στο πρωτο ημιχρονο.
jimol34
Μεγάλη νίκη σήμερα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η Ταού στο 1ο ημίχρονο μας έκανε γιο γιο.

Πρώτη φορά φέτος παίξαμε τόσο καλή άμυνα. Τους αναγκάσαμε σε σκοτωμένα σουτ, τους κλείσαμε διαδρόμους, πήραμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Λες και έπαιζε άλλη ομάδα. Ακόμα και επιθετικά παίξαμε πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Οι ψηλοί μας συνεργάζονταν άψογα, είχαμε υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ όποτε χρειάστηκε πατήσαμε γκάζι.
Τρομεροί οι Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Βούισιτς, Πρίντεζης και φυσικά ο killer Λυν Γκριρ. Καλός και ο Παπαλουκάς.
Για να δούμε αν η σημερινή εμφάνιση του β ημιχρόνου αποτελέσει την αρχή για καλύτερες μέρες.

Και για να τα λέμε όλα, ο Γιαννάκης σήμερα ήταν πολύ καλός, διόρθωσε τα λάθη του και είχε μεγάλο μερίδιο στην σημερινή νίκη. Όπως λέμε τα στραβά, θα λέμε και τα θετικά.
T.W.Is.M.
Εμενα η σημερινη νικη μου θυμισε την περσινη νικη με την ΤΣΣΚΑ στην κανονικη περιοδο(τοτε που εμφανιστηκε ενας τυπος με τη φανελα και τη φατσα του Τεοντοσιτς και εβαλε 20 ποντους). Συμπτωματικα και τοτε την επομενη εβδομαδα πηγαιναμε στην Πολωνια!
Στα θετικα ηταν η ανατροπη και οτι γυρισαμε ενα παιχνιδι εναντιον μιας πολυ φορμαρισμενης ομαδας. Βεβαια και η Ταου εδειξε τασεις αυτοκτονιας επιμενοντας να παιζει με το Ρακοσεβιτς, ανεξαρτητα αν ηταν καλα κλεισμενος(ειχε ομως κι αλλες λυσεις?). Θετικο η πολυ καλη αμυνα στο δευτερο ημιχρονο και κυριως μετα το 25' και η μαχητικοτητα που εδειξε η ομαδα επιτελους.
Στα αρνητικα το οτι χρειαστηκε να σταματησουμε την Ταου στους 70 ποντους για να την κερδισουμε με 3 εντος εδρας και χωρις το Σπλιτερ. Καλως ή κακως με 73 ποντους δε φτανεις μακρια. Και δυστυχως επειδη η σημερινη ηταν μια "ελληνικη" νικη, μια νικη του ελληνικου στυλ μπασκετ δηλαδη, αυτη η αδυναμια θα περασει στα ψιλα. Επισης το οτι δεν καταφεραμε να καθαρισουμε το ματς οταν προηγηθηκαμε με 6, ωστε να κυνηγησουμε και μια καλυτερη διαφορα. Δε δειξαμε να εχουμε δηλαδη την ικανοτητα να "σκοτωσουμε" τον αντιπαλο και δεν ειχαμε βοηθεια απο τον παγκο σ αυτο το σημειο.
MVP για μενα ο Βασιλοπουλος, γιατι αυτος απομονωσε το Ρακοσεβιτς απο την υπολοιπη ομαδα και εδεσε ολοκληρη την αμυνα. Αν καποιος καταλαβε γιατι βγηκε στα 2' πριν το τελος και μαρκαρε ο Χαλπεριν το Ρακοσεβιτς, ας μου το πει κι εμενα να το καταλαβω. Οποιος και να ηταν ο λογος παντως δε μας βγηκε γιατι φαγαμε ενα ακομα τριποντο, το οποιο εβαλε ξανα στο ματς την Ταου.
a bullet for your head
QUOTE(benchwarmer @ Feb 5 2009, 23:32 ) *
Και βέβαια, μπράβο και στον κόουτς που μίκρυνε το ροτέισιον σήμερα (ουσιαστικά με 7 παίχτες παίξαμε, συν 8 λεπτά από Σοφοκλή, 6 από Πάργκο και 1 από Πελεκάνο) και για τις αλλαγές του στο τέλος (είδατε για να μην παίρνει τάιμ αουτ? τα είχε στο τέλος μαζεμένα και έκανε τις αλλαγές χάντμπολ tongue.gif ).

Πρέπει πάση θυσία όμως να κερδίσουμε 2 φορές τους "Πολωνούς".

Οντως,το οτι μικρυνε το ροτεισον ηταν κατι που συνυπολογιζεται στα θετικα..
Επισης,οντως οι νικες επι της Προκομ ειναι επιβεβλημενες.Στην εδρα της ειναι ισχυρη..σημερα η Μιλανο κερδισε στο καλαθι..
Sokos
Είχα πει προ ημερών ότι για να κερδίσουμε θα πρέπει να κάνουμε καλό ματς. Μπορεί να μην βγάλαμε μάτια και στο πρώτο ημίχρονο να μας κάνανε ότι θέλανε οι "Ισπανοί", αλλά το ότι κρατήσαμε την TAU στους 26 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα (ακόμα και χωρίς τον Splitter). Να μην πάρουν και τα μυαλά μας αέρα βέβαια. Δεν κάναμε καμιά υπέρβαση. Ακόμα η πρώτη θέση είναι όνειρο απατηλό... Και πρέπει να κερδίσουμε 2 φορές την Prokom και την Μιλάνο εδώ. Απλά ήταν ματς που αν χάναμε θα μπαίναμε σε πολλές περιπέτειες και που ψυχολογικά ήταν πολύ σημαντικό.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον Βασιλόπουλο που έκλεισε το σπίτι του rakosevic για ένα ημίχρονο και που δεν επιχείρησε να κάνει τίποτα εξεζητημένο γι αυτόν στην επίθεση. Επίσης, μάγκας ο greer που το πήρε πατριωτικά το ζήτημα παρόλο που δεν του έβγαινε τίποτα στην αρχή και ήταν καθοριστικός στο τέλος. Να βαζε και την βολή... Αν συνέχιζε να τα σπάει βέβαια θα ταν μοιραίος...

Υ.Γ. 2 Ο Γιαννάκης ή ξέχασε να κάνει το rotation ή σοβαρεύτηκε κάπως. Για time out πάντως ούτε κουβέντα να γίνεται...

Υ.Γ. 3 Αυτός ο Παπαλουκάς σουτ δεν μπορεί να βάλει ούτε με αίτηση. Αν είναι δυνατόν, χιλιόμετρο να του αφήσεις δεν πρόκειται να το βάλει...

Υ.Γ. 4 Ανησυχητικές οι τάσεις αυτοκτονίας στο τέλος... Πόσα λάθη μαζεμένα...
qspock
Χαρηκα κι εγω και ειπα να γραψω κανα δυο κουβεντες, μετα απο καιρο, για την νικη του Ολυμπιακου και την αποδοση του, αλλα διαβαζοντας αυτα που γραφονται εναντιων του Γιαννακη στα προηγουμενα ποστ θεωρω πως εχει πεσει πολυ το επιπεδο...

Δεν ξερω που οφειλεται αυτη η αδικαιολογητη αντιπαθεια για τον Γιαννακη, αλλα: Οποιος θεωρει πως την Ταου την κερδισαν οι παιχτες (με τα πεδαριωδη ασταματητα λαθη που κανανε, ειδικα στο τελος πριν το τριποντο του Ρακοσεβιτς καταστρεφωντας σερι ποσες επιθεσεις) και οχι ο Γιαννακης με την αμυνα που εστησε και τις αλλαγες που εκανε στο τελος, ειναι εμφανως προκατηλειμενος ή δεν εχει ιδεα απο μπασκετ.

Αυτα απο μενα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 6 2009, 01:19 ) *
ΥΓ:Αυτός ο Ρακόσεβιτς τι έκανε στο τέλος???Η ομάδα του έχανε για 3 πόντους και με 5 δευτερόλεπτα για τη λήξη πηγε σε λέι απ αντί για 3ποντο....

Αυτος μαλλον τα εχασε εκεινη την ωρα και δεν ηξερε που να παει.
Καλος ο Βασιλόπουλος σημερα στην αμυνα, αλλα βρε αγορι μου δεν εχεις καθολου μυαλο???
Κερδιζεις με 3, θελει 2'' παει για λει-απ ο καλυτερος αντιπαλος παιχτης
κι εσυ πας να τον κοψεις με κινδυνο να φας καλαθι και φαουλ?????
Αστον να το βαλει να τελειωσει το ματσακι.

Ευτυχως που στο β΄ημιχρονο εχασαν μεχρι και τα αχαστα και κερδισαμε.
Ετσι παντως δεν παμε πουθενα.
Στην Ισπανια θα μας παρουν και τα σωβρακα.
Μετα το διπλο της Μιλανο εχουμε και 3η ομαδα που διεκδικει.

Κριμα για τον Σοφο γιατι σημερα οταν ζεσταθηκε και πηρε μπρος ηταν ασταματητος.
Αν επαιζε στο β' θα κερδιζαμε πολυ πιο ανετα.

Ο Παπαλουκας οταν σταματησε να αμολαει τον αετο του α' ημιχρονου ηταν καλος.

ΥΓ. Γιατι να χαραμιζουμε 2 θεσεις κοινοτικων με εναν παιχτη που δεν παιζει ουτε δευτ.
και εναν αλλο που δεν ειναι ουτε στην 12αδα (και ειναι και γκαντεμης)???
spysta
Σημαντικη νικη ... μεχρι τη νικη στο Σοποτ στο οποιο και μετα την νικη της Αρμανι ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουμε .(πολλες νικες μαζευτηκαν tongue.gif )

Η ομαδα παραμενει ενα σκορποχωρι .. εχει μονο μερικα διαστηματα καλου μπασκετ .
Παιζει το πιο ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ μπασκετ στην Ευρωπη στην επιθεση .. και αν δεν ανεβασουν ταχυτητα η σημερινη νικη(αντε παλι 69.gif ) δεν θα εχει νοημα στο τελος .

ΥΓ.Αυτος ο Ρακοσεβιτς δεν υπαρχει λεμε
ΥΓ.Εκνευριζομαι που με τοσο καλο υλικο παιζουμε αυτο το μπασκετ ρε γαμωτο angry_red.gif
YΓ. Καποιος φετος (ξανα) μας εχει μουτζωσει τοσο δυνατο που ουτε με αγιασμο απο τον Παπατσακαλο δεν γλυτωνουμε.Ο μονος παικτης που εχει σαφεστατο προβαδισμα απο οποιονδηποτε αλλο της ΤΑΟΥ .. μπορει να κανει παπαδες στο ματς .. εχει ξεκινησει καλα .. ΧΤΥΠΑΕΙ με εναν δικο μας και του γυριζει το ποδι !!!!Εεεεεε ΑΙ ΣΤΟ #%^$ πια !!!!!!!! angry_red.gif
Air and King
O Oλυμπιακος ουτε σημερα εντυπωσιασε.Τουλαχηστον κερδησε.Αυτην την αμυνα που τσακηζε κοκαλα θα μπορουσε να την επαιζε απο το Α ημηχρονο.Για τον Σκουρτοπουλο δεν μπορω να εκφερω γνωμη μιας και προτημησα μαλλον κακως το Νοβα και τον Παπαδογιαννη με τον Καρυδα οι οποιοι που το πηγαιναν που το εφερναν αναφορες αναφορες για την Εθνικη ομαδα και ενω ο Ολυμπιακος καιγοταν να κερδησει.Τελος παντων ενα μπραβο στο Βασηλοπουλο που μετα τα οσα εχει ακουσει για την τεχνικη του επαιξε πολυ καλη αμυνα πανω στον καλυτερο παιχτη του γηπεδου σαν αξια τον Ρακοσεβιτς.
Με απογοητευσε ο Παπαλουκας και κυριως τα παιδηκα λαθη που δεν επιτρεπονται για παιχτη της κλασης του.
Ολα τα λεφτα η πασα του Βουισιτς στον Πριντεζη που αστοχησε "σε πεναλτυ σε κενη εστια" αλλα δεν πειαραζει,ηταν καλος και παλι ο Πριντεζης.
Με χαρα ειδα στο προπονητικο τιμ τον Νικο Μπουντουρη ο οποιος ειναι ενας θαυμασιος ανθρωπος με ηθος που σπανιζει.Με απογοητευει η παρουσια του Μανουσελη.
lamar
QUOTE(qspock @ Feb 5 2009, 23:56 ) *
Χαρηκα κι εγω και ειπα να γραψω κανα δυο κουβεντες, μετα απο καιρο, για την νικη του Ολυμπιακου και την αποδοση του, αλλα διαβαζοντας αυτα που γραφονται εναντιων του Γιαννακη στα προηγουμενα ποστ θεωρω πως εχει πεσει πολυ το επιπεδο...

Δεν ξερω που οφειλεται αυτη η αδικαιολογητη αντιπαθεια για τον Γιαννακη, αλλα: Οποιος θεωρει πως την Ταου την κερδισαν οι παιχτες (με τα πεδαριωδη ασταματητα λαθη που κανανε, ειδικα στο τελος πριν το τριποντο του Ρακοσεβιτς καταστρεφωντας σερι ποσες επιθεσεις) και οχι ο Γιαννακης με την αμυνα που εστησε και τις αλλαγες που εκανε στο τελος, ειναι εμφανως προκατηλειμενος ή δεν εχει ιδεα απο μπασκετ.

Αυτα απο μενα.

Αν νομιζεις οτι ειμαστε προκατειλημενοι μπορεις να ανατρεξεις σε παιλαιοτερα ποσταρισματα μας και θα μιλησω για μενα συγκεκριμενα, μεχρι το Μιλανο δεν ειχα πει κουβεντα για Γιαννακη. Ουτε κουβεντα. Αλλα δεν γινεται ρε φιλε να πεταμε καθε φορα ενα ημιχρονο και μετα να κανουμε αυτα που πρεπει. Δεν μπορω να θυμηθω εστω και μια ομαδα σε Ελλαδα και Ευρωπη που να μας εχει βαλει λιγοτερους απο 40 ποντους ημιχρονο. Αυτο εσυ δεν το βλεπεις? Ουτε αντιπαθω τον Γιαννακη οπως λες. Γιατι ομως δεν εστησε την αμυνα οπως λες απο την αρχη και εβαλε τον Γκριρ στον Ρακοσεβιτς και αφησε τον Τελετοβιτς να σουταρει σαν σε προπονηση? Ρωταω, εγω ο ανιδεος!
Anaz
QUOTE
Επίσης, η είσοδος του Πάργκο σε σημείο όπου θες ζεστό παίχτη που θα πάρει τη μπάλα, θα του γίνει φάουλ και θα βάλει τις βολές ήταν απλά ανεξήγητη.
Δεν ηταν ανεξηγητη. Κατεβασε το σχημα φορτωνοντας τη περιφερεια, γιατι ηξερε οτι προφανως η Ταου θα πιεσει να κλεψει τη μπαλα ή να κανει φαουλ, και ηθελε εναν ακομα καλο χειριστη και καλο σουτερ βολων.
QUOTE
Γιατι ομως δεν εστησε την αμυνα οπως λες απο την αρχη και εβαλε τον Γκριρ στον Ρακοσεβιτς και αφησε τον Τελετοβιτς να σουταρει σαν σε προπονηση? Ρωταω, εγω ο ανιδεος!
Το'παμε. Λαθος, το διορθωσε στην πορεια, κερδισαμε. Παμε παρακατω.. Δεν υπαρχει λογος να αναλωνομαστε σε αυτα, γιατι απο ενα σημειο και μετα κινδυνευει να χαρακτηριστει εμπαθεια.. smile.gif
Αξιζει να σταθουμε στα οποια θετικα περισσοτερο αποψε, νομιζω.

Twism. εγω μαζι σου..Με 73 ποντους δεν πας πουθενα οντως.. ΣΗΜΕΡΑ ομως ΑΥΤΟ σου εδωσε τη νικη, και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ θα στην εδινε. Επισης δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι αυτος ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα για 100αρες, και κυριως.. αν δεν πας μια φορα πουθενα με 73 ποντους, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πας 10, με την αμυνα που ειχαμε ως τωρα..
Μην στεκομαστε στην φιλοσοφια της ομαδας..αυτη ουτως η αλλως -καλως η κακως- δεν αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ μεσουσης της χρονιας,και θα ηταν και εγκληματικο λαθος κατι τετοιο! Αλλα στα ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της. Εκει ειναι περισσοτερο η ουσια.
Εξαλλου δεν εχει σημασια αν θα παιζουμε επιθετικο ή αμυντικο μπασκετ. Σημασια εχει να παιζεις ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ μπασκετ, που θα προσαρμοζεται στις αναγκες του καθε αγωνα και θα σε οδηγει σε νικες! wink.gif
O.B.C
Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε : "Αισθανόμασταν πίσω, αλλά από τη στιγμή που θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, πρέπει να μάθουμε να ζούμε υπό τέτοιες συνθήκες. Σε αυτό το παιχνίδι είχαμε την υπομονή που δεν είχαμε σε προηγούμενα. Είμαι χαρούμενος που μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αντιδράσαμε πολύ καλά σε μια δύσκολη κατάσταση και απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο διατηρήσαμε την ηρεμία μας. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και η Τάου πέτυχε πέντε τρίποντα με συνέπεια να αποκτήσει μια διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και φέραμε το ματς στα μέτρα μας". απο contra.gr
kseplenhs
σημαντική νίκη.ας κρατήσουμε μόνο αυτό...

υπαρχουν νίκες που γεννούν προσδοκίες και νίκες που απλά δεν αλλάζουν τίποτα.σίγουρα η σημερινή νίκη δεν γέννησε καμία προσδοκία όμως.

έχει φτάσει φλεβάρης.είναι πλέον ώριμο να πούμε πως η ομάδα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση φέτος να είναι φόβητρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για final4 εστω.αυτό το περιβόητο φορμάρισμα που όλο διαφήμιζε το τεχνικό τιμ και εμείς το περιμέναμε τόσο πολύ νομίζοντας οτι θα γίνουμε lakers στην εποχή του show time,δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.και αν έρθει κάποιο φορμάρισμα,αυτό απλά θα δώσει kick μόνο στη ψυχολογία της ομάδας.ο τρόπος παιχνιδιού είναι αυτός και θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν τουλάχιστον.

δυστυχώς για άλλη μια φορά πάμε να κλέψουμε θέση για το final4.ας γίνει και έτσι τουλάχιστον.απλά εγώ πλέον το έχω αφήσει στην τύχη.τέρμα οι μεγάλες προσδοκίες....
ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον(όσο πιο άμεσο γίνεται) να φτιάξουμε την ομάδα που να φαίνεται φαβορί και υπολογίσιμη...μέχρι τότε πάλι οι ελπίδες μας θα είναι στο "γιούργια",στο "ορμάτε παλικάρια" και με ταχυρυθμα σεμινάρια απο κανένα μπαρμπή να μεταδώσουμε την "πειραιώτικη μαγκιά" στους ξένους της ομάδας.... icon_drunk.gif

τελος πάντων.συγχαρητήρια για την προσπάθεια σήμερα....
Consultant
Aυτος ο Σοφοκλης δεν τη παλευει φετος..

Αρχιζει να παιζει καλα,ξεκιναει να βαζει τις βασεις για ενα παιχνιδι απολυτης κυριαρχιας και τι κανει;;;

Μπουρδουκλωνεται μονος του + σφαδαζει στο πονο ενω δεν εχει παθει τιποτα..+ μετα παει στο παγκο λες και τον περιμενουνε τιποτα σουβλακια!!!

Ε,μετα + καλα κανει ο Γιαννακης + δεν τον ξαναβαζει..Δεν ηθελε+ πολυ αλλωστε!Πως και πως περιμενε να κανει φαουλ να τον πεταξει εξω αλλα τον διευκολυνε με αλλο τροπο.

+ ειδαμε ολοι τις αμυνες που βγαζει πλεον..Σε ολα τα σκριν βγαινει με ανεση,στα ριμπαουντ πηδαει και στην επιθεση τα εβαλε ολα + οσα δεν εβαλε του εκαναν φαουλ.

Στα του παιχνιδιου:

-Μπηκαμε στο κολπο για τη 1η θεση.Αυτη η νικη θα μας δωσει ψυχολογια την οποια προσωπικα ηθελα για τα 2 παιχνιδια με τον Παναθηναικο.Στη Βιτορια θα παμε με Γκριρ-Παργκο-Τσιλντρες..Αν ειμαστε σε φορμα δεν θα ειναι δυσκολο να κερδισουμε..

-Ο Παργκο τετοια χαλια;Μακαρι να εφαγε χαστουκι για να καταλαβει οτι δεν ισχυουν παντα οι αλλαγες ''χρονομετρο''.

-Πρωτο παιχνιδι που σταματησε το rotation schedule..Ερτσεγκ εκει που αξιζει..Στο παγκο.

-Θελουμε 2 νικες μεγαλη διαφορα με την Προκομ για να παμε φουριοζοι στον τελικο κυπελλου.

-Τραγικη εμφανιση του Παπαλουκα αλλα εδειξε οτι + στη χειροτερη του μερα ειναι παραγωγικος.Hey babe, this will cost u 3 million well deserved..Ha??
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Feb 6 2009, 00:17 ) *
Twism. εγω μαζι σου..Με 73 ποντους δεν πας πουθενα οντως.. ΣΗΜΕΡΑ ομως ΑΥΤΟ σου εδωσε τη νικη, και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ θα στην εδινε. Επισης δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι αυτος ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα για 100αρες, και κυριως.. αν δεν πας μια φορα πουθενα με 73 ποντους, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πας 10, με την αμυνα που ειχαμε ως τωρα..
Μην στεκομαστε στην φιλοσοφια της ομαδας..αυτη ουτως η αλλως -καλως η κακως- δεν αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ μεσουσης της χρονιας,και θα ηταν και εγκληματικο λαθος κατι τετοιο! Αλλα στα ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ της. Εκει ειναι περισσοτερο η ουσια.
Εξαλλου δεν εχει σημασια αν θα παιζουμε επιθετικο ή αμυντικο μπασκετ. Σημασια εχει να παιζεις ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ μπασκετ, που θα προσαρμοζεται στις αναγκες του καθε αγωνα και θα σε οδηγει σε νικες! wink.gif


Αυτο εδωσε τη νικη και αυτο στερησε τη διεκδικηση μιας διαφορας. Τη νικη αυτο την εδωσε σημερα και μονο σημερα. Το κακο ειναι οτι φοβαμαι οτι το σημερινο ματς θα δωσει λαθος κατευθυνσεις στο παιχνιδι μας, οπως ειχε γινει περσι μετα τη νικη με την ΤΣΣΚΑ(γι αυτο ειπα οτι μου το θυμισε). Οτι κανεις δε θα δωσει σημασια στο "με 73 ποντους δεν πας πουθενα" και θα συνεχισουμε να κυνηγαμε τετοιες νικες.
Στο μεταξυ ο τροπος που παρακολουθουσα το ματς σημερα ηταν εντελως ανισορροπος. Το πρωτο ημιχρονο κοιμισμενα, σαν να αναγνωριζω οτι παιζουμε με ανωτερη ομαδα που δεν μπορουμε να κερδισουμε, στο τριτο δεκαλεπτο μολις ξεκινησε το ξεσπασμα ορθιος με πανηγυρι για την αλλαγη στην ομαδα και στο τελος, βλεποντας την αδυναμια μας να εξασφαλισουμε τη νικη απεναντι σε εναν αποδιοργανωμενο αντιπαλο, σαν παιχνιδι που εχει χαθει και η νικη ειχε την ιδια αξια με το να κρατουσαμε μια διαφορα!
Πλεον δεν ασχολουμαι με το τι θα γινεται στη συνεχεια και με διαφορες κλπ. Με ενδιαφερει να κερδιζουμε καθε παιχνιδι.
Αληθεια, επρεπε να βρεθουμε στο -11 για να παιξουμε αμυνα? Θα το ξανακανουμε στο επομενο ματς, οταν δε θα ειμαστε 10 ποντους πισω?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.