Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
man10
Βασικα εχουμε αρκετους αξιολογους με τον καθενα να συγκεντρωνει συμπαθειες και αντιπαθειeς. Αυτοι που μου ρχονται στο μυαλο κατευθειαν ειναι ο Συριγος,ο Σκουντης,ο Καρυδας,ο Ευσταθιου,ο Παπαδογιαννης,απο την δημοσια τηλεοραση ο Χατζηγεωργιου(ξερω οτι πολλοι θα γελασουν εδω),ο Ιωαννου,ο Ασπρουλιας, ο Μελαγιες(λειπει στο στρατο) και ο ΝΒΑer Μαγουλας απο την ερα σπορ ο Σωτηριου ο Γεωργιου, ο Ντεντοπουλος και ο Ζορμπας, απο το all star basket επισης ο Κωνσταντινιδης και ο Μπουρλακης. Bεβαια ξεχνω αρκετους αλλα δεν πειραζει.Αν μπορει ενα Mod ας το κανει και poll. Ακουω αποψεις....



Εγω παντος ειμαι φαν του Βασιλη Σκουντη. Δεν ξερω γιατι αλλα του εχω μια τρομερη συμπαθεια αυτου του ανθρωπου!
enypnio
na kanoume mia psifoforia

mpatis episis megali morfi

fileris
man10
QUOTE(enypnio @ Jun 16 2007, 04:54 PM) *
na kanoume mia psifoforia

mpatis episis megali morfi

fileris

Ναι σωστα ειδικα τον Φιλερη επρεπε να τον θυμηθω.Αλλα και τον Μπατη!
Achilleas13
Kαρύδας,Παπαδογιάννης 77.gif 77.gif Ο Συριγος μου τη δίνει άγρια(πολύ ξερόλας) 68.gif
panos75
Καρύδας και Παπαδογιάννης (μόνο όταν μιλάει για μπάσκετ).

Μου άρεσε και ο Σκουντής αλλά από τότε που πήγε στην ΕΡΤ έχει γίνει ανυπόφορος. Αυτά κάνουν οι παρέες με τον ακατανόμστο.

Συρίγος; ohmy.gif

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματι μου... shot.gif
man10
Ακατονομαστος? Να υποθεσω ο Χατζηγεωργιου?
Παντως ο Χατζηγεωργιου αν και ειναι σχετικα ασχετος με το μπασκετ,εχει γνωσεις και σε αλλα αθληματα π.χ στιβο και Τενις.
liolias
Ο Σκουντης.
Das Kapital
Παπαδογιαννης και ξερο ψωμι αυτον τον ανθρωπο τον συμπαθω παρα πολυ και η γνωμη του μετραει για μενα!!!

Παδογιαννης 4life biggrin.gif
Air Kef
Παρα πολυ καλος ειναι και ο Διαμαντοπουλος που γραφει στο Φως και εχει και μπασκετικη εκπομπη στο Ματζικ.
Δν ειναι καφρος. biggrin.gif
P.Faliro13
εμένα μου αρέσει ο χατζηγεωργίου tongue.gif.
saou
QUOTE(Air Kef @ Jun 18 2007, 12:41 PM) *
Παρα πολυ καλος ειναι και ο Διαμαντοπουλος που γραφει στο Φως και εχει και μπασκετικη εκπομπη στο Ματζικ.
Δν ειναι καφρος. biggrin.gif


Τουλάχιστον όχι πάντα biggrin.gif

Παπαδογιάννης και για μένα είναι ο καλύτερος, χειρότερος όλων μακράν ο μεγάλος Συρίγος (είναι αφόρητος, πραγματικά αφόρητος στις μεταδόσεις του) που μην ξεχνάμε είναι και υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΟΚ ή κάτι τέτοιο (άραγε υπήρχε και πριν αυτό το πόστο, ή δεν μπορούσε να πάρει διαπιστεύσεις για να κάθεται δίπλα στο παρκέ διαφορετικά???).

Ο Καρύδας είναι ΟΚ.

Ο Σκουντής γίνεται εκνευριστικός όταν αρχίζει να λιβανίζει αυτόν που έχει απέναντί του, κατά τα άλλα συμπαθητικός.

Οι υπόλοιποι στη μετριότητα ή και χειρότερα.
jokey
Συρίγος, Παπαδογιάννης και ακολουθεί ο Καρύδας. Απεχθάνομαι τον μικρό Συρίγο και όλους της ΕΡΤ εκτός του Σκουντή λόγω της αμέριστης αγάπης του για το ελληνικό μπάσκετ, όχι ότι μου αρέσει σαν δημοσιοράφος όμως.
Igor
QUOTE
Τουλάχιστον όχι πάντα


Στο φ4 της Μπολονια ηταν καλος. Αν και Ολυμπιακος δεν ηταν καφρος... smile.gif
Papaloukas 4 ever
Παπαδογιάννης, μακράν. Περιεκτικός, γνώστης και το κυριότερο: μη πρίκτης
geosider
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Jun 19 2007, 06:35 AM) *
Παπαδογιάννης, μακράν. Περιεκτικός, γνώστης και το κυριότερο: μη πρίκτης

Γίαννης Νάτου, εκνευρίζει τους αντιπάλους του Αρη biggrin.gif
σοβαρά τώρα μάλλον σκουντής
Anaz
Διαμαντοπουλος κ μενα μ'αρεσει!Αν κ καποιες φορες το..παραδειχνει οτι ειναι Ολυμπιακος.. biggrin.gif
Σκουντης συμπαθης κ γνωστης,μ'αρεσει πολυ!Παπαδογιαννης σεβαστος αν κ πολλες φορες διαφωνω με τις αποψεις του..
Συριγος ο χειροτερος,Μαγουλάς αθλιος, Χατζηγεωργιου αναξιος λογου.
Zmac
Ο Παπαδογιαννης ειναι φοβερος 41.gif !Αρκει να μη διαβαζει οοοοοοοοοοοοολη την ωρα e-mails rolleyes.gif .
grigoris
Παπαδογιάννης,Καρύδας,Σκουντής (μ'αυτή την αξιολογική σειρά) είναι για μένα οι τοπ.Πατέρας και υιός Συρίγος από εκνευριστικοί ως απωθητικοί.

Γιατί έχω την εντύπωση πως στο φάιναλ-φορ της Μπολόνια ήταν ο Φιλέρης και όχι ο Διαμαντόπουλος?
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Jun 19 2007, 05:09 PM) *
Παπαδογιάννης,Καρύδας,Σκουντής (μ'αυτή την αξιολογική σειρά) είναι για μένα οι τοπ.Πατέρας και υιός Συρίγος από εκνευριστικοί ως απωθητικοί.

Γιατί έχω την εντύπωση πως στο φάιναλ-φορ της Μπολόνια ήταν ο Φιλέρης και όχι ο Διαμαντόπουλος?

Ο Φιλέρης ήταν tongue.gif στη μετάδοση του TV Μάτζικ
morfi
QUOTE
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

harris biggrin.gif

Ο Σκουντής και .....
Μακράααααν ο Τάσος Μαγουλάς και ο Νικοδημoς Λιανος (δεν είμαι σίγουρος για αυτόν, δεν ξέρω αν είναι αυτός που νομίζω ότι είναι 69.gif ). Οι μοναδικοί που γουστάρουν πραγματικά το ΝΒΑ.
NBAholic
Προφορικά

-Σκουντής, λόγω των γνώσεών του και του στιλ του, που διαφέρει απ'τα γνωστά δημοσιογραφικά πρότυπα της βαρεμάρας. Αν και ακόμη δεν έχω καταλάβει τη βεντέτα με τον Παπαδογιάννη.
-Παπαδογιάννης, λόγω της ευθύτητάς του, αν και μερικές φορές διαφωνώ με μερικές απόψεις του.
-Καρύδας, όταν δε βαριέται και παραθέτει τις απόψεις του χωρίς το βραχνά του Συρίγου να του λέει "αυτό το λες λάθος", "έλα, τώρα, τι είναι αυτά...", κτλ. Με άλλα λόγια, όταν μεταδίδει αγώνες ΝΒΑ σε "λογικές" ώρες. Ούτε με τις δικές του απόψεις συμφωνώ πάντα, αλλά προφανώς δεν πειράζει.

Υπάρχουν κι άλλοι, αλλά ανέφερα όσους ξεχωρίζω στο τοπ-2 ή 3.

Γραπτά

-Ψαράκης, γιατί αφιερώνει χρόνο σε ασυνήθιστα θέματα, συνήθως με ενδιαφέρον.
-Καρύδας, στα αφιερώματά του για τη "λεγεώνα των ξένων" στο Τρίποντο, γιατί παρέθετε πλούσια αριθμητικά και στατιστικά στοιχεία, κάτι που ελάχιστοι έκαναν. Άλλο χαρακτηριστικό των αφιερωμάτων εκείνων, η συχνή χρήση θαυμαστικών!!!
Βέβαια, μπορεί να συναντήσω στους παραπάνω και θέματα του στιλ "Το χρονικό Πάρκερ-Λονγκόρια" ή "Η ραπ και το ΝΒΑ", τα οποία δε με πολυσυγκινούν, αλλά κατά μέσο όρο, έχουν ενδιαφέρον τα γραπτά τους.
tsitum
Ο Σκουντης,απλως θα ηθελα να μετριασει τα πολυ καλα λογια προς τους καλεσμενους.Οπως κ τη χαμογελαστη κριτικη.
Εχουν πλακα οι ποιητικες του υπερβολες biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


Για το Χατζηγεωργιου να πω οτι μου αρεσει.Πολυ καλο υποβαθρο σε πολλα αθληματα,συμπεριλαμβανομενου κ του μπασκετ,κ δε κωλωνει να πει κ τη γνωμη του.

Συριγος
Στα γραπτα του καλος.Γνωστης παρασκηνιων τα οποια κ δημοσιευει.Ο πιο καταλυτικος δημοσιογραφος στην ιστορια του ελληνικου μπασκετ.
Στο λογο του παρα πολυ ερειστικος κ εκνευριστικος.
PanosIlio
1ος για μένα είναι ο Σκουντής, αν και όταν κάνει μεταδόσεις με τον Χατζηγεωργίου χαλάει πολύ, οι κακές παρέες βλέπετε. tongue.gif

Ακολουθούν Παπαδιογιάννης, Διαμαντόπουλος (Γιατί παρόλο που είναι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και δεν είναι προκλητικός.) Μελάγιες, Αλευράς, είναι καλοί επίσης. Καβαλιεράτος,αυτόν όχι επειδή τον διαβάζω πολύ, στη Goal γράφει αν δεν κάνω λάθος αλλά επειδή μου είναι συμπαθής επειδή τον είχα προπονητή για ένα φεγγάρι στη Δραπετσώνα, μεγάλη μορφή για εμάς σαν παίκτης 77.gif 77.gif, καλό παιδί και πρόσφατα τον άκουσα να κάνει μια μετάδοση με τον Μαγουλά στο Σπορ+ και μου άρεσε πάρα πολύ.

Μ'αρέσει επίσης και ο Καλημερίδης, αν και είναι βαμμένος Αρειανός και σχεδόν καθόλου αντικειμενικός όταν μετέδιδε αγώνες μπάσκετ του Άρη στην ΕΤ3 στα ευρωπαϊκά κύπελλα ήταν απολαυστικός. Και μάλλον εσκεμμένα δεν μεταδίδει αγώνες του Άρη με Έλληνες αντιπάλους για να μην καταντήσει σαν τον...Νάτου που είναι μισητός από όλους εκτός από τους Αρειανούς.

Επίσης καλός είναι και ο Ιωάννου κυρίως για τα ωραία ρεπορτάζ που έκανε από το Παγκόσμιο.

Συρίγος, Χατζηγεωργίου, Μαγουλάς (αλλά μόνο όταν μιλάει, όταν γράφει μου αρέσει), Μπατής, Περπερίδης κτλ είναι για τα μπάζα.
panos75
QUOTE
Για το Χατζηγεωργιου να πω οτι μου αρεσει.Πολυ καλο υποβαθρο σε πολλα αθληματα


Με πρώτο και καλύτερο το καλαμοκαβάλημα.

Χαίρομαι που βλέπω να έχει τόσες συμπάθειες ο Παντελής Διαμαντόπουλος. Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά μπορώ να καταθέσω ότι είναι φοβερό άτομο και πραγματικά απολαυστικός αν κάτσεις και συζητήσεις μαζί του.

Τον Μαγουλά τον έχω συμπαθήσει κι εγώ τώρα τελευταία γιατί είναι από τους λίγους, μην πω ελάχιστους, δημοσιογράφους, που συνεχίζουν να βλέπουν το μπάσκετ σαν θεατές κι όχι σαν επίδοξοι προπονητές.
nikefalin
QUOTE(morfi @ Jun 19 2007, 05:52 PM) *
harris biggrin.gif

Ο Αλευρόπουλος ?? tongue.gif tongue.gif

Πολύ σωστή η διάκριση των γραπτών και των προφορικών (μεταδόσεων).

Για τα γραπτά Σκουντής και Καρύδας απέχουν από τους υπόλοιπους, αρκετά καλοί είναι και οι Παπαδογιάννης, Κογκαλίδης, Καβαλιεράτος.

Για τις μεταδόσεις Παπαδογιάννης άνευ συναγωνισμού. Θυμηθείτε την περυσινή μετάδοση του τελικού με τους Ισπανούς όπου δεν φόραγε "τσαρούχια" ο άνθρωπος παρά την πίκρα του. Ο Σκουντής παραείναι γλαφυρός για τις μεταδόσεις.

Ο Χατζηγεωργίου αδικεί τον εαυτό του κάνωντας μεταδόσεις. Ενώ είναι εξαιρετικός στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου (αφορμή παίρνω από τα interviews στο στίβο) και είναι κορυφή στις Σπορ Ιστορίες , μια από τις λίγες παραγωγές της ΕΡΤ που έχει πουλήσει διεθνώς και έχει τιμηθεί.

Ο Συρίγος είναι μια κατηγορία μόναχος του. Έχει δημιουργήσει παντού αντιπάθειες (αυτό κι αν είναι "βραβείο τιμής"). Δεν είναι κορυφή ούτε στα γραπτά του ούτε στις μεταδόσεις του (εκεί κι αν έχει χάσει ), αλλά είναι προσωπικότητα και η γνώμη του έχει ειδικό βάρος.
man10
Σωστο αυτο για τον Χατζηγεωργιου. Πραγματι κανει για ρεπορτερ. Εμενα μ'αρεσει και ο Ασπρουλιας ειναι πολυ καλο παιδι,εχει γνωσεις και ειναι και πολυ..... ψηλος.... Παρα πολυ ομως....
hagi
Εμένα πάλι μου αρέσουν όλοι..Δηλαδή δεν έχω κάποιο πρόβλημα να ακούσω κάποιον..Ο κάθε ένας έχει κάτι καλό και κακό..Σε χειρότερη μοίρα βάζω τον μπαμπά Συρίγο που είναι λίγο για τα μπάζα αλλά όπως είπαν και άλλοι είναι παλιός με μετράει η γνώμη του γενικά,αλλά αυτός που είναι πολύ κακός είναι ο γιος Συρίγος..Είναι άθλιος για μένα..

Φυσικά πάω πολύ τον Σκουντή αλλά και τους Παπαδογιάννη και Καρύδα..όμως όπως προείπα όλοι καλοί είναι..και μακάρι να αυξηθούν οι μπασκετικοί.

QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jun 20 2007, 08:48 AM) *
μου είναι συμπαθής επειδή τον είχα προπονητή για ένα φεγγάρι στη Δραπετσώνα, μεγάλη μορφή για εμάς σαν παίκτης 77.gif 77.gif, καλό παιδί και πρόσφατα τον άκουσα να κάνει μια μετάδοση με τον Μαγουλά στο Σπορ+ και μου άρεσε πάρα πολύ.


Εννοείς στον ΔΑΣ Δραπετσώνας;Μένεις εκεί;Πάντως εγώ έχω μόνο άσχημα λόγια να πω για τους περσινούς προπονητές του ΔΑΣ..
Air Kef
QUOTE(nikefalin)
Ο Χατζηγεωργίου αδικεί τον εαυτό του κάνωντας μεταδόσεις. Ενώ είναι εξαιρετικός στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου (αφορμή παίρνω από τα interviews στο στίβο) και είναι κορυφή στις Σπορ Ιστορίες , μια από τις λίγες παραγωγές της ΕΡΤ που έχει πουλήσει διεθνώς και έχει τιμηθεί.



Say no more.Οι "Σπορ Ιστορίες" ειναι μια καταπληκτική εκπομπή,ντοκιμαντέρ της ζωής των παικτών,με πάρα πολλούς (σχετικούς) να καταθετουν την γνωμη τους.
Ακριβώς οπως τα ειπες,νομίζω καπου εχω γράψει σχεδόν τα ιδια,οταν τον θαβαμε κατα τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ.Πρέπει να σταματήσει τις μεταδόσεις αν θελει να γινει συμπαθητικός. smile.gif
PanosIlio
QUOTE(hagi @ Jun 20 2007, 11:28 AM) *
Εννοείς στον ΔΑΣ Δραπετσώνας;Μένεις εκεί;Πάντως εγώ έχω μόνο άσχημα λόγια να πω για τους περσινούς προπονητές του ΔΑΣ..


haqi και εγώ, αν εννοείς το αντρικό, και φέτος οι ίδιοι ήταν και του χρόνου οι ίδιοι θα είναι smiley.gif

Δραπετσώνα έμενα μέχρι τον Νοέμβριο, τώρα Περιστέρι αλλά θα ξαναπάω. Την φετινή χρονιά δεν την παρακολούθησα αλλά την περσινή την είδα σχεδόν όλη. Δ' ΕΣΚΑΝΑ και ξερό ψωμί tongue.gif

Εσύ σε πιο παιχνίδι αναφέρεσαι? Μπορεί να ήμουν και μέσα tongue.gif
Hakeem
Τον Σκουντή δεν τον αντέχω πλέον, άνθρωπος που κάνει quote τον εαυτό του ("ο βάλτο αγόρι μου", "από τη βάλτο αγόρι μου θέση") είναι για γέλια και έχω την εντύπωση πως βάζει ένα καθρέφτη απέναντι να καμαρώνει τον εαυτό του.

Από τους υπόλοιπους ο Παπαδογιάννης ειναι ο πιό αξιόλογος κατά τη γνώμη μου, γνώστης, χωρίς να σε πρήζει και με ωραίο μεταλο φωνής για μετάδοση, ειδικά ραδιόφωνο είναι εντυπωσιακός.

Ο μικρός Συρίγος μου αρέσει, ο μεγάλος καθόλου.

Ξεχωριστή παράγραφος και ειδική μνεία στον Χατζηπαπάρα (που για κάποιο λόγο έχετε γράψει σαν χατζηγεωργίου, γιατί? biggrin.gif )
man10
Για τον Σκουντη θα διαφωνησω. Ισως να εχει ενα καπως ξεχωριστο στυλ,αλλα πιστευω οτι ειναι εξαιρετικος,με πολλες γνωσεις και αγαπαει πολυ το μπασκετ. Τωρα για τα quote στον εαυτο του,εγω το νλεπω σαν αναγκαιο κακο μετα απο την απηχηση της φρασης αυτης μετα τον ημιτελικο με την Γαλλια.
hagi
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Jun 21 2007, 12:17 PM) *
haqi και εγώ, αν εννοείς το αντρικό, και φέτος οι ίδιοι ήταν και του χρόνου οι ίδιοι θα είναι smiley.gif

Δραπετσώνα έμενα μέχρι τον Νοέμβριο, τώρα Περιστέρι αλλά θα ξαναπάω. Την φετινή χρονιά δεν την παρακολούθησα αλλά την περσινή την είδα σχεδόν όλη. Δ' ΕΣΚΑΝΑ και ξερό ψωμί tongue.gif

Εσύ σε πιο παιχνίδι αναφέρεσαι? Μπορεί να ήμουν και μέσα tongue.gif


Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο παιχνίδι.Απλώς πέρσι είχα πάει στο αντρικό να κάνω καμιά προπόνηση αλλά οι προπονητές ούτε που έδιναν σημασία σε όποιον καινούργιο..Ακόμη και σε παλιούς εκεί δεν έδιναν σημασία,μόνο επιλεκτικά σε κάποιους.Ξέρεις κλασικά τα πηγαδάκια.Απαράδεκτοι..

Τέλος όμως το off topic.Αν θέλεις να συνεχίσουμε με pm.
sarounas
Στην περιγραφή ο Παπαδογιάννης είναι απλά κορυφή αλλά και ο Σκουντής που λόγο της πώρωσής του με το άθλημα δημιουργεί πολύ καλή ατμόσφαιρα ενώ χειρίζεται σωστά και την ελληνική


στα γραπτά αρκετοί, Καρύδας (πραγματικά σπουδαίος στην πένα αλλά μάλλον βαρέθηκε τις μεταδόσεις στην TV και βαριέται λίγο), Φιλέρης, Δρυμώνας, Φιλ. Συρίγος, Παπαδογιάννης, Δ. Παπαχατζής ενώ ο Σκουντής μόνο στα αφιερώματα
losers can win
Ο συρίγος (αλλα μόνο ατα αρθρα του, στις εκφωνησεις χαμηλώνω τον ήχο) και παπαδογιάννης (χωρίς να με πείθει ομως ιδιατερα για τις γνώσεις του, πιο πολύ μου αρέσει ο ενθουσιασμος πυ μεταφέρουν τα κείμενα του)
weirdo1977
Σκουντής, Καρύδας, Παπαδογιάννης, Βλαχόπουλος (λιμπερο FM).
kouge
QUOTE(man10 @ Jun 20 2007, 04:26 AM) *
Σωστο αυτο για τον Χατζηγεωργιου. Πραγματι κανει για ρεπορτερ. Εμενα μ'αρεσει και ο Ασπρουλιας ειναι πολυ καλο παιδι,εχει γνωσεις και ειναι και πολυ..... ψηλος.... Παρα πολυ ομως....


Ο Ασπρούλιας είναι τόσο κακός ρεπόρτερ όσο κακός παίκτης ήταν...
man10
QUOTE(kouge @ Jul 15 2007, 11:27 PM) *
Ο Ασπρούλιας είναι τόσο κακός ρεπόρτερ όσο κακός παίκτης ήταν...

Και τι σημασια εχει ποσο καλος η κακος παικτης ηταν??? Μια χαρα παιδι ειναι ο Ασπρουλιας και εχει και πολλες γνωσεις...
mpalla
Εγώ θεωρώ πολύ καλο τον Ασπρούλια, στο ρεπορτάζ εντός παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό, να ξέρει ο δημοσιογράφος πως να κινηθεί, τι να "ψάξει" κ πότε να ζητάει το μικρόφωνο.
Ο Σκουντής έχει πίσω του ιστορία, φοβερές γνώσεις και έχει κ από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές. Άσε που έχει ταυτίσει με κάποιες από τις μεγαλύτερες μας επιτυχίες.
Δυστυχώς οι... "αερολογίες" για να το πω ευγενικά, είναι χαρακτηριστικό όλων και κάποιες φορές σκέφτομαι αν πατήσω το mute. Όμως όταν βλέπω ένα παιχνίδι από την τηλεόραση, πως να το κάνουμε θέλω να ακούω την περιγραφή, οπότε συχνά ανέχομαι πολλά "μαργαριτάρια".
Και μια που είπα μαργαριτάρια....δεν αντέχω με τίποτα τον Συρίγο! Δεν τον πάω! Πως να το πω....μου είναι αντιπαθέστατος! Κάτι σαν τον Θεοδωσιάδη των τοπικών, για όσους ξέρουν tongue.gif
sch
QUOTE(mpalla @ Jul 16 2007, 12:02 PM) *
Εγώ θεωρώ πολύ καλο τον Ασπρούλια, στο ρεπορτάζ εντός παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό, να ξέρει ο δημοσιογράφος πως να κινηθεί, τι να "ψάξει" κ πότε να ζητάει το μικρόφωνο.
Ο Σκουντής έχει πίσω του ιστορία, φοβερές γνώσεις και έχει κ από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές. Άσε που έχει ταυτίσει με κάποιες από τις μεγαλύτερες μας επιτυχίες.
Δυστυχώς οι... "αερολογίες" για να το πω ευγενικά, είναι χαρακτηριστικό όλων και κάποιες φορές σκέφτομαι αν πατήσω το mute. Όμως όταν βλέπω ένα παιχνίδι από την τηλεόραση, πως να το κάνουμε θέλω να ακούω την περιγραφή, οπότε συχνά ανέχομαι πολλά "μαργαριτάρια".
Και μια που είπα μαργαριτάρια....δεν αντέχω με τίποτα τον Συρίγο! Δεν τον πάω! Πως να το πω....μου είναι αντιπαθέστατος! Κάτι σαν τον Θεοδωσιάδη των τοπικών, για όσους ξέρουν tongue.gif

41.gif 41.gif 41.gif
christina n10
QUOTE(mpalla @ Jul 16 2007, 03:02 PM) *
Εγώ θεωρώ πολύ καλο τον Ασπρούλια, στο ρεπορτάζ εντός παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό, να ξέρει ο δημοσιογράφος πως να κινηθεί, τι να "ψάξει" κ πότε να ζητάει το μικρόφωνο.
Ο Σκουντής έχει πίσω του ιστορία, φοβερές γνώσεις και έχει κ από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές. Άσε που έχει ταυτίσει με κάποιες από τις μεγαλύτερες μας επιτυχίες.
Δυστυχώς οι... "αερολογίες" για να το πω ευγενικά, είναι χαρακτηριστικό όλων και κάποιες φορές σκέφτομαι αν πατήσω το mute. Όμως όταν βλέπω ένα παιχνίδι από την τηλεόραση, πως να το κάνουμε θέλω να ακούω την περιγραφή, οπότε συχνά ανέχομαι πολλά "μαργαριτάρια".
Και μια που είπα μαργαριτάρια....δεν αντέχω με τίποτα τον Συρίγο! Δεν τον πάω! Πως να το πω....μου είναι αντιπαθέστατος! Κάτι σαν τον Θεοδωσιάδη των τοπικών, για όσους ξέρουν tongue.gif
με εκφραζεις απολυτα...!!!εισαι απιστευτη.. 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Live strong
QUOTE(mpalla @ Jul 16 2007, 12:02 PM) *
Εγώ θεωρώ πολύ καλο τον Ασπρούλια, στο ρεπορτάζ εντός παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό, να ξέρει ο δημοσιογράφος πως να κινηθεί, τι να "ψάξει" κ πότε να ζητάει το μικρόφωνο.
Ο Σκουντής έχει πίσω του ιστορία, φοβερές γνώσεις και έχει κ από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές. Άσε που έχει ταυτίσει με κάποιες από τις μεγαλύτερες μας επιτυχίες.
Δυστυχώς οι... "αερολογίες" για να το πω ευγενικά, είναι χαρακτηριστικό όλων και κάποιες φορές σκέφτομαι αν πατήσω το mute. Όμως όταν βλέπω ένα παιχνίδι από την τηλεόραση, πως να το κάνουμε θέλω να ακούω την περιγραφή, οπότε συχνά ανέχομαι πολλά "μαργαριτάρια".
Και μια που είπα μαργαριτάρια....δεν αντέχω με τίποτα τον Συρίγο! Δεν τον πάω! Πως να το πω....μου είναι αντιπαθέστατος! Κάτι σαν τον Θεοδωσιάδη των τοπικών, για όσους ξέρουν tongue.gif


Σωστή 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
geosider
όπα κοιτάξτε σουξέ ο ασπρούλιας στον γυναικόκοσμο biggrin.gif
γρήγορα, γρήγορα επέμβαση tongue.gif
μην σας κακολογήσει κανείς τον θανασάκη laugh.gif laugh.gif laugh.gif
man10
QUOTE(geosider @ Jul 17 2007, 10:07 AM) *
όπα κοιτάξτε σουξέ ο ασπρούλιας στον γυναικόκοσμο biggrin.gif
γρήγορα, γρήγορα επέμβαση tongue.gif
μην σας κακολογήσει κανείς τον θανασάκη laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Οντως και να πεις οτι ειναι και κανας κουκλος...
Θα εχει στυλ φαινεται wink.gif
mpalla
QUOTE(man10 @ Jul 17 2007, 03:17 PM) *
Οντως και να πεις οτι ειναι και κανας κουκλος...
Θα εχει στυλ φαινεται wink.gif

Χαχαχαχαχαχα! Εκεί το μυαλουδάκι σας! Εγώ δεν είπα τίποτα για τον άνθρωπο ως άντρα.... για την επαγγελματική του ιδιότητα μίλησα κι εσείς...αμέσως! tongue.gif Σε λίγο θα μου πείτε πως μ'αρέσει κ ο Θεοδωσιάδης! smiley.gif Χαχαχαχαχαχα!
Παρεπιπτόντως ο Ασπρούλιας δεν έιναι του γούστου μου tongue.gif , αν κ μάλλον του χρωστάω μια συγγνώμη γιατί στους Ολυμπιακούς Αγώνες όλο του την έλεγα, επειδή ήταν συνέχεια μέσα στο πόστο μου! Sorry Θανάση!
tongue.gif
sch
QUOTE(mpalla @ Jul 17 2007, 02:40 PM) *
Χαχαχαχαχαχα! Εκεί το μυαλουδάκι σας! Εγώ δεν είπα τίποτα για τον άνθρωπο ως άντρα.... για την επαγγελματική του ιδιότητα μίλησα κι εσείς...αμέσως! tongue.gif Σε λίγο θα μου πείτε πως μ'αρέσει κ ο Θεοδωσιάδης! smiley.gif Χαχαχαχαχαχα!
Παρεπιπτόντως ο Ασπρούλιας δεν έιναι του γούστου μου tongue.gif , αν κ μάλλον του χρωστάω μια συγγνώμη γιατί στους Ολυμπιακούς Αγώνες όλο του την έλεγα, επειδή ήταν συνέχεια μέσα στο πόστο μου! Sorry Θανάση!
tongue.gif

να πω την αλήθεια, mpalla, εγώ συμφώνησα γι'αυτό που είπες για Συρίγο και κατ'επέκταση για τον αγαπημένο και χωρίς έχθρες, τιτανοτεράστιο κ. Θεοδοσιάδη.
Ginobili
Ο Μπατής με διαφορά!!! Ξέρει περισσότερο μπάσκετ απ'όλους!!! Είναι σοβαρός και μετρημένος ,χωρίς όμως να είναι βαρετός.Είτε σχολιάζει κάποιον αγώνα,είτε γράφει κάποιο άρθρο...είτε παίρνει συνέντευξη...θα καταθέσει μία μπασκετική άποψη...θα κάνει μια ανάλυση την ώρα του αγώνα...έχει μεγάλη διεισδυτική ικανότητα,και προσφέρει στον τηλεθεατή που θέλει να μάθει το κάτι παραπάνω(από μπάσκετ).Τον Σκουντή παλιά τον πήγαινα πάρα πολύ..καθώς περνούν τα χρόνια..έπεσε στην εκτίμηση μου.Μπορεί να μου πεί πόσους πόντους έβαλε κάποιος παίκτης,σε έναν αγώνα της δεκαετίας του 60'...αλλά βαθειές μπασκετικές γνώσεις δεν έχει...Αφήστε που μου την σπάνε οι δύο φράσεις που έχει για ψωμοτύρι..και τις επαναλαμβάνει συνέχεια...("Δούλεψαν καλά τα μπλόκ-άουτ", "Και με ό,τι αυτό συνεπάγεται").

Στην δεύτερη θέση(μετά τον Μπατή)..θα έβαζα τον Συρίγο.Μπορεί να φαίνεται υπερόπτης...αλλά πραγματικά..ξέρει μπάσκετ,δεν γλύφει κανέναν,λέει την άποψη του...χωρίς να του καίγεται καρφάκι.Μόνο και μόνο...ότι τον μισούν τόσοι πολλοί...κάτι σημαίνει...

Και τρίτο τον Παπαδογιάννη....
jimol34
Φιλέρης με διαφορά. Ξέρει μπάσκετ και είναι ο μόνος που δεν ειρωνεύεται. Χειρότερος ο Συρίγος. Σου σπάει τα νεύρα. Θυμάμαι τι έγραφε για τον Ρίβερς, τον έθαβε κανονικά και όταν ο Ολυμπιακός πήρε το Ευρωπαϊκό το γύρισε λέγοντας ότι η κριτική του τον βοήθησε να πάρει το Ευρωπαϊκό. Μήπως ο Ίβκοβιτς τον έπαιρνε τηλέφωνο κάθε βράδυ για να τον ρωτήσει τι θα κάνει? Σε μία τηλεοπτική μετάδοση τον τελικών 2002-2003 Ολυμπιακός - ΑΕΚ, είχε αποκαλέσει τον Χόλντεν τσαρλατάνο. Μεγάλη μαγκιά να βρίζεις τους ξένους παίχτες ενώ ξέρεις ότι δεν θα το μάθουν. Για τους Έλληνες όμως κάνουμε τουμπεκί, έτσι;
jimol34
QUOTE(jimol34 @ Jul 25 2007, 07:51 PM) *
Φιλέρης με διαφορά. Ξέρει μπάσκετ και είναι ο μόνος που δεν ειρωνεύεται. Χειρότερος ο Συρίγος. Σου σπάει τα νεύρα. Θυμάμαι τι έγραφε για τον Ρίβερς, τον έθαβε κανονικά και όταν ο Ολυμπιακός πήρε το Ευρωπαϊκό το γύρισε λέγοντας ότι η κριτική του τον βοήθησε να πάρει το Ευρωπαϊκό. Μήπως ο Ίβκοβιτς τον έπαιρνε τηλέφωνο κάθε βράδυ για να τον ρωτήσει τι θα κάνει? Σε μία τηλεοπτική μετάδοση τον τελικών 2002-2003 Ολυμπιακός - ΑΕΚ, είχε αποκαλέσει τον Χόλντεν τσαρλατάνο. Μεγάλη μαγκιά να βρίζεις τους ξένους παίχτες ενώ ξέρεις ότι δεν θα το μάθουν. Για τους Έλληνες όμως κάνουμε τουμπεκί, έτσι;

Σόρρυ, οι τελικοί ΟΣΦΠ - ΑΕΚ ήταν 2001-2002. Μορφή είναι και ο Διαμαντόπουλος, ενώ η στήλη του στο ΦΩΣ είναι απολαυστική. Το "Τυφώνας - Θάνος" είναι δικό του. Αν και το παρακάνει με τον Παπανικολάου...
xxx-4711
QUOTE(jimol34 @ Jul 25 2007, 10:51 PM) *
Φιλέρης με διαφορά. Ξέρει μπάσκετ και είναι ο μόνος που δεν ειρωνεύεται. Χειρότερος ο Συρίγος. Σου σπάει τα νεύρα. Θυμάμαι τι έγραφε για τον Ρίβερς, τον έθαβε κανονικά και όταν ο Ολυμπιακός πήρε το Ευρωπαϊκό το γύρισε λέγοντας ότι η κριτική του τον βοήθησε να πάρει το Ευρωπαϊκό. Μήπως ο Ίβκοβιτς τον έπαιρνε τηλέφωνο κάθε βράδυ για να τον ρωτήσει τι θα κάνει? Σε μία τηλεοπτική μετάδοση τον τελικών 2002-2003 Ολυμπιακός - ΑΕΚ, είχε αποκαλέσει τον Χόλντεν τσαρλατάνο. Μεγάλη μαγκιά να βρίζεις τους ξένους παίχτες ενώ ξέρεις ότι δεν θα το μάθουν. Για τους Έλληνες όμως κάνουμε τουμπεκί, έτσι;


ρε το φιλιππα πως τα λεει. το προβλημα ειναι οτι τα πιστευει κιολας. κορυφαια του στιγμη για μενα ειναι οταν μετα το ευρωμπασκετ του 2003 βγηκε στο ραδιοφωνο του σπορ φμ και ειπε με το γνωστο ειρωνικο του υφος οτι η ελλαδα δεν ειχε ελπιδες διακρισης με πλειμεικερ τον παπαλουκα. Δεν μπορουσε να κανει κριτικη βλεπετε στους κολλητους του Γιαννη Ιωαννιδη και Γιωργο Βασιλακοπουλο. Αλλωστε οποιος ασκουσε κριτικη στο Βασιλακοπουλο ηταν κατα το φιλιππα ή πρακτορας της Uleb (που θελει να παραδωσει το μπασκετ στα ιδιωτικα συμφεροντα) ή πρακτορας της Αγγελοπουλου και του Αθηνα 2004

Βεβαιως βεβαιως τωρα εχει το θρασος να παρουσιαζετε ως ο μεγαλυτερος φαν του θοδωρη και να επαναλαμβανει συνεχως ποσο πιστευε στο ταλεντο του κτλπ.

Κορυφαιος μπασκετικος (αλλα και γενικοτερα αθλητικος) δημοσιογραφος ειναι ο Σκουντης. Οποιος εχει δει τη συνεντευξη που πηρε απο τον Πολ Γκασκοιν θα καταλαβει γιατι. Αν και θα πρεπει να κανει σκληροτερες ερωτησεις ειδικα στους μπασκετικους και να μην καλει συχνα τον Αλβερτη στις εκπομπες του.
panos75
QUOTE
ρε το φιλιππα πως τα λεει. το προβλημα ειναι οτι τα πιστευει κιολας. κορυφαια του στιγμη για μενα ειναι οταν μετα το ευρωμπασκετ του 2003 βγηκε στο ραδιοφωνο του σπορ φμ και ειπε με το γνωστο ειρωνικο του υφος οτι η ελλαδα δεν ειχε ελπιδες διακρισης με πλειμεικερ τον παπαλουκα. Δεν μπορουσε να κανει κριτικη βλεπετε στους κολλητους του Γιαννη Ιωαννιδη και Γιωργο Βασιλακοπουλο. Αλλωστε οποιος ασκουσε κριτικη στο Βασιλακοπουλο ηταν κατα το φιλιππα ή πρακτορας της Uleb (που θελει να παραδωσει το μπασκετ στα ιδιωτικα συμφεροντα) ή πρακτορας της Αγγελοπουλου και του Αθηνα 2004


Όπως έλεγαν και οι ...αρχαίοι ημών πρόγονοι ''ο όμοιος στον όμοιο κι'η κοπριά στα λάχανα''.
Αν η Αγγελοπούλου ή ο Μπερτομέου τον μπούκωναν με ευρώ, να δεις για πότε θα έκανε κωλοτούμπα ανάλογη με αυτές που αναφέρθηκαν για Ρίβερς και Παπαλουκά.

Ακόμη τον θυμάμαι άλλωστε να γράφει στο ''Τρίποντο'' πριν 15 χρόνια ότι ''παράγοντες σαν τον Κόκκαλη είναι το μέλλον του μπάσκετ''. Ναι, τον ίδιο Κόκκαλη που κατηγορεί τώρα ακόμη και για την δολοφονία του Κένεντι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.