Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Golden State Warriors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
Golden State Warriors




Splish Splash I was chasing a champ



Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 51-31
Leaders (2013-14):
Πόντοι: Stephen Curry 24 Klay Thompson 18,4 David Lee 18,2
Ριμπάουντ: Andrew Bogut 10 David Lee 9,3 Jermaine O'neal 5,5
Ασσίστ: Stephen Curry 8,5 Andre Iguodala 4,2 Steve Blake 3,6

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:CurrySG:ThompsonSF:IguodalaPF:LeeC:Bogut


Πάγκος:
PG’s: Shaun Livingston, Nemanja Nedovic
SG’s: Leandro Barbosa, Brandon Rush, Justin Holiday
SF’s: Harrison Barnes, Draymond Green, Jason Kapono
PF’s: Marreese Speights, James Michael McAdoo
C’s: Festus Ezeli, Ognjen Kuzmic

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Shaun Livingston (ελεύθερος, από Brooklyn), Leandro Barbosa (ελεύθερος Phoenix), Justin Holiday (ελεύθερος, από Szolnoki Olaj KK ), Jason Kapono (ελεύθερος, ) James Michael McAdoo (undrafted)
Draft Picks: -
Έφυγαν: Jermaine O'neal (ελεύθερος), Steve Blake (ελεύθερος, Portland) , Jordan Crawford ( ελεύθερος Xinjiang Flying Tigers)

Προπονητής: Steve Kerr

Η σεζόν που τελείωσε βρήκε τους Warriors να πηγαίνουν σπίτια τους από τον πρώτο γύρο της Pοst Season,μιας και απέτυχαν να πάρουν -στην πάρα πολύ ανταγωνιστική δύση- πλεονέκτημα έδρας κάτι που τους στοίχησε. Κατά συνέπεια ο Mark Jackson αποχώρησε από την ομάδα και την θέση του την πήρε o πολυπρωταθλητής Kerr, poy μετά από ένα ψιλοαποτυχημένο πέρασμα του ως GM των Suns, και ως σχολιαστής του ΤΝΤ , αναλαμβάνει πρώτη φορά το πόστο του προπονητή. O Mark Jackson απωλήθηκε την προηγούμενη σεζόν, γιατί αν και η ομάδα έπαιζε θελκτικό μπάσκετ και κέρδιζε, στα playoff δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει από το 12-13. Στα δείγματα της preseason η ομάδα συνεχίζει στο γνωστό ρυθμό της. Ο Kerr αποφάσισε να ξεκινήσει τον Barnes , και να φέρνει τον Iggy από τον πάγκο στη θέση και του Pg διότι ο Livingston θα λήψει για τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν. Mένει να δούμε αν θα το συνεχίσει και μέσα στη χρονιά.
Μιας και ο κορμός έχει μέινει ίδιος, ο Kerr έχει στα χέρια του περισσότερο διαθέσιμο χρόνο να βρεί τα πατήματά του, καθώς η ομάδα μπορεί να κερδίζει και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από τον πάγκο, κάτι που ελπίζο(υμε)ν να γίνει πριν τον Απρίλη.


Σχόλιο:

Η ομάδα δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές σε σχέση με πέρσι, όσον αφορά τον κορμό της. Έγιναν κάποιες περιφερειακές κινήσεις , με αυτή του αναγεννημένου Livingston να είναι η σημαντικότερη. Αναμφίβολα θα κοντραριστούν με SAS,OKC,Rockets,Clippers για το πλεονέκτημα έδρας , το οποίο είναι το ζητούμενο για να πάνε όσο πιο μακρυά γίνεται.

Η preseason για μεγάλο διάστημα ήταν περίεργη, ξεκινώντας με την φυγή -του αγαπημένου των αποδυτηρίων- Mark Jackson, και συνεχίζοντας με την φημολογία ότι οι Lee - Thompson βγαίνουν στο σφυρί για χάρη του Love. H πραγματικότητα μάλλον ήταν, ότι ο ιWolves ζήταγαν και τον Klay, αλλά το front office του GS δεν έδειξε διατεθειμένο να ανάψει το πράσινο φως. Για τον Lee πάντως με το βαρύ συμβόλαιο κα τα χρόνια να περνούν, πιθανότατα θα ακούσουμε και άλλα μέσα στη σεζόν, αναφορικά με trades.

Στα αγωνιστικά, ο curry είναι ο εγκέφαλος , ο οποίος έρχεται με τσίτα τα γκάζια από το Παγκόσμιο - όπως και ο Klay- και από μια σεζόν όπου αύξησε κατά σχεδόν 2 ασίστ τον ΜΟ του φτάνοντας τις 8.5 , μένοντας ταυτόχρονα μακρύα από τραυματισμούς οι οποίοι δείχνουν να έχουν μείνει στο παρελθόν. Τρέξιμο - βομβάρδισμα από παντού και Άγιος ο Θεός λοιπόν από τον Steph, που καμία άμυνα δεν μπορεί να του αντισταθεί, ενώ αυτός που θα αναλάβει να του δίνει ανάσες είναι ο Livingston , ο οποίος μπορεί να πασάρει αντίστοιχα καλά αλλά και να προσφέρει λίγο στο σκοράρισμα. Τρίτος στη σειρά είναι ο Nedovic που έχει δείξει σημάδια πυραυλοκίνητου παίκτη, αλλά απέχει από το να δώσει σημαντικές βοήθειες ακόμα.

Ο έταιρος splash brother βρίσκεται στο πλάι του Curry στην περιφέρεια, συνθέτοντας ένα από τα πιο φονικά δίδυμα στην ιστορία του πρωταθλήματος, όσον αφορά το σούτ από την περιφέρεια. Πολύ δυνατές άμυνες σε συνεργασία με τον Iguodala , ο οποίος ξεκίνησε πέρσι την χρονιά πολύ δυνατά, αν και ένας τραυματισμός τα μέσα της σεζόν έριξε λίγο τη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι, όμως παρέμεινε το σημείο αναφοράς για την άμυνα του Golden State. Το υπόλοιπο βαρύ φορτίο στο 2-3 θα το επομιστούν οι Green (ο οποίος έκανε σημαντικό step up στο παιχνίδι του μετά το μισό της περσινής σεζόν ) και Barnes ο οποίος ,σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Kerr -αλλά και την ΤΡΥΠΑΡΑ στο ρόστερ- , θα περνάει χρόνο και στο 4. Ο Λεάντρο-κατεβάζω-το-κεφάλι-και-όποιον-πάρει-ο-χάρος-Μπαρμπόζα μαζί με τον Rush και τον Kapono ( που έχει να παίξει μπάσκετ από το πέρασμά του στον ΠΑΟ πριν 2 χρόνια ) θα έχουν τα συμπληρωματικά λεπτά στην περιφέρεια για να την κρατάνε φρέσκια, με τον πρώτο να μην αποκλείεται να παίρνει χρόνο και στο 1, τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει ο Livingston.

Η άλλη αμυντική κολώνα συναντάται στην ρακέτα, στο πρόσωπο του Bogut ο οποίος καλείται να παίζει για 2 μιας και ο Lee θα μπορούσε άνετα να πάρει την δουλειά του γνωστού μυστακιοφόρου τροχονόμου στo φανάρι Κηφισίας και Εθνικής Αντιστάσεως. Toυλάχιστον οι 2 τους αποτελούν το 3ο καλύτερο δίδυμο στην κατηγορία των Rebs (πίσω από τα παλικάρια του Doc και της Motown) και με τον Lee να προσφέρει σημαντικά και στο σκοράρισμα αποτελώντας την 2/3η επιλογή . Το αξιοσημείωτο ήταν ότι ο Bogut έμεινε σε μεγάλο διάστημα της κανονικής σεζόν υγιής, αλλά δυστυχώς δεν έπαιξε καθόλου στη σειρά με τους Clippers, γεγονός που μπορεί να έκρινε την σειρά πριν καν ξεκινήσει. Πίσω από τον Lee έρχεται ο μέτριος Speights και πίσω από τον Αυστραλό, μετά από έναν χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού ,άρα και ερωτηματικό, ο Ήφαιστος. Κοινώς με τον Jermaine φευγάτο, υπάρχει περίπτωση μέσα στη χρονιά να μείνουν με ψηλό τον…Kuzmic, μιας και τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω και ο Bogut 30αρίζει, oπότε σχήματα με τον Lee 5 και τον Barnes στο 4 θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο.Big Catastropha. Τάματα λοιπόν να είναι στα πόδια τους οι 2 ψηλοί - και ο curry βεβάιως βεβαίως- , για να δούμε αν τελικά πιάσαν ταβάνι τις τελευταίες 2 χρονιές, ή έχει και άλλο.

Συνοψίζοντας, έχουμε μπόλικα κομμάτια στο puzzle να συνθέσουμε για τους φετινούς πολεμιστές, με πρώτο και καλύτερο τον Kerr, αν και η επιμονή του Zen Master να τον φέρει πλάι του στην Νέα Υόρκη ίσως δείχνει κάτι. Η φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει, όλοι πλέον τους υπολογίζουν, η second unit υστερεί σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν ίδιους στόχους και επιπλέον ίσως χρειαστεί να προστεθεί ένας ημίψηλος/ψηλός ακόμα στο roster για να μπορούν να μπούν με αξιώσεις στην Post Season.
Όπως και να έχει, συνεχίζουν μαζί με τους Clippers είναι η πιο fun to watch ομάδα και αυτό για τους βαρεμένους σαν και εμάς, αρκεί για να τους ακολουθούμε από κοντά.




Πρόβλεψη: 53-29
Conference rank: 4th
Division rank: 2nd

aegeansheed
Πλέον λογίζεται και ως max guy. Με την αυτοπεποίθηση που του δίνει το χρυσό στο WBC παίζει πλέον. Κερδίζει το ίνδαλμα των παιδικών του χρόνων στη μεταξύ τους μονομαχία των εντυπώσεων. Ο υπερεκτιμημένος SG. The world is yours.



* highlight η κίνηση Kobe στον Kobe
jasonick


http://www.youtube.com/watch?v=EjuYqeo9AqU&t=0m3s

Snake Griffineen.
SG3ptshooter
Κάπου ανάμεσα στο καλύτερο passing game, την σουρεαλιστικά καλή άμυνα ως τώρα, το retweet ειρωνείας για το decision vol.2, το ποιους ξεκινάει και ποιους αφήνει / θα αφήνει να ξεκινούν απ' τον πάγκο, βάλε και το μαλλί και το πλήθος retro photos που μπορείς να αξιοποιήσεις, δε γίνεται να υπάρχει κομμάτι της DubNation που να μην ετοιμάζεται να βάλει το Steve τον Kerr εικόνισμα κάπου.
aegeansheed
Spoilerιά

Όποιος δεν έχει υπομονή μέχρι να βγάλει τα highlights o DawkIns




επαθα λαστιχο
Green πάει καρφί για Most Improved.O Speights για Sixth Man.Θέλω να δω τι θα γίνει με την επάνοδο του Lee και τις ανακατατάξεις χρόνου.
geo82
Θέλω να δω κατά πόσο αυτό το στυλ "βαράω όσα τρίποντα μπορώ" τους βγάλει ασπροπρόσωπους στα πλέι οφ, γιατί συνήθως αυτές οι ομάδες δεν πάνε μακριά, όσο σπρώξιμο κι αν φάνε. Και σιγά μη βγάλουν το δαμάλι το Speights Sixth man
geo82
Για να μην πραρεξηγηθώ, γιατί ίσως να μην το έθεσα σωστά, δεν εννοώ ότι οι Warriors δέχονται σπρώξιμο. Εννοώ "ακόμα κι αν σπρωχτούν λίγο". Υπήρχαν κι άλλες δυτικές ομάδες του παρελθόντος με παρόμοιο γρήγορο στυλ, που πήγαιναν σφαίρα στην κανονική περίοδο, αλλά στα πλέι οφ δεν τα κατάφερναν. Μακάρι να πάνε καλά, γιατί από παλιά μου ήταν συμπαθής ομάδα (μιλάω για εποχές Tim Hardaway, Spree κτλ).
SteveNashidis
Και ακόμα δεν έχει επιστρέψει ο Lee που θα τους δώσει μεγαλύτερο spacing στην ρακέτα.
Είναι δουλειά του Kerr ή είναι στον αυτόματο πιλότο του Μark Jackson ; 39.gif
geo82
QUOTE (Voyager @ Dec 7 2014, 15:00 ) *
Και ακόμα δεν έχει επιστρέψει ο Lee που θα τους δώσει μεγαλύτερο spacing στην ρακέτα.
Είναι δουλειά του Kerr ή είναι στον αυτόματο πιλότο του Μark Jackson ; 39.gif


Αυτό ή θα τους βοηθήσει ή θα μπερδέψει τη χημεία τους (βλ. Sacramento Kings 2003-4 μετά την επιστροφή του Webber). Μακάρι το πρώτο.
klow13
http://www.insidebayarea.com/warriors/ci_2...ons-firing-mark

Μαλλον δουλεια του κερ.Μεγαλο unfair του Lacob βεβαια,δεν υπηρχε λογος ενω τον απελυσε
SG3ptshooter
-Δε νομίζω πως σε σχέση με την τρομακτική τους ικανότητα από μακριά, οι φετινοί Warriors παίζουν "τρίποντα", κι αυτό είναι πολύ καλά νέα.

-Με φοβίζει η επιστροφή Lee και δε ντρέπομαι να το πω καθόλου, το συζητούσαμε πρόσφατα ιδιωτικά σε διάφορα μέτωπα. Οι αμυντικές του ικανότητες είναι αυτές, από 2 χρόνια πριν:

Και οι Warriors έχουν τον έκτο καλύτερο μέσο όρο πόντων παθητικό παρά τον υψηλό ρυθμό, ενώ έχουν το καλύτερο DefRtg στη λίγκα. Είναι άκρα αντίθετα η φετινή τους πορεία και οι συνήθεις ικανότητες του Lee αμυντικά, παρότι οκ είναι καλύτερος rebounder και screener απ' τον αγωνιστή Draymond Green. Άρα είναι δυνητικά απογοητευτικό mix να πάρει 30πολλά λεπτά ξαφνικά, όπως έπαιρνε και παλιότερα. Εγώ προτιμώ να τον σουτάρουν/σουτάρουμε το Χρήστο Λούλη κι ας έχει βγει και All-Star καιδενξερωγωτι.

-Ο Εzeli είναι elite παίκτης στη μία πλευρά του παρκέ, δεν είναι καν η πρώτη φορά που το γράφω, ας είναι σάπακας στην άλλη. Πήραν και το Μεγάλο Shaun Livingston, αν πέσει μαζί και με Iggy στο 2nd unit o Draymond Green δεν ξέρω αν θα υπήρχε πιο shutdown defensive πάγκος στη λίγκα ούτως ή άλλως.
geo82
QUOTE (SG3ptshooter @ Dec 7 2014, 15:41 ) *
Και οι Warriors έχουν τον έκτο καλύτερο μέσο όρο πόντων παθητικό παρά τον υψηλό ρυθμό, ενώ έχουν το καλύτερο DefRtg στη λίγκα. Είναι άκρα αντίθετα η φετινή τους πορεία και οι συνήθεις ικανότητες του Lee αμυντικά, παρότι οκ είναι καλύτερος rebounder και screener απ' τον αγωνιστή Draymond Green. Άρα είναι δυνητικά απογοητευτικό mix να πάρει 30πολλά λεπτά ξαφνικά, όπως έπαιρνε και παλιότερα. Εγώ προτιμώ να τον σουτάρουν/σουτάρουμε το Χρήστο Λούλη κι ας έχει βγει και All-Star καιδενξερωγωτι.


Τη φοβάμαι κι εγώ την επιστροφή του, γι' αυτό το έγραψα και παραπάνω. Αλλά από την άλλη ο Green δεν είναι λίγο undersized; Οπότε μάλλον χρειάζεται κι ο Lee. Ας επιστρέψει πρώτα και αν δουν ότι κάτι δεν πάει καλά, ας τον δώσουν.
SG3ptshooter
Μπαίνει ο Ezeli χτες και λένε στη μετάδοση "το team των Warriors πιστεύει πως ο Festus θα ξεκινούσε σε πολλές ομάδες". Ούτε εγώ δεν έχω τολμήσει να πω κάτι τέτοιο γιατί επιθετικά είναι όρθιο ξύλο. Έκανε μια τίμια απόπειρα προς το πρώτο double double της καριέρας του - δεν κατάφερε δυστυχώς ούτε το season high των 8 πόντων, έμεινε στους 7 + 8 rebs. Έχασε κλασσικά κι ένα ολομόναχος, έβαλε και το δεύτερο jumper της καριέρας του, το τρίτο καλάθι έξω απ' τα 15 πόδια γενικά. Μια φορά άλλωστε έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων, ever. tongue.gif

Κι όμως, έρχεται, μετά την περσινή σεζόν που έχασε όλα τα ματς:


Έχει αυτό το σπάνιο συνδυασμό size, mobility και επαρκούς μυαλού που τον αφήνεις a la Hibbert ένα μέτρο πίσω να περιμένει τι θα φανερωθεί μετά το pick και το αναλαμβάνει. biggrin.gif

Αν αξίζει για new kid on the block μεσοπρόθεσμα, θα το κάνω.
phoenix_93
Είχε μια ωραία σκηνή με τον Έζελι στο παιχνίδι με Bulls που απλώνει το χέρι στον Ιγκουοντάλα για hi-five και ο Ιγκουοντάλα αστοχεί.
Συμφωνώ για τον Σπέιτς. Από τις πιο άχημες και τρομαχτικές μούρες που έχω δει ποτέ στο NBA αλλά κάνει πολύ δουλειά. Γενικά η ομάδα έχει μεγάλο βάθος.
SG3ptshooter
Ο Speights πράγματι φέτος είναι πολύτιμος, στήριζα την απόκτησή του γιατί μου έλειπε ο αντί-Landry και τελικά η πρώτη του σεζόν στην California ήταν τραγική, αλλά ευτυχώς επί Kerr έχει παίξει στο επίπεδο που ελπίζαμε. Χρειάζεται πολύ, οκ πλέον σε σχέση με πριν 2 χρόνια ανοίγει χώρους και το σουτ του Draymond Green, αλλά έχει τον όγκο σε συνδυασμό με το ύψος και την έφεση στο rebound περισσότερο απ' ότι ο νέος βασικός PF των Warriors. Μικρό το δείγμα σίγουρα, αλλά έχει 11,3 rebs per 36 και σε αυτό το ποσοστό επιτυχίας στα contested rebs υπάρχουν πολλοί λίγοι, 3-4 παίκτες σε όλη τη λίγκα έχουν μεγαλύτερο % ενώ παίζουν και περισσότερα λεπτά.
Las Plagas
τους εχω δει σε 2 παιχνιδια
καλη ομαδα
SG3ptshooter
Mετά λένε δεν είναι basket το 2k:
QUOTE
Steve Kerr: 1st coach in NBA history to win 19 of his first 21 games

https://twitter.com/ESPNStatsInfo/status/542920840158126081
aegeansheed
Ο Bogut είναι ο θεμέλιος λίθος ή τα κυκλώπεια τείχη αυτού που έχουν καταφέρει να βγάλουν στην άμυνα οι φετινοί Warriors. Αυτό που λένε οι πιο ολντ & φανάτικ πολεμιστές-σχολιαστές παραπάνω ως defensive rating.

Ο Bogut επίσης είναι πρώτος σε μια εκτίμηση +/- σε 100 κατοχές από όλους τους παίκτες των warriors, για το εκτιμώμενο διάστημα που υπολογίζεται να είναι στο παρκέ (+6.7), με τον Green δεύτερο με +3.3. O Green είναι επίσης δεύτερος στο Defensive Rating στην ομάδα με 95 (Bogut: 91).

Σίγουρα το παιχνίδι με την Αγέλη ήταν από τα χειρότερα που έχω δει φέτος γενικά, ενδιαφέρον υπήρχε ωστόσο σχετικά με τη κατάσταση χωρίς τον Ψηλέα: και ναι, ο Green βγάζει Drtg 78 και στον επόμενο με τους Rockets 87.

Υποστηρικτικά όλα αυτά για το πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ο Green μέσα για το max διάστημα που αντέχει. Έτσι όπως έχουν έρθει οι νίκες είναι δεδομένο ότι δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τον Green. Η παρουσία του Lee, όποια και να 'ναι θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο boost στη second unit, που χαλαρά έχει καμιά δεκαριά φετινές ομάδες σε ένα υποθετικό 48λεπτο.
SG3ptshooter
Oμάδες που δεν μπορούν να μαρκάρουν δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο GSW όταν παίζει τέτοια άμυνα. Ναι ξέρω, είναι υπερηχητική η επίθεση. Αλλά το κλειδί να κερδίσεις μια τέτοια επίθεση μες στο Dallas είναι να την κρατάς στο 37% fg, μην αρχίσουμε πάλι για το πως ο ρυθμός επίθεσης της αρμάδας κάνει το τελικό σύνολο πόντων εναντίον "φουσκωμένο".
Las Plagas
σαρωνουν
aegeansheed
Χάνουν που και που.

Προάγγελος "διαβολικής" επιστροφής?
QUOTE
Ognjen Kuzmic was assigned to the NBA D-League on Wednesday.
SG3ptshooter
QUOTE
Warriors' Andrew Bogut elected to undergo platelet-rich-plasma therapy
There is no timetable for his return

Kαλά ήταν, όσο κράτησε.
aegeansheed
QUOTE
Warriors’ Lee hopes to return Monday from hamstring injury
By Rusty Simmons Updated 9:30 pm, Saturday, December 20, 2014

David Lee took his most significant strides toward getting back into game action Saturday, when he completed a practice, including his first fullcourt scrimmage without any tweaks of his strained left hamstring. The power forward will go through the same workout Sunday, and if all goes according to plan, Warriors head coach Steve Kerr said, Lee will be available for Monday’s game against Sacramento.

“He was pretty excited,” Kerr said of Lee, who is scheduled to address the media Sunday. “It was great to see him out here and to see him getting up and down with our guys. We’re happy to have him back, and he’ll make us that much deeper and stronger, and give us another weapon to use.”

Since straining his left hamstring in the Warriors’ preseason finale, Lee has missed 24 regular-season games, including 21 in a row after trying to play in Game 4 against the Clippers. He lasted only 6½ minutes. Lee averaged 15.2 points on 53.4 percent shooting to go along with 9.8 rebounds and 2.4 assists in his first nine seasons, and he seemed poised for another productive season. He might have picked up the new offense of Kerr and associate head coach Alvin Gentry more quickly than any other Warriors player, posting 12.6 points on 67.8 percent shooting to go along with 5.3 rebounds and 3.1 assists in just 22.3 minutes per preseason game.

It’s unclear exactly how the coaching staff will work Lee back into the rotation — something they’ll discuss at length Sunday. Draymond Green and Festus Ezeli are expected to remain the team’s starting bigs as Lee’s minutes will be limited, and the Warriors will try different combinations with Lee, Harrison Barnes, Ezeli, Green, Andre Iguodala and Marreese Speights.

“Andre’s sacrifice kind of set the stage for everything we do this year,” Kerr said of Iguodala accepting a role off the bench for the first time in his career. “He’s allowed Harrison to flourish. He’s given our team a chance to get stronger off the bench. He’s also set an example of sacrifice that everyone has to follow if we’re going to be good.
“I expect everyone to do so, because we have guys with great character who want to win and want to contribute. It doesn’t mean it’s easy. It hasn’t been easy on Andre, but he’s handled it beautifully. He’s our captain, so if he’s doing it, I would expect everybody else to fall in line.”

Lee has similar vision and passing skills to those of center Andrew Bogut, who is expected to miss a couple of weeks after starting platelet-rich-plasma therapy on his injured right knee. Before his injury, Bogut was often being used as an offensive initiator out of the high post and shined in dribble-handoff sequences from the top of the key. Kerr said Lee can do those things.

“Almost all of it,” he said. “David is more capable of stepping outside and making a shot, but the post-up is something we’ve missed. I anticipate doing some more of that.”

Even though Green, who has put up career-best numbers in Lee’s absence, is expected to continue to start, he knows his minutes will probably be trimmed a little, but he’s all for it. “We’re adding an All-Star power forward back to our lineup,” Green said. “To have him back out there, it’s exciting. I’m excited for him to really play and to get going. “I’ve played a lot of minutes with Mo, and D-Lee and I played an entire playoff series together,” Green said. “One thing about those guys, especially D-Lee, is that he’s so smart that it’s easy to play with him. I don’t really worry about the rotation. … At the end of the day, we’re adding a 20-and-10 guy to the lineup. That doesn’t quite hurt anyone. To add that back to the lineup, I think that’s going to be huge for us. David and I give a completely different look, so good luck to teams trying to prepare for that.”

Since the Warriors have opened the season with a franchise-best 22-3 start and sit atop a very deep Western Conference, it’s easy to forget just how important Lee has been to the Warriors during the past four seasons. After agreeing to a sign-and-trade deal from New York to the Warriors, Lee has averaged 18.2 points on 51.3 percent shooting to go with 10 rebounds and three assists per game. He has consistently been the team’s best low-post scorer. He’s been the Western Conference Player of the Week three times and was a 2013 All-Star — at that point, the franchise’s first since Latrell Sprewell 16 years earlier.

“There’s an old saying: 'Out of sight, out of mind,’” Green said. “People may forget, but we haven’t. We know how important he is to this team and what he brings. With him being back in the lineup, they’ll quickly remember. Whoever forgot, they’ll remember Monday.”
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 9 2014, 14:52 ) *

This could be the beginning of a beautiful friendship
SG3ptshooter
32π + 12 as χωρίς λάθος χτες, δεν ξέρω αν μετράνε βέβαια επιδόσεις απέναντι σε ομάδες χωρίς λόγο ύπαρξης, αλλά το καταθέτω.
T.W.Is.M.
Περιμενω τους φαν των Warriors να σχολιασουν τη χτεσινη εμφανιση του Thompson.
Εγω θα βγω εκτος κλιματος λεγοντας οτι ποτε δεν ειχα εμπιστοσυνη σε αυτο τον παιχτη, γιατι εχει περιεργες επιλογες στα σουτ. Χτες εκανε ενα απο τα μεγαλυτερα ρεκορ στην ιστορια του ΝΒΑ, αλλα δε μου φτανει. Οταν η μπαλα θα καιει και θα χρειαζονται ποντοι για να κερδισει η ομαδα, η μπαλα πρεπει να πηγαινει στον Curry και πουθενα αλλου.
aegeansheed
Δε βρίσκεσαι στο κατάλληλο τόπικ!!! 19.gif

Έχει γίνει η σχετική αναφορά από τους ιστορικούς, εκεί που αξίζει να γραφτεί η βραδιά!

Για τα άλλα συνήθως η αυθόρμητη σκέψη "έχεις δει κανέναν αγώνα των Warriors φέτος???", μπορεί να φαίνεται προκλητική και αχρείαστη, αλλά μοιάζει απαραίτητη μερικές φορές, για την φυσική απορία που δημιουργεί σε έναν σχετικά έμπειρο/σχετικό γνώστη.

Αλλά αφού υπάρχου και τα στατιστικά, ας τα χρησιμοποιήσουμε:

Τα τελευταία 34 χρόνια περίπου (από 1981), 39 τέτοιες σαιζόν, μόλις 17 παίκτες, ο Klay είναι μέσα.
(Usage% >27, GS>40, Eff.FG%>55)
http://bkref.com/tiny/jnFf0

Spoiler Vid με interview
giorgos14
Nα κανεις την καλυτερη σεζον της ιστοριας σου,να πηγαινεις φουλ για απολυτο πλεονεκτημα εδρας και να πεφτεις πρωτο γυρο με Οκλαχομα.Ε το λες και γκαντεμια αν γινει...
SG3ptshooter
Μαντέψτε ποιον ψηλό πέρασε με ρολάρισμα που έμοιαζε άνετο σε επίπεδα Gasol o.. DeAndre και κερδίστε σε αφίσα το αγαπημένο μου γράφημα με τις αμυντικές του επιδόσεις απ' όλα τα σημεία του παρκέ στη χειρότερη αμυντική σεζόν του.. smiley.gif
aegeansheed
Πέρυσι το παρεάκι είχε 484 μαζί.

Μέχρι στιγμής έχουν 394 και υπάρχουν 20 παιχνίδια ακόμα. Νομίζω άνετα ε?
επαθα λαστιχο
Και αν βλέπουν πως δεν τους βγαίνει,ε έχουν το περιθώριο να "πειραματιστούν" στα τελευταία παιχνίδια.Ε δεν νομίζω να τους κατηγορήσει κανείς αν το κάνουν με τρόπο
aegeansheed
Αρρώστια! Σε 27 λεπτά 25 πόντοι και 11 ασίστ. Μόνο ο Μάτζικ είχε κάνει κάποτε 32 και 14 σε 26 λεπτά.

Εδώ και οι άλλοι με κριτήρια >25, >10, <28 λεπτά

SG3ptshooter
- Mε 1 λάθος.

-Ελπίζω Πετρόβιος να ανεβαίνει εν όψει offs και να πήγε ένα μέρος της σεζόν συντηρητικά / να φορμαρίζεται την κατάλληλη στιγμή.

-Κανένας δε θα πει τραγούδια για το Harrison Barnes, αλλά τώρα που καταλάγιασε η σκόνη του ότι θα κάνουν το ανέβασμα επιπέδου στο να είναι προφανώς και με ελάχιστο αντίλογο η καλύτερη ομάδα της σεζόν*, νομίζω καθάρισε οποιεσδήποτε βλακείες άκουγα και με ενοχλούσαν για το αν και πόσο bust είναι.

-*Όσο γι' αυτό, δεν ξέρω αν έχετε δει το Simple Rating System. Oι GSW όχι μόνο είναι χαλαρά πρώτοι σε αυτό για φέτος, αλλά σε σύγκριση με περασμένες κορυφαίες ομάδες κάθε σεζόν που βρήκα στο link μόνο ελάχιστες, ομάδες με Jabbar, Chamberlain και Jordan ως ηγέτες, βρίσκονται ψηλότερα αυτή τη στιγμή με διψήφιο νούμερο, πριν χαλαρώσει το πράγμα για το φινάλε, δεκτό. Και btw οι Hawks δεν είναι δεύτεροι στη σεζόν.
SteveNashidis
http://espn.go.com/blog/golden-state-warri...espnnbaFacebook


Αξίζει να διαβαστεί αυτό το άρθρο. Συγκρίνει Nash & Curry σχετικά με το πως έπαιζαν στις πρώτες τους χρονιές ενώ επεκτείνει το θέμα και για το ίδιο τεχνικό επιτελείο που ήταν μαζί με τον Steve και τώρα βρίσκεται στον πάγκο του GS.
Έμαθα και ότι δεν ευδοκίμησε ένα trade στο draft του 09 όπου θα παίρναμε τον Stephen. blink.gif blink.gif

Επανήλθε η seven second or less επίθεση αλλά νομίζω βλέπουμε μια πιο εξελιγμένη μορφή αυτής και το βασικότερο : με καλύτερη άμυνα.

QUOTE
Τhe Warriors could lead the NBA in Offensive Efficiency, Defensive Efficiency, eFG% and opponent eFG%. That is almost impossible.
77.gif
aegeansheed
Δεν έχει υποφέρει έτσι ο Paul από άλλον στην καριέρα του. Η πλάκα είναι ότι του τα κάνει σε κάθε ματς, κι ας πέφτει και το σχετικό ξύλο τσαντίλας επειδή δεν.

Zoys
QUOTE
Klay Thompson scored 42 points last night in the win over the Grizzlies.
The Warriors guard has scored 37 points in the first half and 26 just in the second quarter.
According to Elias Sports, Thompson becomes the first player in the NBA history to score 40+ points in 30’ or fewer on the court.
The NBA started tracking the minutes of the players in the 1951-52 season.

sportando



w00t.gif
SG3ptshooter


Εν ολίγοις Bleed it says, bleed you will. Η αντίδρασή μου ήταν για youtube. icon_drunk.gif Περισσότερα μετά τα playoffs.

O πρώτος MVP στην ιστορία του franchise μετά το Wilt Chamberlain.
επαθα λαστιχο
Τι θα γίνει με τον Green?Έχουν το συμβόλαιο-βαρίδι του Lee για του χρόνου,οπότε πως τον στέλνουν αλλού να βρεθεί χώρος και με τι αντάλλαγμα?
SG3ptshooter
QUOTE(επαθα λαστιχο @ May 24 2015, 16:58 ) *
Τι θα γίνει με τον Green?Έχουν το συμβόλαιο-βαρίδι του Lee για του χρόνου,οπότε πως τον στέλνουν αλλού να βρεθεί χώρος και με τι αντάλλαγμα?

O Green είναι restricted FA, άρα μάλλον η αγορά θα αναγκάσει το Golden να πληρώσει μια σχετική υπεραξία, αλλά απ' τη στιγμή που ελέγχουν τη μοίρα του παίκτη δύσκολα δε θα παραμείνει Warrior, θα είναι πολύ απρόσμενο. Το να σκοτώσουν τον expiring του χρόνου Lee δεν είναι απαραίτητο για την παραμονή Green, αλλά θα συμβεί σίγουρα και δε νομίζω να στεναχωρηθεί και κανείς. Το αντάλλαγμα μικρή σημασία έχει και μικρό θα είναι. Είναι κι άλλα τα συμβόλαια που πρέπει να δρομολογηθούν μέσα στην επόμενη διετία γι' αυτό σε λίγο περισσότερο από ένα ημερολογιακό έτος από σήμερα και ο Lee και ο Iguodala θα αποτελούν ή θα πρόκειται σίγουρα να αποτελέσουν παρελθόν. Με το cap να προβλέπεται να ανεβαίνει τόσο πολύ όσο λένε λογικά θα τους χωρέσουν όλους όσους "πρέπει" ως την ανανέωση του συμβολαίου του Steph -που θα πάρει τα διπλά αν όλα πάνε καλά- το καλοκαίρι του 2017.
jasonick
QUOTE(SG3ptshooter @ May 24 2015, 17:42 ) *
Με το cap να προβλέπεται να ανεβαίνει τόσο πολύ όσο λένε λογικά θα τους χωρέσουν όλους όσους "πρέπει" ως την ανανέωση του συμβολαίου του Steph -που θα πάρει τα διπλά* αν όλα πάνε καλά- το καλοκαίρι του 2017.


*Τριπλά.
Κάτι έβλεπα τις προάλλες για 30 μύρια. ohmy.gif
SteveNashidis
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-nas-o-kari-pic


QUOTE
Είναι ο ορισμός του παίκτη που έπαιζε με το μυαλό του. Ο Στιβ Νας έγραψε ιστορία στα παρκέ του ΝΒΑ, πλέον όμως έχει βάλει τέλος στην καριέρα του. Κι είναι έτοιμος για μία νέα αρχή στους πάγκους. Οι Γουόριορς δεν έχασαν την ευκαιρία κι έφτασαν σε συμφωνία με τον Καναδό γκαρντ, ο οποίος θα εργάζεται στον τομέα της ατομικής βελτίωσης.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο Στεφ Κάρι -ο MVP του 2015- θα έχει την ευκαιρία να μάθει από έναν σπουδαίο γκαρντ. Έναν εκ των κορυφαίων. Και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του! Καλωσόρισε τον Στιβ Νας μέσω instagram


ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ smiley.gif
SteveNashidis


Παίζει να ιδρώνει στις ατομικές προπονήσεις πιο πολύ από τους παίκτες. Είναι έτοιμος να μπει στο παρκέ λέμε smile.gif

Δήλωσε ότι ειναι ενθουσιασμένος που μπορεί έρθει με αυτόν τον τρόπο σε επαφή με το άθλημα χωρίς να αντιμετωπίσει κίνδυνο για την υγεία του. Σιγά σιγά θα εξελιχθεί πιστεύω.

#13 rolleyes.gif

SG3ptshooter
Stephen Curry high-fives Andre Iguodala on the bench while his three was still in the air
http://www.sportando.com/en/usa/nba/177949...in-the-air.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.