Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Reggie Miller #31
Και αφού περάσουμε την Αμαλιάδα(στο πρώτο ματς θα λείπει ο Σλούκας) μετά πάμε για Άρη...
mixalisgate7
Μέχρι το 2019 τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας στον OTE TV.

ΠΗΓΗ
Coach Periklis
Θέλεις δύο διαφορετικές συνδρομές για να δεις την ίδια ομάδα...

Από την άλλη βέβαια, έτσι όπως έχει το πράμα, το να πας γήπεδο είναι οικονομικότερη λύση blove.gif
AJSlaughter6
Λετε να ειναι ο Ντάνστον;;; http://www.sportit.gr/ektakto-ntope-xenos-...-omadas-tis-a1/
pan24
QUOTE (AJSlaughter6 @ May 22 2015, 14:03 ) *
Λετε να ειναι ο Ντάνστον;;; http://www.sportit.gr/ektakto-ntope-xenos-...-omadas-tis-a1/

Θα μπορουσε να ειναι ο χαντερ ή ο μπατιστα
D-Wade
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 22 2015, 14:03 ) *
Λετε να ειναι ο Ντάνστον;;; http://www.sportit.gr/ektakto-ntope-xenos-...-omadas-tis-a1/

Δυστυχώς για σένα φίλε είναι ο Μενσα-Μπονσού
Air Kef
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 22 2015, 14:03 ) *
Λετε να ειναι ο Ντάνστον;;; http://www.sportit.gr/ektakto-ntope-xenos-...-omadas-tis-a1/



Συγνώμη; Γιατί να ήταν ο Ντανστον;
Δεν ρωτάω γιατί να μην ήταν, αλλά γιατί να ηταν;
Ilias7
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 22 2015, 14:03 ) *
Λετε να ειναι ο Ντάνστον;;; http://www.sportit.gr/ektakto-ntope-xenos-...-omadas-tis-a1/


Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μου αναλύσεις λίγο το τρόπο με τον οποίο το σκέφτηκες αυτό..Όχι τίποτα άλλο,δεν έχει κάνει και καμιά σούπερ χρονιά..

Μάλλον πιο πολύ επιθυμία σου μπορεί να ήταν..
Reggie Miller #31
QUOTE(AJSlaughter6 @ May 22 2015, 14:03 ) *
Λετε να ειναι ο Ντάνστον;;; http://www.sportit.gr/ektakto-ntope-xenos-...-omadas-tis-a1/


Το λες επειδή ο Ντάνστον όλη τη χρονιά έβγαλε μάτια ή μια απλή υπόθεση;Ή μήπως έβγαλε τίποτα ο Χίος πάλι; rolleyes.gif
Τελικά ο Μενσά είναι,αλλά πρέπει να έχει γίνει μπέρδεμα,γιατί λέγεται ότι τα έχει δηλώσει τα φάρμακα που έπαιρνε και ότι τα παίρνει χρόνια...Κρίμα πάντως αν τελειώσει έτσι η ήδη ταλαιπωρημένη από τραυματισμούς καριέρα του...
Sokos
Να κάνω μία ερώτηση/παράπονο...

Τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων ποια φυντάνια τις αποφασίζουν? Απο τον ΟΤΕ TV? Από την ΚΑΕ? Από τον ΕΣΑΚΕ? Δεν φτάνει που πρέπει κάποιος να έχει 2 συνδρομητικά για να μπορεί να δει όλα τα ματς (ή να τρέχει σε καφετέριες, πρακτορεία κτλ), ακόμα και διαρκείας να έχει, είναι τελείως απίθανο να προλαβαίνει να πάει στο ΣΕΦ για να τα δει από κοντα. Όλη την χρονιά λόγω Euroleague παίζαμε Δευτέρες 6-7 το απόγευμα. Τώρα, ακόμα και στα playoff, παίζουμε 7 το απόγευμα (Κόροιβος) και 6:30 (Άρης). Είναι σα να λες σε πολύ κόσμο "Φιλαράκο άστο χ$#8το, πήγαινε σε καμιά καφετέρια να δεις το τέταρτο δεκάλεπτο αν προλάβεις"

Υ.Γ. Τουλάχιστον οι απέναντι παίζουν στις 8. Είναι σαφώς πιο ανθρώπινο.
Ilias7
Για να μην ξεχνιόμαστε...Έτσι για το γούρι και πάλι..

http://www.sport-fm.gr/article/basket/sta-...apetrou/3088978
mixalisgate7
QUOTE
Kostas Sloukas close to re-signing with Olympiacos

Kostas Sloukas will likely remain with Olympiacos, according to sources.
The Greek guard and the Reds are close to reaching an agreement for next seasons.
Sloukas is one of the key players of Olympiacos who is trying to keep him for the future.


ΠΗΓΗ
RipCity
καλά έχει ξεφύγει η κατάσταση σήμερα.

είμαι 99% σίγουρος πως δεν κουνιέται φύλο στα μεταγραφικά και δεν υπάρχει και κανένας λόγος τη δεδομένη στιγμή.
xavier
οντως, τωρα που ειδατε το αρθρο απο το sportando θα πρεπει να αρχισετε να ανησυχειτε γιατι μαλλον σημαινει οτι το εβαλε ο μανατζερ του για να πιεσει προτασεις απο αλλου
Ilias7
Ο Ντανστον μαλλον διαβαζει αυτα που γραφονται το τελευταιο καιρο γι αυτον..Ανεβασμενη αποδοση το τελευταιο διαστημα..Μακαρι να συνεχισει ετσι και στους τελικους..Δειχνει μεγαλη διαθεση..
Manu7
Kάτι Λαφαγιέτηδες κάτι Ντανστόνηδες κάτι Λοτζέσκηδες έχουν ξεπατωθεί στα playoff...

Να υποθέσω στους τελικούς θα δούμε τα γνωστά με τη μπάλα να πηγαίνει στο σίδερο...
Quincy
Καλά δεν είναι να βγάλεις συμπεράσματα μετά από αυτόν τον αγώνα. Εκτός από θέματα συγκέντρωσης και διάθεσης που παίρνει άριστα η ομάδα όπως και να χει.
Manu7
Παρωδία στο ΣΕΦ 78-36 τέλος 3ης περιόδου...

Ό,τι πρέπει για αποπροσανατολισμό της ομάδας είναι τέτοια παιχνίδια...
Manu7
Ντάξει ευτυχώς για τον Άρη απέφυγε την 100άρα επειδή μπήκε ο Λαφαγιέτ μέσα κι ενώ όλη η ομάδα έπαιζε στον αυτόματο έκανε τις τανζανιές του και χάλασε το ρυθμό. Κανόνισε και στους τελικούς να κάνεις τα ίδια... shot.gif
RipCity
QUOTE (Manu7 @ May 29 2015, 18:51 ) *
Παρωδία στο ΣΕΦ 78-36 τέλος 3ης περιόδου...

Ό,τι πρέπει για αποπροσανατολισμό της ομάδας είναι τέτοια παιχνίδια...


ίσα ίσα νομίζω η ομάδα δείχνει τέλεια προσανατολισμένη όντας απόλυτα σοβαρή και στα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια.
kotzito
QUOTE(RipCity @ May 29 2015, 20:14 ) *
ίσα ίσα νομίζω η ομάδα δείχνει τέλεια προσανατολισμένη όντας απόλυτα σοβαρή και στα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια.

+1

Ντάξει, όταν είσαι μπροστά με διαφορές 30 και 40 πόντων όσο κι αν θες δεν γίνεται να παίζεις στο 100%. Αλλά και στα 4 παιχνίδια ο Ολυμπιακός ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Ειδικά στην άμυνα βλέπεις ότι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο κυνηγάνε, βουτάνε για τις μπάλες, πηδάνε στο ριμπάουντ. Και φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είναι ξενερωμένοι οι δικοί μας από τον τελικό στην Μαδρίτη, αλλά σαν να τους πείσμωσε. Ελπίζω τουλάχιστον Λοτζέσκι, Ντάνστον να συνεχίσουν έτσι. Κι ο Λαφαγιέτ πάντως έχει κάτι θετικές εξάψεις. Αρκεί να σταθεροποιηθεί και να σοβαρευτεί λίγο παραπάνω γιατί καλύτερα να βλέπουμε έναν σοβαρό Λαφαγιέτ για 10-15 λεπτά σε κάθε ματς, παρά να κάνει 2 καλά και άλλα τόσα άσχημα.
Αν και ομολογώ ότι θα ήθελα σε ένα παιχνίδι να μας κοντράρει λίγο περισσότερο ο αντίπαλος. Για να δούμε τώρα αν θα γίνει στο Αλεξάνδρειο.
Air Kef
ΟΛΑ τα ποστ για τους αγώνες Άρης-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο τόπικ.
Manu7
Mπράβο στα παιδιά! Ευτυχώς δεν αυτοκτόνησαν.

Χάρηκα πιο πολύ για όλους τους επειδή πολύ απλά ήταν κρίμα αυτή η ομάδα που έφτασε ένα βήμα από την κορυφή της Ευρώπης να μείνει άτιτλη. Ήταν το επιστέγασμα της φετινής επιτυχίας που όσο και να θέλουν στο Ελλάντα πολλοί να απαξιώσουν ήταν κοντινή σε αυτή της Πόλης. Ξεκινήσαμε με το κάζο στο κύπελλο, παίξαμε ματς με τον Τόμιτς και μετά πήγαμε με έναν προπονητή λιγοστής εμπειρίας και ευτυχώς η καλη δουλειά ανταμοίβεται. Γιατί σε αυτό το τμήμα υπάρχει πλάνο και γίνεται δουλειά. Πήγαμε εξαιρετικά σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο τοπ 16 και αν δεν τραυματιζόταν ο Σπανούλης μπορεί να βγαίναμε και πρώτοι. Παρολα αυτα, αποκλείσαμε τη Μπαρτσελόνα ( που πιστεύω στην Ισπανία θα πάρει το πρωτάθλημα) σε σειρά αγώνων με μειονέκτημα. Παίζαμε μπάσκετ στο ίδιο επίπεδο με όλες τις τοπ πολλαπλάσσιου μπάτζετ και ο μόνος λόγος που η Τσσκα φάνηκε τόσο ανώτερη ήταν ο Κιριλένκο. Αν δεν ήταν το αμυντικό του impact, δεν θα φαινόταν τόσο dominant ούτε στα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μακάρι φυσικά να παίρναμε την κούπα στη Μαδρίτη και όχι αυτό το πρωτάθλημα παρωδία του Εσάκε που ο Μαυροκεφαλίδης γίνεται Τζαμπάρ.

Πρωτάθλημα θα κάνουμε πιστεύω αρκετά χρόνια να δούμε πάλι γιατί δεν πιστεύω η διαφορά δυναμικότητας να είναι ποτέ ξανά τέτοια όπως φέτος.

Ελπίζω το καλοκαίρι να γίνουν στοχευμένες κινήσεις και η ομάδα να εμφανιστεί ξανά ανταγωνιστική στην Ευρώπη με στόχο τουλάχιστον το final four όπου όλα γίνονται.

Μεγάλη υπόθεση επιτέλους να έχει ηρεμία αυτό το τμήμα.
anton2
Μου άρεσε που ο Σπανούλης είπε ότι "νικήσαμε" μια μεγάλη ομάδα τον ΠΑΟ. Καιρός είναι να επιστρέψει και πάλι λίγο το φέαρ πλέι στους μεταξύ μας αγώνες το οποίο χάθηκε όταν οι αντίπαλοι άρχισαν να δίνουν (πριν 4-5 χρόνια) ευχές στους αντιπάλους μας στην γιουρολίγκα...

Επίσης πολύ καλός ο Φώτσης που ενώ ο πρόεδρός του εκανε κάτι δηλώσεις όταν διακόπηκε το παιχνίδι με την χειρονομία Σπανούλη (...) ο ίδιος λίγο μετά δήλωνε ότι δεν θέλει να σχολιάσει το γεγονός. Και αυτό το είπε σε ένα κλίμα έντονης χειραγώγησης και πόλωσης. Μπράβο του έδειξε μεγάλο χαρακτήρα. Σε αντίθεση με τον μεγάλο παίκτη ΔΔ ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να διαχωρίσει τον εαυτό του από όσα παρακμιακά έλαβαν χώρα στην ομάδα του τα τελευταία 3-4 χρόνια και ο οποίος ακόμη δεν έχω ακούσει να λέει μια καλή κουβέντα έστω για τους τύπους.... Το μόνο φαινομενικά καλό που είχε πει (ειρωνικά βέβαια) είναι ότι ο Σπανούλης έπρεπε να παίζει στο ΝΒΑ γιατί εκεί του ταιριάζει περισσότερο....

Οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να προσέχουν την υστεροφημία τους.

Επίσης η ήττα είναι αυτή που διαμορφώνει μεγάλους χαρακτήρες και όχι οι νίκες. Εξου και η κακή αντίδραση του ΠΑΟ όταν του πρωτοαντιστάθηκε σοβαρά ο Ολυμπιακός πριν 4-5 χρόνια.

Αντίθετα οι νίκες μερικές φορές εξαχρειώνουν και δημιουργούν αντιαθλητικούς χαρακτήρες.

Θυμηθείτε π.χ. πρόσφατα τον Σογκάιλα στην Ισπανία που ενώ νικούσαν στο τοπικό ντέρμπι εκτός έδρας θέλησε να ρίξει και μια μπουνιά στον αντίπαλό του. Μετά φίλησε και το παιδάκι σαν συγνώμη....

Φέαρ πλέι λοιπόν, όχι ταμπού με την ήττα γιατί έτσι είναι το παιχνίδι και μακριά από εμάς οι γεννημένοι ισόβια νικητές.

Θέλουμε ήρωες που να τιμάνε τις φανέλες του μπάσκετ και όχι θεούς υπεράνω όλων και όλους επειδή είναι νικητές ή τέλειοι πάικτες...
Ilias7
Η χρονιά τελείωσε με άκρως επιτυχημένο τρόπο.Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος θεωρώ πως ήταν η ανταμοιβή της ομάδας για την εξαιρετική χρονιά που έκανε στην Ευρώπη.Οι χαρές και οι συγκινήσεις που μας χάρισε η ομάδα τη φετινή χρονιά ήταν πολλές και έντονες.Μεγάλες νίκες,μεγάλες ανατροπές και πολύ ωραίο μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς.

Ο coach Σφαιρόπουλος κατά τη γνώμη μου είναι ο μεγάλος κερδισμένος της χρονιάς.Απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά σε υψηλό επίπεδο.Έδωσε στην ομάδα μια φιλοσοφία που θεωρώ ότι της ταιριάζει απόλυτα και κατάφερε να διαχειριστεί με το καλύτερο τρόπο τις καταστάσεις που προέκυψαν μέσα στη σεζόν(μεγάλες νίκες,ήττες,τραυματισμούς,δημοσιεύματα κλπ.).Πρέπει να μείνει στην ομάδα πολλά χρόνια και να συνεχίσει να δουλεύει με το δικό του τρόπο.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η συγκέντρωση που είχε η ομάδα στα παιχνίδια με τη Barcelona,στο Final 4 και στους τελικούς του Πρωταθλήματος.Κανείς παίχτης δεν ασχολήθηκε με τίποτα άλλο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι.Κι αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στο Σφαιρόπουλο.

Θα κάνω ένα μικρό σχόλιο για κάθε παίχτη της ομάδας μιας και η σεζόν τελείωσε και δε θεωρούσα σωστό να κρίνω ένα παίχτης πριν τελειώσει η σεζόν. (Προτείνω σε όποιον θέλει και έχει όρεξη να το κάνει κι αυτός το ίδιο ώστε να έχουμε λίγο πολύ ολοκληρωμένη άποψη από το καθένα για τους παίχτες της ομάδας μας και να γίνετε και λίγο συζήτηση μέχρι να έχουμε κάποια κίνηση από την ομάδα,ίσως κάποια ανανέωση).

-Πέτγουει: Καλύτερος από τη περασμένη σεζόν,πιο ώριμος στο παιχνίδι του και χρήσιμος στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας.Αν δεν είχε τα συχνά προβλήματα τραυματισμών θα θεωρούσα δεδομένη τη παραμονή του στην ομάδα σε συνδυασμό με το ότι είναι οικονομικός.

-Χάντερ: Ταίριαξε πολύ καλά με την υπόλοιπη ομάδα τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό.Έδειξε να προσαρμόζετε γρήγορα και ήταν σχετικά σταθερός σε όλη τη χρονιά.Θεωρώ ότι του χρόνου σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερος.

-Ντάνστον: Δεν ήταν ο περσινός Ντάνστον αλλά είχε κάποια καλά διαστήματα μέσα στη σεζόν κυρίως προς το τέλος της σεζόν.Αν δεν ζητήσει υπερβολικά χρήματα θεωρώ πως θα μείνει στην ομάδα και θα δουλέψει το καλοκαίρι ώστε να είναι καλύτερος τη νέα σεζόν.

-Σπανούλης: Μάλλον η καλύτερη του χρονιά από τότε που ήρθε στην ομάδα.Έκανε εξαιρετικά παιχνίδια στην Ευρώπη και ήταν αρκετά καλός και στους τελικούς του Πρωταθλήματος.Οι σχέσεις του με το Σφαιρόπουλο είναι εξαιρετικές κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του πράγμα πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου.Το 3λεπτο στο παιχνίδι με τη ΤΣΚΑ θα το θυμάται πολύ καιρό όλη η Ευρώπη

-Ντάρντεν: Σε γενικές γραμμές δε πρόσφερε τα αναμενόμενα αλλά στα παιχνίδια με το ΠΑΟ ήταν πραγματικά πολύ καλός.Σε λίγα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν θετικός.Θεωρώ ότι είναι ερωτηματικό η παραμονή του.

-Παπαπέτρου: Δύσκολη η χρόνια μιας και ξεκίνησε με πολύ σοβαρό τραυματισμό.Τη νέα σεζόν σίγουρα θα είναι καλύτερος και πιο ώριμος στο παιχνίδι του αφού έχει περισσότερες εικόνες.Είναι δεδομένο ότι θα πάρει το χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες που του αναλογούν

-Σλούκας: Πολύ καλύτερη η φετινή του εικόνα σε σχέση με τη περσινή.Δείχνει ηγετικά στοιχεία και καταφέρνει με το καλύτερο τρόπο να αλλάζει το ρυθμό της ομάδα όταν δε πάει καλά το παιχνίδι.Είναι ο παίχτης κλειδί για το φετινό σχεδιασμό της ομάδας αφού αν δεν μείνει θα αλλάξουν αρκετά τα σχέδια.Θεωρώ ότι θα μείνει στην ομάδα και θα έχει και αναβαθμισμένο ρόλο.

-Λαφαγιέτ: Ενώ έδειξε να ανεβαίνει στα μέσα της σεζόν και να δίνει καλά στοιχεία,στη συνέχεια είχε πτωτική πορεία και πολλές φορές ήταν αρνητικός για την ομάδα.Έδειξε να μη τα καταφέρνει καλά στο ρόλο του και θεωρώ δύσκολο να μείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν μιας και μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο.

-Μουράτος: Είναι πολύ μικρός οπότε λογικό να τον δούμε και πολύ λίγο.Φαντάζομαι θα είναι στην ομάδα και τη νέα σε σεζόν.

-Λοτζέσκι: Ίσως η καλύτερη μεταγραφή της ομάδα τα τελευταία χρόνια μετά τον Χαινς. Φέτος ήταν καλύτερος από πέρσι και βοηθούσε σε όλους του τομείς του παιχνιδιού ακόμα και όταν δεν ήταν καλός επιθετικά.Δείχνει να δένετε με την ομάδα ειδικά μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του.

-Χριστοδούλου: Τον έχουμε δει να παίζει πολύ λίγο όποτε δε γίνετε να έχουμε και ολοκληρωμένη άποψη.Ελπίζω τη νέα σεζόν να τον δούμε περισσότερο.Ίσως στο ρόλο που είχε φέτος ο Κατσίβελης

-Πρίντεζης: Σε μία από της καλύτερες σεζόν της καριέρας του στην ομάδα.Αν δεν είχε και το τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς θεωρώ ότι θα ήταν ακόμα καλύτερος.Σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια ήταν εκεί και είχε άκρως θετική απόδοση.Είναι στο pick της καριέρας του πλέον.

-Αγραβάνης: Άρπαξε με το καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν αρχικά από το τραυματισμό του Πρίντεζη και στη συνέχεια από το τραυματισμό του Πέτγουει. Έχει δείξει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.Υπολογίζετε για τη νέα σεζόν και όπως φάνηκε στο τέλος της χρονιάς υπολογίζετε και για τη θέση 5.

-Μαντζαρης: Πολύ βελτιωμένος και φέτος στο παιχνίδι του τόσο αμυντικά όσο και οργανωτικά.Κάθε χρόνο και καλύτερος μπορεί να παρουσιάζεται.Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ομάδα και δείχνει ότι πλέον είναι βασικό γρανάζι για την ομάδα.

-Καββαδάς: Οι ευκαιρίες που πήρε σε δύσκολα ματς ήταν λίγες και δε νομίζω να ανταποκρίθηκε πολύ καλά.Δε νομίζω ότι μπορεί να έχει κάτι περισσότερο από συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα.Έλληνας είναι,οικονομικός είναι,ίσως μείνει και τη νέα σεζόν για 3ο-4ο center.

-Κατσίβελης: Θα έλεγα ότι όλα αυτά τα χρόνια δε πρόσφερε τα αναμενόμενα και του έχουν δοθεί οι ευκαιρίες όλες τις σεζόν και με όλους τους προπονητές.Κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία,φέτος έδειξε να βρίσει ένα συμπληρωματικό ρόλο αλλά θεωρώ ότι δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην ομάδα.

-Τσαιρέλης: Μάλλον ο πιο άτυχος παίχτης της ομάδας από τη μέρα που ήρθε.Πρόλαβε να παίξει μόλις ένα παιχνίδι.Θεωρώ ότι θα μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα εφόσον είναι υγιής μιας και είναι επιλογή του coach σε συνδυασμό ότι είναι Έλληνας και οικονομικός.Λογικά αυτός μαζί με το Πέτγουει και τον Αγραβάνη θα είναι πίσω από τον Πρίντεζη ενώ μπορεί να παίξει για λίγο και στο 5.

Ελπίζω να μην σας κούρασα μιας και ήταν μεγάλο το ποστ.
airg

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου
Σε 6-8 εβδομάδες αναμένεται η επιστροφή του στην ενεργό δράση

http://www.rednews.gr/permalink/64163.html

http://www.foothealthfacts.org/footanklein...um_syndrome.htm
natouralistis
QUOTE (airg @ Jul 10 2015, 21:38 ) *
Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου
Σε 6-8 εβδομάδες αναμένεται η επιστροφή του στην ενεργό δράση


Καλή ανάρρωση και να ναι καλά το παλικάρι, αν και με τη γκίνια που κουβαλάει χλωμό το βλέπω. 3η σερί χρονιά που δεν τη βγάζει ολόκληρη.
T.W.Is.M.
QUOTE(natouralistis @ Jul 10 2015, 23:49 ) *
Καλή ανάρρωση και να ναι καλά το παλικάρι, αν και με τη γκίνια που κουβαλάει χλωμό το βλέπω. 3η σερί χρονιά που δεν τη βγάζει ολόκληρη.


θα ειναι στην προετοιμασια απ οτι διαβαζω ομως.
Conan1982
Δεν είμαι γιατρός ή φυσικοθεραπευτής αλλά διαβάζοντας λίγο βρήκα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, στην ουσία κάτι σαν επιπλέον οστό στον αστράγαλο που τον ενοχλούσε και με την ευκαιρία του έβγαλαν και τις λάμες και βίδες από την προηγούμενη επέμβαση.

Η εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί εμένα είναι ότι προτιμούν να αναβάλλουν την ριζική αντιμετώπιση ενός προβλήματος που έχει ο αθλητής για να τον έχουν στην διάρκεια της περιόδου με αποτέλεσμα τελικά να έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα.
airg
QUOTE(Conan1982 @ Jul 11 2015, 09:56 ) *
Δεν είμαι γιατρός ή φυσικοθεραπευτής αλλά διαβάζοντας λίγο βρήκα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, στην ουσία κάτι σαν επιπλέον οστό στον αστράγαλο που τον ενοχλούσε και με την ευκαιρία του έβγαλαν και τις λάμες και βίδες από την προηγούμενη επέμβαση.

Η εντύπωση που μου έχει δημιουργηθεί εμένα είναι ότι προτιμούν να αναβάλλουν την ριζική αντιμετώπιση ενός προβλήματος που έχει ο αθλητής για να τον έχουν στην διάρκεια της περιόδου με αποτέλεσμα τελικά να έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα.


Οι λαμες και οι βιδες, ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη (στη διετια) θα βγουν.

Πολλες φορες οι αποφασεις, παιρνονται σε συνδυασμο πραγματων.
1. Οι βιδες επρεπε να βγουν
2. Οι ενοχλησεις απο το επιπλεον οσταριο υπηρχαν
3. Μεσα στη χρονια ο αθλητης, επρεπε να βοηθησει την ομαδα. Ενοχλησεις υπηρχαν, αλλα δεν δημιουργουσαν καποιο επιπλεον προβλημα

Εχουμε λοιπον το ερωτημα Conan1982:
1. Κανουμε επεμβαση για το επιπλεον οσταριο και τις μικροενοχλησεις;
2. Κάνουμε δευτερη επεμβαση για να αφαιρεσουμε λαμες-βιδες;
3. Αφηνουμε μεσα λαμες βιδες; (Παιζει και αυτο το σεναριο)

ή προστατευουμε τον αθλητη, δινοντας του ολο το χρονο για να αναρρώσει
και διαλεγουμε τον καταλληλο χρονο που δεν θα εχει αγωνιστικες υποχρεωσεις
για να λυσουμε μια και καλη το προβλημα;

Υ.Γ. Απανταω σε αυτο το ποστ, επειδη εκανες το πιο σωστο. Μη εχοντας γνωση για το θεμα, ειπες την απορια σου.
Conan1982
QUOTE (airg @ Jul 11 2015, 18:59 ) *
Οι λαμες και οι βιδες, ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη (στη διετια) θα βγουν.

Πολλες φορες οι αποφασεις, παιρνονται σε συνδυασμο πραγματων.
1. Οι βιδες επρεπε να βγουν
2. Οι ενοχλησεις απο το επιπλεον οσταριο υπηρχαν
3. Μεσα στη χρονια ο αθλητης, επρεπε να βοηθησει την ομαδα. Ενοχλησεις υπηρχαν, αλλα δεν δημιουργουσαν καποιο επιπλεον προβλημα

Εχουμε λοιπον το ερωτημα Conan1982:
1. Κανουμε επεμβαση για το επιπλεον οσταριο και τις μικροενοχλησεις;
2. Κάνουμε δευτερη επεμβαση για να αφαιρεσουμε λαμες-βιδες;
3. Αφηνουμε μεσα λαμες βιδες; (Παιζει και αυτο το σεναριο)

ή προστατευουμε τον αθλητη, δινοντας του ολο το χρονο για να αναρρώσει
και διαλεγουμε τον καταλληλο χρονο που δεν θα εχει αγωνιστικες υποχρεωσεις
για να λυσουμε μια και καλη το προβλημα;

Υ.Γ. Απανταω σε αυτο το ποστ, επειδη εκανες το πιο σωστο. Μη εχοντας γνωση για το θεμα, ειπες την απορια σου.


Οπότε, συμπερασματικά πιστεύεις ότι αυτήν ήταν η κατάλληλη αντιμετώπιση; Και ισχύει ότι είναι κάτι απλό που δεν θα τον επηρεάσει ιδιαίτερα;

airg
QUOTE(Conan1982 @ Jul 12 2015, 10:35 ) *
Οπότε, συμπερασματικά πιστεύεις ότι αυτήν ήταν η κατάλληλη αντιμετώπιση; Και ισχύει ότι είναι κάτι απλό που δεν θα τον επηρεάσει ιδιαίτερα;

Πιστευω οτι η αντιμετωπιση ειναι η καλυτερη.

Μακαρι να ειναι υγιης (ασχετα απο αυτα), γιατι πολυ ατυχος ειναι.
airg
http://www.olympiakos.gr/content/basketball/10...ei-o-papapetroy

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης άκανθου στον αστράγαλο και γυρίζει στην Ελλάδα.

Από τον αστράγαλο του Ιωάννη Παπαπέτρου αφαιρέθηκαν η πλάκα και οι βίδες που του είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η αποκατάσταση του τραυματισμού που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ιταλία.

Άλλωστε, προτιμήθηκε να γίνει τώρα αυτό, από το να υποβαλλόταν σε νέα επέμβαση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.