Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Barcelona-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
baskethood
Πιστευω οτι εχει γινει αδικος θορυβος για τη διαιτησια σ αυτη τη σειρα.Στο πρωτο παιχνιδι οι διατητες εδωσαν καποια σφυριγματα στην εδρα(αλλα στο τελος με το αντιαθλητικο που εδωσαν εδειξαν οτι δεν ειχαν δολο)και στο δευτερο ανεχτηκαν το σκληρο παιχνιδι και απ τις δυο ομαδες.Βλεπω οτι εχει καλιεργηθει ενα κλιμα οτι ο Παναθηναικος πρεπει να τα βαλει και με τη διαιτησια , και αν αυτο περασει στον κοσμο δε ξερω πως θα αντιδρασει σημερα.
4minister
QUOTE (M.J FOR EVER @ Mar 29 2011, 00:56 ) *
4minister αυτο που ειπες για τους διαιτητες δεν μου αρεσε καθολου.θα πρεπει να ειμαστε τρομερα ευστοχοι για να κερδισουμε την διαιτησια αν δεν παιξει οπως πρεπει.αντε μετα να κρατησεις τον κοσμο ησυχο εκει μεσα rolleyes.gif

Δέχομαι να μη σου αρέσει αλλά θέλω λεπτομέρειες να καταλάβω το γιατί.
denny
παιδια οποιος εχει καποιο λινκ για να κατεβασω τους 2 πρωτους αγωνες παρακαλω ας μου στειλει ενα pm.Εψαξα μηπως υπηρχε αναλογο ερωτημα αλλα ειναι τοσα πολλα τα ποστ που δεν βγαζω ακρη...
il postino
QUOTE(denny @ Mar 29 2011, 01:10 ) *
παιδια οποιος εχει καποιο λινκ για να κατεβασω τους 2 πρωτους αγωνες παρακαλω ας μου στειλει ενα pm.Εψαξα μηπως υπηρχε αναλογο ερωτημα αλλα ειναι τοσα πολλα τα ποστ που δεν βγαζω ακρη...

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...5&start=195
M.J FOR EVER
Σου ειπα δεν μου αρεσει για να μην πεσεις μεσα σημερα στο σχολιο που εκανες για την διαιτησια.απο αυτη την αποψη το λεω.οχι οτι δεν συμφωνω μαζι σου.απλα να πεσεις εξω σε αυτο γιατι ο κοσμος στην κερκιδα δεν εχει την δικια μας υπομονη! δεν θα ηθελα να ειμαστε κοντα στο σκορ και να δω να πετανε αντικειμενα μεσα.πιστευω θα σεβαστουν ολοι καποια πραγματα.smiley.gif
oti-nane
Αν και θα έχει και οπαδούς του ποδοσφαίρου μέσα πλέον όλοι ξέρουν τη διαφορά ελληνικού από Ευρωπαικό ματς...

Δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι
thrylos7
Παίδες δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά στην επαναφορά ενός διεγραμμένου post στο topic ...χάθηκε το poll! Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να το επαναφέρουμε, "we apologize for the inconvenience".
M.J FOR EVER
Μια φορα ημουν κοντα σε ψηφοφορια να πεσω μεσα και χαθηκε το poll.δεν πειραζει να ξαναψηφισουμε.αλλιως σημαινει ειναι αντιπαναθηναικο σαμποταζ απο υποκινητες του πασκουαλ smiley.gif
thrylos7
Αν δεν μπορέσουμε να το επαναφέρουμε, θα ξαναγίνει απ' την αρχή.
Igor
Προτεινω σε ολους να αφησουμε τα διαιτητικα στην μπαντα και να ασχοληθουμε λιγο με το μπασκετ. Αμαρτια ειναι, τετοια τεραστια σειρα που γινεται να ασχολουμαστε με τους διατητες.
benchwarmer
Και μετα λέτε για φιλο-ολυμπιακό φόρουμ. Σε ένα πολλ ήταν πίσω ο Παναθηναικός και εξαφανίστηκε! tongue.gif

Ένιγουέι, το αυριανό ματς πιστεύω θα κρίνει τελικά και την σειρά. Αν κάνει το 2-1 ο Παναθηναικός, δεν νομίζω ότι μπορεί να το χάσει μετά. Αν και σίγουρα η Μπάρτσα θα εμφανιστεί πολύ πιο υποψιασμένη αυτή τη φορά.. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα πάντως, το πιθανότερο είναι να θυμόμαστε αυτή τη σειρά για πολλά χρόνια.
M.J FOR EVER
benchwarmer 2-1 εμεις αυριο.μετα 2-2 αυτοι.και μετα 3-2 εμεις.λιγο τρελη προβλεψη αλλα ετσι ειναι στο μυαλο μου.τρια σπασιματα εδρας σε σειρα πεντε αγωνων!!!
επαθα λαστιχο
QUOTE(benchwarmer @ Mar 29 2011, 01:37 ) *
Και μετα λέτε για φιλο-ολυμπιακό φόρουμ.

μπα,ποιος το πιστευει αυτο?μαλλιστα αν προσεξετε οι τελευταιες εγγραφες ειναι σχεδον ολες πρασινες.δεν ξερω βεβαια τι γινοταν πριν γραφτω εγω
Igor
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 29 2011, 01:44 ) *
μπα,ποιος το πιστευει αυτο?μαλλιστα αν προσεξετε οι τελευταιες εγγραφες ειναι σχεδον ολες πρασινες.δεν ξερω βεβαια τι γινοταν πριν γραφτω εγω


Αδερφε, ασε πριν εγγραφεις, ηταν κοκκινο το φορουμ. Κατι καλο πηγαινα να γραψω για τον ΠΑΟ και χανοταν, οπως χαθηκε το poll.. Μιλαω απο εμπειρια..
M.J FOR EVER
εγω ειμαι πρασινοκοκκινος.γιατι ειμαι και μπουλς φανατικος χρονια. icon_drunk.gif
oti-nane
ποιες τελευταίες εγγραφές?
wos_sport4.gif
thrylos7
Μη σπαμάρετε άλλο.
captain charisma
αν ο παο πιασει αποδοση ιδια με τα 2 ματς στην ισπανια τοτε εχει πολλες ελπιδες να κανει 2 νικες στα ματς του οακα..αλλιως το κοβω να παιρνει ενα διπλο η μπαρτσα και να κριθει η προκριση στην ισπανια..

υ.γ λετε να μπουκαρει κανας φιλαθλος του παο στο γηπεδο και να κανει χειρονομια στο ναβαρο οπως εγινε και στη μπαλα με το μεσι??? smiley.gif smiley.gif κουφο εντελως
Igor
QUOTE(thrylos7 @ Mar 29 2011, 01:52 ) *
Μη σπαμάρετε άλλο.


Eσεις που χασατε το poll φταιτε !! smiley.gif

Γνωμη μου για το αυριανο παιχνιδι τωρα. Αρχικα, πιστευω ο Ομπραντοβιτς να συνεχισει τις περιπλοκες αμυνες, ειτε ζωνης ή 4+1. Περιμενω ομως τον Πασκουαλ να εχει βρει καποιο αντιδοτο για να τις ξεκλειδωσει.

Κοιταζα λιγο τα στατιστικα του Ναβαρο και ειδα οτι ναι μεν πετυχαινει αρκετους ποντους στην σειρα και εχει καταπληκτικα ποσοστα, αλλα παιρνει παρα πολυ λιγες προσπαθειες. Αυτο δεν του δινει ρυθμο, και η Μπαρτσελονα παιρνει ρυθμο οταν εχει ο Ναβαρο ρυθμο. Οταν ο Ναβαρο δεν ειναι σε ρυθμο, η Μπαρτσελονα "βραχυκυκλωνει" εν μερει αφου ολοι οι αλλοι της περιφερειακοι δεν εχουν το σκοραρισμα ευκολα. Και αυτο πιστωνεται στον Καλαθη και τον Διαμαντιδη που τον εχουν περιορισει, μη επιτρεποντας του να δεχεται την μπαλα, αλλα και οταν την δεχεται να μην εχει επιλογες προς το καλαθι.

Εχοντας κοψει τον τρελο ρυθμο της Μπαρτσελονα, ο ΠΑΟ, εχει καταφερει να "αχρηστευσει" καποιος παιχτες. Ενας ειναι ο Ρουμπιο που ζει ουσιαστικα απο το γρηγορο παιχνιδι πανω-κατω. Ενας ακομα ο Βασκεζ που σε set παιχνιδι δινει λυσεις με επιθετικα rebound αλλα δεν μπορει να απειλησει παρα πολυ απο μονος του, και κλεινοντας τους χωρους ο Ζοτς εχει καταφερει να τον βγαλει εκτος παιχνιδιου. Οι μονοι που απειλουν πραγματικα την αμυνα του Παναθηναικου περα απο τον Ναβαρο ειναι ο Αντερσον και ο Λορμπεκ. Ο Πασκουαλ δεν εχει καθολου απειλη απο τα γκαρντ δηλαδη. Ετσι αναγκαζεται να βαλει τον Λακοβιτς που επιθετικα εχει δυνατοτητες αλλα αμυντικα ειναι μαυρη τρυπα. Εχοντας μεσα Ναβαρο και Λακοβιτς την ιδια στιγμη, ενας απο τους δυο θα πρεπει να παει πανω στον Διαμαντιδη, και αυτος θα ειναι ο Σλοβενος αφου ο Ναβαρο χρειαζεται ανασες για την επιθεση (οποτε παει στον Καλαθη). Το ματσαρισμα Λακοβιτς-Διαμαντιδη ειναι αυτο που κρατησε τον ΠΑΟ στο 1ο παιχνιδι και το ματσαρισμα Λακοβιτς-Νικολας αυτο που εδωσε ανασες στον ΠΑΟ προς το τελος του δευτερου.

Αρα ο Πασκουαλ χανει πιο πολλα απο οτι κερδιζει με την συμμετοχη του Λακοβιτς κατα τη γνωμη μου. Για αυτο ισως ο Ζοτς δεν τον εχει ποσταρει ακομα, φθειρωντας τον με φαουλ. Γιατι τον θελει μεσα στο παιχνιδι. Ναι, υπερβολικη αποψη αλλα βλεποντας τα δυο παιχνιδια ξανα, αυτη την εντυπωση μου δημιουργησε αυτη η επιλογη του Ζοτς. Γιατι ο Παναθηναικος να προσπαθει να ποσταρει τον Ρουμπιο ή τον Σαδα ή τον Γκριμαου αλλα ποτε τον Λακοβιτς ???


Germany96
QUOTE(Igor @ Mar 29 2011, 05:07 ) *
...Το ματσαρισμα Λακοβιτς-Διαμαντιδη ειναι αυτο που κρατησε τον ΠΑΟ στο 1ο παιχνιδι και το ματσαρισμα Λακοβιτς-Νικολας αυτο που εδωσε ανασες στον ΠΑΟ προς το τελος του δευτερου...

Στο πρώτο ματς ο Διαμαντίδης το σερί των δέκα πόντων του (και μιας assist ενδιάμεσα) το είχε απέναντι στον Rubio στα πρώτα εξήμισι λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου. Στο δεύτερο παιχνίδι ο Ricky πήγε αρκετά καλύτερα στην άμυνά του απέναντι στον Διαμαντίδη και τον περιόρισε αρκετά αλλά μόλις μπήκε ο Lakovic (κι ενώ βρισκόταν μέσα ήδη ο Navarro) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου κι η Barcelona βρέθηκε με τους δύο χειρότερους περιφερειακούς αμυντικούς ταυτόχρονα στο παρκέ για μεγάλο διάστημα, ο Διαμαντίδης το εκμεταλλεύτηκε κυρίως απέναντι στον Σλοβένο, όπου με αυτόν να τον μαρκάρει σκόραρε 8 πόντους και έδωσε και την assist για το τρίποντο στον Καλάθη, με τον Lakovic να μην μπορεί να ανταπεξέλθει με κανέναν τρόπο, ενώ κι εκεί υπήρξαν και προσπάθειες ποσταρίσματος του, μόνο που τελείωναν με περιφερειακά σουτ οι προσπάθειες του ΠΑΟ.

Το πρόβλημα για την Barcelona είναι ότι όσο ο Παναθηναϊκός αφήνει επιδεικτικά το σουτ από τα 6.75, οι Καταλανοί αναγκάζονται να χρησιμοποιούν λιγότερο τους Sada και Rubio (και να χαλαρώνει έτσι η αμυντική τους ένταση) κι έτσι ο Lakovic έχει κερδίσει σε αυτή την σειρά 6 περισσότερα αγωνιστικά λεπτά σε σχέση με τις φάσεις των ομίλων.
Germany96
Αυτό είναι ικανό να αποδειχθεί σε σημαντικό μείον για την Barcelona στην σειρά, αφού το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημά της, πριν αρχίσουν οι προημιτελικοί, θεωρητικά ήταν το βάθος πάγκου της (και) στις θέσεις των περιφερειακών. Αντί όμως να καταφέρνει ο Pascual να εναλλάσσει αμυντικούς πάνω στον Διαμαντίδη και να τον εξαντλήσει, προς το παρών ο Έλληνας guard παίζει 36 λεπτά μ.ο. και κατά διαστήματα καταπίνει τους αμυντικούς του αντιπάλους, με την Barca παράλληλα να μην μπορεί να ακολουθήσει το rotation αμυντικών που σχεδίαζε πάνω στον Δημήτρη λόγω της αδυναμίας τους απέναντι στον τρόπο που αμύνεται ο Παναθηναϊκός.

Αντίστοιχα στην ρακέτα κι ο Batiste είναι συγκινητικός αφού σε 28 λεπτά ανά αγώνα τα βάζει με όλους κι έχει 13/16 σουτ εντός παιδιάς, με μόνο 5 από αυτά τα καλάθια να προέρχονται από assists κι αυτό το 38% (5/13) είναι εξαιρετικά χαμηλό νούμερο για Center κι αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το μέγεθος των εμφανίσεων του 34άχρονου Αμερικανού.

Η λειψανδρία του Παναθηναϊκού στα guards έχει συζητηθεί όσο δεν πάει φέτος από την αρχή της χρονιάς, ενώ και το κενό του Maric έχει αναλυθεί πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα, παρ’ όλα αυτά όσο οι ηγέτες του ΠΑΟ πραγματοποιούν τέτοιες εμφανίσεις το θεωρητικό πλεονέκτημα της Barca παραμένει θεωρητικό. Μένει να δούμε αν η σειρά τραβήξει μακριά αν η κούραση θα συσσωρευτεί (κι αν ναι πως θα αντιδράσει ο Obradovic, με τον Καλάθη ήδη να προσφέρει αναπάντεχες –ειδικά για παιχνίδια χαμηλού ρυθμού-λύσεις) ή αν θα συνεχίσουν Batiste και Διαμαντίδης να υπερβάλλουν εαυτούς.



ΥΓ: sorry για το double post, δεν πρόλαβα το edit
GMlls
QUOTE(thrylos7 @ Mar 29 2011, 01:24 ) *
Παίδες δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά στην επαναφορά ενός διεγραμμένου post στο topic ...χάθηκε το poll! Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να το επαναφέρουμε, "we apologize for the inconvenience".



ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία σου kill.gif
ALdaperan
ΠΑΜΕΕΕΕ . ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ !!!!

LovingBasketball
Ατελειωτες ωρες αγχους!
Vagrant
"we apologize for the inconvenience"

Όπως λεμε "εμείς" οι γιατροι: "η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης πεθανε"!!!!!
DIOMIDIS_GR
Καλη επιτυχια σημερα στην ομαδα μας.Ελπιζω να πανε ολα καλα.
thrylos7
Μα πείτε την αλήθεια, τώρα τα νούμερα σας αρέσουν πολύ περισσότερο! Σας χάλασε κιόλας! tongue.gif

Πολύ ωραία bball.gif posts τα παραπάνω!
colonel gomelsky
Τα τρικ αν δεν έχουν ήδη εξαντληθεί, έχουν σίγουρα περιοριστεί πολύ. Πλέον το παιχνίδι, είναι σχεδόν αποκλειστικά παιχνίδι μυαλού. Ο ΠΑΟ πρέπει να διαχειριστεί την πιθανότητα να είναι μπροστά στο σκορ με την ίδια σοβαρότητα που διαχειρίστηκε το γεγονός να είναι πίσω στο σκορ.

Ο κόσμος δεν βοηθάει a priori. Πρέπει η ίδια η ομάδα να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να "επιτρέψει" να την βοηθήσει ο κοσμος. Αλλιώς η παρουσία του κόσμου μπορεί να πετύχει τα αντίθετα αποτελέσματα (= επιπρόσθετο άγχος).

Σήμερα το παιχνίδι θα κερδηθεί ή θα χαθεί από την εμπειρία και την προσήλωση στον στόχο.

Πρόβλεψη σκορ: 81-75 νίκη Παναθηναϊκού.
str
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 29 2011, 14:26 ) *
Πρόβλεψη σκορ: 81-75 νίκη Παναθηναϊκού.



καλα εδω μιλαμε προβλεπεις ανετη νικη τοτε.... smiley.gif
DIOMIDIS_GR
Και 81-80 να ληξη δεν με χαλαει καθολου.
A.CAB
QUOTE(colonel gomelsky @ Mar 29 2011, 14:26 ) *
Τα τρικ αν δεν έχουν ήδη εξαντληθεί, έχουν σίγουρα περιοριστεί πολύ. Πλέον το παιχνίδι, είναι σχεδόν αποκλειστικά παιχνίδι μυαλού. Ο ΠΑΟ πρέπει να διαχειριστεί την πιθανότητα να είναι μπροστά στο σκορ με την ίδια σοβαρότητα που διαχειρίστηκε το γεγονός να είναι πίσω στο σκορ.

Ο κόσμος δεν βοηθάει a priori. Πρέπει η ίδια η ομάδα να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να "επιτρέψει" να την βοηθήσει ο κοσμος. Αλλιώς η παρουσία του κόσμου μπορεί να πετύχει τα αντίθετα αποτελέσματα (= επιπρόσθετο άγχος).

Σήμερα το παιχνίδι θα κερδηθεί ή θα χαθεί από την εμπειρία και την προσήλωση στον στόχο.

Πρόβλεψη σκορ: 81-75 νίκη Παναθηναϊκού.


Συμφωνώ. Όχι για το σκορ αλλά για όλα τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω φέτος αν το γεμάτο ΟΑΚΑ βοηθάει ή όχι την ομάδα. Οι παλιοσειρές δεν έχουν θέμα εννοείτε απλά ελπίζω μην μπλοκαρουν τίποτα Καλάθηδες επειδή έχουμε πλέον πλεονέκτημα και μπορεί να προηγηθούμε στο σκορ και να μας κυνηγάνε. Γενικά φοβάμαι μην κομπλάρουν στο ενδεχόμενο να είμαστε εμείς φαβορί.
Μιλάω πάντα υποθετικά και για το σημερινό παιχνίδι.

Γενικά όλα είναι ανοιχτά και για να πω την αλήθεια το φοβάμαι πολύ το ματσάκι. Προβλέπω ντέρμπι μέχρι τέλους. Νομίζω πρέπει να βγάλουμε έναν ακόμα λαγό απ' το καπέλο για να κερδίσουμε. Τακτικά αλλά και παικτικά. Ποιός θα κάνει την υπερβαση; Ο Τσαρτσαρής, ο Φώτσης ή ο Περπέρογλου είναι πιο λογικές απαντήσεις. Απ' την άλλη μπορώ να πω πως ο Ντρου θα γράψει πολλούς πόντους στο κοντέρ μιας και δείχνει πάντα να φτιάχνεται από τη γεμάτη έδρα. Ελπίζω οι υπόλοιποι 3 έμπειροι (ΔΔ, Μάικ, Σάτο) να συνεχίσουν σε παρόμοια κατάσταση, ο Καλάθης να μην μασήσει και ο Μάριτς να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος.
vastravoud
Νομίζω ότι για τους "παλιούς" το γεμάτο ΟΑΚΑ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, με την έννοια ότι δεν πρόκειται να "κομπλάρουν", όπως φυσικά δεν κομπλάρουν στο ΣΕΦ.

Το θέμα είναι να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση οι Καλάθης, Σάτο, Καϊμακόγλου
DIOMIDIS_GR
QUOTE (A.CAB @ Mar 29 2011, 14:50 ) *
Συμφωνώ. Όχι για το σκορ αλλά για όλα τα υπόλοιπα. Δεν ξέρω φέτος αν το γεμάτο ΟΑΚΑ βοηθάει ή όχι την ομάδα. Οι παλιοσειρές δεν έχουν θέμα εννοείτε απλά ελπίζω μην μπλοκαρουν τίποτα Καλάθηδες επειδή έχουμε πλέον πλεονέκτημα και μπορεί να προηγηθούμε στο σκορ και να μας κυνηγάνε. Γενικά φοβάμαι μην κομπλάρουν στο ενδεχόμενο να είμαστε εμείς φαβορί.
Μιλάω πάντα υποθετικά και για το σημερινό παιχνίδι.

Γενικά όλα είναι ανοιχτά και για να πω την αλήθεια το φοβάμαι πολύ το ματσάκι. Προβλέπω ντέρμπι μέχρι τέλους. Νομίζω πρέπει να βγάλουμε έναν ακόμα λαγό απ' το καπέλο για να κερδίσουμε. Τακτικά αλλά και παικτικά. Ποιός θα κάνει την υπερβαση; Ο Τσαρτσαρής, ο Φώτσης ή ο Περπέρογλου είναι πιο λογικές απαντήσεις. Απ' την άλλη μπορώ να πω πως ο Ντρου θα γράψει πολλούς πόντους στο κοντέρ μιας και δείχνει πάντα να φτιάχνεται από τη γεμάτη έδρα. Ελπίζω οι υπόλοιποι 3 έμπειροι (ΔΔ, Μάικ, Σάτο) να συνεχίσουν σε παρόμοια κατάσταση, ο Καλάθης να μην μασήσει και ο Μάριτς να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος.


Εχω την εντυπωση πως σημερα θα κανει μεγαλο παιχνιδι ο Τσαρτσαρης.
Anubis
Λοιπον σημερα ειναι η μεγαλη μερα του περπερογλου...Αντε να δουμε ενα καλο ματς απο αυτο
Επισης ο κοσμος πρεπει να βοηθησει την ομαδα ακομα και αν το παιχνιδι στραβωσει..

Και η κρισιμη ερωτηση Εισητηρια για πεμπτη υπάρχουν?
LovingBasketball
Θα δουμε το Tepic στο παρκε σημερα?
Μηπως σημερα ειναι η μερα του? ............29 ποντους, 4/4 διποντα, 5/5 τριποντα, 6/6 βολες icon_drunk.gif
Air Kef
Aναβλήθηκε λέει το ματς λόγο προβλημάτων στον φωτισμό του γηπέδου και πάει για άυριο.

http://www.superbasket.gr/tyVBN?=






























24.gif

Παίζω με τον μπασκετικό πόνο σας.
il postino
ο,τι ηταν να κανει ο ζοτς πιστευω το εκανε! τωρα αναλαμβανουν οι παικτες μας και ιδιαιτερα αυτοι που ακολουθουν την τριαδα, δδ-μαικ-ντρου (δηλαδη σχεδον ολοι)!!

μου φαινεται εναντια σε καθε μπασκετικη λογικη ο δδ να ξαναδιαλυσει επιθετικα για τριτη συνεχομενη φορα τη μπαρτσα, απο την αποψη οτι ολη οι ισπανοι θα επικεντρωθουν , για τα καλα αυτη τη φορα, πανω του!!

το οακα δε μας παει φετος αλλα δε ξερω αν δεν μας πηγαινε επειδη δεν ειχαμε ρολαρει σαν ομαδα. τωρα που η ομαδα φαινεται να στρωνει αγωνιστικα ισως ειναι θετικο το οτι παιζουμε εντος! να λειπε και ο τζιμπριλ καλα θα ταν!!!

το ματς ειναι στο 49-51 υπερ των ισπανων λογω του αερα του φαβορι που εχουν ακομα και επειδη θα μπουν σημερα δυνατα λογω του οτι αμφισβητηθηκε εντονα η ανωτεροτητα τους!

θεωρω οτι θα κερδισουμε σημερα μονο αν καποιοι απο τους τσαρτσαρη, φωτση, περπε, καιμα, τεπιτς, βουγιουκα συνεισφερουν ουσιαστικοτατα στον αγωνα!!

κλειδι σημερα αμυντικα η πληρης εξουδετερωση του ρουμπιο, ο οποιος θα παρει παιχνιδι πανω του (μονο ετσι θα φθειρει το δδ)!! σε ντερμπυ εκτος εδρας αν δεν εχεις ποιντ δεν πας πουθενα!



122001
Όσο παίζει ο Άντερσον ο Παναθηναίκός δεν έχει να φοβάται τίποτα... smiley.gif
kseplenhs
QUOTE(Air Kef @ Mar 29 2011, 15:45 ) *
Aναβλήθηκε λέει το ματς λόγο προβλημάτων στον φωτισμό του γηπέδου και πάει για άυριο.

http://www.superbasket.gr/tyVBN?=



είσαι τιτάνας.Μέχρι και εγώ ξενέρωσα
rankin
QUOTE(122001 @ Mar 29 2011, 15:54 ) *
Όσο παίζει ο Άντερσον ο Παναθηναίκός δεν έχει να φοβάται τίποτα... smiley.gif

δεν έχεις και πολύ άδικο!!!! laugh.gif
kolokotronis
Στο http://www.euroleague.net/ θα βρείτε δηλώσεις ομπράντοβιτς, τσαρτσαρή, διαμαντίδη για το σημερινό ματς και ένα μικρό αφιέρωμα για τα ματς παο-μπάρτσα.
ALdaperan
QUOTE(Air Kef @ Mar 29 2011, 15:45 ) *
Aναβλήθηκε λέει το ματς λόγο προβλημάτων στον φωτισμό του γηπέδου και πάει για άυριο.

http://www.superbasket.gr/tyVBN?=






























24.gif

Παίζω με τον μπασκετικό πόνο σας.


καποιος να κανει ban τον Air Kef

Δεν ειναι αστεια αυτα smiley.gif
vastravoud
Η απουσία του Φώτση απ[ό την πεντάδα ελπίζω να μη σημαινει οτι δεν είναι καλά...
Manu7
Ο Χατζημέγιστος έχει όρεξη σήμερα...biggrin.gif
Anubis
Πρεπει να βαλουμε οτι ελευθερο τριποντο κυκλοφορει
Flash
Μόνο buzzer beater στις 3 πρώτες περιόδους μπορείς να βάλεις Γιάκαααααα 19.gif
PARISINOS
QUOTE(Anubis @ Mar 29 2011, 20:05 ) *
Πρεπει να βαλουμε οτι ελευθερο τριποντο κυκλοφορει


Μας αφηνουνε αρκετα το σουτ, πρεπει οπωςδηποτε να μπουνε τα σουτ γιατι εχουν κλεισει σχετικα τη ρακετα....
lightday
τα μανταλάκια μου μέσα ρε μαικ
PARISINOS
Χασαμε ευκαιρια εκει στο τελος ....Αξιζαμε η διαφορα να ειναι καπου στους 7-8...Τελος παντων

Μαικ εισαι συγκινητικος , πραγματικα. Οτι και να γινει απειρο ρισπεκτ....
baskethood
Πρεπει να παρουμε πραγματα οπωσδηποτε απο τον Σατο και τον Νικολας,αν η μπαλα φυγει απ τα χερια του Διαμαντιδη και καταφαρει να παρει τις απαραιτητες ανασες εχουμε μεγαλη τυχη πιστευω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.