Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Denver Nuggets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
T.W.Is.M.
Denver Nuggets






Οι ωραίοι δεν πεθαίνουν στο Ντένβερ


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2015-2016): 33-49

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2015-2016):
Πόντοι: Gallinari 19.5
Ριμπάουντ: Faried 8.7
Ασίστ: Mudiay 5.5
Κλεψίματα: Harris 1.3
Κοψίματα: Nurkic 1.4
Ευστοχία %: Faried 55.8%
Χρόνος συμμετοχής: Gallinari 34.7’

Πιθανή 5άδα:
E. Mudiay G. Harris D. Gallinari K. Faried N.Jokic


Πάγκος:
PG: Murray, Nelson, Wolters
SG: Barton, Beasley
SF: Chandler, M.Miller, Hummel
PF: Arthur, Hernangomez
C: Nurkic, Stokes

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Jamal Murray(#7, πρώτος γύρος), Juan Hernangomez(#15, πρώτος γύρος), Malik Beasley(#19, πρώτος γύρος), Petr Cornelie(#53, δεύτερος γύρος-δεν υπέγραψε)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Nate Wolters(Besiktas), Robbie Hummel(Armani Milano), Jarnell Stokes(New Orleans, FA)
Έφυγαν: DJ Augustin(Orlando, FA), Joffrey Lauvergne(Oklahoma City, trade)

Παρουσίαση ομάδας
Οι Nuggets είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα που είδαμε στο περσινό πρωτάθλημα. Μια ομάδα που δεν μπορούσε να παλέψει μέχρι το τέλος για την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά έδειχνε ανταγωνιστική. Οι περσινοί Nuggets στερούνταν του μεγάλου σταρ, καθώς και του παίχτη που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τέτοιο. Η ίδια αδυναμία εντοπίζεται και φέτος και το χειρότερο για το Denver είναι ότι δε φαίνεται η προοπτική να αλλάξει αυτό άμεσα. Οι Nuggets ελπίζουν στη βελτίωση του Mudiay, που προορίζεται για ηγέτης αυτής της ομάδας και ο οποίος έδειξε στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν ικανοποιητική πρόοδο. Έχουν ένα ενδιαφέρον supporting cast με τους Gallinari, Faried, Barton, Jokic, Nurkic, Harris, ενώ επιστρέφει μετά την περσινή χαμένη σεζόν ο έμπειρος Wilson Chandler. Σε αυτούς πρόσθεσαν έναν πολύ καλό σκόρερ από το ντραφτ, τον Jamal Murray, που όμως πρέπει να βρει σε ποια θέση των γκαρντ θα καθιερωθεί. Έχει στοιχεία και των 2 θέσεων, έχει τα προσόντα να κάνει αξιόλογη καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά δεν είναι ούτε καθαρός PG, ούτε καθαρός SG. Ίσως αν ο Mudiay γίνει ο ηγέτης που περιμένουν οι Nuggets, ο Murray γίνει ο 3ος γκαρντ που θα έρχεται από τον πάγκο και θα τελειώνει τα παιχνίδια. Γενικώς οι Nuggets αναμένεται να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που όμως θα του λείπει κάτι για να φτάσει ψηλά.


Προπονητής
O Mike Malone κάθεται και φέτος στον πάγκο των Nuggets. Μετά την περσινή αναγνωριστική για εκείνον σεζόν στο Denver περιμένουν να δουν βελτίωση της ομάδας, τόσο σε ρεκόρ, όσο και στον αγωνιστικό χαρακτήρα. Οι Nuggets χρειάζονται την εξέλιξη κάποιου από τους νέους παίχτες τους σε σταρ και την καλύτερη δυνατή κατανομή ρόλων και αυτά είναι οι φετινοί στόχοι του Malone.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Τα πλέι οφ μοιάζουν μάλλον με όνειρο για τους Nuggets. Μια τόσο νέα ομάδα που ουσιαστικά ψάχνει τους ρόλους της δύσκολα θα έχει τη σταθερότητα επί 82 αγώνες, ώστε να φτάσει σε θετικό ρεκόρ και να προκριθεί στα δυτικά πλέι οφ. Παρόλα αυτά, αν έρθει ένα καλό ξεκίνημα, οι Nuggets μπορούν να μείνουν στο παιχνίδι για ένα σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Το ταβάνι τους λοιπόν θα μπορούσε να είναι η διεκδίκηση της 8ης θέσης, όμως πιο ρεαλιστικός στόχος θα πρέπει να είναι η βελτίωση του περσινού 33-49 και η εξέλιξη των νέων παιχτών που θα αποτελούν τον κορμό τους για τα επόμενα χρόνια. Ένα ρεκόρ κοντα στις 40 νίκες λοιπόν μέσα από τη δημιουργία ενός συνόλου με ξεκάθαρους ρόλους και το ξεπέταγμα ενός ακόμα παίχτη (πλην του Mudiay και του ήδη έτοιμου Gallinari) ως μελλοντικού σταρ ορίζει την επιτυχία για τους φετινούς Nuggets.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Nikola Jokic

Ας ξεκινήσουμε με νούμερα. Τη σεζόν 2015-16 ο Jokic είχε 10 ppg, 7 rpg, 2.4 apg και 54,1% ευστοχία παίζοντας 21,7’. Αν ανάγουμε αυτά τα νούμερα σε 36’ συμμετοχής, έχουμε 16,5 πόντους, 11,6 ριμπάουντ 3,9 ασίστ, 1,6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ευστοχία άνω του 50%. Στην ιστορία του ΝΒΑ 2 παίχτες είχαν καταφέρει να ξεπεράσουν όλες αυτές τις επιδόσεις. Τα ονόματά τους: Kareem Abdul-Jabbar και Charles Barkley! Όχι, ο Σέρβος σέντερ δε θα πλησιάσει καν αυτούς τους θρύλους του ΝΒΑ, αλλά η περσινή του rookie season άφησε πολλές υποσχέσεις. Οι Nuggets ψάχνουν έναν παίχτη που να μπορεί να ανέβει επίπεδο στο παιχνίδι του και ο Jokic μοιάζει να είναι αυτός με τις καλύτερες πιθανότητες γι’ αυτό. Ο Gallinari έχει φτάσει στο peak του, ο Faried μοιάζει να είδε το τρένο να περνάει από μπροστά του, ο Murray πρέπει πρώτα να βρει σε ποια θέση θα παίζει, ο Barton δείχνει ο ορισμός του 6ου παίχτη κι ο Nurkic πρέπει να βρει πρώτα τη φόρμα του μετά από πολύμηνη απουσία. Ο Jokic μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα και ενώ τα βλέμματα φέτος θα πέσουν στο Mudiay και στο πόσο θα προοδεύσει φέτος, ίσως αυτός να είναι ο παίχτης που πρέπει να παρακολουθήσουμε στο Denver και αυτός που θα κρίνει αν το υπάρχον ρόστερ μπορεί να έχει προσδοκίες για κάτι καλό. Είναι ένας ψηλός που μπορεί να προσφέρει σε αρκετούς τομείς, όπως φαίνεται από τα στατιστικά του και έχει την ικανότητα να παίξει στο low post δίνοντας ένα σημείο αναφοράς στην ομάδα του μέσα στη ρακέτα. Κερασάκι στην τούρτα η εμφάνισή του εναντίον της Team USA στους Ολυμπιακούς του Ρίο, όπου στο ματς των ομίλων είχε 25 πόντους και 6 ριμπάουντ με 11/15 σουτ εναντίον των Cousins και Jordan.



Θέλω να ρωτήσω τον...
Kenneth Faried
Τι απέγινε ο Mannimal, που θα γινόταν ένας από τους κορυφαίους PF του πρωταθλήματος;

Πρόβλεψη νικών: 31-51
Conference rank: 12
Division rank: 5

Teaser
SG3ptshooter
O Jamal Murray έχει πλέον ξεκινήσει την καριέρα του με 0/13 σουτ, στο ημίχρονο του τέταρτου παιχνιδιού του στο ΝΒΑ. Για Dunn θα τα λέμε συνέχεια πούμε αύριο. laugh.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 16/11 - Wilson Chandler

Τα νούμερα: 28 πόντοι με 11/22, 11 rebs, 5 ast, 1 stl, 1 blk, +8 στην πειστική εντός έδρας νίκη της ομάδας του Colorado απέναντι στους Suns. Λείπουν οι Harris και Barton, μέτρια σε ευστοχία βραδιά των Gallo και Mundialito, όχι και καλή η άμυνα Suns, μια χαρά ο Wilsonας.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Τίμιος Michiganeiro, τίμιο pick χαμηλά στον πρώτο γύρο, τίμια καριέρα σε NY και Denver, 31,1 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ!? Μάλλον γιατί είναι ο γνωστός ικανός μα ασταθής, πλήρης μα όχι πολυπράγμων, flashy μα όχι ξεχωριστά αποτελεσματικός Wilson Chandler. Ό,τι πρέπει για το παροντικό Denver. Θα χάσει κάποτε το ρόλο του τόσο απότομα όσο ο Salmons, δεν τον βλέπω για χασλιάρη τέταρτης δεκαετίας.. Μπράβο του -φωνή Θαναηλάκη στο Pro- πάντως που γύρισε ακμαίος μετά την περσινή χαμένη χρονιά.

Δε δήλωσε: "Απ' τη Νέα Υόρκη με στείλανε στα τσικό του South Park, 5 χρόνια το κλαίω, πάνε οι νύχτες πάνε όλα. Και για playoffs κανένα φως. Make Denver great again"
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 20/11 - Jamal Murray

Τα νούμερα: 18 πόντοι, 16 στην τελευταία περίοδο, πρώτος σκόρερ της ομάδας του μόλις με 6/8 σουτ, 2 rebs, 4 assists χωρίς λάθος και μια τάπα μόλις σε 23 λεπτά στο Utah - Denver.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Γεννημένος στο Kitchener του Ontario -all hail Gabriel Landeskog- o Jamal είναι άλλο ένα δείγμα της Καναδέζικης επέλασης προς σεβαστότερο status της χώρας στο μπασκετικό χάρτη. MVP με 30αρα στο Hoop Summit, one and done στο Kentucky με 20 πόντους μέσο όρο από 45+% fg, 40+% 3pt, σίγουρα θα αποτελούσε ένα απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα picks του περασμένου draft. Οι Nuggets τον επέλεξαν στο νούμερο εφτά και μακάρι να μπορέσει σύντομα να μας γλιτώσει απ' το ασταθές του Mundialito. Ξεκίνησε εντυπωσιακά άστοχα τη regular season σκόραροντας στο δέκατο όγδοο σουτ του και στο πέμπτο παιχνίδι του, ήδη όμως έχει 36,4% από μακριά στη σεζόν, είχε κι 6 λάθη με το Portland όμως όσο παιρνούν οι αγώνες θα βρίσκει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αγωνιστικές του συνήθειες και τάσεις και στις ΝΒΑ άμυνες. Περιμένουμε με ενδιαφέρον, ανήκει στο ΝΒΑ. Σίγουρα η παρουσία του στο Denver θα έχει τις αναποδιές της, έχει να βρεθεί απ' την πρώτη πεντάδα στη δεύτερη και απ' τα 29 λεπτά στα 12 τουλάχιστον δέκα φορές ο ψάρακας.

Δε δήλωσε, με το πάνω μισό του κρανιού του να ίπταται: "Aboot time eh?"
SG3ptshooter


Δε θέλω να τρομάξω τους φίλους του Emanuelου πάντως 2 τέτοια ματς κολλητά ο δικός σας δεν τα χει κάνει ούτε στο high school. tongue.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 12/12 - Nikola Jokic

Τα νούμερα: Ρεκόρ καριέρας 27 πόντοι με 10/12 δίποντα, 7/7 βολές, 11 rebounds, 4 assists, 1 block, +2 σε 26 κυρίως αδιάφορα λεπτά στην ήττα των Nuggets απ' το Dallas.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Μέγκα Βυζούρα, απ' τις μεγαλύτερες αυτής της Σέρβικης φουρνιάς. Έγινε draft το καλοκαίρι του 2014 και πέρασε τον Ατλαντικό ως MVP της Αδριατικής λίγκας το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς πολύ ενδιαφέρον για ντιβόσω και τέτοια. Καλή πρώτη χρονιά που τον έφερε στην all-rookie team, MVP στο εντός έδρας Προολυμπιακό tournoix στη Σερβία και ασημένιο στο Ρίο το περασμένο καλοκαίρι, οι προσδοκίες για φέτος ήταν πολύ μεγάλες. Ξεκίνησε με 23 πόντους απέναντι στο Portland αλλά το Νοέμβρη του μαλλον θέλει να τον ξεχάσει, όπως και όσοι τον επέλεξαν όσο ψηλά έφευγε στα fantasy drafts φέτος. Κι αν τον ανταλλάξατε στο χειρότερο σημείο του, μάλλον δε θέλετε να βλέπετε το Δεκέμβρη του πλέον, είχε μερικά ρηχά double doubles που αποτέλεσαν βελτίωση και μάλλον χτες κέρδισε πίσω κάμποση περισσότερη έκθεση, αν κρίνουμε απ' τις συνήθεις ανακατατάξεις στο rotation της ομάδας του Colorado. Μ' αρεσει, μάλλον έχει μπλέξει εκεί πέρα, είναι μόλις 21 και έχει σίγουρα θέση στη λίγκα. Πιο σταθερός θα είναι καπου/κάποτε, είτε αλλού είτε με πολύ διαφορετικό roster/depth_chart γύρω του.

Δε δήλωσε: "Φέρατε το Nurkic, φέρατε κι εμένα, κάντε ένα trade και για τα δικαιώματα του Zizic που είναι για φέτος ο master νεαρός ψηλός της Αδριατικής, αν βρεθεί και Σλοβένος θα μας ειδοποιήσουν."
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 15/12 - Gary Harris

Τα νούμερα: 18 πόντοι στην επιστροφή του απ' τον τραυματισμό που τον άφησε έξω για αρκετό διάστημα. Αμέσως γύρισε στη βασική πεντάδα και παρά το θεωρητικό περιορισμό του χρόνου συμμετοχής στα 28 λεπτά έπαιξε 32, περισσότερα απ' τους Nelson, Mudiay και Murray δηλαδή. tongue.gif Είχε 7/11 προσπάθειες με 3/4 τρίποντα, 4 αμυντικά rebounds, 6 assists χωρίς λάθος, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. +13 στη ενδο-divisional εντός έδρας νίκη των Nuggets απέναντι στο Portland.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Άλλος ένας παίκτης που μεγάλωσε στην Indiana, που είναι η "μπασκετική" πολιτεία των ΗΠΑ. Mε μητέρα πρώην παίκτρια. Άλλος ένας παίκτης που ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα με μεγάλες προσδοκίες και τις δικαίωσε σε καλό βαθμό, αφού στις δύο χρονιές του στο Michigan St. είχε σοβαρό ρόλο στον οποίο και ανταποκρίθηκε περίφημα, με το Freshman of the Year της Big Ten και 2/2 παρουσίες στις καλύτερες ομάδες της σεζόν για την περιφέρεια. Στο τελευταίο του παιχνίδι ως Spartan -μετά έφυγε ο ΔΓ; tongue.gif - ήταν η καλύτερη παρουσία της ομάδας στην ήττα απ' τους μετέπειτα πρωταθλητές Huskies του Ollie. Στο draft του 2014 τον επέλεξαν οι Bulls, όμως αμέσως βρέθηκε να είναι παίκτης του Denver, αφού οι Bulls πήραν τον πρώην NBAer πια Anthony Randolph και τον επίσης rookie τότε Dougie για να δώσουν τους άλλους φρεσκαδούρες το Nurk και το Harris. Έμοιαζε πολύ έτοιμος από το Summer League ακόμη και σημείωσε την υψηλότερη επίδοση στο σκοράρισμα ή ίσως και γενικότερα, για τη rookie χρονιά του, στο ντεμπούτο του, στην Indiana. Πέρυσι με τον ερχομό του Malone έγινε βασικός, έπαιξε μάλιστα και τα 76 παιχνίδια του ως βασικός και έκλεισε τη σεζόν με 32,1 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, με αξιοπρεπή παρουσία across the board και όντας ίσως ο σταθερότερος παίκτης στο roster, με το Gallo να χάνει 30 παιχνίδια κλασσικά. Φέτος η σεζόν ως τώρα πάει άσχημα για το Harris, αποχώρησε στο φιλικό απέναντι στους Raptors στο Calgary και έμεινε έξω για περισσότερο από ένα μήνα, έπαιξε 5 παιχνίδια για την κανονική περίοδο και έπαθε νέο, διαφορετικό τραυματισμό που τον άφησε έξω για άλλο τόσο περίπου, μέχρι δηλαδή την επιστροφή του χτες. Μας αρέσει, τον πιστεύουμε, αν μείνει υγιής και βρει ρυθμό θα ανακτήσει για περισσότερο του ενός αγώνα το ρόλο του στην αρχική πεντάδα. Το μέλλον δε γράφει stardom και δεν έχει κανείς ιδέα που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση στο Colorado, αλλά ο Harris θα κάνει μια πολύ καλή καριέρα, το έχει, τόσο απλά.

Δε δήλωσε: "Ι'm back" και μετά ξεκόλλησε το πόδι του σε τέσσερα σημεία. Δε μπορώ άλλους τραυματισμούς. mellow.gif
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 19/12 - Nikola Jokic, vol. II

Τα νούμερα: 27 πόντοι ξανά με 13/17 σουτ, ένα τρίποντο, 3+12 rebounds, 9/3 a/to, "άγγιξε το triple double" σε 38 λεπτά. Δεν κέρδισε βολές, δεν έκλεψε ούτε τάπωσε, έκλεισε στο +20 στη νίκη των Nuggets επί του Dallas με σκορ 117-107.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Τα είπαμε πρόσφατα αλλά πως να μην τον βάλεις ξανά.. Απ' τους παίκτες υποψήφιους για ξεχωριστή παρουσία φέτος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν ξεκίνησε φλεγόμενος τη χρονιά. Μετά το πρόσφατο career high των 27 είχε καλά ματς στα οποία όμως έπαιξε λίγο καθώς είχε προβλημα με τα fouls. Ο Malone του είπε πως "θα τον πλακώσει στο ξύλο" αν συνεχίσει να κάνει αχρείαστες παραβάσεις και ο Joker, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μάλλον φοβήθηκε. Οι Nuggets με την απαλεψιά που υπάρχει στις μικρομεσαίες ομάδες της Δύσης βρίσκονται μισό ματς εκτός της οχτάδας και χρειάζονται το Jokic πολλή ώρα στο παρκέ για να παραμένουν ανταγωνιστικοί, ιδίως σε δύσκολα ματσαρίσματα. Χτες βέβαια δεν ήταν έτσι τα πράγματα, παρότι φιλότιμο το Dallas δε μπορεί να έχει για 48 λεπτά αμυντικη σιγουριά με αυτό το roster, θα μπορούσα άνετα να είχα φτιάξει ένα Nikola Jokic and friends post που να εξυμνεί το νέο ρεκόρ πόντων του φίλου της στήλης Γκαρή Harris και να αναφέρει τυπικά την ταυτόχρονη σπάνια απουσία λαθών και χαμένων σουτ απ' τη γραμμή του Mundialito. Το κάνω και τώρα για να είμαστε σωστοί απέναντι στο jason και το lobby των ΑΕΚτζήδων. Το μέλλον του Σέρβου θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν είναι πια υλικό unexpectου αν δε στραβώσει κάτι.

Δήλωσε, ο Malone για Jokic: "He used to be a fat point guard growing up." Κι εμείς που πήραμε Nurk λίγη αγάπη;
RipCity
Αυτό δε θα είναι πλέον unexpected αλλά the new normal for years to come! Παικτούρα!
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 16/01 - Kenneth Faried

Τα νούμερα: 20 πόντοι με 10/11 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1+4 rebounds, 2 assists, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, +22 σε 30 λεπτά, στην επιστροφή του στη βασική πεντάδα αντί του Wilson Chandler.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά:
Παιδί του Jersey Shore, έπαιξε NCAA στο άσημο Morehead St. του Kentucky όπου όργωσε την Ohio Valley Conference με 2 MVPs και έσπασε το all-time ρεκόρ σε rebounds σε όλο το Div. I που κατείχε ο Tim Duncan. Παράλληλα σκόραρε διψήφιο μέσο όρο πόντων και στις 4 χρονιές, φτάνοντας με την ομάδα δύο φορές στο bracket, τη μία κέρδισε στο first four για να συντριβούν έπειτα απ' το #1 Louisville, για να γυρίσουν στη senior χρονιά του Kenneth στο #13 και να αποκλείσουν στον πρώτο γύρο το Louisville -εκδίκηση!- και να μείνουν έξω στο επόμενο ματς απ' το.. #12. Στο draft ως senior και undersized για ψηλός δε θα ήταν στα πρώτα picks όμως είχε το status να φύγει κάπου στο τέλος του πρώτου γύρου, τελικά οι Nuggets τον επέλεξαν στο 22. Άμεσα το Denver κατάλαβε πως έχει κάτι πολύ χρήσιμο στα χέρια του, ο ενθουσιασμός απ' τη μαχητικότητα και τον ενεργητικό τρόπο παιχνιδιού του γρήγορα τον έκαναν γνωστό ως "Manimal" και ο ακριβοπληρωμένος Nene πήρε το δρόμο για την πρωτεύουσα, με το Faried μάλιστα παρότι έπαιξε μόνο 46 ματς στη σεζόν και για λιγότερο από μισό ματς κατά μέσο όρο, να βρίσκεται τρίτος στην ψηφοφορία για RoY, πίσω μόνο απ' το νικητή Kyrie και το Φιρικί, πάνω από Klay, Leonard, Pizza_Guy κ.ά. Ο ρόλος του για τόσες σεζόν ακόμη έχει μείνει περίπου ο ίδιος, 20πολλά λεπτά και mobility για τη θέση, έχει έρθει το χρόνιο πρόβλημα με την πλάτη και η επέλαση των πρώην Γιουγκοσλάβων ψηλών όμως στο Colorado κι έτσι έρχονται κάποια DNP είτε CD είτε lower back, που έχουν ατονίσει τη φόρα που είχε μέχρι το 2014 περίπου -εξαιτίας και της θέσης στην Team USA- για σπουδαιότερη παρουσία ατομικά σε βάθος σεζόν. Το μέλλον είναι αβέβαιο για κάθε παίκτη στο roster των Nuggets πλην του Joker οπότε ένα trade με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα φέρει το Faried σε πιο σίγουρη θέση, να παίρνει τα στάνταρ όχι υπερβολικά πολλά λεπτά του και να κάνει τα δικά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν.

Ξέρετε πως: απ' την πολλή κατηγόρ-γ-ια για την έλλειψη size μάλλον πιστεύει πως είναι baby Naʼvi απ' την Pandora. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το μαλλί.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 06/02 - Will Barton

Τα νούμερα: Έπαιξε 37 λεπτά και ήταν βασικός εν τη απουσία του Gallo, έδωσε season high 31 πόντων με το εντυπωσιακό 12/18 fg και 5/7 3pt. Ακόμη είχε 8 rebounds -το 1 επιθετικό- 5 assists, 2 τάπες, 3 λάθη και όσο αγωνίστηκε το σκορ ήταν +15 για τους Nuggets, που κέρδισαν εύκολα τους Mavericks και σταμάτησαν το σερί του όχι ακριβώς διασωθέντα Yogi.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Φοίτησε στο Memphis ως ένα αρκετά ικανό prospect, είχε σημαντική άνοδο στη δεύτερη σεζόν του με 18 πόντους μέσο όρο. Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στη C-USA, δήλωσε συμμετοχή στο draft. Τον επέλεξαν οι Blazers αρκετά χαμηλά, στο 40, αλλά δύσκολα θα έσπαγε το δίδυμο Wes-Batum, δεν κατάφερε να κερδίσει ουσιαστικό ρόλο ούτε ήταν αποτελεσματικός όσο έπαιζε, ήταν ο Θεός του Απρίλη με ευθύνες go-to-guy, είχε δώσει 5 παιχνίδια με 15+ πόντους τον Απρίλη ως rookie και 23 στο τελευταίο ματς της sophomore χρονιάς του. Είχε γίνει παράδοξα fan favourite και είχε ακούσια βαφτίσει τον εαυτό του με το επικό nickname " The people's champion" για το κοινό που τον αποθέωνε. Οι μέρες του στο Portland ήταν μετρημένες όμως όσο δεν κέρδιζε σταθερό ρόλο, έγινε ανταλλαγή στο Denver για να πάρουν οι Blazers τo Λάλο και μάλλον βγήκαν χαμένοι, αφού χρωστάνε ένα pick πρώτου γύρου ακόμη στους Nuggets. O Barton μέσα στο χαμό από καλούς παίκτες μα όχι stars που υπάρχει στο φτερό του Denver παλεύει να μένει relevant, παίζει περισσότερο, σκοράρει καλύτερα, φέτος έχει ξεκινήσει 17 παιχνίδια με τις διάφορες απουσίες που υπήρχαν. Είναι ακόμα μόλις 26, στις κατάλληλες συνθήκες θα συνεχίσει να προσφέρει.

Δε δήλωσε: "Ready to lead the People of Denver. Jokic is a worthy sidekick to The Champion."
SteveNashidis


Nα πω ότι δεν μου γέμισε ποτέ το μάτι ;; Θα είναι αλήθεια. Εξαιρετικός και είναι και 2nd round pick. N.41

Mπροστά του είχαν επιλεχθεί ο Εμπίιντ στο #3, ο Νούρκιτς στο #16 που πήγε και αυτός στο Denver, McGary στο #21 από OKC και Capela στο #25 τα πιο αξιοσημείωτα pick ψηλών.
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 13/02 - Juancho Hernangomez

Τα νούμερα: Career high 27 πόντοι με 9/17 σουτ, 6/9 τρίποντα και 3/4 βολές, πρώτος scorer των Nuggets που έβαλαν 132 στην καθιερωμένη νίκη τους επί του GS ισοφαρίζοντας το ρεκόρ εύστοχων τριπόντων σε έναν αγώνα με 24. Ακόμα έδωσε ο Χοσελού 10 rebs, τα 3 επιθετικά, 2/1 a/to, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, +32. Σε 43 λεπτά.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Μικρός αδερφός του Willy, δεν τον κράτησε η Real έτσι άρχισε την επαγγελματική του καριέρα απ' την Estudiantes. Αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης της Ισπανικής λίγκας την περασμένη σεζόν, νωρίτερα είχε κατακτήσει τρία μετάλλια με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Οι Nuggets τον επέλεξαν αμέσως μετά τη λοταρία πέρυσι τον Ιούνη, ενδεικτικό των χαμηλών προσδοκιών γι' αυτή τη φουρνιά rookies. Το φτερό στο Denver το λες πυκνοκατοικημένο, χρειάστηκαν απουσίες για να δώσει ένα παιχνίδι σαν το χτεσινό και άμεσα δεν πρόκειται να κρατήσει το ρόλο. Θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις στο depth chart του franchise, στην προσπάθειά τους να περάσουν σε φάση διεκδίκησης ψηλότερων θέσεων στη Δύση, ο Juan μπορεί να ευνοηθεί, να παραμείνει θαμμένος ή να αλλάξει απόσταση απ' τον αδερφό του. Όπως και να χει είναι δύσκολος ο δρόμος του να καθιερωθεί, προσαρμόζει το παιχνίδι του και εμφανίσεις σαν τη χτεσινή τις χρειάζεται για να δείχνει τη βελτίωσή του.

Δε δήλωσε: "Είμαι ή δεν είμαι ο Πραγματικός Hernangomez;"
MaJesty23
Αρρωσταίνω με Jokic..Τρομερή επαφή με το καλάθι..Στα 3-4 μέτρα με πρόσωπο ,είναι ανίκητος,παίζει πλάτη και έχει τρομερο courtvision.Χωρις υπερβολή τα passing skills του είναι επιπέδου Sabonis.

Kαι όλα αυτά με ένα εφηβικό σώμα,χωρίς άλμα ...αλλά εάν ξέρεις μπάσκετ,δεν χρειάζεται τίποτα.

Γενικά από τότε που μπήκε στο rotation σαν βασικός,ανέβασε νούμερα σε όλα.Εχει κάνει 2 triple double.

Joker all the way! smiley.gif
SG3ptshooter


Υπερβολικά φρόνιμος 2B_MVP
SG3ptshooter
Unexpected Protagonist of the Night, 16/03 - Will Barton vol. II

Τα νούμερα: Ρεκόρ καριέρας 35 πόντοι σε 36 λεπτά, από 12/18 σουτ, 7/10 τρίποντα, 4/5 βολές, 2+3 rebs, 3/2 a/to, 1 κλέψιμο, +16 στη δυναμική εντός έδρας νίκη με 129 πόντους ενεργητικό κόντρα στη δεύτερη ομάδα του LA.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: The People's Champion strikes again, ή το πιο επίκαιρο Will the Thrill που δε μ' αρέσει όμως. Όσον αφορά το παρελθόν του είναι λίγα από μόνα τους και τα ξανάπαμε. Και το μέλλον του δε γράφει πουθενά ascension. Ας πούμε πέντε αηδίες για το παρόν. 1. Ας ευχαριστεί το φετινό συνδυασμό OffEff/Pace/Injuries που γίνεται να βρίσκει χώρο απ' τον πάγκο να ρίχνει τόσα 2. Είναι ντροπή να ρίχνει όμως διπλάσια απ' το Γκαρή 3. Είναι ικανός σε πολλά αλλά όχι σπεσιαλίστας σε κάτι, αυτό τον κάνει πάντα ταυτόχρονα χρήσιμο αλλά και αναλώσιμο σχεδόν για κάθε ομάδα της λίγκας. Ορίζεται ως swingman παλαιότερης κοπής. 4. Αναρωτιέμαι όμως αν δεν είχε πάντα τόσο ανταγωνισμό θα είχε κερδίσει πιο γρήγορα το σημερινό ή και μεγαλύτερο status; Θα μπορούσε να κουβαλήσει ομάδα σε κάτι σαν το φετινό ρεκόρ των Nuggets; Χλωμό αλλά είχε δείξει σεβαστή έφεση στο imstant scoring από πάντα. 5. Οι Warriors χάνουν κάθε χρόνο απ' το Denver, λέτε να δούμε κανά καλό ματς αν βρεθούν απέναντι ως 1 vs 8 seed;

Δε δήλωσε: "Turning it into a snake".
SG3ptshooter


"Το μεγαλείο σου δεν έχει τελειωμό και το μυαλό μου έχεις κάνει να κολλήσει.."

Είναι ο καλύτερος παίκτης στη λίγκα που το κοινό δεν ξέρει πόσο καλός είναι.
jasonick
Unexpected Protagonist of the Night, 11/04 - Malik Beasley

Τα νούμερα: 16 πόντοι με 6/12 σουτ, 2/7 τρίποντα και 2/2 βολές. Είχε career high στις παρακάτω κατηγορίες: ριμπάουντ (5 - 2 επιθετικά), ασσίστ (2), κλεψίματα (2) και 0 λάθη ενώ ήταν στο +18 στη νίκη των Nuggets επί των Mavs.

Η εικόνα:


Πριν/Μετά: Το #19 του φετινού draft ενώ προηγουμένως είχε μία πολύ καλή χρονιά στο Florida State. Η φετινή σεζόν τον έχει βρει μεταξύ D-League και του πάγκου των Nuggets με τις περισσότερες συμμετοχές του να είναι ολιγόλεπτες λόγω (και) της διεκδίκησης των playoffs από το Denver. Η τελευταία ήττα εξάντλησε όποιες πιθανότητες είχαν μείνει οπότε δεν υπήρχε λόγος για να μην δωθεί η ευκαιρία στον Malik για να δείξει τι μπορεί να κάνει σε μη garbage time. Έκανε τη ζημιά του κυρίως στο transition, είχε 1 ωραίο eurostep, επιτέθηκε σωστά και σε ένα closeout του Yogi, τριποντάρισε και 2 φορές, μια χαρά!
Τι επιφυλάσει το μέλλον για αυτόν; Έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος στο 1-2 και αργά ή γρήγορα το Denver πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις για να κρίνουμε. Πάντως έχει range, δεν θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια του, οπότε δίπλα στον Jokic και σε άσσο (όποιος και να είναι αυτός) μπορεί να παίξει. Υπάρχει πάντα το ερωτηματικό το πως μπορεί να αμυνθεί στο 2 λόγω size αλλά ντάξει αν πιάσει το potential του (όπως και ο Murray) με μία 5άδα Murray-Beasley-γουατεβερ-Gallo-Jokic τι την θες την άμυνα αν σκοράρεις 130 πόντους σε κάθε παιχνίδι; tongue.gif

Kroenke σε τηλεφωνική του συνομιλία: - Ναι σου λέω με Harris, Murray και Beasley είναι θέμα χρόνου να έχουμε το καλύτερο τρίο guard σε όλο το NBA. Άσε με όμως έχω τα θέματα μου με το FO, έχω βάλει κάτι πιτσιρίκια δεν την ξέρουν την δουλειά. Θα με καταστρέψουν, είδες τι μου κάναν με τον Nurkic. Τα άλλα νέα στα είπα; Καταφέραμε και ανανέωσαμε τον Wenger για άλλα 9 χρόνια, πανηγυρίζει όλο το Λονδίνο.

..

-Τι εννοείς αυτοί που πανηγυρίζουν δεν είναι οπαδοί της Άρσεναλ;
SG3ptshooter


O oρισμός του ωραίου ματς, ένα ακόμα για το rookie. Έχει προβάδισμα στο να γίνει το sidekick του Γκαρή νομίζω, αυτό το Μαλλί του Μπίζλι χτες δεν ξέρω γιατί να μας προέκυψε, εδώ παλεύω να γίνω Nuggets..
SG3ptshooter
Μετά και τα 90m/3yr στο Millsap πραγματικά έγινε ακόμα χειρότερο το Lyles + Lydon (ξερά PF, ο ένας απογοητεύει από πρόπερσι, ο άλλος οκ ακόμα μόνο στο SL δε βλεπόταν) για Mitchell. Όσο και να το βλέπω απ' τη σκοπιά του fan του asset που παραχώρησαν, αφού θα έβγαιναν στην αγορά για PF / θα τα χωναν στο Danilo δε στέκει ποτέ όμως. Φοβάμαι πως παρότι έχουν καλή πεντάδα, πολλούς ικανούς παίκτες γενικά και maxαραν επιθετικά, ακόμα δεν έχουν βρει που το πάνε, όσο ανεβαίνουν οι νεαροί τους θα κερδίζουν περισσότερα παιχνίδια αλλά δεν έχουν μοιραστεί οι ρόλοι πέρα απ' τη frontline αρκετά σταθερά. Το θέμα είναι ποιον έτοιμο περιφερειακό θα μπορούσες να φέρεις στο Colorado με ανταλλαγή κάποια απ' τα πολλαπλά assets που έχουν αρχίσει να ψιλοπερισσεύουν νομίζω και βέβαια πόσο θα σου βγει η κίνηση αυτή.. Αλλιώς θα χάνεις κόσμο στο τζάμπα, όπως δώσανε το Nurkic κι έχασαν το όγδοο seed..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.