Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
sacarame
Los Angeles Lakers




Ο Kobe και οι άλλοι




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 27-55
Leaders (2013-2014):



Πόντοι: N. Young 17.9
Ριμπάουντ: P. Gasol 9.7
Ασσίστ: K. Marshall 8.8



* Μετά το out for season του Nash, starter point guard θα είναι ο Lin.

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Lin(trade με Rockets), Boozer (amnestied από Bulls), Davis (FA), Ellington (FA), Price (FA)
Draft Picks: Randle (#7 draft pick), Clarkson (#46 draft pick)

Έφυγαν: Marshall (Bucks), Farmar (Clippers), Gasol (Bulls), Meeks (Pistons), Kaman( Blazers), Bazemore (Hawks), Brooks (Armani Milan), M. Harris (Turk Telecom), Williams (Heat)

Προπονητής:

Byron Scott

Δύο χρόνια Mike D’ Antoni στον πάγκο των Lakers ήταν αρκετά για να φέρουν την καταστροφή στους μεγάλους του LA. Ο D’ Antoni αποτελεί παρελθόν και πλέον ο Byron Scott αναλαμβάνει να οδηγήσει μια ομάδα στην οποία έχει περάσει και ως παίκτης. Πρόκειται για κόουτς που έχει επιδείξει έργο στη λίγκα, όμως φέτος αναμένεται να συναντήσει μεγάλες δυσκολίες για να καταφέρει να συμμαζέψει τους «λιμνανθρώπους.» Μένει να δούμε πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί και πως θα μοιράσει σωστά τους ρόλους για να έχει τόσο ένα ανταγωνιστικό ρόστερ όσο και τον Kobe ευχαριστημένο.

Σχόλιο:

Οι Lakers δεν είχαν τον Kobe στην σύνθεσή τους πέρσι, το υπόλοιπο ρόστερ έδειξε ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και οι Lakers έμειναν εκτός play- off μετά από πολλά χρόνια.Πρόκειται για την χειρότερη σεζόν στη μακρά ιστορία της συγκεκριμένης ομάδας. Φέτος προσπάθησαν να υπογράψουν κάποιο μεγάλο όνομα, όμως δεν κατάφεραν κάτι τέτοιο καθώς κανένας μεγάλος σταρ δεν είδε κάποιο potential που θα τον έπειθε να κατοικοεδρεύσει στο LA.. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τακτική και να πλαισιώσουν τον Kobe με κάποιους καλούς ρολίστες ώστε να γίνει ένα σύνολο που θα βοηθάει τον ηγέτη του.

Έτσι ήρθαν στο Los Angeles ο Lin και ο Boozer. Το φετινό τους lottery pick είναι ένα παιδί που έχει δείξει θετικά στοιχεία,μπορεί και πρέπει να προσεχθεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Καλώς ή κακώς πάντως, όλοι ξέρουμε ότι όλα θα περιστραφούν γύρω από τον Kobe. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιστρέφει πολύ δυνατός, και μάλιστα επιτέθηκε στα media επειδή τον τοποθέτησαν στο νούμερο 40 των φετινων rankings. Η preseason έδειξε πως ακόμα έχει την ικανότητα να σκοράρει όπως θέλει, όμως μένει να δούμε αν μπορεί να το κάνει σε βάθος μιας ολόκληρης regular. Επίσης είναι ένα ζήτημα κατά πόσο ο Kobe θα δεχτεί να παίξει στο peak των δυνατοτήτων του, βλέποντας πως το υπόλοιπο ρόστερ δεν είναι αντάξιό του και αντάξιο του ονείρου του να κυνηγήσει ένα ακόμα δαχτυλίδι πριν αποσυρθεί.

Οπότε σίγουρα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε προς το τέλος της σεζόν να δούμε του Lakers να τανκάρουν και πάλι με στόχο το draft του 2015.


Πρόβλεψη: 28-54
Conference rank: 13th
Division rank: 5th

geo82
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πρώτο παιχνίδι της σεζόν και τραυματίζεται ο Ραντλ. Πολύ άτυχη αυτή η ομάδα.
geo82
Ευτυχώς οι Lakers λυπήθηκαν τον Barkley και κέρδισαν το παιχνίδι!
lakersdynasty
Ευτυχώς που είναι και οι Σίξερς να νοιώθουμε και λίγο καλά με τους εαυτούς μας. Career low για τον Kobe με 1-14 και 9 πόντους απέναντι στους Σπέρς και οι Λεϊκερς στο 1-8.

http://scores.espn.go.com/nba/recap?gameId=400578423

Και ο Kobe λέει ότι ζηλεύει τη σταθερότητα των Σπέρς. (με Πόποβιτς-Ντάνκαν-Τζινόμπιλι-Πάρκερ). Βέβαια αν ζηλεύει τη σταθερότητα ομάδας του Σαν Αντόνιο θα έπρεπε να μελετήσει λίγο καλύτερα την ιστορία του ΛΑ πριν κάτσει για 18 χρόνια εκεί. tongue.gif

Είναι αυτό που λέμε τα θέλω όλα δικά μου thumbsup.gif

Συνεχίζουμε.
HLR CENATION
Τραγικοι οι Λεικερς στο ματς με τους Σπερς την παρασκευη.
Δεν γυριζαν καθολου τη μπαλα,κατι σουτ της πυρκαγιας επειχηρουσαν,η επιθεση τους στατικη.
Πολλα σουτ απ εξω-αστοχα φυσικα-απο τους Μποζερ,Χιλ,Σακρε...Δεν ειναι μπασκετ αυτο.
Ο Κομπι εχασε ολα τα σουτ που πηρε,δυστυχως μια μεγαλη ομαδα σε κριση.
phoenix_93
QUOTE(HLR CENATION @ Nov 16 2014, 13:06 ) *
Τραγικοι οι Λεικερς στο ματς με τους Σπερς την παρασκευη.
Δεν γυριζαν καθολου τη μπαλα,κατι σουτ της πυρκαγιας επειχηρουσαν,η επιθεση τους στατικη.
Πολλα σουτ απ εξω-αστοχα φυσικα-απο τους Μποζερ,Χιλ,Σακρε...Δεν ειναι μπασκετ αυτο.
Ο Κομπι εχασε ολα τα σουτ που πηρε,δυστυχως μια μεγαλη ομαδα σε κριση.


Συμφωνώ. Δεν είχα την χαρά να δω Φιλαδέλφεια μέχρι τώρα αλλά μαζί με Ντένβερ είναι οι χειρότερες ομάδες που έχω δει φέτος.
Σε όλο το παιχνίδι είχα την αίσθηση πως ο Μπράιαντ ήταν μέσα για να πιάσει κάποιο σύνολο πόντων και όχι για να κερδίσει το παιχνίδι. Ακόμα και αρκετά από τα φάουλ που κέρδισε(ειδικά εκείνο από τον Γκριν στην λήξη της περιόδου) ήταν δώρα. Βέβαια και η υπόλοιπη ομάδα είναι άθλια. Το δίδυμο Μπούζερ-Χιλλ πρέπει να είναι το χειρότερο και το πιο αντιαισθητικό δίδυμο ψηλών φέτος.
geo82
Το τραγικότερο σημείο της ομάδας είναι η άμυνα. Κυριολεκτικά, οι αντίπαλοι κάνουν ό,τι θέλουν. Όσον αφορά τον Κόμπι, ναι, μερικές φορές το παρατραβάει, αλλά δεν έχει και κάποιον να τον υποστηρίξει. Έχουν βέβαια και τους τραυματισμούς. Να δούμε τι θα γίνει όταν γυρίσει και ο Γιανγκ. Πάντως δε μου αρέσει καθόλου που δύο ιστορικές ομάδες όπως οι Lakers και οι Sixers βρίσκονται σε τέτοιο χάλι. Μου θυμίζει τη σεζόν 1996-97 όταν στο αντίστοιχο χάλι βρίσκονταν οι Celtics. Μου αρέσει η ανταγωνιστικότητα του ΝΒΑ, αλλά το να αφήνει να ξεφτιλίζονται οι ιστορικές του ομάδες, δεν ξέρω αν θα βγει σε καλό στο μέλλον.
lakersdynasty
Swaggy P. 2-0

thumbsup.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 20 2014, 06:47 ) *
Swaggy P. 2-0

thumbsup.gif



lakersdynasty
Που λέτε ο καλύτερος μας παίκτης εναντίον των Pelicans ήταν o...Boozer tongue.gif
Καλά ας σταματήσω τα αστεία. Ήταν ο Davis icon_workout.gif

43 εύστοχα σουτ με 28 ασίστ οι Pelicans. Αυτή είναι άμυνα!

Και με τον εως σήμερα MVP να τελειώνει με 11-15.

lakersdynasty
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 21 2014, 00:14 ) *


Και ξανά biggrin.gif

geo82
http://nba.sport24.gr/article/3196123/h-an...-tou-chris-paul

Άρθρο του ΝΒΑ Greece που αναφέρεται στη ματαιωθείσα ανταλλαγή του Chris Paul. Βλέποντας τα ανταλλάγματα που πήραν τελικά οι (τότε)Hornets από τους Clippers καταλαβαίνει κανείς την υποκρισία του του κομισάριου που μίλησε για "καθαρά μπασκετικούς λόγους". Αντιθέτως, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλησε να κάνει το χατίρι στους ιδιοκτήτες των μικρών αγορών και μάλιστα αυτός που ύψωσε το λάβαρο της διαμαρτυρίας ήταν ο καραγκιόζης ο Gilbert. Nαι, αυτός που έβριζε συνέχεια τον Lebron, που ανέβασε υβριστική επιστολή στο διαδίκτυο και όταν ο James αποφάσισε να γυρίσει το έπαιζε δήθεν μετανιωμένος και όλα καλά ο κωλοτούμπας. Τώρα που μάζεψε αυτός τους Big 3 βέβαια είναι όλα μια χαρά, οι Lakers τον ενοχλούσαν. Λες και έφταιγαν οι άλλοι που έφυγε από την ομάδα του ο Lebron το 2010.
lakersdynasty
Χθές ήταν μια απ'τις πολλές φορές που ξεκινώ να δω παιχνίδι μέχρι να περάσει η ώρα και να αρχίσει αυτό των Lakers και μέχρι να αρχίσει... icon_bored.gif tongue.gif

Ο Young αποβλήθηκε 10 λεπτά πριν λήξει και μετά απο 3-14 ο συνήθης ύποπτος σουτέρ για τους Lakers έχασε το σουτ στο τέλος thumbsup.gif

Απορώ πόσες φορές σουτάραμε φέτος με 48%. Απτην άλλη άμυνα ούτε με σφαίρες οπότε ευτυχώς που έλειπε ο Ντουράντ και έγινε ντέρμπι. Το Wesbrook χωρίς να τον πάμε στις βολές δε μπορούσαμε να τον σταματήσουμε.

Απτην άλλη ο Roberson έπαιξε καλύ άμυνα στον Kove σε όλο το παιχνίδι. Και το ESPN άρχισε να τα σούρνει στον Kobe με κάθε διαθέσιμο στατιστικό.

Επόμενη στάση Sacramento.

http://espn.go.com/nba/boxscore?id=400578684
lakersdynasty
Πάμε ρε παιχτούρες!

115-105 εναντίων των Warriors σε ένα παιχνίδι που πραγματικά κερδήθηκε απο της άμυνα.

Παίξαμε χωρίς τον Kobe και είχαμε ενέργεια σε όλο το παιχνίδι κυνηγώντας τους περιφερειακούς παντού και στέλνοντας τους σε δύσκολα σουτ απο μέση-κοντινή απόσταση. Πήραμε διαφορά 21 πόντων που έπεσε στους 8 αλλά την κρατήσαμε στο τέλος.

6 παίκτες με 9 εως 13 σούτ και θυμηθήκαμε ότι είμαστε ομάδα. 25 πόντοι απο λάθη αντιπάλων. 11 απο τα 19 λάθη των Warriors ήταν απο κλεψίματα.

41.gif

http://scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=400578718

9-19 και συνεχίζουμε.
geo82
Η αλήθεια είναι ότι σας μπήκαν τα πάντα!
lakersdynasty
QUOTE(geo82 @ Dec 24 2014, 14:54 ) *
Η αλήθεια είναι ότι σας μπήκαν τα πάντα!


Όταν είδα ότι δεν μέτρησαν στο τελικό σκορ το τρίποντο του Vlade Divac απο το κέντρο του γηπέδου για φιλανθρωπικούς σκοπούς απογοητεύτηκα. biggrin.gif

Ναι δεν είναι ζήτημα ότι βρήκαμε πολλές λύσεις επιθετικά, αλλά όντως το παιχνίδι το κερδίσαμε αρχίζοντας απ'την άμυνα. Εαν δεν το κάναμε έτσι κι αλλιώς δε θα κερδίζαμε.

bball.gif

-Πες την ρε στον Kobe
-Όχι δε θα του την πω

tongue.gif

http://espn.go.com/blog/los-angeles/lakers...cker-at-staples
geo82
Αυτό είναι το μόνο κακό του παιχνιδιού. Βγήκαν όλοι οι πικραμένοι να στάξουν χολή. Βέβαια, υπάρχουν και αρκετά μπουμπούκια στο nba greece που αν διαβάσεις τα σχόλιά τους, απορείς με το επίπεδο του Έλληνα φιλάθλου. Δε μπορώ να καταλάβω αυτή την εμπάθεια.
lakersdynasty
QUOTE(geo82 @ Dec 24 2014, 17:44 ) *
Αυτό είναι το μόνο κακό του παιχνιδιού. Βγήκαν όλοι οι πικραμένοι να στάξουν χολή. Βέβαια, υπάρχουν και αρκετά μπουμπούκια στο nba greece που αν διαβάσεις τα σχόλιά τους, απορείς με το επίπεδο του Έλληνα φιλάθλου. Δε μπορώ να καταλάβω αυτή την εμπάθεια.


Κοίτα τα στατιστικά λένε την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι είτε σε λένε Kobe Bryant είτε σε λένε Θρασύβουλο αν σουτάρεις 20+ φορές ανα παιχνίδι τότε αρκετές επιθέσεις θα περάσουν με τους άλλους να κοιτάνε και θα επηρεαστεί και η άμυνα σου.

Αν ξέρεις ότι θα έχεις τα σουτ σου και ότι αν πασάρεις τη μπάλα μπορεί να ξαναγυρίσει στα χέρια σου αν δουλέψεις για να δημιουργήσεις καλή γραμμή πάσας τότε αλλάζει η όλη διάθεση της ομάδας.

Και απ'τις δηλώσεις είναι φανερό το πόση διπλωματία πέφτει όταν συμπαίκτες και προπονητής μιλούν για το ενδεχόμενο η υπερχρησιμοποίηση του Kobe να μην κάνει καλό στην ομάδα. Γεγονός δηλαδή αλλά σχολιάζεται ως ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό απτο να είναι ο Kobe ο κύριος σουτέρ σου εαν τα σουτ είναι καλά και μέσα απτην επίθεση και εαν μπορεί αντίστοιχα να βοηθήσει και στην άμυνα. Μόνο που σωματικά δεν είναι ίδιος και αρκετές φορές διαλέγει πότε θα μαρκάρει και πότε απλά θα είναι στη περιοχή που γίνεται το σουτ. Και αν το κάνει αυτό ο Kobe θα το κάνουν και οι υπόλοιποι.

Και πέρσι είδαμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις απο μια κακή ομάδα που όμως βασιζόταν στο σύνολο χωρίς η μπάλα να κολλάει και ενώ προσπαθούσαν όλοι στην άμυνα.

Δεν είναι ζήτημα υποτίμησης του Kobe. Είναι ζήτημα αντίληψης. Υπάρχει ελεύθερο σουτ; Τι να το κάνεις το εκτός ισορροπίας με ένα αντίπαλο κρεμασμένο πάνω σου;

Όσο για τη δημοσιογραφία προσωπικά έπαθα τα-πηρο-κρανίωση tongue.gif με ένα άρθρο ενός προπονητή στο Contra.gr

Kobe...ο απαράδεκτος. Και άλλες αγαπημένες ιστορίες...
http://ldcyblog.blogspot.com/2014/12/kobe.html

Δεν είναι ότι έχουν άδικο όσοι κρίνουν, είναι απλά ότι ανάμεσα στα γεγονότα θα ρίξουν και ένα τόνο χολή.




geo82
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα : η χολή. Ούτε εγώ λέω ότι είναι τέλειος ο Κόμπι, ούτε ότι δεν το παρατραβάει κάποιες φορές. Προσωπικά, δεν περίμενα να βάζεις τριαντάρες ή σαραντάρες. Αυτό που περίμενα φέτος ήταν μια αντίστοιχη εκδοχή του Michael Jordan των Wizards. Και κάπως έτσι είναι. έχει τη μαγεία του παρελθόντος κάποιες φορές αλλά γενικώς το σώμα δεν ακολουθεί πάντα το μυαλό. Και η κούραση παίζει το δικό της ρόλο. Έχει παίξει 19 χρονιές σε μια ομάδα που συνήθως πρωταγωνιστούσε και έχει στα πόδια του πολλά playoff runs. Οι 7 παρουσίες σε τελικούς και μόνο φτάνουν για να δείξουν την ποσότητα των παιχνιδιών που έχει παίξει. Αθροιστικά βγάζουμε πάνω από 20 σεζόν. Ε, πόσο να αντέξεις. Το κακό με αυτόν, που ήταν και η βασική του διαφορά για μένα από τον MJ, είναι ότι εκβιάζει το παιχνίδι πολλές φορές και δεν το αφήνει να έρθει σ' αυτόν. Γι' αυτό και οι κακές επιλογές, που όντως πρέπει να περιορίσει τώρα στα γεράματα. Παλιά έβαζε κρεμασμένα σουτ, αλλά τότε είχε άλλα πόδια. Τώρα, τα αποτελέσματα είναι εις βάρος της ομάδας του.Παρόλα αυτά θεωρώ ότι αυτός και ο MJ ήταν οι μεγαλύτεροι "σκύλοι" του σύγχρονου ΝΒΑ. Τόσο πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα για τη νίκη δεν θυμάμαι να είχα ξαναδεί. ΑΛΛΑ, πρέπει να συμβιβαστεί με το χρόνο σε κάποια πράγματα.
Για να μην κουράζω, άλλο η καλοπροαίρετη κριτική και άλλο να περιμένω στη γωνία, για να βγάλω τα απωθημένα μου. Το να πιάνομαι από μια μέτρια σεζόν ή εμφάνιση ενός παίκτη και να υποβαθμίζω όλη την καριέρα του, για την οποία οι συναθλητές του λένε τα καλύτερα λόγια, αυτό δεν δείχνει μπασκετικό άνθρωπο αλλά άσχετο και κομπλεξικό.

Υ.Γ. Όσον αφορά τη στατιστική δεν διαφωνώ για τη χρησιμότητά της, αλλά θυμάμαι ότι κάποιος είχε πει ότι "είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα".
lakersdynasty
Δεν μπορώ να δηλώσω δυσαρεστημένος απο τα τελευταία παιχνίδια. Τα παλεύουμε, απλά δεν έχουμε το ταλέντο για να μείνουμε 48 λεπτά στο παιχνίδι.

Με τους Μπούλς στο 2ο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να αμυνθούμε με τίποτε, σήμερα δε μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι για να σώσουμε τη ζωή μας.

Τώρα θα μου πείτε τι κάθομαι και σχολιάζω. Ε ο καθένας με την κ^&%^&% του tongue.gif
lakersdynasty
Πολύ ωραίο το σημερινό παιχνίδι με το Μέμφις.

Χάσαμε μετά απο χαμένη βολή (1/2) του Ντεϊβις, βολές που έφεραν το παιχνίδι στους 3 πόντους και χαμένο σουτ απο τον Κόμπι αλλά δε χάθηκε εκέι το ματς.

Οι Γκρίζλις σκόραραν αρκετές φορές σε σετ επίθεση ακόμη και απέναντι σε καλή άμυνα, ενώ οι ψηλοί μας μπορεί να έκαναν καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίζοντας την αντίπαλη frontline αλλά με κόστος αφού νωρίς στη τρίτη περίοδο Hill+Davis βγήκαν με 4 φάουλ ενώ στο τέλος Boozer και Hill αποβλήθηκαν.

Οι Γκρίζλις τελείωσαν με +8 επιθετικά ριμπάουντ, σούταραν +4 σούτ και +10 βολές χάνοντας άλλες τόσες.

Οπότε ουσιαστικά κέρδισε η καλύτερη frontline.

Ενθουσιάστηκα , όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια με την ενέργεια μας στην άμυνα που έδωσε αρκετή ενέργεια στην επίθεση μας me 16 πόντους στον αιφνιδιασμό, 13 μετά απο λάθη αντιπάλων.

Η ομάδα παίζει καλά απλά δεν έχει το αναγκαίο ταλέντο-βάθος.

41.gif
geo82
Αν προσέχατε λίγο την άμυνα στον Ούντριχ, μπορεί να κερδίζατε. Ο Λιν στο τέλος κοιμήθηκε (μιλάω για τη φάση με το φάουλ). Ο Ed Davis παίζει να είναι η κλοπή της χρονιάς για σας. Καλό θα είναι να τον κρατήσετε και του χρόνου.
T.W.Is.M.
QUOTE(geo82 @ Jan 3 2015, 16:48 ) *
Αν προσέχατε λίγο την άμυνα στον Ούντριχ, μπορεί να κερδίζατε. Ο Λιν στο τέλος κοιμήθηκε (μιλάω για τη φάση με το φάουλ). Ο Ed Davis παίζει να είναι η κλοπή της χρονιάς για σας. Καλό θα είναι να τον κρατήσετε και του χρόνου.


Οντως ο Davis παιζει αρκετα καλα. Ουσιαστικα κανει το ξεπεταγμα που περιμεναν οι προηγουμενες ομαδες του.
Η φαση με το Lin στο τελος ειναι πραγματικα για γελια και για κλαματα. Ο Κομπι φωναζει "foul, foul", ο Lin δεν τον ακουει και αυτος τρεχει παρατωντας τον παιχτη του να κανει εκεινος το φαουλ. Α ρε Lin... ενα καλο παιχνιδι εκανες και τα χαλασες στο τελος.
lakersdynasty
Απογοήτευση οι Clippers. Δεν έκαναν καινούργιο ρεκόρ απέναντι μας. sport-smiley-017.gif

Απο τα πρώτα λεπτά ήταν φανερό ότι η άμυνα μας δεν ήταν σε θέση να σταματήσει τίποτα. Στο τέλος απλά συμμαζεύτηκε η διαφορά.
lakersdynasty
Ας συνοψίσουμε την παρούσα κατάσταση:

https://twitter.com/Tri_Offense/status/560140063292403713

ugly_tocktock.gif
SG3ptshooter
ΚΑΡΙΕΡ ΧΑΙ ΓΟΥΕΙΝ ΕΛΙΝΓΚΤΟΝ.



Nταξ πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η παιχτάρα, έμαθε και τα δίποντα. bball.gif
lakersdynasty
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 28 2015, 13:01 ) *
ΚΑΡΙΕΡ ΧΑΙ ΓΟΥΕΙΝ ΕΛΙΝΓΚΤΟΝ.



Nταξ πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η παιχτάρα, έμαθε και τα δίποντα. bball.gif


Που τα βρίσκετε biggrin.gif

SG3ptshooter
Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο "Δυναστείας" από πάνω, αλλά δεν ειρωνεύομαι καθόλου το μεγαλύτερο all-star snub της φετινής σεζόν, μετά και το ξάπλωμα των Βulls. Η πίστη στο Wayne θα πεθάνει, αν δε μπορεί να καρφώσει τη μέρα που θα κλείσει τα 50. Μέχρι τότε θα περιμένω το comeback. Κατά τ' αλλά παραμένει αδικημένη παιχτούρα που ίσως και να βρίσκει το δρόμο της. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, μέχρι το επόμενο ματς που θα κάνει κανά 2/11.. tongue.gif

Μα τι χάρη:
lakersdynasty
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 30 2015, 14:04 ) *
Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο "Δυναστείας" από πάνω, αλλά δεν ειρωνεύομαι καθόλου το μεγαλύτερο all-star snub της φετινής σεζόν, μετά και το ξάπλωμα των Βulls. Η πίστη στο Wayne θα πεθάνει, αν δε μπορεί να καρφώσει τη μέρα που θα κλείσει τα 50. Μέχρι τότε θα περιμένω το comeback. Κατά τ' αλλά παραμένει αδικημένη παιχτούρα που ίσως και να βρίσκει το δρόμο της. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, μέχρι το επόμενο ματς που θα κάνει κανά 2/11.. tongue.gif

Μα τι χάρη:


smiley.gif

Απολογούμαι για την ειρωνεία μου!

Τις φετινές νίκες λέω να τις βρω σε υψηλή ανάλυση και να τις κρατήσω ως συλλεκτικές 19.gif
lakersdynasty
Ενθουσιασμένος με τον Clarkson πραγματικά.

Κέρδισε το παιχνίδι με βολές στα 0.3" ενώ πήρε επιθετικό ριμπάουντ και δέχθηκε φάουλ.

Κάνει μεστά παιχνίδια τελευταία και μπορούμε να πούμε ότι βρήκαμε έναν πολύ καλό 2-way PG για το μέλλον.
kotzito


Άλλη μια νίκη από τα χέρια του μικρού. Σε μια από τις χειρότερες σεζόν της ομάδας, νομίζω ότι τουλάχιστον βρήκαν έναν βασικό pg για τα επόμενα χρόνια αν συνεχίσει έτσι. Ήδη τον τελευταίο μήνα έχει Μ.Ο. 15,8 πόντους - 5,2 ασίστ - 4,8 ριμπάουντ.

Γενικά του χρόνου θα παρουσιαστούν σίγουρα καλύτεροι (να μου πεις χειρότεροι από τώρα δύσκολα να παρουσιαστούν). Θα επιστρέψει ο Randle που αν δεν τον βάρυνε ο τραυματισμός θα βοηθήσει, μοιάζει αρκετά πιθανό να έχουν top-5 pick, γλιτώνουν 24Μ από τα συμβόλαια Nash - Lin και είναι μια μεγάλη αγορά. Θα μπορούσαν δηλαδή να πάρουν έναν καλό rookie και 2 free agents προκειμένου να στοχεύσουν σε 2 χρόνια την επιστροφή στα play-off.
Dwyane ''the flash'' Wade
Λεγεται πως ο ροντο μετα το νταλας οπου με τον καρλαιλ ποτε δεν ταιριαξαν τα χνωτα τους οδευει προς χολυγουντ
RipCity
και λέει θέλει και μαξ συμβόλαιο.

ε ρε πλάκα θα χει να κάνουν κανά τέτοιο αψυχολόγητο.
Dwyane ''the flash'' Wade
Προσωπικα δεν τον θεωρω καθολου κακη προσθηκα,το αντιθετο μαλιστα. Σιγουρα ομως οχι για max συμβολαιο.
phoenix_93
Νομίζω έχει ξεπεραστεί από την εξελιξη του NBA ο Ρόντο. Δεν είναι πιτσιρίκι, έχει προβληματικό χαρακτήρα και λογικά θα απογοητευτεί πολύ από τις προσφορές που θα έχει. Στο LA με την άνοδο του Clarkson δεν βλέπω που χωράει.
lakersdynasty
Είναι γνωστό ότι οι Lakers ψάχνουν για παίκτες "κράχτες" που θα φέρουν κόσμο στο γήπεδο. Και πολλές φορές αποκτώντας αυτούς φτιάχνουν ομάδες με κορυφαίες 5αδες αλλά χωρίς βάθος διότι σχεδόν ολα τα διαθέσιμα χρήματα πάνε σε αυτούς.

Ο Rondo όμως δύσκολα θα σου δώσει έστω το πρώτο στοιχείο.

Δεν είναι καλός σκόρερ η άμυνα του πλέον έχει πέσει και δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να του δοθεί προτεραιότητα και να περιοριστεί ο Clarkson.

Για παίκτη που θα παίξει του χρόνου μπροστά απο τον Clarkson, πρέπει να βρούμε κάποιον που να είναι συνολικά καλύτερος σε όσα κάνει ο Clarkson. που ουσιαστικά δεν έχει χτυπητές αδυναμίες.

Εαν όχι καλύτερα να μπει στα βαθιά απο του χρόνου και εαν το ροστερ γύρω του είναι κάπως πιο ποιοτικό θα ευνοηθεί και ο ίδιος απο την εμπειρία αλλά και η ομάδα γενικότερα.

Ο Rondo αν θα έρθει θα έρθει για τα TV ratings. Και για αυτό μπορεί να είναι καλός. Αγωνιστικά δε πιστεύω ούτε εγώ ότι θα μας ωφελήσει σε κάτι και έχουν ήδη προηγηθεί πολλά που το δείχνουν.

Για μένα θα είναι η επόμενη αψυχολόγητη κίνηση μετά την απόκτηση του Rodman. Δυο πάικτες, όχι στα prime τους που είναι εξαιρετικοί σε ένα τομέα αλλά η όλη προσθήκη τους αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Οι Kobe-Rondo μια χαρά θα ταιριάξουν βέβαια. και αυτός είναι ακόμη ενας λόγος που θα συζητηθεί αρκετά το όλο θέμα.

Για να δούμε τι θα δούμε...
akratacity
http://hoopshype.com/salaries/la_lakers.htm

αναλυτικα τα συμβολαια των lakers για την επομενη σεζον

εκτος απο τα 25 εκατομμυρια δεν εχουν καποιο αλλο βαρυ συμβολαιο (για τον χιλ υπαρχει οψιον της ομαδας)

με towns η okafor στο 5 και τον randle στο 4 (να αγωνιζονται με τα rookie συμβολαια τους) τον κομπε υγιη για ολη τη σεζον και μια-δυο καλες κινησεις απο την αγορα των FA οι lakers μπορουν να χτυπησουν ακομα και play-off τη νεα σεζον

το σημαντικο ειναι οτι εχουν μεγαλη ευελιξια κινησεων για το φετινο τους σχεδιασμο

geo82
Κάθισα και είδα σήμερα το παιχνίδι προετοιμασίας με το Toronto. Ήταν το πρώτο παιχνίδι των Lakers στην preseason που είδα ολόκληρο. Μερικές παρατηρήσεις:

- Η αμυντική λειτουργία της ομάδας φαίνεται βελτιωμένη αλλά απέχει ακόμη από την κορυφή της λίγκας. Έπαιξαν καλά κατά διαστήματα, αλλά δέχτηκαν και αρκετά εύκολα καλάθια.
- Ο Bryant αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό. Τον περίμενα χειρότερο είναι η αλήθεια, αλλά στέκεται σε αξιοπρεπές επίπεδο, αν λάβουμε υπόψη την ηλικία και το πρόσφατο βεβαρημένο παρελθόν. Παρουσιάζεται πιο ομαδικός από πέρσι, αν και έκανε 1-2 δύσκολα σουτ, αλλά η βασική του διαφορά για μένα είναι η μέχρι στιγμής στήριξη στους νεαρούς συμπαίχτες του. Έχει πει καλά λόγια για τους Randle και Russell, ενώ και στο γήπεδο φαίνεται να τους ενθαρρύνει.
- Αρχίζει να μου αρέσει πολύ ο Randle. Το παιδί έχει ταχύτητα, αρέσκεται στο να κατεβάζει και τη μπάλα αρκετές φορές και βγάζει ενέργεια στο γήπεδο. Αν μείνει υγιής και δουλέψει, θεωρώ πως οι Lakers έχουν βρει τον επόμενο στυλοβάτη τους.
SG3ptshooter

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.