Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. @ Κύπελλο Ελλάδας 2010/11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών έχει ως εξής:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Ελληνικού (19:00) ΑΕΚ-ΓΣ Περιστερίου (Σχινάς-Σώμος-Αφεντουλίδης (Σωτηριάδης)



QUOTE
Αύριο στο Ελληνικό με Περιστέρι
Αύριο στις 19.00 στο κλειστό του Ελληνικού θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου της ΑΕΚ με το Περιστέρι. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για μαθητές κάτω των 14 χρόνων.


aekbc.gr

QUOTE
21 | 09 | 2010 20:42
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Στον αέρα τα τρία δελτία της ΑΕΚ!


Πιθανότατα χωρίς τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Καστλ, Σάνον και Κοχαντάρεβιτς) θα αγωνιστεί η ΑΕΚ αύριο (7μ.μ.) απέναντι στο Περιστέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BASKETNET που προέρχονται από την ΕΟΚ! Η «Ένωση» μπορεί να περιμένει αύριο να εκδοθούν τα δελτία του Τερέλ Καστλ, του Έντι Σάνον και του Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, αλλά αυτό για να συμβεί θα πρέπει να ξεπεραστούν ουκ ολίγοι σκόπελοι που βρίσκονται στο διάβα των «κιτρινόμαυρων». Το πιο σημαντικό στοιχείο που θα απαιτηθεί αύριο είναι τα επικυρωμένα από τον ΕΣΑΚΕ συμβόλαια των τριών αθλητών που αποτελούν προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας. Μπορεί να υπέγραψαν μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης τα συμβόλαια τους, αλλά αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ δεν τα επικυρώνει, καθώς απαιτείται να έχει εξασφαλίσει η ΑΕΚ το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα! Από τη στιγμή που η ΕΕΑ δεν το έχει χορηγήσει η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) δεν επικυρώνει τα συμβόλαια, συνεπώς η ΕΟΚ αύριο αναμένεται να θέσει το επιχείρημα αυτό υπόψη των ανθρώπων της ΑΕΚ που θα περιμένουν να παραλάβουν τα δελτία, γεγονός που ενδεχομένως θα μπλοκάρει την έκδοση τους! Άλλωστε, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΟΚ επιβεβαίωνε σήμερα ότι για να εκδοθούν νέα δελτία σε παίκτες που έχουν αποκτηθεί από οποιαδήποτε ομάδα θα πρέπει να έχουν πρώτα επικυρωθεί τα συμβόλαια από τον ΕΣΑΚΕ! Διαφορετικά, δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην έκδοση δελτίων. Αυτό σημαίνει ότι οι Καστλ, Σάνον και Κοχαντάρεβιτς θα μάθουν αύριο το πρωί αν θα μπορούν να αγωνιστούν το απόγευμα με το Περιστέρι. Αντίθετα, ο Περικλής Δορκοφίκης που υπέγραψε το απόγευμα το νέο διετές συμβόλαιο του, το οποίο επίσης δεν θα επικυρωθεί από τον ΕΣΑΚΕ, καθώς δεν έχει η ομάδα λάβει ακόμη το πιστοποιητικό συμμετοχής (η επικύρωση θα γίνει αφού λάβει το «Ο.Κ.» από την ΕΕΑ) θα αγωνιστεί κανονικά. Ο αρχηγός της «Ένωσης» απέδειξε την έμπρακτη αγάπη του προς την ομάδα, δουλεύοντας όλο αυτό το διάστημα χωρίς συμβόλαιο, ενώ και τώρα θα παίξει χωρίς αυτό να έχει επικυρωθεί. Με τους υπόλοιπους παίκτες η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού μπορούν να αγωνιστούν με τα δελτία που έχουν από την περσινή σεζόν. Όμως, για τους Καστλ, Σάνον και Κοχαντάρεβιτς θα πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο…


basketnet.gr

QUOTE
Υπέγραψαν και παίζουν

21/09/2010 (20:45)

Τα νέα τους συμβόλαια υπέγραψαν χθες οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ με πρώτο τον αρχηγό της ομάδας Περικλή Δορκοφίκη και έτσι όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν κανονικά απόψε στον αγώνα Κυπέλλου με το Περιστέρι. Συμβόλαια υπέγραψαν και οι ξένοι αθλητές της ομάδας, αν και η δική τους συμμετοχή επίσημα τουλάχιστον θα αποφασισθεί απ' τον Μηνά Γκέκο. Γεγονός είναι όμως ότι δεν έχουν ακόμη δελτία αφού δεν έχουν φτάσει τα "letter of clearence" των Σάνον, Κοχαντάρεβιτς και Κασλ, κάτι που η ΑΕΚ ελπίζει να γίνει σήμερα.


basketblog.gr


Συνεπώς θα παίξουν οι Δορκοφικης, Νικολαϊδης, Καλλινικίδης - Τζολος, Αντωνάκης, Μαρίνος + Mack, Mels
Shannon, Cohadarevic, Castle δε βλέπω να παίζουνε.
ashton
QUOTE
Σε ομιχλώδες τοπίο πρεμιέρα στο Κύπελλο
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 19:20
Αρχίζει αύριο η αγωνιστική περίοδος για το Περιστέρι με το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (19:00), στο κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού. Όπως και πέρυσι (3η αγωνιστική) στο πρωτάθλημα, η αναμέτρηση βρίσκεται μέσα σε ομιχλώδες τοπίο. Τότε οι αλλοδαποί παίκτες της αντιπάλου μας απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής την τελευταία στιγμή. Για αύριο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι τα πάντα θα λειτουργήσουν στην εντέλεια, είτε λόγω δελτίων, είτε λόγω διαθεσιμότητας του γηπέδου.
Όπως και να χει, το Περιστέρι προσπαθεί να αφοσιωθεί στον αγώνα και… ό,τι ήθελε, προκύψει!
Βέβαια, ούτε από μας λείπουν τα προβλήματα: ο Δημήτρης Παπανικολάου (ίωση) είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί, ενώ και για τον νεοφερμένο Ερνεστ Σκοτ, γίνεται αγώνας δρόμου να παραληφθεί το «λετερ οφ κλίαρενς».


http://www.peristerigs.gr
kostasvc15
Θα το δειξει καποιο καναλι το παιχνιδι;Ξερετε τπτ;
ashton
Σιγά μην το δείξουνε..
Johnaros
Mε 2 κανονισμούς στο κύπελλο...

Ε ρε μεγαλεία...
wos_sport3.gif
blech.gif
nikefalin
QUOTE(Johnaros @ Sep 22 2010, 11:52 ) *


Και να ταν μόνον αυτό....δυστυχώς οι νέοι κανονισμοί που απαιτούν νέες διαγραμμίσεις + νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό ( για τα 24'') μας πέτυχαν...σε λάθος εποχή. Κρίση....κάποιοι δήμοι ( αφού τα περισσότερα γυμναστήρια στη χώρα είναι δημοτικά) δεν έχουν ...κασμάδες να σκάψουν τους λάκκους τους , κι αν με τη διαγράμμιση κουτσά στραβά κάτι γίνεται, ο νεός ηλεκτρονικός εξοπλισμός καθυστερεί. Η ΕΟΚ βέβαια έχει πετάξει τη σκούφια της " αλλάξτε τα " έχει πει εγκαίρως.

για αυτό και προέκυψε διοργάνωση 2...κανονισμών, αφού στις πρώτες φάσεις του κυπέλλου οι ομάδες έχουν περιορισμένες δυνατότητες ( εδώ στη Γ Εθνική δεν έχουν πάρει ακόμα σέντσι για τις περυσινές μετακινήσεις..) ...όσα γήπεδα ( δήμοι) έκαναν ...οκ, οι άλλοι τι να κάνομε στο τέλος τέλος...
ashton
για ενα δεκαλεπτο αντεξε η Α.Ε.Κ. που επαιξε χωρις τους νεοφερμενους. (Castle, Mack, Mels, Shannon δεν έπαιξαν δευτερολεπτο)
στο 10' το σκορ ηταν 20-15 και απο εκει και περα ο Κινγκ δεν ειχε προβλημα με Τζολο-Κοκκινοπουλο και φτάσαμε στο τελικο 57-87 (2η μεγαλυτερη ηττα μας στη διοργανωση μετα το 116-75 απο τον ΠΑΟΚ στο Αλεξανδρειο στον ημιτελικο του 1988/89 )

ειδα το πρωτο ημιχρονο, φωτο-ρεπορταζ αργοτερα.

Στα θετικά πως η ομάδα έπαιξε έστω κι έτσι, και πως ειχαμε χορηγο στο σορτσάκι .

κόσμος απλά δεν υπήρχε.. ένα 300ρι με το ζορι ειμασταν..

QUOTE
Το Περιστέρι διέλυσε την «ελληνική» ΑΕΚ
Online 20:42 22/9
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Η ταλαιπωρημένη από τα οικονομικά προβλήματα ΑΕΚ, χωρίς πιστοποιητικό και χωρίς Αμερικανούς, αν και τα δελτία τους βγήκαν κανονικά, άντεξε μόνο για κάτι περισσότερο από 12 λεπτά απέναντι στο Περιστέρι.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων συνέτριψε 87-57 την «Ενωση» στο κλειστό του Ελληνικού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου και συνεχίζει στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (25/9) εκτός έδρας τον Αρη.

Ο Μηνάς Γκέκος επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει τους Καστλ, Σάνον, Μακ και Μελς, που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής την τελευταία στιγμή, δεν είχε στη διάθεσή του τον Αντονι Γκράντι και από τους ξένους έβαλε στο παρκέ μόνο τον Κοχαντάρεβιτς.

Η «Ενωση», με τον ενθουσιασμό των Ελλήνων παικτών και την υποστήριξη των περίπου 300 οπαδών της, προηγήθηκε 20-15 στη λήξη της πρώτης περιόδου, βρέθηκε και στο 25-20, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε σερί 12-0 και τα πάντα «τελείωσαν».

Το Περιστέρι βρέθηκε στο +10 (37-27) στο ημίχρονο και στη συνέχεια η διαφορά μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Εφτασε μέχρι και τους 37 πόντους (78-41), για να καταλήξει στους 30, με το τελικό 87-57 για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, που είχε κορυφαίους τους Κινγκ με 26 πόντους και Σκοτ με 21 πόντους.

Για την ΑΕΚ, Νικολαϊδης (20 π.), Δορκοφίκης (14 π.) και Κοχαντάρεβιτς (11 π.) «οδήγησαν» το σκοράρισμα.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 27-37, 38-70, 57-87.

ΑΕΚ (Γκέκος): Νικολαΐδης 20, Τζόλος 7, Δορκοφίκης 14, Καλλινικίδης 5, Κοχαντάρεβιτς 11, Αντωνάκης, Κοκκινόπουλος, Τσαπρούνης.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 9, Κινγκ 26, Ψαρόπουλος 5, Παπανικολάου 2, Μαρούγκας 2, Αντ. Μάντζαρης 6, Σκοτ 21, Λίτσος 2, Πετρούλας 2, Σένσλεϊ 7, Λούμπι 2, Μότσνικ 3.


goalday.gr
ashton
Δηλώσεις :
QUOTE
Γκέκος: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Ο Μηνάς Γκέκος δεν αναφέρθηκε πολύ στην ήττα από το Περιστέρι, αλλά στο γεγονός ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης του. «Περνάμε πολλά προβλήματα, όχι μόνο ως μπάσκετ, αλλά κι ως χώρα. Πριν από το παιχνίδι είχαμε πει ότι στόχος μας ήταν να μην τραυματιστεί κανένας παίκτης. Αφού δεν τραυματίστηκε κανείς, είμαστε ευχαριστημένοι. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, είτε χάναμε με 1 είτε με 38 πόντους» υποστήριξε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε: «Πιο παλιά έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Παλιότερα ήρθε παίκτης από Εθνικές ομάδες, τον έβαλα μέσα, έπαθε ρήξη χιαστών κι έμεινε εκτός για έναν χρόνο».
Όσο για την συνέχεια, υπογράμμισε: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, να είστε σίγουροι. Αισιοδοξώ πως την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε άλλες δύο μεταγραφές, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Πεδουλάκης: «Βγάλαμε καλά συμπεράσματα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την πρώτη εικόνα ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης. «Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα όπως οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Είχαμε δώσει μόλις ένα φιλικό με τον Ηλυσιακό» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Περιστερίου που πρόσθεσε: «Στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό. Ήταν ένα καλό τεστ. Βγάλαμε καλά συμπεράσματα».


basketnet.gr
ashton
Mερικές φωτό










Τζολος με Γκέκο . φαινεται και ο χορηγος στο σορτσακι






Johnaros
Εντυπώσεις από τους πιτσιρικάδες;
ashton
ο Τζολος μου φανηκε περισσότερο έτοιμος για Α1 . Ο Αντωνάκης επηρεασμένος από το ματς του εφηβικου που έπαιξε χθες .
Κοκκινόπουλος - Τσαπρούνης δεν κάνουν για Α1 (ο 2ος θέλει κάνα 30ρι κιλά για να παίξει..)
McRae
τελικα με το τριποντο τι εγινε?Απο τα 6.75 μετρουσε?Αν ναι το Περιστερι πρεπει να εσπασε ρεκορ ευστοχων τριποντων με τη νεα αποσταση.
ashton
Nαι στα 6μ75 ηταν χθες τα τριποντα στο Ελληνικό .
(ψιλοφαινεται και στις φωτο που εβαλα η διαγραμμιση)

οσο για το ρεκορ.. με περιφερειακη αμυνα απο Τζολο/Κοκκινοπουλο και σκριν απο τον Τσαπρουνη δεν ήταν και δυσκολο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.