Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tyreke Evans
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
aegeansheed
'Reke Unguardable

Rooky of the Year?

Όχι ακόμα... Ο Tyreke Evans δε βιάζεται να αποδείξει ποιός είναι, όχι ακόμα. Ίσως επειδή είναι σίγουρος ότι το βραβείο, που είναι πολύ πιθανόν να πάρει, δεν έχει για τον ίδιο κάποια ιδιαίτερη αξία μπροστά στα όνειρά και τις φιλοδοξίες του, στο ξεκίνημα μιας καριέρας που δείχνει να είναι συναρπαστική...

Η δημιουργία:

O Tyreke Evans είδε το πρώτο φως στις 19 Σεπτεμβρίου 1989. Μεγάλωσε στην πολιτεία της Pennsylvania, στο Chester, λίγο έξω από τη Philadelphia. Από μικρή ηλικία κατάλαβε ότι διαθέτει το ταλέντο να παίξει, γι’ αυτό το λόγο έδωσε βάση στην προπόνηση και την καλή προετοιμασία. Το μυστικό της έως τώρα επιτυχίας του ήταν οι δυνατοί οικογενειακοί δεσμοί με τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του με τα οποία μεγάλωσε. Συγκεκριμένα ο αδελφός του Reggie αποφάσισε να αφιερώσει σημαντικό μέρος της ζωής του ώστε να κάνει ό, τι περνούσε από το χέρι του για να συνεισφέρει στην προσπάθεια του Evans, δημιουργώντας τη λεγόμενη «Team Tyreke». Μια ομάδα αποτελούμενη από τους αδελφούς του και ειδικούς γυμναστές (ορθοπεδικό, γυμναστή, μασέρ) με έναν κοινό στόχο: το στήσιμο ενός ιδανικού περιβάλλοντος που θα αποτελούσε το «φυσικό εργαστήριο» ενός rising star.
Team Tyreke video part I
Team Tyreke video part II

Από τα πρώτα του χρόνια στο γυμνάσιο (7th grade) ασχολήθηκε ενεργά με βάρη. Στη συνέχεια στην ομάδα προπόνησής του προστέθηκε ο γυμναστής Lamont Peterson (strengthen conditioning coach), ο οποίος ευθύνεται στο μερίδιο που του αναλογεί για τη μεγάλη βελτίωση των τεχνικών ικανοτήτων του Evans. Η πίστη του Peterson στο όνειρο του Tyreke, είναι ολοφάνερη σε συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς. Δεν κρύβει να δηλώσει τη σιγουριά του ότι όχι μόνο θα πάρει το βραβείο του ROY, αλλά θα φτάσει στο επίπεδο σταδιακά να συγκριθεί με παίκτες όπως ο Carmelo Anthony και ο LeBron James.
Lamont Peterson perspective

Ο Χαρακτήρας:

Όσοι τον έχουν γνωρίσει, μιλούν για τον low profile χαρακτήρα του. Ο ίδιος από τη φύση του είναι χαμηλών τόνων και δεν ντρέπεται να αποφεύγει να απαντά σε αποθεωτικές κριτικές και κολακευτικά σχόλια, ώστε να εμφανίζεται συγκεντρωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Γνωρίζει ότι η φήμη μπορεί να του φουσκώσει τα μυαλά και παραμένει προσγειωμένος.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στο training camp των Kings, o Paul Westphal δεν ήταν ακόμη σίγουρος σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιούσε, ώστε να προσφέρει το maximum για την ομάδα του, ως PG ή μήπως ως SG? Πριν ακόμα ο Kevin Martin τραυματιστεί, ως νυν star της ομάδας, είχε το coach-given δικαίωμα να προσαρμόζονται οι υπόλοιποι παίκτες γύρω από αυτόν. Το «2 spot» ήταν καπαρωμένο. Λόγω της συνύπαρξης του με τον Martin, ο Evans αποδέχθηκε να ξεκινάει στον άσσο. Ανταποκρίθηκε αμέσως. Όταν τον ρωτούσαν σε ποια θέση παίζει ή του αρέσει να παίζει, ο ίδιος απαντούσε ψύχραιμα και χωρίς πάθος «I’m a basketball player».
Tyreke Evans - I'm a basketball player

Tα πρώτα Παχνίδια:

Ξεκίνησε τη regular season κάνοντας αρκετά λάθη στα λεπτά που αγωνιζόταν, λόγω της προσαρμογής στη νέα του πραγματικότητα: νέα ομάδα, σε μια σχετικά ασυνήθιστη θέση σε ένα νέο και πιο δυνατό Πρωτάθλημα. Καταφέρνει να οδηγήσει τους Kings παρόλα αυτά, σε σημαντικές νίκες, παίρνοντας κρίσιμες αποφάσεις στο γήπεδο. Ήττα στη Νέα Ορλεάνη στις 30/10/09. Μετά το τέλος του αγώνα ο Chris Paul τον πλησιάζει και του εκμυστηρεύεται ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να αναδειχθεί σε Rooky of the Year.

Στις 7/11/09 οδηγεί τους Kings σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Jazz. Αναγκάζει να στρέψει τα βλέμματα του ΝΒΑ για πρώτη φορά τόσο έντονα πάνω του και τον αντίπαλό του σε αυτό το παιχνίδι, Deron Williams να παραδεχτεί «He’s a big guy, a strong guy. I was really impressed with him. I don’t watch much college basketball, so I was just going off what I head, but he can definitely play the game». Oι δύο κορυφαίοι point guards τον καλωσόρισαν με σεβασμό στο ΝΒΑ… Έχει ήδη αρχίσει να κινεί το ενδιαφέρον των Μέσων. Στη συνέχεια ακολουθούν απανωτές νίκες κόντρα σε GSW, OKC,HOU και οι Kings γίνονται η ευχάριστη έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών.

16 Δεκέμβρη 2009, οι Wizards αγωνίζονται στο Sacramento. Τελευταία επίθεση με τους Kings έναν πόντο μπροστά και η μπάλα στα χέρια του Arenas για το τελευταίο σουτ. «Τhe Rooky against the Veteran»: Αποφασίζει να πάει με μπάσιμο προς τα μέσα, ο Tyreke κλέβει τη μπάλα πάνω στην ντρίμπλα και κερδίζει το foul από τον κύριο «Agent 0», για να τελειώσει το παιχνίδι μόνος του.
Tyreke steals the win over Arenas, Wizards

Στο Bradley Center, η μάχη των top rookies ως τώρα κλέβει την παράσταση από τα παιχνίδια της βραδιάς. Ο Brandon Jennings με μία ασίστ στα τελευταία 10 δεπτερόλεπτα βρίσκει τον Ilyasova και αυτός δίνει προβάδισμα 1 πόντου στους Bucks. Timeout στα 5’’. Τη μπάλα επαναφέρει ο Evans στον Greene. Τη δέχεται αμέσως στην κορυφή και χωρίς να στο σκεφτεί προχωράει προς το καλάθι. Με ένα σταθερό hesitation βήμα προς τα δεξιά τραβάει τον Bogut στη μία πλευρά. Γρήγορο δεύτερο βήμα «τριπλούν» με το αριστερό και ο Αυστραλός εκτός ισορροπίας με το κέντρο βάρους του στον διάδρομο δεξιά. Είναι ήδη αργά, έχει πάρει το drive από τα αριστερά και αφήνει την ταχύτητα που έχει να τον οδηγήσει σε ένα ανάποδο layup με το δεξί χέρι με ταμπλώ! Το μπλα-μπλα για την περίφημη μάχη των δύο υποψήφιων ROY για το 2010, έχει πλέον ημερομηνία ορόσημο (19/12/09) για όποιον αμφισβητεί πλέον την πρωτοκαθεδρία του…
Tyreke secures ROY Award

Notes:

Στο παιχνίδι με το Dallas στις 20/11/2009 σπάει το Franchise Record για Rooky που κρατούσε ο Lionel Simmons για τους Kings από το 1990-91 με 5 συνεχόμενα βράδια πάνω από 20 πόντους. Στο επόμενο με το Memphis ανεβάζει και αφήνει το ρεκόρ στα 7 παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή (21/12/09) έχει εκτοξεύσει τους μέσους όρους του σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ σε 20, 5.1 και 5.1 αντίστοιχα. Αν καταφέρει να κρατήσει αυτά τα νούμερα ως τον Μάρτιο θα έχει πετύχει κάτι που ως Rookies μόνο οι Oscar Robertson, Michael Jordan, LeBron James από ΝΒΑ και ο Charlie Scott από ΑΒΑ έχουν καταφέρει στις πρώτες τους χρονιές.
Rooky Year Legends

More to come:

Η κίνηση-σήμα κατατεθέν με το drive, αφού έχει τον έχει ακολουθήσει ο αντίπαλος στο πρώτο βήμα μετά την ντρίμπλα κάνοντας κίνηση προς τη μία πλευρά, που συνεχίζεται με το ξαφνικό γρήγορο δεύτερο και το άλμα στον αέρα, έχοντάς αφήσει τον αμυντικό ουσιαστικά εκτός ισορροπίας και φάσης, και το σπάσιμο της μέσης για το τελείωμα κάτω από τη μπασκέτα με τα ταμπλώ. Έχει γίνει classic και συνάμα “unguardable” move.

Ο ίδιος δεν φοβήθηκε να πάρει το νούμερο «13», αν και χαραγμένο στη μνήμη των Arco fans, λόγω του αγαπημένου τους Doug Christie, μέλους της πιο θεαματικής ομάδας που είδε ο κόσμος του Μπάσκετ την τελευταία δεκαπενταετία. Η δύναμη να βλέπει πίσω στο ένδοξο παρελθόν χωρίς να τον πιάνει ζάλη, είναι η δύναμη και η ικανότητα του Tyreke Evans να οδηγήσει μια νέα ομάδα Kings που μπορεί να αγαπηθεί από τους φιλάθλους για τον ίδιο λόγο που λατρεύτηκε η μεγάλη ομάδα του Chris Webber: «The Love for the Game».

Όσο κι αν 25 παιχνίδια δεν είναι αρκετά για να προκρίνουν την πορεία και την κατάληξη ενός αθλητή, εντούτοις τα έμφυτα χαρακτηριστικά ταλέντου και ωριμότητας του Tyreke βάζουν ψηλά τον «πήχη της υστεροφημίας» σε επίπεδο που «άλτες» hall-of-famers του Game τόλμησαν να αγγίξουν…



Quotes so far (this is only the beginning):

There has not really been a time when this coaching staff hasn’t been amazed by this kid
Paul Westphal, Kings coach

"I thought I had him for a second but he has that kind of 1-2 step, the first step he went right and I thought I was there. Then he changed left and spun it off the backboard"
Andrew Bogut, Bucks center

I’m a big guard in this league, but going up against him I felt little tonight
Gilbert Arenas, Wizards guard

He reminds me of Dwyane (Wade)… He has a great deal of poise for someone so young. I think it is unique. It is becoming less unique, this hybrid position, the two/one. More guys seem to be coming into the league that have those type of skills. He does a great job of creating his own offense but also setting up guys.
Erik Spoelstra, Heat coach

He’s a good young player. He has the most complete game, as a rookie, in the league. When you talk about the best rookies, he has the most complete game. He can do it all. He’s a great player. They have a good pick in him.
Dwayne Wade, Heat guard

As he stretches the defense and learns to hit that outside shot even more, he's going to really become a double threat. Because right now he's almost un-guardable getting to the basket.
Brandon Roy, Blazers guard

koutsou10
απιστευτα στοιχεια aegeansheed που εγω τουλαχιστον δεν τα ηξερα πολλα απο αυτα...ευχαριστουμε... thumbsup.gif

παντως ως τωρα του αξιζει το ρουκι της χρονιας γιατι ειναι ηγετης σε ομαδα που περυσι ηταν στα αζητητα κ φετος παει αρκετα καλα.εκτος αυτου οντως εχει απιστευτο κορμι κ φαινεται πως ειναι καλα δουλεμενος σε αυτο...η θεση του ειναι σουτινγκ γκαρντ αλλα τα καταφερνει κ σαν ασος,για να δουμε τι του επιφυλασει το μελλον...
εγω παντως θα ηθελα να δω εναν καλο ασο διπλα του κ μαζι με τον κεβιν μαρτιν περιφερεια φωτια!!!
Andre_Iguodala
Ακομα και με υγιη Griffin εγω περιμενα να δωσει μαχη για το ROY.Μπορει να μην βαλει 55 ποντους αλλα εχει μια εκπληκτικη ανοδο στο παιχνιδι του.


Δεν ξερω τι θα γινει με την επιστροφη Martin αλλα αν ημουν GM των Kings θα ψαχνομουν για καποιο trade που θα εφερνε αυτο που λεει ο Koutsou...Ενα σοβαρο pg
Air and King
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον να δουμε αν θα τα καταφερει να περασει στην ιστορια μολις ως ο 4ος Ρουκι μετα απο τον "Βig O" τον MJ και τον LBJ με αριθμους 20+ποντους,5+ ασσιστ,5+ ριμπαουντ..........

Mου Θυμιζει λιγο τον Τζοε Τζονσον αλλα ακομα περισσοτερο τον παιχταρα και υποτιμημενο Γουολτερ Ντειβις οταν ηταν πιο νεος που επαιζε στο Νορθ Καρολαινα προς τα τελη της δεκαετιας του 70 και στα πρωτα του χρονια στους Σανς!


Εχει προδιαγραφες ο μικρος αλλα πιστευω οτι ο Γκριφιν αν δεν χτυπουσε θα κυριαρχουσε γρηγορα για Ρουκι με την ομαδα των Κλιπερς!
a bullet for your head
Προσωπικα θα κρατησω το σχολιο του Μπραντον Ροι..

“As he stretches the defense and learns to hit that outside shot even more, he's going to really become a double threat. Because right now he's almost un-guardable getting to the basket.”
Brandon Roy, Blazers guard

Ο Εβανς μου θυμιζει αρκετα τον Ροι...ιδιο περιπου υψος & σωματοδομη,με μπασκετικη ευφυια,που ειναι αρκετα αποτελεσματικος με τη μπαλα στα χερια,ειτε στο κομματι της δημιουργιας,ειτε της εκτελεσης.
Επισης μου τον θυμιζει παρα πολυ στα τελειωματα κοντα στο καλαθι..
Οταν θα βελτιωσει ακομη περισσοτερο το μακρινο του σουτ & το προσθεσει στο ηδη διευρυμενο ''οπλοστασιο'' του,τοτε θα ανεβει ενα ακομη επιπεδο..σ'αυτο των κορυφαιων της λιγκα..

Αν δεν κανω λαθος παντως,στη θεση του PG,αρχισε να καθιερωνεται-εξειδικευεται περσι στο πανεπιστημιο του Μεμφις,απ τον κοουτς Καλιπαρι.Σιγουρα ηταν ενα σχετικα τολμηρο εγχειρημα..
Ωστοσο ειμαι της αποψης,οτι εχοντας διπλα του εναν πιο δημιουργικο G(και καλο σουτερ),θα γινει ακομα καλυτερος & πιο λειτουργικος..(οπως πιο λειτουργικοι θα γινουν και οι Κινγκς..)..ακομα και αν θα πρεπει να θυσιαστει ο Μαρτιν..νομιζω οτι θα αξιζε το κοπο..

OnLy_PAS-AthEnS
Aφου πω οτι μιλαμε για εναν απο τους παιχτες που θα πλαισιωνουν το γκρουπ με τους κορυφαιους της λιγκας να πω οτι κατα τη γνωμη αν φτιαξει το σουτ του και το καθιερωσει ως βασικο του οπλο και ειδικα το τριποντο θα ειναι ενα κορυφαιο combo guard.Οι Κινγκς εχουν μελλον και με μια ανταλλαγη του Μαρτιν με καποιο καλο περιφερειακο θα ανεβαιναν επιπεδο.Ο Εβανς θα παει μπροστα ενω πσιτευω οτι θα κατακτησει και το ΡΟΥ φετος.Θα αφησει ιστορια γιατι εχει αυτο το κατι ως παιχτης.

Υ.Γ1)AEGEANSHEED ΘΕΙΚΟ το ποστ σου και ευχαριστω εγω προσωπικα που εμαθα αυτα τα πραγματα που μου φανηκαν πολυ ενδιαφεροντα.
Υ.Γ2)Τον εχω τον Εβανς στο 2Κ10 και εχει Μ.Ο 14,2 α.π!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 24 2009, 17:42 ) *
Ωστοσο ειμαι της αποψης,οτι εχοντας διπλα του εναν πιο δημιουργικο G(και καλο σουτερ),θα γινει ακομα καλυτερος & πιο λειτουργικος..(οπως πιο λειτουργικοι θα γινουν και οι Κινγκς..)..ακομα και αν θα πρεπει να θυσιαστει ο Μαρτιν..νομιζω οτι θα αξιζε το κοπο..

Αντε να ''ριξω'' & ενα σεναριο... rolleyes.gif
Αν οι Νετς παρουν τελικα τη 1η επιλογη στο ντραφτ του καλοκαιριου,το πιθανοτερο θα ειναι να επιλεχθει ο Ουωλ...
Οποτε ο Χαρις θα μπορουσε να παραχωρηθει...και για τους Κινγκς,θα ηταν μια σουπερ λυση(αν και το μακρινο του σουτ,δεν ειναι & το φορτε του..)..
Τα συμβολαια των Μαρτιν-Χαρις σχεδον ματσαρονται...αν και η αξια του Χαρις,ειναι μαλλον μεγαλυτερη..
Ωστοσο,μιας και οι Νετς ειναι σε διαδικασια ανοικοδομησης,αν οι Κινγκς εδιναν & τη 1η τους επιλογη στο ντραφτ(μαλλον λοτερι-πικ),αντι του Λι για π.χ.,τοτε θα υπηρχε μια σχετικη ισορροπια στα ''προσφερομενα πακετα''..και ισως να ηταν ετσι & οι 2 πλευρες ευχαριστημενες..
Και οι Κινγκς θα συγκροτουσαν μια πολυ καλη 4αδα στο μπακ-κορτ τους...(Χαρις,Εβανς,Ουντριχ,Λι)...
Giorgos#4
Κατα την γνωμη μου ο Μαρτιν ειναι αμετακινητος και δυσκολα θα φυγει...
aegeansheed
To χαμηλό ποσοστό του Evans στο μακρινό σουτ (3pt) 26.8% και το αντίστοιχο περσινό στο Memphis (27.4%) είναι σχετικά πρόσφατο απ' οσο εξηγεί ο ίδιος παρακάτω. Δηλώνει ότι όσο ήταν μαθητής στο American Christian high school, η μεγαλύτερη κριτική που δεχόταν ήταν ότι σουτάρει πολύ απ' έξω (δυστυχώς είναι άγνωστα τα ποσοστά...) και δεν διεισδύει αρκετά προς το καλάθι! Κάτι τέτοιο προφανώς άλλαξε προς το αντίθετο σήμερα!

p.s. Τραγική προφορά...Σχεδόν με δυσκολεύει όσο και ο Cassell!

a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Dec 24 2009, 20:39 ) *
To χαμηλό ποσοστό του Evans στο μακρινό σουτ (3pt) 26.8% και το αντίστοιχο περσινό στο Memphis (27.4%) είναι σχετικά πρόσφατο απ' οσο εξηγεί ο ίδιος παρακάτω. Δηλώνει ότι όσο ήταν μαθητής στο American Christian high school, η μεγαλύτερη κριτική που δεχόταν ήταν ότι σουτάρει πολύ απ' έξω (δυστυχώς είναι άγνωστα τα ποσοστά...) και δεν διεισδύει αρκετά προς το καλάθι! Κάτι τέτοιο προφανώς άλλαξε προς το αντίθετο σήμερα!

Οπως ανεφερα & παραπανω,θα πρεπει να ενταξει το μακρινο σουτ στο επιθετικο του οπλοστασιο.
Δεν ειναι μονο τα ποσοστα του χαμηλα..αλλα και οτι σουταρει μολις 2.1 τριποντα ανα αγωνα(με 0.6 να ειναι επιτυχημενα)..
Αν αυτο το κομματι το βελτιωσει αισθητα(δουλεψει πανω στη τεχνικη & μηχανικη του σουτ του),τοτε θα γινει απ τους παικτες που πολυ δυσκολα θα μαρκαρονται.
Δεν θα διαθετει δηλαδη μονο τη διπλη απειλη,οπως σχολιασε ο Ροι...αλλα θα μπορει να ειναι-γινει μια διαρκης απειλη.
aegeansheed
Είδε κανείς τον Kenyon Martin ohmy.gif ???

To τελευταίο κατόρθωμα του 'Reke εναντίον των Nuggets. 8 δεπτερόλεπτα και η μπάλα στα χέρια του:

polympoumpounas
QUOTE(aegeansheed @ Dec 24 2009, 20:39 ) *
p.s. Τραγική προφορά...Σχεδόν με δυσκολεύει όσο και ο Cassell!



smiley.gif smiley.gif
Το κερατο μου!Μα τι προφορα ειναι αυτη?Ολοκληρη την πρωτη σεζον του Wire την παρακολουθησα χωρις υποτιτλους και δεν ειχα προβλημα, εδω ουτε τα μισα δεν πιανω.Απο το 1.28 εως το 1.33 λεει κατι ή απλα σκουζει?Οποιος καταφερει και μου πει τι λεει σε αυτα τα πεντε δευτερολεπτα θα του φτιαξω αγαλμα

Υ.Γ.1 Φοβερο αφιερωμα aegeansheed!

Andre_Iguodala
Βασικα μιλαει υπερβολικα γρηγορα και στο κομματι που λες ειναι σαν να ψευδιζει.Λεει κατι για το draft class του αν καταλαβα καλα λεει οτι ειναι ενα πολυ καλο draft class.Γενικα η ολη συνεντευξη δεν πολυβγαζει νοημα δηλαδη καποια στιγμη τον ρωταει κατι για τον Jennings αν ειναι μαχη για Rookie of the Year και αν μιλησανε η κατι τετοιο και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι λεει.Αλλα δεν ειναι τοσο θεμα προφορας οσο θεμα του ποσο γρηγορα μιλαει
Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Jan 11 2010, 01:48 ) *
Είδε κανείς τον Kenyon Martin ohmy.gif ???

To τελευταίο κατόρθωμα του 'Reke εναντίον των Nuggets. 8 δεπτερόλεπτα και η μπάλα στα χέρια του:


Χαρες και πανυγηρια απο τον Μαλουφ!Εξαιρετικοι ιδιοκτητες και τα 2 αδερφια και φανατικοι οπαδοι....Με τους Λεικερς το 2002 στους Τελικους της Δυσης μονο μεσα στο γηπεδο δεν ειχαν μπει......

Οσο για τον μικρο Εβανς.........Ειναι μεχρι στιγμης μακραν ο Ρουκι της Χρονιας και δεν νομιζω να χασει τελικα το βραβειο καθως ναι μεν ο Τζενινγκς εβαλε τους 55 ποντους αλλα εχει πεσει,κανει αρκετα κακα παιχνιδια και εν τελει ενα ματς δεν λεει τιποτα μπροστα στην διαρκεια και το υψηλο επιπεδο που αγωνιζεται για Ρουκι ο Εβανς......Ακομα και ο Γκριφιν να μπει φουριοζος θα εχει χασει πανω-κατω 40 παιχνιδια οποτε και παλι δεν νομιζω ο Εβανς να χασει το ROY......

Mακαρι να κρατηθει στους 20+ποντους,5+ασσιστ,5+ριμπαουντ Μεσο Ορο και να μπει στα "Βooks" του ΝΒΑ διπλα σε "Big O",Τζορνταν και ΛεΜπρον.....Ειναι ευχαριστο να βλεπει κανεις νεους παιχτες να γραφουν Ιστορια!
aegeansheed
Άξιος και δίκαιος ο Reke!



p.s. Κοιτάξτε στο βάθος πώς κοιτάει το βραβείο ο Morrow!!!! Πολύ θα το ήθελε! mellow.gif
aegeansheed
To NBA έκανε ένα πρώτο top-10 με ωραίες φάσεις από το ρεπερτόριο του Tyreke έως τώρα

*Αγαπημένη φάση ο ίλιγγος που προσφέρει στον Arenas με τις διαδοχικές crossover

Tyreke's Top-10 plays in Rooky Season
Leon_cp3
Έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας από τους απόλυτους σούπερ σταρ του μαγικού κόσμου τα επόμενα χρόνια.Go Tyreke Go! smiley.gif
Air and King
To καταφερε λοιπον ο μικρος!
20+ποντοι,5+ασσιστ,5+ριμπαουντ...Και επισημα πλεον 4 ρουκι στην Ιστορια του ΝΒΑ που το εχουν καταφερει.Ρομπερτσον-Τζορνταν-ΛεΜπρον-Εβανς..

Του αξιζουν συγχαρητηρια Χ2 καθως του ασκηθηκε παρα πολυ μεγαλη πιεση στο να πετυχει αυτο το κατορθωμα απο τον Δεκεμβρη κιολας αν θυμαμαι καλα που ειχε πιασει αυτα τα νουμερα..

Θυμαμαι την ρουκι χρονια του ΛεΜπρον και δεν τον ειχαν πιεσει τοσο στο να το πετυχει..

Ενω την σεζον 84-85 που το ειχε πετυχει ο Τζορνταν σαφεστατα υπηρχε ακομα μικροτερο Hype στο να το πετυχει σαν ο 2ος μετα τον "Big O"...

Σιγουρα ο Εβανς αναμενεται να εχει λαμπρο μελλον και με σκληρη δουλεια εχει τα φοντα να κανει μεγαλη καριερα στο ΝΒΑ...

Ενδιαφερον θα εχει τι θα επιλεξουν στο ντραφτ οι Κινγς...Μια ομαδα που μην ξεχναμε απεκτησε πολλυς φιλους στις αρχες των 00ς και σαφως θα θελουν να δουν να χτιζεται μια ομαδα που σιγα σιγα θα ξανα-πρωταγωνιστησει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.