Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Phoenix Suns
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
SG3ptshooter
Phoenix Suns




Έδυσε. Aνατέλλει κάτι νέο; Aν θέλει το ΠΑΣΟΚ γράφω και τη νέα του προγραμματική.



Προηγούμενο Ρεκόρ (2011-12): 33-33
Leaders (2011-12):
Πόντοι: Gortat 15,4 - Dudley 12,7 - Nash 12,5
Ριμπάουντ: Gortat 10 - Frye 5,9 - Dudley 4,6
Ασσίστ: Nash 10,7 - Telfair 2,3 - Hill 2,2

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:G. DragicSG:DudleySF:Beasley
PF:ScolaC: Gortat


Πάγκος:
PG’s: Marshall, Telfair
SG’s: Brown, W. Johnson
SF’s: Tucker
PF’s: M. Morris, Diogu
C’s: J. O'Neal, Jones
(με το Frye εκτός για όλο το 2012-13)

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Goran Dragic (Houston Rockets - FA), P.J. Tucker (Brose Baskets), Wes Johnson (Minnesota Timberwolves - trade), Michael Beasley (Minnesota Timberwolves - FA), Luis Scola (Houston Rockets - claimed off waivers), Ike Diogu (Capitanes de Arecibo), Jermaine O' Neal (Boston Celtics - FA), Solomon Jones (New Orleans Hornets - FA)
Draft Picks: #13 Marshall (signed)

Έφυγαν: Josh Childress (amnestied - Brooklyn Nets), Ronnie Price (Portland Trailblazers - FA), Steve Nash (Los Angeles Lakers - sign n trade), Robin Lopez (New Orleans Hornets - sign n trade), Hakim Warrick (New Orleans Hornets - trade), Michael Redd (FA), Grant Hill (Los Angeles Clippers - FA)

Προπονητής:
Alvin Gentry
Η πέμπτη χρονιά του Alvin στην έρημο, μετά τις 2 πετυχημένες πρώτες και την αποχώρηση του Amare είχαμε μια πιο δύσκολη διετία γι' αυτόν στο τιμόνι. Οι Suns ήταν αξιόμαχοι αλλά έξω πλέον απ' την ελίτ και ο Gentry πλέον χωρίς και το Nash σίγουρα θα κάνει ότι μπορεί για να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, αλλά δεν ξέρω αν δεν καταφέρει το κάτι παραπάνω κατά πόσο θα τον βρει και η επόμενη χρονιά στην Arizona. Στην Arizona που ήταν ο πρώτος του ξεκάθαρα πετυχημένος προπονητικός σταθμός.

Σχόλιο:
Παρότι το Phoenix δε μοιάζει να συμπαθεί, όπως κι εγώ, τα περιβόητα rebuilding modes, το να αποχωρεί απ' το Phoenix ο Νash είναι δίχως αμφιβολία αλλαγή σελίδας για το franchise των Suns. Η γνωστική τακτική των Suns στην αποχώρηση σημαντικών παικτών για το roster είναι η προσέλκυση FA αξιώσεων και κάτι ανάλογο είδαμε και φέτος στις κινήσεις τους.

Στη θέση του playmaker επιστρέφει στο Phoenix o Goran Dragic. Λογικό ήταν παρότι άρεσε στο Phoenix να τον παραχωρήσουν όσο βρισκόταν πίσω απ' τον ίσκιο του Nash, λογικό μόλις βρήκε και το δρόμο του εκμεταλλευόμενος την απουσία του Lowry και έδειξε ικανός να σηκώσει το βάρος του να είσαι βασικός σε μια ομάδα ΝΒΑ να βρέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων το front office που τον πίστευε απ' το ξεκίνημα της περιπέτειάς του στο ΝΒΑ. Για να νιώθουν κάπως πιο ασφαλείς στην έρημο αποφάσισαν να ποντάρουν παράλληλα στον πιο ταλαντούχο πασέρ της φετινής draft class, τον Kendall Marshall του North Carolina, ενώ πίσω απ' αυτό το νεαρό δίδυμο θα χρησιμοποιείται κι ο περυσινός αναπληρωματικός του Nash, o Sebastian Telfair.

Στο φτερό (έγραψα aleros στην αρχή) τα πράγματα έχουν αλλάξεια αρκετά σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Ο Dudley αναμένει κανείς να συνεχίσει να είναι ο ένας βασικός με το νεοφερμένο απ' τη Minnesota Beasley δίπλα του. Ο Βeasley που μην ξεχνάμε πως ήταν το δεύτερο pick απ' το Miami στο draft του 2008 και η νέα αρχή στην έρημο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της καριέρας του ως τώρα. Από πέρυσι συνεχίζει στην Arizona ο Shannon Brown, στο mix προστέθηκε άλλο ένα ταλέντο που δεν είχε βρει το δρόμο του στους Λύκους, ο Wesley Johnson. Τελευταία λύση για τους Ήλιους απ' την άκρη του πάγκου θα είναι λογικά ο PJ Tucker, που τον θυμόμαστε απ' το πέρασμα του απ' την Ελλάδα και την Euroleague όσοι παρακολουθούμε και τα δώθε δρώμενα. Ένας παίκτης που δε μου κολλάει στο μυαλό μου καλά στη θέση 3 για τα δεδομένα του ΝΒΑ ομολογώ.

Με τον τηγανητό να χάνει όλη τη χρονία - το λιγότερο - απ' τη στιγμή που προέκυψε το καρδιολογικής φύσης πρόβλημά του υπάρχει αρκετός χώρος στο 4 τόσο για τον νεοφερμένο Scola, όσο και για τον προερχόμενο από σχετικά περιορισμένη χρονικά rookie season Markieff Morris. Ο Jermaine O' Neal όλοι έχουν επίγνωση πλέον των παροντικών του δυνατοτήτων, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο αναγκαίο είναι να ανταποκριθεί αντίστοιχα με πέρυσι στο ρόλο του βασικού 5αριου ο Gortat. Με το Nash να μην είναι παρών στο να του δημιουργεί αρκετά εύκολα τελειώματα και την προσθήκη τριών παικτών που μπορούν να κινηθούν στα περσινά του επίπεδα στο σύνολο πόντων ίσως να μην τα καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη επιθετική απειλή των Ήλιων φέτος ο Πολωνός, αλλά η βασική του αρμοδιότητα θα συνεχίσει να είναι το να δίνει αυτό το πολύ πειστικό inside presence με τις μονομαχίες και τα πολλά κερδισμένα rebounds, που ήταν η βασική αφορμή να βρει αυτό το συμβόλαιο και την ευκαιρία στο Phoenix ούτως ή άλλως.

All bets are off για το φετινό Phoenix. Το βέλτιστο δυνατό σενάριο είναι να βρουν σχετικά γρήγορα χημεία και να χτυπήσουν ως το τέλος μια θέση με μειονέκτημα έδρας στην postseason. Το να φορτώθηκαν κόσμο που δεν μπορεί να τους κρατήσει πολύ ψηλότερα απ' τον πάτο της περφέρειας το απευκταίο.

Πρόβλεψη: 38-44
Conference rank: 10th
Division rank: 3rd

giorgos14
θα εκτιμουσα ενα πμ με λινκ για το ματς biggrin.gif
SteveNashidis
Και όποιος βλέπει αυτό το ματς θα δει μια ομάδα γεμάτη έκρηξη , κίνηση , συνεργασίες και άμυνα!! Πολύ καλή δουλειά απο τον Αλβιν Τζέντρι που ταίριαξε Μπίσλευ , Ντραγκιτς και Σκόλα μαζί με τους ήδη Γκορτάτ και Ντάντλει !! Πάμε ρε Φοίνιξ !
giorgos14
QUOTE(Voyager @ Nov 5 2012, 00:29 ) *
Και όποιος βλέπει αυτό το ματς θα δει μια ομάδα γεμάτη έκρηξη , κίνηση , συνεργασίες και άμυνα!! Πολύ καλή δουλειά απο τον Αλβιν Τζέντρι που ταίριαξε Μπίσλευ , Ντραγκιτς και Σκόλα μαζί με τους ήδη Γκορτάτ και Ντάντλει !! Πάμε ρε Φοίνιξ !


και εναν στρατιωτη να προσπαθει να καρφωσει με τραμπολινο στο διαλλειμα για το δεκαλεπτο και να σκιζει το διχτακι..χαχα

παντως χωρις τεραστιο υλικο προσπαθουν να κανουν κατι καλο εκει στο Φοινιξ
Gravedigger
Τους ματιάσατε!Στο 2ο ημίχρονο είπαν να το ρίξουν έξω!
GK_23
QUOTE(Gravedigger @ Nov 5 2012, 04:58 ) *
Τους ματιάσατε!Στο 2ο ημίχρονο είπαν να το ρίξουν έξω!

Απίστευτη κατάρρευση για τους Σανς στο 2ο ημίχρονο...

Το επιμέρους σκορ της 3ης περιόδου ήταν 20-40 για το Ορλάντο icon_drunk.gif

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για προβλέψεις αλλά αν η χρονιά κυλήσει όπως τα 3 πρώτα παιχνίδια, τότε το Φοίνιξ δύσκολα θα κάνει κάτι καλό φέτος. Σε μια τέτοια περίπτωση, καλό είναι να αναθεωρήσει ο Τζέντρι κάποια πράγματα και να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Μάρσαλ και Μόρρις (κυρίως στον πρώτο), ούτως ώστε να υπάρξει έστω κάποιος αγωνιστικό κέρδος από μια "χαμένη" σεζόν. Ο Μάρσαλ αυτή τη στιγμή είναι πίσω και από τον Τέλφερ στο rotation.
SteveNashidis
QUOTE(GK_23 @ Nov 5 2012, 12:02 ) *
Απίστευτη κατάρρευση για τους Σανς στο 2ο ημίχρονο...

Το επιμέρους σκορ της 3ης περιόδου ήταν 20-40 για το Ορλάντο icon_drunk.gif

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για προβλέψεις αλλά αν η χρονιά κυλήσει όπως τα 3 πρώτα παιχνίδια, τότε το Φοίνιξ δύσκολα θα κάνει κάτι καλό φέτος. Σε μια τέτοια περίπτωση, καλό είναι να αναθεωρήσει ο Τζέντρι κάποια πράγματα και να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Μάρσαλ και Μόρρις (κυρίως στον πρώτο), ούτως ώστε να υπάρξει έστω κάποιος αγωνιστικό κέρδος από μια "χαμένη" σεζόν. Ο Μάρσαλ αυτή τη στιγμή είναι πίσω και από τον Τέλφερ στο rotation.


Άσε δεν βλέποταν η ομάδα στο 2ο ημιχρονο ! Τι έπαθαν στα αποδυτήρια ;; tongue.gif
Για μένα καλώς κάνει που δεν βάζει τον Μάρσαλ να παίξει γιατί στην preseason ήταν εκτός τόπου και χρόνου με πολλά λάθη , οπότε πρέπει να δουλέψει πολύ . Το rotation του Gentry πάντα ήταν μια δεκάδα παικτών που εναλλάσσονταν με διάφορα σχήματα ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα και σε αυτό το ροτατιον ο Μαρσαλ είναι στην 12η θέση οπότε χρόνο θα παίρνει όταν τα παιχνίδια δεν θα είναι κοντά στο σκορ προς το τέλος του αγώνα . Ο Μόρρις απο την άλλη πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει τώρα γιατί υπάρχει και η απουσία του Φραι . Αλλά με περισσότερο χρόνο πάλι αποδοτικός δεν είναι .


Edit : Κάτι παίχτηκε με το καινούργιο διχτάκι που έβαλαν στο καλάθι που έκαναν επίθεση οι Ματζικ δεν εξηγείτε αλλιώς ...ίσως μεγάλωσαν και τη διάμετρο της στεφάνης !!!!!!!!
morfi
Με τις απουσίες που θα έχουν οι Χιτ αν οι Σανς παίξουν κανονικό μπάσκετ μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Αλλά πέρα από μία μέτρια έως καλή πεντάδα, που ενδεχομένως σήμερα να είναι καλύτερη από αυτή του Μαιάμι, δεν μπορούν να πάρουν πολλά από αλλού. Αν είναι απών ο ΛεΜπρόν και οι αναπληρωματικοί των Χιτ δεν ανταποκριθούν σωστά στις απαιτήσεις ενός τέτοιου περίεργου παιχνιδιού, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ρευστό. Α, και οι Σανς πρέπει επιτέλους να κρατήσουν τους αντιπάλους τους κάτω από τους 100 πόντους...
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/2017347/gkri...raxwrisi-gortat

Γκρινιάζει ο Γκορτάτ αν και προσφάτως είχε δηλώσει ότι "μπορώ και χωρίς τον Νας " .. Μάλλον θα φύγει σύντομα απο την Αριζόνα και κάτι μου λέει ότι τα ανταλλάγματα που θα πάρουμε θα είναι πολύ κατώτερα ή κάποιο μελλοντικό ντραφτ στοχεύοντας πλέον για ένα καλό πλασάρισμα στο επόμενο Ντραφτ . Ξεκινά η περίοδος ανασύνταξης .... 39.gif 39.gif 39.gif
SteveNashidis
Η ομάδα κατέρρευσε στο 2ο ημίχρονο ! Οι κλίπερς κάνουν πάρτυ ! Εκεί που το φοίνιξ είχε πάντα ενέργεια από την second unit και συμμάζευε την κατάσταση , από ότι φαίνεται έχει χάσει και αυτό το όπλο του . Ο Τζέντρι τι κάνει ; Τον Γουέσλει Τζόνσον δεν του δίνει λεπτό να παίξει (παίζει σήμερα 8 λεπτά ενώ δεν έχει ακουμπήσει παρκέ εδώ και πόσα παιχνίδια ) , τον Μαρσαλ τον έστειλε d-league ( και ενώ ήταν 13η επιλογή στο ντραφτ ) και αλλάζει τη βασική του πεντάδα σε κάθε περίπου αγώνα . Εκεί που έδειχνε εμπιστοσύνη στον πάγκο ο Τζέντρι φέτος τα έχει μπερδέψει ! Για να μην μιλήσω για τον ιδιοκτήτη της ομάδας , τον Sarver που έχει κάνει τις μεγαλύτερες πατατιές ως ιδιοκτήτης στο ΝΒΑ , καταστρέφοντας την πιο θεαματική ομάδα του σύγχρονου μπάσκετ .


Τα λόγια ενός πικραμένου οπαδού των φοίνιξ . Πάμε για την 6η συνεχόμενη ήττα , κάτι που έχει να συμβεί απο το 2009 !

Δεν ξενερώνουμε ποτε (;;;) suns1-sm.gif
giorgos14
QUOTE(Voyager @ Dec 8 2012, 23:49 ) *
Η ομάδα κατέρρευσε στο 2ο ημίχρονο ! Οι κλίπερς κάνουν πάρτυ ! Εκεί που το φοίνιξ είχε πάντα ενέργεια από την second unit και συμμάζευε την κατάσταση , από ότι φαίνεται έχει χάσει και αυτό το όπλο του . Ο Τζέντρι τι κάνει ; Τον Γουέσλει Τζόνσον δεν του δίνει λεπτό να παίξει (παίζει σήμερα 8 λεπτά ενώ δεν έχει ακουμπήσει παρκέ εδώ και πόσα παιχνίδια ) , τον Μαρσαλ τον έστειλε d-league ( και ενώ ήταν 13η επιλογή στο ντραφτ ) και αλλάζει τη βασική του πεντάδα σε κάθε περίπου αγώνα . Εκεί που έδειχνε εμπιστοσύνη στον πάγκο ο Τζέντρι φέτος τα έχει μπερδέψει ! Για να μην μιλήσω για τον ιδιοκτήτη της ομάδας , τον Sarver που έχει κάνει τις μεγαλύτερες πατατιές ως ιδιοκτήτης στο ΝΒΑ , καταστρέφοντας την πιο θεαματική ομάδα του σύγχρονου μπάσκετ .


Τα λόγια ενός πικραμένου οπαδού των φοίνιξ . Πάμε για την 6η συνεχόμενη ήττα , κάτι που έχει να συμβεί απο το 2009 !

Δεν ξενερώνουμε ποτε (;;;) suns1-sm.gif


Ο καημενος ο Σκολα επαιξε 24 λεπτα!ειχε 8/11 σουτ,2/2 βολες,10 ριμπαουντ,1 ασσιστ,1 κλεψιμο,1 ταπα και 2 λαθη...και λεω εγω ο πικραμενος φαντασιομανατζαρεος του: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 24;;;;;
SteveNashidis
QUOTE(giorgos14 @ Dec 9 2012, 01:17 ) *
Ο καημενος ο Σκολα επαιξε 24 λεπτα!ειχε 8/11 σουτ,2/2 βολες,10 ριμπαουντ,1 ασσιστ,1 κλεψιμο,1 ταπα και 2 λαθη...και λεω εγω ο πικραμενος φαντασιομανατζαρεος του: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 24;;;;;


Αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς προς στιγμή παρά μόνο ο Τζέντρι . Τα ίδια προβλήματα έχει και ο Γκορτατ που έκανε δεύτερη σερί δηλώση που "καρφώνει" τον προπονητή του φοίνιξ για τις επιλογές του

Η ομάδα συνεχίζει την καθοδική της πορεία και απλά δεν μπορώ να την βλέπω προτελευταία στην Δύση sad.gif
SteveNashidis
http://valleyofthesuns.com/2013/01/08/rudy...t-phoenix-suns/

Μode κράξιμο οn (προσοχή)

O Rudy Gay είναι λέει το στόχαστρο των Σανς δίνοντας μάλιστα τον Dudley και οποιοδήποτε lottery pick . Εντάξει, εάν γίνει και αυτό ο κύριος που έχει την ομάδα έχει βάλει ως στόχο να την καταστρέψει. Πραγματικά πιο στόκο πρόεδρο δεν συνάντησε ομάδα του ΝΒΑ . Είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 17,8 και 19,3 $ των 2 τελευταίων χρόνων του συμβολαίου του παρά να οδηγήσει την ομάδα σε πλήρη ανασχεδιασμό μετά τις πατάτες και τις μ@λ@κίες που έκανε στο σχεδιασμό της ομάδας μετά την ήττα στους τελικούς της Δύσης το 2010.

Πρώτον ο Dudley αποδίδει πολύ καλά με αριθμούς που πλησιάζουν τον παίκτη του Μέμφις και είναι και φθηνότερος του ,ενώ δεύτερον δεν δίνεις τα lottery picks σου ούτε πληρώνεις τόσα πολλά για έναν παίκτη που δεν είναι και superstar.

Είναι να νευριάζει κανείς και να βρίζει παράλληλα . Προτελευταία ομάδα της Δύσης , που δεν παίζουμε ούτε άμυνα αλλά ούτε και επίθεση ο τύπος κοιτάει να φέρει παίκτες μόνο και μόνο να γεμίσει τις άδειες κερκίδες .
Πάρε τους 5-6 παίκτες που αξίζουν , δίωξε τους υπόλοιπους και ξεκίνα rebuilding . Μου επιλέγεις τον Μάρσαλ 13ο πικ και δεν έχει παίξει λεπτό , ενώ ομάδες καλύτερες από σένα σε χαμηλότερα πικς επέλεξαν παίκτες που όχι μόνο στέκονται στην ομάδα αλλά είναι και βασικοί . Παραδείγματα πολλά

John Henson #14 Milwa
Tyler Zeller #17 Clev
Andrew Nicholson #19 Orl
Evan Fournier #20 Den
Jared Sullinger #21 Bost
Fab Melo #22 Bost που αν και έφυγε Dleauge λόγω της πληρότητας των Σελτικς , οργιάζει !!
thalys
O Μέλο δεν είναι έτοιμος για ΝΒΑ. Έχω δει και αγώνες του στην DLeague. Τώρα τελευταία αρχίζει να βελτιώνεται. Και στη θέση του οι Σέλτικς μόνο πλήρεις δεν είναι. Εδώ υπέγραψαν τον Βαρνάρντο (από την DLeague κι αυτός) όταν τραυματίστηκε ο Γουίλκοξ για να έχουν ένα κορμί παραπάνω για δέκα μέρες, αντί να ανακαλέσουν τον Μέλο.

Ο Φουρνιέ δεν παίζει ούτε 10 λεπτά στους (πολύ γεμάτους στην περιφέρεια) Νάγκετς.

Για τους υπόλοιπους εντάξει, παρότι στις επιλογές στο ντραφτ πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι θέσεις που ψάχνει παίχτες η κάθε ομάδα. Από όλους αυτούς κανείς δεν είναι PG. Και ο Φουρνιέ δεν έχω καταλάβει αν είναι καθαρό 2 ή 2-3ρι. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει ούτε γκαρντ στη λίστα.

ΕΝΤΙΤ: Κάθισα και το έψαξα. Από τους γκαρντ του φετινού ντραφτ που επιλέχτηκαν μετά τον Μάρσαλ, οι μόνοι που παίζουν πάνω από δέκα λεπτά συστηματικά στις ομάδες τους είναι οι Will Barton και Doron Lamb.
SteveNashidis
QUOTE(thalys @ Jan 8 2013, 21:11 ) *
O Μέλο δεν είναι έτοιμος για ΝΒΑ. Έχω δει και αγώνες του στην DLeague. Τώρα τελευταία αρχίζει να βελτιώνεται. Και στη θέση του οι Σέλτικς μόνο πλήρεις δεν είναι. Εδώ υπέγραψαν τον Βαρνάρντο (από την DLeague κι αυτός) όταν τραυματίστηκε ο Γουίλκοξ για να έχουν ένα κορμί παραπάνω για δέκα μέρες, αντί να ανακαλέσουν τον Μέλο.

Ο Φουρνιέ δεν παίζει ούτε 10 λεπτά στους (πολύ γεμάτους στην περιφέρεια) Νάγκετς.

Για τους υπόλοιπους εντάξει, παρότι στις επιλογές στο ντραφτ πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι θέσεις που ψάχνει παίχτες η κάθε ομάδα. Από όλους αυτούς κανείς δεν είναι PG. Και ο Φουρνιέ δεν έχω καταλάβει αν είναι καθαρό 2 ή 2-3ρι. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει ούτε γκαρντ στη λίστα.

ΕΝΤΙΤ: Κάθισα και το έψαξα. Από τους γκαρντ του φετινού ντραφτ που επιλέχτηκαν μετά τον Μάρσαλ, οι μόνοι που παίζουν πάνω από δέκα λεπτά συστηματικά στις ομάδες τους είναι οι Will Barton και Doron Lamb.


O Marshall δεν πήρε ευκαιρία ούτε και όταν ο Ντράγκτις ήταν εκτός ! Οι Φοίνιξ έχουν μια πολύ κακή προιστορία στα ντραφτ πικ. Φουρνιέ και μέλο έδειξαν στοιχεία αρκετά καλά ! Ο Μάρσαλ μέχρι στιγμής δεν μπορει το παλικαρι ...δεν ....
thalys
Ο Μέλο δεν έχει καν παίξει στο ΝΒΑ ακόμα. Καλά στοιχεία έχει, αλλά για την ώρα, το πολύ μέχρι το γυμναστήριο να πάει.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από όσους γκαρντ επιλέχθηκαν μετά από αυτόν, 2 παίζουν πάνω από 10 λεπτά και από αυτούς μόνο ο Λαμπ μπορείς να πεις ότι έχει αξιόλογο χρόνο. Ο άλλος ίσα που περνάει τα 10 λεπτά. Αν το front office ήθελε γκαρντ δεν είναι ότι υπήρχε τόσο μεγάλο πλήθος καλύτερων παιχτών. Αν ήθελε PG δε(που δεν βλέπω γιατί να το ήθελε αυτό, αλλά έστω), δεν υπάρχει παίχτης που να παίζει πάνω από 10λεπτο μετά τον Μάρσαλ.

Αν πιστεύεις ότι ο Μάρσαλ δεν έχει τα προσόντα να παίξει μακροχρόνια ή ότι έπρεπε να επιλέξουν παίχτη ανεξάρτητα από θέση, είναι άλλο θέμα. Πάντως δεν παίζουν όλοι οι πρωτάρηδες άμεσα και υπάρχουν αρκετοί παίχτες υψηλού επιπέδου που άργησαν να ξεπεταχτούν. Στην D-League είχε καλά νούμερα σε ασσίστ(πρώτος στη λίγκα σε μο) και ριμπάουντ, αλλά φαίνεται να έχει πρόβλημα στο σουτ. Αυτό μόνο με δουλειά και υπομονή μπορεί να φτιάξει.
SteveNashidis
Gortat on the play: “Well first of all, I was looking for my car keys under the basket. I was trying to find my car keys because I lost them over there, so I was just looking for it. And Michael Beasley is going to get Krispy Kremes for the rest of the season for sure for me.

“It happens. The funny thing is that when [Kendrick] Perkins was standing under the basket he looked at me and I looked at him, and he said, ‘I know how it feels.’ He said, ‘Guards left you on the island, huh?’ And I said, ‘Yeah.’

“Listen, it happens. I am not going to deny that was probably the top three dunks of the year, right? I mean at least I am going to be out there. I mean, I am just going to try to be silly about it. I am not going to cry. It is just part of the game.

“When he took off off one foot, I didn’t even lift my hands up, I already knew what was going to happen. I just tried to get out of the picture, or at least smile. It was bad defense, and then bad rotation, bad help. You can’t do anything.”

jasonick
Αυτά τα καρφώματα μόνο εγώ πιστεύω ότι είναι υπερτιμημένα; Ούτε του Griffin στους Mozgov, Perkins μου άρεσε ούτε αυτό. Γενικά δεν τα θεωρώ καν καρφώματα από τη στιγμή που πετάνε την μπάλα στο καλάθι. Και στην τελική αν αυτά είναι υποψήφια για dunk of the year αυτά τι είναι;

Gravedigger
Ωραία η αντίδραση πάντως του Gortat. Δεν προσπάθησε ούτε να δικαιολογηθεί ούτε είπε κάτι αρνητικό. Χιουμοράκι ο Πολωνός.
SteveNashidis
http://valleyofthesuns.com/2013/01/18/alvi...ally-part-ways/

Πάει ο Gentry ! ! ! Λες και έφταιγε αυτός για την κατάντια ...
SteveNashidis
Γίνομαι γραφικός το ξέρω αλλά με αφορμή τις τελευταίες αποχωρήσεις απο το τεχνικό επιτελείο των Σανς και την διατήρηση στον πάγκο ενός άπειρου τελείως προπονητή του Lindsay Hunter διώχνοντας ουσιαστικά τους assistants Dan Majerle και Elston Turner ΚΑΠΟΙΟΣ πρεπει να τα γράψει και να τα πει !
Ευτυχώς βρέθηκε αυτό το άρθρο http://hoopspeak.com/2013/01/the-ongoing-d...-in-the-desert/ που εξηγεί ότι έχουμε ηλίθιους στα κέντρα αποφάσεων !

Trading Draft Picks

Μιλάμε για μεγάλους τυπάδες με έμπνευση . Έχουμε δώσει για μετρητά τα παρακατω πικς που εξελίχθηκαν στους εξής παίκτες : Luol Deng,
Nate Robinson,
Rajon Rondo
Serge Ibaka.
Και έχουμε κρατήσει τους παρακάτω παικταράδες

Αlando Tucker, DJ Strawberry, Robin Lopez, Earl Clark, Taylor Griffin, Gani Lawal, Dwayne Collins, Markieff Morris, Kendall Marshall.

Αφήνοντας χωρίς σχολιασμό ότι οι Αμαρε, Μαριον και Νας έφυγαν για το τίποτα!
geo82
Σπουδαία νίκη για τους Suns απέναντι στους σιχαμένους τους Spurs και μάλιστα εκτός έδρας.
SteveNashidis
QUOTE(geo82 @ Feb 28 2013, 16:01 ) *
Σπουδαία νίκη για τους Suns απέναντι στους σιχαμένους τους Spurs και μάλιστα εκτός έδρας.


smiley.gif smiley.gif smiley.gif Έτσι!! Κάτω η παράγκα του θείου Στερν.
Τα μωρά παίζουν καλά . 2 συνεχόμενες νικηφόρες παρατάσεις με καλό μπάσκετ από το Phoenix έχουμε καιρό να δούμε.
Μarshall,Wesley, Marcus +Markieef Morris μαζί με τον leader Dragic δείχνουν πολύ καλά στοιχεία .
Ο Ο'Νeal κατά κάποιο τρόπο αναγεννήθηκε ( τα έχουμε χιλιοπει αλλά το ιατρικό επιτελείο των σανς είναι το καλύτερο του ΝΒΑ)
. Ο Βeasly δεν είναι ούτε για το D-league και οι Scola,Gortat,Τucker,Dudley ξεκινάν ως βασικοί αλλά τα "μωρά" συνεχίζουν και τελειώνουν τα ματς , βγάζοντας πολύ ενέργεια.
Ελπίζω να μην χαθεί αυτή η ενέργεια και η χημεία της 2ης πεντάδας και υπογράφοντας το καλοκαίρι ποιοτικότερους παίκτες μαζί με τα αρκετά draft pick που έχουμε να φτιάξουμε μια ομάδα για playoff. !

Nίκη και με Hawks λοιπόν ...87-92 !!! smiley.gif
benchwarmer


Να το το πουλεν icon_headbang.gif
SteveNashidis
QUOTE(benchwarmer @ Mar 10 2013, 10:06 ) *


Να το το πουλεν icon_headbang.gif



Άντε να δειξει τι αξίζει μπας και φτιάξουμε ομάδα του χρόνου . ! smile.gif
jasonick
Κώστα on fireeeeee!
13-16 χάνουν οι Nuggets με τον Κώστα να έχει.. 13 πόντους. Πάμε για καινούριο career high. biggrin.gif
morfi
QUOTE(espn.com)
Hamed Haddadi scored a career-high 13 for Phoenix.

Γίνομαι κακός, το ξέρω... cool.gif
SteveNashidis
Η παρακμή της Δύσης . . .Phoenix Suns (Part 1 )

Τα φετινά playoff και ιδιαίτερα των ομάδων που απαρτίζουν την Δύση θα είναι φτωχά σε σχέση με πέρσι. Αυτό γιατί μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 1990-2000 οι Μavericks θα απουσιάσουν κατά πάσα πιθανότητα από τα playoff ακολουθώντας την φθίνουσα πορεία και των υπόλοιπων ομάδων που μεσουρανούσαν την προηγούμενη δεκαετία . Τους Kings και τους Suns .
( η συνέχεια στο Is_the_triangle_offense )
SteveNashidis
http://www.nba.com/suns/center-pieces-hadd...sons-experience


Τουλάχιστον για τη νέα χρονιά θα έχουμε έναν θαυμάσιο σέντερ ο οποίος δουλεύει σκληρά....
Το όνομα του Hamed Haddadi !!!

QUOTE
“I think a lot of people underestimated how effective Haddadi could be,” Coach Hunter said. “I’m glad we’re benefiting from it. As he’s getting more and more comfortable it’s been good to see.”


Σήκω φύγε τώρα. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!! strike.gif angry_002.gif angry_red.gif

P.S.

Ευτυχώς υπάρχει ο Dragic
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/2272410/epis...suns-o-hornacek

Πήραμε Hornacek . Ουτε θετικά ούτε αρνητικά σχόλια δεν μου προκάλεσε αυτή η είδηση. Θα κριθεί αυτο το καλοκαίρι με τις κινήσεις που θα κάνει στο Ντραφτ αλλά στους F.A καθώς ατού για ανταλλαγές δεν έχουμε.

Όμως η κατάσταση είναι πρόχειρη και φαντάζομαι θα πάμε για τανκάρισμα για ακόμα 1 χρονιά .
Αν δεν γίνουν σοβαρές κινήσεις τόσο σε παίκτες όσο και σε διοικητικό και τεχνικό επιτελείο η δυναστεία των Suns θα παραμένει μια γλυκιά ανάμνηση που θα λέμε στα εγγόνια μας .... torture.gif
Das Kapital
Συμπαθητικές αλλαγές





Εδώ δείτε και τις υπόλοιπες αλλαγές στα λογότυπα

http://www.sportslogos.net/logos/list_by_t...8/Phoenix_Suns/

Περιμένουμε να δούμε jerseys!
SteveNashidis
QUOTE(Das Kapital @ Jun 28 2013, 01:22 ) *
Συμπαθητικές αλλαγές





Εδώ δείτε και τις υπόλοιπες αλλαγές στα λογότυπα

http://www.sportslogos.net/logos/list_by_t...8/Phoenix_Suns/

Περιμένουμε να δούμε jerseys!


bball.gif Ωραία τα σήματα , τα οποία ακολουθούν το μοτίβο από τις αλλαγές στο παρκέ του γηπέδου.
bball.gif Ανακοινώθηκε το ροστερ του Summer League :

Archie Goodwin,( the 29th pick in the 2013 draft)
Alex Oriakhi ( the 57th pick in the 2013)
Kendall Marshall (the 13pick of 2012)
Markieff and Marcus Morris. ( the 13th & 14th of 2011)
Diante Garrett ( Second-year point guard )
P.J. Tucker (και ο γνωστός μας )

bball.gif Επίσης θα είναι οι :

Arinze Onuaku ( Former Syracuse center)
Chris Babb ( former Iowa State guard )
Thomas Abercrombie ( former Washington State forward)
Dionte Christmas ( former Temple guard ) ο επίσης γνωστός μας
Jake Cohen ( former Davidson forward )

bball.gif Ο Len (#5) είναι τραυματίας γιαυτό δεν κατεβαίνει !

bball.gif Όλο το επιτελείο του νέου προπονητή Hornacek που θα δώσει ίσως σημασία στην ανάδειξη των ταλέντων των νέων παικτών που έχει η ομάδα


bball.gif Από Valley of the Suns

bball.gif P.S. Και σε λίγο καιρό θα έχω ετοιμάσει αναλυτικό άρθρο για όλα τα draft pick των Suns την τελευταία δεκαετία καθώς όπως φαίνεται στο draft του 2013 αφήσαμε πίσω μια κατάρα συνεχόμενων άστοχων επιλογών !!!
SteveNashidis
QUOTE(Voyager @ Jul 8 2013, 23:41 ) *
bball.gif P.S. Και σε λίγο καιρό θα έχω ετοιμάσει αναλυτικό άρθρο για όλα τα draft pick των Suns την τελευταία δεκαετία καθώς όπως φαίνεται στο draft του 2013 αφήσαμε πίσω μια κατάρα συνεχόμενων άστοχων επιλογών !!!


http://itsthetriangleoffense.blogspot.gr/2...oenix-suns.html


To άρθρο είναι έτοιμο για τις χρονιές 2002-2007. Στο δεύτερο που θα ακολουθήσει και θα ολοκληρώσει τις χρονιές 2008-2013 ,θα γίνει και η σύγκριση των παικτών που κρατήθηκαν και χάθηκαν . Μέχρι και εγώ δεν το πίστευα !
SteveNashidis
Ολοκλήρωσα και το δεύτερο κομμάτι των επιλογών στα ντραφτ απο το 2008-2013

http://itsthetriangleoffense.blogspot.gr/2...oenix-suns.html

Η σύνοψη είναι ως εξής :

QUOTE
--Η περιβόητη και πολυαναμενόμενη …σύνοψη των επιλογών των draft pick των φοίνιξ σανς από την περίοδο 2002.

Βγάζοντας έξω τις φετινές επιλογές που πραγματικά φαίνεται να διαφέρουν και να δίνουν ελπίδα στην αποδυναμωμένη ομάδα της Αριζόνα έχουμε και λέμε :

Παίκτες που επιλέχθηκαν αλλά ανταλλάχθηκαν :


#45 Matt Bonner(2003)
#7 Luol Deng (2004)
#36 Antonio Burks (2004)
#21 Nate Robinson (2005)
#30 David Lee (2005)
#54 Dijon Thompson (2005)
#57 Marcin Gortat (2005)
#21 Rajon Rondo (2006)
#27 Segio Rodriguez (2006)
#57 Loukas Mavrokefalidis(2006)
#24 Rudy Fernantez (2007)
#24 Serge Ibaka (2008)
#48 Malik Hairston (2008)
#55 Mike Taylor (2008)
#37 DeJuan Blair ( Draft 2009)
#57 Emir Preldzic (2009)
#9 Gorgon Hayward (2010)
#26 Quincy Pondexter (2010)
#56 N.Diaye (2010)
#60 Collins Dwayne (2010)
#23 Nicola Μirotic ( 2011)
#44 Charles Jenkins (2011)

QUOTE
Παίκτες που επιλέχθηκαν και κρατήθηκαν :


#9 Amare Stoudemire (2002)
#22 Casey Jacobsen (2002)
#17 Zarko CaparKaba (2003)
#28 Leonardo Barbosa (2003)
#31 Jackson Vroman (2004)
#29 Alando Tucker (2007)
#59 D.J. Strawberry (2007)
#15 Robin Lopez (2008)
#45 Goran Dragic (2008)
#14 Earl Clark (Draft 2009)
#48 Taylor Griffin ( Draft 2009)
#46 Gani Lawal (Draft 2010)
#13 Markieef Morris (Draft 2011)
#13 Kendall Marshall ( Draft 2012)

QUOTE
Ο περιβόητος θεός των trade δεν είναι άλλος εκτός από τον Lon Babby που τσιγκουνεύτηκε πολύ τα χρήματα του και το αποτέλεσμα είναι η σημερινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας που μοιάζει με την κατάσταση όταν αντικρίζουμε το σήμα που έχουμε στο σύμβολο μας , τον Ήλιο . Με άλλα λόγια δεν βλέπεται ....


Με τις υγεία μας και περαστικά μας .... laugh.gif
SteveNashidis


Ωραίες οι φανέλες . Πιο πολύ μου άρεσαν οι πορτοκαλί και η μωβ !

Η άσπρη θα είναι η εντός έδρας εμφάνιση !
Η μωβ θα είναι η εκτός έδρας.
Η πορτοκαλί είναι η εναλλακτική εμφάνιση η οποία θα έχει και μανίκια .

Περίμενα και μια μαύρη εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς θα ακολουθούσε το μοτίβο του καινούργιου παρκέ αλλά και του νέου σήματος. cool.gif
SteveNashidis
Ο Channing Frye επιστρέφει rolleyes.gif
Johnaros
Δε μου αρέσουν οι φανέλες.
Πάμε να βγάλουμε τον Archie Rookie of the Year. Μπορούμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.