Help - Search - Members - Calendar
Full Version: O Βασικος Λογος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Ο χώρος των μελών
lexx
Γεια Χαρά!
Μου αρέσει πάρα πολύ η κοινότητα σας. Είναι πολύ ωραίο να βλέπω μια τέτοια κίνηση σε αυτή τη χώρα. Είμαι πορωμένος με το μπάσκετ από τα έξι μου και παίζω ερασιτεχνικά σε ομάδα. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα.

Έγινα μέλος επειδή είδα ένα θέμα για το World Basketball Manager, το μοναδικό PC Game το οποίο έχει ασχοληθεί τόσο καλά με το Basketball management. Ήταν ένα εξαίσιο παιχνίδι αλλά αργούσε πολύ γιατί φόρτωνε όλα τα δεδομένα ταυτοχρόνως. Το παιχνίδι το αγόρασα με το που βγήκε για να υποστηρίξω την κίνηση και ήταν το πρώτο που αγόρασα μετά από χρόνια.

Λοιπόν, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκσ ούτε ένα απομινάρι πια από το WBM. Ούτε για κάποιο άλλο manager. Οπότε αποφάσισα να γράψω εδώ δτα 250κάτι αγαπητά μέλη ότι θα ήταν καλό να κάνουμε μια κίνηση για να βρούμε αυτούς τους ανθρώπους και να προσπαθήσουμε να στηρίζηουμε και να ωθήσουμε του παλαιούς δημιουργούς σε μια νέα κίνηση,

Το ξέρω ότι δεν είναι τόσο σοβαρό δα το θέμα. Αλλά είμαι πορωμένος με το παιχνίδι και με το μπάσκετ και θέλω να βρώ ένα ανάλογο μανατζερ του championship αλλά για μποσκετ για να σκοτώνω τις ώρες μου.

Αυτά. Να στε καλά
Θα προσπαθώ να συμετέχω ενεργά στην ωραία κοινότητα σας
kolossos
Kαταρχήν καλωσήρθες και χρόνια πολλά! Το παιχνίδι που αναφέρεις και εγώ το είχα αγοράσει μόλισ βγήκε αλλά στην τελική έκλαιγα τα λεφτά μου. Φιλότιμη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα κατώτερου του μετρίου. Έχει φτιαχτεί από Έλληνες και αυτό μάλλον δικαιολογεί την κατάσταση καθώς οι δυνατότητες που έχουν οι ελληνικές εταιρίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητα, την κακή προώθησηκαι το μικρό ενδιαφέρον για το μπάσκετ οδήγησαν στην αποτυχία. Μάλιστα το παιχνίδι έφτασε σημείο να διατείθεται τζάμπα μαζί με το σπορταιμ πέρσι το καλοκαίρι blink.gif
leonkalf
Καλώς όρισες lexx.
Είμαι και γω fun του WBM.Έχω παίξει αρκετές σεζόν.Είμαι και γω φανατικός και του παιχνιδιού (εκτός από το πραγματικό μπάσκετ).
Σε ποια ομάδα παίζεις?
lexx
QUOTE(kolossos @ Dec 27 2005, 03:25 PM)
Kαταρχήν καλωσήρθες και χρόνια πολλά! Το παιχνίδι που αναφέρεις και εγώ το είχα αγοράσει μόλισ βγήκε αλλά στην τελική έκλαιγα τα λεφτά μου. Φιλότιμη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα κατώτερου του μετρίου. Έχει φτιαχτεί από Έλληνες και αυτό μάλλον δικαιολογεί την κατάσταση καθώς οι δυνατότητες που έχουν οι ελληνικές εταιρίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
*
Καλώς σας βρήκα wink.gif. Αν και είναι υποκειμενικό πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή δουλεια για 2ο παιχνίδι. Είχε πολύ καλό κώδικα και πολύ καλο support. Αν δηλαδή υποστηριζόταν τουλάχιστον στην ελληνικη αγορά ίσως το wbm 2008 να ήταν επιτυχία.

Να σου πω την αλήθεια θα μου έκανε τη ζωη πιο ευκολη αν φορτωνε γρηγορα. Εκανα διαφορα για να σκοτωσω ωρα στα loading (π.χ. διαβαζα κι ενα βιβλιο ταυτοχρόνως, χεχε). Παρόλα αυτά χάρηκα τα λευτά που έδωσα!!!

QUOTE
Καλώς όρισες lexx.
Είμαι και γω fun του WBM.Έχω παίξει αρκετές σεζόν.Είμαι και γω φανατικός και του παιχνιδιού (εκτός από το πραγματικό μπάσκετ).
Σε ποια ομάδα παίζεις?
Παίζω σε μια μικρή όμάδα, στη Ροδόπολη και σκέφτομαι να πάω στον Αγιο Στέφανο την νέα χρονιά που είναι προτελευταία κατηγορία.
dizzy_fingers
Hurray!!!
Another basketball - maniac!!!

Απευθύνω σπυριάρικους, πορτοκαλί χαιρετισμούς και καλά ποστ να έχεις στην παρέα μας. icon_wave.gif

Επειδή τώρα, μας βρίσκεις μεταξύ γαλοπούλας και καναπέ, είμαστε λίγο αποδιοργανωμένοι.
Αλλά η ιδέα σου μου αρέσει. Και πιστεύω πως είναι καιρός να δοκιμάσουμε τη δυναμική του basketforum κάπου.

Θα τα ξαναπούμε wink.gif.

ΥΓ: You make music? Πες περισσότερα.
harris
Ως ένα από τα παλαιά ΝΟΥΜΕΡΑ biggrin.gif του φόρουμ, σε καλωσορίζω και εγω με την σειρά μου...

Ελπίζουμε να μην είσαι και εσύ ενα από αυτά τα μέλη που στην αρχή γράφονται και μετά χάνονται όσο γρήγορα ήρθαν...

Καλως ήρθες λοιπόν σύντροφε, ελπίζω να τα λέμε συχνά... icon_wave.gif
lexx
Να στε καλά. Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα. Και πιστεύω πως πρέπει να προωθήσουμε στην Ελλάδα αυτό το άθλημα. Δεν ξέρω αλλά έχω μεγαλώσει με nba και μουσική. Με αυτά έγινα ανθρωπος.

Λοιπόν όσον αφορά τη συμμετοχή μου. Θα μπένω όποτε έχω χρόνο. Έχω και εγώ ένα site με φορουμ και ξέρω ότι είναι ξενέρα να χάνεις μέλη ενεργά. 68.gif

Παρ όλα αυτά να ξέρετε ότι είναι όλα θέμα αφοσίωσης. Θέλει πολύ μεράκι ένα φορουμ για να πάρει μπρος wink.gif!!!

Λοιπόν φίλε dizzy_fingers εγώ ότι μέσα έχω να προωθήσω αυτή την ιδέα τα διαθέτω. Είμαι σίγουρος ότι άμα γίνει μια σωστή προώθηση ένα basketball manager θα γίνει παγκόσμια επιτυχία. Επειδή όμως έχω κάποιες γνώσεις μουσικής βιομηχανίας λόγω δουλειάς, ξέρω ότι είναι ρομαντική η ιδέα. Η αγορά είναι σκληρή. Αλλά μια,δυο θα γίνει η δουλειά!!!

Τελος πάντων, εγώ την τρέλα μου λέω. bball.gif
NBAholic
Καλώς ήρθες κι από μένα, lexx. Χαίρομαι που δηλώνεις φαν του ΝΒΑ.
Καλά ποστς.
lexx
Να ρωτήσω και κάτι άλλο!!!

Ξέρετε που μπορώ να βρώ τα patches και τα διάφορα αρχεία του world basketball manager??? Έχω φάει τον κόσμο και έχω βρει μόνο το site tou Koala με τα real names και το filecity το οποίο είναι down κάτι μήνες!!!

Επίσης ψάχνω το nocd του γιατί μου σπάει τα @@@@ κάθε φορά!


shot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.