Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζαλγκιρις - Αρης "Πέμπτη 25 Ιανουαριου, 20:45"
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.gr)
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: Πήρε Ντεχουάν Κόλινς!

De javu του Αμερικανού ποιντ γκαρντ με τον Άρη την ερχόμενη εβδομάδα

Βουνό με βουνό δε σμίγει! Το μπάσκετ είναι το άθλημα των αναπάντεχων συναντήσεων, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιον φίλο ή εχθρό σου θα συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα. Παίκτες πάνε-έρχονται, υπογράφουν μηνιαία ή ακόμη και εβδομαδιαία συμβόλαια αλλάζοντας χώρες και ηπείρους μέσα σε λίγες ώρες.

Από το πρωί, ο Αμερικανός Ντέχουαν Κόλινς, βασικός οργανωτής του Άρη την περίοδο 2004-05, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της επικείμενης αντιπάλου των κιτρίνων στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, Ζαλγκίρις,.

Ο Αμερικανός άσσος αγώνίστηκε πέρυσι στη Βαρέζε ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπάμπεργκ, από την οποία εκδιώχθη την περασμένη εβδομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Φτάνει άμεσα στο Κάουνας για να καλύψει την απουσία του τραυματία Μάρκο Πόποβιτς και μάλιστα ντεμπουτάρει στην Ευρωλίγκα απέναντι στον αγαπημένο του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους βασικούς...λόγους της απόκτησής του από τη βασίλισσα της Βαλτικής δεν ήταν άλλος από τη σπεσιαλιτέ του Κόλινς στα buzzer bitter απέναντι στη μισητή Λιέτουβος Ρύτας. Δύο φορές την έχει βρει μπροστά του τη Ρύτας ο Άμερικανός, δύο φορές την τιμώρησε στο τελευταίο σόυτ, τόσο με τη φανέλα του Άρη στο πρώτο από τα διπλά παιχνίδια του Ούλεμπ Καπ όσο και προσφάτως με την Μπάμπεργκ στην κανονική διάρκεια του Ούλεμπ Καπ.



ανοίγω το topic με αφορμή την είδηση που διάβασα στο betsmart ... ο Ντεχουάν λοιπόν απέναντι μας... δε ξέρω για σας... εγώ τον συμπαθούσα αρκετά...
Warrior
Me too! smile.gif

Αν ειχε βαλει και το τριποντο με την Λιετουβος εκτος(μιας και φαινεται οτι το ξεχασε ο συντακτης του
αρθρου biggrin.gif )...Αχ!Τι θυμηθηκα τωρα.. sad.gif

Φιλοτιμος παικτης.Ευχομαι να μην μας δημιουργησει προβληματα.Δεν νομιζω παντως οτι ειναι ανωτερος του
Ποποβιτς. unsure.gif Τουλαχιστον δεν θα προλαβει να δεσει τοσο με τους συμπαικτες του.

Πρεπει να το παρουμε αυτο το ματς να τελειωνουμε με την προκριση.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι το συνδρομητικο μας εστειλε στο s/s3??Αλλον αγωνα δεν εχει εκεινη
την μερα και στο ss1 εχει στο προγραμμα αγωνα κυπελλου Γαλλιας! blink.gif

Mηπως πρεπει να το ξανασκεφτουν λιγο??
SteelGandalf
Και σε μένα άρεζε αυτός ο παίχτης και ήταν και αρκετά σταθερότερος από πολλούς Αμερικανούς που κατά καιρούς είχαμε. Ας ελπίσουμε να μη μας δυσκολέψει αρκετά. smile.gif
racer
Καλός παίκτης o Κόλινς, ελπίζω να μην είναι στην καλύτερη του κατάσταση πάντως.
Εμένα μου άρεσε απο το άρθρο του betsmart το "σπεσιαλιτέ του Κόλινς στα buzzer bitter",
σιγά μην είναι και bitter lemon! biggrin.gif

racer.
EXPLOITED ARIS
Πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα αντιδρασει η ομαδα μετα το χτεσινο...Αν παιξουμε οπως εχουν σχεδιασει, εννοωντας οτι το εχουν σχεδιασει εδω και καμια εβδομαδα γιατι για μενα αυτος ειναι ο λογος της τρομακτικης διαφορας χτες με τον ΠΑΟ, τοτε δε νομιζω να εχουμε προβλημα ουτε απο τον Κολινς ουτε απο κανενα.Και καλυτερα να το παρουν για να τελειωνουμε μια ωρα αρχυτερα.Αλλιως θα εχουν πολυ αγχος με τη Μπαρτσα και δεν ξερω που μπορει να μας οδηγησει αυτο
Warrior
Εγω εχω αγωνια για το πως θα αντιδρασουμε... 42.gif

Μακαρι να καταφερει να διαχειριστει σωστα την χθεσινη ηττα η ομαδα.Θα ειναι πολυ σημαντικο.Νικη να
τελειωνουμε με την υποθεση προκριση.Αν παμε σε "τελικο" με Μπαρτσελονα,θα ειναι δυσκολα τα
πραγματα,οπως το λες Χρηστο...

Η Ζαλγκιρις εκανε διπλο στην Λιετουβος το Σαββατοκυριακο για την Βαλτικη λιγκα με 78-88.. unsure.gif
dizzy_fingers
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα παίδες....
Θέλω να μάθω περισσότερα για τη Ζαλγκίρις, αλλά αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον Άρη το παιχνίδι, δεδομένης της (κάκιστης) φόρμας στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.

Από την άλλη (ξέρω προχωράω πολύ τώρα), αν ο Άρης είναι να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό σύντομα τον "τελικό" με τη Μπάρτσα δεν τον φοβάμαι.
racer
QUOTE(Warrior @ Jan 22 2007, 02:41 PM) *
Εγω εχω αγωνια για το πως θα αντιδρασουμε... 42.gif

Μακαρι να καταφερει να διαχειριστει σωστα την χθεσινη ηττα η ομαδα.


Μετά από τα δύο εντυπωσιακά 'rebound' στις ήττες απο Benetton και Ortez εκτός έδρας,
έχω μια αγωνία για τον αγώνα αυτό (είναι και εκτός έδρας).

Το καλό είναι ότι οι παίκτες πήραν το μύνημα ότι είμαστε μαζί τους (φάνηκε απο τις δηλώσεις Ηλιάδη χθες)
και αυτό είναι αποτέλεσμα της καταπληκτικής (και μοναδικής ίσως στα χρονικά) υποστήριξης που
έδωσε η κερκίδα σε όλο το 2ο ημίχρονο παρά τα -30.

Το δεύτερο θετικό για τον αγώνα του Κάουνας είναι ότι παίκτες κλειδιά (Ουίλκινσον,Σκέιλς,Καστλ,Σιγάλας)
θα είναι σχετικά ξεκούραστοι (αν και με κόστος μια απο τις ποιό ντροπιαστικές ήττες της ιστορίας μας).

racer.
thrylos7
Στο 70% να παίξει ο Άρης, θα το πάρει το ματς. Είναι το στυλ των δύο ομάδων που βοηθάει σ' αυτό...

Αν δεν παίζει ο Πόποβιτς να είστε ακόμη πιο σίγουροι.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ο Μπέαρντ (δεδομένου ότι η περιφερειακή άμυνα θα είναι ως συνήθως καλή), καθώς ο Μάσεϊ δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, άρα σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Ουίλκινσον. Το κόλπο με τον Σιγάλα δε νομίζω ότι θα πιάσει και αυτή την φορά.

Αν δεν είναι καλή ούτε η περιφερειακή άμυνα, τότε έχουμε πρόβλημα! Διαφορετικά, φαβορί είναι ο Άρης και πιστεύω ότι θα το πάρει το ματς.
EXPLOITED ARIS
Εγω αυτο που βλεπω ειναι πως αν τον παρουμε αυτον τον αγωνα τοτε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα παρουμε και το Μαρουσι και την Μπαρτσα αλλιως θα αγχωθουν πολυ.Τοσο πολυ που θα χασουμε και απο το Μαρουσι και απο τη Μπαρτσα.Το πιστευω αυτο
Warrior
QUOTE
Euroleague : ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΑΡΗΣ: Δυστυχώς...χιονίζει!!!

Αποστολέας ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ στις 22/1/2007 22:05:15

Γιατί οι Λιθουανοί χαρακτηρίζουν τη βραδυνή χιονόπτωση οιωνό νίκης απέναντι στον Άρη

Για μία χώρα όπως η Λιθουανία οι χιονοπτώσεις αποτελούσαν κάποτε καθημερινό φαινόμενο! Εντούτοις, οι ραγδαίες κλιματολογικές αλλαγές έχουν διαφοροποιήσει πλήρως τον καιρό στη χώρα της Βαλτικής με τους κατοίκους της χώρας να βλέπουν χιόνι με το σταγονόμετρο.

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει αυτό με την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης ανάμεσα στη Ζαλγκίρις και τον Άρη; Διαβάστε προσεκτικά...

Το...πρώτο χιόνι του φετινού λιθουανικού χειμώνα ήρθε φυσιολογικά στις αρχές του Νοέμβρη. Μάλιστα, το πρώτο λευκό πρωινό της χρονιάς χρονολογήθηκε στις 2 του μηνός με τους κατοίκους του Κάουνας μάλιστα να διαμαρτύρονται γιατί τους χαλούσε την πρεμιέρα της αγαπημένης τους Ζαλγκίρις με τη Νάπολι. Φόρεσαν σκουφιά και μπότες, πήγαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την ομάδα τους να επικρατεί άνετα της ιταλικής ομάδας με 83-65. Που να ήξεραν ότι εκείνο θα ήταν το πρώτο και το τελευταίο χαρούμενο ευρωπαϊκό τους βράδυ;

Η Ζαλγκίρις έκτοτε μετράει 10 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, ούσα η χειρότερη ομάδα του τρίτου ομίλου αλλά και συνολικότερα της Ευρωλίγκα. Το απίστευτο όμως είναι ότι όλο αυτό το διάστημα των 2,5 μηνών, δεν έπεσε ούτε μία νιφάδα χιόνι στο Κάουνας, λες και ο καιρός συμβάδιζε με την απόδοση της Ζαλγκίρις.

Δυστυχώς για τον Άρη, από το βράδυ της Δευτέρας, το Κάουνας είναι λευκό! Ήδη το έχει στρώσει ενώ η ΕΜΥ της Λιθουανίας περιμένει βαριές χιονοποπτώσεις κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη. Άπαντες γύρω από την Ζαλγκίρις υπογραμμίζουν πως η χιονόπτωση είναι το σημάδι του Θεού για τη δεύτερη νίκη της σεζόν μετά από 2.5 ολόκληρους μήνες...


biggrin.gif

Ρε λετε?? ohmy.gif
hagi
Εγώ πάλι δεν λέω τίποτα και δεν σκέφτομαι τίποτα..Δεν ξέρω τι θα δούμε αυτές τις μέρες..Μπορούμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια αλλά μπορεί και να τα χάσουμε όλα..Είναι θέμα ψυχολογίας και κούρασης και θα δούμε στην πράξη πως θα βγει..

Αν δεν κερδίσουμε πάντως την Ζαλγκίρης φοβάμαι ότι θα έχουμε περιπέτειες και πολύ άγχος..
dizzy_fingers
24.gif

Οιωνός αδέρφια μου! Θα κερδίσουμε τους Γραικούς! laugh.gif

24.gif



Είναι τρελοί αυτοί οι Λιθουανοί...
Alexmei
ωραίος Dizzy smile.gif


Παιδιά πρέπει να τους φάμε αυτούς... δεν μου αρέσουν. 33.gif

ΟΥΣΤ!
EXPLOITED ARIS
Μολις ακουσα οτι η ΚΑΕ Αρης ναυλωσε δυο τσαρτερ να πανε να ριξουν αλατι γυρω απο το Καουνας.Δε λετε παλι καλα που ο ξανθος ειναι μονο στο εφηβικο προπονητης;
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
AΡΗΣ: Αγωνία για Καλαϊτζή!

Εχει γαστρεντερίτιδα!
69.gif

Το πρόβλημα της τελευταία στιγμής δεν έλειψε για τον Αρη, η αποστολή του οποίου αναχωρεί αύριο το πρωί για το Κάουνας όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις. Ο Γιώργος Καλαϊτζής προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα, δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση και είναι αμφίβολο ακόμα κι αν θα ταξιδέψει στο Κάουνας. Είναι κάτι που θα κριθεί αργά σήμερα το βράδυ.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Αλεξ Σκέιλς, ο οποίος έχει «κληρονομήσει» πρόβλημα στο γόνατο από την αναμέτρηση με την Μπενετόν Τρεβίζο. Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ θα ακολουθήσει την αποστολή και θα αγωνιστεί κόντρα στη Ζαλγκίρις, έστω και ανέτοιμος.



Να τα σημαδια και οι οιωνοι.... rolleyes.gif biggrin.gif
NBAer
QUOTE(Warrior @ Jan 23 2007, 11:40 PM) *
Να τα σημαδια και οι οιωνοι.... rolleyes.gif biggrin.gif


blink.gif Ε δεν νομιζω. Απο αυτα που εχει δειξει η Ζαλγκιρις στην Euroleague ο Αρης θα πρεπει να ειναι πολυ κακος ή να πιασει αυτο που καμια φορα πιανει τους Λιθουανους και σκοραρουν απο καθε πιθανη γωνια του γηπεδου.....
Η γαστρεντερίτιδα σε διαλυει οποτε ξεχναμε τον Καλαιτζη. Αλλα ετσι ή αλλιως νομιζω οτι ο Αρης θα νικησει με καμια 8 ποντους....

Ερωτηση: Τι πρεπει να γινει για να αποκλειστει ο Αρης? 2 Ηττες αυτου καθως και 2 νικες μιας εκ των Ναπολι, Φενερ φερνουν ισοβαθμια.
Τι γινεται τοτε? Καλυτερη επιθεση μετραει?, καλυτερη αμυνα, ποντοι στα μεταξυ παιχνιδια, διαφορα ποντων what?
Warrior
QUOTE(NBAer @ Jan 23 2007, 10:11 PM) *
Ερωτηση: Τι πρεπει να γινει για να αποκλειστει ο Αρης? 2 Ηττες αυτου καθως και 2 νικες μιας εκ των Ναπολι, Φενερ φερνουν ισοβαθμια.
Τι γινεται τοτε? Καλυτερη επιθεση μετραει?, καλυτερη αμυνα, ποντοι στα μεταξυ παιχνιδια, διαφορα ποντων what?


Ειχα γραψει εδω τι πρεπει να γινει....

Σε καθε ισοβαθμια με Φενερ-Ναπολι υπερτερουμε.Μονο που αν κανει 2 νικες μια εκ των δυο και 2 ηττες
εμεις,μας περνανε στην βαθμολογια και μενουμε 6οι.... sad.gif

Οποτε μετα μετραει η συνολικη διαφορα ποντων(πρωταρχικα βεβαια το ρεκορ των ομαδων) για τον
καλυτερο 6ο των τριων ομιλων.

Προς το παρον δεν θελω να το σκεφτομαι αυτο το ενδεχομενο! ohmy.gif
klearxos
Παρ' ολα τα προβληματα που εχει η ομαδα πιστευω οτι μπορει να διεκδικησει τη νικη και αυτο θα κανει!

Αν θυμαμαι καλα και με τη Φενερ δεν ειχαμε αντιστοιχα προβληματα?
sprewell
Με η χωρις Καλαιτζη το ματσακι πρεπει να ειναι διπλο. Το μονο που φοβαμαι ειναι η αντιδραση των δικων μας παικτων μετα το στραπατσο με τον παο 65.gif . Οσο για τους λιθουανους, ενταξει πρεπει να δειξουμε τη δεουσα προσοχη αλλα αν ειναι να περιμενουν να χιονισει να κανουν μια ευρωπαικη νικη...απελπισμενους τους κοβω. Το ματς και η προκριση εξαρταται απο μας.

Σεραπινας... ακονισε το. shot.gif
weirdo1977
να θυμίσω πώς ο παντιους το πρώτο καλό του παιχνίδι το έκανε με την δυναμό μέσα στην Ρωσία όπου τον είχαν χειροκροτήσει... μέχρι τότε δεν είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σκεφτόμασταν συχνά την αντικατάσταση του.. ας ελπίσουμε να sumvei κάτι ανάλογο
EXPLOITED ARIS
Ναι ε;Δεν το θυμομουν αυτο.Μακαρι να γινει ετσι γιατι θελω πολυ να αρχισει να παιζει αυτος ο παιχτης.Ειχα ακουσει τοσα για βαρυ πυροβολικο κλπ που απογοητευτηκα.Αντε να δουμε...
weirdo1977
QUOTE(http://www.euroleague.net/main/results/showgame/preview?gamecode=155)
In fact, Zalgiris has won just one of its last 18 games in the competition, so it will need to please its diehard fans in its last home game of the Euroleague season


Ας μην τους αναστήσουμε εμείς γαμοτο…
klearxos
Ο Καρυδας που ειναι στο Καουνας για την αυριανη μεταδοση δηλωσε στην εκπομπη του Supersport για την Euroleague οτι ο Σκειλς προπονηθηκε κανονικα στην τελευταια προπονηση οποτε μαλλον δεν θα υπαρχει προβλημα στη συμμετοχη του.

Στις δηλωσεις που ειχαν απο αλλους παικτες αυτο που κραταω ηταν οτι ο Σιγαλας ειπε ουσιαστικα πως και οι ιδιοι οι παικτες θελουν να δωσουν μια απαντηση στην ασχημη εμφανιση της Κυριακης απεναντι στον ΠΑΟ.
hagi
Νίκη και μόνο νίκη σήμερα...Πρέπει να τα δώσουν όλα τα παιδιά..Να μην αγχωθούν φοβάμαι και έχουμε τίποτα περίεργα..Και επίσης μην πιάσει τους Λιθουανούς καμιά κωλοφαρδία και τα βάζουν από το σπίτι τους...

Ας ελπίσουμε όχι...Άντε πάμε για τη νίκη...

Ρε παιδιά αυτός ο Καλαϊτζής , τι σκ@τ@ παθαίνει συνέχεια.... 68.gif Ούτε παιδάκι να ήταν πια με αυτές τις αρρώστειες...Έλεος blink.gif
Warrior
H Mπενετον χθες εκανε περιπατο με την Ορτεζ καθως νικησε με 87-66...

Στην Τουρκια επικρατει ξεσηκωμος για το παιχνιδι της Φενερ με την Ναπολι καθως εχει γινει ηδη sold out!
Δυσκολα να γλιτωσουν εκει μεσα οι Ναπολιτανοι....

Ενω η ΤΣΣΚΑ θα αγωνιστει στο Παλαου Μπλαουγκρανα χωρις Σμοντις,Βαντερπουλ και αναμενεται να
ξεκουρασει και αλλους βασικους,αφου εχει εξασφαλισει την 1η θεση και μαθηματικα.Μαλλον θα παρει
την νικη που χρειαζεται η Μπαρτσελονα και θα καθαρισει την 2η θεση του ομιλου.

Νικη για να τελειωνουμε παιδια,γιατι οποια ομαδα θελει νικη...την παιρνει στις τελευταιες αγωνιστικες της
Ευρωλιγκα.Δεν θα μου φανει περιεργο αν δουμε κανα διπλο της Φενερ τελευταια αγωνιστικη στην Μοσχα,
ουτε φυσικα αν δουμε νικη της Ναπολι επι της Μπενετον.

Παντως αυτο δεν ειναι και πολυ ομορφο θεαμα για την διοργανωση...
EXPLOITED ARIS
Οντως ο Καλαιτζης ειναι λιγο μη μου απτου!!!Το θεμα ειναι πως σημερα θα δειξουμε αν εχουμε κανει κοιλια η οχι.γιατι εχουν δειξει φετος πως αγωνες τους οποιους χαρακτηρισαμε ως τελικους τους πηραμε.Αυτος ειναι σιγουρα τελικος και θελω να δω πως θα αντιδρασουμε.Λογικα πρεπει να αρχισει να παιρνει τα πανω του και ο Ραουφ αλλιως το συμβολαιο του θα ληξει σε μια εβδομαδα.Σωστα;;;
Warrior
Εγω δεν εχω καταλαβει μεχρι ποτε εχει υπογραψει συμβολαιο ο Ραουφ...Αρχικα ειχε ερθει και υπεγραφε
εβδομαδιαια συμβολαια,στην συνεχεια υπεγραψε συμβολαιο μεγαλυτερης διαρκειας.Σιγουρα αν
αποκλειστουμε θα υπαρχει ορος στο συμβολαιο για διακοπη συνεργασιας.Τωρα,αν προκριθουμε,δεν ξερω
αν εχουν συμφωνησει να πορευτουν μεχρι το τελος των υποχρεωσεων στην Ευρωλιγκα... unsure.gif

Θυμαται κανεις μηπως??



Υ.Γ.:Παντως ειτε 3ος ειτε 4ος βγει καποιος σε αυτον τον ομιλο,δεν εχει ουσιαστικη διαφορα,καθως θα
μπει στο 3ο γκρουπ δυναμικοτητας στην κληρωση για την επομενη φαση κατα πασα πιθανοτητα.Μονο
η Μπενετον εχει λιγες μαθηματικες ελπιδες ακομα...
Alexmei
άσχημο παιχνίδι.... unsure.gif
NBAer
QUOTE(Alexmei @ Jan 25 2007, 09:17 PM) *
άσχημο παιχνίδι.... unsure.gif



45-26 χανει ο Αρης 2.5 λεπτα πριν το τελος του 1ου ημιχρονουshot.gif shot.gif shot.gif

Καλα ειναι τελειως ζωα?
SteelGandalf
Χάλια η ομάδα στο 1ο ημίχρονο μέσα στο Κάουνας.

Συνεχίζεται η τραγική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά το αρχικό 7-7, η ομάδα μας δε μπορεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και πάει σε βιαστικές και χωρίς σύστημα επιθέσεις.

Το σκορ είναι 45-28, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η 2η περίοδος. sad.gif
NBAer
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 25 2007, 09:18 PM) *
Χάλια η ομάδα στο 1ο ημίχρονο μέσα στο Κάουνας.

Συνεχίζεται η τραγική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά το αρχικό 7-7, η ομάδα μας δε μπορεί να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και πάει σε βιαστικές και χωρίς σύστημα επιθέσεις.


Α! Οτι κανει συνηθως δηλαδη. biggrin.gif


50-30 το ημιχρονο! shot.gif shot.gif

Πολυ φοβαμαι οτι δεν μπορει να γυρισει πισω η διαφορα αλλα ας ελπισουμε οτι ο βομβαρδισμος της Ζαλγιρις θα σταματησει.....
SteelGandalf
Πολύ αστείο. 41.gif

Δεν έχεις να ασχοληθείς με την ομάδα σου ρε φιλαράκι; Γιατί ασχολείσαι μαζί μας (τους κομπλεξικούς) συνέχεια;

Πιστεύεις ότι αυτό που είπες, προσθέτει κάτι επoικοδομητικό στη συζήτηση; 68.gif
Jimar
δεν συνεχιζεται η τραγικη εμφανιση κοντρα στον ΠΑΟ, αυτη εδω ειναι πολυ τραγικοτερη...

πιστευω ομως πως θα κανει μια αντεπιθεση στη 3η
NBAer
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 25 2007, 09:28 PM) *
Πολύ αστείο. 41.gif

Δεν έχεις να ασχοληθείς με την ομάδα σου ρε φιλαράκι; Γιατί ασχολείσαι μαζί μας (τους κομπλεξικούς) συνέχεια;


Δεν χρειαζεται να σε ρωτησω καθολου, με ποιον θα ασχοληθω και τι θα γραψω!
Υπαρχουν και moderators για το αν παραβαινω καποιον κανονα. Ευτυχως που δεν εισαι εσυ. biggrin.gif


QUOTE
Πιστεύεις ότι αυτό που είπες, προσθέτει κάτι επικοδομητικό στη συζήτηση; 68.gif


Προσθετει την αποψη μου. Δεν ξερω αν ειναι σωστη ή οχι. Οποτε "δεν ξερω" ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου....
SteelGandalf
64-55 και υπάρχουν κάποιες ελπίδες. Το κακό είναι ότι ο Wilkinson έχει πλέον 4 φάουλ και δε μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή.

Μόλις ξεκίνησε η 4η περίοδος.
Alexmei
και έξω ο Σιγάλας.... τους έχουμε!!! αν νικήσει θα είναι τεράστια ανατροπή και παρολίγον heartattack smiley.gif
enypnio
ela arianara
SteelGandalf
70-66 και περίπου τρία λεπτά απομένουν ακόμα.

Γιατί πρέπει τέτοια ματς να τα φτάνουμε σε αυτό το σημείο; Ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω.
Alexmei
Δύσκολα πια πιστεύω.... 74-66 sad.gif sad.gif sad.gif
SteelGandalf
Άστο. 77-66

Τετάρτη με Μπάρτσα, ίσως να πάω κιόλας, θα κερδίσουμε και θα περάσουμε. smile.gif

Κρίμα πάντως, αφού από σήμερα έπρεπε να "καθαρίσουμε".
klearxos
Ρε συ Warrior τι γινεται τωρα?
Στην τριπλη ισοβαθμια τι γινεται?

Εγω τα βγαζω
4 Ορτεζ +22
5 Αρης -8
6 Ναπολι -14

Αυτο βεβαια για τους μεταξυ μας αγωνες.
hagi
Εγώ δεν το βλέπω να περνάμε εύκολα..Εδώ δεν μπορούμε να κερδίσουμε την Ζαλγκίρης θα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα;;Μακάρι αλλά δεν ξέρω είμαι πολύ απογοητευμένος αυτή τη στιγμή..Κλωτσάνε ότι έχουν χτίσει μέχρι τώρα...

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα πλέον..Ας ελπίσουμε να ξεκουραστούν οι παίχτες γιατί μάλλον έχει αρχίσει και βγαίνει η κούραση της χρονιάς..

Κρίμα..άλλη μια κακή εμφάνιση..11 ήττες και 1 νίκη είχε η Ζαλγκίρης ρε παιδιά ...αμάν τί να πω..που είναι το πάθος ρε γαμώτο να πάρουν το παιχνίδι να τελειώνουμε..
weirdo1977
δεν ξαναανοιγω τοπικ ...sad.gif
Alexmei
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 25 2007, 10:29 PM) *
Άστο. 77-66

Τετάρτη με Μπάρτσα, ίσως να πάω κιόλας, θα κερδίσουμε και θα περάσουμε. smile.gif

Κρίμα πάντως, αφού από σήμερα έπρεπε να "καθαρίσουμε".



ναι αλλά περισσότερο είναι το ότι δν πήρε ο Άρης αυτό που ήθελε παρόλη την προσπάθειά του από το -20+... αυτό είναι που με τρώει περισσότερο....


Μπράβο σε όλους!!!
SteelGandalf
Λυπάμαι, αλλά εγώ δε μπορώ να τους πω "μπράβο".

Ένας ματς στο οποίο η ομάδα μας από την αρχή έπρεπε να πάρει τα ηνία και να δείξει στη Ζαλγκίρις ότι δεν αστειεύεται, το έκανε θρίλερ και, φυσιολογικά, στο τέλος το έχασε.

Αν μη τι άλλο, μόνο για μπράβο δεν είναι.

Φίλε hagi, από τη μία έχεις δίκιο σε αυτό που λες για τη Μπαρτσελόνα, από την άλλη όμως, μη ξεχνάμε τις "γκέλες" που και αυτή έκανε και έβαλε τις υπόλοιπες ομάδες στο "κόλπο".

Πιστεύω πως την Τετάρτη, εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. smile.gif
hagi
Μακάρι να έχεις δίκιο φίλε SteelGandalf αλλά δεν ξέρω έχω προβληματιστεί με αυτές τις εμφανίσεις..
klearxos
Η Μπαρτσελονα παει για καλυτερη δευτερη, ιδιως μετα την ηττα σημερα του Ολυμπιακου!
Μονο αδιαφορη ή ανετη δεν θα ερθει στο Αλεξανδρειο. Μη σας πω οτι θα επιδιωξει διαφορα για τον καλυτερο συντελεστη ποντως εφοσον απο οτι εχω καταλαβει αυτο μετραει στις ισοβαθμιες μεταξυ ομαδων διαφορετικων ομιλων.
SteelGandalf
Εντάξει ρε παιδιά. Δε θα πεθάνουμε κιόλας.

Για μένα η φετινή χρονιά, όπως και να 'χει (περάσουμε-αποκλειστούμε), θεωρείται επιτυχημένη.

Την επόμενη όμως θα πρέπει οι διοικούντες να γνωρίζουν ότι θα έχουμε πολλές περισσότερες απαιτήσεις. smile.gif
hagi
QUOTE(SteelGandalf @ Jan 26 2007, 12:59 AM) *
Εντάξει ρε παιδιά. Δε θα πεθάνουμε κιόλας.

Για μένα η φετινή χρονιά, όπως και να 'χει (περάσουμε-αποκλειστούμε), θεωρείται επιτυχημένη.

Την επόμενη όμως θα πρέπει οι διοικούντες να γνωρίζουν ότι θα έχουμε πολλές περισσότερες απαιτήσεις. smile.gif


Συμφωνώ μαζί σου σε αυτά που λες..Σίγουρα είναι επιτυχημένη η χρονιά μέχρι τώρα..Εξάλλου ακόμη δεν τελείωσαν όλα.. biggrin.gif Αρχίζω και παίρνω τα πάνω μου laugh.gif

Είναι και το ελληνικό πρωτάθλημα..Το φοβάμαι λίγο το Μαρούσι βέβαια..Αλλά αυτα θα τα πούμε..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.