Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
T.W.Is.M.
QUOTE(bbplayer @ May 24 2012, 23:49 ) *
αυτός είναι ...καθεστωτικός. Πρόσεχε γιατί βλέπω σε λίγο να σε λένε πράκτορα των βάζελων οι δικοί σου smiley.gif smiley.gif

Καθεστωτικος ειναι, αλλα το καθεστως ειναι το ΟΦΟΑ(=Οπου Φυσαει Ο Ανεμος). Τοσα χρονια το καθεστως ειναι ο ΠΑΟ. Φετος αρχιζουν και υποψιαζονται οτι το μελλοντικο καθεστως ειναι ο Ολυμπιακος και ριχνουν γεφυρες και προς τα κει.
damian
Zephyr
QUOTE(rchos @ May 24 2012, 23:08 ) *
ολο το ματς ηταν η λαθος επιθεση του σπανουλη στο τελος.
ο ολυμπιακος μισο βημα απο επικη ανατροπη νουμερο δυο.
παρα την νικη του παναθηναικου νομιζω οτι ψυχολογικα κερδισμενος βγαινει ο ολυμπιακος ο οποιος για ακομη ενα τελευταιο δεκαλεπτο πνιγει τον αντιπαλο του.

Με κάτι τέτοια "κουλά" σουτ του Σπανούλη πήραμε την Ευρωκούπα, αν αναφέρεσαι στο χαμένο 3ποντο. Λογικό είναι να μην μπαίνουν κάποια. Προτιμώ πάντως ένα ηγέτη που να παίρνει το δύσκολο σουτ παρά κάποιον που να κρύβεται.
Η ουσία είναι ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και αυτό φάνηκε, άλλες χρονιές μπαίναμε στο ΟΑΚΑ ξέροντας ότι θα χάσουμε εκ των προτέρων, όμως τα πράγματα αλλάζουν. Πάντως ο φετινός Ολυμπιακός μπορεί να παίζει αντι-μπάσκετ σε ένα μεγάλο βαθμό αλλά παίζει πιο ακομπλεξάριστα από ποτέ.
GreekNick
το να βλεπω posts που κατηγωρουν τον Σπανουλη για το σουτ με χαλαει αφνταστα.

Αν το εβαζε Μπιλαρα ψυχαρα Ολυμπιακαρα κτλ κτλ.

Καλος ή κακος ΕΙΝΑΙ ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΥ του ολυμπιακου και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΤ.

Το δικο μου συμπερασμα μετα το χτεσινο ποια ματς ειναι το ιδιο με τη προβλεψη μου για τους τελικους μετα το Final 4. Eιχα πει 3-0 αντε 3-1 ειναι εμφανες οτι ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τα βγαλει περα με ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ του Ολυμπιακου. Στο τελος που μπουκαρε μεσα ο Ιβκοβιτς ( και δεν του ριξανε τεχνικη ποινη ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ) εκανε επιθετικο ο Μπατιστ μαλλον βηματα ο Καιμακογλου και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ. Ακολουθει το αστοχο σουτ του Σπανουλη και παμε στη τελευταια φαση. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΡΙΞΑ. Πρεπει να εκανε ο Ολυμπιακος 3-4 φαουλ δεν σφυριζετε κανενα ΠΑΤΑΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ο ΔΔ (τετοια ωρα τετοια λογια) δε τολμα καν να κοιταξει χαμηλα ο διαιτητης γινονται οι ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ και παρτω το καλαθι και 1-1 το σκορ

Ειπαμε αλλαγη σκυπτρων αλλα ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ που λενε και στο Σαλονικα να κοψουμε και κανενα εισητιριο.

Υ.Γ Τα σχολια για το αντικανονικο κοψιμο του Ντορσει στον ΔΔ που δεν σφυρικτικε ειναι αστεια. Κοτζαμ Ευρωπαικο πηρε η ΠΑΝΑΘΑ με τετοια ΤΑΠΑ χτες απλα μειωσε και αλλο τη διαφορα

Υ.Γ 2ο Μακαρι να παει σε 5ο ματς η σειρα και να το παρει ο Ολυμπιακος αλλα να χορτασουμε και μπασκετ γιατι αν μη τι αλλο βλεπουμε ωραια ματσ ( και ωραιες ομορφιες ειναι το αλατοπιπερο)

σορυ για τα ορθγραφικα ειναι νυχτα νυσταζω και δεν βλεπω μπροστα μου
PARISINOS
Παντως ελπιζω πλεον οι φιλοι του ΟΣΦΠ να καταλαβαινουν τους φιλους του ΠΑΟ που πολλες φορες δειχναν πολυ μεγαλη σιγουρια για την ομαδα τους, την οποιαν οι φιλοι του ΟΣΦΠ του εκλαμβαναν ως αλλαζονεια, και τους τσαντιζε.

Ο ΟΣΦΠ πηρε ενα σημαντικο τιτλο, και βλεπεις οτι πλεον αλλαξε ολη η ψυχολογια. Εχασε ο ΟΣΦΠ σημερα, και ολοι οι φιλοι του ΟΣΦΠ μιλανε για δειγματα οτι ο ΟΣΦΠ τον εχει , τον ΠΑΟ, για πιθανα σκορ 3-1 κλπ.

Το οποιο δεν ειναι κακο προφανως. Ειχα πει αλλωστε οτι το μεγαλο προβλημα του ΟΣΦΠ παντα ηταν η ψυχολογια. Κανεις , απο παιχτες , προπονητες μεχρι φιλαθλους δεν πιστευε οτι μπορει η ομαδα να κανει νικη μεσα στο ΟΑΚΑ, οποτε οπως ειχα πει χαρακτηριστικα, η ομαδα που κατεβαινει να παιξει 5 παιχνιδια, εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να φτασει στις 3 νικες, απο αυτην που κατεβαινει να παιξει μονο 3 (στην εδρα της).

Αλλα αν οι φιλοι του ΟΣΦΠ δειχνουν να εχουν τετοια σιγουρια μετα απο 1 τιτλο, φανταστειτε πως νοιωθει ενας φιλος του ΠΑΟ μετα απο 30.

οταν η ομαδα βγαζει υγεια, το καταλαβαινει και ο φιλαθλος. Ο ΟΣΦΠ τα προηγουμενα χρονια δεν εβγαζε ποτε υγεια, και γι αυτο εχανε και με καθε δυνατο τροπο τα πρωταθληματα.

Η κατασταση στην ψυχολογια δειχνει να βρισκεται επιτελους σε μια ισσοροπια. Ο ΟΣΦΠ το πιστευει, και δεν ειναι τυχαιο που μιλανε πολλοι για 3-1 αντι να λενε τα περσυνα, οτι παμε να προστατευσουμε την εδρα μας. Απο την αλλη ο ΠΑΟ, εχει απλα 25+ τροπαια σε 12 κατι χρονια, οποτε αυτα μιλανε απο μονα τους ως προς την ψυχολογια του.

qspock
Μπραβο για την ατμοσφαιρα. Μακαρι να συνεχιστει αυτο. Σημερα ειδαμε μια ΜΑΤΣΑΡΑ αναμεσα στις 2 κορυφαιες ομαδες στην Ευρωπη, που τραβαει το ενδιαφερων πολλων αλλων μεταξυ των οποιον και ο Μισραχι: http://www.superbasket.gr/permalink/161614.html

Τωρα το ειδε το ματς γιατι του αρεσει το μπασκετ, η γιατι θελει να ψωνισει για του χρονου?

Παντως σημερα αναθεωρω τις αποψεις μου για το μπασκετ. Δεδομενου οτι τον Ντουντα τον παραδεχομαι ως προπονηταρα, σιγουρα θα ειχε κατι στο μυαλο του οταν εβαλε να πηδηξουν για το ριμπαουντ τους Αντιτς και Λαζαρο.
Εγω θα εβαζα τους 2 κορυφαιους επιθετικους ριμπαουντερ της Ευρωλιγκας, Ντορσει και Χαινς. Των οποιων τα χερια μονο σκ@τ@ δε πιανουν...

Αλλα τι ξερω εγω... tongue.gif
Johnnys
Ο Αντιτς ειναι πολυ καλος ριμπαουντερ...Τωρα τον Λαζο που δεν μπορει να πηδηξει ουτε εφημεριδα και γω απορησα οταν τον ειδα..Αλλα κατι θα σκεφτηκε ο Ντουντα..Σιγουρα ειναι ο πιο ''εξυπνος'' και ''μπασκετικο μυαλο'' ασχετα με τα προσοντα του πλεον και πιστευε οτι θα βγαζαν μια κομπινα κατι,ετσι κ αλλιως ευκολο δεν ηταν,δεν επαιζες και με τον ηλυσιακο,παρ ολιγο να γινει δεν εγινε παμε ΣΕΦ..Πλεον δεν προσαπτω τιποτα στον Ντουντα μετα απο αυτα που εχω δει απο τον Ολυμπιακο φετος απλα τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,και θα τον ευχαριστω για πολυ ακομα...
rchos
ο σπανουλης χτες εκανε λαθος οχι γιατι πηρε την τελευταια προσπαθεια.προφανως και αυτος υπαρχει εκει για να παιρνει αυτες τις προσπαθειες.

εγω προσωπικα χαρακτηρισα λαθος την φαση του σπανουλη καθαρα με τον τροπο που την πηρε.
η ομαδα ειχε πολυ χρονο και εψαχνε διποντο για να νικησει και ο βασιλης απο την αρχη ειχε αποφασισει να κανει ενα τριποντο μαρκαρισμενος.

διαολε ο σπανουλης εισαι αυτο που λεγεται μπασιμο το εχεις πιο ευκολα απο αυτο που λεγετε σουτ τριων ποντων.δοκιμασε το και ας το χασεις.αν το κανεις δε εισαι καλος και στην πασα στον ελευθερο παιχτη που θα δημιουργηθει.

plo koon
Νομίζω η σκέψη ήταν ότι ο Λάζος θα μπορούσε να πάρει ριμπ πάνω από το κεφάλι του Μπατίστ, αν αυτός τον "κλείδωνε". Κάτι που ίσως δε θα μπορούσε να κάνει ο πιο ενεργητικός αλλά πιο κοντός Τζο. Νομίζω δεν ήταν λάθος σκέψη. Αλλά είναι σίγουρα συζητήσιμη.
PanosIlio
Για την τελευταία τελευταία φάση, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία στην προηγούμενη σελίδα, ο Παπαδόπουλος το πήρε το ριμπάουντ, απλά δεν συγκράτησε τη μπάλα icon_drunk.gif

Όσο για τον Σπανούλη είναι φανερό πως ήθελε να "σκοτώσει" τον ΠΑΟ (και μαζί και τα φαντάσματα που τον ακολουθούν ακόμα, παρόλο που σήκωσε Ευρωλίγκα με τον ΟΣΦΠ). Δεν μπήκε, θα μπει το επόμενο.

Το γεγονός και μόνο πως ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 16 και δεν έχασε με 30, όπως θα γινόταν άλλες εποχές, αλλά το γύρισε (χωρίς τον Σπάν μέσα, και πάλι) και όχι απλά το γύρισε το διεκδίκησε και θα μπορούσε να το πάρει δείχνει ξεκάθαρα την αλλαγή ψυχολογίας των παικτών του.

Συμφωνώ με PARISINO σε αυτό το κομμάτι απόλυτα, φέτος κατεβαίνουμε να παίξουμε 5 παιχνίδια και όχι 3, είναι πολύ πολύ σημαντικό αυτό.

Θεωρώ πως είμαστε το φαβορί, ελπίζω να το δείξουμε και μέσα στο παρκέ.

Πολύ καλή ατμόσφαιρα χθες στο ΟΑΚΑ. Όπως και προχθές στο ΣΕΦ, μακάρι να συνεχίσει έτσι η σειρά.
passer
QUOTE (rchos @ May 25 2012, 09:50 ) *
αν το κανεις δε εισαι καλος και στην πασα στον ελευθερο παιχτη που θα δημιουργηθει.

Μήπως για αυτό ακριβώς δεν πήγε σε διείσδυση;;
Ginobili
QUOTE(damian @ May 24 2012, 21:17 ) *

Να το εκτυπώσω να του το τρίψω στα μούτρα τώρα? Θα φταίω..???

plo koon
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει κάτι η τελευταία φάση με οποιαδήποτε εμμονή του Σπανούλη. Άμα δείτε και το ματς με τη Γαλατά γίνεται ακριβώς το ίδιο. Περίπου. Βασικά χειρότερο. Ο Σπανούλης κρατάει τη μπάλα και κάπου στα 5 sec τη δίνει στο Σλούκα να κάνει τι(?) ούτε ο ίδιος κατάλαβε.

Γνώμη μου είναι ότι απλά ο Σπανούλης εκεί θόλωσε. Δεν βγήκαν καλά δυο συνεχόμενα σκριν και κάπου εκεί τα χασε. Για την διείσδυση δε συμφωνώ. Θεωρώ ότι θα έπεφτε πολύ ξύλο και είναι απίθανο να δοθεί φάουλ εκείνη τη χρονική στιγμή. Βέβαια όπως είπα και πριν το σουτ ήταν με πολύ κακές προϋποθέσεις. Εκεί απλά θα μπορούσε να πάρει ένα καλύτερο σκριν.
giotis1985
παμε για νικη στο σεφ τωρα..
plo koon
QUOTE (giotis1985 @ May 25 2012, 11:33 ) *
παμε για νικη στο σεφ τωρα..

Και εγώ που νόμιζα ότι θα μας το χαρίσετε... Δηλώνω βαθιά απογοητευμένος.
baskethood
QUOTE (plo koon @ May 25 2012, 11:33 ) *
Γνώμη μου είναι ότι απλά ο Σπανούλης εκεί θόλωσε. Δεν βγήκαν καλά δυο συνεχόμενα σκριν και κάπου εκεί τα χασε. Για την διείσδυση δε συμφωνώ. Θεωρώ ότι θα έπεφτε πολύ ξύλο και είναι απίθανο να δοθεί φάουλ εκείνη τη χρονική στιγμή. Βέβαια όπως είπα και πριν το σουτ ήταν με πολύ κακές προϋποθέσεις. Εκεί απλά θα μπορούσε να πάρει ένα καλύτερο σκριν.

Το σουτ του Σπανούλη ήταν πολύ καλό, και οι προϋποθέσεις επίσης, σε σχέση πάντα με τον χρόνο που απέμενε (6' πριν το τέλος της επίθεσης) αλλά και το χρονικό σημείο του αγώνα (όπου δύσκολα βγαίνουν σουτ με καλές προϋποθέσεις, έτσι και αλλιώς). Με βάση αυτά λοιπόν το σουτ που δημιούργησε ο Σπανούλης ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Με συνεχείς ντρίμπλες και εξαιρετικό footwork άφησε τον Καλάθη τουλάχιστον ένα βήμα πίσω. Όταν δε σηκώνεται να σουτάρει, και βρίσκεται στο ανώτερο σημείο της κίνησης του σουτ, ο Καλάθης βρίσκεται με τα πόδια στο έδαφος, τα χέρια κατεβασμένα και έξω από τον "χώρο" του Σπανούλη. Uncontested σουτ δηλαδή.
Το ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη επίθεση είναι γεγονός. Αλλά το σουτ που πήρε ήταν με καλές προϋποθέσεις τελικά.
maik23
πως το βαφτισαν οι συμπαιχτες του το κατι σαν σουτ του πριντεζη? ΠΕΤΑΧΤΑΡΙ? smiley.gif
qspock
QUOTE(Johnys @ May 25 2012, 02:51 ) *
Πλεον δεν προσαπτω τιποτα στον Ντουντα μετα απο αυτα που εχω δει απο τον Ολυμπιακο φετος απλα τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,και θα τον ευχαριστω για πολυ ακομα...

Εγω δε προσαπτω τιποτα στον Ντουντα απο τοτε που ηταν στη Θεσσαλονικη (τη δευτερη φορα στον ΠΑΟΚ). Εδω και 20 χρονια δηλαδη τον θεωρω κορυφαιο, μαζι με τον Ζελικο φυσικα. Η ειρωνια μου εχει να κανει με τη συγκεκριμενη κινηση που ξαφνιασε πολλους (ποσοι περιμεναν ο Λαζαρος να το αρπαξει?).
Κι επεισης, μου λυθηκε μια απορια: Ειχα την περιεργεια να δω στην ιδια πενταδα τους Ντορσει (5) και Χαινς (4). Ημουν περιεργος να δω ποσα ριμπαουντ θα επαιρναν οι αντιπαλοι, ΑΜΥΝΤΙΚΑ, με αυτους τους 2 ταυτοχρονα μεσα. Βαλτε και Παπανικολαου στο 3...
Αλλα η απορια μου λυθηκε. Δεν προκειται να γινει ΠΟΤΕ αυτο που ονειρευομουνα, αφου ουτε σε αυτη τη φαση τους εβαλε μαζι.

QUOTE(plo koon @ May 25 2012, 09:58 ) *
Νομίζω η σκέψη ήταν ότι ο Λάζος θα μπορούσε να πάρει ριμπ πάνω από το κεφάλι του Μπατίστ, αν αυτός τον "κλείδωνε". Κάτι που ίσως δε θα μπορούσε να κάνει ο πιο ενεργητικός αλλά πιο κοντός Τζο. Νομίζω δεν ήταν λάθος σκέψη. Αλλά είναι σίγουρα συζητήσιμη.

Ναι, και αφου επερνε το ριμπαουν οπως και το εκανε, η σκεψη ηταν να καρφωσει τη μπαλα πανω απο την κασιδα του Μπατιστ.
Και τελος να γυρισει και να του πει: "IN YOUR FACE niga'!!"

Απο οτι φαινεται απο τη φψτογραφια, θα μπορουσε να γινει ανετα. Αυτο που εμποδισε ειναι το νουμερο 12 της φανελας του ριμπαουντερ ugly_tocktock.gif
Zoys
Ο Λάζος υποτίθεται ότι είναι για τις ειδικές αποστολές. Για κάποιο λόγο όμως έχει αποτύχει σε όλες.
Quincy
Για μένα δικαιώθηκε ο Ντούντα βάζοντας Λάζαρο και Άντιτς. Στο κάτω κάτω ο Λάζος το πήρε το ριμπάουντ, στο ότι του φυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια δε φταίει ο προπονητής

(επίσης ήταν λογικό να βάλει ψηλούς παίκτες ο Ιβκοβιτς, καλός μαχητής ο Χάινς αλλά αν τον μπλόκαρε ο Βουγιούκας ή ο Μπατίστ θα είχε λιγότερες ελπίδες να πάρει τη μπάλα)
T.W.Is.M.
QUOTE(Quincy @ May 25 2012, 16:21 ) *
Για μένα δικαιώθηκε ο Ντούντα βάζοντας Λάζαρο και Άντιτς. Στο κάτω κάτω ο Λάζος το πήρε το ριμπάουντ, στο ότι του φυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια δε φταίει ο προπονητής

(επίσης ήταν λογικό να βάλει ψηλούς παίκτες ο Ιβκοβιτς, καλός μαχητής ο Χάινς αλλά αν τον μπλόκαρε ο Βουγιούκας ή ο Μπατίστ θα είχε λιγότερες ελπίδες να πάρει τη μπάλα)

Φανταζεσαι να επαιρνε το ριμπαουντ ο Λαζαρος και να ισοφαριζε με ενα απ τα γνωστα του μεγαλοπρεπη χουκ? Κατ αρχην θα ακουγαμε το χουκ σατ απο το Χατζη! Κατα δευτερον, με τι ψυχολογια θα κατεβαινε στην παραταση ο ΠΑΟ γνωριζοντας οτι εχασε τη νικη στην κανονικη διαρκεια απο εναν παιχτη που επαιξε 2''?
Quincy
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 25 2012, 14:18 ) *
Φανταζεσαι να επαιρνε το ριμπαουντ ο Λαζαρος και να ισοφαριζε με ενα απ τα γνωστα του μεγαλοπρεπη χουκ? Κατ αρχην θα ακουγαμε το χουκ σατ απο το Χατζη! Κατα δευτερον, με τι ψυχολογια θα κατεβαινε στην παραταση ο ΠΑΟ γνωριζοντας οτι εχασε τη νικη στην κανονικη διαρκεια απο εναν παιχτη που επαιξε 2''?

Κι όχι απλά έναν παίκτη. τον Παπαδόπουλο, που για να βάλει καλάθι πρέπει να πατήσεις pause σε όλη την αντίπαλη άμυνα !!!!
LFO
QUOTE(Quincy @ May 25 2012, 17:37 ) *
Κι όχι απλά έναν παίκτη. τον Παπαδόπουλο, που για να βάλει καλάθι πρέπει να πατήσεις pause σε όλη την αντίπαλη άμυνα !!!!

77.gif 77.gif 77.gif
bbplayer
QUOTE (qspock @ May 25 2012, 13:30 ) *
Ναι, και αφου επερνε το ριμπαουν οπως και το εκανε, η σκεψη ηταν να καρφωσει τη μπαλα πανω απο την κασιδα του Μπατιστ.
Και τελος να γυρισει και να του πει: "IN YOUR FACE niga'!!"

Απο οτι φαινεται απο τη φψτογραφια, θα μπορουσε να γινει ανετα. Αυτο που εμποδισε ειναι το νουμερο 12 της φανελας του ριμπαουντερ ugly_tocktock.gif

Χαλάρωσε λίγο ρε μάστορα, για τον Μπατιστ μιλάς όχι για τον Αγαδακο. Ξέρεις πολλούς που να μπορούν να του κάνουν αυτό που περιγράφεις?
PARISINOS
QUOTE(bbplayer @ May 25 2012, 18:36 ) *
Χαλάρωσε λίγο ρε μάστορα, για τον Μπατιστ μιλάς όχι για τον Αγαδακο. Ξέρεις πολλούς που να μπορούν να του κάνουν αυτό που περιγράφεις?

φιλε bbplayer ειναι πιστευω προφανες οτι ο φιλος κανει πλακα γιατι προφανως ο παπαδοπουλος δεν μπορει να καρφωσει ουτε πανω απο εφημεριδα, οχι στον μπατιστ.

Τον παπαδοπουλο στοχευει εδω ο φιλος και οχι τον μπατιστ. smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(bbplayer @ May 25 2012, 21:36 ) *

Προειδοποιω: Ακολουθει κακια, αλλα η προθεση ειναι καλη.

Ξερω εναν. Αντρει Κιριλενκο τον λενε. Καλος δεν ειναι?
bbplayer
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 25 2012, 22:03 ) *

Τρίκαλος smiley.gif Ο καλύτερος φίλε μου smile.gif
il postino
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 25 2012, 22:03 ) *

ποτε καρφωσε ο ρωσος πανω απο το μπατιστ?
kseplenhs
QUOTE(il postino @ May 25 2012, 22:23 ) *
ποτε καρφωσε ο ρωσος πανω απο το μπατιστ?

Δεν κάρφωσε (αν θυμάμαι καλά) αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια μπροστά σε όσα τράβηξε φέτος ο μπατίστ απο τον κιριλένκο.Τα μαρτύρια του ταντάλου πέρασε...
giorgos14
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 25 2012, 15:18 ) *

ΕΣΤΩ οτι η μπάλα δεν εφευγε απο τα χερια του παπαδοπουλου και ΕΣΤΩ οτι το εβαζε,πιστευεις πραγματικα οτι θα ακουγαμε αυτη τη φραση;;Γενικα πιστευεις οτι θα ακουγαμε το οτιδηποτε;Κανα ντουπ το πολυ πολυ θα ακουγοταν και θα ταν ο Χατζη που ειχε πεσει απο τη καρεκλα μετα τη λυποθυμια..Ασε που θα εβρισκαν 12 ριπλει πανω στο παπαδοπουλο (απο ολες τις οπτικες γωνιες γιατι ως γνωστον η ερτ εχει 1267 καμερες να καλυπτουν το ματς smiley.gif ) μπας και εβλεπε κανα φαουλ...
bbplayer
QUOTE (giorgos14 @ May 25 2012, 23:57 ) *
ΕΣΤΩ οτι η μπάλα δεν εφευγε απο τα χερια του παπαδοπουλου και ΕΣΤΩ οτι το εβαζε,πιστευεις πραγματικα οτι θα ακουγαμε αυτη τη φραση;;Γενικα πιστευεις οτι θα ακουγαμε το οτιδηποτε;Κανα ντουπ το πολυ πολυ θα ακουγοταν και θα ταν ο Χατζη που ειχε πεσει απο τη καρεκλα μετα τη λυποθυμια..Ασε που θα εβρισκαν 12 ριπλει πανω στο παπαδοπουλο (απο ολες τις οπτικες γωνιες γιατι ως γνωστον η ερτ εχει 1267 καμερες να καλυπτουν το ματς smiley.gif ) μπας και εβλεπε κανα φαουλ...

έστω ότι ο Μαικ ήταν ακόμα 30. Θα είχαμε καβατζώσει ένα ακόμα triple crown και ο Λάζος θα ήταν ακόμα Μαδρίτη και θα έκανε τις διακοπές του. Συγγνώμη κιόλας αλλά είναι λογική αυτή ?? Δεν το λέω με κακή πρόθεση αλλά με τα "έστω" δε βγάζουμε άκρη όπως καταλαβαίνεις smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(bbplayer @ May 26 2012, 00:19 ) *
έστω ότι ο Μαικ ήταν ακόμα 30. Θα είχαμε καβατζώσει ένα ακόμα triple crown και ο Λάζος θα ήταν ακόμα Μαδρίτη και θα έκανε τις διακοπές του. Συγγνώμη κιόλας αλλά είναι λογική αυτή ?? Δεν το λέω με κακή πρόθεση αλλά με τα "έστω" δε βγάζουμε άκρη όπως καταλαβαίνεις smile.gif

δευτερη αφιερωση σε 2 μερες που βαζω σ αυτο το τοπικ... smiley.gif
giorgos14
QUOTE(bbplayer @ May 25 2012, 22:19 ) *

Με παρεξηγησες!τα εστω πηγαιναν στις ικανοτητες του παπαδοπουλου(τα εβαλα και σε κεφαλαια για να τονισω το ατοπο ) και σκοπος μου δεν ηταν να πω οτι αμα γινοντουσαν ολα αυτα θα κερδιζαμε,αλλα το τι θα παθαινε ο χατζη..

edit:παρακαλω να θαυμαστει ο συγκροτημενος μου λογος στις 4.30 το πρωι και μετα απο αρκετα ποτο... smiley.gif
il postino
QUOTE(kseplenhs @ May 25 2012, 23:36 ) *
Δεν κάρφωσε (αν θυμάμαι καλά) αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια μπροστά σε όσα τράβηξε φέτος ο μπατίστ απο τον κιριλένκο.Τα μαρτύρια του ταντάλου πέρασε...

α, δεν καρφωσε λοιπον!!και ειναι και λεπτομερεια....

ο,τι τραβηξε φετος ο μαικ το τραβηξε απο ολη την αμυνα της τσσκα και οχι απο τον κιριλενκο.ειναι σα να λεω εγω οτι ο σπανουλης τραβαει τα πανδεινα απο τον καλαθη....

εξυπνο παιδι εισαι, καταλαβαινεις τη διαφορα!!

οσο για τον αντρει, επειδη καταλαβε πολλα φετος ας την κανει για απεναντι ,τωρα που γυρναει...

kseplenhs
QUOTE(il postino @ May 26 2012, 11:44 ) *
α, δεν καρφωσε λοιπον!!και ειναι και λεπτομερεια....

ο,τι τραβηξε φετος ο μαικ το τραβηξε απο ολη την αμυνα της τσσκα και οχι απο τον κιριλενκο.ειναι σα να λεω εγω οτι ο σπανουλης τραβαει τα πανδεινα απο τον καλαθη....

εξυπνο παιδι εισαι, καταλαβαινεις τη διαφορα!!

οσο για τον αντρει, επειδη καταλαβε πολλα φετος ας την κανει για απεναντι ,τωρα που γυρναει...

Δεν είναι το ίδιο απο εκεί που είσαι ο "γ@μάω" ψηλός της ευρώπης τα τελευταία χρόνια,όποτε βρισκόσουν με εκείνον στη πλάτη σου,να μην μπορούσες να τον κουνήσεις ούτε εκατοστό.Και να εισπράττεις τη μια τάπα μετά την άλλη.Ωραία εντάξει,δεν σου κάρφωσε στη μάπα αλλά σε έχει κάνει να φαίνεσαι απειροελάχιστος όποτε σε βρίσκει.Είναι λίγο αυτό για έναν απο τους σταθερά κορυφαίους τα τελευταία χρόνια?

Ο σπανούλης έχει μια 3αδα να ασχολείται με εκείνον όποτε βρίσκεται στο παρκέ.Αν πόσταρε απλά και τον γέμιζε τάπες ο καλάθης να το δεχτώ.Η' αν του έκλεβε τη μπάλα συνέχεια.Αλλά αν ξεκινάει την προσπάθεια στα 7 μέτρα και δεν βρίσκει χώρο ούτε να αναπνεύσει ακόμα και μετά απο 2 σκριν,ευθύνεται ο καλάθης?Τι είναι μπουλντόζα που περνάει πάνω απο τα σκριν??
Δλδ με την σιένα τον μηδένισε ο μος σε 2 ματς?Οχι όλη η 5αδα της σιένα που κοίταγε μόνο εκείνον και τα έτρωγε απο τους υπόλοιπους??
qspock
Για μένα δικαιώθηκε ο Ντούντα βάζοντας Λάζαρο και Άντιτς.

Εκ του αποτελεσματος ας πουμε?

Στο κάτω κάτω ο Λάζος το πήρε το ριμπάουντ,

Εισαι σιγουρος οτι το πηρε? Γιατι εγω λεω οτι ΔΕ το πηρε. Ριμπαουντ=κατοχη

στο ότι του φυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια δε φταίει ο προπονητής,

Οχι βεβαια. Φταιιει ομως που δεν εβαλε να πηδηξουν τους 2 καλυτερους επιθετικους ριμπαουνετρ της Ευρωλιγκας.

καλός μαχητής ο Χάινς αλλά αν τον μπλόκαρε ο Βουγιούκας ή ο Μπατίστ θα είχε λιγότερες ελπίδες να πάρει τη μπάλα)

Οπως εγινε ας πουμε σε ολο το προηγουμενο παιχνιδι.. Θα την επαιρνε και θα κοπανουσε γκολ-φαουλ λεω εγω.

Τελως παντων, ο Νουντα δικαιουται να κανει ενα λαθος. Εγω παντως αν ημουν δημοσιογραφος θα τον ρωτουσα γιατι δεν εβαλε Ντορσει και Χαινς. Οποιοι δε τον ρωτησαν αυτο το πραγμα ειναι λιγουλακι ...ανικανοι στην δουλεια τους.
il postino
QUOTE(kseplenhs @ May 26 2012, 12:09 ) *
Δεν είναι το ίδιο απο εκεί που είσαι ο "γ@μάω" ψηλός της ευρώπης τα τελευταία χρόνια,όποτε βρισκόσουν με εκείνον στη πλάτη σου,να μην μπορούσες να τον κουνήσεις ούτε εκατοστό.Και να εισπράττεις τη μια τάπα μετά την άλλη.Ωραία εντάξει,δεν σου κάρφωσε στη μάπα αλλά σε έχει κάνει να φαίνεσαι απειροελάχιστος όποτε σε βρίσκει.Είναι λίγο αυτό για έναν απο τους σταθερά κορυφαίους τα τελευταία χρόνια?

Ο σπανούλης έχει μια 3αδα να ασχολείται με εκείνον όποτε βρίσκεται στο παρκέ.Αν πόσταρε απλά και τον γέμιζε τάπες ο καλάθης να το δεχτώ.Η' αν του έκλεβε τη μπάλα συνέχεια.Αλλά αν ξεκινάει την προσπάθεια στα 7 μέτρα και δεν βρίσκει χώρο ούτε να αναπνεύσει ακόμα και μετά απο 2 σκριν,ευθύνεται ο καλάθης?Τι είναι μπουλντόζα που περνάει πάνω απο τα σκριν??
Δλδ με την σιένα τον μηδένισε ο μος σε 2 ματς?Οχι όλη η 5αδα της σιένα που κοίταγε μόνο εκείνον και τα έτρωγε απο τους υπόλοιπους??

εζησα να το ακουσω και αυτο!!

ο αντρει εκανε το μπατιστ να φαινεται απειροελαχιστος!!

το ξαναλεω, ο κιριλενκο ερχοταν απο πισω φετος και εδινε βοηθειες!!δε κληθηκε να αντιμετωπισει αυτος το μπατιστ σε 5-10 μαζεμενες επιθεσεις του παο!!φοβερος αμυντικος ο ρωσος αλλα δεν εχει το κορμι να παιξει μονιμα αυτος αμυνα το μαικ!!!ολη η φροντ λαιν της τσσκα ηταν επικεντρωμενη στο μπατιστ!!οπως κλεινει ο παο το σπανουλη ετσι και η τσσκα επαιξε αντιστοιχα τον αμερικανο..

υ.γ επρεπε να φθασει τα 35 του παντως ο μαικ, να χει διαλυμενα ποδια για να του ασκησουν κριτικη οι αντιπαλοι!!ακου απειροελαχιστος...
tuareg
QUOTE (bbplayer @ May 25 2012, 21:36 ) *

δυο τουλαχιστον το εκαναν σε ενα παιχνιδι...ουασιγκτον και τζερυ στο ματς στο παλε το 08 που σας κερδισαμε.....(μαλακια βεβαια γιατι αυτη νικη κρατησε τον ανεκδιηγητο χερμπερτ στο παγκο,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια)

δες εδω στο 2.03-2.04 του γουασινγκτον...του τζερυ δε το εχει....
εχει πιο κατω στο 2.30 περιπου ενα πικ ν ρολ που δε το προλαβαινει με τιποτα....

http://www.youtube.com/watch?v=zmmkglZoW2I...feature=related
Ginobili
QUOTE(Quincy @ May 25 2012, 13:21 ) *

Ναι...δεν ξέρει ότι ο Παπαδόπουλος είναι σάπιος,παραπατάει και σε κάθε φάση του σπάνε τα άλατα...
Quincy
QUOTE(qspock @ May 26 2012, 10:50 ) *
Εκ του αποτελεσματος ας πουμε?

Εισαι σιγουρος οτι το πηρε? Γιατι εγω λεω οτι ΔΕ το πηρε. Ριμπαουντ=κατοχη

Οχι βεβαια. Φταιιει ομως που δεν εβαλε να πηδηξουν τους 2 καλυτερους επιθετικους ριμπαουνετρ της Ευρωλιγκας.

Οπως εγινε ας πουμε σε ολο το προηγουμενο παιχνιδι.. Θα την επαιρνε και θα κοπανουσε γκολ-φαουλ λεω εγω.

Τελως παντων, ο Νουντα δικαιουται να κανει ενα λαθος. Εγω παντως αν ημουν δημοσιογραφος θα τον ρωτουσα γιατι δεν εβαλε Ντορσει και Χαινς. Οποιοι δε τον ρωτησαν αυτο το πραγμα ειναι λιγουλακι ...ανικανοι στην δουλεια τους.

Ναι εκ του αποτελέσματος. Ή τουλάχιστον αν δεν δικαιώθηκε, δεν μπορείς να του πεις ότι έκανε και λάθος, γιατί μπορεί να μην πήρε το ριμπάουντ-κατοχή ο λάζαρος, αλλά είχε μεγάλες πιθανότητες να το κάνει. Το ότι θα μπορούσαν οι Χάινς και Ντόρσευ να πάρουν τη μπάλα είναι της ίδιας λογικής με το "και ο Λάζαρος θα μπορούσε να την πιάσει"
T.W.Is.M.
QUOTE(il postino @ May 26 2012, 13:08 ) *
εζησα να το ακουσω και αυτο!!

ο αντρει εκανε το μπατιστ να φαινεται απειροελαχιστος!!

το ξαναλεω, ο κιριλενκο ερχοταν απο πισω φετος και εδινε βοηθειες!!δε κληθηκε να αντιμετωπισει αυτος το μπατιστ σε 5-10 μαζεμενες επιθεσεις του παο!!φοβερος αμυντικος ο ρωσος αλλα δεν εχει το κορμι να παιξει μονιμα αυτος αμυνα το μαικ!!!ολη η φροντ λαιν της τσσκα ηταν επικεντρωμενη στο μπατιστ!!οπως κλεινει ο παο το σπανουλη ετσι και η τσσκα επαιξε αντιστοιχα τον αμερικανο..

υ.γ επρεπε να φθασει τα 35 του παντως ο μαικ, να χει διαλυμενα ποδια για να του ασκησουν κριτικη οι αντιπαλοι!!ακου απειροελαχιστος...

Τι κανουν τα ατιμα τα σκριν ομως...
il postino
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 26 2012, 13:21 ) *
Τι κανουν τα ατιμα τα σκριν ομως...

τη δουλεια τους κανουν....
Ginobili
QUOTE(Quincy @ May 26 2012, 11:17 ) *
Ναι εκ του αποτελέσματος. Ή τουλάχιστον αν δεν δικαιώθηκε, δεν μπορείς να του πεις ότι έκανε και λάθος, γιατί μπορεί να μην πήρε το ριμπάουντ-κατοχή ο λάζαρος, αλλά είχε μεγάλες πιθανότητες να το κάνει. Το ότι θα μπορούσαν οι Χάινς και Ντόρσευ να πάρουν τη μπάλα είναι της ίδιας λογικής με το "και ο Λάζαρος θα μπορούσε να την πιάσει"

Ρε φίλε,μιλάς σοβαρά τώρα?? Τι σχέση έχουν οι πιθανότητες του Λάζαρου με αυτές του Χάινς..και ακόμη περισσότερο μπροστά στις πιθανότητες του Ντόρσει στο ριμπ??
Quincy
QUOTE(Ginobili @ May 26 2012, 11:18 ) *
Ρε φίλε,μιλάς σοβαρά τώρα?? Τι σχέση έχουν οι πιθανότητες του Λάζαρου με αυτές του Χάινς..και ακόμη περισσότερο μπροστά στις πιθανότητες του Ντόρσει στο ριμπ??

Δεν είπα ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από τους άλλους 2, είπα ότι είχε πιθανότητες να έπαιρνε την μπάλα. Που είναι το λάθος δεν καταλαβαίνω.. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε ακόμα για την φάση!! Πίστευε κανείς ότι με οποιαδήποτε 5αδα ο Ολυμπιακός μπορούσε να ισοφαρίσει?

Ήταν τόσο σίγουρο δηλαδή ότι ο Νρόρσευ κι ο Χάινς θα έπαιρναν ριμπάουντ, που ήταν λάθος ο Άντιτς κι ο Λάζος
Manu7
Βλέπω πολύς ντόρος γίνεται για την επιλογή του Λάζου για το ριμπάουντ από τον Ίβκοβιτς..

Εγώ πιστεύω ότι ήταν σωστή η επιλογή εν τέλει.Και δεν θα κρίνω φυσικά εκ του αποτελέσματος.Αυτό είναι απλό.

Το σκορ ήταν 81-79.

Όλοι στέκεστε στο ποιος θα πάρει το ριμπάουντ ενώ δεν σκέφτεσαι καθόλου το μετά!Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε μόνο να πάρει το ριμπάουντ αλλά και να ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ στα 2 δευτερόλεπτα.

Επομένως, ο Ντούντα ήθελε έναν επιπλέον ψηλό παίχτη που θα πηδήξει στο ριμπάουντ ο οποίος αν το έπαιρνε να είχε περισσότερες πιθανότητες για ΚΑΛΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ!Ο Παπαδόπουλος την πετάει γλυκά την μπάλα ακόμα και αν είναι πιο μακριά από το καλάθι σε περιπτωση αυτή εξωστρακιζόταν.

Να βάλει λοιπόν τον Ντόρσι.Να πάρει το ριμπάουντ.Kαι μετά τι?Αφού τα τελειώματα του είναι τραγικά.

Να βάλει τον Χάινς.Πολύ δύσκολα θα πάρει το ριμπάουντ ένας παίχτης που παίζει κυρίως με το τάιμινγ ανάμεσα σε 3 ντερέκια που θα του κάνουν μπλοκ άουτ.

Η ένσταση μου είναι ο Άντιτς.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαλε τον Πρίντεζη που είναι πιο αλκτικός και έχει καλύτερο τελείωμα.Και ο Σκοπιανός βέβαια είναι πολύ καλός ριμπάουντερ.

Vagrant
Επειδή πολλά ακούγονται για παππούδες και γερόντια . . . το νου σας . . .

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feat...p;v=8DnKOc6FISU
Ginobili
QUOTE(Quincy @ May 26 2012, 12:32 ) *
Ήταν τόσο σίγουρο δηλαδή ότι ο Νρόρσευ κι ο Χάινς θα έπαιρναν ριμπάουντ, που ήταν λάθος ο Άντιτς κι ο Λάζος

Ναι,έχουν χαοτική διαφορά στο ψηλό παιχνίδι και στην ικανότητα στο ριμπ.Είναι παράλογο να προτιμάς τον παπαδόπουλο από τον Ντόρσει.
Razorblade Fish
Ρε παιδια ο Ολυμπιακος δεν θα νικαγε αν επαιρνε το ριμπαουντ,ηθελε καλαθι!Να παρει ο Ντορσει το ριμπαουντ στα 2-3 μετρα να την κανει τι τη μπαλα;Να ανοιξει τρυπα στο ταμπλο;Ο Παπαδοπουλος τουλαχιστον αν επαιρνε το ριμπαουντ ειχε σαφως μεγαλυτερες πιθανοτητες να βαλει το καλαθι.Βεβαια μετα τον τραυματισμο του οχι καλαθι δεν μπορει να βαλει αλλα ουτε να περπατησει καλα-καλα.Ομως δε διαφωνω με την εισοδο του Παπαδοπουλου.Πολυ κακο για το τιποτα τη θεωρω αυτη τη συζητηση.Γενικοτερα,για μενα ο Ντουντα θα μπορουσε να εχει χρησιμοποιησει περισσοτερο τον Κεσελ,ειδικα οταν μας ποσταραν ανελεητα στο πρωτο ημιχρονο.
tzagasdog
μα το προβλημα ηταν οτι το 3αρι του πόσταρε ένα guard μας γιατι ο Παπ/Κεσελ ήταν πάνω στον ΔΔ. Δλδ τι να παίζαμε με 2αρι παπ και 3αρι κεσελ.... δεν....
PARISINOS
QUOTE(kseplenhs @ May 26 2012, 09:09 ) *

Σορρυ που επεμβαινω , και καθυστερημενα κιολας, αλλα εδω μου φαινεται λιγο κακεντρεχες το σχολιο.

πραγματικα φιλε ξεπλενη το σχολιο μου κανει λες και περιμενες 10 χρονια να κουτσαθει ο μπατιστ για να τον κριτικαρεις. Ο μπατιστ εχει αποδειξει την αξια του.

Το να λες οτι ο κιριλενκο του εκανε πλακα οταν ο μπατιστ ειναι πλεον 35 χρονων και επαιζε στο φαιναλ 4 προερχομενος απο τραυματισμο , πραγματικα δεν βλεπω τι αποδεικνυει. Πραγματικα , αν ειναι ετσι , να περιμενουνμε και τον σπανουλη , να γινει 35 η τον παπανικολαου, να γινει 35 χρονων , μπας και γινει μαγκας ο κιριλενκο.

Ασε που πραγματικα μερικοι κανετε πως δεν ειδατε μια φαση στο πρωτο δεκαλεπτο του τελικου, που πατησε καλα ο ματιστ , και κοντεψε το ρωσσο να τον παρει παραμαζωμα. Για ενα εκατοστο το γλυτωσε το ποστερ ο κιριλενκο , μιας και η μπαλα εκανε γκελ, και πηρε μονο το φαουλ ο μπατιστ.

Ο μπατιστ εφαγε αλλες 3 ταπες προχθες και γενικα απο ολους τους καλους ανιτπαλους του. Δεν το εχει οπως το ειχε παλια, αυτο ειναι δεδομενο και λογικο για ατομο 35 χρονων...

Τωρα μην παρεξηγηθω. Προφανως ο κιριλενκο ειναι καλυτερος παιχτης μεχρι και απο τον πραιμ μπατιστ. αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το γεγονος οτι ο πραιμ μπατιστ δεν μπορουσε να μαρκαραστει απο τον κιριλενκο. Η διαφορα στον ογκο και στα κιλα ειναι τεραστια. Το σουτακι και το χουκακι του μπατιστ οταν παρει θεση ηταν money in the bank. Τωρα απλα το εχει ψιλοχασει ανεξαρτητως αντιπαλου...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.