με τοσα τετραποδα μου ηρθε η διαθεση να τραγουδησω.
Ψιτ , γατουλα σε εχω βαλει στο ματι , θα σου κανω οτι κανουν στις γατουλες οι γατοι
Να πω και κατι σοβαρο.Δυστυχως το επιπεδο των διαιτητων σε αυτη την κατηγορια ειναι αρκετα χαμηλο πολλα λαθος σφυριγματα τα οποια επηρεαζουν αποτελεσματα ,ομως πιστευω οτι τα περισσοτερα ειναι λογω ανικανοτητας και απειριας
Τωρα φυσικο ειναι καποιοι να γνωριζουν και αρκετο κοσμο και να παιρνουν και το σπρωξιματακι τους (εχω πει για ποιους λεω παλιοτερα)Αλλα δεν χρειαζεται να κολαμε σε αυτο ,δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι 'η να τιμωρηθει καποιος διαιτητης.
Και κατι ακομα για τις εδρες,εγω πιστευω οτι απο τις καλυτερες εδρες σε θεμα υποστηριξης απο κοσμο εχουν οι Αγιοι ,ο Διαγορας και η Λυκοβρυση.Και αφου εχουν κοσμο καλα κανουν και το εκμεταλευονται.Τωρα παλι Εσεις των Αγιων γιατι διαμαρτυρεσται οταν σε καθε εντος εδρας αγωνα εχετε 20-30-50-100(οσους τελος παντων εχετε) που φωναζουν βριζουν και προσπαθουν να επηρρεασουν το παιχνιδι.Και για να μην παρεξηγηθω καλα κανετε και εχετε κοσμο στην εδρα σας και μακαρι να ερχοταν να σας στηριξει και στα εκτος απλως μην κατακρινετε και τις αλλες ομαδες που κανουν το ιδιο
Lastixoman & master εμαθα χθες μαγεψατε παλι ,Μπραβο Boys