Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47
lightday
QUOTE(sixama23 @ Dec 23 2010, 18:16 ) *
Όταν λέω η οργή και η αγανάκτηση να εκδηλώνεται αλλού, δεν εννοώ σε επεισόδια...
Εννοώ σε πράξεις που είναι πραγματικά ανατρεπτικές απέναντι στην πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί.
Εν πάση περιπτώσει, επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα, κατά την άποψή μου η βία εντός αθλητικών πλαισίων λειτουργεί ως ένα είδος αποχαύνωσης και κοινωνικού ελέγχου. Άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, σκοτώνονται αναμεταξύ τους, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να τους ενώνουν τα κοινά προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Συμφωνώ απόλυτα.
Σαν λαός, μας έμαθαν να αγαπάμε την νίκη και όχι τα σπορ...
Για τη σχέση που θα έπρεπε να έχει ο αθλητισμός με την εκπαίδευση στην Ελλάδα, μπορούμε άνετα να γράψουμε βιβλίο... rolleyes.gif

+1000 τα είπες όλα,απλά να συμπληρώσω "αγαπάμε " την νίκημε κάθε μέσο
frenchman7
http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/...-gr.733720.html

Γιοταμ welcome back! (ελπίζω!) tongue.gif
PanosIlio
Δεν ήθελα να ανοίγω ολόκληρο θέμα για τον Παπαλουκά (όχι ότι δεν το αξίζει) αλλά κοιτάξτε διάκριση που του έκαναν οι Ισπανοί.

http://www.acb.com/redaccion.php?id=72726

Τον έχουν μέσα στους 10 καλύτερους διεθνείς παίκτες της δεκαετίας.

Δεν είναι κάτι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό αλλά για τον Παπαλουκά προσωπικά είναι πιστεύω μια σπουδαία διάκριση να τον συμπεριλαμβάνουν σε μια τέτοια λίστα από μία λίγκα που αποδεδειγμένα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη.
Manu7
QUOTE(PanosIlio @ Dec 28 2010, 10:51 ) *
Δεν ήθελα να ανοίγω ολόκληρο θέμα για τον Παπαλουκά (όχι ότι δεν το αξίζει) αλλά κοιτάξτε διάκριση που του έκαναν οι Ισπανοί.

http://www.acb.com/redaccion.php?id=72726

Τον έχουν μέσα στους 10 καλύτερους διεθνείς παίκτες της δεκαετίας.

Δεν είναι κάτι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό αλλά για τον Παπαλουκά προσωπικά είναι πιστεύω μια σπουδαία διάκριση να τον συμπεριλαμβάνουν σε μια τέτοια λίστα από μία λίγκα που αποδεδειγμένα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη.

Mα μόνο αν δεις δίπλα σε ποια ονόματα έχει μπει το δικό του θεωρώ ότι είναι τεράστια διάκριση για τον ίδιο και μια σπουδαία αναγνώριση από τους Ισπανούς.
rankin
Επαναφέρω το γηπεδικό ζήτημα, καθότι το επανέφερε σήμερα και μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου

σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός πέραν της εξέτασης του Ελληνικού ως μελλοντικής του έδρας, εξετάζει και το κλειστό του Φαλήρου (το μικρό ΣΕΦ) ως εναλλακτική.

http://www.katimagiko.gr/editorial/8201/el...kai-e-alle-luse

Ουσιαστικά μιλάμε για μια λύση με υπερ και κατά

κατά:
- είναι ήδη παραχωρημένο ως συνεδριακό κέντρο και θα πρέπει να σπάσει η συμφωνία αυτή για να το πάρει ο Ολυμπιακός (το άρθρο όμως γράφει ότι έχουν προκύψει - προφανώς- νέα δεδομένα)
- είναι σχετικά μικρό με μέγιστη χωρητικότητα τα 7000-8000 άτομα

υπερ:
- Είναι πολύ κοντά στο ΣΕΦ
- Είναι φτηνότερο
- Θα είναι πάντα πραγματικά έδρα, αφού και με 5000 κόσμο θα γίνεται χαμός
- Θα γίνει χώρος προσέλευσης μόνο για όσους αγαπούν την ομάδα μπάσκετ. Όσοι αγαπούν τις φασαρίες, τους τσαμπουκάδες και 2-3 ντερμπι το χρόνο, θα τα βλέπουν πλέον απο την τηλεόραση (εκτός και αν στο τέλος, μείνουμε πάλι εμείς απ' έξω)

προσωπικά, είναι μια επιλογή που την προτιμώ απο κάθε άλλη!
βαρέθηκα να βλέπω ένα ΣΕΦ άδειο με 3-4 χιλιάδες κόσμο και το ίδιο θα συμβαίνει και στο Ελληνικό, που είναι ομοίως μεγάλο γήπεδο

Μια έδρα με 7.000 θέσεις, θα είναι άψογη!
LFO
O,τιδήποτε αυτη την στιγμη θα ηταν καλυτερο απο το ΣΕΦ....Εμένα το Ελληνικο μου αρέσει περισσότερο παντως..
spysta
QUOTE(rankin @ Dec 28 2010, 13:53 ) *
Επαναφέρω το γηπεδικό ζήτημα, καθότι το επανέφερε σήμερα και μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου

σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός πέραν της εξέτασης του Ελληνικού ως μελλοντικής του έδρας, εξετάζει και το κλειστό του Φαλήρου (το μικρό ΣΕΦ) ως εναλλακτική.

http://www.katimagiko.gr/editorial/8201/el...kai-e-alle-luse

Ουσιαστικά μιλάμε για μια λύση με υπερ και κατά

κατά:
- είναι ήδη παραχωρημένο ως συνεδριακό κέντρο και θα πρέπει να σπάσει η συμφωνία αυτή για να το πάρει ο Ολυμπιακός (το άρθρο όμως γράφει ότι έχουν προκύψει - προφανώς- νέα δεδομένα)
- είναι σχετικά μικρό με μέγιστη χωρητικότητα τα 7000-8000 άτομα

υπερ:
- Είναι πολύ κοντά στο ΣΕΦ
- Είναι φτηνότερο
- Θα είναι πάντα πραγματικά έδρα, αφού και με 5000 κόσμο θα γίνεται χαμός
- Θα γίνει χώρος προσέλευσης μόνο για όσους αγαπούν την ομάδα μπάσκετ. Όσοι αγαπούν τις φασαρίες, τους τσαμπουκάδες και 2-3 ντερμπι το χρόνο, θα τα βλέπουν πλέον απο την τηλεόραση (εκτός και αν στο τέλος, μείνουμε πάλι εμείς απ' έξω)

προσωπικά, είναι μια επιλογή που την προτιμώ απο κάθε άλλη!
βαρέθηκα να βλέπω ένα ΣΕΦ άδειο με 3-4 χιλιάδες κόσμο και το ίδιο θα συμβαίνει και στο Ελληνικό, που είναι ομοίως μεγάλο γήπεδο

Μια έδρα με 7.000 θέσεις, θα είναι άψογη!

http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html
Eιναι ΠΟΛΥ ομορφο γηπεδο το Τροκαντερο.Αν ο ΟΣΦΠ παει εκει θα τοποθετηθουν και οι πανω εξεδρες και η χωρητικοτητα θα ειναι 8.536 !!ΜΙΑ ΧΑΡΑ επομενως .. ειναι και μεσα στον Πειραια.

εντουτοις εγω προσωπικα προτιμω το Ελληνικο.ειναι ΚΑΘΑΡΑ μπασκετικο γηπεδο .. http://www.stadia.gr/hellinikon/hellinikon-gr.html ο κοσμος κρεμεται πανω απο το παρκε + ειναι διπλασιο σε χωρητικοτητα απο το Τροκαντερο.Μπορει να αποτελεσει εδρα φοβητρο και με την σωστη εξελιξη των πραγματων να δωσεις ενα ολοκληρο Τροκαντερο σε διαρκειας (8.000 πχ) οπως σχεδον ειχε γινει 2 χρονια πριν.
Ο ΟΣΦΠ με 10.000 Ολυμπιακους μεσα στο Ελληνικο μπορει να εχει την πιο καυτη εδρα της Ευρωπης.

Οπως και να εχει .. εμενα ειλικρινα πανω απ'ολα με ενδιαφερει να φυγουμε απο το ΣΕΦ.Ας γινει αυτο .. και η οποια επιλογη για την επομενη εδρα αναμεσα σε αυτα τα δυο γηπεδα ειναι ευπροσδεκτη
rankin
QUOTE(LFO @ Dec 28 2010, 15:06 ) *
O,τιδήποτε αυτη την στιγμη θα ηταν καλυτερο απο το ΣΕΦ....Εμένα το Ελληνικο μου αρέσει περισσότερο παντως..

Θεωρητικά και εγώ προτιμώ ελληνικό
πρακτικά όμως, να έχουμε πάλι 4000 κόσμο, σε γήπεδο 15000 θέσεων, θα είναι και πάλι άχαρο, έστω και αν μιλάμε για ένα ωραίο και μπασκετικό γήπεδο όπως το ελληνικό

Προτιμώ έδρα με ελάχιστη πληρότητα 75% σε κάθε αγώνα και ας μην έχουμε ποτέ 15000 κόσμο μέσα
Η ΤΣΣΚΑ έχει γήπεδο 5500 ατόμων και η Μπάρτσα 7500
εμείς τι είμαστε να έχουμε 15000? καμια χώρα με 200.000.000 πληθυσμό και μπασκετοθρεμένους όλους, για να μην τους χωράει ο τόπος;;

7000-8000 γήπεδο είναι μια χαρά! perfect

**Νομίζω πάντως ότι τις 8500 θέσεις των Ολυμπιακών αγώνων δεν μπορεί να τις έχει για αγώνες μπάσκετ αυτό το γήπεδο.
8500 ήταν για Ταε κβον ντο που έχει μικρότερο αγωνιστικό χώρο.
Υποθέτω πως ίσως κανα 7000 να μπορέσουν να δημιουργησουν
PanosIlio
Αν όντως τα δεδομένα έχουν αλλάξει ως προς το Τροκαντερό τότε μιλάμε για την ιδανική λύση.

Επίσης οι περίπου 8000 θέσεις (8.536 όπως λέει εδώ http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html για αθλητική χρήση θα εννοεί προφανώς) είναι ο ιδανικός αριθμός για μια ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα.

Πάντως θεωρώ δεδομένο πως το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα μετακομίσει από το ΣΕΦ, όπου και να πάμε, έχει ωριμάσει το πράγμα που λέμε, δεν πάει άλλο με το ΣΕΦ.
rankin
QUOTE(PanosIlio @ Dec 28 2010, 15:30 ) *
Αν όντως τα δεδομένα έχουν αλλάξει ως προς το Τροκαντερό τότε μιλάμε για την ιδανική λύση.

Επίσης οι περίπου 8000 θέσεις (8.536 όπως λέει εδώ http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html για αθλητική χρήση θα εννοεί προφανώς) είναι ο ιδανικός αριθμός για μια ομάδα μπάσκετ στην Ελλάδα.

Πάντως θεωρώ δεδομένο πως το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός θα μετακομίσει από το ΣΕΦ, όπου και να πάμε, έχει ωριμάσει το πράγμα που λέμε, δεν πάει άλλο με το ΣΕΦ.

Έτσι είναι ...
και να προσθέσω και κάτι ακόμα,
ας το παραδεχτούμε
Η Ελλάδα γενικά και ο Ολυμπιακος ειδικά, δεν έχει μεγάλο, σε πλήθος, μπασκετικό κοινό
Και όσο το ποδόσφαιρο θα πηγαίνει καλά και θα παρουσιάζει όμορφο θέαμα, στο κλειστό πάλι τρεις και ο κούκος θα μαστε..

Δηλώσω δε ξεκάθαρα ότι φέτος, χαίρομαι πολύ περισσότερο την ομάδα του ποδοσφαίρου, από αυτή του μπάσκετ..
Γιατί επί της ουσίας, απολαμβάνουμε οτιδήποτε έχει ωραία και υγιή εικόνα

πρέπει λοιπόν το γήπεδο να ακολουθεί τις ανάγκες του τμήματος..
μπασκετικό γήπεδο, δυνατή έδρα, με τον ιδανικό αριθμό θέσεων

Δεν ξέρω αν ένα μεγάλο γήπεδο, με 15000 θέσεις, ικανοποιεί τις συνθήκες αυτές.
Με τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι μεγάλο
Είναι τεράστιο
Air Kef
Tι να την κάνουμε την δυνατή έδρα σε κάθε ματς ρε συ rankin;
Θέλουμε να γίνεται χαμός με το Περιστέρι ή τον Ηρακλή;

Δεν θα είναι λίγο μίζερο στους τελικούς να έχει ο ΠΑΟ 18.000 κόσμο και εμείς....8;

Στα ματς για Φ4 με την Ρεάλ πρόπερσι έμεινε απέξω κόσμος και στα 2 ματς από την ζήτηση που υπήρχε.

Ελληνικό και πάλι Ελληνικό..
Να πέσει και ο 4εδρος πίνακας από το κέντρο της οροφής (ΝΒΑ λέμεεε) να μυρίζει μπασκετίλα το γήπεδο.
Και 14.000 κόσμος στα μεγάλα ματς, πάνω από το παρκέ.

Και στον μπασκετικό Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε, να γίνει ότι πρέπει και να εκλείψουν τα επεισόδια, αν και τώρα που έχει αποχωρήσει απο παντού ο Σωκράτης έχω μια ελπίδα οτι ο στρατός του θα πάψει να χτυπά.
spysta
QUOTE(rankin @ Dec 28 2010, 13:15 ) *
**Νομίζω πάντως ότι τις 8500 θέσεις των Ολυμπιακών αγώνων δεν μπορεί να τις έχει για αγώνες μπάσκετ αυτό το γήπεδο.
8500 ήταν για Ταε κβον ντο που έχει μικρότερο αγωνιστικό χώρο.
Υποθέτω πως ίσως κανα 7000 να μπορέσουν να δημιουργησουν

Δεν νομιζω πως ισχυει αυτο μαν .. οι εξεδρες που συμπληρωνονται ειναι πανω διαζωματα.Ο χωρος μπροστα για να μπει το παρκε,οι παγκοι κτλ κτλ πρεπει να ειναι κομπλε.

btw τα 8.000 ατομα στο ΣΕΦ (των 12.000 θεσεων συνολικα) σε σχεση με τα 8.000 ατομα στο Ελληνικο (των 14.000 θεσεων) ειναι ΑΛΛΟ πραγμα ..
το ΣΕΦ ΜΟΝΟ αν φισκαρει μπορει να ειναι εδρα καυτη .. το Ελληνικο ακομα και 5-6000 κοσμο να εχει μεσα .. ειναι τοσο κοντα οι εξεδρες με το παρκε που το γηπεδο θα εχει παλμο και δεν θα μοιαζει αδειο.Δεν ειναι αχανες γηπεδο το Ελληνικο .. οι εξεδρες μεταξυ τους αλλα και με την οροφη ειναι τοσο κοντα που οι φωνες ανακυκλωνονται βαση αρχιτεκτονικης στην οποια ειχε βασιστει η κατασκευη του γηπεδου.

Εντουτοι συμφωνω οτι τα 14.000 του Ελληνικου ειναι πολλα ...( οχι βεβαια εξωπραγματικος αριθμος) το ιδανικο σεναριο θα ηταν ενα γηπεδο με 10.000 κοσμο χωρητικοτητα .. αλλα οκ δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα. tongue.gif

---btw θυμαμαι οτι ενα προβλημα που ειχε αναφερθει για το Τροκαντερο .. σε καταστασεις φασαριας απο τον κοσμο .. ειναι τα πολλα γυαλινα τζαμια που εχει το γηπεδο.
PanosIlio
QUOTE(Air Kef @ Dec 28 2010, 15:53 ) *
Tι να την κάνουμε την δυνατή έδρα σε κάθε ματς ρε συ rankin;
Θέλουμε να γίνεται χαμός με το Περιστέρι ή τον Ηρακλή;

Δεν θα είναι λίγο μίζερο στους τελικούς να έχει ο ΠΑΟ 18.000 κόσμο και εμείς....8;

Στα ματς για Φ4 με την Ρεάλ πρόπερσι έμεινε απέξω κόσμος και στα 2 ματς από την ζήτηση που υπήρχε.

Ελληνικό και πάλι Ελληνικό..
Να πέσει και ο 4εδρος πίνακας από το κέντρο της οροφής (ΝΒΑ λέμεεε) να μυρίζει μπασκετίλα το γήπεδο.
Και 14.000 κόσμος στα μεγάλα ματς, πάνω από το παρκέ.

Και στον μπασκετικό Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε, να γίνει ότι πρέπει και να εκλείψουν τα επεισόδια, αν και τώρα που έχει αποχωρήσει απο παντού ο Σωκράτης έχω μια ελπίδα οτι ο στρατός του θα πάψει να χτυπά.

Το κόστος ενός γηπέδου 15000 θέσεων για μία σαιζόν είναι διαφορετικό από το κόστος για ένα γήπεδο 8000 θέσεων. Συμφέρει την ΚΑΕ (εταιρία) οικονομικά να συντηρεί ένα μεγαλύτερο γήπεδο με την προοπτική να είναι γεμάτο στα 10 από τα ~40 παιχνίδια που θα δώσει εντός έδρας?

Όσο για το τελευταίο με τους στρατούς, μακάρι αλλά ο στρατός δεν είναι του Σωκράτη, δυστυχώς, έχω την αίσθηση πως άλλοι κάνουν κουμάντο. Ο Κόκκαλης απλά πήγε με το ρεύμα.
Reggie Miller #31
Έχουμε μερικά δεδομένα...

Ο Ολυμπιακός όσο δεν κατακτά τίτλους δε θα πηγαίνει κόσμος γήπεδο,παρά μόνο στα ματς με τον ΠΑΟ όπου και θα τιμωρείται η έδρα,άρα αυτοί που γουστάρουν να πηγαίνουν,δε θα πηγαίνουν.

Η Α1 όσο είναι μη ανταγωνιστική,ο κόσμος δε θα πηγαίνει να βλέπει αγώνες και αυτά που αποκαλούν νέρμπυ με ΠΑΟΚ,ΑΡΗ,ΑΕΚ κτλ κτλ μόνο οι δημοσιογράφοι μπορούν να τα αποκαλούν έτσι.

Το ποδόσφαιρο είναι εδώ και καιρό νούμερο 1 στις προτιμήσεις όλων και ειδικά των φίλων τοπυ Ολυμπιακού,εδώ παίζουν ρόλο και οι τίτλοι.

Οικονομική κρίση=Λιγότερα χρήματα προς διάθεση για τη διασκέδαση!

Άρα για εμένα είναι δύσκολο να αποφασιστεί κάτι μόνιμο.Δηλαδή δέχομαι να πάμε σε ένα μικρότερο γήπεδο για να γίνει πιο καυτή έδρα και στα μεγάλα παιχνίδια ρισκάρεις να μην έχεις τον κόσμο που θα μπορούσες,άρα και τα εισιτήρια που θα μπορούσες να διαθέσεις.
Αργότερα αν η ομάδα επιστρέψει σε τίτλους και επιτυχίες,λογικα΄θα χρειαστείς μεγαλύτερο γήπεδο.
Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις.
Anaz
Το κόστος ενός γηπέδου 15000 θέσεων για μία σαιζόν είναι διαφορετικό από το κόστος για ένα γήπεδο 8000 θέσεων. Συμφέρει την ΚΑΕ (εταιρία) οικονομικά να συντηρεί ένα μεγαλύτερο γήπεδο με την προοπτική να είναι γεμάτο στα 10 από τα ~40 παιχνίδια που θα δώσει εντός έδρας?
Ναι, αλλα το κοστος δεν παει με το καρεκλακι. Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο.
Δε νομιζω οτι η αποκλειστικη μισθωση κ η συντηρηση του Ελληνικου θα στοιχιζε (σημαντικα) περισσοτερα απο του Τροκαντερου.

Και που 8χ κοσμο μεσα στο Τροκαντερο σε αγωνα μπασκετ Ολυμπιακος-Παο ειναι μαλλον απιθανο να δεις!! Κανα 4αρι κ πολλοι ειναι.
ΝΟμιζω οτι αδικα αναλωνομαστε στην περιπτωση του "μικρου ΣΕΦ". Δεν κανει, για πολλους λογους. Το ερωτημα νομιζω ειναι, ΣΕΦ ή Ελληνικο.Και η απαντηση ξεκαθαρη για μενα. Το 2ο hands down. Με λιγες παρεμβασεις γινεται ιδανικη εδρα. (θελω να) πιστευω οτι του χρονου θα γινει η "πολυποθητη" μετακομιση.
Role Model
Εγώ πάλι επειδή βλέπω ομοιότητες στα δύο αυτά κλειστά, ψηφίζω Τροκαντερό...

http://www.stadia.gr/faliro/faliro8.jpg

http://www.stadia.gr/paok/paok-gr.html

Το Ελληνικό είναι πολύ όμορφο αλλά πολύ μεγάλο πλέον για την υπάρχουσα κατάσταση...

Εκτός αν, το καλοκαίρι λόγω λοκ-άουτ, βρεθούμε προ εκπλήξεων (αν και πάλι μιλάμε για μακροπρόθεσμη χρήση)...
PanosIlio
QUOTE(Anaz @ Dec 28 2010, 16:24 ) *
Ναι, αλλα το κοστος δεν παει με το καρεκλακι. Υπαρχουν πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο.
Δε νομιζω οτι η αποκλειστικη μισθωση κ η συντηρηση του Ελληνικου θα στοιχιζε (σημαντικα) περισσοτερα απο του Τροκαντερου.

Και που 8χ κοσμο μεσα στο Τροκαντερο σε αγωνα μπασκετ Ολυμπιακος-Παο ειναι μαλλον απιθανο να δεις!! Κανα 4αρι κ πολλοι ειναι.
ΝΟμιζω οτι αδικα αναλωνομαστε στην περιπτωση του "μικρου ΣΕΦ". Δεν κανει, για πολλους λογους. Το ερωτημα νομιζω ειναι, ΣΕΦ ή Ελληνικο.Και η απαντηση ξεκαθαρη για μενα. Το 2ο hands down. Με λιγες παρεμβασεις γινεται ιδανικη εδρα. (θελω να) πιστευω οτι του χρονου θα γινει η "πολυποθητη" μετακομιση.

Με το Ελληνικό το μόνο μου πρόβλημα είναι πως είναι πολύ μεγάλο για εμάς με βάσει τα σημερινά δεδομένα, τα αριθμητικά εννοώ και για αυτό θα προτιμούσα την ομάδα σε ένα πιο μικρό γήπεδο, 7-8 χιλιάδων θέσεων σαν το Τροκαντερό.

Για τα χρήματα δεν ξέρω τα ποσά, ένα παράδειγμα έφερα, ίσως λανθασμένο.

Αλλά μπορείς να μας πεις τους πολλούς λόγους για τους οποίους δεν κάνει το Τροκαντερό? Μην πεις πολλούς, πες 2-3, αφού είναι πολλοί δεν θα είναι δύσκολο.

Και επίσης το συμπέρασμα πως σε ένα ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΠΑΟ θα έχει μέσα ~4000 κόσμο αντί για ~8000, που θα είναι και η maximum χωρητικότητά του, από που το βγάζεις?
rchos
την προηγουμενη βδομαδα αν δεν κανω λαθος η κυβερνηση εξηγγηλε πως πρωτη προτεραιοτητα της ειναι η μισθωση ή πωληση κρατικων περιουσιων.

στην πρωτη φαση ενα απο αυτα που θα προσπαθησει να δωσει ειναι το τροκαντερο.με μισθωση πολυετους διαρκειας σε εταιρια η οποια θα το διαχειριζεται σαν συνεδριακο, εκθεσιακο και ψυχαγωγικο κεντρο.
εγω αυτο που καταλαβα ηταν σαφες στο οτι το προοριζουν για ολα τα παραπανω και οχι για γηπεδο.

φυσικα αυτο ερχεται σε συγκρουση με τα οσα λεει το αρθρο περι ηδη παραχωρημενου γηπεδου για 30 χρονια.

επειδη ομως σας γραφω τι διαβασα με τα ματια μου σε εγκυρη εφημεριδα και οχι τι εγραψε ενα σαιτ στο ιντερνετ δεν εχω κανενα λογο να πιστεψω το σαιτ.

απο κει και περα.δικη μου αποψη ειναι οτι το τροκαντερο δεν πρεπει να το καουμπησουμε.
ο αναζ εχει δικιο τα κοστοι δεν πανε ανα καρεκλακι και υπο αυτο το πρισμα το κοστος δεν πιστευω θα ειναι πολυ διαφορετικο στα γηπεδα αυτα.
εχουμε δε στο μυαλο μας το σεφ και το οακα που αν δεν εχουν 8-9 χιλιαδες τουλαχιστον φαινονται αδεια.
το ελληνικο ειναι διαφορετικο γηπεδο.πιο μαζεμενο γηπεδο.με μια εξυπνη πολιτικη στα διαρκειας θα φαινεται γεματο πολυ πιο ευκολα.
θεωρω δε οτι γηπεδο 8 χιλιαδων ειναι πολυ μικρο για τις αναγκες μιας ομαδας που εχει τη δυνατοτητα να γεμισει και διπλασιο σε μεγεθος γηπεδο.
σε ενα καινουριο γηπεδο πας οχι με στοχο να μεινεις εκει που εισαι αλλα να απογειωθεις.αν λοιπον τα εξοδα δεν ειναι τραγικα περισσοτερα η περιπτωση του ελληνικου ειναι χιλιες φορες καλυτερη.

με μια μονο υποσημειωση.αν το ενα το παιρνεις και το κανεις οτι θες ενω το αλλο στο δινουν μονο σαν ενοικιαστης οπως στο σεφ δηλαδη τοτε καλυτερα να πας σε αυτο που εχεις το απολυτο ελευθερας να κανεις οτι θες και ας ειναι το μικροτερο.

παντως με ιδιους ορους και στα δυο με χιλια ελληνικο.
sok
συγγνωμη αλλα θελω να πω την κακια μου μερες που ειναι smiley.gif

τον Θρυλεοντα τον διωξαμε, το σημα το αλλαξαμε, τις τσιρλιντερ τις παμε κι αυτες για φουντο, την εδρα την παιρνουμε απο τον Πειραια, τπτ αλλο μενει για να το παρει κι αυτο ο διαολος;; rolleyes.gif

//καλως η κακως η βαση των ολυμπιακων στο πειραια μενει και στα περιχωρα..
πιστευετε οτι θα χουν διαθεση καθε βδομαδα να κανουν ολοκληρο ταξιδι για να πανε να δουν την ομαδα στο Ελληνικο;;

ειδικα αν δεν ανοιξει αυτο το ρημαδι το μετρο, βλεπω να πηγαινουν λιγοτεροι κι απο το ΣΕΦ αφου περασει το πρωτο διαστημα της "περιεργειας' για το καινουριο
rchos
QUOTE(sok @ Dec 28 2010, 18:59 ) *
συγγνωμη αλλα θελω να πω την κακια μου μερες που ειναι smiley.gif

τον Θρυλεοντα τον διωξαμε, το σημα το αλλαξαμε, τις τσιρλιντερ τις παμε κι αυτες για φουντο, την εδρα την παιρνουμε απο τον Πειραια, τπτ αλλο μενει για να το παρει κι αυτο ο διαολος;; rolleyes.gif

//καλως η κακως η βαση των ολυμπιακων στο πειραια μενει και στα περιχωρα..
πιστευετε οτι θα χουν διαθεση καθε βδομαδα να κανουν ολοκληρο ταξιδι για να πανε να δουν την ομαδα στο Ελληνικο;;

ειδικα αν δεν ανοιξει αυτο το ρημαδι το μετρο, βλεπω να πηγαινουν λιγοτεροι κι απο το ΣΕΦ αφου περασει το πρωτο διαστημα της "περιεργειας' για το καινουριο

τις τσιρλιντερς τις βγαζω εντελως απο την εικονα γιατι ειναι εντελως ασχετο πραγμα με ολα τα υπολοιπα.
τον θρυλεοντα και το σημα ηταν αναγκασμενοι να τα αλλαξουν.εκτος αν πιστευεις οτι επρεπε να βαζουν λεφτα στην ομαδα και οποια λιγα εσοδα μπορουν να εχουν απο την μπουτικ να πηγαινουν αλλου και οχι στους ιδιους.οσο για το γηπεδο μια ομαδα σαν τον ολυμπιακο πρεπει να παιζει σε τοπ ευρωπαικο γηπεδο.το σεφ εν ετη 2010 δεν ειναι τετοιο.το 92 μπορει να ηταν.οχι πια ομως.με την ιδια λογικη επρεπε να συνεχισουμε να παιζουμε στο παπαστρατειο.ασε που το ελληνικο σε καμια περιπτωση δεν ειναι μακρια απο τον πειραια.ποσο μαλλον το κλειστο του τροκαντερου.

Υ.Γ. η μεγαλη ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου της δεκαετιας του 90 δεν ειχε το σημα του συλογου του ολυμπιακου.ειχε αλλο σημα και τοτε.φυσικα οταν η ομαδα νικαγε αυτο δεν ενδιεφερε κανεναν.τωρα που η ομαδα δεν παιρνει τιτλους μας ενοχλουν ολα.
Anaz
αν λοιπον τα εξοδα δεν ειναι τραγικα περισσοτερα η περιπτωση του ελληνικου ειναι χιλιες φορες καλυτερη.

Tα εξοδα του Ελληνικου πανω κατω τα ξερουμε, και δεν ειναι πολλα. ΛΙΓΟΤΕΡΑ μαλιστα απο του ΣΕΦ. Οποτε, μια χαρα.
Του Τροκαντερου, δεν εχουμε ιδεα! Και ΟΧΙ, το οτι ειναι μικροτερο δεν σημαινει σιγουρα και λιγοτερα.

Με το Ελληνικό το μόνο μου πρόβλημα είναι πως είναι πολύ μεγάλο για εμάς με βάσει τα σημερινά δεδομένα, τα αριθμητικά εννοώ και για αυτό θα προτιμούσα την ομάδα σε ένα πιο μικρό γήπεδο, 7-8 χιλιάδων θέσεων σαν το Τροκαντερό.

Για τα χρήματα δεν ξέρω τα ποσά, ένα παράδειγμα έφερα, ίσως λανθασμένο.

Αλλά μπορείς να μας πεις τους πολλούς λόγους για τους οποίους δεν κάνει το Τροκαντερό? Μην πεις πολλούς, πες 2-3, αφού είναι πολλοί δεν θα είναι δύσκολο.

Και επίσης το συμπέρασμα πως σε ένα ντέρμπι ΟΣΦΠ - ΠΑΟ θα έχει μέσα ~4000 κόσμο αντί για ~8000, που θα είναι και η maximum χωρητικότητά του, από που το βγάζεις?
Ο αριθμος των θεσεων ειναι δηλαδη το προβλημα?? Γιατι το Ελληνικο αυτη τη στιγμη εχει 8χ περιπου χωρητικοτητα. Οποτε αν ειναι δεν προσθετεις τις επιπλεον κερκιδες της Ολυμπιαδας. rolleyes.gif Αν και ειλικρινα δεν βρισκω κανεναν λογο για κατι τετοιο, και διαφωνω τελειως με το σκεπτικο του μικρου γηπεδου.
Οι 14500 που γραφει το site, ειναι της Ολυμπιαδας που ειχε καρεκλακια μεχρι τελειως κατω.Δεν θα'ναι τοσο. Γενικα μπορει σαν χωρητικοτητα να ακουγεται μεγαλο αλλα ΔΕΝ ειναι. Ειναι μια χαρα!! Πολυ πιο μικρο και πιο μπασκετικο απο το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ.

Να σου πω τους λογους που βλεπω... (Αν κ δεν μ'αρεσε το ειρωνικο στυλακι...)
Ειναι παρα πολυ μικρο.
Δεν ξερω ποσο ευκολο (και ποσο "φτηνο") ειναι να παραχωρηθει μιας και το συγκεκριμενο κλειστο εχει αρκετη "ζητηση" για συναυλιες κ εκθεσιακους χωρους. Βλεπω να μπλεκουμε..
Δεν ξερω ποσο μεγαλες παρεμβασεις χρειαζεται για να λειτουργησει ως κλειστο μπασκετ επιπεδου. Θυμιζω οτι εδω κ χρονια λειτουργει σαν χωρος,κι οχι σαν γηπεδο, οπως το Ελληνικο.Υποψιαζομαι οτι χρειαζεται αρκετη δουλεια στις εγκαταστασεις, περισσοτερη λογικα απο το Ελληνικο, κ λογω μεγεθους δεν ξερω αν αξιζει.
Ο περιβαλλων χωρος νομιζω οτι ειναι μικροτερος κ "πηζει" πιο ευκολα.
Τελος, ειναι ισως το μονο κλειστο που "δουλευει" μια χαρα.Το Ελληνικο απ'την αλλη κινδυνευει να παρακμασει αν δεν παιζει καμμια ομαδα εκει, κι ειναι κριμα.
Εν ολιγοις..Πολυ κακο για το τιποτα!!Ειδικα, οταν εχεις ενα Ελληνικο να.. "περιμενει".

Αν βαλεις μπασκετικο παρκε, παγκους, περιβαλλων χωρο, κ αδεια καρεκλακια για λογους ασφαλειας στα ματς με Παο, αμφιβαλλω αν θα ξεπερνα τις 4χ κοσμο.
PanosIlio
QUOTE(Anaz @ Dec 28 2010, 20:27 ) *
Να σου πω τους λογους που βλεπω... (Αν κ δεν μ'αρεσε το ειρωνικο στυλακι...)

Ορίστε τόσο δύσκολο ήταν να γράψεις από την αρχή τα επιχειρήματά σου? tongue.gif

Ο μόνος λόγος που χρησιμοποίησα τέτοιο "ύφος" ήταν επειδή εσύ αρνήθηκες να τεκμηριώσεις την άποψή σου και ουσιαστικά με το δικό σου ύφος πατρονάρεις όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την κουβέντα που κάθονται και γράφουν και τους λόγους που επιθυμούν τη μία ή την άλλη λύση ή έχουν να πουν κάτι και για τα 2 γήπεδα.

Πες την άποψή σου αλλά τεκμηρίωσε τη κιόλας.

Τώρα αν όλα αυτά που λες ισχύουν κιόλας, δηλαδή αν οι υποψίες σου βγουν αληθινές, ναι ΟΚ το Ελληνικό ακούγεται καλύτερο σαν λύση.

Πάντως η σημαντική παράμετρος είναι η εξής μία κατά τη γνώμη μου, και το είπε ο rchos νομίζω, θα πρέπει να διαλέξουμε το γήπεδο στο οποίο η ΚΑΕ θα έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων από άποψη παρεμβάσεων, κάθε είδους, έτσι ώστε όπου κι αν πάμε το γήπεδο να φαίνεται ότι είναι του Ολυμπιακού.
il postino
δυστυχως φιλοι μου ο ελληνας δεν ειναι μπασκετικος και ο,τι και να του προσφερεις (ανεση, ωραια γηπεδα, παικταραδες, ασφαλεια) αυτος θα προτιμησει να δωσει το 20αρικο του να δει μπαλα ακομα και αν τη δει σε ενα λασπωμενο και αθλιο αγωνιστικο χωρο απο παικτες αμπαλους και αταλαντους στο επακρο!! αυτο εχει συνηθισει ο ελληνας τα τελευταια 50 χρονια, αυτο θα εξακολουθησει να κανει και στο μελλον. το μπασκετ απλα ειναι μια πολυτελεια, μια μοδα, που εχει φθαρει και εχουμε μεινει μερικες χιλιαδες ανα την ελλαδα να παρακολουθουμε το αθλημα και ακομα λιγοτεροι να παιζουμε!!!!

ο,τι και να κανουν οι αγγελοπουλοι , το κοινο θα αυξομειωνεται αναλογα με τις επιτυχιες του τμηματος, αναλογα με τις επιτυχιες του ποδοσφαιρικου ολυμπιακου, αναλογα με τη τσεπη του ελληνα ( που για το ποδοσφαιρο δεν τιθεται καν θεμα σκεψης να δωσει τον οβολο του) κ.ο.κ

εδω, ο παναθηναικος με τοσες επιτυχιες στο μπασκετ, με ενα ποδοσφαιρικο τμημα πεθαμενο εδω και αιωνες (που επρεπε να βγει 15ος ο οσφπ για να δουμε πρωταθλημα) και ο ζοτς παρακαλα εδω και 3 χρονια τους φιλαθλους να ερθουν στο γηπεδο!! ολοκληρος ζοτς και κανει τεμεναδες μπας και γεμισει το μαγαζι (οακα)!!!

η αεκ που για μια 5ετια κοσμουσε τα ελληνικα και ευρωπαικα γηπεδα μολις και μετα βιας μαζευε κοσμο αλλα οταν ανελαβε ο ντεμης στη μπαλα ετρεξαν καμια 60αρια χιλιαδες στο ποδοσφαιρικο οακα και ολοι αναρωτιομασταν πού βρισκονταν τοσα χρονια ολοι αυτοι. και τωρα που το τμημα παραπαιει ολοι (πλην καποιων εξαιρεσεων) την εχουν ξεχασει!!

ο οσφπ ποτε επαιξε με μικρομεσαια ομαδα της Α1 και ειχε πανω απο 5-6 χιλιαδες κοσμο στο σεφ?

αν ειναι καποιοι φιλαθλοι που κρατουν καπως τη σημαια του αθληματος αυτοι ειναι οι θεσσαλονικεις αλλα και αυτοι αν δουν κανα καλο σερι στη μπαλα ξεχνιουνται !!!!

μετα απο ολα αυτα, ας προτιμησουν οι αγγελοπουλοι ο,τι μικροτερο σε γηπεδο και ο,τι οικονομικοτερο! δε ξερω αν η ευρωλιγκα επιτρεπει γηπεδο μικροτερο των 10.000 θεσεων αλλα πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο!!!

ουτε αξιζει τον κοπο να δινουν 20-25 εκ μπατζετ! σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει αναλογη ανταποκριση, απο καμια αποψη, ουτε οικονομικη, ουτε απο πλευρας ενδιαφεροντος ουτε τιποτα sad.gif

υ.γ ρε παιδια, το καλοκαιρι ηρθε η USA TEAM να παιξει στο οακα και μετα βιας ειχε 10.000 κοσμο και μετα λεμε ποιο γηπεδο ταιριαζει στον ολυμπιακο?

Anaz
Ο μόνος λόγος που χρησιμοποίησα τέτοιο "ύφος" ήταν επειδή εσύ αρνήθηκες να τεκμηριώσεις την άποψή σου και ουσιαστικά με το δικό σου ύφος πατρονάρεις όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την κουβέντα που κάθονται και γράφουν και τους λόγους που επιθυμούν τη μία ή την άλλη λύση ή έχουν να πουν κάτι και για τα 2 γήπεδα.
Γι'αυτο χρησιμοποιησα δυο φορες τη λεξω "νομιζω" στη φραση μου. Προφανως την αποψη μου κ μονο εξεφραζα οταν εγραφα οτι "δεν κανει". Δεν ειμαι ουτε ισχυριστηκα οτι ειμαι καμμια αυθεντια. wink.gif
Anyway.παρεξηγηση. smile.gif
LFO
Σχετικά με το γήπεδο, δεν υπάρχει απο την επομενη σεζον ενας περιορισμος απο την ευρωλιγκα σχετικα με την χωριτικοτητα ή ιδεα μου είναι??

rankin
QUOTE(rchos @ Dec 28 2010, 19:11 ) *
με την ιδια λογικη επρεπε να συνεχισουμε να παιζουμε στο παπαστρατειο

Η στο ανοιχτό στην πλατεία Αλεξάνδρας...

QUOTE(Anaz @ Dec 28 2010, 20:27 ) *
Δεν ξερω ποσο μεγαλες παρεμβασεις χρειαζεται για να λειτουργησει ως κλειστο μπασκετ επιπεδου. Θυμιζω οτι εδω κ χρονια λειτουργει σαν χωρος,κι οχι σαν γηπεδο, οπως το Ελληνικο.Υποψιαζομαι οτι χρειαζεται αρκετη δουλεια στις εγκαταστασεις, περισσοτερη λογικα απο το Ελληνικο, κ λογω μεγεθους δεν ξερω αν αξιζει.
Ο περιβαλλων χωρος νομιζω οτι ειναι μικροτερος κ "πηζει" πιο ευκολα.

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα.
Ο Ολυμπιακός δεν θέλει απλά ένα γήπεδο για να παίζει
Ο Ολυμπιακός θέλει ένα χώρο που να μπορεί να διαμορφωθεί ποικιλοτρόπως, για να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας και του κόσμου
άρα, χρειάζονται και θέσεις παρκινγκ, και χώροι για άλλες χρήσεις (μπουτικ-εστιατόρια κλπ) και εδώ θα συμφωνήσω ότι ο περιβάλλον χώρος στο Τροκαντερό δεν είναι επαρκής για κάτι τέτοιο..

Νομίζω ότι τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι, το Ελληνικό είναι ορθότερη επιλογή.

QUOTE(LFO @ Dec 29 2010, 08:51 ) *
Σχετικά με το γήπεδο, δεν υπάρχει απο την επομενη σεζον ενας περιορισμος απο την ευρωλιγκα σχετικα με την χωριτικοτητα ή ιδεα μου είναι??

δεν το έχω ακούσει, αλλά για πόσο μικρά γήπεδα μπορεί να μιλάμε;
Η ΤΣΣΚΑ έχει 5500 θέσεων και δεν νομίζω ότι θα την αναγκάσουν να μετακομίσει.
Υποθέτω πως θα θέλουν να κόψουν τα πολύ μικρά γήπεδα, αλλά αυτό ήδη δεν ισχύει;;; (πχ το Μαρούσι έπαιζε ΟΑΚΑ, γιατί ο Άγιος Θωμάς δεν τηρούσε τις προδιαγραφές)

Ακολουθούν Links για το Τροκαντερό (link1 - link2)

Όσον αφορά το κλειστό του Ελληνικού, παραδέχομαι ότι δεν κατάφερα να το ανακαλύψω απο τις δορυφορικές φωτογραφίες
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος
lakersdynasty
Δεν ξερω πως μπορω να αποθηκευσω μια συγκεκριμενη τοποθεσια στο google maps για να την ποσταρω αλλα καποιες ληψεις μεσα εξω εχει σε αυτο το σαιτ οπως και για τα υπολοιπα γηπεδα

http://www.stadia.gr/hellinikon/hellinikon-gr.html
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Dec 29 2010, 10:30 ) *
Όσον αφορά το κλειστό του Ελληνικού, παραδέχομαι ότι δεν κατάφερα να το ανακαλύψω απο τις δορυφορικές φωτογραφίες
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος

Μπες στο http://maps.google.com και δώσε για αναζήτηση τις συντεταγμένες "37.89412, 23.72325", γύρνα το στο δορυφόρο και θα δεις 2 κτίρια δεξιά της Ποσειδώνος, είναι το κάτω ή το πάνω, ένα από τα δυο τέλος πάντων tongue.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio @ Dec 29 2010, 10:59 ) *
Μπες στο http://maps.google.com και δώσε για αναζήτηση τις συντεταγμένες "37.89412, 23.72325", γύρνα το στο δορυφόρο και θα δεις 2 κτίρια δεξιά της Ποσειδώνος, είναι το κάτω ή το πάνω, ένα από τα δυο τέλος πάντων tongue.gif

Ωραία

άρα έχουμε
link1
link2

το δεύτερο link προφανώς και είναι πιο παλιά φωτογραφία, αφού ο περιβάλλον χώρος είναι αδιαμόρφωτος και έχει και μερικά αεροπλανάκια τριγύρω.. καλή φάση!

*με καλύτερο zoom βλέπουμε αυτό και αυτό

νομίζω λοιπόν ότι το κλειστό του μπάσκετ είναι το πρώτο κτήριο στα αριστερά κατεβαίνοντας προς γλυφάδα
το άλλο μοιάζει με αποθήκη
rchos
δεν το έχω ακούσει, αλλά για πόσο μικρά γήπεδα μπορεί να μιλάμε;
Η ΤΣΣΚΑ έχει 5500 θέσεων και δεν νομίζω ότι θα την αναγκάσουν να μετακομίσει.
Υποθέτω πως θα θέλουν να κόψουν τα πολύ μικρά γήπεδα, αλλά αυτό ήδη δεν ισχύει;;; (πχ το Μαρούσι έπαιζε ΟΑΚΑ, γιατί ο Άγιος Θωμάς δεν τηρούσε τις προδιαγραφές)

η ευρωλιγκα εχει οντως βγαλει αποφαση οτι ειτε απο το 11 ειτε απο το 12(δεν θυμαμαι ακριβως ποτε) θα ισχυσει για τις ομαδες με συμβολαιο α τυπου(δηλαδη ολυμπιακος-παναθηναικος για ελλαδα) οτι πρεπει να εχουν γηπεδο με 10000+ θεσεις.
αλλιως δεν θα μπορουν να εχουν συμβολαιο τριετιας με την ευρωλιγκα.δεν τους διωχνει δηλαδη απο την διοργανωση.τους βαζει απλα να παιζουν ειτε λογο πρωταθληματος ειτε απο προκριματικα για μονοετη συμβολαια.

για τις ομαδες περα απο αυτες της τριετιας θα ισχυει νομιζω ο περιορισμος των 5000 θεσεων.
η τσσκα εχει γηπεδο μεγαλυτερο να παει οποτε θα επιλεξει τι θελει.η μπαρτσελονα νομιζω εχει εξαγγειλει νεο γηπεδο αλλα επισης εχει να παει σε μεγαλυτερο.η καχα λαμποραλ ανακατασκευαζει το γηπεδο της για να φτασει τις 10000.οι υπολοιπες ισπανικες νομιζω το εχουν ηδη οποτε αν ολες οι ισπανικες τηρουν τον ορο αυτο τοτε βλεπω οντως να τον εφαρμοζει η ευρωλιγκα.οι λιθουανικες ειναι ηδη ετοιμες απο φετος.απο τις ιταλικες η σιενα δεν ξερω τι κανει με αυτο το θεμα.ρομα και μιλανο νομιζω δεν εχουν θεμα.οι τουρκικες εισης κανενα προβλημα.
οποτε δεν βλεπω λογο να μην ισχυσει τελικα ο κανονισμος αυτος.

*με καλύτερο zoom βλέπουμε αυτό και αυτό

επειδη ειμαι απο την περιοχη και ξερω ενα δυο πραγματα.
στις δυο φωτο με ζουμ που εχει κανει ο ρανκιν το γηπεδο ειναι αυτο στα αριστερα.το πιο "τετραγωνο".
το αλλο το πιο παραλληλογραμο χρησιμοποιητε κυριως για εκθεσεις.
το γηπεδο παλια ηταν το υποστεγο επισκευης αεροσκαφων της ολυμπιακης.
εχει σταση του τραμ ακριβως απ'εξω και αφθονο παρκινκγ.
frenchman7
Εγώ πάλι και στις 2 συναυλίες που έχω πάει στο ελληνικό έχω χαθεί! tongue.gif

Πολύ μπέρδεμα το σε πιο φανάρι πρέπει να στρίψεις! Όλο σε κάτι εγκαταλελειμμένους χώρους έμπαινα!
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Dec 29 2010, 13:00 ) *
Εγώ πάλι και στις 2 συναυλίες που έχω πάει στο ελληνικό έχω χαθεί! tongue.gif

Πολύ μπέρδεμα το σε πιο φανάρι πρέπει να στρίψεις! Όλο σε κάτι εγκαταλελειμμένους χώρους έμπαινα!

Σε κλειστό χώρο είχα πάει μια φορά, για τους tool και παίζει να ήταν το δεξιό κτίσμα
Μιλάμε για άθλιο ήχο.. Κοτζαμ Mastodon (παίζανε support) και ακούγονταν λες και βαρούσαν τενεκέδια

Επίσης, νομίζω ότι ήταν κάποιος απο τους γειτονικούς ανοιχτούς χώρους, εκεί που είχε γίνει η συναυλία των Beastie Boys που δεν τελείωσε ποτε (επεισόδια και εκεί)

QUOTE(rchos @ Dec 29 2010, 12:21 ) *
επειδη ειμαι απο την περιοχη και ξερω ενα δυο πραγματα.
στις δυο φωτο με ζουμ που εχει κανει ο ρανκιν το γηπεδο ειναι αυτο στα αριστερα.το πιο "τετραγωνο".
το αλλο το πιο παραλληλογραμο χρησιμοποιητε κυριως για εκθεσεις.
το γηπεδο παλια ηταν το υποστεγο επισκευης αεροσκαφων της ολυμπιακης.
εχει σταση του τραμ ακριβως απ'εξω και αφθονο παρκινκγ.

Δηλαδή, το εξωτερικό περίβλημα προϋπήρχε και άλλαξαν το εσωτερικό;
PanosIlio
QUOTE(rankin @ Dec 29 2010, 13:56 ) *
Σε κλειστό χώρο είχα πάει μια φορά, για τους tool και παίζει να ήταν το δεξιό κτίσμα
Μιλάμε για άθλιο ήχο.. Κοτζαμ Mastodon (παίζανε support) και ακούγονταν λες και βαρούσαν τενεκέδια

Επίσης, νομίζω ότι ήταν κάποιος απο τους γειτονικούς ανοιχτούς χώρους, εκεί που είχε γίνει η συναυλία των Beastie Boys που δεν τελείωσε ποτε (επεισόδια και εκεί)

offtopic.gif

ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΟΙ TOOL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????????? blink.gif
rankin
QUOTE(PanosIlio @ Dec 29 2010, 13:58 ) *
offtopic.gif

ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΟΙ TOOL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?????????? blink.gif

μα τι λες τωρα;;;

έχουν έρθει 2 φορές
1 στο Ελληνικο, χειμώνα 2006 και άλλη 1 στη Μαλακάσα το καλοκαίρι του 2007
http://www.rocking.gr/article3020.php

πληροφοριακά, στο ελληνικό, λόγο χάλια ηχητικής (οι μεταλλικοί τοίχοι παραμόρφωναν υπερβολικά πολύ) ήταν μια μέτρια συναυλία. Στη Μαλακάσα, ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα

*Στο Ελληνικό δεν έβγαιναν να παίξουν αν δεν σβήναμε όλοι τα τσιγάρα μας ... Έπεσε γιούχα για κανα μισάωρο και τελικά βγήκαν (αλλά ήταν εμφανώς "στραβωμένοι")

PanosIlio
QUOTE(rankin @ Dec 29 2010, 14:08 ) *
μα τι λες τωρα;;;

έχουν έρθει 2 φορές
1 στο Ελληνικο, χειμώνα 2006 και άλλη 1 στη Μαλακάσα το καλοκαίρι του 2007
http://www.rocking.gr/article3020.php

πληροφοριακά, στο ελληνικό, λόγο χάλια ηχητικής (οι μεταλλικοί τοίχοι παραμόρφωναν υπερβολικά πολύ) ήταν μια μέτρια συναυλία. Στη Μαλακάσα, ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα

*Στο Ελληνικό δεν έβγαιναν να παίξουν αν δεν σβήναμε όλοι τα τσιγάρα μας ... Έπεσε γιούχα για κανα μισάωρο και τελικά βγήκαν (αλλά ήταν εμφανώς "στραβωμένοι")

offtopic.gif

Χαμπάρι δεν πήρα ούτε στη μία ούτε στην άλλη, τεσπα
Zephyr
QUOTE(rankin @ Dec 29 2010, 14:08 ) *

Συναυλία Scorpions στο κλειστό της Πυλαίας το 2005 ... πίχτρα στο τσιγάρο! Ούτε τα καπνο-εφέ τους δεν χρειάστηκαν να ρίξουν!
Πλάκα πλάκα ένα τέτοιο γήπεδο χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Κρίμα που οι φίλοι (Μ)Παοκτζήδες δεν το γεμίζουν...
frenchman7
Καλα ο θεός Γιώργος Μίνος είναι και στο μπάσκετ! guns.gif

Ευκαιρία να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα σε καφρο-συνθήκες εν όψει ΟΑΚΑ!

Βέβαια κατά τους εκφωνητές είμαστε μια ωραιά ατμόσφαιρα!

Κατ τα τα άλλα:

-Ο Μπουρούσης με τον που βρίσκει δυνατό σεντερ εξαφανίζεται
-Νεστεροβιτς καλός
-Παπαλουκάς-Σπανούλης αρκετά καλοί
-Καλή άμυνα
-Χαλπερίν, για εμένα καλός! Δεν έχει κάνει και πολλά, αλλά εμένα η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο μου δείχνει
ότι έχει ξυπνήσει, και θα βελτιώνεται συνεχώς!!!!
spysta
Αυτη η ευαισθησια των διαιτητων οταν χτυπανε οι ιδιοι απο την καφριλα των οπαδων.. ειναι συγκινητικη!! Οταν βεβαια τρωνε οι μπασκετμπολιστες μπουκαλια στα κεφαλια και οι φροντιστες σημαδευονται με αεροβολα .. δεν τρεχει μια
paralis77
Ποτε θα παψουν να υπαρχουν καφροι ?
Manu7
H ίδια κατάσταση όποτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη...Ανεξαρτήτου αθλήματος...
Γκρίνια,αγανάκτηση,μίσος...

Το κορυφαίο είναι ότι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ο Ντούσαν έφαγε και αυτός τα αντικείμενα του.
Λογικό...Ποιος ξέρει από εκεί μέσα ποιος είναι ο Ίβκοβιτς και αν προσέφερε τίποτα στον ΠΑΟΚ...
Αυτή είναι κατάντια του μπάσκετ και γι'αυτό κανείς δεν ασχολείται πλέον στη Θεσσαλονίκη...
sakissab
Κατάντια.

Θα χειροκροτήσω το σχόλιο του manu7. 41.gif
Αυτή είναι η μοίρα του ελληνικού μπάσκετ. Ο κάθε κάφρος που θα τα κάνει ίβαλα και ο κάθε "ευαισθητούλης" Χριστοδούλου που με το παραμικρό κερματάκι που θα τού πέσει, θα ζητήσει εκκένωση.
Ντροπή
yiannis1984
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτός από κάφροι είναι και εντελώς άσχετοι με το μπάσκετ. Πετούν αντικείμενα στον Ίβκοβιτς, με τον οποίο πέτυχαν τις τελευταίες τους μεγάλες επιτυχίες. Σ' όλους αυτούς δεν βρέθηκε κάποιος να τους θυμίσει τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ο Ίβκοβιτς?

Όσον αφορά τους διαιτητές το ίδιο πάντα σκηνικό: όταν τους βρίζουν και τους πετάνε αντικείμενα διακόπτουν (πολύ σωστά για μένα) το ματς, όμως όταν βρίζουν χυδαία παίκτες και προπονητές και κυρίως τους πετάνε κάθε φονικό αντικείμενο δεν τρέχει τίποτα! Φαίνεται πως η δική τους ζωή και αξιοπρέπεια είναι πάντοτε σπουδαιότερη!

Για το ματς (όσο παίχτηκε) μια απ' τα ίδια: πολλά κενά διαστήματα και έλλειψη ρυθμού (μέτριος στο 1ο δεκάλεπτο, πολύ καλός στο 2ο και κακός στο 3ο).
LovingBasketball
Ποιοι ειναι αραγε οι καφροι?
Οπως καθε φορα οι καφροι ειναι αναμεσα μας αλλα δεν τους γνωριζουμε, λες και ειναι εξωγηινοι.
Εγω πιστευω οτι μεταξυ των "καφρων" περιλαμβανονται πολλα ατομα που δεν ειναι καφροι στην ζωη τους, αλλα που
γινονται καφροι στο γηπεδο.
Ζουσα πολλα χρονια στη Γαλλια και κατι με εξεπληξε, οταν ειχα πρωτοερθει. Οταν γνωριζα καποιον στην Ελλαδα η δευτερη η η τριτη του ερωτηση ηταν "Τι ομαδα εισαι?"....ερωτηση φυσικα ατοπη στη Γαλλια και στις πιο πολλες χωρες του κοσμου.
Αδιανοητο!....... μερος του ορισμου του ατομου να ειναι η ομαδα που υποστηριζει.
Απαντουσα παντα "Ειμαι φιλαθλος του Παναθηναικου .....αλλα μονο στο μπασκετ" κατι που εξεπλητε παντα το συνομιλητη μου. (και πραγματικα καρφι δεν μου καιγετε για τον Ποδοσφαιρικο Παναθηναικο.........).

Που θελω να καταληξω?
Αυτη η ελληνικη κουλτουρα του οπαδισμου σαν μερος της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου ειναι ΑΥΤΗ που σε τελικη αναλυση οδηγει στις αμετρητες ελληνικες αθλητικες εφημερο-φυλλαδες και στο μισος και τον "αλληλοσπαραγμο".
Αυτο που συνεβη στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο δεν ειναι κατι ξεχωριστο, ειναι η απολυτη επιβεβαιωση του
ποσο ηλιθια ειναι η τυφλη οπαδικη νοοτροπια και ποσο κοστιζει η ελλειψη αθλητικης παιδειας στη χωρα μας.
KingCrimson
QUOTE(LovingBasketball @ Dec 29 2010, 22:34 ) *
Αδιανοητο!....... μερος του ορισμου του ατομου να ειναι η ομαδα που υποστηριζει.
Απαντουσα παντα "Ειμαι φιλαθλος του Παναθηναικου .....αλλα μονο στο μπασκετ" κατι που εξεπλητε παντα το συνομιλητη μου. (και πραγματικα καρφι δεν μου καιγετε για τον Ποδοσφαιρικο Παναθηναικο.........).

Συμφωνω!!
το φαινομενο της καφριλας ειναι γενικοτερο, με βαθιες ριζες παντου.
paralis77
Που εισαι ρε Θατσερ ?
vastravoud
Τα έχουμε γράψει και αλλου: Καλές οι θεωρητικολογίες του στυλ "τσκ, τσκ, για όλα φταίει η έλλειψη παιδειας, κλπ", και γενικά είναι σωστές.

Όταν όμως έχουμε ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θέλουμε να το λύσουμε ξεκινάμε με άμεσες λύσεις(=πολύ ξύλο) και προχωράμε σταδιακά στα υπόλοιπα.
rankin
QUOTE(vastravoud @ Dec 30 2010, 08:43 ) *
Τα έχουμε γράψει και αλλου: Καλές οι θεωρητικολογίες του στυλ "τσκ, τσκ, για όλα φταίει η έλλειψη παιδειας, κλπ", και γενικά είναι σωστές.

Όταν όμως έχουμε ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θέλουμε να το λύσουμε ξεκινάμε με άμεσες λύσεις(=πολύ ξύλο) και προχωράμε σταδιακά στα υπόλοιπα.

μεγάλη κουβέντα αυτή.
Νομίζω ότι όταν η κοινωνία βράζει γενικά, είναι βολικό να επιτρέπουν στο κόσμο να ασχολείται με μα**κίες και να ξεσπάει στα γήπεδα..
Σου λέει -προκειμένου να ανοίξουν τα δικά μας κεφάλια, ας ανοίξουν το κεφάλι του Παπαλουκά καλύτερα...

Το αποτέλεσμα όλων αυτών εν τέλει, είναι ότι οι υπόλοιποι θα αρχίσουμε να σιχαινόμαστε την κατάσταση και στο τέλος θα προτιμήσουμε να βλέπουμε μπάσκετ στο Playstation, παίζοντας NBA 2K

lefkadian
65.gif 65.gif 65.gif
LFO
Aποσπασματα της συνεντευξης Ιβκοβιτς σημερα στον Πρωταθλητη...

http://www.sport-fm.gr/article/384842

Τα πιο ενδιαφεροντα από αυτα που λέει ειναι, κατ' εμε, οτι ηθελε φετος Τσιλι και Κλειζα στην ομαδα εν αντιθεσει με τα φουμαρα που γραφανε οι ρεπορτερ , οσα λεει για Παπαλουκά και βεβαια για τα κομμενα γελακια (επιτελους..).
lebanon
QUOTE(LovingBasketball @ Dec 29 2010, 22:34 ) *
Ποιοι ειναι αραγε οι καφροι?
Οπως καθε φορα οι καφροι ειναι αναμεσα μας αλλα δεν τους γνωριζουμε, λες και ειναι εξωγηινοι.
Εγω πιστευω οτι μεταξυ των "καφρων" περιλαμβανονται πολλα ατομα που δεν ειναι καφροι στην ζωη τους, αλλα που
γινονται καφροι στο γηπεδο.
Ζουσα πολλα χρονια στη Γαλλια και κατι με εξεπληξε, οταν ειχα πρωτοερθει. Οταν γνωριζα καποιον στην Ελλαδα η δευτερη η η τριτη του ερωτηση ηταν "Τι ομαδα εισαι?"....ερωτηση φυσικα ατοπη στη Γαλλια και στις πιο πολλες χωρες του κοσμου.

Που θελω να καταληξω?
Αυτη η ελληνικη κουλτουρα του οπαδισμου σαν μερος της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου ειναι ΑΥΤΗ που σε τελικη αναλυση οδηγει στις αμετρητες ελληνικες αθλητικες εφημερο-φυλλαδες και στο μισος και τον "αλληλοσπαραγμο".
Αυτο που συνεβη στο παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο δεν ειναι κατι ξεχωριστο, ειναι η απολυτη επιβεβαιωση του
ποσο ηλιθια ειναι η τυφλη οπαδικη νοοτροπια και ποσο κοστιζει η ελλειψη αθλητικης παιδειας στη χωρα μας.

Δε συμφωνώ. Υπάρχει αθλητική παιδεία στην Ελλάδα και είναι όμοια με τη γενικότερη παιδεία μας και υπεύθυνη για την κατάντια αυτής της χώρας σε όλους τους τομείς. Επειδή όπως και πολλά άλλα πράματα, έτσι και ο αθλητισμός μπορεί να είναι ο καθρέφτης μιας κοινωνίας, ζούμε σε μια χώρα προικισμένη απ' τους Θεούς και ατιμασμένη απ' τους Νεοέλληνες. Σκάνδαλα, ωχαδερφισμός, καραγκιοζηλίκια, έλλειψη σεβασμού και λογικής...Παντού... Δεν είναι μόνο οι Παοκτσήδες...Είμαστε όλοι... Για κα΄θε έναν απο εμάς υπάρχει και μια Ριζούπολη...κι ένα πανό για τη μάνα του Διαμαντίδη...γιατι πολύ απλά ακόμη κι όταν δε μας αρέσουν αυτά που βλέπουμε στα γήπεδα ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!!! Ή αντιδρούμε με λάθος τρόπο,να κάψουμε κανα αυτοκίνητο, καμιά τράπεζα, να κλείσουμε το κέντρο της Αθήνας ξανά και ξανά μέχρι να το πηδήξουμε τελείως...Η οπαδική μας νοοτροπία είναι καθρέπτης της νοοτροπίας μας γενικά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.